101 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Οκτ 20, 2011 4:19 am
marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα μονο αν μεινει σπιτι κανει δουλειες και συνεχεια λεει ακομα να τελειωσουν!Καλα να παθουν για να καταλαβουν τι παιρναμε κι εμεις οι αμοιρες
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marilia_92 έγραψε:Εμενα μονο αν μεινει σπιτι κανει δουλειες και συνεχεια λεει ακομα να τελειωσουν!Καλα να παθουν για να καταλαβουν τι παιρναμε κι εμεις οι αμοιρες
marilia_92 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε;Σημερα ηταν πολυ ωραια μερα.Βγηκα βολτουλα με τα διδυμακια μου.Φωναζανε ολη την ωρα ΜΑΜΑ-ΜΠΑΜΠΑ!Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!
marilia_92 έγραψε:Τελεια ειναι σημερα!Μακαρι να ειναι ετσι και το σαβ/κο.Εχει και ζεστουλα μια χαρα.Τι κανεις;Ακομα ταλεπωρισε απο υπνηλιες;Εμενα σταματησαν αλλα και να θελω δεν μπορω να κοιμηθω...
marilia_92 έγραψε:Τι μου κανετε κορισια;Εγω ειμαι απιστευτα χαρουμενη σημερα και δεν ξερω τον λογο.Μαλλον οι ορμονες φταινε.Εχει παλι καλη μερα και ειναι ολα τελεια!Μεχρι και τα μικρα μου δεν εχουν κλαψει ακομα τουλαχιστον .Εσεις πως ξυπνησατε σημερα;Πως τα πατε με την εγκυμοσυνη;
marilia_92 έγραψε:Δεν πειραζει ξεκουρασου οσο μπορεις γιατι οταν γεννησεις θα εχεις πολλα ξενυχτια.Πριν λιγο ξεκινησα να εχω κατι πονακια μαλλον επιδη κραταγα αρκετη ωρα τον μικρο αγκαλια.Δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλο ομως δεν ηρεμουσε.Ελπιζω να περασουν γρηγορα...
marilia_92 έγραψε:Που εχουν χαθει οι αλλες κοπελες;Μονο οι δυο μας τα λεμε σε αυτη την ομαδουλα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης