Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
215 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 215 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια. ελπίζω να είστε όλες καλά. Σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας, στις υπόλοιπες υπόμονή.

Εγώ αυτές τις μέρες προσπαθούσα να ασχολούμε με πολλά πράγματα για να μην σκέφτομαι ότι κοντεψα τόσο πολύ.

Έστειλα και τα τρία αγόρια μου σχολείο, έβαψα το δώματιο, το ψιλοετοίμασα (χρειάζομαι ακόμα κουρτίνες). έκανα και αρκετές εξωτερικές δουλειές που είχα να κάνω και ετοιμάστηκα για αύριο. Σήμερα όμως που ξύπνησα νιώθω λίγο την μύτη μου κλειστή και ανησυχω για αύριο. Μήπως και δεν με γεννήσει.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!Irene καλοριζικα ολα με το καλο!!
Αυριο αρχιζουν τα σχολεια και την Πεμπτη μπαινω στον μηνα μου!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994 Αχχχ αντε εχω αγωνια να την δω!!...ας μου μοιαζει λιγο τουλαχιστον...οχι παλι φιλικη συμμετοχη.. Shocked

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. ελπίζω να είστε όλες καλά. Σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας, στις υπόλοιπες υπόμονή.

Εγώ αυτές τις μέρες προσπαθούσα να ασχολούμε με πολλά πράγματα για να μην σκέφτομαι ότι κοντεψα τόσο πολύ.

Έστειλα και τα τρία αγόρια μου σχολείο, έβαψα το δώματιο, το ψιλοετοίμασα (χρειάζομαι ακόμα κουρτίνες). έκανα και αρκετές εξωτερικές δουλειές που είχα να κάνω και ετοιμάστηκα για αύριο. Σήμερα όμως που ξύπνησα νιώθω λίγο την μύτη μου κλειστή και ανησυχω για αύριο. Μήπως και δεν με γεννήσει.

ειρηνη μου ολικη κανεις η επισκηριδιο???εμενα αν θυμασται πηγα τριτη με βρηκαν με ακροαστικα και με στειλαν πισω και μου ειπαν ελα την αλλη τριτη αλλα η μπεμπα δεν μας εκανε την χαρη την πεμπτη με πιασαν οι πονοι οποτε ηθελαν η οχι μου εκαναν ολικη.....

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε ολες!!!
Παντως μετα απο αυτο που εζησα με την καισαρικη ειναι οτι δεν θα το εκανα ποτε ξανα!!! κ ενα παιδακι να ειχαμε....τωρα πια κλεισαμε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Κατερινακι εσυ θηλαζεις η βγαζεις κ με θηλαστρο;;; γιατι δεν μπορω να καταλαβω εαν εχω αρκετο γαλα η παιζω με το θηλαστρο!!!
Το βραδυ δεν σηκωθηκα,δεν αντεχα κ το πρωι εβγαλα 50ml κ απο τα 2 στηθη..
εχθες εβγαζα 30-40ml το αρμεγμα.....

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Καλημερα σε ολες!!!
Παντως μετα απο αυτο που εζησα με την καισαρικη ειναι οτι δεν θα το εκανα ποτε ξανα!!! κ ενα παιδακι να ειχαμε....τωρα πια κλεισαμε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Κατερινακι εσυ θηλαζεις η βγαζεις κ με θηλαστρο;;; γιατι δεν μπορω να καταλαβω εαν εχω αρκετο γαλα η παιζω με το θηλαστρο!!!
Το βραδυ δεν σηκωθηκα,δεν αντεχα κ το πρωι εβγαλα 50ml κ απο τα 2 στηθη..
εχθες εβγαζα 30-40ml το αρμεγμα.....
sevi μου εγω αυτο την μπεμπα δεν την θηλαζω αλλα θηλασα τα δυο μου τα μεγαλα και νομιζω οτι ειναι υπερ-αρκετο το γαλα που βγαζεις!!!αλλα να κανεις αυτο που σου ειπαν με της σακουλες στην καταψυξη ειναι κριμα να πετας το γαλατακι...οσο για την καισαρικη τωρα πως εισαι ??πονας ακομα???? εγω σημερα 11 μερα και χθες μαλλον κουραστικα και πονουσα αρκετα! Mad Mad Mad

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...ΕΜΑΣ ΕΧΘΕΣ ΒΑΦΤΙΖΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ(ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ)ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ.ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.ΧΩΡΕΨΑ ΚΙΟΛΑΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ......

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IreneM έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. ελπίζω να είστε όλες καλά. Σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας, στις υπόλοιπες υπόμονή.

Irene μου αύριο γεννάς? Με το καλό κοπέλα μου! Έφτασε η μεγάλη ημέρα...!!! Με κανέναν πόνο σου εύχομαι πουλάκι μου!! Ελπίζω να ξεμπουκώσει και η μυτούλα σου!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεσποινακι μου 28 μερες ακομα !!! τιποτα δεν ειναι!!!! Wink Wink Wink

εμεισ δημερα ανεβασαμε το ml απο το γαλα μας! πιναμε 60 τωρα πιμουμε 90 και δεν ειναι σιγουρη οτι της φτανει το αδειαζει ολο το μπιμπερο!!! αλλα ακομα ειναι πολυ μικρη για παρα πνω δεν θελω να την υπερφωρτοσω μην αρχισει και μου τα κανει εμετο!!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 654316
ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ Ε???
ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ!!!
ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 604962 ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ.
ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΝΤΑΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!!

ΣΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!
ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ...Κ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Wink

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! study study study ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Κ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗ!!!

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ queen
ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ flower
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ???...ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΜΠΟΥΚΩΜΑ Κ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ Κ ΔΑΚΡΙΖΕΙ Κ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ pale

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρη Σταυρουλα ο χορος σε μαρανε εσενα!!!Καλε πως να μην παθει ο καλος σου;;;; ααααααα θα σε μαλωσω!!!!
Κατερινακι δεν το πεταω το γαλα,τους το παω καθε μερα η στο μπιμπερο η σε σακουλακι!!!
Αααα ξεχασα να σας πω,το μονο καλο της καισαρικης ηταν οτι δεν καναμε κλυσμα!!!κ καμια αλλη κοπελα που γεννησε με καισαρικη εκανε!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα ομορφούλες!
Άσε Κατερινάκι μου... 28 μερούλες μείνανε...!!! Αγχώθηκα μόνο που το είδα αν και από την μια θέλω πολύ την μπέμπα στην αγκαλίτσα μου!! Μπράβο η μπεμπούλα σας!!!!!! Θα γίνει αφρατούλα τσακ μπάμ! Αύριο έχουμε γιατρό! Να δούμε και εμείς πόσα κιλάκια γίναμε...!!! Λογικά τα 2900 θα τα έχουμε πιάσει! Ίσως λίγο πιο πάνω... ίσως λίγο πιο κάτω...!!!
Το απογευματάκι θα έρθουν οι δικοί μου να με βοηθήσουν λίγο με τις δουλειές του σπιτιού... ο αντρούλης μου θα πάει γήπεδο και όταν γυρίσει όλο και κάτι θα τσακίσουμε από έξω πάλι όλοι μαζί...!!! Να δώσω στην μανούλα μου να πλύνει και τις νέες αγορές της μπεμπούλας μας...!!! Θα δει πάλι ρούχα και θα φρίξει η έρμη..!! Χιχιχιχι!!!
Σταυρούλα μου μια χαρά περάσετε χτες από ότι ακούω...!!! Έριξες και τους χορούς σου...!!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι τον αντρούλη σου... θα φρίκαρε...!!!
Εσείς οι υπόλοιπες τι κάνετε τσούπρες??

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 654316
ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ Ε???
ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΜΟΥ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ!!!
ΚΑΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 604962 ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ.
ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΝΤΑΟΥΛΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!!

ΣΕΒΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!
ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΩΡΑ...Κ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΗ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Wink

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! study study study ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Κ ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗ!!!

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ queen
ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ flower
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΑ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ???...ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ Κ ΜΠΟΥΚΩΜΑ Κ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ Κ ΔΑΚΡΙΖΕΙ Κ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΑΤΙ pale

Αγάπη μου μια κουκλίτσα η κόρη σου! Και κοίτα καμάρι για το φόρεμα...!!!
Μπα γέννα δεν είχαμε αυτό το σκ! Τουλάχιστον έτσι πιστεύω...!!! Φαντάζομαι περάσατε όμορφα χτες...!!! Πάντα τέτοια...!!!
Ardo μου με το καλό να έρθει και το δικό σου μωράκι κοπέλα μου!!! Τα καλύτερα εύχαμαι σε όλες μας!!!!!! Γερά να είναι τα μωράκια μας πάνω από όλα...!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 417472
ΝΑΙ Η ΣΚΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΠΟΖΕΣ ΗΤΑΝΕ Κ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ... ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 35468
ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ ΓΑΜΟΣ king queen
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 606100
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΟΙΛΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 966307

ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΝΑΣ ΠΕΡΑ-ΔΩΘΕ...ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΑ ΑΝΗΣΥΧΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ.
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕ ΚΑΘΗΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΗ ΚΟΙΜΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 679259 ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπη μου οντως ειναι τοσο ομορφη σαν αγγελος ειναι η μικρη σου και διακρινω και μια τσαχπινια αλλο πραμα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
επισκληριδιο κανουν και κρυωμηνη να εισαι....μονο ολικη ναρκωση δεν κανουν!

δεσποινακη καθε 2 ωρες σηκωνεται να φαει! μονο το βραδυ μπορει να κανει και 5 ωρες!!!! αλλα οχι παντα αναλογοσ τα κεφια της!!!

αγαπη 5 μερουλεςςςςς affraid τωρα το ειδα! γεννας καλε!!! αντε βρε κοριτσακια με το καλο ολες.....γερα μωρα και γερες μανουλες!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 417472
ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΗΤΕ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 875502
Κ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΔΕ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 536304

Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...ΤΡΟΜΑΞΑ ΛΙΓΑΚΙ.
ΑΝ Κ ΣΕ 5 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΑ!!!
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ.

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΙΧΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ!!
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Wink
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ I love you I love you

αγγελικημαρια

κοριτσακια που κοντευεται ευχομαι μεσα απ τη ψυχη μου να πανε ολα καλα, μεναν πονο!να εχετε εναν υπεροχο τοκετο, γερα παιδακια κ πολυ γαλα!!!αντε καλη λευτερια!!!

stav2007

ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΡΕΜΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΡΑΓΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ 30 ΕΥΡΩ.ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ,ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΟΡΕΨΑ ΞΕΚ...ΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΜΟΥ ΕΡΙΞΑ.Ο ΧΡΗΣΤΟ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ
ΔΩΡΟΥΛΑ ΚΟΥΚΛΑ Η ΜΙΚΡΗ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!! ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΕΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ!! ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 727892

ΔΩΡΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΙΙ!!! ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΥΦΟΥΛΑΑΑ!!.. ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ?? ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ?? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 804467 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 804467 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 804467

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ!! ΕΥΓΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 522194 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 522194 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 522194

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ 30 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ!! ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.. ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ.. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ!! ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΙΝΩ 30ΑΡΙΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ.. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΧΕΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΖΩ.. ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ, ΔΕ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!! ΞΕΚΟΛΛΑΑ! ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΣΠΑΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΠΙΑ!!? ΔΕΝ ΞΕΡΩ! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

ΔΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ,ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ,"ΕΓΩ ΕΙΑΜΙ ΑΥΤΗ",ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΕΜΑ",ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ...
ΑΣΧΕΤΟ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ***ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ****

STAV ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΙΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΑΣΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΟΡΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΝΕΥΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ... ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 604962

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:

ΔΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ,ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ,"ΕΓΩ ΕΙΑΜΙ ΑΥΤΗ",ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΕΜΑ",ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ...
ΑΣΧΕΤΟ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ***ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ****

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΥΦΙΚΑΚΙ!! Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 215994
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ!! ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 23 90233

evvi

evvi
τσουπρες τι κανετε?? ευχομαι οσες εχετε τα μωρακια σας αγκαλια να τα χαιρεστε και σε σας που περιμενετε υπομονη δεν εμεινε τπτ ακομη.

φιλακια πολλα απο εμενα και απ τον μπεμπη μου!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγγελική Μαρία σε ευχαριστούμε για τις ευχές κοπέλα μου! Να χαίρεσαι και εσύ το κουκλάκι σου!
Σταυρούλα μου δεν πειράζει καλό μου για την ραγάδα! Άλλες κοπέλες τι να πουν που έχει γεμίσει η κοιλιά τους? Εσύ θα σκέφτεσαι μόνο τον μπουνίτσα!!! Χαλάλι του λοιπόν! Ότι και να βάζεις πάντως αν είναι να βγάλεις θα βγάλεις... δεν την γλυτώνεις...!!! Στην αρχή έδωσα και εγώ αρκετά για να πάρω μια κρέμα για ραγάδες της FREZYDERM PREVENSTRIA!
http://www.ra1.gr/show_product.asp?pid=1621
Ε όταν τελείωσε δεν τα ξαναχαλάλισα...!!! Έβαζα baby oil και όποτε το θυμόμουν...!!! Μπορεί και 1 φορά στις 4-5 μέρες...!!! Στον κόσμο μου...!!! Τώρα τελευταία έβαλα και 2-3 φορές μια κρέμα που μου έδωσε η ξαδέρφη του άντρα μου Mustela Vergetures Double Action για τις ραγάδες.
http://www.e-farmakeio.net/catalog/product_info.php?cPath=84&products_id=276
Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ πάντως! Ραγάδες στην κοιλιά δεν έκανα ακόμα αλλά μάλλον ήταν να μην κάνω...!!!
Βάζε ένα λαδάκι... ίσως είναι καλύτερα...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:τσουπρες τι κανετε?? ευχομαι οσες εχετε τα μωρακια σας αγκαλια να τα χαιρεστε και σε σας που περιμενετε υπομονη δεν εμεινε τπτ ακομη.

Σε ευχαριστούμε για τις ευχές Ευάκι μου! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!! Είδα έχεις και αρκετό γάλα ε? Μια χαρά...!! Θρεφταράκι θα το κάνεις...!!! Πόσα κιλάκια τον γέννησες?

evvi

evvi
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:τσουπρες τι κανετε?? ευχομαι οσες εχετε τα μωρακια σας αγκαλια να τα χαιρεστε και σε σας που περιμενετε υπομονη δεν εμεινε τπτ ακομη.

Σε ευχαριστούμε για τις ευχές Ευάκι μου! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!! Είδα έχεις και αρκετό γάλα ε? Μια χαρά...!! Θρεφταράκι θα το κάνεις...!!! Πόσα κιλάκια τον γέννησες?

3.200 ειναι ο μικρουλης μου και 50 ποντους αλλα απ την μερα που ηρθαμε απ την κλινικη εχει διαφορα πηρε λιγο μαγουλακι Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις