Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
252 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 252 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ,ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝΕ ΚΟΥΝΙΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΜΑ.
ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΡΩΩ ΑΛΑΤΙ...ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΗΞΗΜΟ?

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμενα τα ποδια μου ειναι πρισμενα εδω και ενα μηνα μονιμα,εχω κανει εξετασεις αλλα δεν εχω λευκομα.
εχθες πηρα της εξετασεις για κολπικου υγρου,και μου εδειξε οτι εχω σταφυλοκοκο μετριας αναπτυξης,και θα ξανακανω παλι την δευτερα,και μετα βλεπουμε τι κανουμε

tzef

tzef
despoinaiki ειναι πολυ καλη αγορα, εμενα με βοηθησε παρα πολύ.Η HLIANA σωστά αναφέρει οτι εκει δεν το βαζουμε απο την αρχη.Στην αρχή θα το βαζεις στο απλό ριλαξ και λίγο αργότερα, μεχρι το κεφαλακι του να στεκεται πιο καλά το βαζεις.

STAV Το εχω ξαναπεί οτι στην Βασιλική τα πόδια μου ήταν αγνωριστα.Τωρα δεν εχουν πρηστεί ακομα, μόνο τα δαχτηλα των χεριων ειναι κάπως.

Κρίμα μωρε για την SEVI.Ολα καλα θα πανε ομως.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! Mad Mad ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟ ΚΑΜΑΡΙ......ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΕ Κ ΟΛΑΣ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy !!!

ΑΧ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕΒΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΗΤΙΔΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΗΚΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες κ μελλουσες!!!
Δεν σας εχω διαβασει,πριν λιγο γυρισαμε στο σπιτι μας αλλα χωρις τα μικρα μας!!!
Γεννηθηκανε 2290 ο μεγαλος κ 1830 ο μικρος....επιτελους σημερα θα τους δωσουν απο το δικο μου γαλα 5 ml να δουμε πως θα παει το στομαχακι τους....
Θα σας διαβασω προς το βραδακ γιατι το απογευμα εχουμε να παμε στο Γαια να τα δουμε.... φιλακια σε ολες σας!!!

stav2007

ΕΛΕΝΑΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΟ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ....
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΩΜΑ,ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΠΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ?ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΙΜΟΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΝΤΑΟΥΛΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΒΗ ΣΤΑΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ,ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ από πρήξιμο μια χαρά είμαι! Μέχρι στιγμής τίποτα...!! Θα δείξει τι θα γίνει στην πορεία...!!!
Εξέταση κολπικού δεν έχουμε κάνει ακόμα...!!! Μου είχε δώσει όμως 4 κολπικά σαν υπόθετα για να καθαρίσει ο κόλπος! Επειδή είχα αρκετά υγρά! Τα δίνουν λέει προληπτικά...!! Ξέρω και εγώ..?? Τα έβαλα...!! Όχι ότι τώρα δεν έχω υγρά...!!! Ξανά γιατρό την Δευτέρα το απόγευμα τελικά! Είχα πρωί αλλά μας πήρε και το άλλαξε! Λέτε να κάνουμε και αυτή την "περίεργη" εξέταση...??? Αυτή με το χέρι? Εσείς την έχετε κάνει?

stav2007

ΣΕΒΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ...ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΣΕΒΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ...ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΣΤΑΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ
Να στα φιλησω δεν μπορω.... Sad Sad Sad
Αλλα να στα χαιδεψω ευχαριστως..... ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994

tzef

tzef
Sevi έγραψε:Γεια σας μανουλες κ μελλουσες!!!
Δεν σας εχω διαβασει,πριν λιγο γυρισαμε στο σπιτι μας αλλα χωρις τα μικρα μας!!!
Γεννηθηκανε 2290 ο μεγαλος κ 1830 ο μικρος....επιτελους σημερα θα τους δωσουν απο το δικο μου γαλα 5 ml να δουμε πως θα παει το στομαχακι τους....
Θα σας διαβασω προς το βραδακ γιατι το απογευμα εχουμε να παμε στο Γαια να τα δουμε.... φιλακια σε ολες σας!!!

SEVI ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΒΡΕ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ

STAV ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΩΜΑ ΟΥΤΕ ΠΙΕΣΗ.ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΓΑ, ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΑΝΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΟΜΩΣ ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΨΗΛΑ ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΜΕ ΝΕΡΟ.ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tzef στις Σαβ Σεπ 10, 2011 5:37 am, 1 φορά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλώς την κουκλίτσα μας!
Να σου ζήσουν τα μαναράκια σου κοπέλα μου!! Τώρα πόσο ζυγίζουν τα γλυκούλια? Εύχομαι να τα πάρετε γρήγορα σπιτάκι για να γεμίσουν με την παρουσία τους το δωματιάκι τους αλλά και την ζωή σας... όχι ότι δεν το έχουν κάνει ακόμα...!!! Θα περιμένουμε το βραδάκι νέα σου! Λεπτομέρειες...!! Με το καλό να δείτε τα αγοράκια σας το απόγευμα!!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να στε καλα κοριτσια μου!!!
Εαν σας πω την εμπειρια μου απο την γεννα,δεν θα παει καμια να γεννησει!!! κ το εννοω......
Τωρα ειναι 2140 ο μεγαλος κ 1740 ο μικρος....απο εδω κ περα θα αρχισουν να παιρνουν βαρος....

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Να στε καλα κοριτσια μου!!!
Εαν σας πω την εμπειρια μου απο την γεννα,δεν θα παει καμια να γεννησει!!! κ το εννοω......
Τωρα ειναι 2140 ο μεγαλος κ 1740 ο μικρος....απο εδω κ περα θα αρχισουν να παιρνουν βαρος....

Ταλαιπωρήθηκες μάλλον κουκλίτσα ε? Προσπάθησε να το αφήσεις πίσω αυτό! Τώρα έχεις τα αγοράκια σου!!!!!!!!!! Εύχομαι να πάρουν βάρος πολύ πολύ γρήγορα από εδώ και τώρα!!!!!!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σεβη μου τα καλυτερα ειναι μπροστα και ερχονται! Παντα τα διδυμακια εχουν μια ταλαιπωρια, αλλα οταν θα τους κρατας μετα θα τα ξεχασεις ολα! Αντε να πατε να δειτε τους αντρες σας με το καλο κι εμεις θα ειμαστε εδω για παρεουλα οποτε θελησεις!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 334590

Σταυρουλα μου το πρηξιμο στα ποδια μπορει να ειναι για διαφορους λογους τωρα στο τελος, τωρα εσυ αφου βρηκες λιγο ανεβασμενο λευκωματακι να το πεις στον γιατρο σου! Πρεπει να το ξερει! Αλατακι που σου λεω ξερω οτι ουτε στο φαγητο το λιγο που λες..γι αυτο σου το ξαναλεω!

Δεσποινακι αυτη η εξεταση με το χερι νομιζω γινεται αργοτερα και μαλιστα οχι παντα..
Καλλιεργεια κολπικου υγρου ολες θα κανουμε λογικα σ'αυτη τη φαση, ειδικα αν πηγαινουμε για φυσιολογικο τοκετο!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σταυρουλα διαβασε παρομοια συζητηση εδω : http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=31411

http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=31090

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΟΥ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ...ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΔΥΝΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΑΤΑ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ!!!! (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 2)!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΞΗΣΗ ΒΑΡΟΥΣ !!1 ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΥΤΑ ΞΕΠΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 215994

tzef

tzef
katerina ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ;

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:katerina ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΧΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ;

σε ολη την εγκυμοσηνη μου πηρα 10 κιλα! την δευτερη μερα που γεννησα ειχαν φυγει τα πεντε! σημερα που ξανα ζυγιστικα εχω χασει αλλα 2! συνολο μεσα σε 10 μερες 7!ουτε κοιλιτσα μου εμεινε πολυ!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!! ΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΠΙΤΑΚΙ!! ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ? ΜΟΙΑΖΟΥΝΕ? ΓΡΑΨΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 90233
ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΑΑΑ!!!?? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 315810 Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ??

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας διαβασα λιγο γρηγορα...
Pop κ mpogo να σας ζησουν τα μωρακια σας!!! Γερα κ καλοτυχα να ειναι στην ζωη τους!!!

Οσο για την επισκληρηδιο ναι τα καταλαβα ολα,στα χερια μου που με ειχαν δεμενη ειμαι με μελιανιες...παρολο που ειχα οξυγονο στο προσωπο οταν βγηκε ο μεγαλος ουρλιαξα.....κ πιστεψτε με αντεχω τους πονους!!!
Θα σας τα γραψω αναλυτικα.....παω να βγαλω γαλατακι κ νανι μετα!!!
Αααααα εγω που βγαινω απογευμα κ γυρναω βραδυ απο τα μικρα,τι πρεπει να κανω Κατερινακι μου;;;;;για ρωτα την γειτονισσα σου;;;;
Παμε καλα;;;; ειναι τρελος ο κοσμος;;; δλδ εγω να μην παω στα μωρα;;;;; τσαντιστηκα με την τρελη βραδυατικα!!!! Mad Mad Mad

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σέβη να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχχχχχ σεβη μου η γειτωνησα ειναι στο κοσμο τηςςς.....φοβαται μην την καταραστω και παθει τιποτα τωρα.....ετσι την πατησα και εγω με την επισκληριδιο στον πρωτο μου γιο καταλαβαινα τα παντα και πονο και απ ολα και κοψιμο......γ αυτο και στα αλλα 3 ζητησα ολικη ναρκωση!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μουυυυυ !!!1 σημερα ο υπνος μασ ηταν ετσι κ ετσι!!! ξυπνουσαμε ξανακοιμομασταν....μαλλον της εδωσα και πιλυ να φαει και καναμε 2-3 γουλιτσες καλες!!!τωρα ξυπνησαμε και την εβαλα στο ρηλαξ να ξεμουδιασει και κοπαναει χερια και ποδια με ολη της την δυναμη!

tzef

tzef
Καλημερα κοριτσια , αρχιζω και τρομαζω με αυτα που λετε.Εγω δεν καταλαβα απολυτως τιποτα.Πριν δεν σας εκαναν καποιο τεστ για να δουνε αν επιασε;τι να πω ρε παιδι μου τραγικο.

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια διαβάζω τα νέα σας με συγκίνηση και χαρά!Να σας ζήσουν τα μπουμπουκάκια σας τα όμορφα,και λίγη υπομονη ακόμα μέχρι να στρώσει το πρόγραμμά τους και να προσαρμοστούν σε αυτό τον τεράστιο σκληρό κόσμο....
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 669659 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 669659 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 804467

Σε εμάς τις υπόλοιπες, καλή συνέχεια κορίτσια, με το καλό όλες να κρατήσουμε τα μωράκια μας στις αγκαλιές μας!Λίγο έμεινε ακόμα!πολύ λίγο!!!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 22 334590

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις