Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
270 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 270 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κ απο μενα!!!
Ξυπνησαμε με τον μπεμπη να φαμε κ τωρα ξανα νανι μεχρι τις 5 παρα!!!
Ειναι πολυ ησυχος ο μεγαλος...κλαει μονο οταν του κανουμε μπανακι κ οταν το ντυνω....κατα τα αλλα οταν ειναι ξυπνιος ολο χαμογελαει!!!
Μακαρι να συνεχιστει ετσι...
Απο την τομη δυστυχως χανω αρκετο αιμα....θελω 4-5 αλλαγες την ημερα!!!
Κοριτσια οσες ξερετε,στην μοναδα επινε απο το δικο μου γαλα 50-60ml(ετσι μου ειπαν) κ τωρα που του δωσαμε ξενο μετα βιας πινει 45ml...τι να κανω;;;;;
Απο αυριο θα τον βαλω να θηλασει κιολας(σημερα οσο μαζεψα το πεταξα επειδη καναμε την κορτιζονη),εαν κ οτι θα μαζεψω θελω να παει στον μικρο στην μοναδα ο αντρας μου αυριο!!!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
SEVI ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙΣ,ΘΗΛΑΖΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ 35!!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΤΟΥ '76 ΟΜΩΣ, ΧΑΧΑΧΑ!!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 12978 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 783141 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 130627

ΓΕΡΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΖΕΦ!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ!ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ 3 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ !ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΤΖΕΦ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ,ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!

ΑΡΧΙΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΤΑ ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 15 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ,ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε ολες σας!!!
Τζεφ πολυχρονη κοπελα μου,να σε χαιρεται η οικογενεια σου κ συντομα με το μωρακι σας αγκαλιτσα!!!

Κοριτσια σκ@τ@.....βγαζει τοσο αιμα η τομη που το πρωι στις 5 πλημμυρισε η αδιαβροχη γαζα κ το αιμα μου εφτασε στα γονατα...τωρα ειναι καλα εχει φτασει στα μπουτια!!!
Πηρα τον γιατρο τηλ κ θελει να με δει ο ιδιος το μεσημερι στο Γαια....
Ευτυχως θα φυγει η αδερφη μου απο την δουλεια να κρατησει το μωρο!!!
Η πεθερα μου το κοιταγε εχθες σαν να ηταν εξωγηινο...... Mad Mad Mad

tzef

tzef
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΕ SEVI;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ;EMENA DEN MOY EBGAZE ΤΟΣΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΟΥ ΠΟΥΝΕ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tzef έγραψε:ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΕ SEVI;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ;EMENA DEN MOY EBGAZE ΤΟΣΟ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΟΥ ΠΟΥΝΕ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Ξαφνικα εγινε...επειδη τις αλλαγες τις κανει ο αντρας μου,μου ελεγε οτι η τομη ειναι μια χαρα!!!
Εαν εχει σπασει ραμμα,πιστευω να μου κανει αλλο σημερα!!!

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ.Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΜΩΡΟ?
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ,ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΑΒ/ΡΙΑΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΙ ΜΑΖΙ
ROSE 1980 ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Γεωργία μου χρόνια πολλάαα!!! Πολύχρονη και γρήγορα με τη δευτερη ζχουζουνίτσα σου αγκαλίτσα!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tzef

tzef
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 379767

stav2007

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΖΗΛΕΨΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΜΟ (ΕΓΩ ΚΟΡΜΟ ΤΟ ΛΕΩ) ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΛΛΙΩΣ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!!Sevi περαστικα!!!να προσεχεις!Tzef πολυχρονη!! Smile
Χαθηκα κοριτσια μου πολυ τρεξιμο,ο μικρος αρχισε σχολειο και τις δραστηριοτητες του...βοηθεια οχι και πολλα πραγματα,καλα να ειμαι θα τα καταφερω..Χθες μπηκα στον μηνα μου!!!αντε Παναγια μου να γεννησουμε με το καλο!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 417472

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα κοριτσάκια!
Anthaki μου άντε, ένας μήνας έμεινε το πολύ!!! Με το καλό να έρθει και το δικό σου ζουζουνάκι!
Sevi μου καλά έκανες και πήρες τον γιατρό σου! Να πας να δεις τι θα σου πει! Μήπως στον ύπνο σου πλακώνεις την τομή? Θα περιμένουμε νέα μόλις γυρίσεις! Και νέα και από τον μικρούλη...!!! Καλά η πεθερά δεν έχει ξαναδεί μωρό?
Γεωργία μου χρόνια πολλά πουλάκι μου! Πάντα γερή, δυνατή και ευτυχισμένη να είσαι παρέα με άτομα που αγαπάς και σε αγαπάνε! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κορούλα σου τώρα!!!
Φένια μου πάλι καλά που δεν σε πείραξαν τα φάρμακα! Να θυμάσαι όμως...!!! Πολύ νερό...!!!!!!!! Βοηθάει απίστευτα...!!!
Rose μου θα μπείτε και εσείς σε ένα πρόγραμμα...!!! Που θα πάει..???
Δώρα μου που είσαι? Τρέχεις για τις τελευταίες ετοιμασίες! Ελπίζω να μπεις σήμερα ε? Να σε χαιρετίσουμε!!! Να σου ευχηθούμε...!!! Με κανέναν πόνο κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!! Από αύριο θα είσαι μανούλα και ενός μπέμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αναστασία μου που χάθηκες εσύ καλέ????????????

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πηρα τηλ στη μενν τωρα κ τον βαλανε κ τον μικρο σε κουνακι(πυρεξακι) κ μου ειπε σε 1-2 μερες θα τον παρουμε!!!
Ανεβηκε τωρα η πεθερα μου να μου φερει φαγητο κ της λεω θα ερθει η αδερφη μου να κρατησει το μωρο,θες να ερθεις να της κανεις παρεα;;;(επιτηδες το εκανα για να συνηθισει) κ μου απανταει "αφου θα ερθει η αδερφη σου,εγω τι θα κανω;;;" Mad Mad Mad Mad Mad
Της λεω για παρεα,μου λεει οχι οχι δεν πειραζει!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad

stav2007

ΣΓΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ,ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΡΩΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΕ.ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΔΩΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ.
ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΛΙΓΟ?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΣΓΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ,ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΥΡΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΥΡΩΝ ΜΕ ΞΑΝΑ ΕΒΑΛΕ.ΘΑ ΞΕΡΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΔΩΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙΣ.
ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΛΙΓΟ?
Τι εχεις εσυ μικρο κ παραπονεμενο;;;

stav2007

ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 654316 ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ,ΚΑΛΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Πηρα τηλ στη μενν τωρα κ τον βαλανε κ τον μικρο σε κουνακι(πυρεξακι) κ μου ειπε σε 1-2 μερες θα τον παρουμε!!!
Ανεβηκε τωρα η πεθερα μου να μου φερει φαγητο κ της λεω θα ερθει η αδερφη μου να κρατησει το μωρο,θες να ερθεις να της κανεις παρεα;;;(επιτηδες το εκανα για να συνηθισει) κ μου απανταει "αφου θα ερθει η αδερφη σου,εγω τι θα κανω;;;" Mad Mad Mad Mad Mad

Άντε μπράβο κουκλίτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο τον μικρούλη μας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά η πεθερά σου τι φοβάται??
Μήπως γενικά δεν θέλει να βοηθήσει με τα μωρά ή τσατίστηκε ας πούμε που φώναξες την αδερφή σου και όχι αυτήν?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 36 654316 ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ,ΚΑΛΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
Ουτε με μενα ουτε με την αδερφη μου,τα παμε καλα!!! τωρα τι την επιασε με τα μωρα,δεν ξερω;;;; αλλα απο οτι θυμαμαι που ελεγε για την εγγονη της εχω καταλαβει οτι δεν θελει να δενεται με αλλους,περα απο τον εαυτο της!!!
Καλοπερασακιας κιολας!!!
Να κατσει με το μωρο μου ειπε οχι κ τωρα με πηρε τηλ να με παει ο πεθερος μου στο νοσοκομειο κ της ειπα οχι ερχεται ο Γιωργος να με παει!!! αυτη μην κουραστει......

stav2007

ΣΕΒΗ ΜΟΥ Ε! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ,ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ,ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
Sevi έγραψε:Πηρα τηλ στη μενν τωρα κ τον βαλανε κ τον μικρο σε κουνακι(πυρεξακι) κ μου ειπε σε 1-2 μερες θα τον παρουμε!!!

Μήπως γενικά δεν θέλει να βοηθήσει με τα μωρά ή τσατίστηκε ας πούμε που φώναξες την αδερφή σου και όχι αυτήν?
Αυτο εγραψα κ στην Σταυρουλα,δεν θελει να βοηθησει με τα μωρα!!!
Εχω να της κανω χουνερι ομως...θα μου ζητησει φωτο απο τα μωρα,θα της πω οχι γιατι δεν θελω να τα δει η εγγονη σου κ ο γιος σου!!! Mad

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Εχω να της κανω χουνερι ομως...θα μου ζητησει φωτο απο τα μωρα,θα της πω οχι γιατι δεν θελω να τα δει η εγγονη σου κ ο γιος σου!!! Mad

Ε μα το χρειάζεται...!!!
Μένετε δηλαδή τόσο κοντά και δεν μπορεί να δώσει ένα χέρι βοηθείας?
Τι κάνει δουλεύει και κουράζεται...???

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
Sevi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Ε μα το χρειάζεται...!!!
Μενει απο κατω μας!!!στο υπογειο μενει η πεθερα μου,στο 1ο ο κουνιαδος μου κ στον 2ο εμεις!!!
Ποτε της δεν δουλεψε....τι να λεμε τωρα;;;;

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
Sevi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Ε μα το χρειάζεται...!!!
Μενει απο κατω μας!!!στο υπογειο μενει η πεθερα μου,στο 1ο ο κουνιαδος μου κ στον 2ο εμεις!!!
Ποτε της δεν δουλεψε....τι να λεμε τωρα;;;;

Πολύ μου την δίνει όταν ενώ δεν δουλεύουν δεν βοηθάνε...!!!
Αλλά να σου πω και κάτι...!!!??? Αν βοηθάνε μετά μπλέκονται και περισσότερο...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηλιάνα μου αύριο έχεις και φωτογράφιση ε?
Άντε... ποιος την χάρη σου!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις