Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
623 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 623 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΩ,ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ DOPPER ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ
ΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?? ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ?? ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Γ@@@@ΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?? ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕ ΜΑΣΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ??
ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΚ!! ΘΕΛΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟ!! ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΟΥΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΤΣΕΣ Μ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!! ΜΗ ΤΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΑΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!??
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΗΝ!! ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 334590

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΩ,ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ DOPPER ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ

Βρε Σταυρουλάκι μου δεν υπάρχει λόγος να είσαι χάλια! Όλα καλά πάνε! Σκέψου πού ήσουν και πού είσαι? Δεν καταλαβαινω γιατι δε θες στις 37-38 εβδομάδες, αφού είναι απόλυτα φυσιολογικό! Το μωράκι δεν θεωρείται προωράκι από τις εβδομάδες που καλυπτει και αυτό στα βιβλία θεωρείται αν καλύψει και την 36η εβδομάδα! Γιατί να χαλιέσαι? Κοιτα να χαρεις τα πραγματάκια του μπουνιτσα σου τώρα και μετα τη μανούλα και την αδερφούλα σου και αύριο που θα τον δείτε και τρισδιάστατο θα φύγουν όλα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα τσούπρες!
Τι κάνετε???
Εγώ σπιτάκι μοναχούλα και περιμένω τον αντρούλη μου να σκάσει μύτη!
Κατά το απογευματάκι θα πάω να ισιώσω και μαλλί έτσι για να είμαστε ανεβασμένες ψυχολογικά!
Μην σκάσει μύτη η κόρη και με δει με αφάνα...!! Χιχιχιχι!!!
Σταυρούλα μου για πάρε τα πάνω σου!!!!!
Τι είναι αυτά? Τώρα στο τέλος? Μετά από όλα αυτά που έχεις περάσει? Μην βασανίζεις κουκλίτσα μου το μυαλό σου!!!
Όλα καλά θα πάνε! Θα δείτε και αύριο τον μπόμπιρα...!!! Μια χαρά...!!!
Τα επιπλάκια ήρθαν????? Πες μας εντυπώσεις!!!!!!!!!! Που είσαι????? Το έριξες στο καθάρισμα??????
Ανεβασμένη να είσαι για να είναι σούπερ και ο μπουνίτσας μας!!!!!!!!
Όλα τα καταλαβαίνουν τα σκατούλια και επιρεάζονται!!!!!!!!!
Σέβη μου σε έχουμε στο μυαλό μας πουλάκι μου!!!!!!!!!! Σε λίγο θα είσαι μανούλα!!!!!!!!!!!! Θα κλαψωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!
Η ζουζούνα Κατερινάκι μου πως είναι???
6 κιλά ακόμα Ηλιάννα μου????????? Καλέ εσύ πετάς...!!!!!!!!!!!!!!!!!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΜIΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑΝΙ

ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ Η ΜΙΚΡΗ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ.

ΒΡΕ STAV ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΑΙΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΒΡΕ!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΙΛΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΕΒΟΔΜΑΔΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΘΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ Crying or Very sad

HLIANA ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 14 ΑΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΘΑ ΧΑ ΠΑΡΕΙ 40 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.

ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η SEVI ;

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 215994 .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

santi

santi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια..!μια που εγραψα για να συστηθω και μια τωρα αν και διαβαζω τα νεα σας καθε μερα.οσες εχετε ηδη τα μωρακια σας να σας ζησουν και σε μας που περιμενουμε με το καλο να ρθουν..

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
santi έγραψε:γεια σας κοριτσια..!μια που εγραψα για να συστηθω και μια τωρα αν και διαβαζω τα νεα σας καθε μερα.οσες εχετε ηδη τα μωρακια σας να σας ζησουν και σε μας που περιμενουμε με το καλο να ρθουν..

Γεια σου Santi μου!
Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!
Πότε είπαμε έχεις ΠΗΤ?
Τι περιμένεις? Αγοράκι ή κοριτσάκι? Sorry αλλά δεν θυμάμαι...!!
Σε ευχαριστούμε για τις ευχές!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fennnia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 215994 .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ,ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ!!!

Που είσαι εσύ κούκλα?
Μπήκαμε στον 9ο?
Εγώ μπαίνω σε 3 μερούλες αν και η μπεμπούλα στις μετρήσεις βγαίνει 4 ημέρες μεγαλύτερη οπότε είναι σαν να μπήκα!!
Εγώ από κούραση καλά πάω! Την παλεύω!
Υπομονή!!!!!!!!!! Τίποτα δεν έμεινε!!!!!!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ!!! ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ 37 ΒΔΜ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΟΡΑΚΙ!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΝΩΡΙΣ ΜΩΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ! ΘΕΛΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΣΟΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΝΒΓΕΙ ΣΤΙΣ 37-38 ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟΤΕ,ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ.
ΝΑΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειά κορίτσια!
έχουμε νέα από τη Σέβη?

nicole78

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
πωπωπωπωπωπω! Λιγες μερες ειχα να μπω, και εγινε πανικος! Συγχαρητηρια Κατερινακι μου! να σας ζησει! Θεα στα ροζ! Εμεις πηγαμε γιατρο εχθες και μπεμπουλης - εξετασεις μια χαρα! Ο μικρουλης ειναι 2200 και εγω ειμαι στην 34 βδομαδα! Σιγα σιγα δινουμε μορφη στο δωματιακι του! Κρεβατακι, αλλαξιερα κλπ κλπ! Ανυπομονω! Επισης δε θα με πειραζε να δροσισει λιγο! φιλια σε ολες!

Popz

Popz
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια συγχαρητήρια σε όσες γεννήσατε Very Happy
Στις 31.8 ήρθε στον κόσμο και ο πρίγκηπας μας, δεν ήθελε να ναι μωράκι Σεπτεμβρίου τελικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες με έναν πόνο!! Very Happy

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NICOLE ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ??? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Popz έγραψε:Κορίτσια συγχαρητήρια σε όσες γεννήσατε Very Happy
Στις 31.8 ήρθε στον κόσμο και ο πρίγκηπας μας, δεν ήθελε να ναι μωράκι Σεπτεμβρίου τελικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες με έναν πόνο!! Very Happy

ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 50580

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟΣ ΣΑΣ king king king king
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΓΕΡΟΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!! Κ ΣΕΙΣ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!!!
ΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???
ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 328109
ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΜΩΡΑΚΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ flower flower flower flower

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
nicole78 έγραψε:πωπωπωπωπωπω! Λιγες μερες ειχα να μπω, και εγινε πανικος! Συγχαρητηρια Κατερινακι μου! να σας ζησει! Θεα στα ροζ! Εμεις πηγαμε γιατρο εχθες και μπεμπουλης - εξετασεις μια χαρα! Ο μικρουλης ειναι 2200 και εγω ειμαι στην 34 βδομαδα! Σιγα σιγα δινουμε μορφη στο δωματιακι του! Κρεβατακι, αλλαξιερα κλπ κλπ! Ανυπομονω! Επισης δε θα με πειραζε να δροσισει λιγο! φιλια σε ολες!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΧΑΝΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!! ΑΣΤΑ.... ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 567772 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 49454 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 49454 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 567772 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 337404 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 386913
Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ....ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 186253
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ Ε???
ΑΧ!!! ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ????

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΗΧΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟ??? ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΣΕΠΤΗΜΒΡΗ-ΟΚΤΩΒΡΗ?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ????
ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ???
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ???
ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 654316

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Να σας ζησει κοπελα μου το μωρακι σας!! Πως ειναι οι πρωτες μερες μαζι του;;

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
6 μερες μειναν ακομα!!!τιποτα! νερακι θα περασουν...........

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η'ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ROSE 1980 ME TO ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ Κ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ I love you I love you I love you
ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 654316
ΑΝΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!! ΜΑΝΑ Κ ΚΟΡΗ ΘΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ Κ ΕΥΔΙΑΘΕΤΗ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ!!!
Κ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ I love you
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ!!
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ flower

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ROSE 1980 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η'ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!

Αχ κοπελα μου ολα καλα θα πανε! Ειναι απολυτα φυσιολογικο τωρα να εχεις αγωνια! Αυριο τετοια ωρα ουτε που θα θυμασαι τιποτα! Θα εισαι κολλημενη με την μπεμπουλα σας!! Με το καλοοοΟ! Εχεις ολη μας τη θετικη ενεργεια ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 14 727892

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Nα σου ζήσει κοπέλα μου ο μπεμπάκος σου!
Δεν έχει σημασία αν γεννήθηκε Αύγουστο ή Σεπτέμβρη!!!!!!!
Σημασία έχει που είστε γεροί και οι 2!!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε για τις ευχές σου!!!!!!!
Άντε σειρά μας τώρα!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ROSE 1980 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Η'ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΠΕΡΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!

Να σκέφτεσαι ότι αύριο θα έχεις αγκαλιά την μπεμπούλα σου!
Όλα καλά θα πάνε!
Με έναν πόνο κοπέλα μου!
Σε ποια εβδομάδα είσαι?
Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!!!!!
Ένα ένα σκάνε μύτη τα μπεμπάκια μας!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις