Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
166 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 166 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΠΑΝΙ! ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΒΟΥΡΤΣΑ!!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.....

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="kathrinkaterina"]ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΠΑΝΙ! ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΒΟΥΡΤΣΑ!!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.....[/quote

ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ,ΤΟ ΛΚΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ,ΤΑ ΞΥΛΑ

tzef

tzef
ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕ VEΤEX ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ,ΑΝ ΘΕΣ ΦΥΣΘΚΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΠΧ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΟΜΙΖΑ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΑΝΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ!!!!

tzef

tzef
[quote="stav2007"]
kathrinkaterina έγραψε:ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΠΑΝΙ! ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΒΟΥΡΤΣΑ!!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.....[/quote

ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΥΦΑΣΜΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ,ΤΟ ΛΚΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ,ΤΑ ΞΥΛΑ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΑΚΙ Ή VETEXAKI ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΕ ΝΕΡΟΞΥΔΟ,ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ.

stav2007

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ?ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΔΙ?ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ήρθαν και οι δικοί μου σήμερα και το κάναμε το σπίτι μέσα έξω τζιτζί...!! Να'ναι καλά!! Χτύπησα μετά και ένα σαντουιτσάκι με παντσέτα...!! Ήρθα και έστρωσα...!! Και αύριο έχω ζύγισμα...!! Χιχιχιχι!!! Η κοιλιά μου από ότι μου λέει η μαμά μου έχει κατέβει...!!!
Έβγαλα έκζεμα ρε γαμώτο γύρω από την μύτη μου και στο φρύδι μου! Θα κάνει άραγε να βάλω καμιά αλοιφή? Πρέπει να ρωτήσω την γιατρό αν και ο αντρούλης μου μου λέει να κάνω υπομονή...!!!
Θέλω να πάρω και την χελωνίτσα, το φωτιστικό! Όλο λέω θα το παραγγείλω και όλο ξεχνιέμαι...!! Είπατε φωτίζει καλά ε? Μπορεί να το κάνω σήμερα αύριο...!!! Να βλέπει η μπέμπα τα αστεράκια και το φεγγαράκι και να χαίρεται...!!!
Αστέρι τότε ο γιατρός σου Κατερινάκι μου!!! Να σου κάνω και μια ερώτηση ακόμα...!!! Είχες πει πως αν είχες αιμοραγία θα αφαιρούσαν την μήτρα ε? Αλλά το γλύτωσες αυτό...!!! Κάναν όμως κάτι άλλο στην μήτρα σου? Κάτι είχες πει την έστρεψαν...!!! Δεν είχα καταλάβει...!!! Οπότε τώρα έκλεισε το μαγαζί?

tzef

tzef
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΟ,ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟΞΥΔΟ.ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Ήρθαν και οι δικοί μου σήμερα και το κάναμε το σπίτι μέσα έξω τζιτζί...!! Να'ναι καλά!! Χτύπησα μετά και ένα σαντουιτσάκι με παντσέτα...!! Ήρθα και έστρωσα...!! Και αύριο έχω ζύγισμα...!! Χιχιχιχι!!! Η κοιλιά μου από ότι μου λέει η μαμά μου έχει κατέβει...!!!
Έβγαλα έκζεμα ρε γαμώτο γύρω από την μύτη μου και στο φρύδι μου! Θα κάνει άραγε να βάλω καμιά αλοιφή? Πρέπει να ρωτήσω την γιατρό αν και ο αντρούλης μου μου λέει να κάνω υπομονή...!!!
Θέλω να πάρω και την χελωνίτσα, το φωτιστικό! Όλο λέω θα το παραγγείλω και όλο ξεχνιέμαι...!! Είπατε φωτίζει καλά ε? Μπορεί να το κάνω σήμερα αύριο...!!! Να βλέπει η μπέμπα τα αστεράκια και το φεγγαράκι και να χαίρεται...!!!
Αστέρι τότε ο γιατρός σου Κατερινάκι μου!!! Να σου κάνω και μια ερώτηση ακόμα...!!! Είχες πει πως αν είχες αιμοραγία θα αφαιρούσαν την μήτρα ε? Αλλά το γλύτωσες αυτό...!!! Κάναν όμως κάτι άλλο στην μήτρα σου? Κάτι είχες πει την έστρεψαν...!!! Δεν είχα καταλάβει...!!! Οπότε τώρα έκλεισε το μαγαζί?

ΝΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΗΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!! ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ......ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ......ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Γ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ !!!! ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΤΡΟΦΙΚΟ Η ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ.......ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ....ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΝΕ ΚΑΙ Σ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!!!!ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΝΩΣΗ!!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.....ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!! ΕΕΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 4 ΤΑ ΕΧΩ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΑΡΚΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΜΕΤΑ! ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΚΕΔΕΣ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Ήρθαν και οι δικοί μου σήμερα και το κάναμε το σπίτι μέσα έξω τζιτζί...!! Να'ναι καλά!! Χτύπησα μετά και ένα σαντουιτσάκι με παντσέτα...!! Ήρθα και έστρωσα...!! Και αύριο έχω ζύγισμα...!! Χιχιχιχι!!! Η κοιλιά μου από ότι μου λέει η μαμά μου έχει κατέβει...!!!

ΝΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΗΝΩΣΗ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!! ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ.....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ......ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΗΝΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ......ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΥΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Γ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ !!!! ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΤΡΟΦΙΚΟ Η ΘΑ ΧΑΝΟΤΑΝ.......ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΜΕ....ΕΠΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΝΕ ΚΑΙ Σ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΜΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!!!!ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΝΩΣΗ!!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ.....ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!! ΕΕΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 4 ΤΑ ΕΧΩ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!

Ζωή να έχουν τα μικρούλια σου!!!! Γερά να είναι να τα καμαρώσετε όπως εσείς επιθυμείτε πουλάκι μου!!!
Τώρα κατάλαβα...!!!
4 παιδάκια μια χαρά είναι!! Μπράβο τον γιατρούλη σου που το πάλεψε πάντως...!!! Και τα 4 με καισαρική τα έκανες? Εσύ Irene μου?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:

Ζωή να έχουν τα μικρούλια σου!!!! Γερά να είναι να τα καμαρώσετε όπως εσείς επιθυμείτε πουλάκι μου!!!
Τώρα κατάλαβα...!!!
4 παιδάκια μια χαρά είναι!! Μπράβο τον γιατρούλη σου που το πάλεψε πάντως...!!! Και τα 4 με καισαρική τα έκανες? Εσύ Irene μου?
ΕΓΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ IRENE!!!! ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ....... Very Happy Very Happy Very Happy

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:

Τώρα κατάλαβα...!!!
ΕΓΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ IRENE!!!! ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ....... Very Happy Very Happy Very Happy

Ευχαριστούμε Κατερινάκι μου!
Μακάρι να κάνουμε τόσα και να είμαστε άξιες να τα μεγαλώσουμε...!!! ... Γιατί κακά τα ψέματα... θέλει κότσια...!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσια! Είμαι νέα στην παρέα! Γεννάω στις 19 Σεπτέμβρη! Έχω μια ερώτηση: 'εχει πάρει καμιά κουνουπιέρα ταβανιού σπό το ΙΚΕΑ? ειναι καλη? φτάνει να σκεπάσει την κούνια?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια! Είμαι νέα στην παρέα! Γεννάω στις 19 Σεπτέμβρη! Έχω μια ερώτηση: 'εχει πάρει καμιά κουνουπιέρα ταβανιού σπό το ΙΚΕΑ? ειναι καλη? φτάνει να σκεπάσει την κούνια?

Mε το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου κοπέλα μου το μωράκι σου! Αγοράκι ή κοριτσάκι? Η αλήθεια είναι ότι κοιτούσα και εγώ τις κουνουπιέρες του ikea! Ποια από τις 2 λες? Καλές πρέπει να είναι! Εντυπωσιακές! Δεν θυμάμαι αν πήρε κάποια από τα κορίτσια! Υπομονή μέχρι αύριο για περισσότερες απαντήσεις γιατί μάλλον οι υπόλοιπες τσούπρες πήγαν για ύπνο..!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thn prwth koynoypiera thn eixa ston gio moy kai ontws einai entypwsiakh polh!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωχ εγραψα με ελληνοαγγλικα δεν το ειδα και πηρα φορα! elenikal με το καλο να υποδεχτης το μωρακι σου! τι περιμενιες αγορακι κοριτσακι????

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου!!!IRENE μου! με ενα πονο κοπελα μου!!!να τη να τη ερχεται η μπουμπουκα μετα απο 3 παλικαριααα!!!!!! με ενα πονο!!!!!

εγκυλουλες και μανουλες φετος που θα παει ο μεσαιος μου πρωτη δεν θα παω στον αγιασμο Sad θα τους παει ο αντρας μου! Sad Sad ηηηηη αμα παω θα ακουσω τον εξαψαλμο απο κυρατσες και βαριεμαι να τσακωνομαι πρωι πρωι!!! καλη χρονια λοιπον στα πουλακια μου και σε ολα τα παιδακια! Wink

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες!!!
Καλε εχουμε γεννητουρια;;;; Irene με το καλο κοπελα μου,καλη λευτερια να εχεις!!!

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
elenikal ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
ΕΓΩ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ .....ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ 11.15

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα εγγυούλες και μανούλες! Πώς είσαστε! Εγώ έχω χαρούλα σήμερα που θα δούμε τη μικρή μας! Ελπίζω δηλαδή..γιατί έχουν απεργία τα ταξί! Ο αντρούλης μου θα ρθει κατευθείαν από τη δουλειά, εγώ τώρα με την κοιλούμπα με τίποτα δεν θέλω να οδηγησω! Ευτυχως θα ρθει ο κουνιάδος μου, αλλά ελπίζω να μην έχουν καμιά πορεία και τη βγάλουμε πάνω στην Κηφησίας!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
elenikal ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΟΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.
ΕΓΩ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ .....ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ 11.15

Σταυρούλα θα πας με τον αντρα σου, ε? Ξερεις οτι έχουν απεργια τα ταξι, για να μην ταλαιπωρηθεις??

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σήμερα δηλαδή έχουμε πολλές γιατρό! Και το Δεσποινάκι νομίζω! Άντε με το καλό να δουμε τα ζουζουνια μας!

Αχ όντως σήμερα είχαμε αγιασμό! Πολύ μ' αρεσει αυτή η μέρα! Για παιδιά και εκπαιδευτικούς είναι σαν γιορτήηη! Αν σας πω ότι θα μου λείψει η δουλίτσα μου φέτος! Αλλά είναι για καλό σκοπό! Φετός η χρονιά είναι αφιερωμενη στην μπεμπούλα μας!

stav2007

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΟΧΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ,ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα ομορφούλες! Τι κάνετε? Εγώ χτες βράδυ έκανα έναν ύπνο... χάλια!!! Μπορεί να γύρναγα στο κρεβάτι μου και 2 ώρες μέχρι να κοιμηθώ...!!! Ξάπλωσα 2:30 και σίγουρα μέχρι τις 4:30 πάλευα...!! Μα να μην κλείνει αυτό το μάτι...!!!??? Γαρίδα σας λέω...!!!
Irene μου για άλλη μια φορά καλή λευτεριά κοπέλα μου! Με το καλό η μπεμπούλα σας!
Σταυρούλα μου τώρα λογικά θα έχεις φτάσει στον γιατρούλη σου! Περιμένουμε αποτελέσματα με την επιστροφή σου!!!!!!!!!!!!! Να είναι όλα τέλεια εύχομαι...!!!
Καλά αποτελέσματα και σε εμάς Ηλιανάκι μου!!!!!!!!! 7 παρά τέταρτο έχουμε εμείς τελικά γιατρό! Μας το άλλαξε...!! Είχαμε πρωί κανονικά αλλά θα έχει καμιά γέννα...!!! Καλά αποτελέσματα λοιπόν και σε εμάς αλλά και σε όσες άλλες κοπέλες έχουν γιατρούλη ή περιμένουν εξετάσεις...!!!
Καλή σχολική χρονιά να έχουν όλα τα παιδάκια.......!!!!!!!!!! Κατερινάκι πάλι καλά που δεν πήγες κοπέλα μου γιατί είχες να ακούσεις πάλι...!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις