Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
222 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 222 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια έχετε πάρει κανένα από τα παιχνιδάκια lamaze? Τα πήρατε από το site τους ή από κάπου αλλού? Πως ήταν η συναλλαγή? Άργησαν να τα στείλουν?
Μου άρεσαν αρκετά από εκεί...!!! Να μερικά...!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ βρε Σταυρουλίτσα (και Χρόνια σου πολλά για χθες!!!), σε καταλαβαίνω απόλυτα...και εγώ έχω πολύ άγχος τις τελευταίες εβδομάδες Crying or Very sad
Και εγώ σήμερα μετά από το πέσιμο, μεν τον ακούω αλλά όχι τόσο δυνατά όσο θα ήθελα, αλλάα χτυπάει, δεν μπορώ να πω. Έτσι κιαλλιώς το βράδυ τα δίνει όλα!
Επίσης, τελικά τον πήρα τον γιατρό...μου είπε συγχαρητήρια ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 35 215994 χαχαχαχχα
Αφού δεν έχω αίμα, πόνους κλπ και το νιώθω το παιδί, δεν τρέχει τίποτα

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α να σας πω και το κουφό! σήμερα το μεσημέρι πήγαινα στο σχολείο να πάρω το γιό μου και κάτω στην είσοδο (μέσα στην πολυκατοικία) είχα ένα φάκελο από Milupa (ούτε ξέρω τι μπορεί να είχε μέσα, η πιπίλα που περιμένω της mum δεν ήταν?) Τέλος πάντων, λέω μόλις γυρίσω θα το πάρω να το ανεβάσω, μην το πηγαίνω βόλτα...ε λοιπόν όταν γύρισα, εξαφανιζόλ ο φάκελος! Ποιος / ποια ηλίθια έχει ανάγκη το φάκελο μου? οέο???? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 35 654655

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Κοριτσάκια έχετε πάρει κανένα από τα παιχνιδάκια lamaze? Τα πήρατε από το site τους ή από κάπου αλλού? Πως ήταν η συναλλαγή? Άργησαν να τα στείλουν?
Μου άρεσαν αρκετά από εκεί...!!! Να μερικά...!!!

Εμείς Δεσποινάκι έχουμε πάρει δύο κουκλακια από lamazze! Είναι από τα καλύτερα σε χρώματα, ποιότητα κλπ! Από amazon θα σου βγει πιο φθηνά, αλλά κάτι έχουν πάθει με την κάρτα μας και απ' ότι διάβασα συμβαίνει σε πολλούς και καθυστερούν πολλά! Το κοριτσάκι μας το έστειλαν, το σκουληκάκι ακόμη το περιμένω μαζί με ένα θερμόμετρο που έχω παραγγείλει! Αλλά δεν το συζητω ότι αξιζει στην τιμή τους! Αυτά είναι τα δικά μας :

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κάνετε κοριτσάκια μου! Εγώ κάπως πεσμένη σημερα, αλλά δε μασάμε, προχωράει η ομάδα! Εμαθα και για έναν περσινό μου μαθητή που έφυγε τόσο γρηγορα από κοντά μας, μόλις 14 χρονών από ανακοπή το καημενούλη και πολύ στεναχωρέθηκα... Αλλά μη σας πρήζω με στεναχωρες ειδήσεις...

Σέβη μου πολύ χάρηκα που αύριο μάλλον θα πάρετε τον μεγάλο σας σπίτι!! Να σας κάνει ποδαρικό , ε?? Τέλειααα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σταυρούλα μου, ασε κι εγώ χθες διάβασα κάτι χαζοάρθρα και αγχώθηκα! Αφού περιόρισα τα πολλά πολλά με το ιντερνετ, να περάσουν οι μερούλες θέλω! Αλλά το έριξα στη ζαχαροπλαστική και πάλι! Οταν αγχωνομαι μαγειρεύω και μετά καλώ κόσμο στο σπίτι να τελειώσουν τα τάπερ!!Δε σας λέω τι έφτιαξα, γιατί θα με φάτε πάλι! Μη σας κολάσω έγκυες πράγμα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δωράκι άντε μια μερούλα ακόμη! Τι καλάαααα!!

Candy προσοχούλα θέλει! Πάλι καλά όλα καλά! Δε μασάει το ζουζουνι σου από ένα πεσιματάκι!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!!
Αφου ετρεχα το πρωι σαν τρελο,εκανα την ενεση κορτιζονης..ειδαν την τομη,ευτυχως η προισταμενη κ οχι νοοσοκομα!!! μου ειπε οτι η εχει χαλαρωσει ραμμα η καποιο αγγειο αιμοραγει κ οτι ειναι καλο αυτο απο το να εμενε μεσα στην τομη!!!
Εφτιαξα τα χαρτια του μεγαλου,ειδα τον μικρο,εχει φτασει τα 1970γρ κ σε 3-4 μερες θα τον παρουμε κ αυτον!!!!μετα ταισα τον μεγαλο,ηρθε ο μπαμπας μας κ τον ετοιμασαμε κ γυρισαμε!!!
Αλλα ειχαμε πολυ γελιο,αφου τον ταισαμε στις 5 κανει κακα του,τον πλενουμε,του βαζουμε κρεμα κ λιγο πριν κλεισω το παμπερς μας παταει ενα κατουρημα ωραιοτατο πανω μου!!!
Ευτυχως απο εκεινη την ωρα κοιμαται...στην μοναδα μας ειπαν οτι ειναι καλο κ ησυχο παιδακι!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Candy εγω δεν επεσα στο τελος αλλα την μερα που καναμε την χοριακη,το σημαδι στο γονατο ακομα το εχω......κατα χλωμιασε ο αντρα μου μολις με ειδε αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα γιατι ηταν στην αρχη,βεβαια κουτσενα για μια εβδομαδα!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ! ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ! ΕΓΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΟΤΣΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΑΙΔΕΥΕΙ!!!! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ!!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΓΗΣΗΜΑ Η ΔΙΠΛΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΨΕΙ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ(Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ) ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ!

Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΓΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ.....ΠΩΠΩ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΝΟΣ.....

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!!
Αφου ετρεχα το πρωι σαν τρελο,εκανα την ενεση κορτιζονης..ειδαν την τομη,ευτυχως η προισταμενη κ οχι νοοσοκομα!!! μου ειπε οτι η εχει χαλαρωσει ραμμα η καποιο αγγειο αιμοραγει κ οτι ειναι καλο αυτο απο το να εμενε μεσα στην τομη!!!
Εφτιαξα τα χαρτια του μεγαλου,ειδα τον μικρο,εχει φτασει τα 1970γρ κ σε 3-4 μερες θα τον παρουμε κ αυτον!!!!μετα ταισα τον μεγαλο,ηρθε ο μπαμπας μας κ τον ετοιμασαμε κ γυρισαμε!!!
Αλλα ειχαμε πολυ γελιο,αφου τον ταισαμε στις 5 κανει κακα του,τον πλενουμε,του βαζουμε κρεμα κ λιγο πριν κλεισω το παμπερς μας παταει ενα κατουρημα ωραιοτατο πανω μου!!!
Ευτυχως απο εκεινη την ωρα κοιμαται...στην μοναδα μας ειπαν οτι ειναι καλο κ ησυχο παιδακι!!!

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΟΥ!!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ποια ρωτησε για τις γαζες;;;; εμενα μου ειπε να κανω αλλαγη καθε μερα για 1 εβδ αλλα θα παει παραπανω με το αιμα!!!
Ο ιδιος γιατρος σε αλλη κοπελα που γνωρισα στο Γαια της ειπε καθολου...
Οποτε κατι με την τομη θα ειχαμε διαφορα,αλλα μην παρετε απο τωρα,στο εξιτηριο θα σας πουνε κ θα σας δωσουν 2-3 για την αρχη!!!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ.ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.ΠΟΝΑΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 35 911307 ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 35 654655 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ.ΕΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑ ΣΑΣ;

stav2007

ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ

stav2007

ΓΙΩΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ?

tzef

tzef
stav2007 έγραψε:ΓΙΩΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ?

ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ 1 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΣΤΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑΓΗ.

stav2007

ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 40 ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΟΛΠΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ???ΚΑΙ Ν ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΠΣΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΟΩΡΑ....ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou μου υπομονή κοπέλα μου! Εύχομαι αυτές τις 3 ημέρες να αποφασίσει να κατέβει το αγοράκι σου!!!!!! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!
Κατερινάκι μου μια χαρά! Είδες τι καλό κοριτσάκι έχετε? Σας άφησε και να κοιμηθείτε το μεσημέρι! Ελπίζω να μην σας ξημερώσει μόνο τώρα...!!!
Ηλιάνα μου πολύ λυπήθηκα με τον μαθητή σου!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Όταν ακούω τέτοια για παιδάκια...!!! Κουράγιο στους δικούς του!!! Τέτοιο κακό να μην παθαίνει κανένας γονιός!!! Λέω να πάρω και εγώ τίποτα από LAMAZE πάντως! Μου φαίνονται πολύ όμορφα παιχνιδάκια!
Σέβη μου πως είναι η ζωή με τον μπεμπούλη σπίτι? Είναι ήσυχος ο γλυκός μου? Με το καλό να δεχθείτε και το 2ο αγοράκι σας!!!!!!!!!!!!!!
Σταυρούλα μου πως είσαι τώρα? Καλύτερα?
Μου έφερε και η αδερφούλα μου τα ρουχάκια που είχαμε κρατήσει από τα GAP! Το πυτζαμάκι το θυμάστε...!!!

Σε λίγο θα σας βάλω φώτο και από την φορμούλα που πήραμε!

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ,Ε ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ.
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ.ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ.
Ranou ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΔΩΡΟΥΛΑ ΦΤΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.
ΣΩΣΩΚΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΘΕΙ ΕΤΣΙ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μολισ καναμε μπανακι ειπιαμε το γαλατακι και κανουμε νανακια!!! ελπιζω σημερα να μην δω ολο τον κοκκινοπουλο η να τον δω αγγαλια με τον αντρα μου,που μου λεει χαθηκαμε μεσ στο ιδιο σπιτι...τι να πεις...... Cool Cool Cool

εγω παιδια οσο ημουνα εγκυος τα δονυακια μου ηταν μια χαρα! τωρα με εχει πιασει ενα αλλα παλευεται ακομα....ειμαι και λιγο φοβιτσιαρα με τους οδοντιατρος! τωρα θα φαω κατι αλλα δεν σασ λεω τι.....γιατι δεν κανει.... Very Happy Very Happy επιτελους εβγαλα και την μπουμπου φωτογραφια με τα ματια ανοιχτα........

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ LAMAZE ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΤ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ LAMAZE ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΤ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Η' ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

http://toysshop.gr/-c-179_180_260.html?osCsid=2156651bd7c06c820530562cbf713922

Bρήκα και σε αυτήν την σελίδα μερικά!

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ

ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΣΤΟ PUBLIC ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 40 ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΟΛΠΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ???ΚΑΙ Ν ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΠΣΑΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 7 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΟΩΡΑ....ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΝΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΩ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
σίγουρα δεν μπορεί να σου κάνει επισκληρίδιο και να γεννήσεις φυσιολογικά? Μπορεί να βρεθούμε τελικα. Εγώ την Τρίτη...Το όνομα σου πως είναι αν επιτρέπετε, μήπως και δω καμιά κοπέλα στο διάδρομο και είσαι εσύ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
συαυρουλα μου ολοι μερα ειναι στο τρεξιμο και οταν ειναι να κατσω να πιω ενα καφε με τον αντρα μου τοτε κατι γινεται παντα ξυπν αει η μπεμπα θελει κατι ο μικρος ....αλλα ενταξει θα βρουμε τον χρονο μας πιστευω ολα γινονται με καλη θελησει και ασ υπαρχουν 4 παιδια......δηλαδη αυριο που θα ξυπνησω να παω τα παιδια σχολειο θα ξυπνησω και τον αντρα μου να πιουμε καφε στο μπαλκονι μας!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις Κατερινάκι μου! Ένας καφεδάκος στο μπαλκόνι το πρωί είναι ότι πρέπει...!!! ... Πρόσεχε μόνο μην σε πάρει μάτι η διπλανή...!!! Ή έστω βάλε τις κόκκινες κορδέλες σου...!!! Χιχιχιχι!!!

Να και η φορμούλα μας!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις