Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
228 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 228 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΦΑΓΑΝΟΥ Η ΜΙΚΡΗ Ε??? ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΓΟΥΔΑΚΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994
ΜΠΡΑΒΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ-ΜΕΡΙΚΟΥΣ Mad Mad
ΕΥΤΥΧΩΣ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ Smile
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΞΑΠΛΩΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑ Shocked Shocked ΠΕΙΡΑΖΕΙ????
ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ Κ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ Κ ΣΥ ΤΩΡΑ.... Laughing Laughing Laughing
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ I love you

nicole78

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ευχαριστω πολυ!!! Θα τηλεφωνησω στη μαια λοιπον, αφου ειναι ετσι!
Επίσης τελειωσα και με τα του ΙΚΑ σημερα! Τι καλα! Ας ευχηθουμε οτι θα ερθει το επιδομα σχετικα συντομα!

bouki

bouki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εχω κατι πονακια χαμηλα ποναη η μεση μου αλλα εχω ακομα 20 μερες να γεννησω τι να κανω?

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouki έγραψε:εχω κατι πονακια χαμηλα ποναη η μεση μου αλλα εχω ακομα 20 μερες να γεννησω τι να κανω?

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!! ΜΗΝ ΑΓΧΕΣΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ? Rolling Eyes Rolling Eyes

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΦΑΓΑΝΟΥ Η ΜΙΚΡΗ Ε??? ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΓΟΥΔΑΚΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994
ΜΠΡΑΒΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ-ΜΕΡΙΚΟΥΣ Mad Mad
ΕΥΤΥΧΩΣ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ Smile
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΞΑΠΛΩΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑ Shocked Shocked ΠΕΙΡΑΖΕΙ????
ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ Κ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ Κ ΣΥ ΤΩΡΑ.... Laughing Laughing Laughing
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ I love you
ΜΙΑ ΑΠ΄ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΩΡΑΚΙ!! ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΛΕΩ ΧΤΕΣ "ΛΗΔΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ??" ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994
ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΣΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΝΤΑΝ!! ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΟΥΛΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ!! Rolling Eyes Rolling Eyes

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mpogos έγραψε:Να 'μαστε και μεις! Μετά από τον γιατρό, ένα παγωτό μηχανής, πίτσα και καρμπονάρα φούρνου ( pig ), μαζεύτηκα!
Λοιπόν νομίζω ότι θα γεννήσω το μεγαλύτερο μωρό από το groupάκι μας! Το αγόρι μου είναι 3560 και 52 πόντους! Και σύμφωνα με τις μετρήσεις 2 βδομάδες μεγαλύτερο! Αμνιακό και πλακούντας μία χαρά, οπότε εκτος απροόπτου θα πάμε πάλι γιατρό στις 20/9!
Αααααχ, ρε κορίτσια να βλέπατε κάτι μαγουλάκια που έχει! Για φάγωμα! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 40746 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 379767
Κατερίνα κούκλα η κόρη σου! Και τα ροζ της πάνε τρέλα!

Δεν είχαμε κανένα νέο από την sevi?
ΡΕ ΤΟ ΜΠΟΓΑΚΙ, ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΕΒΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ!! ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994

ROSE ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 90233

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
POPZ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!! ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΕ??? ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΗΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ!! ΜΠΡΑΒΟ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Zουζούνες τι κάνετε????
Εμείς πριν λίγο μαζευτήκαμε! Πήγαμε το πρωί για τις εξετάσεις (35 ευρώ δώσαμε για γενική αίματος και ούρων & αυστραλιανό)... πάλι καλά και μετά πήγαμε για καφεδάκι στον αγαπητό στην Αριστοτέλους! Ωραία ήταν...!!! Βρέχει και από χτες εδώ στην Θεσσαλονίκη και είναι μούρλια!!!!!! Το καλύτερό μου!!!!! Οι εξετάσεις θα είναι έτοιμες το απόγευμα!!!
Περάσαμε λίγο και από τα GAP να δούμε την αδερφούλα... καλοκοιτούσα μια ροζ κουφετί βελουτέ φορμίτσα για την μπέμπα (παντελονάκι & ζακετούλα με κουκούλα) και μου λέει η αδερφή μου την κοιτάς... την έχω βάλει ήδη στην άκρη...!!!!!!! Είμαστε τρελές...!!!
Σε όσες γέννησαν εύχομαι να σας ζήσουν τα μικρούλια σας και καλά αποτελέσματα να έχουμε όσες κάναμε εξετάσεις σήμερα!!
Σκέφτομαι να πάρω και ακόμα μια πάντα για το κρεβατάκι της μικρής γιατί έχουμε μόνο μια..!!! Μια που έχουμε πάρει είναι σε ροζ απόχρωση αλλά έλεγα τώρα να πάρω κάτι πιο ουδέτερο...!!! Μην πάνε όλα χαμένα σε περίπτωση που κάνουμε αγοράκι μετά...!! Αλλά το μάτι μου όλο στα ροζουλιά πάει...!!! Τι κακό και αυτό...???

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια Μπήκα απο το κινητο Απλά για να σας πω ότι γεννησα!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:Κοριτσακια Μπήκα απο το κινητο Απλά για να σας πω ότι γεννησα!!!

Nα σου ζήσει κουκλίτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Μπράβο Βάσιααα! Συγχαρητηρια! πώς και τόσο απρόσμενα?? Χθες μας εγραφες ότι έχεις ξανα ραντεβού με τον γιατρό 20/9 αν δεν κανω λάθος!! Τελικά το μπογάκισου ήθελε να βγει νωρίτερα!! Αντε μπράβο κοπέλα μου! Περιμένουμε νέα σου!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Zουζούνες τι κάνετε????
Εμείς πριν λίγο μαζευτήκαμε! Πήγαμε το πρωί για τις εξετάσεις (35 ευρώ δώσαμε για γενική αίματος και ούρων & αυστραλιανό)... πάλι καλά και μετά πήγαμε για καφεδάκι στον αγαπητό στην Αριστοτέλους! Ωραία ήταν...!!! Βρέχει και από χτες εδώ στην Θεσσαλονίκη και είναι μούρλια!!!!!! Το καλύτερό μου!!!!! Οι εξετάσεις θα είναι έτοιμες το απόγευμα!!!
Περάσαμε λίγο και από τα GAP να δούμε την αδερφούλα... καλοκοιτούσα μια ροζ κουφετί βελουτέ φορμίτσα για την μπέμπα (παντελονάκι & ζακετούλα με κουκούλα) και μου λέει η αδερφή μου την κοιτάς... την έχω βάλει ήδη στην άκρη...!!!!!!! Είμαστε τρελές...!!!
Σε όσες γέννησαν εύχομαι να σας ζήσουν τα μικρούλια σας και καλά αποτελέσματα να έχουμε όσες κάναμε εξετάσεις σήμερα!!
Σκέφτομαι να πάρω και ακόμα μια πάντα για το κρεβατάκι της μικρής γιατί έχουμε μόνο μια..!!! Μια που έχουμε πάρει είναι σε ροζ απόχρωση αλλά έλεγα τώρα να πάρω κάτι πιο ουδέτερο...!!! Μην πάνε όλα χαμένα σε περίπτωση που κάνουμε αγοράκι μετά...!! Αλλά το μάτι μου όλο στα ροζουλιά πάει...!!! Τι κακό και αυτό...???

Αχ Δεσποινάκι μου πριν μιλούσα με την κουμπαρούλα μου που ζει Θεσ/νικη και μου λεγε ότι έβρεξεεε! Ζηλεύωω! Θέλω κι εγω λιγη βροχουλα!
Όλα καλά με τα αποτελέσματα! Κι εγω τα πήρα χθες, ευτυχώς μου ανεβηκε και ο αιματοκριτης από 32 που είχε πάει, στα 36! Πάλι καλά! Αυστραλιανό πώς και έκανες?
Εγω ευτυχώς με το δημόσιο δεν πληρώνω τπτ από εξετάσεις, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν ξέρω για πόσο ακόμη! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Zουζούνες τι κάνετε????

Αχ Δεσποινάκι μου πριν μιλούσα με την κουμπαρούλα μου που ζει Θεσ/νικη και μου λεγε ότι έβρεξεεε! Ζηλεύωω! Θέλω κι εγω λιγη βροχουλα!
Όλα καλά με τα αποτελέσματα! Κι εγω τα πήρα χθες, ευτυχώς μου ανεβηκε και ο αιματοκριτης από 32 που είχε πάει, στα 36! Πάλι καλά! Αυστραλιανό πώς και έκανες?
Εγω ευτυχώς με το δημόσιο δεν πληρώνω τπτ από εξετάσεις, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν ξέρω για πόσο ακόμη! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ξέρω και εγώ γιατί το ήθελε το αυστραλιανό?
Το κάνουν πριν την γέννα?
Δεν ξέρω...!!!
Και δεν θυμάμαι αν αυτό το κάναμε και στην αρχή...!!!
Θα σε γελάσω!!!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ Βάσια μου να σου ζήσει, όντως μας ήρθε πολύ ξαφνικό. Να είναι γερό και δυνατό το νινί σου και εσύ καλή ανράρωση

tzef

tzef
ΜΑΡΑΒΟ mpogos να σου ζησει με φυσιολογικο γεννησες ;

ΑΧ ΒΡΟΧΟΥΛΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι είναι βρε παιδιά το αυστραλιανό? εμένα πιο πολύ για ένα είδος αποτρίχωσης μου κάνει ή στάση καμασούτρα χαχαχχα

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βάσια μου και εμένα ο Γιάννης μου είχε βγει 37 + 5!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:τι είναι βρε παιδιά το αυστραλιανό? εμένα πιο πολύ για ένα είδος αποτρίχωσης μου κάνει ή στάση καμασούτρα χαχαχχα

Η ηπατίτιδα β πρέπει να είναι!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου!!!τι χαρες ειναι αυτες???MPOGOS SEVI KATHRINKATERINA και σε οσες δεν προλαβα να διαβασω να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!καλοτυχα και χιλιοχρονα ευχομαι!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 417472
Με το καλο και σε ολες μας τις υπολοιπες!!
Χθες ειχα γιατρο,η μικρη εχει παρει θεση εξορμησης δηλ με το κεφαλι κατω και το ντοπλερ καλο,και ειναι 2400!!!Χιχι μια χαρουλα!!!σε 8 μερουλες μπαινω στον μηνα μου!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
MPOGOS ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ DOPPLER ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΟ ΒΡΗΣΚΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ 1850 ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΑΚΙΑ.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΣ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΣΟ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ?ΤΙ ΚΑΝΩ?

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βάσια μου συγχαρητήρια να σου ζήσει το μωράκι σου!!!!!! )Περιμένουμε νέα σου.

Κορίτσια εγώ σήμερα έφερα μάστορα και μου βάφει το δωμάτιο της μπουμπούς. Έκει που μας είπαν οτι θα τελειώσει μέχρι το μεσημέρι, τελικά είναι πολλή η δουλεά που του έβαλα και μάλλον δεν θα τελειώσει σήμερα και θα χρειαστεί να έρθει και αύριο.

Σήμερα πήγα και εγώ κομμωτηριο και έκανα τα μαλλιά μου, και αισθητικό να κάνω τα πόδια μου. Να είμαι έτοιμη να έρθει να με δεί όμορφη.΄Όχι να φοβηθεί

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
MPOGOS ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ,ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ DOPPLER ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΟ ΒΡΗΣΚΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ 1850 ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ.ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΑΚΙΑ.
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΣ ΤΟΚΕΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΣΟ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ?ΤΙ ΚΑΝΩ?

Από ότι ξέρω είναι 2 τα αντίτυπα που πήρες! Το ένα είναι για τον εργοδότη σου για να το δώσεις τώρα και το άλλο είναι για τον ΟΑΕΔ που θα πας να καταθέσεις χαρτιά για να πληρωθείς αφού θα γεννήσεις!

Είδες? Μια χαρά όλα!!!!!!!!!!!!!!!

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ?ΞΕΡΩ ΕΓΩ?ΚΑΙ Ο ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΚΑ?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είδες Σταυρούλα που όλα πηγαν καλά?? Τσαμπα που στεναχωριώσουν! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 16 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις