Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
33 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 33 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

bouba

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα.
Εγω κανω κατι ψιλοδουλιτσες σημερα. Τα κλασικα δηλαδη. Εχω βάλει και ενα κεικ στο φουρνο και θα ψησουμε και μεις ψαρακι αργοτερα(νομιζω φαγκρι είναι). Ωραια ιδεα και τα ψητα λαχανικα Ηλιανα. Θα βαλω και γω!!
Η Ζετα μου ειναι με καταροη απο χθες. Εκανε και λιγο πυρετο. Σημερα δεν εχει πυρετο αλλα η καταροη συνεχιζεται. Την εχω τρελάνει με τον ορό απο χθες. Και δεν καθετε πλεον με τιποτα. Μαχη γινεται! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 215994
Αυτό με την μουσική θα πω του αντρα μου να το κανει γιατι εγω ειμαι λιγο ασχετη ενω εκεινος το κατεχει το σπορ. Ο Yiannis μου αρεσει και μενα πολύ. Αλλά αυτό με τα δελφινια ειναι φοβερο!!
Ηλιανα όσο για τις αλλες εγκυουλες που λες ειναι αρκετες ετσι. Ετσι και μενα μια φιλη μου ελεγε οτι ειναι βλακειες(αυτη με τον θηλασμο που σας ελεγα) αλλά τελικά τα διαβαζε όλα.
Παω να συνεχισω με τις δουλειες. Τα λεμε σε λιγο!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!!
Πηγαμε το πρωι στο μαιευτηριο,ακουσαμε τις καρδουλες των μικρων,μου πηρανε την πιεση,καναμε την ενεση κ αυριο παλι που θα μπω κιολας στο N.S.T.(Καρδιοτοκογραφημα)...
Ηλιανα μου ειναι αυτο που λεμε "πηγες για μαλλι κ βγηκες κουρεμενη"!!! τι ασχετες που ειναι μερικες;;;;
Bouba περαστικα στην μικρη σου!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!!
Πηγαμε το πρωι στο μαιευτηριο,ακουσαμε τις καρδουλες των μικρων,μου πηρανε την πιεση,καναμε την ενεση κ αυριο παλι που θα μπω κιολας στο N.S.T.(Καρδιοτοκογραφημα)...
Ηλιανα μου ειναι αυτο που λεμε "πηγες για μαλλι κ βγηκες κουρεμενη"!!! τι ασχετες που ειναι μερικες;;;;
Bouba περαστικα στην μικρη σου!!!

Πώπω αστα Σεβη μου! Με εκαναν να νιωσω σαν καμια τρελη που το εσκασε απο το τρελαδικο! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 875502 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 875502 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 875502 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 4872
Πωπω άντε κάνεις τα τελευταία μεχρι να μπεις την Τρίτη! Πώς και οριστηκε τωρα και οχι ας πουμε σε μια βδομαδα ακομη? Ετσι γινεται με τα διδυμα, ε? Πηραν θέση?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια Sevi με το καλο!!εγω τωρα ξαπλωσα λιγο,χταποδι κρασατο ειχαμε εμεις σημερα,δεν μαρεσει καθολου...τελος παντων,εφαγα λιγο ρυζι..που επισης απεχθανομαι...ερχετε η τριτη...περιμενω πως και τι να την δω... ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 215994

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ σήμερα δεν είμαι στα καλά μου. Ηρθε χθες η μαμα μου και καναμε γενικη το σπιτι και παρολο που δεν εκανα πολλα κουραστηκα και με πονουσε ολη μου η πλατη ολη μερα.

Σημερα εχω τα ψυχολογικα μου.Ερχονται οι κουμπαροι μας για κανα δυο μερες, ο αντρας μου μολισ εφυγε παλι για τη δουλεια και θα γυρισει την Τρίτη πρώτα ο Θεος..Δεν εχω καθολου καλη διαθεση.

Κοτοπουλο ρολο με τυρια, αλλαντικα και πιπεριες εκανα σημερα.

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ.ΕΓΩ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΚΣΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΠΛΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΤΣΙ.
ΔΩΡΟΥΛΑ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ.ΠΩ ΠΩ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσάκια! Πως είστε? Εμείς τώρα μαζευτήκαμε! Είχαμε πάει για καφεδάκι και τοστάκι με τα κουμπαράκια! Ωραία ήταν! Λίγη ξεκούραση τώρα και μετά έχω κανονίσει καφέ στις 6 με τις φίλες μου! Όλη μέρα στους δρόμους σήμερα...!!! Το βραδάκι όλο και κάποιος θα σκάσει μύτη στο σπίτι...!!!
Χτες βράδυ πήγαμε σε κάτι φίλους που έχουν ένα αγοράκι 6 μηνών κοντά! Μα τι ήσυχο ήταν...??? ... Τι χαμογελαστό...??? Φατσούλα τρελή...!!! Μακάρι να είναι και η δικιά μας τόσο ήσυχη...!!!
Bouba μου περαστικά στην κορούλα σου!!!
Σταυρούλα μου τι μπορντούρα θα βάλετε τελικά?
Άντε Αγάπη μου φτάνει σιγά σιγά και η δικιά σου μεγάλη μέρα...!!!
Σέβη μου άντε με το καλό να πας και αύριο στον γιατρό για την δεύτερη ενεσούλα σου! Πλησιάζει και η Τρίτη! Από κιλάκια πως ήταν τώρα τα ζουζούνια σου?
Ηλιάννα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα για χτες! Μα καλά και εσύ να πετύχεις 2 στις 2? Τέτοια τύχη...???

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΟΛΟ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ.ΠΗΡΑ ΤΟΝ Winnie ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΓΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ.

ΣΩΣΩΚΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΠΟΠΤΕ ΘΕΛΕΙΣ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΣΑΣ.ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

tzef

tzef
HLIANA ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

STAV ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΒΡΕ.

JOJO ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΚΕΦΑΛΙ.ΧΑΛΙΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΟΝ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΟΠΟ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινακι μου μονο τις καρδιες ακουσαμε δεν καναμε κανονικο υπερηχο,δεν εχει κ νοημα αφου καναμε το doppler την Παρασκευη!!!!
Ηλιανα μου εαν δεν ειχε προβλημα ο μικρος δεν θα γενναγα τωρα!!!
Εχει μειωμενο αμνιακο υγρο κ δεν τρεφεται σωστα,συν οτι εχει κανει κακα του κ δεν ειναι καλο αυτο,οποτε γεννα!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
HLIANA έγραψε:Δωρα μου εχεις κατεβασει δηλαδη το youtube downloader και δεν μπορεις να τα κατεβασεις τραγουδακια;; Παιζει να θελει αναβαθμιση το προγραμμα, οποτε πηγαινε να το ξανακατεβασεις και να το ξαναεγκαταστησεις και θα παιξει! Ειναι ευκολο προγραμματακι!
Αυτα τα τραγουδια ουτε κι εγω δεν μπορουσα να τα ακουσω με τιποτα, αλλα μας εβαζαν κατι παρομοια στις αναπνοες και ειδα οτι χαλαρωνω απιστευτα..Οταν διαβασα κι αυτο με τα δελφινια το εψαξα λιγακι..μαλλον το ζητανε και τα μπεμπινια μας..

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΔΕ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Rolling Eyes Rolling Eyes ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΑΥΤΟ Wink Wink ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ... ΤΙ ΚΑΛΑ Κ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!!!

ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Ε???? ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΝΕΑ Κ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ INTERNET Κ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ......ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!
Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Rolling Eyes

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
HLIANA έγραψε:Δωρα μου εχεις κατεβασει δηλαδη το youtube downloader και δεν μπορεις να τα κατεβασεις τραγουδακια;; Παιζει να θελει αναβαθμιση το προγραμμα, οποτε πηγαινε να το ξανακατεβασεις και να το ξαναεγκαταστησεις και θα παιξει! Ειναι ευκολο προγραμματακι!
Αυτα τα τραγουδια ουτε κι εγω δεν μπορουσα να τα ακουσω με τιποτα, αλλα μας εβαζαν κατι παρομοια στις αναπνοες και ειδα οτι χαλαρωνω απιστευτα..Οταν διαβασα κι αυτο με τα δελφινια το εψαξα λιγακι..μαλλον το ζητανε και τα μπεμπινια μας..

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΔΕ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Rolling Eyes Rolling Eyes ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΑΥΤΟ Wink Wink ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ... ΤΙ ΚΑΛΑ Κ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ!!!

ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Ε???? ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ, ΝΕΑ Κ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ INTERNET Κ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ......ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ!!!
Ο ΚΑΘ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Rolling Eyes

Αντε ωραία να τα κατεβάσεις τα τραγουδάκια! Αν χρειαστείς οτιδηποτε πες μου!
Αστα να πάνε με τις κοπέλες! Ήταν φίλες μωρε, οπότε είχαν και τις ίδιες απόψεις! Αλλά οπως λέει και η Γεωργία, όντως η μία είχε κάποιο προβλημα στην αρχή με τον πλακούντα της νομίζω και ήταν ξάπλα, οπότε γι αυτό και να ένιωθε τόσο χάλια την όλη της εγκυμοσυνη! Η πλάκα ηταν που εγω πήγα μες την τρελή χαρα και βρήκα τοίχο! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 679259

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Δεσποινακι μου μονο τις καρδιες ακουσαμε δεν καναμε κανονικο υπερηχο,δεν εχει κ νοημα αφου καναμε το doppler την Παρασκευη!!!!
Ηλιανα μου εαν δεν ειχε προβλημα ο μικρος δεν θα γενναγα τωρα!!!
Εχει μειωμενο αμνιακο υγρο κ δεν τρεφεται σωστα,συν οτι εχει κανει κακα του κ δεν ειναι καλο αυτο,οποτε γεννα!!!

Α! Ναι τώρα θυμηθηκα που το είχες πει! Άντε όλα καλά θα πάνε!! Ο μικρούλης μου φαίνεται θα σου βγει πιο χεζαρούλης ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 612298 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 612298 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 612298

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΤΟ ΠΡΩΤΟ CD ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 654316
ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 328109
ΗΛΙΑΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ...
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Κ ΝΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΖΕΙ!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 893968

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσιαα!απ'οτι διαβασα ολα τα μωρακια ειναι καλα και πολυ χαιρομαι!!εμεις ειχαμε μια περιπετειουλα..αφου τελειωσαμε με τις αγορες για το δωματιακι επιτελους και εμεναν λιγες μερες αδειας στον αντρα μου ειπαμε να παμε κανενα 3ημερο χαλκιδικη.χαλαρωσαμε,περνουσαμε ωραια και το βραδυ που λετε χαδι στο χαδι,φιλι στο φιλι...δε μας εφταναν θελαμε κι αλλα!!!τι τα θελαμε κοριτσια..μολις σηκωθηκα και πηγα στο μπανιο ειχα γεμισει ροζ υγρα!σαν να μην εφτανε αυτο με επιασαν κατι πονοι περιοδου μια στην κοιλια χαμηλα και μια στη μεση.ολη νυχτα και ολο το πρωι αυτο γινοταν.αφου ειπα παει θα γεννησω.ευτυχως τωρα δε νιωθω τπτ.μου εδωσε χαπια ο γιατρος και ξαπλα και αυριο θα παω να δουμε τι θα δουμε.ουυφφφ θα σκασω.να ακουσω και γω τα δελφινακια μπας και χαλαρωσω?? Smile

stav2007

G.goan ποσο εβδομαδων εισαι?ο γιατρος τι σου ειπε?

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
την τριτη μπαινω στην 35η εβδομαδα σταυρουλα.ο γιατρος ειπε οτι ηταν απο την επαφη και αφου περασε ο πονος να μην ανησυχω αλλα να κατσω ξαπλωμενη μεχρι να με δει.ασε που ελειπε κιολας ο ανθρωπος και αν συνεχιζοταν ο πονος θα επρεπε να παω στην κλινικη χωρις αυτον!τελος παντων τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι αυριο.

stav2007

G.joan έγραψε:την τριτη μπαινω στην 35η εβδομαδα σταυρουλα.ο γιατρος ειπε οτι ηταν απο την επαφη και αφου περασε ο πονος να μην ανησυχω αλλα να κατσω ξαπλωμενη μεχρι να με δει.ασε που ελειπε κιολας ο ανθρωπος και αν συνεχιζοταν ο πονος θα επρεπε να παω στην κλινικη χωρις αυτον!τελος παντων τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι αυριο.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΕΜ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ?ΑΧ!ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΤΟ ΑΚΟΥΣ?ΤΙ ΕΧΕΙΣ?

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stav2007 έγραψε:
G.joan έγραψε:την τριτη μπαινω στην 35η εβδομαδα σταυρουλα.ο γιατρος ειπε οτι ηταν απο την επαφη και αφου περασε ο πονος να μην ανησυχω αλλα να κατσω ξαπλωμενη μεχρι να με δει.ασε που ελειπε κιολας ο ανθρωπος και αν συνεχιζοταν ο πονος θα επρεπε να παω στην κλινικη χωρις αυτον!τελος παντων τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι αυριο.

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΕΜ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ?ΑΧ!ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.ΤΟ ΑΚΟΥΣ?ΤΙ ΕΧΕΙΣ?

γιατι αποτο φλεβαρη?σου το απαγορεψε ο γιατρος?

tzef

tzef
ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ JOAN. KAI EMΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΝΟ SEX ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 585182 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 585182 ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΧΑ ΑΡΚΕΤΕΣ....ΟΡΕΞΕΙΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 966307 ΠΡΟΣΠΑΘΒ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΟΜΩΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 6 4872

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμεις μεχρη στιγμης μια χαρα τα παμε,κανονικοτατα,και ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι καλητερα να ερχεσε σε επαφη,και σε κατι μαθηματα ανοδινου τοκετου που ειχα παει η μαια μας ειπε οτι και μεχρη το τελος μπωρουμε,και οτι γεννας πιο ευκολα.
κανατε μαθηματα ανοδινου τοκετου?

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
απ'τον φλεβαρη ε??ουαου! Very Happy τι να πω..!αξιζεις συγχαρητηρια!χαχα!εμεις απο τον 4ο ειχαμε κανονικα επαφες.στον 7ο και μετα φοβομουν εγω και σταματησαμε και τωρα ενα 3ημερο ειπαμε να παμε και μεις και επειδη πλησιαζουμε στο τελος που εχω διαβασει οτι επιτρεπεται τι να κανω η γυναικα..του εκατσα! Very Happy ααχχχ..εσυ καλα κανεις.κρατησου!!οριστε τι τραβηξα απ'το αγχος.ο μπεμπης κανει σαν τρελλος ευτυχως!ολα τα υπολοιπα σταματησαν οποτε ειμαι πιο χαλαρη.παντως εγω τωρα περπαταω σαν την παπια..να μου παει!

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστω tzef!μωρε και μας μας ειπε επιτρεπεται.αν και πρεπει να γινεται γλυκα γλυκα!ετσι ειπε στον αντρα μου!τι να πω.βρε κοριτσια λετε να εγινε τπτ αλλο και να μου πει οτι δεν ηταν απτην επαφη?π.χ οτι ειναι σημαδια οτι θα γεννησω προωρα?εγω μαθηματα ανωδυνου τοκετου δεν εκανα.σε ενα σεμιναριο που εκαναν στην κλινικη για την εγκυμοσυνη μας εδειξε μια μαια αναπνοες αλλα εγω δεν προκειται να τις κανω..δεν παιρνω ανασα απτην μυτη τις περισσοτερες φορες λογω διαφραγματος.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
G.joan έγραψε:γεια σας κοριτσιαα!απ'οτι διαβασα ολα τα μωρακια ειναι καλα και πολυ χαιρομαι!!εμεις ειχαμε μια περιπετειουλα..αφου τελειωσαμε με τις αγορες για το δωματιακι επιτελους και εμεναν λιγες μερες αδειας στον αντρα μου ειπαμε να παμε κανενα 3ημερο χαλκιδικη.χαλαρωσαμε,περνουσαμε ωραια και το βραδυ που λετε χαδι στο χαδι,φιλι στο φιλι...δε μας εφταναν θελαμε κι αλλα!!!τι τα θελαμε κοριτσια..μολις σηκωθηκα και πηγα στο μπανιο ειχα γεμισει ροζ υγρα!σαν να μην εφτανε αυτο με επιασαν κατι πονοι περιοδου μια στην κοιλια χαμηλα και μια στη μεση.ολη νυχτα και ολο το πρωι αυτο γινοταν.αφου ειπα παει θα γεννησω.ευτυχως τωρα δε νιωθω τπτ.μου εδωσε χαπια ο γιατρος και ξαπλα και αυριο θα παω να δουμε τι θα δουμε.ουυφφφ θα σκασω.να ακουσω και γω τα δελφινακια μπας και χαλαρωσω?? Smile

Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου!
Ξεκουράσου εσύ τώρα!
Σε ποια εβδομάδα είσαι?
Θα περιμένουμε νέα σου αύριο!!

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ μακαρι βρε despoinaki.την τριτη κλεινω την 34η.εχω πητ 11.10 δηλ. παω για υπνο γιατι χθες μ'αυτα και μ'αυτα το ξενυχτησαμε.καλο βραδυ σε ολες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις