Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
273 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 273 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΑΙ.ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΕΜΕΙΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΡΕΞΕΙΣ ΠΑΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ,ΑΦΟΥ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΣΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καληνυχτα κοπελα μου και μην ανχωνεσαι ολα καλα θα πανε.
αυριο εχω και μαθηματα θηλασμου.

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κ εμας κοριτσια δεν μας αφηνε ουτε για αστειο ο γιατρος λογω εξωσωματικης κ διδυμων.....αλλιιως δεν ειχα ουτε αιμορραγιες,τπτ!!!Αψογη εγκυμοσυνη...
Αλλα εμεις απο τον 4ο εως τον 7ο ολο κ κατι καναμε....τωρα εννοειται τπτ...
Φοβοταν κ ο δικος μου μην προκαλεσουμε τοκετο...

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
G.joan έγραψε:γεια σας κοριτσιαα!απ'οτι διαβασα ολα τα μωρακια ειναι καλα και πολυ χαιρομαι!!εμεις ειχαμε μια περιπετειουλα..αφου τελειωσαμε με τις αγορες για το δωματιακι επιτελους και εμεναν λιγες μερες αδειας στον αντρα μου ειπαμε να παμε κανενα 3ημερο χαλκιδικη.χαλαρωσαμε,περνουσαμε ωραια και το βραδυ που λετε χαδι στο χαδι,φιλι στο φιλι...δε μας εφταναν θελαμε κι αλλα!!!τι τα θελαμε κοριτσια..μολις σηκωθηκα και πηγα στο μπανιο ειχα γεμισει ροζ υγρα!σαν να μην εφτανε αυτο με επιασαν κατι πονοι περιοδου μια στην κοιλια χαμηλα και μια στη μεση.ολη νυχτα και ολο το πρωι αυτο γινοταν.αφου ειπα παει θα γεννησω.ευτυχως τωρα δε νιωθω τπτ.μου εδωσε χαπια ο γιατρος και ξαπλα και αυριο θα παω να δουμε τι θα δουμε.ουυφφφ θα σκασω.να ακουσω και γω τα δελφινακια μπας και χαλαρωσω?? Smile
2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3 Σήμερα στις 9:51 pm
G.joan κρίση πανικού θα πάθαινα! Είσαι καλά τώρα?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δώρα πότε έχεις ΠΗΤ? Νόμιζα ότι πάνω κάτω μαζί είχαμε....πότε γεννάς τελικά?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχα πλάκα έχουμε τελικά πάνω σε αυτό το θέμα...εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη από ορέξεις φουλ, αλλά ο σύζηγος no koukou-με τίποτα δεν ήθελε. Στο πρώτο δεν ήθελα ούτε και εγώ...γενικά δηλαδή και στις 2 εγκυμοσύνες από τι στιγμή που ξέραμε ότι είμαι έγκυος, άγονη γραμμή

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χθες όλη τη μέρα είχα σουβλιές χαμηλά στην κοιλιά...νομίζω πως ήταν συσπάσεις...χέστηκα από το φόβο μου, σχεδόν όλη τη μέρα την έβγαλα ξαπλωμένη.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πάντως εγώ άπό τη μέρα που σταμάτησα τη δουλειά, όλο στο τρέξιμο είμαι, Ικα, Κεπ, γιατρούς, νοσοκομείο κλπ. Πιο πολύ κουράστηκα. Στο σπίτι μόνο με τα ρούχα του μωρού ασχολήθηκα, ούτε καν ασχολήθηκα με το δωμάτιο, αλλαγές κλπ. Ο μεγάλος το έχει καταντήσει αποθήθη. Πολλά παιχνίδια και μπιχλιμπίδια...υστερία με πιάνει μόνο που κοιτάζω μέσα @#$%^&&&^$%^&*

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ωραία....με έπιασε γλωσοδιάρροια ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 654316
Καλέ, που είστε????

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:χθες όλη τη μέρα είχα σουβλιές χαμηλά στην κοιλιά...νομίζω πως ήταν συσπάσεις...χέστηκα από το φόβο μου, σχεδόν όλη τη μέρα την έβγαλα ξαπλωμένη.

Έλα Candy μου!
Πήρες τον γιατρό και σου είπε ξάπλα?
Σήμερα καλύτερα είσαι?

stav2007

Candy ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ?
ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
candy έγραψε:χθες όλη τη μέρα είχα σουβλιές χαμηλά στην κοιλιά...νομίζω πως ήταν συσπάσεις...χέστηκα από το φόβο μου, σχεδόν όλη τη μέρα την έβγαλα ξαπλωμένη.

Έλα Candy μου!
Πήρες τον γιατρό και σου είπε ξάπλα?
Σήμερα καλύτερα είσαι?
όχι Δεσποινάκι μου δεν τον πήρα....δεν ήταν συνεχόμενες...ανά 1 ώρα θα έλεγα με έπιανε, για πολύ λίγο, αλλά πονούσα, δεν θα πω ψέματα. Σήμερα είμαι καλύτερα. Αύριο με στέλενει σε ενδοκρινολόγο...Σας είχα πει ότι είχα λίγο αυξημένο το αμνυακό υγό, μη φανταστήτε πολύ. έκανα πάλι την καμπύλη σακχάρου, με έβαλε να επικοινωνήσω με ενδοκρινολόγο, μου είπε πως θέλει να με δει, γιατί οι τιμές δεν είναι λέει και οι καλύτερες, και οπότε αύριο πρέπει να πάω ναμε δει...νομίζω όμως ότι γίνανε 2 χαζά με την καμπύλη. Το πρώτο, εγώ η χαζή έφαγα το προηγούμενο βράδυ 2 κομμάτια καρπούζι (ότι χειρότερο για το σάκχαρο) και την επόμενη μέρα στη λήψη, την ήπια όλη το μπλιαχ γλυκόζη, και έμεινε ελάχιστα στον πάτο και η κοπέλα άργησε 3 λεπτά περίπου να έρθει να το δει και να συμπληρώσει με νερό (γιατί πρέπει όλη να την πιεις) και πιστεύω ότι και αυτό έπαιξε ρόλο...Τέλος πάντων θα πάω αύριο να δω τι θα μου πει, και την Τρίτη γυναικολόγος, θα του πω βέβαια για τις συσπάσεις. Αφού νοιώθω το τερατάκι να κάνει πάρτυ στην κοιλιά, είμαι εντάξει

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:Candy ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ?
ΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ.
σταυρουλίτσα μου και εγώ έτσι με τις δουλειές, δεν βάζω κ... κάλτω και μετά τα λούζομαι...Θέλει προσοχή, και τώρα που φτάσαμε στο τέλος να μην κάνουμε χαζομάρες

stav2007

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΙΜΟΥΝ 28 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ 1190 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ τον είδα στο doppler την Πέμπτη, αλλά για να είμαι ειλικρινής, κάθε φορά που ξαπλώνω για τον υπέρηχο, με πιάνει πανικός και δεν χαλαρώνω, ώσπου να μου πει ο γιατρός ότι όλα είναι καλά. Τώρα πειμένω την τρίτη πως και πως και μετά νομίζω κάθε εβδομάδα...ε, μετά δεν έμεινε και τίποτα, στις 20 γεννάω

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mε το καλό να δείτε τα μωράκια σας λοιπόν!
Εγώ πάντα πάω σχετικά χαλαρή στην γιατρό μιας και καταλαβαίνω τις κινήσεις της μπέμπας!
Στην αρχή που δεν την καταλάβαινα είχα τρελό άγχος!

Κατεβάστε και αυτό το τραγουδάκι για το cdaki των μωρών σας!

https://www.youtube.com/watch?v=LcqHxnGfV7c&feature=related

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για χαλαρωτική μουσική έχω από τον Γιάννη μου ακόμα τα cd. το ένα είναι το Nature ...to dream by και το άλλο είναι ένα από Γερμανία Traumhaft schoene Spieluhrenmusik fuer das Baby. αυτό είναι τόσο γλυκό για τα μωρά, δεν ξέρω αν μπορείτε να το βρείτε...είναι μουσική για μωρά

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
CANDY ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΖΑΧΑΡΑ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.. ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΣΥ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ??ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΒΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!! (ΝΤΑΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ!! ) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΣΤΑΥΡΟΥΛΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΝΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑ
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 727892

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 315810
ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΡΕΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ !!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:CANDY ΜΟΥ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΖΑΧΑΡΑ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.. ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΓΕΝΝΑΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΣΥ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ??ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΒΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ!!! (ΝΤΑΞΕΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ!! ) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΣΤΑΥΡΟΥΛΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΥΝΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΤΣΟΥΛΑΑΑ
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 727892

Καλώς την Αναστασία μας!
Εγώ κλασσικά με καούρα!
Λέω να βάλω κανένα γαλατάκι να ηρεμήσω!
Εγώ πάλι ρε κορίτσια δεν έχω φτάσει σε αυτό το σημείο... να λέω άντε να τελειώνουμε...!!!
Ψιλοαγχώνομαι για εκείνη την στιγμή... να μην πω χοντροαγχώνομαι... και όλο μιλάω στην μπέμπα και της λέω - εσύ πουλάκι μου κάτσε εκεί που είσαι μέχρι τις 40 εβδομάδες...!!!
Χέστρα παιδί μου...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 315810
ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΡΕΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΝΕΣ !!

Και εμείς σ'αγαπάμε εγκυούλααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 379767
Πάλι καλά που υπάρχει και αυτό το forum!!!!!!!!!!!!!
Aν δεν μπω μια μέρα να σας πω έστω ένα γεια δεν γίνεταιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να και ακόμα ένα χαλαρωτικό τραγουδάκι!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZU6sI1Plq50&feature=related

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ, ΚΑΙ ΓΩ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!! ΚΑΤΣΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!!ΧΑΧΑ!!

ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΞΕΝΥΧΤΟΥΔΕΣ!!
ΑΑΑ!! ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΣΕΞΑΚΙ ΧΤΕΣ!! ΧΑΛΑΡΑ, ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΣΟΝΤΑ!! ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 40746 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 40746 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 7 40746

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ AVATAR!!! XAXAXA!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΟ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ AVATAR!!! XAXAXA!!!

Άστα να πάνε!
Διχασμένη προσωπικότητα!
Καληνύχτα Αναστασία μου!
Εμένα πάλι το μάτι γαρίδα!
Δεν με βλέπω να κοιμάμαι...!!!
Μάλλον πρέπει να κόψω τον καφέ...!!
Λέω στον άντρα μου -έχω μια αυπνίααααααα........!!!!!!!! Και εκείνος που απαντάει -έχω μια υπνηλία...!!!!!
Οπότε την έκανε με ελαφριά προς κρεβατοκάμαρα μεριά και εγώ ακούω χαλαρωτικά τραγουδάκια μπας και τον πάρω...!!! ... Τον ύπνο...!!! Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις