Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
173 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 173 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαι ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!
Παρήγγειλα και εγώ επιτέλους την χελωνίτσα!! Με την βοήθεια βέβαια του αντρούλη μου!!!!!!!! Τώρα θα την περιμένω σπίτι!!!!!!!!!!!!! Για να δούμε πόσες μέρες θα κάνουν...???

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 654316
ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ Wink

ΗΛΙΑΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 328109 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙ Very Happy

ΑΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥΡΤΟΥΚΩ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!
Κ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕ????
ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΟΝΕ!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ...ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 536304
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ, ΚΑΝΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!
ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ flower flower Respect Respect Respect

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ flower
ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΠΗΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΝΗ ΜΑΖΕΥΕ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΞΕΚΡΕΜΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ Κ ΝΑ ΤΗ ΤΙΝΑΖΩ 3 Κ ΛΙΓΟ Wink
ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Very Happy
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ Rolling Eyes

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Despoinaki έγραψε:Kαι ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!
Παρήγγειλα και εγώ επιτέλους την χελωνίτσα!! Με την βοήθεια βέβαια του αντρούλη μου!!!!!!!! Τώρα θα την περιμένω σπίτι!!!!!!!!!!!!! Για να δούμε πόσες μέρες θα κάνουν...???

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ Ε????
ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ Razz Razz Razz Razz Razz
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΤΣΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΥ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 654316
ΑΝΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ Wink

ΗΛΙΑΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 328109 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙ Very Happy

ΑΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΟΥΡΤΟΥΚΩ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!
Κ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕ????
ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΟΝΕ!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΗΛΙΑΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΝΕΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ...ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΡΑΤΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 536304
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ, ΚΑΝΩ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!
ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ Κ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ, Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ flower flower Respect Respect Respect

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ flower
ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΠΗΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΝΗ ΜΑΖΕΥΕ Κ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗ ΞΕΚΡΕΜΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ Κ ΝΑ ΤΗ ΤΙΝΑΖΩ 3 Κ ΛΙΓΟ Wink
ΘΕΛΩ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΑΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Very Happy
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ Rolling Eyes

Δωρίτσα μου καλά αποτελέσματα και σε σένα κοπέλα μου σήμερα!
Θα δεις τον μπέμπη μια και καλή εσύ σε λίγες μερούλες...!! Υπομονή...!!!
Κουνουπιέρα και εγώ δεν πήρα να σου πω την αλήθεια...!!! Τις κοίταζα αλλά ως εκεί...!!! Το δωματιάκι μας δεν είναι μεγάλο...! ... Μικρό και γλυκούτσικο θα το έλεγα οπότε με μια κουνουπιέρα θα μπούκωνε αρκετά...!! Έτσι έβαλα σίτα στην μπαλκονόπορτα της μπέμπας οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα με κουνουπάκια...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου φεύγω για τον γιατρούλη μας!
Δωράκι μου και σε σας όλα καλά να πάνε σήμερα!!
Εμείς κουνουπιερίτσα πήραμε πιο πολύ για ντεκοριστικους λόγους Laughing Laughing Δε χορταίνω να το κοιτάω το δωματιάκι της!
Ναι τελικά η χελωνιτσα είχε πάταγο! Πού να το ήξερα η κακομοίρα όταν ανέβαζα τη φωτο της ότι θα έσπαγε τα κοντέρ?? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 328109

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Κοριτσάκια μου φεύγω για τον γιατρούλη μας!
Εμείς κουνουπιερίτσα πήραμε πιο πολύ για ντεκοριστικους λόγους Laughing Laughing Δε χορταίνω να το κοιτάω το δωματιάκι της!
Ναι τελικά η χελωνιτσα είχε πάταγο! Πού να το ήξερα η κακομοίρα όταν ανέβαζα τη φωτο της ότι θα έσπαγε τα κοντέρ?? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 328109

Καλά αποτελέσματα κουκλίτσα!!!!!!!!
Θα περιμένουμε και δικά σου νέα!!!!!
Η δικιά σου η χελωνίτσα ήρθε τελικά?
Πάταγο δεν λες τίποτα...!!!!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Κοριτσάκια μου φεύγω για τον γιατρούλη μας!

Καλά αποτελέσματα κουκλίτσα!!!!!!!!
Θα περιμένουμε και δικά σου νέα!!!!!
Η δικιά σου η χελωνίτσα ήρθε τελικά?
Πάταγο δεν λες τίποτα...!!!!!!!

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
ΗΛΙΑΝΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ!!!!
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΠΡΩΤΗ Ε???? Wink Wink Wink

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΑ Η ΜΟΥΡΛΕΓΚΩ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΚΑΨΩ Κ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΟΥ pale pale pale pale pale pale pale pale
ΠΛΑΚΩΘΗΚΑ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΑ Η ΜΟΥΡΛΕΓΚΩ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΚΑΨΩ Κ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΟΥ pale pale pale pale pale pale pale pale

Aφού την γλύτωσαν οι μπαμιούλες μην μιλάς καθόλου...!!!!!!!!!!!! Είδες τι θα παθαίναμε με το κους κους?
Την αγόρασε πρώτη η Ηλιάνα την χελωνίτσα αλλά νομίζω την είχε αγοράσει πιο ακριβά από όλες μας...!! Μπορεί να κάνω και λάθος...!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Despoinaki έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΛΑ Η ΜΟΥΡΛΕΓΚΩ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΚΑΨΩ Κ ΤΙΣ ΜΠΑΜΙΕΣ ΜΟΥ pale pale pale pale pale pale pale pale

Aφού την γλύτωσαν οι μπαμιούλες μην μιλάς καθόλου...!!!!!!!!!!!! Είδες τι θα παθαίναμε με το κους κους?
Την αγόρασε πρώτη η Ηλιάνα την χελωνίτσα αλλά νομίζω την είχε αγοράσει πιο ακριβά από όλες μας...!! Μπορεί να κάνω και λάθος...!!!

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!! ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 893968 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 893968 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 893968
ΝΑΙ-ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑΣ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ?????

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ...ΕΙΜΑΙ 39 ΚΑΙ 6 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΕ ΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Η ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΜΥΡΙΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ....ΘΕΛΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ranou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ...ΕΙΜΑΙ 39 ΚΑΙ 6 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ.....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜ/ΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΕ ΧΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ Η ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΜΥΡΙΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΟΥ....ΘΕΛΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 50580

Ranou μου μακάρι ο γιατρούλης σου να σου πει αύριο ότι έχεις διαστολή και να σε στείλει αμέσως στην κλινική...!!! Βολεύτηκε ο μπόμπιρας μέσα στην κοιλίτσα σου μου φαίνεται...!!! Που θα πάει όμως...??? Θα βγει...!!! Δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς...!!! Με το καλό σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου! Τίποτα δεν έμεινε...!!!

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΤΗ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΛΈΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Very Happy

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αααααα ουτε εγω πηρα την χελωνιτσα!!!!
Καλο υπερηχο στα κοριτσια σημερα,περιμενουμε νεα σας!!!
Πηγα στα μικρα κ ειναι μια χαρα κ οι 2...ο μεγαλος τρωει 10ml με μπιμπερο κ πηρε 70γρ απο εχθες,τωρα ειναι 2250γρ....ο μικρος τρωει 7ml κ πηρε 60γρ κ τωρα ειναι 1840γρ!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Αααααα ουτε εγω πηρα την χελωνιτσα!!!!
Πηγα στα μικρα κ ειναι μια χαρα κ οι 2...ο μεγαλος τρωει 10ml με μπιμπερο κ πηρε 70γρ απο εχθες,τωρα ειναι 2250γρ....ο μικρος τρωει 7ml κ πηρε 60γρ κ τωρα ειναι 1840γρ!!!

Eυχαριστούμε πολύ Σέβη μου!! Μπράβο τα αγοράκια σου!!!!!!!!!!! Ολόκληρα αντράκια θα γίνουν σε λίγο καιρό!!!! Πόσο πρέπει να γίνουν για να τα πάρετε σπίτι? Ή ας πούμε πρέπει να πίνουν μια συγκεκριμένη ποσότητα γάλακτος? Δικό σου γάλα πίνουν?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

μια χαρα ειναι τα πουλακια μου!!! σεβη μου με ποση διαφορα λεπτων βγηκαν???μοιαζουν μεταξυ τους?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:

μια χαρα ειναι τα πουλακια μου!!! σεβη μου με ποση διαφορα λεπτων βγηκαν???μοιαζουν μεταξυ τους?
1 λεπτο διαφορα εχουν....μεχρι να γυρισω να δω τον μεγαλο,ειχαν βγαλει τον μικρο!!!
Ιδιο εχουν το στομα κ το πηγουνι του αντρα μου!!! εγω λεω οτι δεν μοιαζουν,ο αντρας μου λεει μοιαζουν!!!οταν με το καλο βγουνε θα σας βαλω φωτο,γιατι εχω μονο 4 που εβγαλε κρυφα ο αντρας μου στην εντατικη κ ειναι με τα σωληνακια!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:

Ax Παναγία μου έβαλες και νέα φωτογραφία!!!!!!!!!!! Καλέ όσο πάει και πιο κούκλα γίνεται...!!!!!!! Φτου φτου μην το ματιάξουμε το πουλάκι σου!!!!!!!

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΛΛΑ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ DOPPER ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ(ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η' ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 3.500 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΟΠΟΤΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΑΜΑ.....

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σταυρούλα και εγώ σήμερα θα πάω στο γιατρό. Και εγώ παρατήρησα ότι δεν παίρνει πολύ ο δικός μου. Υπολόγισα ότι παίρνει 20γρ τη μέρα...Την άλλη εβδομάδα γεννάω με καισαρική. Αν καταφέρουμε να φτάσουμε τα 2900γρ γρ. πάλι καλά θα λέω.Και εγώ πάντως αγχώνομαι πολύ τελευταία. Με έστειλε και σε ενδοκρινολόγο να δει την καμπύλη σακχάρου...έχω κάνει 2 φορές και τις τα έδειξα και μου είπε να μην ανησυχώ, αλλά κανονικά στα 120 λεπτά θα έπρεπε να παίφτουν οι τιμές ενώ εμένα εκεί ανεβαίνουν. Ή δεν μου έχουν κάνει τότε σωστή λήψη ή δεν χωνεύω καλά το φαγητό...να κάνω λέει 6 γεύματα (δεν τα καταφέρνω όμως). Και βασικά λίγο μου την έδωσε αυτό, δηλαδή 2 εβδομάδες πριν τη γέννα με στέλνεις σε ενδοκρινολόγο? Αυτό έπρεπε να το κάνει από την πρώτη καμπύλη τον Ιούλιο...ελπίζω να μην επηρεάζει σε κάτι το μωρό. Εμένα το αμνυακό μου είναι στα ανώτατα φυσιολογικά, δεν τον βλέπω τον γιατρό να ανησυχεί...Πάντως σε καταλαβαίνω απόλυτα

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΛΛΑ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟ DOPPER ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ(ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Η' ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 3.500 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΟΠΟΤΕ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΑΜΑ.....
Σταυρουλα μου το ιδιο ειπε κ για μας για τον μικρο μπεμπη...αλλα μην ανησυχεις καθολου!!! την 2η φορα μου τα αλλαξαν κ τρεφοταν κανονικα ο μικρος!!!
Σιγουρα θα κανεις υπομονη 4 εβδ ακομα κ θα κανεις ενα θρεφταρακι πανω απο 3 κιλα!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994

stav2007

candy ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
ΣΕΒΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΠΟ 3 ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:

Ax Παναγία μου έβαλες και νέα φωτογραφία!!!!!!!!!!! Καλέ όσο πάει και πιο κούκλα γίνεται...!!!!!!! Φτου φτου μην το ματιάξουμε το πουλάκι σου!!!!!!!

Σ ΕΥΧΑΡΗΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 334590 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΚΚΙΝΕς?? ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΦΩΤΟ! ΕΒΑΛΕ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΩΣ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 564595 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 564595 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 564595

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινακι μου σε ευχαριστω μακαρι να βγει ο πριγκηπακος μου γιατι ολοι τον περιμενουμε με λαχταρα και καθε μερα μετραμε σαν τους φανταρους....Κατερινακι ι μικρη σου ειναι πανεμορφη να σου ζησει Very Happy Very Happy καλα αποτελεσματα σε ολες και με το καλο να ερθουν συντομα τα μωρακια μας.Το μπιμπερο παρεπιπτοντως εχω μια εβδομαδα και κατι που το παρηγγειλα και δεν μου εχει ερθει κατι ποτε περιπου ερχεται γνωριζει καμια? Rolling Eyes Rolling Eyes αυριο μπαινουμε αισιως στις 40 εβδομαδες για να δουμε.... Embarassed Embarassed

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ.
Σταυρουλα μου το ιδιο ειπε κ για μας για τον μικρο μπεμπη...αλλα μην ανησυχεις καθολου!!! την 2η φορα μου τα αλλαξαν κ τρεφοταν κανονικα ο μικρος!!!
Σιγουρα θα κανεις υπομονη 4 εβδ ακομα κ θα κανεις ενα θρεφταρακι πανω απο 3 κιλα!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 26 215994

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΗΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΑΛΙ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΕΠΕΡΝΕ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΡΕΨΩ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ 2600 ΣΗΜΕΡΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 3ΚΙΛΑΚΙΑ! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ!!!! ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΑ....... Very Happy Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις