751 Απ: ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3 Τρι Σεπ 13, 2011 12:51 pm
ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kathrinkaterina έγραψε:Despoinaki έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:Despoinaki έγραψε:Αυτό είναι το χειρότερο ε? Να ξενυχτάς και ο αντρούλης δίπλα να ρίχνει ένα ροχαλητό άλλο πράγμα...!!!!!!!!
Εμένα πάλι μου δήλωσε να κάνουμε λέει βάρδιες στην αρχή το βράδυ για να είναι κάποιος ξύπνιος να προσέχει την μπέμπα! Αν θέλεις λέει να κοιμάσαι το βράδυ, να αναλαμβάνω εγώ την μπέμπα και το πρωί να παίρνεις την σκυτάλη εσύ! Είδατε ο καλός μου? Για να δούμε τι θα κάνει στην πράξη όμως...!!! Βέβαια αν θηλάζουμε...!!! Μακάρι να τα καταφέρουμε βέβαια...!!! Δηλώνει ότι θα βοηθάει...!!! Τώρα τι θα γίνει πραγματικά είναι μια άλλη ιστορία...!!!
Εύη μου υπομονή κοπέλα μου με τον θηλασμό!!! Όλα θα φτιάξουν...!!!
ΚΟΙΤΑ ΔΕΣΠΟΙΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΑ ΤΗ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΤΑΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΥΠΝΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Κ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...
Ε μια χαρά...!!! Βοηθάει και ο αντρούλης σου! Απλά το βράδυ δεν παλεύεται ε? Υπομονή! Θα ξεπεταχτούν και θα περάσει και αυτή η κούραση...!!!
αχχχχχ και εμενα σηκωνεται το βραδυ και τις φτιαχνει γαλα...αλλα αν δεν κοιμηθει δεν μπορω να κοιμηθω.....και ησυχα να καθεται δεν μπορω.....το ιδιο και με τον μικρο μου αν δεν τον ακουσω να ροχαλιζει δεν μπορω....ασε που το βραδυ παντα σηκωνομαι και γυρναω σαν την αδικη καταρα μεσα στα σπιτι και σκεπαζω και τα μεγαλα που εχουν πεταξει τα σεντονια κατω απ το κρεβατι......
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΟΝΗΡΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ Κ ΓΩ ΤΗΣ ΤΑ ΣΦΗΝΩΝΩ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ..ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΗ ΣΚΕΠΑΣΩ ΑΠ ΤΗ ΝΥΣΤΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΟΒΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΛΑΠΤΟΠ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3 4 ΜΕΤΑΞΥ 10ΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ Κ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ???