Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
672 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 672 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni24 έγραψε:συγγνωμη κοριτσια,δεν ειχα καταλαβει τιποτα,εμενα μου τα εβγαζε κανονικα

Σιγά βρε! Δεν έγινε και τίποτα! Που να ξέρεις και εσύ αν δεν σου πούμε...!!!

ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 334590

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aυτή είναι η μεταλλική βάση που πήραμε από το prenatal για να ακουμπάμε το μπανάκι μας! Αλλιώς θα έπρεπε να σκύβουμε...!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Να και το μπανάκι μας!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eleni24 έγραψε:συγγνωμη κοριτσια,δεν ειχα καταλαβει τιποτα,εμενα μου τα εβγαζε κανονικα

ΤΟ ΧΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΤΩΡΑ ΞΕΙΝΚΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙ

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
την εβαλα την υπογραφη μου.
κανει παλη προβλημα?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni24 έγραψε:την εβαλα την υπογραφη μου.
κανει παλη προβλημα?

οχι Ελενάκι δεν κάνει! Είναι οκ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni24 έγραψε:την εβαλα την υπογραφη μου.
κανει παλη προβλημα?

Όλα μια χαρά Ελενάκι!!!!!!!!

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σαμπουαν και αποσμητικο για σας πηρατε χωρις αρωμα?
ετσι μου λενε να μην εχει αρωμα,και ειδικα το αποσμητικο για οταν θηλαζει να του ερχεται μυρωδια

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni24 έγραψε:σαμπουαν και αποσμητικο για σας πηρατε χωρις αρωμα?
ετσι μου λενε να μην εχει αρωμα,και ειδικα το αποσμητικο για οταν θηλαζει να του ερχεται μυρωδια

Ακόμα αυτά δεν τα πήρα...

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τώρα που έβγαλα τη βαλίτσα, τώρα κάτι μ' έπιασε.. Είναι νωρίς ακόμη! Δεν θέλω να αγχωθώω! Αλλά χθες που πέτρωσε η κοιλιτσα είπα ας αρχισω σιγα σιγά να τα ετοιμαζω..Κάτι ήξερα και όλο το καθυστερούσα...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε ας τις έχουμε εμείς έτοιμες...!!!
Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους έρθει η όρεξη να σκάσουν μύτη! Μην τρέχουμε σαν τις τρελές...!!! Θα έχουμε άλλα να κάνουμε εκείνη τη στιγμή... πχ μπανάκι και ξυρισματάκι μιας και εγώ δεν έκανα αποτρίχωση!

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΘΕΜΑ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ
ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ..ΠΙΣΤΣΟΛΑΚΙ..ΚΙΝΗΤΑ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ..ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ..ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΔΩΣΑΣΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ..ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΨΑΝ..ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ..ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ..ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ...ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ..ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 8Α ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ ΣΑΣ ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Very Happy

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candycandy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΘΕΜΑ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ
ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ..ΠΙΣΤΣΟΛΑΚΙ..ΚΙΝΗΤΑ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ..ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ..ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΔΩΣΑΣΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ..ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΨΑΝ..ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ..ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ..ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ...ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ..ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 8Α ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ ΣΑΣ ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Very Happy

Ευχαριστούμε πολύ cαndycandy!! Εγώ λέω να πάρω πέρα από το πιστολάκι και το ισιωτικό μου, γιατί μέχρι να ισιώσω το μαλλί με τη βούρτσα φοβάμαι ότι θα ενοχλώ τις γύρω μου! Οπότε λίγο πιστολάκι για στέγνωμα και μετά το ισιωτικό μου και σε 5 λεπτάκια θα είμαι έτοιμη!
Α! Να σε ρωτήσω εννοείται πάμπερς δεν παίρνουμε καθόλου έτσι? Μας τα αλλάζουν εκεί!
Για παυσίπονα ακόμη και για ένα ντεπον έχω ακούσει ότι και ένα να ζητησεις σου χρεωνουν ολοκληρο κουτι! Δεν ισχύει??

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:
candycandy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΘΕΜΑ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ

Ευχαριστούμε πολύ cαndycandy!! Εγώ λέω να πάρω πέρα από το πιστολάκι και το ισιωτικό μου, γιατί μέχρι να ισιώσω το μαλλί με τη βούρτσα φοβάμαι ότι θα ενοχλώ τις γύρω μου! Οπότε λίγο πιστολάκι για στέγνωμα και μετά το ισιωτικό μου και σε 5 λεπτάκια θα είμαι έτοιμη!
Α! Να σε ρωτήσω εννοείται πάμπερς δεν παίρνουμε καθόλου έτσι? Μας τα αλλάζουν εκεί!
Για παυσίπονα ακόμη και για ένα ντεπον έχω ακούσει ότι και ένα να ζητησεις σου χρεωνουν ολοκληρο κουτι! Δεν ισχύει??

ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ..ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
CANDY-CANDY...NA ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 654316
ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΗΤΑΝ ΣΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ Κ ΔΕ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ..Κ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΣΑΝΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ!!
ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ...ΕΧΩ Κ ΦΡΕΣΚΟΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΑΛΛΙ ΣΕ ΚΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΤΟΜΗ ΔΕ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΩ...
ΝΤΟΥΣΑΚΙ ΕΚΑΝΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...
ΓΙΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΓΝΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ scratch

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΑΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!! Κ ΛΕΩ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ!!! scratch scratch
ΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ Κ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΥΤΖΑΜΑΚΙΑ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΖΛ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ....
ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ Κ ΜΙΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Wink
ΓΙΑ ΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑ ΜΗΠΩΣ Κ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΣΥ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ Κ ΔΕ ΜΟΥ ΤΗ ΞΑΝΑΦΕΡΑΝΕ Mad Mad
Κ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ Η ΠΑΝΩ ΣΟΥ Wink
Κ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ.... ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙΓΟΜΑΙ...
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΟΥΧΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...
ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΑΖΙ Κ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΜΗΠΩΣ Κ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΟΤΕ Κ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ Shocked Shocked Shocked ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!
ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΜΗ ΤΑ ΕΧΩ Κ ΑΥΤΑ!!!
ΤΟ ΜΑΞΗΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ????
ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ...
ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΜΩΡΕ...

ΗΛΙΑΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΖΩΗΡΟΥΛΑ ΧΘΕΣ Ε???
ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕ Κ ΚΑΤΙ...
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ Wink
ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ Η ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΟΒΕΡΟ ΑΓΧΟΣ Smile

ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΑΙ!!! ΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 654316 ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΜΟ ΗΤΑΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ queen
ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ Razz Razz ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Cool

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ??? ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΥΓΙΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΑΡΟΣ!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 30 ΓΡ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΒΓΗΚΑΜΕ 2590 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2790 ΠΗΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΗ! ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΖΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! Ο ΥΠΝΟΣ ΤΡΕΦΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΑΧ ΕΙΧΑ ΨΙΛΟΑΝΧΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕ Η ΠΟΝΗΡΟ!!!ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΥΧΤΙΚΑ ΠΙΖΑΜΕΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΔΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ-ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΡΟΥΧΑ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΟΥ

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑTHRINKATERIN...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ ΠΑΡΤΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑΝ ΠΩΣ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Very Happy ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΛΑΖΩ ΑΛΛΑ Η ΔΙΠΑΛΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΗΣΤΗΘΗΚΕ!!!! ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΑ!!!!

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Επειδή με τα μυαλά που κουβαλάει ο γιατρός μου δεν την αποφεύγω την καισαρική (είμαι να σκασω μα την Παναγια)μπορειται να μου πειτε τι θα χρειαστω μαζι μου;

εχω ετοιμασει τη βαλιτσα για Φ.Τ. και δεν ξερω τι χρειαζεται

επισης μερικες πληροφοριες οπως ποσες μερες περιπου θα ποναω, τι πρεπει να προσεχω κλπ

ευχαριστω

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jojo_mama έγραψε:Επειδή με τα μυαλά που κουβαλάει ο γιατρός μου δεν την αποφεύγω την καισαρική (είμαι να σκασω μα την Παναγια)μπορειται να μου πειτε τι θα χρειαστω μαζι μου;

επισης μερικες πληροφοριες οπως ποσες μερες περιπου θα ποναω, τι πρεπει να προσεχω κλπ

ευχαριστω

JOJO ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 8Α ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΛΑ ΑΚΟΛΟΥ8ΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ,,,ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΑΖΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΠΤ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια! Μου έφερε το Laptop ο αντρούλης μου σήμερα και μπορώ να γράψω πιό άνετα!
Την Τρίτη το απόγευμα λοιπόν πάμε στο γιατρό, όλα ok και κλείνουμε ραντεβού πάλι για 20/9!
Μετά από ένα γερό τσιμπούσι γυρίζουμε σπίτι! Κατά τις 4:30 ξυπνάω να πάω για πιπί! Με το που σηκώνομαι αισθάνομαι 2-3 σταγονίτσες να φεύγουν! Λέω πάει,κατουρήθηκα! Πάω κάνω κανονικά πιπί, σταματάει και αμέσως ανοίγουν οι βρύσες! Λέω δεν μπορεί, λάθος κάνω, σιγά μην γεννάω! Και καθόμουν στη λεκάνη επί κανά 2λεπτο λέγοντας γεννάω?
Ξυπνάω τον αντρούλη μου και του λέω έσπασαν τα νερά! Ετοιμάζομαι (το ποτάμι να τρέχει!) και ξεκινάμε! Να σημειωθεί ότι σταματήσαμε να βάλουμε και βενζίνη! Shocked Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα είχαμε! Laughing
Φτάνουμε στο μητέρα, με παραλαμβάνουν και ξεκινάει το άγνωστο ταξίδι της γέννας!
Η εμπειρία μου είναι απόλυτα θετική! Θα το ξανάκανα 100 φορές! Με επισκληρίδιο πάντα! Γέννησα φυσιολογικά, αν και ο μπόμπιρας είχε περιτύλιξη στο λαιμό και στο χεράκι του! Crying or Very sad
Δεν καταλαβαίνεις τίποτα άλλο εκτός απο πίεση! Μέχρι την επισκληρίδιο όμως τα είδα όλα, γιατί ήθελα να το παίξω γενναία και να αφήσω τη διαστολή να προχωρήσει κανονικά! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 215994 No
Για πρωτότοκη γέννησα πολύ γρήγορα και εύκολα! Με 3 σπρωξίματα! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 328109
Οπότε κοριτσάκια μην φοβάστε τίποτα! Όλα καλά! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 536304
Σε 1 ώρα θα μου φέρουν πάλι τον πρίγκιπά μου! Τον χαζεύω με τις ώρες! Δεν υπάρχει πιό μαγική στιγμή απο όταν τον ξαπλώνω στο στήθος μου και κοιμάται! Ή από όταν ανοίγει τα ματάκια του και με κοιτάζει! Και τώρα που τα γράφω συγκινούμαι! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια! Μου έφερε το Laptop ο αντρούλης μου σήμερα και μπορώ να γράψω πιό άνετα!
Την Τρίτη το απόγευμα λοιπόν πάμε στο γιατρό, όλα ok και κλείνουμε ραντεβού πάλι για 20/9!
Μετά από ένα γερό τσιμπούσι γυρίζουμε σπίτι! Κατά τις 4:30 ξυπνάω να πάω για πιπί! Με το που σηκώνομαι αισθάνομαι 2-3 σταγονίτσες να φεύγουν! Λέω πάει,κατουρήθηκα! Πάω κάνω κανονικά πιπί, σταματάει και αμέσως ανοίγουν οι βρύσες! Λέω δεν μπορεί, λάθος κάνω, σιγά μην γεννάω! Και καθόμουν στη λεκάνη επί κανά 2λεπτο λέγοντας γεννάω?
Ξυπνάω τον αντρούλη μου και του λέω έσπασαν τα νερά! Ετοιμάζομαι (το ποτάμι να τρέχει!) και ξεκινάμε! Να σημειωθεί ότι σταματήσαμε να βάλουμε και βενζίνη! Shocked Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα είχαμε! Laughing
Φτάνουμε στο μητέρα, με παραλαμβάνουν και ξεκινάει το άγνωστο ταξίδι της γέννας!
Η εμπειρία μου είναι απόλυτα θετική! Θα το ξανάκανα 100 φορές! Με επισκληρίδιο πάντα! Γέννησα φυσιολογικά, αν και ο μπόμπιρας είχε περιτύλιξη στο λαιμό και στο χεράκι του! Crying or Very sad
Δεν καταλαβαίνεις τίποτα άλλο εκτός απο πίεση! Μέχρι την επισκληρίδιο όμως τα είδα όλα, γιατί ήθελα να το παίξω γενναία και να αφήσω τη διαστολή να προχωρήσει κανονικά! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 215994 No
Για πρωτότοκη γέννησα πολύ γρήγορα και εύκολα! Με 3 σπρωξίματα! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 328109
Οπότε κοριτσάκια μην φοβάστε τίποτα! Όλα καλά! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 536304
Σε 1 ώρα θα μου φέρουν πάλι τον πρίγκιπά μου! Τον χαζεύω με τις ώρες! Δεν υπάρχει πιό μαγική στιγμή απο όταν τον ξαπλώνω στο στήθος μου και κοιμάται! Ή από όταν ανοίγει τα ματάκια του και με κοιτάζει! Και τώρα που τα γράφω συγκινούμαι! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787

ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787

Ax τι καλά που σου έφερε το laptop ο αντρούλης σου!!!!!!!!! Έτσι θα τα λέμε κιόλας!!!!! Να σου ζήσει πουλάκι μου ο κούκλος σου! Πάντα γερός και ευτυχισμένος να είναι! Άρα στις πόσες εβδομάδες γεννήθηκε? Πόσα κιλάκια ήταν τελικά? Όταν έφτασε πόσο η διαστολή έβαλες επισκληρίδιο!!! Άγαλμα να του κάνουμε του ανθρώπου που την ανακάλυψε!!! Άντε σιγά σιγά να παίρνουμε και όλες εμείς σειρά! Πότε γυρίζεται σπιτάκι?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jojo_mama έγραψε:Επειδή με τα μυαλά που κουβαλάει ο γιατρός μου δεν την αποφεύγω την καισαρική (είμαι να σκασω μα την Παναγια)μπορειται να μου πειτε τι θα χρειαστω μαζι μου;

ευχαριστω

OTI ΘΕΣ ΣΤΟΝ Φ.Τ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ! ΑΠΟ ΥΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΥΧΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΥΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΖΑΜΕΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΝΑΣ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΓΑΛΕ ΒΓΑΛΕ!!!Ο ΠΟΝΟΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΕΓΩ ΠΟΝΟΥΣΑ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια! Μου έφερε το Laptop ο αντρούλης μου σήμερα και μπορώ να γράψω πιό άνετα!
Σε 1 ώρα θα μου φέρουν πάλι τον πρίγκιπά μου! Τον χαζεύω με τις ώρες! Δεν υπάρχει πιό μαγική στιγμή απο όταν τον ξαπλώνω στο στήθος μου και κοιμάται! Ή από όταν ανοίγει τα ματάκια του και με κοιτάζει! Και τώρα που τα γράφω συγκινούμαι! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 19 534787

ΤΕΛΕΙΑ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΣΟΥ!!!! ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ ωχ ωχ δεν θα την παλεψω το βλεπω εγω! μαλλον οι ορμονες της λοχειας κανουν βολτες ! χθες τα εβαλα με τον κουμπαρο μου! μια λεξη ειπε 50 του ειπα! σημερα με τον αντρα μου παλι τα ιδια! Mad Mad Mad και την στιγμη που μου ερχοταν να τσακωθω με τον αντρα μου...ειπα παω στο μπαλκονι να κανω τσιγαρο! τωρα αν παω μεσα και κοιμαται παλι θα τσαντιστω αλλα δεν το κανω επητιδες! Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:ωχ ωχ ωχ δεν θα την παλεψω το βλεπω εγω! μαλλον οι ορμονες της λοχειας κανουν βολτες ! χθες τα εβαλα με τον κουμπαρο μου! μια λεξη ειπε 50 του ειπα! σημερα με τον αντρα μου παλι τα ιδια! Mad Mad Mad και την στιγμη που μου ερχοταν να τσακωθω με τον αντρα μου...ειπα παω στο μπαλκονι να κανω τσιγαρο! τωρα αν παω μεσα και κοιμαται παλι θα τσαντιστω αλλα δεν το κανω επητιδες! Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Hρεμία κοριτσάκι! Το τσιγαράκι σίγουρα θα σε χαλάρωσε...!!! Οπότε έτσι χαλαρή που είσαι τώρα... πάνε μέσα και δώστου ένα φιλάκι του έρμου...!!! Τι τραβάνε και αυτοί οι άντρες μας από τις ορμόνες μας???

Πάω για ύπνο Κατερινάκι μου! Τις άλλες τσούπρες δεν τις βλέπω εδώ!!

Καληνύχτα σε όλες!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις