Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
176 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 176 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Αυτό είναι το χειρότερο ε? Να ξενυχτάς και ο αντρούλης δίπλα να ρίχνει ένα ροχαλητό άλλο πράγμα...!!!!!!!!
Εμένα πάλι μου δήλωσε να κάνουμε λέει βάρδιες στην αρχή το βράδυ για να είναι κάποιος ξύπνιος να προσέχει την μπέμπα! Αν θέλεις λέει να κοιμάσαι το βράδυ, να αναλαμβάνω εγώ την μπέμπα και το πρωί να παίρνεις την σκυτάλη εσύ! Είδατε ο καλός μου? Για να δούμε τι θα κάνει στην πράξη όμως...!!! Βέβαια αν θηλάζουμε...!!! Μακάρι να τα καταφέρουμε βέβαια...!!! Δηλώνει ότι θα βοηθάει...!!! Τώρα τι θα γίνει πραγματικά είναι μια άλλη ιστορία...!!!
Εύη μου υπομονή κοπέλα μου με τον θηλασμό!!! Όλα θα φτιάξουν...!!!

ΚΟΙΤΑ ΔΕΣΠΟΙΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΑ ΤΗ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΤΑΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΥΠΝΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Κ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

Ε μια χαρά...!!! Βοηθάει και ο αντρούλης σου! Απλά το βράδυ δεν παλεύεται ε? Υπομονή! Θα ξεπεταχτούν και θα περάσει και αυτή η κούραση...!!!

αχχχχχ και εμενα σηκωνεται το βραδυ και τις φτιαχνει γαλα...αλλα αν δεν κοιμηθει δεν μπορω να κοιμηθω.....και ησυχα να καθεται δεν μπορω.....το ιδιο και με τον μικρο μου αν δεν τον ακουσω να ροχαλιζει δεν μπορω....ασε που το βραδυ παντα σηκωνομαι και γυρναω σαν την αδικη καταρα μεσα στα σπιτι και σκεπαζω και τα μεγαλα που εχουν πεταξει τα σεντονια κατω απ το κρεβατι......

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΟΝΗΡΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Κ ΓΩ ΤΗΣ ΤΑ ΣΦΗΝΩΝΩ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ..ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΗ ΣΚΕΠΑΣΩ ΑΠ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΟΒΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΛΑΠΤΟΠ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 4 ΜΕΤΑΞΥ 10ΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Κ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ???

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ Κ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ Shocked Shocked
ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΗΣ...ΤΑ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ....
Κ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΨΟΦΙΟ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Κ ΓΑΛΑ Very Happy
ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 534787
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΥΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μινα κ εγω 3 με 4 ξυπνια θα ειμαι.....εχω το 3ο παιδι το θηλαστρο!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Να στε καλα κοριτσια!!!
Εν τω μεταξυ εχουμε επετειο γαμου σημερα 3 χρονια!!! μετα την μενν πηγαμε στο Σταυρο της Αγ.παρ/υης να αναψω κερακι για τα μικρα!!! καθε χρονο στην επετειο μας παμε,εεεεε δεν υπηρχε περιπτωση να μην παω φετος κ ας ειναι λεχωνα!!!!

Δεσποινακι θα γυρισει η μπεμπα,μην ανησυχεις!!! μιλα της εσυ κ θα στο κανει το χατηρι!!!

Nα ζήσετε κοπέλα μου!
Πάντα μαζί, γεροί και ευτυχισμένοι να είστε παρέα με τα αγοράκια σας!
Καλά έκανες και πήγες και φέτος...!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Αυτό είναι το χειρότερο ε? Να ξενυχτάς και ο αντρούλης δίπλα να ρίχνει ένα ροχαλητό άλλο πράγμα...!!!!!!!!
Εμένα πάλι μου δήλωσε να κάνουμε λέει βάρδιες στην αρχή το βράδυ για να είναι κάποιος ξύπνιος να προσέχει την μπέμπα! Αν θέλεις λέει να κοιμάσαι το βράδυ, να αναλαμβάνω εγώ την μπέμπα και το πρωί να παίρνεις την σκυτάλη εσύ! Είδατε ο καλός μου? Για να δούμε τι θα κάνει στην πράξη όμως...!!! Βέβαια αν θηλάζουμε...!!! Μακάρι να τα καταφέρουμε βέβαια...!!! Δηλώνει ότι θα βοηθάει...!!! Τώρα τι θα γίνει πραγματικά είναι μια άλλη ιστορία...!!!
Εύη μου υπομονή κοπέλα μου με τον θηλασμό!!! Όλα θα φτιάξουν...!!!

ΚΟΙΤΑ ΔΕΣΠΟΙΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΑ ΤΗ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΤΑΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΥΠΝΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Κ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

Ε μια χαρά...!!! Βοηθάει και ο αντρούλης σου! Απλά το βράδυ δεν παλεύεται ε? Υπομονή! Θα ξεπεταχτούν και θα περάσει και αυτή η κούραση...!!!

αχχχχχ και εμενα σηκωνεται το βραδυ και τις φτιαχνει γαλα...αλλα αν δεν κοιμηθει δεν μπορω να κοιμηθω.....και ησυχα να καθεται δεν μπορω.....το ιδιο και με τον μικρο μου αν δεν τον ακουσω να ροχαλιζει δεν μπορω....ασε που το βραδυ παντα σηκωνομαι και γυρναω σαν την αδικη καταρα μεσα στα σπιτι και σκεπαζω και τα μεγαλα που εχουν πεταξει τα σεντονια κατω απ το κρεβατι......

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΟΝΗΡΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Κ ΓΩ ΤΗΣ ΤΑ ΣΦΗΝΩΝΩ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ..ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΗ ΣΚΕΠΑΣΩ ΑΠ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΟΒΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΛΑΠΤΟΠ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 4 ΜΕΤΑΞΥ 10ΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Κ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ???

ΑΑΑΑΑ ΠΟΛΘ ΠΙΘΑΝΟ.....ΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΓΡΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΦΙΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΓΓΑΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ.....Ο ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΛΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΖΕΙ ΜΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστουμε πολυ Δεσποινακι μου!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΕ ΝΟΥΜΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΟΛΙΚΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Κ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕ Τ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΙ ΑΥΤΟ..ΟΚ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΝΜ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΕΧΕΤΕ ΑΥΠΝΙΕΣ Κ ΣΕΙΣ..

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΕ ΝΟΥΜΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΟΛΙΚΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ..ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Κ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΔΕ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕ Τ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΙ ΑΥΤΟ..ΟΚ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΝΜ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΕΧΕΤΕ ΑΥΠΝΙΕΣ Κ ΣΕΙΣ..

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ???? Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.. ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 328109

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΙΝΑ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Κ ΕΣΥ...
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Η ΜΟΝΟ ΕΠΙΝΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ????
Κ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΣΕΙΣ???
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ???
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια....τα εχω παιξει τελειως!!! παιδι δεν εχω σπιτι κ καθε 3 ωρες κανω την αγελαδιτσα κ ηδη δεν φτανει για τα μικρα!!! πρωι κ απογευμα στην μενν!!!
Να σας πω τα νεα μου!!!
Ο μεγαλος τρωει με μπιμπερο μεχρι 25ml κ περιμενω να τον πανε στα κουνακια,ζυγιζε το πρωι 2300...
Ο μικρος τρεφεται με σωληνακι αλλα του δινουν κ μπιμπερο!!! αφου πειναγε το απογευμα κ ρουφαγε με μανια την πιπιλα!!! αυτος ζυγιζε 1880γρ...μας ειπαν οτι εαν περασει τα 2 κιλα κ τρωει μπιμπερο παμε σπιτι μας!!!
Ελπιζω μεχρι την Κυριακη να εχουμε τον μεγαλο....

Να σου ζησουν και εγω εχω 2 διδυμουλες 40 μερων ..κι εμεις μπηκαμε στην μενν η μια μπεμπα 9 μερες και η αλλη 13..Σε καταλαβενω απολυτα πως αισθανεσαι κανε υπομονη , παρε δυναμεις και συντομα θα τα εχεις στην αγκαλιτσα σου!!! Μολις πιουνε 50ml απο μπιμπερο τα πηρες!!! φιλια πολλα και κουραγιο απο μια διδυμομαμα!!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΣΕΒΗ, ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 669659 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 669659 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 669659 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 669659 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 669659 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 727892
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 377361 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 377361 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 334590

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια....τα εχω παιξει τελειως!!! παιδι δεν εχω σπιτι κ καθε 3 ωρες κανω την αγελαδιτσα κ ηδη δεν φτανει για τα μικρα!!! πρωι κ απογευμα στην μενν!!!
Να σας πω τα νεα μου!!!
Ο μεγαλος τρωει με μπιμπερο μεχρι 25ml κ περιμενω να τον πανε στα κουνακια,ζυγιζε το πρωι 2300...
Ο μικρος τρεφεται με σωληνακι αλλα του δινουν κ μπιμπερο!!! αφου πειναγε το απογευμα κ ρουφαγε με μανια την πιπιλα!!! αυτος ζυγιζε 1880γρ...μας ειπαν οτι εαν περασει τα 2 κιλα κ τρωει μπιμπερο παμε σπιτι μας!!!

Να σου ζησουν και εγω εχω 2 διδυμουλες 40 μερων ..κι εμεις μπηκαμε στην μενν η μια μπεμπα 9 μερες και η αλλη 13..Σε καταλαβενω απολυτα πως αισθανεσαι κανε υπομονη , παρε δυναμεις και συντομα θα τα εχεις στην αγκαλιτσα σου!!! Μολις πιουνε 50ml απο μπιμπερο τα πηρες!!! φιλια πολλα και κουραγιο απο μια διδυμομαμα!!!

Lidiaki μου τι κάνεις?
Οι τσούπρες σου τι λένε?
Πως τα πας με 3 μωρά?
Κουκλίτσες είναι από ότι βλέπω στην φωτογραφία!!! Να τις χαίρεσαι κοπέλα μου! Πάντα γερές και ευτυχισμένες να είναι και αυτές και το αγοράκι σου και εσείς!
Ο μεγάλος αδερφούλης πως τις δέχτηκε!?

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
lidiaki έγραψε:
Να σας πω τα νεα μου!!!

Lidiaki μου τι κάνεις?
Οι τσούπρες σου τι λένε?
Πως τα πας με 3 μωρά?
Κουκλίτσες είναι από ότι βλέπω στην φωτογραφία!!! Να τις χαίρεσαι κοπέλα μου! Πάντα γερές και ευτυχισμένες να είναι και αυτές και το αγοράκι σου και εσείς!

Καλα ειμαστε μια χαρουλα , καθε τρεις με τεσσερις ωρες τρωνε οι μπεμπουλες μου , η μια εχει και λιγους κολικους αλλα την παλευουμε..Ο ταρζαν μου καλα τα παει δεν εχει πολυκαταλαβει και πολλα ..αλλες φορες τις φιλαει και αλλες τους φωναζει νταντα...Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου κι εσυ!!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΜΙΝΑ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Κ ΕΣΥ...
Κ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΣΕΙΣ???

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΛΑΝΕ Κ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ Ή ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ Κ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΕΔΩΣΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ..ΒΓΑΖΩ Κ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Κ ΓΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΚΟΒΕΙ ΝΩΡΙΣ.ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΩ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρήκα να σας δείξω και τις παντοφλίτσες που πήρα από το OYSHO!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΠΟΣΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ???? ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ 80 ΜΕΧΡΙ 120 ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΝΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kathrinkaterina στις Τρι Σεπ 13, 2011 1:23 pm, 1 φορά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
lidiaki έγραψε:
Να σας πω τα νεα μου!!!

Lidiaki μου τι κάνεις?
Οι τσούπρες σου τι λένε?
Πως τα πας με 3 μωρά?

Καλα ειμαστε μια χαρουλα , καθε τρεις με τεσσερις ωρες τρωνε οι μπεμπουλες μου , η μια εχει και λιγους κολικους αλλα την παλευουμε..Ο ταρζαν μου καλα τα παει δεν εχει πολυκαταλαβει και πολλα ..αλλες φορες τις φιλαει και αλλες τους φωναζει νταντα...Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου κι εσυ!!!

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Να'σαι καλά!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Sevi έγραψε:Μινα κ εγω 3 με 4 ξυπνια θα ειμαι.....εχω το 3ο παιδι το θηλαστρο!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ..ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ..Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
lidiaki έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
lidiaki έγραψε:
Να σας πω τα νεα μου!!!

Lidiaki μου τι κάνεις?
Οι τσούπρες σου τι λένε?
Πως τα πας με 3 μωρά?

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Να'σαι καλά!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 315810

ΧΑΧΑΧΑΧ!ο δικοσ μου παει απο πανω της και φωναζει νινιιιιιιι κλαιειιιιιιιι......κακαααα κανειιιιιιι?????νινιιιι νανιιιιι τωααααα!!!νινιιι κασεεε.......αμανννν!(νινι νανι τωρα)(νινι σκασε)

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΛΑΝΕ Κ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ Ή ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ Κ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΕΔΩΣΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ..ΒΓΑΖΩ Κ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Κ ΓΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΚΟΒΕΙ ΝΩΡΙΣ.ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΩ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ.

ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ Κ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ!!!
ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΙΕΣ Rolling Eyes
Κ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!
ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΣΟΥΜΕ...
ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΟΥΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ Ε???

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Κ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ flower flower queen ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Wink

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
kathrinkaterina έγραψε:ΠΟΣΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ???? ΕΓΩ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΠΟ 80 ΜΕΧΡΙ 120 ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΝΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ???

Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 120.Κ ΜΕΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΠΟΤΕ 30 ΓΡ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Ή 60 ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ..ΩΠ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από μπυτζαμούλα πήρα ένα παντελονάκι από τα OYSHO σε μωβ απαλό...

Αλλά από πάνω δεν πήρα το ασορτί μακρυμάνικο μπλουζάκι αλλά ένα κοντομάνικο...

Μπορεί να χτυπήσω όμως σε κάποια φάση και την μακρυμάνικη μπλουζίτσα για να τα έχω σετάκι...!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ!!! Κ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ Κ ΤΗΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ!!!
ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ Very Happy
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΠ!!! ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ!!! ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ...
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Κ Η ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΥΛ ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΕΕΕΜΟΡΦΗ!!!!

ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ!!!
ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ cyclops
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 31 417472

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ Κ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ!!!
ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΙΕΣ Rolling Eyes
Κ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!
ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΣΟΥΜΕ...
ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΟΥΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ Ε???

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Κ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ flower flower queen ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Wink

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ..ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΔΕ ΠΑΘΑΝΕΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΒΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΑΖΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,,ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις