Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινάκι μπες εδω στον scrootz που τα εχει μαζεμενα μπας και βρεις κάτι που σου κάνει κλικ : http://www.skroutz.gr/c/941/epipla-gia-vrefh.html?keyphrase=%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF&order_dir=asc&page=1

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Δεσποινάκι μπες εδω στον scrootz που τα εχει μαζεμενα μπας και βρεις κάτι που σου κάνει κλικ : http://www.skroutz.gr/c/941/epipla-gia-vrefh.html?keyphrase=%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF&order_dir=asc&page=1

Ααααααα μια χαρά είναι εδώ μαζεμένα!!!
Thanks κούκλα!!

katerinarv

katerinarv
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια!
Μόλις τα διάβασαόλα όσα γράψατε! Από χτες που ήρθε ο φαντάρος τρέχουμε συνέχεια! Είχαμε να παμε στο μαιευτήριο χτεσ για τρίτο Doppler και τώρα επιτέλους ήταν εντάξει. Είναι λίγο μικρός αλλά οκ, 2423...
Τώρα θα ξαναπάμε σε καμιά δεκαριά μέρες για να δούμε και πότε θα γεννήσω και κάτι τέτοια! Θα συναντήσω και τις μαίες για κάτι ενημερωτικά...
Κατά τα άλλα έχω να κάνω και καλλιέργεια κολπικού υγρού.
Από χτες μετά το μαιευτήριο κάνουμε δουλειές στο σπίτι για να προλάβουμε... και ακόμα ένας χαμός επικρατεί και μας λείπουν αρκετά πράγματα...!! Ευτυχώς όχι για το μωρό, παρήγγηλα και τα τελευταία από Amazon....
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 215994

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
katerinarv έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Μόλις τα διάβασαόλα όσα γράψατε! Από χτες που ήρθε ο φαντάρος τρέχουμε συνέχεια! Είχαμε να παμε στο μαιευτήριο χτεσ για τρίτο Doppler και τώρα επιτέλους ήταν εντάξει. Είναι λίγο μικρός αλλά οκ, 2423...
Τώρα θα ξαναπάμε σε καμιά δεκαριά μέρες για να δούμε και πότε θα γεννήσω και κάτι τέτοια! Θα συναντήσω και τις μαίες για κάτι ενημερωτικά...
Από χτες μετά το μαιευτήριο κάνουμε δουλειές στο σπίτι για να προλάβουμε... και ακόμα ένας χαμός επικρατεί και μας λείπουν αρκετά πράγματα...!! Ευτυχώς όχι για το μωρό, παρήγγηλα και τα τελευταία από Amazon....
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 215994

Καλώς τα δεχτηκες Κατερινάκι μου! Όσο μπορείς να μην κουράζεσαι και αγχώνεσαι! Ό,τι προλάβετε στο κάτω κάτω!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ,ΑΛΠΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΡΤΟΥΡΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ,ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΠΟΔΙΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ 80 ΕΥΡΩ ΦΟΒΕΡΟ.ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
HLIANA ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!! ΜΕΧΡΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΗΡΘΕ Κ ΤΟ ΑΚΟΥΓΕ.... ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΜΩΣ Rolling Eyes Rolling Eyes Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ!!!!

ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!! Rolling Eyes ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΓΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΡΟΖ ΧΡΩΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ Κ ΗΤΑΝ Κ ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ. ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ...
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΟΥΣΤΟ Laughing
ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ...ΜΕ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΒΕΒΑΙΑ Wink

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΧΤΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΥΛΙΑ Κ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 587529

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 536304 ΨΩΝΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ Ε???? Κ ΚΥΡΙΩΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΣΑΣ!!!!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΒΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ cyclops cyclops ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ No

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ Η ΜΑΙΜΟΥΔΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΠΩΣ Κ ΔΕ ΤΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ.... scratch scratch scratch

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
http://64.19.142.12/www.babyjunior.com/Userfiles/Products/big/J-8012.jpg_hyuncompressed

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 100% ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΑΣ Laughing Laughing Laughing

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι όντως αυτά τα τραγουδάκια είναι απίστευτα χαλαρωτικά και για μας και για τα μωρακια μας! Εγώ ίσως τα περάσω και στο κινητο μου για το μαιευτηριο. Να κι άλλα που έχω κατεβάσει:

https://www.youtube.com/watch?v=m_rSzzopAXo

https://www.youtube.com/watch?v=utf-wpAZzLQ

https://www.youtube.com/watch?v=sgTvZCJ8rHc&feature=relmfu

https://www.youtube.com/watch?v=awH_oqctSXQ&feature=related

Μ' έπιασε η νυστα και μόνο που τ'ακούω Sleep Sleep Sleep και πρέπει να ντυθώ για μάζωξη σε σπίτι φίλων! Θα τα πούμε αύριο κουκλίτσες! Φιλάκια!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 334590

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:http://64.19.142.12/www.babyjunior.com/Userfiles/Products/big/J-8012.jpg_hyuncompressed

Αχ Δωράκι μου δεν μου ανοίγει!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
HLIANA έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:http://64.19.142.12/www.babyjunior.com/Userfiles/Products/big/J-8012.jpg_hyuncompressed

Αχ Δωράκι μου δεν μου ανοίγει!

ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ????
ΕΓΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΤΩΡΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ Κ ΤΙΠΟΤΑ Mad Mad Mad
ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!!! ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΡΕΜΟΥΝ....
ΑΧ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΝ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 35468

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΑΥΤΑ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝHΗΚΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘHΛΑΖΑ MOY EBAZE O ANTRAS MOY SYXNA TO ΥΑΝΝΙ

ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.

SEVI ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ NA ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ,ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΑΚΙΑ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO.ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΡΚΑ ΔΗΛΑΔΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON.ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ*ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ*ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ.ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ.

stav2007

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΤΩΡΑ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΠΑΝΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΟΥ STAV.
ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Ή Θ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΑΜΤΙΟ.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ STAV.
ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Ή Θ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΑΜΤΙΟ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ ΓΙ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ??
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.. ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΕΙ ΚΑΦΕ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ??.. ΕΝΝΟΩ ΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ? ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΥΛΑ PLEASE!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 215994

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!!
Ειχαμε παει στην Πεντελη για παϊδάκια....κ γυρισα σκασμενη!!!!

Παρκο Swsw δεν χρειαζεται απο τωρα νομιζω.....
Τzef καλα που μου θυμησες τα πανακια!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου δεν κανει να μπει η μπορντουρα αμεσως...πρεπει να στεγνωσει καλα ο τοιχος!!!
Μας το ειχαν πει κ εμας οταν την αγορασαμε...υπολογισε καμια εβδ τουλαχιστον!!!

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΛΡΕΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΧ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΔΙΧΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥΣ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΛΡΕΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΧ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΔΙΧΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΗΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ Κ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΓΟΡΑ!!!!
ΜΕΡΙΚΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ...
ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑΡΕΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝΕ Razz Razz ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ Wink

ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΙΚΕΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΘΥΛΗΚΑΚΙΑ Κ ΛΕΩ...ΤΑ ΛΑΧΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ...
ΕΧΩ Κ ΜΕΡΙΚΑ ΣΕ ΜΑΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ Κ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...Κ ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ!!!
Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 215994 ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ Κ ΕΤΣΙ Rolling Eyes ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Κ ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ Κ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Rolling Eyes

ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ???
SEVVI ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ....
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 5 328109
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ......

tzef

tzef
ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΩΡΑ.ΤΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO.ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ. Cool ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΥΣΤΗΡΗ ΜΑΜΑ Shocked ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ,ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΑΛΑΒΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια. Είδα ότι ρωτούσατε για ενδοεποικινωνία. Είχα και εγώ το πρόβλημα όποτε την άνοιγα να ακουω κλάματα άλλου μωρού. Όταν ρώτησα το γιατί μου είπα ότι κάποιο άλλο σπίτι εδώ κοντά μου χρησιμοποιά την ίδια και την έχουμε στο ίδιο κανάλι και γι αυτό ακούγεται. Οι περισσότερες ενδοεπικοινωνίες έχουν δύο κανάλια για αυτό τον λόγο.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ, Κ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Very Happy
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Κ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΑΡΗ....ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ Σ.Κ. ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ...ΘΑ ΔΑΝΙΣΤΩ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙΧΤΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΘΕΛΕΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Razz Razz Razz Razz
ΟΧΙ ΚΙΧ Κ ΑΓΚΑΛΙΕΣ!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΤΩΡΑ.... Laughing Laughing

Α ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥ ΕΙΡΗΝΗ!!! ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...
ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΝΕ ΑΛΛΟΙ!!!!
ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου! Πωπω σημερα ξυπνησα επιτελους αργα! Οχι οτι δεν εκανα τις βολτες μου στο μπανιο, αλλα παλι καλα..
Καλα χθες πηγαμε σε ενα φιλικο σπιτι που ειχαν αρκετο κοσμο. Ειχε γενεθλια ο αντρας της φιλης μου! Ηταν λοιπον εκει και δυο αλλες εγκυουλες, που εβλεπα πρωτη φορα, η μια 4-5 μηνων και η αλλη 7! Ολο χαρα εγω τις ρωτουσα για μαιευτηρια κλπ, πως αισθανονται με την περιοδο της εγκυμοσυνης, τις ελεγα να τις δωσω διευθυνσεις για βαλιτσακια, δωρακια κλπ και με κοιτουσαν σαν χανο Shocked Shocked Με περασαν για τρελη..Μου ελεγαν δηλαδη πρεπει να πληρωσουμε για τα βαλιτσακια;; Τις ελεγα αν μπαινουν σε κανενα φορουμ, οτι ειναι παρεουλα και μου λενε : Α! οχι εκει μονο τρελες μπαινουν και σε πανικοβαλουν! Shocked Shocked Κοινως εφυγα διακριτικα, εγω ειχα τη χαρα μου κι αυτες ενιωθα οτι εβλεπαν την ολη φαση καπως σαν αγγαρεια! Αντε να τελειωνουμε ενα πραγμα..Anyway

Σημερα το δικο μας προγραμμα εχει στο μπαρμπεκιου τσιπουριτσες με ωητα λαχανικα και ξεκουραση! Το βραδυ ισως ερθουν κατι φιλοι απο εδω!

Αναστασια το παρκο δεν χρειαζεται απο τωρα! Απλα εμενα αρχισαν και με ρωτανε για δωρα και τι ακριβως θελω, οποτε το ψαχνω για να τους πω! Αλλα οπως ειπαν και τα κοριτσια το παρκο ειναι λαχειο, μπορει να αρεσει στο παιδακι μπορει και να μην θελει να κατσει μεσα ουτε λεπτο!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δωρα μου εχεις κατεβασει δηλαδη το youtube downloader και δεν μπορεις να τα κατεβασεις τραγουδακια;; Παιζει να θελει αναβαθμιση το προγραμμα, οποτε πηγαινε να το ξανακατεβασεις και να το ξαναεγκαταστησεις και θα παιξει! Ειναι ευκολο προγραμματακι!
Αυτα τα τραγουδια ουτε κι εγω δεν μπορουσα να τα ακουσω με τιποτα, αλλα μας εβαζαν κατι παρομοια στις αναπνοες και ειδα οτι χαλαρωνω απιστευτα..Οταν διαβασα κι αυτο με τα δελφινια το εψαξα λιγακι..μαλλον το ζητανε και τα μπεμπινια μας..

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerinarv έγραψε:Γεια σας κορίτσια!

Kαλημέρα Κατερίνα μου με τον μπεμπάκο σου! Τι κάνεις? Σου είπαν ότι ο μπεμπούλης είναι λίγο μικρός? Δεν πειράζει...!! Τώρα θα αρχίσει να βάζει περίπου 30 γραμμάρια την ημέρα! Έτσι μου είπε η γιατρός μου!
Καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν έκανα καθόλου μέσα στην εγκυμοσύνη! Την προηγούμενη μόνο φορά μου έδωσε και έβαλα 4 κολπικά canesten νομίζω τα έλεγαν! Τα δίνουν λέει προληπτικά για να ετοιμάσουν τον κόλπο! Να είναι καθαρός!
Τι καλό πήρες από amazon?
Σε 10 μέρες που θα πας θα σου πει πότε θα γεννήσεις? Με καισαρική θα είναι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις