Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
573 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 573 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candycandy έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΘΕΜΑ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ
ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΒΟΛΕΨΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ....ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ..ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ..ΠΙΣΤΣΟΛΑΚΙ..ΚΙΝΗΤΑ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ..ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ..ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΔΩΣΑΣΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ..ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΕΨΑΝ..ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ..ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ..ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ...ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ..ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΠΤ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 8Α ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ ΣΑΣ ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Very Happy

Να σου ζήσει κοπέλα μου το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ και για τις πληροφορίες σου!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλιά πολλά και καληνύχτα!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy
ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 893968

ΒΑΣΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ I love you
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙ0 ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ flower flower flower

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΤΑ ΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ Ε??? ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ????
ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΗ ΞΕΠΑΤΩΝΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... cyclops cyclops cyclops
ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ, Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 606100 ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ Κ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!! affraid affraid affraid ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΤΟΥ ΛΕΩ!!! ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ????
ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ...
ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ....ΚΤΛ. ΠΟΛΥ ΣΠΑΣΤΗΚΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 667478
ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17/09. ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.. ΠΡΑΓΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ flower
Η ΤΡΙΤΗ Κ 13 ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΘΗΣΕ
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 536304

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ !!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΧΑΛΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΕΤΑ!ΜΕ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΚΟΚ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΔΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ;ME TO ΓΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 16/09.17/09 ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ, ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ, ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ.

tzef

tzef
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΩΑΜΤΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ(ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 585182 ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΤΖΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ, ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ, ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ.
ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Razz Razz Razz

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΙΣ 38W ΚΑΙ 6D TH ΜΙΚΡΗ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ scratch scratch

ΕΣΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ???

tzef

tzef
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΜΕ 15/10 ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 38.ΕΙΔΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΝΥΑΚΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΙΣ 28/09 ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΩΑΜΤΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ(ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 585182 ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΤΖΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ.

ΡΕ ΤΟ ΜΑΜΟΥΝΙ!!!!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ pale pale pale ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ Ε???
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΑ ΡΟΥΧΑ!!!
ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.... ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΑΝΑΣΤΟΛΕΑ ΠΟΡΤΑΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 587529
ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 585182 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 911307 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 606100 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 966307

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΜΕ 15/10 ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 38.ΕΙΔΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΝΥΑΚΟ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΙΟΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΙΣ 28/09 ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!! ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑΙ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ!!!
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Wink

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mpogos έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια! Μου έφερε το Laptop ο αντρούλης μου σήμερα και μπορώ να γράψω πιό άνετα!
Την Τρίτη το απόγευμα λοιπόν πάμε στο γιατρό, όλα ok και κλείνουμε ραντεβού πάλι για 20/9!
Μετά από ένα γερό τσιμπούσι γυρίζουμε σπίτι! Κατά τις 4:30 ξυπνάω να πάω για πιπί! Με το που σηκώνομαι αισθάνομαι 2-3 σταγονίτσες να φεύγουν! Λέω πάει,κατουρήθηκα! Πάω κάνω κανονικά πιπί, σταματάει και αμέσως ανοίγουν οι βρύσες! Λέω δεν μπορεί, λάθος κάνω, σιγά μην γεννάω! Και καθόμουν στη λεκάνη επί κανά 2λεπτο λέγοντας γεννάω?
Ξυπνάω τον αντρούλη μου και του λέω έσπασαν τα νερά! Ετοιμάζομαι (το ποτάμι να τρέχει!) και ξεκινάμε! Να σημειωθεί ότι σταματήσαμε να βάλουμε και βενζίνη! Shocked Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα είχαμε! Laughing
Φτάνουμε στο μητέρα, με παραλαμβάνουν και ξεκινάει το άγνωστο ταξίδι της γέννας!
Η εμπειρία μου είναι απόλυτα θετική! Θα το ξανάκανα 100 φορές! Με επισκληρίδιο πάντα! Γέννησα φυσιολογικά, αν και ο μπόμπιρας είχε περιτύλιξη στο λαιμό και στο χεράκι του! Crying or Very sad
Δεν καταλαβαίνεις τίποτα άλλο εκτός απο πίεση! Μέχρι την επισκληρίδιο όμως τα είδα όλα, γιατί ήθελα να το παίξω γενναία και να αφήσω τη διαστολή να προχωρήσει κανονικά! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 215994 No
Για πρωτότοκη γέννησα πολύ γρήγορα και εύκολα! Με 3 σπρωξίματα! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 328109
Οπότε κοριτσάκια μην φοβάστε τίποτα! Όλα καλά! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 536304
Σε 1 ώρα θα μου φέρουν πάλι τον πρίγκιπά μου! Τον χαζεύω με τις ώρες! Δεν υπάρχει πιό μαγική στιγμή απο όταν τον ξαπλώνω στο στήθος μου και κοιμάται! Ή από όταν ανοίγει τα ματάκια του και με κοιτάζει! Και τώρα που τα γράφω συγκινούμαι! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 534787

Βάσια να σου ζήσει ο πριγκηπάκος σου!!! Να είναι πάντα καλά και να σας χαρίζει πάντα χαμόγελα!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δωράκι μου τι έπαθες κι εσύ? Άκου αύριο το πρωί?? Κι εγώ θα παθαινα σοκ! affraid affraid Άντε σε μια βδομαδούλα τώρα! Να χαρείς την κοιλίτσα σου για λίγο ακόμη!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 990599

Ωχ διαβάζω για νευράκια..εμένα κάτι με πιάνει το βράδυ ρε κορίτσια τώρα τελευταία και τις έχω τις γκρινιούλες μου χωρίς λόγο και αιτία ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 679259 confused ..νιώθω κάπως πιο βαριά το βράδυ..πιο δυσκίνητη! Χθες βαριόμουν και να βγούμε να περπατησω..βουνό μου φαινόταν!

Γεωργία μου αυτό με το κλειδί το έπαθε και φίλη μου και δεν μπορούσε να ανοίξει και φώναξε κλειδαρά!! Από τότε εξαφανίστηκαν όλα τα κλειδιά του σπιτιού της! Αλλά να κλειδώνει η άτιμη για να κάνει τα κακάκια της με την ηρεμία της..Η Βασιλική ακολουθεί τη ρήση .."και ο βασιλιάς εκεί πηγαίνει ασυνόδευτος!" ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 536304

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ! τωρα ξυπνησα Embarassed Embarassed Embarassed ντροπη μανα με 4 παιδια!πωπω τι ωρα ειναι αυτη???? (αλλα μαλλον τον ειχα πολυ αναγκη τον υπνο)τωρα εχω ξυπνησει με πονοκεφαλο και ειναι στο μπαλκονι εξω με φραπεδακι και τσιγαρακι!!! μεχρι της 5 χθες μουρμουραγα! εκει που τα νευρα μου ηταν χαλιαα(πατησα και ενα κλαμα κρυφα)ξεφνικα συνηλθα και μου περασε!!τσακωθηκα και με την γειτωνισα πριν απο λιγο! το μπαλκονι μου ειναι απεναντι απο το δικο της...ε λοιπον με κοιταει και χωρις να πει καλημερα μου λεει! εσυ δεν εισαι λεχωνα? ναι και ??? τι κανεις στο μπαλκονι???πινω καφε! πρεπει να κατσεις μεσα η να βαλεις μου λεγε κατι κορδονια κοκκινα στο χερι σου! μα στο μπαλκονι βγηκα το χαβα της αυτη! εεε σηκωνομαι και μπαινοντας μεσα της λεει ολοι κουτσοι στραβη σ αυτη την γειτωνια εχουμε μαζευτει ε????πωωωω ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Kαλημέρα κοριτσάκιαααααααα!!!!! Τι κάνετε???

Άντε Αγάπη μου μια χαρά! Θα μείνει και λίγο περισσότερο ο μπεμπούλης μέσα στην κοιλίτσα σου!!! Θα γίνει πιο μπουμπούκος!!

Γεωργία μου προσοχή με τα κλειδιά στις πόρτες!! Καλύτερα εξαφάνισέ τα...!!! Μια μανία που έχουν πάντως τα μικρά με τα κλειδιά...!!!!!

Κατερινάκι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Όσο για την διπλανή... τι να πω...??? Μα τι χαζομάρες είναι αυτές που λένε? Ποιος βλάκας τα έβγαλε αυτά και αυτοί κάθονται και τα αναμασάνε? Ακους εκεί κόκκινες κορδέλες...!!!?? Τι άλλο θα κάνουμε...??? Ελπίζω να μην ακούω και εγώ τέτοιες μπαρούφες όταν γεννήσω...!!! Αν και όλο κάτι πετάνε...!!! ... Να μην απλώνεται τα ρούχα του μωρού έξω μέχρι να γίνει 40 ημερών...!!!! Και πολλά άλλα...!!! Αχ δεν μπορώ...!!! Και η χαζομάρα είναι πως οι ορμόνες τώρα και μετά την γέννα κάνουν πάρτυ...!!! Πως να κρατηθείς και να μην απαντήσεις...??? ... Μου λές...???

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΒΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!! ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ!!
ΕΓΩ ΒΑΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΩΡΟΥΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.. ΟΥΤΕ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.. ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ HONDOS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΕΙΨΗ! confused confused ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΟΥΛΑ!!
ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!! ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ Ή ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ??
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ Ε? ΧΑΧΑ!! ΤΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!
ΣΟΡΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 40 ΜΕΡΕΣ!! ΚΑΜΙΑ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΛΟΝ).. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΒΑΣΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!! ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΣΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ!!
ΕΓΩ ΒΑΛΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΕΧΩ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΩΡΟΥΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.. ΟΥΤΕ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.. ΠΗΓΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟ HONDOS ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΛΕΙΨΗ! confused confused ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΛΟΙΦΟΥΛΑ!!
ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!! ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΚΟΜΑ!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ Ή ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ??
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ Ε? ΧΑΧΑ!! ΤΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!
ΣΟΡΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 40 ΜΕΡΕΣ!! ΚΑΜΙΑ! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΕΘΙΜΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΛΟΝ).. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ!! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Καλημέρα κουκλίτσα!
Και εγώ να κάτσω μέσα στο σπίτι 40 ημέρες δεν με κόβω...!!! Θα σαλτάρω...!!! Εδώ κάθομαι καμιά φορά 1-2 μέρες και με πιάνουν τα νεύρα μου!
Ελπίζω η παιδίατρός μας να είναι ελαστική και να μας αφήσει να βγάλουμε και την μπεμπούλα νωρίτερα! ... Να έχει βέβαια και καλό καιρό! 40 μέρες μέσα πάντως δεν κάθομαι ούτε για αστείο!!! Ειδικά αν οι ορμόνες μου, μου κάνουν χαζά...!!! Δεν θα τρελαθώ εγώ...!!! Να'ναι καλά οι μανούλες μας θα μπορούν να κρατήσουν την μπέμπα για λίγο! Ελπίζω να μπορούμε μόνο εμείς να την αποχωριστούμε...!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ε ναι ημαρτων! δηλαδη αυτες οι μανουλες που εχουν τα μωρακια στης θερμοκητιδες δεν πανε να τα δουν επειδη ειναι λεχωνες???? καποιες αλλες που δεν μπορουν να φερουν την παιδιατρο στο σπιτι και πανε σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο το μωρακι να το εξετασουν τι πρεπει να κανουν να βαλουν ταμπελα ειμα λεχωναη να γεμισουν κορδελιτσες???? το αλλο το κουλο που ακουσα !εμενα η παιδιατρος χθες μου ειπε βγαλε παιδακια στον καθαρο αερα! στο νοσοκομειο μια θεια μου λεει¨αααααα δεν μπορω να σε φιλησω την λεχωνα δεν την φιλανε το εχω γρουσουζιᨨ¨ασε που ειναι και βρωμικη!!! Mad Mad δεν απαντησα εκανα τον μ@λ@κ@!!!η ιδια παλι θεια με περνει τηλ χθες το βραδυ και μου λεει λοποιν μην ερθει ανθρωπος βραδυ στο σπιτι σου(ουτε η μανα σου)δεν κανει να την δουν τα αστρα θα βγαλει καντηλες το μωρο! Twisted Evil Twisted Evil οχι τα ρουχα το μωρου εξω οταν νυχτωνει γιατι θα πανε τα κακα δαιμονια και θα κατσουν πανω τους!θεια λεω εχω στεγνωτηριο!ελεος δεν μπορω! εγω σημερα πρεπει να παω στον γιατρο να δει την καισαρικη μου τι να κανω δλδ??? ελεοςςςςς!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kathrinkaterina έγραψε:ε ναι ημαρτων! δηλαδη αυτες οι μανουλες που εχουν τα μωρακια στης θερμοκητιδες δεν πανε να τα δουν επειδη ειναι λεχωνες???? καποιες αλλες που δεν μπορουν να φερουν την παιδιατρο στο σπιτι και πανε σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο το μωρακι να το εξετασουν τι πρεπει να κανουν να βαλουν ταμπελα ειμα λεχωναη να γεμισουν κορδελιτσες???? το αλλο το κουλο που ακουσα !εμενα η παιδιατρος χθες μου ειπε βγαλε παιδακια στον καθαρο αερα! στο νοσοκομειο μια θεια μου λεει¨αααααα δεν μπορω να σε φιλησω την λεχωνα δεν την φιλανε το εχω γρουσουζιᨨ¨ασε που ειναι και βρωμικη!!! Mad Mad δεν απαντησα εκανα τον μ@λ@κ@!!!η ιδια παλι θεια με περνει τηλ χθες το βραδυ και μου λεει λοποιν μην ερθει ανθρωπος βραδυ στο σπιτι σου(ουτε η μανα σου)δεν κανει να την δουν τα αστρα θα βγαλει καντηλες το μωρο! Twisted Evil Twisted Evil οχι τα ρουχα το μωρου εξω οταν νυχτωνει γιατι θα πανε τα κακα δαιμονια και θα κατσουν πανω τους!θεια λεω εχω στεγνωτηριο!ελεος δεν μπορω! εγω σημερα πρεπει να παω στον γιατρο να δει την καισαρικη μου τι να κανω δλδ??? ελεοςςςςς!
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ Η ΘΕΙΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.. ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ!!! ΘΕΑΑΑ!!! Respect Respect Respect

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΧΤΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΣ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΙΑΡΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙΟ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΑΙ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ ΤΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΥΔΡΟΤΑΣ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ε ναι ημαρτων! δηλαδη αυτες οι μανουλες που εχουν τα μωρακια στης θερμοκητιδες δεν πανε να τα δουν επειδη ειναι λεχωνες???? καποιες αλλες που δεν μπορουν να φερουν την παιδιατρο στο σπιτι και πανε σε καποιο δημοσιο νοσοκομειο το μωρακι να το εξετασουν τι πρεπει να κανουν να βαλουν ταμπελα ειμα λεχωναη να γεμισουν κορδελιτσες???? το αλλο το κουλο που ακουσα !εμενα η παιδιατρος χθες μου ειπε βγαλε παιδακια στον καθαρο αερα! στο νοσοκομειο μια θεια μου λεει¨αααααα δεν μπορω να σε φιλησω την λεχωνα δεν την φιλανε το εχω γρουσουζιᨨ¨ασε που ειναι και βρωμικη!!! Mad Mad δεν απαντησα εκανα τον μ@λ@κ@!!!η ιδια παλι θεια με περνει τηλ χθες το βραδυ και μου λεει λοποιν μην ερθει ανθρωπος βραδυ στο σπιτι σου(ουτε η μανα σου)δεν κανει να την δουν τα αστρα θα βγαλει καντηλες το μωρο! Twisted Evil Twisted Evil οχι τα ρουχα το μωρου εξω οταν νυχτωνει γιατι θα πανε τα κακα δαιμονια και θα κατσουν πανω τους!θεια λεω εχω στεγνωτηριο!ελεος δεν μπορω! εγω σημερα πρεπει να παω στον γιατρο να δει την καισαρικη μου τι να κανω δλδ??? ελεοςςςςς!
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ Η ΘΕΙΑ!!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.. ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ!!! ΘΕΑΑΑ!!! Respect Respect Respect

Εγώ πάλι δεν τις αντέχω αυτές!
Δεν το βλέπω και γελάω...!!! Μου σηκώνεται η τρίχα...!!!
Το θεικό που είχα ακούσει???
Τώρα που είσαι έγκυος... μην φας στοιφάδο με λαγό γιατί θα κάνεις λαγόχειλο...!!! Μα είναι δυνατόν??? Που ζούμε...???

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΧΤΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΣ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΙΑΡΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙΟ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΑΙ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ ΤΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΥΔΡΟΤΑΣ

20 του μήνα ε?
Άντε με το καλό κοπέλα μου!
Που θα γεννήσεις τελικά?
Άρα στις 20 του μήνα πόσων εβδομάδων θα είσαι?
Η αλήθεια είναι ότι οι μανούλες μας μας έλυσαν τα χέρια!
Όλα τα πράγματα της μπεμπούλας να φανταστείς η μανούλα μου τα έπλυνε και τα σιδέρωσε!! Αστέρι είναι η άτιμη! Και σε χρόνο ντε τε παρακαλώ...!!!

stasinopoulou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια να σας ζησουν τα μωρα σας ,,καποια απο εσας που να γεννησε ατα Ιωαννινα?

tzef

tzef
ΧΑΧΑ ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ.

ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΝΟΥ ΝΑ ΒΓΩ..ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΕΘΟΥΝ".

HLIANA H ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΧΕΔΟΝ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ.

ΔΩΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ 38 Η ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΒΑΡΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ.ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ 38Η ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ;TO ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου σας εχασα αυτες τις μερες δεν ειχα ιντερνετ με αποτελεσμα να μην γνωριζω νεακια σας... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes εγω ειμαι στην 39 και 3 σημερα και τελευταια ημερομηνια που μου εδωσε ο γιατρος ειναι παρασκευη 16 αν και θεωρει οτι μπορει και να εχω γεννησει μεχρι τοτε,εγω απ την αλλη ενω εχω αρκετες συσπασεις εχω και ενα δραστηριο μωρακι που κλωτσαει παρα μα παρα πολυ και δεν ξερω νιωθω οτι δεν θα βγει νωρις βρε κοριτσια θα φαμε τις 40 εβδομαδες μου φαινεται....εσεις ειχατε κανενα αλλο συμπτωμα καταλαβατε δηλαδη ποτε πλησιαζει η ωρα????????/ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΡΑΝΟΥ, ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ!!
ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗ 39Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΣ ΠΕΡΙ0ΔΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑΚΤΙΚΟΣ Κ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ Κ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ...ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Shocked Shocked
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΠΕΡΙΠΟΥ Ε??? ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Very Happy
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ, ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΠΑΠΠΑ...Κ ΣΤΙΣ 3Ο ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗ ΣΑΡΑΝΤΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ Κ ΕΞΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 20 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις