101 Απ: ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3 Σαβ Σεπ 03, 2011 8:31 am
Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
HLIANA έγραψε:Δεσποινάκι μπες εδω στον scrootz που τα εχει μαζεμενα μπας και βρεις κάτι που σου κάνει κλικ : http://www.skroutz.gr/c/941/epipla-gia-vrefh.html?keyphrase=%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF&order_dir=asc&page=1
katerinarv έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Μόλις τα διάβασαόλα όσα γράψατε! Από χτες που ήρθε ο φαντάρος τρέχουμε συνέχεια! Είχαμε να παμε στο μαιευτήριο χτεσ για τρίτο Doppler και τώρα επιτέλους ήταν εντάξει. Είναι λίγο μικρός αλλά οκ, 2423...
Τώρα θα ξαναπάμε σε καμιά δεκαριά μέρες για να δούμε και πότε θα γεννήσω και κάτι τέτοια! Θα συναντήσω και τις μαίες για κάτι ενημερωτικά...
Κατά τα άλλα έχω να κάνω και καλλιέργεια κολπικού υγρού.
Από χτες μετά το μαιευτήριο κάνουμε δουλειές στο σπίτι για να προλάβουμε... και ακόμα ένας χαμός επικρατεί και μας λείπουν αρκετά πράγματα...!! Ευτυχώς όχι για το μωρό, παρήγγηλα και τα τελευταία από Amazon....
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:http://64.19.142.12/www.babyjunior.com/Userfiles/Products/big/J-8012.jpg_hyuncompressed
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 100% ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΑΣ
HLIANA έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:http://64.19.142.12/www.babyjunior.com/Userfiles/Products/big/J-8012.jpg_hyuncompressed
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 100% ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΜΑΣ
Αχ Δωράκι μου δεν μου ανοίγει!
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ STAV.
ΑΥΤΑ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ Ή Θ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΩΑΜΤΙΟ.
tzef έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΛΡΕΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
ΤΟ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΧ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ.
ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΔΙΧΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥΣ.
katerinarv έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Μόλις τα διάβασαόλα όσα γράψατε! Από χτες που ήρθε ο φαντάρος τρέχουμε συνέχεια! Είχαμε να παμε στο μαιευτήριο χτεσ για τρίτο Doppler και τώρα επιτέλους ήταν εντάξει. Είναι λίγο μικρός αλλά οκ, 2423...
Τώρα θα ξαναπάμε σε καμιά δεκαριά μέρες για να δούμε και πότε θα γεννήσω και κάτι τέτοια! Θα συναντήσω και τις μαίες για κάτι ενημερωτικά...
Κατά τα άλλα έχω να κάνω και καλλιέργεια κολπικού υγρού.
Από χτες μετά το μαιευτήριο κάνουμε δουλειές στο σπίτι για να προλάβουμε... και ακόμα ένας χαμός επικρατεί και μας λείπουν αρκετά πράγματα...!! Ευτυχώς όχι για το μωρό, παρήγγηλα και τα τελευταία από Amazon....
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης