751 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 8:34 am
φιλιώ_deli
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας μανούλες!! Είμαι νέα στο forum και είμαι μελλοντική μανούλα Μαίου..καλώς σας βρήκα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
φιλιώ_deli έγραψε:Γεια σας μανούλες!! Είμαι νέα στο forum και είμαι μελλοντική μανούλα Μαίου..καλώς σας βρήκα!
adamantini έγραψε:Καλώς ήρθες και απο μένα φιλιώ!!!και με το καλό και εσένα το μπεμπάκι σου!!!!!!!
τελικα δεν μου έκανε καρδιοτοκογράφημα σήμερα έχουμε ξανά ραντεβού την Μ.Πέμπτη και τότε θα κάνουμε,κατά τα άλλα η μπεμπούλα μας μια χαρά ξεπεράσαμε τα 2,5 κιλά το στρουμπουλάκι μου!!!!και όλα τα υπόλοιπα αιμάτωση οξυγόνωση τέλεια!!!
Περιμένουμε όμορφα νεα απο τις υπόλοιπες κοπελιες!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ξερεις ποσες φορες ενιωθα σαν ενα ειδος ηλεκτροσοκ εκει κατω?εμενα με επιανε πιο πολυ οταν καθομουν...τιναζομουν λες και γινοταν σεισμος.blackrose έγραψε:Για να σας ρωτησω ρε κοριτσια....Εχετε πονακια κολπικα?Οχι χαμηλα στην κοιλια αλλα εσωτερικα στον κολπο.
Ουφ εγω εχω...αλλα κυριως προς το τελος της ημερας,οταν καθομαι λιγη ωρα στην ιδια θεση ή ιδια σταση,οταν παω να σηκωθω απο το κρεβατι νιωθω πονο οχι δυνατο ,κολπικο......Δεν εχω συσπασεις και κατι αλλο που να δειχνει πχ σημαδια τοκετου(δεν ειμαστε για τετοια)....απλα ηθελα να δω τα εχετε?
Βεβαια εγω διανυω την 2η στο καπακι εγκυμοσυνη μετα απο καισαρικη και το αποδιδω εκει....αλλα οταν παω στο γιατρο και εφοσον δεν δω επιδεινωση θα τον ρωτησω τοτε που οφειλονται...!
ksapphire έγραψε:Ξερεις ποσες φορες ενιωθα σαν ενα ειδος ηλεκτροσοκ εκει κατω?εμενα με επιανε πιο πολυ οταν καθομουν...τιναζομουν λες και γινοταν σεισμος.blackrose έγραψε:Για να σας ρωτησω ρε κοριτσια....Εχετε πονακια κολπικα?Οχι χαμηλα στην κοιλια αλλα εσωτερικα στον κολπο.
Ουφ εγω εχω...αλλα κυριως προς το τελος της ημερας,οταν καθομαι λιγη ωρα στην ιδια θεση ή ιδια σταση,οταν παω να σηκωθω απο το κρεβατι νιωθω πονο οχι δυνατο ,κολπικο......Δεν εχω συσπασεις και κατι αλλο που να δειχνει πχ σημαδια τοκετου(δεν ειμαστε για τετοια)....απλα ηθελα να δω τα εχετε?
Βεβαια εγω διανυω την 2η στο καπακι εγκυμοσυνη μετα απο καισαρικη και το αποδιδω εκει....αλλα οταν παω στο γιατρο και εφοσον δεν δω επιδεινωση θα τον ρωτησω τοτε που οφειλονται...!
Ασε που η κυρια(η μικρη μου) ηταν με το κεφαλι προς τα κατω απο τον εκτο και μου χτυπαγε ολες τις νευρικες αποληξεις εκει κατω...ακομα το θυμαμαι και τιναζομαι...μια φορα με ειχε πιασε μεσα στο ΚΤΕΛ ...ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΟΜΩΣ(τωρα... γιατι τοτε)Πες το παντως στον γιατρο σου καλου κακου
marin! έγραψε:blackrose εγω εχω αυτες τις ενοχλήσεις απο τον 5ο μήνα σχεδόν.Μερικές φορες και ειδικα οταν ξαπλώνω ή καθομαι δεν μπορω να κουνηθώ καν.Λες και έχω μαχαίρια εκει κάτω. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απο την πίεση που ασκείται εκει κάτω και προκαλείται συμφόρηση των αγγείων.Ειναι και το κεφάλι της μπέμπας εκεί χαμηλά και το κάνει χειρότερο. Το έχω συνηθίσει πλέον.
BOBO έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!
Καλωσόρισες Φιλιώ!!!!
Πήγαμε στον γιατρο μας το απόγευμα και όλα καλα!!!!
Κάναμε καρδιοτοκογραφημα όλα καλα!!
Εμφανίστηκαν ΠΟΛΥ μικρές συσπασεις που απ ότι μου είπε είναι αναμενόμενες στην 36 εβδομαδα, μετα κάναμε υπερηχο είδαμε την μικρη όλα καλα ζυγίζει πλέον 2830!!
Και επίσης με εξέτασε και κόλπικα με το χέρι για να ελέγξει τον τραχηλο!!!
Όλα καλα και είμαστε σε αναμονή !!!
Αν δεν έχουμε κανένα απρόοπτο ραντεβού την μ. Τρίτη ξανα!!!
Αυτά τα ΝΕΑ μου περιμένω κ δικα σας φιλια σε όλες!!!
Τι κάνεις,είσαι καλύτερα?Το διάβασα προχθές τι σου συνέβη και σ'έχω στο μυαλό μου.Τελικά ήταν δηλητηρίαση??Εύχομαι να είσαι καλά και εσύ και το μπεμπάκι σου.evigiorgos έγραψε:καλησπέρα σας,από χτές το βράδυ μέχρι σήμερα είμαι χάλιααααα!κοιμήθηκα στις 8 το πρωί μετά από πολλούς εμετούς και φοβερές ζαλάδες,καούρες κτλ κτλ!δε ξέρω τι έπαθα,έχω την εντύπωση πως έπαθα δηλητηρίαση,ναι καλά διαβάζετε.παραγγείλαμε εχτές το βράδυ και από τότε είμαι χάλια.τι να κάνω?
Τι έπαθες και εσύ βρε κορίτσι?Περαστικά σου γρήγορα!Και το χειρότερο είναι ότι για το δόντι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα τώρα εγκυμονούσα.Εύχομαι να σου πέρασε.Άν όχι πάντως ρώτησε το γυναικολόγο σου και έναν οδοντίατρο κάτι θα μπορείς να βάλεις εκεί,να πάρεις για τον πόνο τουλάχιστον.BOBO έγραψε:Κορίτσια τι κάνετε ;;
Πως τα περάσετε το σαββατοκύριακο;;;
Εγω ολη την Κυριακή έχω φοβερό πονοδοντο!!!
Μου έχει φύγει ένα σφραγισμα εδω και κάποιο καιρο και που και που με πιάνει!!!!
Αυτη την φορα ποναω ΠΟΛΥ όμως ....
evigiorgos έγραψε:γειά σας κορίτσια..σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.έπαθα τροφική δηλητηρίαση!!!πήγα νοσοκομείο προχτές γιατί οι εμμετοί δε σταματούσαν.είχα το πόνο μου είχα και κάτι κλωτσιές άστα να πάνε.ένιωθα τύψεις για το μωρό.όλα καλά.πολύ κοκά κόλα και ελληνικός καφές μαζί με νερά για την αφυδάτωση και την άλλη μέρα περδίκι και σπίτι!με άφησαν και πήγα σπίτι μου μετά από 3 υπέρηχους και 2 φορές μέτρημα πίεσης!
σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον πραγματικά.σήμερα θα πάω το απογευματάκι για καρδιοτοκογράφο μόνο και Μ τρίτη ξανά.Φιλιώ καλωσήρθες!Αλεξάνδρα επίσης το ίδιο ισχύει και για σένα!bobo περαστικά σου,που θα πάει θα περάσει ο καιρός.κάνε υπομονή!!!blackrose το ίδιο νιώθω από κάτω,επίσης 3 μέρες τώρα δε μπορώ να κλείσω καλά τα πόδια μου ,νιώθω πόνο στα σκέλη ψηλά.στο νοσοκομείο μου είπε ο γιατρός πως είναι από την εμπέδωση!
μη βγαίνετε έξω μη σας βλέπει μάτι και όποτε σας βλέπουν και σας ρωτάνε τι κάνετε θα απαντάτε..άστα χάλια είμαι χάλια σου λέω.κακοπερνάω στην εγκυμοσύνη και διάφορα τέτοια...
Υ.Γ ο τύπος που παραγγείλαμε φαγητό είναι ο ξάδερφος του άντρα μου !!!
πολλα πολλά φιλιά σε όλες σας!και εύχομαι όλες μας να είμαστε καλά,γερές με γερά μωράκια
επίσης καλό μήνα σε όλες..
evigiorgos έγραψε:κάναμε σήμερα καρδιοτοκογράφημα,ε εντάξει ήταν όλες πολύ ξυνές..δε μπορούσαν να βρούν το παλμό γιατί όλο κουνιόταν,τους έσπασε τα νεύρα χαχαχα και το ευχαριστήθηκα!δεν έχω ακόμη συσπάσεις έντονες,καλό αυτό,και ραντεβού την άλλη τρίτη για καρδιοτοκογράφημα πάλι και υπέρηχο,α λέει θα με κοιτάξει και από κάτω.
νομίζω κάποια την είδε ο γιατρός με το χέρι???καλά διάβασα?
μπλιάχ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης