Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
522 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 522 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

751ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 8:34 am

φιλιώ_deli

φιλιώ_deli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας μανούλες!! Είμαι νέα στο forum και είμαι μελλοντική μανούλα Μαίου..καλώς σας βρήκα! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 875502

752ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 9:29 am

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
φιλιώ_deli έγραψε:Γεια σας μανούλες!! Είμαι νέα στο forum και είμαι μελλοντική μανούλα Μαίου..καλώς σας βρήκα! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 875502

Καλως σε βρηκαμε και με το καλο το μπεμπε σου!!Ποτε εχεις Πητ και τι ειναι??Με το καλοο! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994

753ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 10:44 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλώς ήρθες και απο μένα φιλιώ!!!και με το καλό και εσένα το μπεμπάκι σου!!!!!!!
τελικα δεν μου έκανε καρδιοτοκογράφημα σήμερα έχουμε ξανά ραντεβού την Μ.Πέμπτη και τότε θα κάνουμε,κατά τα άλλα η μπεμπούλα μας μια χαρά ξεπεράσαμε τα 2,5 κιλά το στρουμπουλάκι μου!!!!και όλα τα υπόλοιπα αιμάτωση οξυγόνωση τέλεια!!!
Περιμένουμε όμορφα νεα απο τις υπόλοιπες κοπελιες!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 Sleep Sleep Sleep

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

754ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 11:01 am

blackrose

blackrose
adamantini έγραψε:Καλώς ήρθες και απο μένα φιλιώ!!!και με το καλό και εσένα το μπεμπάκι σου!!!!!!!
τελικα δεν μου έκανε καρδιοτοκογράφημα σήμερα έχουμε ξανά ραντεβού την Μ.Πέμπτη και τότε θα κάνουμε,κατά τα άλλα η μπεμπούλα μας μια χαρά ξεπεράσαμε τα 2,5 κιλά το στρουμπουλάκι μου!!!!και όλα τα υπόλοιπα αιμάτωση οξυγόνωση τέλεια!!!
Περιμένουμε όμορφα νεα απο τις υπόλοιπες κοπελιες!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 Sleep Sleep Sleep

Ωραια κοριτσι ολα ωραια και η στρουμπουλιτσα σου μια χαρα!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 Αχ εγω Μ.Τεταρτη θα παω!!!!

755ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 11:49 am

blackrose

blackrose
Για να σας ρωτησω ρε κοριτσια....Εχετε πονακια κολπικα?Οχι χαμηλα στην κοιλια αλλα εσωτερικα στον κολπο.
Ουφ εγω εχω...αλλα κυριως προς το τελος της ημερας,οταν καθομαι λιγη ωρα στην ιδια θεση ή ιδια σταση,οταν παω να σηκωθω απο το κρεβατι νιωθω πονο οχι δυνατο ,κολπικο......Δεν εχω συσπασεις και κατι αλλο που να δειχνει πχ σημαδια τοκετου(δεν ειμαστε για τετοια)....απλα ηθελα να δω τα εχετε?
Βεβαια εγω διανυω την 2η στο καπακι εγκυμοσυνη μετα απο καισαρικη και το αποδιδω εκει....αλλα οταν παω στο γιατρο και εφοσον δεν δω επιδεινωση θα τον ρωτησω τοτε που οφειλονται...!

756ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 11:55 am

ksapphire

ksapphire
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
blackrose έγραψε:Για να σας ρωτησω ρε κοριτσια....Εχετε πονακια κολπικα?Οχι χαμηλα στην κοιλια αλλα εσωτερικα στον κολπο.
Ουφ εγω εχω...αλλα κυριως προς το τελος της ημερας,οταν καθομαι λιγη ωρα στην ιδια θεση ή ιδια σταση,οταν παω να σηκωθω απο το κρεβατι νιωθω πονο οχι δυνατο ,κολπικο......Δεν εχω συσπασεις και κατι αλλο που να δειχνει πχ σημαδια τοκετου(δεν ειμαστε για τετοια)....απλα ηθελα να δω τα εχετε?
Βεβαια εγω διανυω την 2η στο καπακι εγκυμοσυνη μετα απο καισαρικη και το αποδιδω εκει....αλλα οταν παω στο γιατρο και εφοσον δεν δω επιδεινωση θα τον ρωτησω τοτε που οφειλονται...!
Ξερεις ποσες φορες ενιωθα σαν ενα ειδος ηλεκτροσοκ εκει κατω?εμενα με επιανε πιο πολυ οταν καθομουν...τιναζομουν λες και γινοταν σεισμος.
Ασε που η κυρια(η μικρη μου) ηταν με το κεφαλι προς τα κατω απο τον εκτο και μου χτυπαγε ολες τις νευρικες αποληξεις εκει κατω...ακομα το θυμαμαι και τιναζομαι...μια φορα με ειχε πιασε μεσα στο ΚΤΕΛ ...ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΟΜΩΣ(τωρα... γιατι τοτε)Πες το παντως στον γιατρο σου καλου κακου

757ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 12:10 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
blackrose εγω εχω αυτες τις ενοχλήσεις απο τον 5ο μήνα σχεδόν.Μερικές φορες και ειδικα οταν ξαπλώνω ή καθομαι δεν μπορω να κουνηθώ καν.Λες και έχω μαχαίρια εκει κάτω. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απο την πίεση που ασκείται εκει κάτω και προκαλείται συμφόρηση των αγγείων.Ειναι και το κεφάλι της μπέμπας εκεί χαμηλά και το κάνει χειρότερο. Το έχω συνηθίσει πλέον.

758ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 12:30 pm

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!!
Καλωσόρισες Φιλιώ!!!!
Πήγαμε στον γιατρο μας το απόγευμα και όλα καλα!!!!
Κάναμε καρδιοτοκογραφημα όλα καλα!!
Εμφανίστηκαν ΠΟΛΥ μικρές συσπασεις που απ ότι μου είπε είναι αναμενόμενες στην 36 εβδομαδα, μετα κάναμε υπερηχο είδαμε την μικρη όλα καλα ζυγίζει πλέον 2830!!
Και επίσης με εξέτασε και κόλπικα με το χέρι για να ελέγξει τον τραχηλο!!!
Όλα καλα και είμαστε σε αναμονή !!!
Αν δεν έχουμε κανένα απρόοπτο ραντεβού την μ. Τρίτη ξανα!!!

Αυτά τα ΝΕΑ μου περιμένω κ δικα σας φιλια σε όλες!!!

759ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 12:58 pm

blackrose

blackrose
ksapphire έγραψε:
blackrose έγραψε:Για να σας ρωτησω ρε κοριτσια....Εχετε πονακια κολπικα?Οχι χαμηλα στην κοιλια αλλα εσωτερικα στον κολπο.
Ξερεις ποσες φορες ενιωθα σαν ενα ειδος ηλεκτροσοκ εκει κατω?εμενα με επιανε πιο πολυ οταν καθομουν...τιναζομουν λες και γινοταν σεισμος.
Ασε που η κυρια(η μικρη μου) ηταν με το κεφαλι προς τα κατω απο τον εκτο και μου χτυπαγε ολες τις νευρικες αποληξεις εκει κατω...ακομα το θυμαμαι και τιναζομαι...μια φορα με ειχε πιασε μεσα στο ΚΤΕΛ ...ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΟΜΩΣ(τωρα... γιατι τοτε)Πες το παντως στον γιατρο σου καλου κακου

Θα τον ρωτησω ναι,παντως ευχομαι να ειναι αυτο που λεμε και οχι τιποτα αλλο!!!!

marin! έγραψε:blackrose εγω εχω αυτες τις ενοχλήσεις απο τον 5ο μήνα σχεδόν.Μερικές φορες και ειδικα οταν ξαπλώνω ή καθομαι δεν μπορω να κουνηθώ καν.Λες και έχω μαχαίρια εκει κάτω. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι απο την πίεση που ασκείται εκει κάτω και προκαλείται συμφόρηση των αγγείων.Ειναι και το κεφάλι της μπέμπας εκεί χαμηλά και το κάνει χειρότερο. Το έχω συνηθίσει πλέον.

Αχ μακαρι να ειναι οπως σου ειπε ο γιατρος κι εγω ετσι πιστευω γιατι κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα,εκτος απο τα συνηθη που εχει μια προχωρημενη εγκυμοσυνη... Wink

BOBO έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!
Καλωσόρισες Φιλιώ!!!!
Πήγαμε στον γιατρο μας το απόγευμα και όλα καλα!!!!
Κάναμε καρδιοτοκογραφημα όλα καλα!!
Εμφανίστηκαν ΠΟΛΥ μικρές συσπασεις που απ ότι μου είπε είναι αναμενόμενες στην 36 εβδομαδα, μετα κάναμε υπερηχο είδαμε την μικρη όλα καλα ζυγίζει πλέον 2830!!
Και επίσης με εξέτασε και κόλπικα με το χέρι για να ελέγξει τον τραχηλο!!!
Όλα καλα και είμαστε σε αναμονή !!!
Αν δεν έχουμε κανένα απρόοπτο ραντεβού την μ. Τρίτη ξανα!!!

Αυτά τα ΝΕΑ μου περιμένω κ δικα σας φιλια σε όλες!!!

Πωπωπω!!!!Τι μπαμπατσικη μπεμπα ειναι αυτη !!!!!Μπραβο σας!!!!Το τρωτε ολο το φαι!!!! Laughing Laughing Laughing

Ωραια κοριτσια ευχομαι για οοοολες μας να πανε ολα καλα και να εχουμε ολες ευχαριστες εμπειριες να ανταλλαξουμε μετα την γεννηση των μωρων μας!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994

760ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 1:53 pm

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια τι κάνετε?Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό.Έχω ΠΗΤ 7/5,αλλά λόγω ότι έχω γεννήσει το 1ο μου βλαστάρι με καισαρική δεν κάνει να γεννήσω μετά τις 27Απριλίου.Έτσι έχω μπεί στην ομάδα Απριλίου.Τέσπα μαζί σας όμως περνάμε τις ίδιες φάσεις και εξετάσεις,ενώ εκείνες είναι λίγο προχωρημένες.

761ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 1:55 pm

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evigiorgos έγραψε:καλησπέρα σας,από χτές το βράδυ μέχρι σήμερα είμαι χάλιααααα!κοιμήθηκα στις 8 το πρωί μετά από πολλούς εμετούς και φοβερές ζαλάδες,καούρες κτλ κτλ!δε ξέρω τι έπαθα,έχω την εντύπωση πως έπαθα δηλητηρίαση,ναι καλά διαβάζετε.παραγγείλαμε εχτές το βράδυ και από τότε είμαι χάλια.τι να κάνω?
Τι κάνεις,είσαι καλύτερα?Το διάβασα προχθές τι σου συνέβη και σ'έχω στο μυαλό μου.Τελικά ήταν δηλητηρίαση??Εύχομαι να είσαι καλά και εσύ και το μπεμπάκι σου.

762ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Δευ Απρ 02, 2012 2:00 pm

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
BOBO έγραψε:Κορίτσια τι κάνετε ;;
Πως τα περάσετε το σαββατοκύριακο;;;
Εγω ολη την Κυριακή έχω φοβερό πονοδοντο!!!
Μου έχει φύγει ένα σφραγισμα εδω και κάποιο καιρο και που και που με πιάνει!!!!
Αυτη την φορα ποναω ΠΟΛΥ όμως ....
Τι έπαθες και εσύ βρε κορίτσι?Περαστικά σου γρήγορα!Και το χειρότερο είναι ότι για το δόντι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα τώρα εγκυμονούσα.Εύχομαι να σου πέρασε.Άν όχι πάντως ρώτησε το γυναικολόγο σου και έναν οδοντίατρο κάτι θα μπορείς να βάλεις εκεί,να πάρεις για τον πόνο τουλάχιστον.

763ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Απρ 03, 2012 3:45 am

manoula 26

manoula 26
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια και απο μενα!!!
φιλιω καλος ορισες στην παρεουλα μας!! με το καλο να ερθει το μωρακι σου!
ευη μου πιστευω να σαι καλα και το οτι ηταν αυτο και τελος, να περασε. περιμενουμε νεα σου και περαστηκα!
και εγω οταν τρωω απ' εξω πολλες φορες φοβαμε μην παθουμε κατι....
μαγια μου που εισαι???? περιμενουμε τα νεα σου!!!
ετσι κοριτσια να εχουμε μονο θετικη διαθεση για τη γεννα γιατι (τουλαχιστον εγω) δεν αντεχω να το σκεφτομαι! θελω να δω την μπουμπου μου αλλα δεν θελω να βγει και απο εκει μου αρεσει που με ταλεπωρει!! ειδικα τα βραδυα σαν να ειμαι σε σουβλα γυρω γυρω στο κρεβατι!!! για να ξερετε μπορει να σας βοηθησει στον υπνο να βαζετε ενα μαξιλαρι οταν ειστε στο πλαι κατω απο την κοιλια βοηθαει πολυ γιατι δεν την αφηνει να πεσει στο στρωμα και να μας τραβαει. και ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια βοηθαει στη μεση! αν δεν το εχετε κανει καντε το βοηθαει πολυ! κανω μαθηματα yoga για εγκυους και μας τα εχει πει εκει!
σημερα εχω ραντεβου στο γιατρο και θελω πολυ να την δω! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994
Πολλα φιλια σε ολες θα μπω αυριο να σας πω τα νεα μας!!!!

764ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Απρ 03, 2012 5:16 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κορίτσια..σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.έπαθα τροφική δηλητηρίαση!!!πήγα νοσοκομείο προχτές γιατί οι εμμετοί δε σταματούσαν.είχα το πόνο μου είχα και κάτι κλωτσιές άστα να πάνε.ένιωθα τύψεις για το μωρό.όλα καλά.πολύ κοκά κόλα και ελληνικός καφές μαζί με νερά για την αφυδάτωση και την άλλη μέρα περδίκι και σπίτι!με άφησαν και πήγα σπίτι μου μετά από 3 υπέρηχους και 2 φορές μέτρημα πίεσης!

σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον πραγματικά.σήμερα θα πάω το απογευματάκι για καρδιοτοκογράφο μόνο και Μ τρίτη ξανά.Φιλιώ καλωσήρθες!Αλεξάνδρα επίσης το ίδιο ισχύει και για σένα!bobo περαστικά σου,που θα πάει θα περάσει ο καιρός.κάνε υπομονή!!!blackrose το ίδιο νιώθω από κάτω,επίσης 3 μέρες τώρα δε μπορώ να κλείσω καλά τα πόδια μου ,νιώθω πόνο στα σκέλη ψηλά.στο νοσοκομείο μου είπε ο γιατρός πως είναι από την εμπέδωση!

μη βγαίνετε έξω μη σας βλέπει μάτι και όποτε σας βλέπουν και σας ρωτάνε τι κάνετε θα απαντάτε..άστα χάλια είμαι χάλια σου λέω.κακοπερνάω στην εγκυμοσύνη και διάφορα τέτοια...

Υ.Γ ο τύπος που παραγγείλαμε φαγητό είναι ο ξάδερφος του άντρα μου Shocked Shocked Shocked !!!

πολλα πολλά φιλιά σε όλες σας!και εύχομαι όλες μας να είμαστε καλά,γερές με γερά μωράκια ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472

επίσης καλό μήνα σε όλες..

765ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Απρ 03, 2012 5:35 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
evigiorgos έγραψε:γειά σας κορίτσια..σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.έπαθα τροφική δηλητηρίαση!!!πήγα νοσοκομείο προχτές γιατί οι εμμετοί δε σταματούσαν.είχα το πόνο μου είχα και κάτι κλωτσιές άστα να πάνε.ένιωθα τύψεις για το μωρό.όλα καλά.πολύ κοκά κόλα και ελληνικός καφές μαζί με νερά για την αφυδάτωση και την άλλη μέρα περδίκι και σπίτι!με άφησαν και πήγα σπίτι μου μετά από 3 υπέρηχους και 2 φορές μέτρημα πίεσης!

σας ευχαριστώ πολύ όλες για το ενδιαφέρον πραγματικά.σήμερα θα πάω το απογευματάκι για καρδιοτοκογράφο μόνο και Μ τρίτη ξανά.Φιλιώ καλωσήρθες!Αλεξάνδρα επίσης το ίδιο ισχύει και για σένα!bobo περαστικά σου,που θα πάει θα περάσει ο καιρός.κάνε υπομονή!!!blackrose το ίδιο νιώθω από κάτω,επίσης 3 μέρες τώρα δε μπορώ να κλείσω καλά τα πόδια μου ,νιώθω πόνο στα σκέλη ψηλά.στο νοσοκομείο μου είπε ο γιατρός πως είναι από την εμπέδωση!

μη βγαίνετε έξω μη σας βλέπει μάτι και όποτε σας βλέπουν και σας ρωτάνε τι κάνετε θα απαντάτε..άστα χάλια είμαι χάλια σου λέω.κακοπερνάω στην εγκυμοσύνη και διάφορα τέτοια...

Υ.Γ ο τύπος που παραγγείλαμε φαγητό είναι ο ξάδερφος του άντρα μου Shocked Shocked Shocked !!!

πολλα πολλά φιλιά σε όλες σας!και εύχομαι όλες μας να είμαστε καλά,γερές με γερά μωράκια ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472

επίσης καλό μήνα σε όλες..

Τέλος καλά όλα καλά EVI μου ταλαιπωρήθηκες αλλά τι να κάνεις συμβαίνουν...καλή ανάρωση να έχεις!!!
Ας έχουμε όλες καλή συνέχεια με κανένα απρόοπτο πια για καμία!!Πολλά φιλιά!!!! Very Happy Very Happy

766ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Απρ 03, 2012 6:50 am

φιλιώ_deli

φιλιώ_deli
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστώ κορίτσια..ΠΗΤ είναι 30/5 και έχω κοριτσάκι (αν και όσοι με βλέπουν λένε για αγορι λόγω ελαφρά μυτερής κοιλιάς). Αυτό που αναφέρεις blackrose το νιώθω κ εγώ όταν είμαι ξάπλα και σηκώνομαι. Απο οτι εχω διαβασει ο αριστερός σπόνδυλος στο σημείο εκείνο απομακρύνεται από το δεξί (ανοίγει η λεκάνη κοινώς) προετοιμάζοντας το σώμα για τοκετό..παντως εγω θα ρωτησω κ τον γιατρο μου την παρασκευη.
evi περαστικά σου!!

767ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Απρ 03, 2012 7:26 am

blackrose

blackrose
Ευη αντε περαστικα ηταν και αγυριστα να γινουν!!!Μα και απο ξαδερφο???? Razz

ΤΑ νιωθετε κι εσεις ειναι παρηγορο αυτο!!!Εγω εφοσον δεν χειροτερευει δεν αγχωνομαι..τα νιωθω οταν κανω κινησεις οπως να σηκωθω,να καθησω,αν περπατησω λιγη ωρα,αν σταθω ορθια λιγο παραπανω η αν γυρισω πλευρο στο κρεβατι και τετοια...Απλα προσεχω παραπανω τωρα .ξαπλα πιο πολυ μεχρι να περασει και η αλλη εβδομαδα να εχω μπει στο μηνα μου να μην ανησυχω καθολου και τοτε και να μεινω και Λαρισα να ειμαι κοντα στην κλινικη!

Δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ για να μου ερθουνε πονοι τωρα!!!!Αν δεν ειχα την καισαρικη δεν θα αγχωνομουν καθολου,αυτο με βαζει σε εννοια!

Παντως ολα πανε καλα!
Η μπεμπα μου ειναι ταραξιας!!Εκει που λεω υσηχασε,τσουπ αρχιζει να αλλαζει πλευρο!!!Μια απο εδω μια απο κει!!!Φτου μας ολα καλα να μας πανε!!!δε θα παψω να το ευχομαι!

Φιλακια κοριτσακια μου!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472

768ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Απρ 03, 2012 12:52 pm

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κάναμε σήμερα καρδιοτοκογράφημα,ε εντάξει ήταν όλες πολύ ξυνές..δε μπορούσαν να βρούν το παλμό γιατί όλο κουνιόταν,τους έσπασε τα νεύρα χαχαχα και το ευχαριστήθηκα!δεν έχω ακόμη συσπάσεις έντονες,καλό αυτό,και ραντεβού την άλλη τρίτη για καρδιοτοκογράφημα πάλι και υπέρηχο,α λέει θα με κοιτάξει και από κάτω.

νομίζω κάποια την είδε ο γιατρός με το χέρι???καλά διάβασα?
μπλιάχ! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 534787 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 534787 pale pale

769ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Απρ 03, 2012 1:43 pm

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κοριτσάκια.επιτέλους πήγαμε κ εμείς στο γιατρο σημερα.όλα καλά!!!η μπουμπου μας είναι 2800!!!κ είμαστε 3 βδομάδες μπροστα.μετά την τούμπα που εφαγα ανακουφιστηκα σήμερα ότι όλα είναι οκ.κ εμείς evi μου τρομαξαμε να την πιασουμε για να την ακουσουμε.κλοτσαγε σαν τρελή!!!φιλακια πολλά!!!!

770ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τρι Απρ 03, 2012 11:20 pm

manoula 26

manoula 26
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!
ευη μου περαστηκα σου!!! μα απο ξαδερφο? να τον προσεχεις...
εγω ακομα δεν εχω τα ποναλακια που λετε, μαλλον ειναι νωρις για μενα εχω ΠΗΤ 17/05.
χθες μου πε ο γιατρος οτι η μικρη ειναι μια χαρα μεγαλωνει, το κεφαλακι της ειναι κατω, και ολα καλα! δεν μας ειπε βαρος που το ειχα αγχος αλλα αφου μεγαλωνει και ειναι καλα δεν με νοιαζει!!!
ραντεβου μου πε να κλεισω κατα τις 20 με 25 του μηνα. μου φαινεται πολυ μακρυα Sad
θα περιμενω τι να κανω!
σημερα θα παω jumbo να παρω καποια πραγματακια ακομα και λεω απο το επομενο ραντεβου στο γιατρο να αρχισω να φτιαχνω την βαλιτσα!
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994

φιλια πολλα σε ολες τις κοιλιτσες και στις μαμαδες!

771ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Απρ 04, 2012 12:52 am

BOBO

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evigiorgos έγραψε:κάναμε σήμερα καρδιοτοκογράφημα,ε εντάξει ήταν όλες πολύ ξυνές..δε μπορούσαν να βρούν το παλμό γιατί όλο κουνιόταν,τους έσπασε τα νεύρα χαχαχα και το ευχαριστήθηκα!δεν έχω ακόμη συσπάσεις έντονες,καλό αυτό,και ραντεβού την άλλη τρίτη για καρδιοτοκογράφημα πάλι και υπέρηχο,α λέει θα με κοιτάξει και από κάτω.

νομίζω κάποια την είδε ο γιατρός με το χέρι???καλά διάβασα?
μπλιάχ! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 534787 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 534787 pale pale

Καλημέρα Εύη περαστικουλια!!!!
Ναι εμένα Με εξέτασε απο κάτω την δευτέρα και έχουμε ξανα ραντεβού την Τρίτη και θα με εξετασει ξανα!!!
Μπλιαχ μπλιαχ όντως!!!!

772ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Απρ 04, 2012 2:20 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα γκαστρουλίτσες!!!!!!!Πως είστε σήμερα??Εμείς καλά θα έλεγα μόλις τελείωσα και με την βαλιτσούλα και είπα να δω τι κάνετε!!!!Κορίτσια εμείς θα κάνουμε το πρώτο καρδιοτοκογράφημα την Μ.Πέμπτη δεν είναι λίγο αργά αφου έχω ΠΗΤ 07/05??Βέβαια την Δευτέρα που με είδε ο γιατρός μου ήταν όλα καλά και τότε μου είπε την επόμενη εβδομάδα να κανουμε καρδιοτοκογράφημα,αυτός θα ξέρει καλύτερα μάλλον!!!Εvi καλά τους έκανε το μπεμπάκι σου και τους νευρίασε αφού ήταν ξυνές!!!!Είναι κάποιες πολύ χαζές έχουν να κάνουν με τόσο δα ψυχούλες και επειδή το έχουν δει το έργο πολλές φορές φέρονται απαίσια..τέλος πάντων ρε κορίτσια τι εξέταση δλδ είναι αυτή απο κάτω???BLACKROSE όλα καλά και για σένα και για όλα τα κορίτσια μπράβοοοο και εγώ το ίδιο εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους για όλες μας!!!!Με την ΜΆΓΙΑ δεν ξέρουμε δυστηχώς τι γίνετε αλλά ας ευχηθούμε οτι είναι όλα καλά!!!!Πολλά φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!Γειά σας κοριτσάαααακια!!!

773ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Απρ 04, 2012 8:41 am

pharmacy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
maya που εισαι????????

774ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Απρ 04, 2012 9:29 pm

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα σας κορίτσια,τι κάνετε?εγώ δε μπορώ να κοιμηθώ,ταλαιπωρούμαι κυριολεκτικά πολύ στο θέμα του ύπνου.δε βολεύομαι ,πονάω όταν γυρνάω βλέπω μαλα..ιες όνειρα κτλ κτλ!
σήμερα θα έρθουν τα έπιπλα του μωρού..κούνια ,παρκοκρέβατο,καροτσάκι,προίκα!πάλι θα δώσουμε φράγκα..ας γεννηθεί γερό να τα χαρεί και δε με νοιάζει καθόλου!

έχετε πλύνει τη κουνουπιέρα ?
επίσης όταν πάω τουαλέτα από χτές νιώθω ότι πονάω σαν να έχω περίοδο.όσο αφορά την αηδιαστική εξέταση μάλλον ξεκινάνε τα ζόρια,θα πέσει πολύ χέρι μου φαίνεται από δω και πέρα! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 534787 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 534787 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 534787
αλλα θα κάνουμε υπομονή και όλα θα περάσουν που θα πάει.

καλημέρα σε όλες φιλιά σε όλα τα μπεμπάκια ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 417472

αααααα και δείτε τικεράκι,για δείτε το.ναι ναι ναι ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 215994 36 εβδομαδών,ε ρε μάνα μου ....

ΦΟΒΑΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!

775ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! Τετ Απρ 04, 2012 11:46 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα!!!!!Τι κάνετε βρε κορίτσια???Εγω μια απο τα ίδια evi κοιμάμαι το πρωί πια αφού έχω κουραστεί τόσο πολύ όλη νύχτα να στριφογυρνάω και να πηγαίνω για πιπί με πόνο βέβαια στο πόδι μου και χαμηλά στην κοιλιά,αλλά αυτό τον πόνο που λες σαν περίοδο δεν το έχω νιώσει ακόμα,μήπως να ρωτούσες τον γιατρό σου?Άντε με το καλό να έρθουν και τα πραγματάκια σας να ξεμπερδέψεις και με αυτό!!!όσο για τα φράγκα αστο...και εγω αυτο λέω ας είναι γερή να τα χαρεί και όλα καλά!!!Για την αηδιαστική εξέταση δεν λέω τίποτα ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 534787 pale ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 !!!!!! - Σελίδα 31 679259
Την κουνουπιέρα εγω δεν την έπλυνα...Πέρασε ο καιρός μια χαρά κορίτσιαααα λίγο μας έμεινε ακόμα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!Φιλιά σε όλες!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις