Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
179 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 179 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Sexaki διαβασα Swswka........ΤΥΧΕΡΗ!!!!
Εμενα ροχαλιζει ο καλος μου κ εγω κλασσικα φαγουρα....δεν αντεχω αλλο!!!
Ολη μερα συνεχεια...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ flower flower flower ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΒΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΕΜΠΑΙΝΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΗΝΕΣ.

SEVI ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ,ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ;ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.

STAV ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:
Kαλημέρα Κατερίνα μου με τον μπεμπάκο σου! Τι κάνεις? Σου είπαν ότι ο μπεμπούλης είναι λίγο μικρός? Δεν πειράζει...!! Τώρα θα αρχίσει να βάζει περίπου 30 γραμμάρια την ημέρα! Έτσι μου είπε η γιατρός μου!
Καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν έκανα καθόλου μέσα στην εγκυμοσύνη! Την προηγούμενη μόνο φορά μου έδωσε και έβαλα 4 κολπικά canesten νομίζω τα έλεγαν! Τα δίνουν λέει προληπτικά για να ετοιμάσουν τον κόλπο! Να είναι καθαρός!
Τι καλό πήρες από amazon?
Σε 10 μέρες που θα πας θα σου πει πότε θα γεννήσεις? Με καισαρική θα είναι?

Καλημέρα κορίτσια και Δέσποινα!
Πάλι χτες συνεχίσαμε δουλειές και προχώρησε αρκετά και το δωμάτιο του μωρού και δεν μπήκα καθόλου!!
Για καλλιέργεια εμένα πρώτη φορά τώρα μου την ανέφερε και θα πάω να κάνω...
Από άμαζον πήρα διάφορα!!! Μπάνιο και λεκάνη για το μπάνιο, βούρτσα για τα "μαλλιά!!", αφρόλουτρο, κρέμα για τις θηλές, θερμόμετρο που είναι και για το δωμάτιο και για το νερό (!!!), ένα σεντόνι... νομίζω αυτά!
Όσο για καισαρική, όχι, δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο απλά ίσως θέλει να με ενημερώσει γενικά... δεν ξέρω!!
Επίσης ανέφερα στη μαία ότι θέλω rooming in και μου είπε ο γιατρός μου ότι θα το κανονίσουμε!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 40746

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσάκια μου! Πώπω χθες από τις 3 δεν ξανακοιμηθηκα και σήμερα το πρωι πήγα για τις γενικές εξετάσεις του μηνα και λίγο έλειψε να σωριαστώ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 585182 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 585182 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 585182 Ευτυχώς τωρα είμαι κάπως καλυτερα μετα το πρωινάκι!

Είναι όντως καλή παρεούλα το φόρουμ! Ζούμε και ίδιες καταστασεις σ' αυτή τη φάση και βοηθάει πολύ!

Κατερινάκι με γειά σας τα πραγματακια σας!

Σέβη μου άντε ακόμη σήμερα!! Έχεις ετοιμαστεί? Ψυχολογικά σε θέλουμε ανεβασμένη, ε? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 654316

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΤΗΛ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ.
ΣΩΣΩΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ......ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑ ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ?ΦΤΟΥ ΣΟΥ.
ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.
ΣΕΒΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΤΙ ΝΕΑ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ?
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΗ ΣΑΣ.
Η ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΤΗΣ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΑΡΕΤΗΤΕΣ.ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΛΑ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ!!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 417472 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 417472
ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΤΑΩ ΜΙΑΣ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 875502 Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ king ΚΑΛΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΚΟ ΤΟΥ Laughing Laughing
Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 35468

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΛΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Ε???
ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΤΟΟΟΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ.... ΑΠΟ ΣΕΞ Κ ΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 604962

SEVVI ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ Ε???? ΑΧ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ!!! ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994 Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 536304

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΘΑ ΧΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ... ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 966307
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[b]ΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!! ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΙ ΤΟΙΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΝΑ!!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994

stav2007

ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΤΕΚΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΘΟΡΜΗΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΩ.ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΗΛΙΑΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nα'μαι και εγώ...!!!
Επιτέλους ξύπνησα στις 11:00 π.μ.! Δεν πιάσαμε τις 12:00!
Πάλι χτες δεν με έπιανε ύπνος! Κατά τις 3:00 πήγα στο κρεβατάκι μου χωρίς βέβαια να νυστάζω και το παίδεψα πάλι λίγο...!!!
Σέβη μου γεννάς αύριο κούκλα ε? Έκανες και την δεύτερη ενεσούλα για τα πνευμονάκια τους? Άντε με το καλό κοπέλα μου...!! Και είπαμε ε...??? Πας χαμογελαστή...!!! Τα λέω για να τα ακούω και εγώ όπως κατάλαβες...!!! Φίλες μου που γέννησαν πάντως με επισκληρίδιο, είτε με καισαρική είτε φυσιολογικά, μου λένε τίποτα δεν θα καταλάβεις...!!! Κάτι θα ξέρουν...!!!
Αύριο μπαίνεις εσύ και βγαίνει μάλλον το Κατερινάκι μας με την τσούπρα της!!! Που να ήξερε ότι λόγω της Σταυρούλας του ατσίδα ξέρουμε μέχρι και πόσα γραμμάρια γεννήθηκε η μπεμπούλα της...!!! ...Αν και από οτι θυμάμαι τώρα πρέπει να πήρε και τηλέφωνο ε...???
Κατερίνα μου με γεια σας τα ψώνια κοπέλα μου και με το καλό να τελειώσετε με το δωματιάκι σας να το χαρεί το νινάκι σας!
Σταυρούλα μου με το καλό να δεις και τον μπουνίτσα σου σήμερα το βραδάκι! Αν δεν κάνω λάθος και κάποια ακόμα θα πάει σήμερα ε? Με το καλό και στις 2 λοιπόν...!!! Και για όσες κάναν εξετάσεις καλά αποτελέσματα! Εγώ Τετάρτη πρωί θα πάω για γενική αίματος και ούρων και αυστραλιανό!
Δευτέρα έχω γιατρό το πρωί! Να δούμε και πόσο θα έχει φτάσει η φουσκίτσα μας!!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Despoinaki στις Δευ Σεπ 05, 2011 1:32 am, 1 φορά

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
candy έγραψε:Δώρα πότε έχεις ΠΗΤ? Νόμιζα ότι πάνω κάτω μαζί είχαμε....πότε γεννάς τελικά?

ΤΖΕΝΑΚΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛ.ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΗΤ ΕΙΧΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΝΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.
Κ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ Wink
ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ 13/9 I love you ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!
ΘΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 38η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝ Κ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ 17/9 ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ...
Κ ΕΣΥ ΣΤΗΝ 38η ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ε???? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ Very Happy

tzef

tzef
Πνατως απο ολα αυτα που διαβαζω βγαινει το συπμερασμα οτι μονο εγω και η stav ανηκουμε στο club no sex Laughing .

Αν παω στο ΡΕΑ εκει εχουν παρακλίνια μόνιτορς με οθόνη αφής που μπορω να μπαινω internet , να βλεπω tv ,να καλω τις νοσοκομες κοκ εχω ακουσει πολυ καλα λογια οποτε εκει μαλλον θα παω.Αρα αν φυσικα εχω χρονο θα μπαινω απο το ΡΕΑ στο forum Very Happy

stav2007

swsw έγραψε:[b]ΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!! ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΧΑΝΙ ΤΟΙΧΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΝΑ!!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.Η ΜΙΑ ΛΥΝΕΙ Η ΑΛΛΗ ΔΕΝΕΙ.ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΠΑΡΕΑ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:Πνατως απο ολα αυτα που διαβαζω βγαινει το συπμερασμα οτι μονο εγω και η stav ανηκουμε στο club no sex Laughing .

Αν παω στο ΡΕΑ εκει εχουν παρακλίνια μόνιτορς με οθόνη αφής που μπορω να μπαινω internet , να βλεπω tv ,να καλω τις νοσοκομες κοκ εχω ακουσει πολυ καλα λογια οποτε εκει μαλλον θα παω.Αρα αν φυσικα εχω χρονο θα μπαινω απο το ΡΕΑ στο forum Very Happy

Γεωργία μου μιας και παίρνεις παρουσίες βάλε και εμάς στο club του no κοκό!!!
Τους 3 πρώτους μήνες δεν μας άφηνε λόγω της προηγούμενης παλίνδρομης! Ε τότε είναι κυρά γιατρέσα που μπορούμε να το χαρούμε...!!! Ε μετά φοβόμασταν και εμείς οπότε λίγα πράγματα...!!! Αραιά και που...!!! Που θα πάει? Θα σαραντήσουμε και μετά θα κάνουμε πάρτυ...!!!
Ελπίζω μόνο να μην βρεθώ με 2ο νινάκι στην κοιλιά σε χρόνο ντε τε από την πολύ χαρά...!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ!!!! Laughing Laughing Laughing

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ...ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΣΥ ΑΥΠΝΙΕΣ Ε???? ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ??? ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ!!! Mad Mad

ΑΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ Razz Razz Razz ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ!!!!
Ο ΤΟΙΧΟΣ (ΤΗΣ ΣΤΟΥΡΟΥΛΑΣ) ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ......

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπα Γεωργία μου μπαίνουμε κι εμείς στο club! Τόσες λίγες φορές καθ' όλη τη διάρκεια που ειναι σαν μην.. Μας έχει γίνει εμμονή..αντε ελπίζω τουλάχιστον να επανέλθουμε μετά γρήγορά ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 604962 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 4872 Αφού οι φίλοι μας μας κοροιδευούν ότι θα μας κρατάνε τη μικρη γαι να επανελθουμε στα φυσιολογικά μας!χαχαχα

Σταυρούλα έναν καφέ με μέσα φρέντο συνεχίζει να μην τον έχω πιει! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 536304

Δεσποινάκι κι εμεις τη Δευτέρα θα δούμε την μπουμπούκα μας! Αντεεε να φυγει κι αυτή η βδομάδα γρήγορα! Ανυπομονώωωω

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ.. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΥΡΩ- ΠΡΟΛΑΒΑΑΑ)!!
ΕΕΕ... ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ.. ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΝΕΑ?? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994
ΣΕΒΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΩΡΗΗΗΗΗ!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ" ΜΕ ΤΙΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ?? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩ!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 727892

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΑΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ...
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ!!!! Laughing Laughing Laughing

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ...ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΣΥ ΑΥΠΝΙΕΣ Ε???? ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ??? ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΠΙΑΝΕΙ!!! Mad Mad

ΑΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Κ ΣΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΙΣΩ Razz Razz Razz ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ!!!!
Ο ΤΟΙΧΟΣ (ΤΗΣ ΣΤΟΥΡΟΥΛΑΣ) ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ......

Καλά κοιμάμαι... αν με πάρει ο ύπνος πια...!!!
Δεν είναι ότι δεν μπορώ να βολευτώ...!!! Καμία σχέση...!!! Αλλά δεν νυστάζω...!!! Θα μου πεις αν ξυπνάς 11 και 12 η ώρα κυρά μου τι θες? 8 ώρες κοιμάσαι...!!! Μην τα θέλω και όλα δικά μου...!!!
Σταυρούλα... περιμένουμε φωτογραφίες του δωματίου λοιπόν με τα ονόματα φαρδιά πλατιά...!!! Και άσε τις δικαιολογίες ότι δεν ξέρεις να ανεβάζεις φώτος...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά τέτοια εξαρτηση που εχουμε με το φόρουμ, εγώ τι παρακλίνια μονιτορ, από το κινητο θα μπαίνω κατευθείαν και θα σας γράφω! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι δεν παίζει δικαιολογια! έχει μάθει μια χαρα να το χειριζεται το φόρουμ! Ο λαος σου ζητά φωτοοοοοος!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας στείλε καμιά τσούπρα και σε εμένα το κινητό της να σας ενημερώσω και εγώ για τον ερχομό της φουσκίτσας...!!! Μην σας έχω στην αγωνία...!!!!!!!!!

Λέτε η Σταυρούλα να έχει άκρες και με νοσοκόμες στην Θεσσαλονίκη??

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:ΔΩΡΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ.. ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΕΥΡΩ- ΠΡΟΛΑΒΑΑΑ)!!
ΕΕΕ... ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ.. ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΝΕΑ?? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 215994
ΣΕΒΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΩΡΗΗΗΗΗ!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ!! ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ "ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ" ΜΕ ΤΙΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ?? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩ!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 727892

Α! Καταλαβα Αναστασακι του δίνετε και καταλαβαίνει κι εσείς! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Καλά σου λέω θα παίξει κινητο-ιντερνετ δεν υπαρχει περιπτωση!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τώρα όσο για τις καούρες Αγάπη μου...!!! Κάτι μου κάνει το γαλατάκι...!!!
Με βοηθάν επίσης και οι τσίχλες...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Ας στείλε καμιά τσούπρα και σε εμένα το κινητό της να σας ενημερώσω και εγώ για τον ερχομό της φουσκίτσας...!!! Μην σας έχω στην αγωνία...!!!!!!!!!

Λέτε η Σταυρούλα να έχει άκρες και με νοσοκόμες στην Θεσσαλονίκη??

Ποτέ δεν ξέρεις! Είναι μαμούνι μεγαλο! Προς το παρον μόνο την επισημη ξερουμε στο Λητω! Τις άλλες τις κρύβει!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια! Τί κάνετε? Έλειψα 2 μέρες και τώρα διάβασα τα νέα σας! Γέννες, εξετάσεις, υπερήχους! Όλα καλά θα πάνε! Και εμείς αύριο έχουμε ραντεβού να δούμε τον μπόγο μας! Πριν 2 βδομάδες ήταν 3 κιλά! Να δούμε πόσο θα έχει φτάσει αύριο! Κάτι μου λέει ότι αύριο δεν θα την γλιτώσω και την εξέταση με το χέρι και δεν είμαι στα καλύτερά μου! Rolling Eyes Αφού είπα στον άντρα μου ότι απόψε θα κάνουμε sex για να ανοίξει λίγο! Wink Εννοείται ότι και εγώ ανήκω στο club Wink του no sex!!! Embarassed

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:Μπα Γεωργία μου μπαίνουμε κι εμείς στο club! Τόσες λίγες φορές καθ' όλη τη διάρκεια που ειναι σαν μην.. Μας έχει γίνει εμμονή..αντε ελπίζω τουλάχιστον να επανέλθουμε μετά γρήγορά ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 604962 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 4872 Αφού οι φίλοι μας μας κοροιδευούν ότι θα μας κρατάνε τη μικρη γαι να επανελθουμε στα φυσιολογικά μας!χαχαχα

Σταυρούλα έναν καφέ με μέσα φρέντο συνεχίζει να μην τον έχω πιει! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 8 536304

Δεσποινάκι κι εμεις τη Δευτέρα θα δούμε την μπουμπούκα μας! Αντεεε να φυγει κι αυτή η βδομάδα γρήγορα! Ανυπομονώωωω

ΗΛΙΑΝΑ ΑΣΧΕΤΟ.. Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΦΕΤΟΣ.. ΚΥΚΛΑΔΕΣ!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΝΟΥΣΑ Ή ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ!! ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?? ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ.. ΤΟΥΣ 3 ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΠΙΤΙ!! ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.. ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑΑΑ!!ΧΑΧΑΧΑ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις