Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
614 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 614 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσάκια είμαι πολύ χαρούμενη! Μίλησε τυχαία ο αντρούλης μου με έναν φίλο μας φωτογράφο το πρωί, (αυτός που ήταν και στο γάμο μας και σίγουρα θα είναι και στη βαφτιση μας, είναι κορυφαίος και από τα μεγάλα ονόματα εδώ στην Αθήνα), και έμαθε για την εγκυμοσύνη μας και θέλει να μας κάνει σαν δώρο μια σειρά από φωτογραφίες εγκυούλα!! Θα μας τα βάλει λέει και στο άλμπουμ της βάφτισης αργότερα σαν πριν από τη γεννηση πώς την περιμεναμε κλπ... Θα ρθει στο σπιτάκι μας το Σάββατο!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Τι καλά! Έχω χαρεί πολύ!! Θα είναι τέλειο αναμνηστικό! Μακάρι να μιλούσαμε και νωρίτερα να μην ήμουν με την κοιλούμπα νααα βέβαια αλλά σιγά...[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ειχα παρει δεκα και εχω χασει ηδη 12! απ την μερα που βγηκα απο το νοσοκομειο δεν μπορω να φαω!!! ειμαι συνεχεια στο τρεξιμο και με κοβει η μικρη οταν τρωω και μετα δεν εχω ορεξη παλι....οποτε σε καλο δρομο ειμαι! θελω παντως αλλα 7-8 να χασω σιγουρα!

Α μια χαρά βρε κοριτσάκια...!!!!!!!
Πετάει η ομάδα μας...!!!!!!!
Είδες όμως πως σε βοηθάει η μπεμπούλα σου Κατερινάκι μου? Εσείς πως είπαμε θα την βγάλετε την τσούπρα?
Μην μου πεις ότι είναι στο ριλάξ και χαζεύει...!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΠΕΜΠΑ! ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΗΣ 12 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ Ο ΥΠΝΟΣ! ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ 120 ΓΡ ΣΤΗΣ 12 ΚΑΙ ΣΤΗΣ 2 ΑΛΛΑ 60 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΟΥΠΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΜΑΡΙΑ-ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΜΑΡΙΤΙΝΑ......

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ.ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 2.9ΟΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΧΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΑ ΤΕΛΙΚΑ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΗΛΙΑΝΑ, ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ!!!
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ Rolling Eyes Rolling Eyes ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ...
ΣΤΟ CD ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Rolling Eyes

ΦΕΝΙΑ, ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ε??? ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3,600??? ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Very Happy
ΤΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ ΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ??? ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΑΥΤΑ Rolling Eyes

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΦΑΓΑΝΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΒΡΕ!!!! Shocked ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!! Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΣΤΙΚΟ flower

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??? ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ????
ΝΑΙ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΛΕΩ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 654316

ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Κ Η ΕΙΡΗΝΗ...ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ Ε????
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ I love you

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!!
Αχ στην 6 θα παω στην δερματολογο γιατι η κατασταση ειναι πολυ χαλια,με 2 ωρες υπνο ειμαι!!!
Τα καλα μας νεα ειναι οτι ο μεγαλος μας εφυγε πια απο την εντατικη κ ειναι στο κουνακι(πυρεξακι)....μαλλον Παρασκευη θα τον παρουμε στο σπιτι μας!!!
Αφηστε που τον ταισα κ τον πηρα αγκαλια για 1η φορα σημερα....αλλα μου εσπασε τα νευρα μια πιτσιρικα μαια,εκανε 2 φορες εμετο,μαλλον δεν πειναγε πολυ κ να μου εχει 5 φορες η μαια "σε μενα δεν τα κανει αυτα"!!!
Εεεεεε δεν αντεξα κ της ειπα "τι να κανουμε;;; σε μενα τα κανει"!!!Αλλα την στραβοκοιταξα για τα καλα!!! Να βρισω ηθελα αλλα σκεφτηκα τον μικρο κ οτι θα πηγαινω για λιγο ακομα.....
Ο μικρος μας θα χρειαστει λιγες μερες παραπανω μεχρι να ξεπερασει τα 2 κιλα,τωρα ειναι 1900!!!Πινει 25ml αλλα μονο τα 4 γευματα γιατι αλλιως θα χασει βαρος μας ειπε η παιδιατρος......

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ, ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ Rolling Eyes Rolling Eyes ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ...
ΣΤΟ CD ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ Rolling Eyes

ΦΕΝΙΑ, ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ε??? ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3,600??? ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Very Happy

ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΦΑΓΑΝΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΒΡΕ!!!! Shocked ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!! Κ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΣΤΙΚΟ flower

ΝΑΙ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΛΕΩ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΩ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 654316

ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΛΑ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΕΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΣΕΒΗ, Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ε??? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ???
ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ Mad Mad Mad ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΥΣΚΟ???? ΕΙΔΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ Κ ΧΑΡΗΚΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ!!!! ΕΦΑΓΕ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΥΡΙΣΕ ΜΑΝΟΥΛΑ I love you
ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΑΣ!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, είναι οριστικό, γεννάω το Σαββάτο με καισαρική κ επισκληρίδιο! Η γιατρός με έβαλε και έκανα ενέσεις κορτιζόνης παρόλο που είμαι στην 37η εβδομάδα! Είχατε τέτοια εμπειρία? Μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν χρειαζόταν εφόσον θα γεννήσω 37 εβδ + 6 ημερών.... Τι να πω.... Αλήθεια, εσείς τι θα πάρετε στο μαιευτήριο μαζί σας για το μωρό? να τα πάρω από τωρα ή να μου τα φέρουν την μέρα εξόδου καλύτερα??? Πωπω άργησα να ανακαλύψω το forum η χαζή! Πάντα της τελευταίας στιγμής!!!

ΕΛΕΝΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 38 ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ Cool

Αλήθεια?? Σε ποιό μαιευτήριο γεννάς????

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!!
Αχ στην 6 θα παω στην δερματολογο γιατι η κατασταση ειναι πολυ χαλια,με 2 ωρες υπνο ειμαι!!!
Τα καλα μας νεα ειναι οτι ο μεγαλος μας εφυγε πια απο την εντατικη κ ειναι στο κουνακι(πυρεξακι)....μαλλον Παρασκευη θα τον παρουμε στο σπιτι μας!!!
Αφηστε που τον ταισα κ τον πηρα αγκαλια για 1η φορα σημερα....αλλα μου εσπασε τα νευρα μια πιτσιρικα μαια,εκανε 2 φορες εμετο,μαλλον δεν πειναγε πολυ κ να μου εχει 5 φορες η μαια "σε μενα δεν τα κανει αυτα"!!!
Εεεεεε δεν αντεξα κ της ειπα "τι να κανουμε;;; σε μενα τα κανει"!!!Αλλα την στραβοκοιταξα για τα καλα!!! Να βρισω ηθελα αλλα σκεφτηκα τον μικρο κ οτι θα πηγαινω για λιγο ακομα.....
Ο μικρος μας θα χρειαστει λιγες μερες παραπανω μεχρι να ξεπερασει τα 2 κιλα,τωρα ειναι 1900!!!Πινει 25ml αλλα μονο τα 4 γευματα γιατι αλλιως θα χασει βαρος μας ειπε η παιδιατρος......

ΣΕΒΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΑΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΒΡΑΔΥ,ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

tzef

tzef
ΔΩΡΑ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ;

Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ NA ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΡΑΓΕ;EXEI ΧΑΘΕΙ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ KATERINARV.

SEVI ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
fennnia έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΛΑ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΕΒΕΝΟΥΝΕ ΤΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.

ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ!!! ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΚΙΛΑΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΚΑΛΑ Η ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΜΑΚΡΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΠΟΛΥ ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΤΕ Very Happy

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, είναι οριστικό, γεννάω το Σαββάτο με καισαρική κ επισκληρίδιο! Η γιατρός με έβαλε και έκανα ενέσεις κορτιζόνης παρόλο που είμαι στην 37η εβδομάδα! Είχατε τέτοια εμπειρία? Μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν χρειαζόταν εφόσον θα γεννήσω 37 εβδ + 6 ημερών.... Τι να πω.... Αλήθεια, εσείς τι θα πάρετε στο μαιευτήριο μαζί σας για το μωρό? να τα πάρω από τωρα ή να μου τα φέρουν την μέρα εξόδου καλύτερα??? Πωπω άργησα να ανακαλύψω το forum η χαζή! Πάντα της τελευταίας στιγμής!!!

ΕΛΕΝΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 38 ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ Cool

Αλήθεια?? Σε ποιό μαιευτήριο γεννάς????

Α! Τώρα είδα ότι είσαι Θεσσαλονίκη! Έλεγα μήπως και γεννάμε στο ίδιο!! Πλάκα θα είχε! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 215994

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Rolling Eyes ΘΑ ΕΙΜΑΙ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Very Happy ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!

ΕΛΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ???

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΔΩΡΑ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΣ;

Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ NA ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΡΑΓΕ;EXEI ΧΑΘΕΙ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ KATERINARV.

SEVI ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ.

Τωρα που το λες Γεωργια μου οντως η μικρη Καερινα εχει καιρο να εμφανιστει και ηταν προχωρημενη η εγκυμοσυνη της! Ποιος ξερει!!;;

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
fennnia έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΗΛΙΑΝΑ, ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ!!!

Οντως Δωρακι μου ειναι πολυ ωραιο δωρακι! Θα μας τραβηξει και ωραιες φωτογραφιες το δωματιακι της, αλλα να παρει δεν ειναι ετοιμο! Ακομη περιμενουμε το χαλακι της.. τα ραφια και η ντουλαπιτσα δεν ειναι ακομη ετοιμα απο τον μπαμπουλη της..Αλλα ενταξει ενα γενικο πλανο υπαρχει! Οταν θα ειναι ετοιμο θα ανεβασω φωτος εννοια σου!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια!!

Εδώ είμαι, δεν μπαίνω πολύ γιατί στο καινούριο μας σπίτι δεν έχουμε ακόμα σταθερό ιντερνετ και δεν είναι πολύ βολικό! Όποτε όμως προλαβαίνω σας διαβάζω περιληπτικά!!!

Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν να ζήσουν τα μωράκια σας!!

Εγώ δεν γέννησα ακόμα, ακριβώς 2 βδομάδες το πολύ ακόμα! Είχα μία συνάντηση με τη μαία μου και μου είπε ότι δεν αφήνουν πάνω από 40 εβδομάδες, μετά πρόκληση, και να σας πω καθησυχαστικό μου ακούστηκε!!

Κατά τα άλλα περιμένωωωωω, θέλω να τον δω επιτέλους! Αύριο έχω και γιατρό να δούμε αν υπάρχει καμία εξέλιξη!!!

ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 215994

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να σας δείξω και δύο ωραία δώρα που μας κανανε από Imaginarium!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

το δεύτερο προβάλλει κινούμενες εικόνες στο ταβάνι και έχει και μουσική!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerinarv έγραψε:Κορίτσια!!

Εδώ είμαι, δεν μπαίνω πολύ γιατί στο καινούριο μας σπίτι δεν έχουμε ακόμα σταθερό ιντερνετ και δεν είναι πολύ βολικό! Όποτε όμως προλαβαίνω σας διαβάζω περιληπτικά!!!

Συγχαρητήρια σε όσες γέννησαν να ζήσουν τα μωράκια σας!!

Εγώ δεν γέννησα ακόμα, ακριβώς 2 βδομάδες το πολύ ακόμα! Είχα μία συνάντηση με τη μαία μου και μου είπε ότι δεν αφήνουν πάνω από 40 εβδομάδες, μετά πρόκληση, και να σας πω καθησυχαστικό μου ακούστηκε!!

Κατά τα άλλα περιμένωωωωω, θέλω να τον δω επιτέλους! Αύριο έχω και γιατρό να δούμε αν υπάρχει καμία εξέλιξη!!!

α! Τέλεια Κατερινάκι που είσαι καλά!! Πλησιάζεις κι εσύ!! Άντε όλες με το καλό να γίνουμε μανούλες και να κρατήσουμε τα μωρακιά μας αγκαλίτσα!!

Τέλεια τα δωρακια σας!!! Με γεια σας!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΕΝΝΑΩ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Rolling Eyes ΘΑ ΕΙΜΑΙ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Very Happy ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!

ΕΛΕΝΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ???

Στο Λητώ! Είναι πολύ καλό λένε και το πιο οιονομικό από τα ιδιωτικά αυτήν την περίοδο! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 328109

tzef

tzef
ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.!!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.!!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ!!!!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ Very Happy
ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ!!! ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!!
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΕΣ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!! πηγα στην δερματολογο κ ολη αυτη η φαγουρα ειναι απο τις ορμονες της εγκυμοσυνης....μου εδωσε θεραπεια με κρεμες,ελαφρια θεραπεια γιατι θα θηλασω τα μωρα!!!τραβαω κ με το θηλαστρο!!!
Πηγαμε κ στα μωρα μας!!!Περιττο να σας πω οτι ο μεγαλος εφαγε μεσα σε 5 λεπτακια!!! για το μικρο αυριο θα μας πουνε οι παιδιατροι!!!
Ισως να παρουμε τον μεγαλο αυριο,ετσι μας ειπαν!!! θα τους παρω τηλ αυριο το πρωι κ εαν τον παρουμε τρεχατε ποδαρακια μου να φτιαξω τα χαρτια για το εξιτηριο του!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζουζούνες τι κάνετε?
Ώρες έχουμε να τα πούμε!
Ξύπνησα κατά τις 9 παρά σήμερα, πήγαμε φάγαμε μπουγατσούλα με τον άντρα μου, πήγα μετά για να ισιώσω το μαλλάκι μου, πήγαμε να πάρουμε ανθοδέσμη για την κουμπαρούλα μου και μετά βουρ για το δημαρχείο! Μετά μαμ και μαζευτήκαμε σπίτι κατά τις 5 πτώματα! Έριξα κανένα 3ωρο ύπνο και μετά ανεβήκαμε στα πεθερικά μου μιας και γόρταζε ο πεθερούλης μου! Κορίτσια ένα έχω να πω...!!! ... Πολύ φαγητό και γλυκά σήμερα...!!! Έσκασα η γυναίκα...!!! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!!
Άντε Σέβη μου μια χαρά!!!!!!!! Μπορεί να πάρεις αύριο σπιτάκι το ένα αγοράκι σου!!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτά είναι καλά νέα!!!!!!!!!! Με το καλό να πάρεις και τον μικρούλη!!!!!!!
Κατερινάκι μου το Μαριτίνα είναι πολύ όμορφο ονοματάκι! Μπράβο σας!!!!!! Και της πάει γάντι της ζουζούνας σας!!!!!!!!!
Αγάπη μου και Κατερίνα μου με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φένια μου μια χαρά η μπέμπα σας!!!!!!!!! Εμάς τσιλιμπίθρα έγινε πάλι!!!!!!!! Είχε γίνει μάλλον λάθος μέτρηση! Την Δευτέρα ήταν κοντά 2460! Για να δούμε τι θα γίνει την άλλη Δευτέρα που θα ξαναμετρηθούμε...!!!
Φένια μου εσύ είπες για πυοσφαίρια? Πόσα είχες? Είχε και εγώ πριν καιρό αλλά έφυγαν με μπόλικο νερό! Μπόλικο όμως ε...??? Μου είχε γράψει αντιβίωση αλλά ένα χάπι πήρα και με πείραξε! Τα έβγαζα όλη μέρα και από πάνω και από κάτω αν καταλαβαίνεις...!!!
Κατερίνα μου τα δωράκια σας τέλεια! Με το καλό να τα χαρεί το μωράκι σας!!!!!!!!!!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑΑΑ!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ!!! flower flower flower flower flower flower flower ΠΙΝΩ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 875502 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 875502 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 875502 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 875502 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 875502
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!! ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!! ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟ ΕΞΙΤΗΡΙΟ?? ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ?? ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!! ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ε??
ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΡΑ!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΩΜΕΝΕΣ?? ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΝΑΤΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!!!!!! cheers cheers
ΗΛΙΑΝΑ, ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ! Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ Ε?? Wink Wink ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!
ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ?? ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ?? ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ?
ΦΕΝΑΚΙ ΤΙ ΤΙΜΗ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ?? ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ 4-5. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ Η ΛΙΓΑ, ΔΕ ΛΕΕΙ ΔΙΠΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ..ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΘΕΤΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ!! ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΟΥΛ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΩ!
ΕΥΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΣΟΥ!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΞΥΠΝΙΑ ΒΡΕ!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΑΚΙΑΑΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 893968 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 893968 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 893968 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 893968 Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ!!! Sleep Sleep Sleep ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 536304 :xoxoxoxo
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΗ!! ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΟΛΕΣ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 215994
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 33 315810

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις