376 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Παρ Δεκ 16, 2011 4:35 am
kastoria
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σε ποια βδομαδα κανετε τη β επιπεδου?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kastoria έγραψε:κοριτσια σε ποια βδομαδα κανετε τη β επιπεδου?
blackrose έγραψε:kastoria έγραψε:κοριτσια σε ποια βδομαδα κανετε τη β επιπεδου?
H β επιπεδου γινεται μεταξυ 20-23 εβδομαδες....εγω θα ειμαι στην 23η τοτε,δηλαδη θα ειμαι με το καλο 22εβδ+3ημερων!
kastoria έγραψε:blackrose έγραψε:kastoria έγραψε:κοριτσια σε ποια βδομαδα κανετε τη β επιπεδου?
H β επιπεδου γινεται μεταξυ 20-23 εβδομαδες....εγω θα ειμαι στην 23η τοτε,δηλαδη θα ειμαι με το καλο 22εβδ+3ημερων!
σ'ευχαριστω blackrose!!!!
blackrose έγραψε:Καλημεραααα,σημερα κλεισαμε και ραντεβου για β επιπεδου!!
Στις 11/1/2012!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΙΙΙ!!
marin! έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια!Να μαι και εγω επιτέλους!!Την Δευτέρα που μας πέρασε είχα ραντεβου.Ευτυχ μονο 2ως όλα καλα η μικρή μας μεγαλώνει.Με κατσάδιασε βέβαια ο γιατρός επειδή έχω πονάκια και μου είπε οτι κουράζομαι στην δουλειά!Και αλήθεια λεει.Ηθελε να μου δώσει αναρρωτική αλλά εγώ αρνήθηκα!Βλέπετε στην δουλειά μου είμαστε μόνο 2 κοπέλες και γενικώς είναι γαιδούρια εκεί μέσα και εγώ η πιο χαζή τους σκέφτομαι κιόλας!Τελωσπάντων!!!Τα πονάκια χαμηλά συνεχίστηκαν όλη την βδομάδα, σαν να είχα ξυράφια πολύ χαμηλά στην ουροδόχο κύστη.Το Σάββατο ξύπνησα χάλια με πονους χαμηλά και το αποτελεσμα ήταν ουρολοιμωξη αντιβίωση κατευθείαν.΄Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα.Τι αλλο θα μου τυχει!Μέχρι τώρα μία το άγχος καθημερινα στην δουλεία μια τα πονάκια δεν΄την έχω απολάυσει την εγκυμοσύνη μου Ας ελπίσουμε θα νοιώσω καλύτερα στην συνεχεία....
Maya έγραψε:Εκλεισε και η δικια μας β'επιπεδου, στις 13/1.. Θα κανω ομως και δευτερη, αλλου για να ειμαστε σιγουροι οτι ολα καλα και θα την κλεισω μια εβδομαδα μετα. Και μετα στις 24 εβδομαδες μαλλον αμνιοπαρακεντηση. (Γιατι αραγε τοσο αργα>? Δεν ξερω..???? )
pharmacy έγραψε:καλησπερα μανουλες του μαιου...βαλτε με στην παρεα σας....περιμενω αγοραρο με πητ 23 μαιου....29 δεκεμβριου εχουμε υπερηχο κ λιγικα με τπο νεο ετος θα κανουμε κ β επιπεδου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/ur
raina έγραψε:Κλέισαμε κι εμείς β' επιπέδου στο Λητώ 13/1! Επιτέλους...ευκαιρία να ξεφύγουμε λιγάκι κι από το έρημο νησάκι μας. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι super αλλά ο χέιμώνας δυστυχώς εξακολουθεί να είναι απάλευτος,χωρίς δραστηριότητες για τα παιδιά,και με όποιες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται για τους γονείς Όσο για τις ιατρικές υπηρεσίες...β'επιπέδου πριν δυόμιση χρόνια με "νέες μειωμένες τιμές" σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο 140 ευρώ παρακαλώ Έτσι με τα ίδια χρήματα πληρώνω τον υπέρηχο συν τα ακτοπλοϊκά εισητήρια και αλλάζω τον αέρα μου Αυτά κοριτσάκια από το δικό μας "μέτωπο". Φιλάκια
Μπορεί δηλαδή να σε "τρακάραμε" πουθενά και να μην το ξέραμε Κι έχουμε κάτι θάλασσες σούπερ έτσι, όχι να το παινευτούμε Ωραία είναι και τα Χριστούγεννα μωρέ...να δεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και του χρόνου τέτοια εποχή θα είσαι με το μπεμπουλάκι σου αγκαλιά δίπλα στο δέντρο να το χαζέυει με τις ώρεςblackrose έγραψε:raina έγραψε:Κλέισαμε κι εμείς β' επιπέδου στο Λητώ 13/1! Επιτέλους...ευκαιρία να ξεφύγουμε λιγάκι κι από το έρημο νησάκι μας. Το καλοκαίρι μπορεί να είναι super αλλά ο χέιμώνας δυστυχώς εξακολουθεί να είναι απάλευτος,χωρίς δραστηριότητες για τα παιδιά,και με όποιες δυσκολίες αυτό συνεπάγεται για τους γονείς Όσο για τις ιατρικές υπηρεσίες...β'επιπέδου πριν δυόμιση χρόνια με "νέες μειωμένες τιμές" σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο 140 ευρώ παρακαλώ Έτσι με τα ίδια χρήματα πληρώνω τον υπέρηχο συν τα ακτοπλοϊκά εισητήρια και αλλάζω τον αέρα μου Αυτά κοριτσάκια από το δικό μας "μέτωπο". Φιλάκια
Στην Παρο ημουν το καλοκαιρι!!!ελιωσα στα μπανια!!...καλα κανεις κοριτσι να αλλαξεις αερα ,πλανα και γενικα να το συνδιασεις με βολτα!!!αντε αντε απο την μια λεω να ερθουν τα Χριστουγεννα και να περασουν φρρρ γρηγορα να ερθει η β επιπεδου..και απο την αλλη λεω υπομονηηηηηηηηηηηη
Καλησπέρα Ksenia! Από όσο γνωρίζω οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ το 2011 στα δημόσια αλλά απ'ότι διάβασα πλέον δεν παίρνεις το βοήθημα τοκετού από το ΙΚΑ Ενώ αντίθετα στα ιδιωτικά το παίρνεις κανονικά, είναι στα 1007 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Αυτό το έκαναν και καλά για να φαίνονται ξεκάθαρα (που λέει ο λόγος) τα φακελάκια των γιατρών Αν βρω το αντίστοιχο άρθρο θα στο στείλω σε λίγο...Ksenia έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ! ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Κ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ????
Bhttp://www.ergatologos.gr/downloads/egkika_g32_1289_25_11_2011-1.pdfingo!raina έγραψε:Καλησπέρα Ksenia! Από όσο γνωρίζω οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ το 2011 στα δημόσια αλλά απ'ότι διάβασα πλέον δεν παίρνεις το βοήθημα τοκετού από το ΙΚΑ Ενώ αντίθετα στα ιδιωτικά το παίρνεις κανονικά, είναι στα 1007 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Αυτό το έκαναν και καλά για να φαίνονται ξεκάθαρα (που λέει ο λόγος) τα φακελάκια των γιατρών Αν βρω το αντίστοιχο άρθρο θα στο στείλω σε λίγο...Ksenia έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ! ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Κ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ????
souzan έγραψε:blackrose τι κανεις?περασε ο καιρος και για εσενα ηδη εχεις περασει την μιση εγκυμοσυνη και απο οτι διαβαζω ολα καλα πανε και χαιρομαι για σενα.Εγω την αλλη εβδομαδα γενναω με καισαρικη παλι και εχω λιγο αχγος και πολυ περιεργεια να δω πως θα ειναι το προσωπακι του
marin! έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια!!!!Χρονια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι σε όλες εμας τις μελλουσες μαμαδες του 2012!!!Να εχουμε πανω απ΄ολα υγεία και εμεις και τα μωράκια μας και ολα τα άλλα έρχονται!!!!
pharmacy έγραψε:καλημερα κ καλη χρονια κοριτσακια μου.....εμεις περιμενουμε αγοραρο.....11-1-12 εχουμε την β επιπεδου...θα ειμαι ακριβως 21 βδοαμδων...ανυπομονω να τον ξαναδω...τον ενιωα 1 φορα την 19 βδοαμδα...υπναρας ο μπαγασας...τον νιωθω αχνα 1 το πολυ 2 φορες την μερα...περιμενω ν μεγαλωσει για να εχουμε συχνη επικοινωνια...
οσο απο κιλαα πονεμενη ιστορια......5.5 κιλα ως τωρα....αχ αχ αχ
marin! έγραψε:Καλησπέρα κοριτσια!!!!Χρονια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι σε όλες εμας τις μελλουσες μαμαδες του 2012!!!Να εχουμε πανω απ΄ολα υγεία και εμεις και τα μωράκια μας και ολα τα άλλα έρχονται!!!!
pharmacy έγραψε:καλημερα κ καλη χρονια κοριτσακια μου.....εμεις περιμενουμε αγοραρο.....11-1-12 εχουμε την β επιπεδου...θα ειμαι ακριβως 21 βδοαμδων...ανυπομονω να τον ξαναδω...τον ενιωα 1 φορα την 19 βδοαμδα...υπναρας ο μπαγασας...τον νιωθω αχνα 1 το πολυ 2 φορες την μερα...περιμενω ν μεγαλωσει για να εχουμε συχνη επικοινωνια...
οσο απο κιλαα πονεμενη ιστορια......5.5 κιλα ως τωρα....αχ αχ αχ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης