76 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Οκτ 17, 2011 2:27 am
Ντάλια
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!! Τι κάνετε;; marilia πως πάει το μικρούλι σου που ήταν αρρωστούλι;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ντάλια έγραψε:Καλημέρα!!! Τι κάνετε;; marilia πως πάει το μικρούλι σου που ήταν αρρωστούλι;;
marilia_92 έγραψε:Ντάλια έγραψε:Καλημέρα!!! Τι κάνετε;; marilia πως πάει το μικρούλι σου που ήταν αρρωστούλι;;
Καλημερα κι απο εμενα εγκυουλες!Εχει απο εχθες πυρετο αλλα σημερα κατεβηκε.Κλαιει πολυ ομως και δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι,ολη την ωρα τον εχω αγκαλια για να ηρεμει...Εσυ πως τα πας με την εγκυμοσυνη;Ποτε ειπαμε πας για αυχενικη;Εγω μια χαρα μου εφυγαν και οι ζαλαδες και οι αναγουλες.Ειχα και κατι πονακια προχθες και εχθες αλλα σταματησαν ευτυχως.
Ντάλια έγραψε:marilia_92 έγραψε:Ντάλια έγραψε:Καλημέρα!!! Τι κάνετε;; marilia πως πάει το μικρούλι σου που ήταν αρρωστούλι;;
Καλημερα κι απο εμενα εγκυουλες!Εχει απο εχθες πυρετο αλλα σημερα κατεβηκε.Κλαιει πολυ ομως και δεν αντεχω να τον βλεπω ετσι,ολη την ωρα τον εχω αγκαλια για να ηρεμει...Εσυ πως τα πας με την εγκυμοσυνη;Ποτε ειπαμε πας για αυχενικη;Εγω μια χαρα μου εφυγαν και οι ζαλαδες και οι αναγουλες.Ειχα και κατι πονακια προχθες και εχθες αλλα σταματησαν ευτυχως.
Ωχ μωρέ το καημενούλι, ταλαιπωρείται.. Κι εσύ μαζί.. Φαντάζομαι δύσκολη η αγκαλιά τώρα που αρχίζει η κοιλιά να μεγαλώνει... Υπομονή..
Εγώ αύριο το πρωί πάω για την αυχαινική... Αντε να δούμε τι θα δούμε κι εκεί... Εχω πολύ άγχος!!! Δεν έχω ξανακάνει κιόλας....Μακάρι να πάνε όλα καλά!!
Ντάλια έγραψε:Καλησπέρα!!! Κάναμε και την αυχαινική, όλα καλά, δόξα τω θεώ!!! Και ναι, μάθαμε και το φύλο!! Θα είναι αγοράκι!!!!!
marilia_92 έγραψε:Ντάλια έγραψε:Καλησπέρα!!! Κάναμε και την αυχαινική, όλα καλά, δόξα τω θεώ!!! Και ναι, μάθαμε και το φύλο!! Θα είναι αγοράκι!!!!!
Καλησπερα σε ολες!Χαρηκα πολυ για σενα κουκλα μου!Ειδες που ηταν καλα τα αποτελεσματα;Τζαμπα ανχονοσουν...Αγορακι;;;Αχου τι καλα!!!Με το καλο να το παρεις στην αγκαλιτσα σου!
ARETI2011 έγραψε:Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!! Είμαι και εγώ μαμά του Απρίλη.....
Απ' όσο διάβασα τα περισσότερα κορίτσια που είμαστε μαζί έχουν δει το φύλο του μωρού στην αυχενική διαφάνεια.
Εγώ έκανα την αυχενική αλλά μου είπε πως δεν βλέπει το φύλο....Το έχει ξανακούσει καμία από εσάς??????
Γιατί μου φάνηκε λίγο παράξενο....
ARETI2011 έγραψε:Α, ωραία!!!! Μια χαρά τότε. Αύριο μπαίνω στην 15η εβδομάδα.....
Μου έχει δώσει πιθανή ημερομηνία 20 Απριλίου....
Λογικά θα το δω και εγώ το φασολάκι μου στην επόμενη επίσκεψη που έχω στις 07/11.....
ARETI2011 έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ....
Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι??
ARETI2011 έγραψε:Ναι σωστά έχεις δίκιο. Μην με παρεξηγείς αλλά είναι η πρώτη μου μέρα στο forum και δεν τα ξέρω και πολύ καλά όλα....
Άντε με το καλό να μας πάνε όλα και να κάνουμε γερά τυχερά και όμορφα μπεμπέκια!!!!!!!
ARETI2011 έγραψε:Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!! Είμαι και εγώ μαμά του Απρίλη.....
Απ' όσο διάβασα τα περισσότερα κορίτσια που είμαστε μαζί έχουν δει το φύλο του μωρού στην αυχενική διαφάνεια.
Εγώ έκανα την αυχενική αλλά μου είπε πως δεν βλέπει το φύλο....Το έχει ξανακούσει καμία από εσάς??????
marilia_92 έγραψε:Καλησπερα εγκυουλες!Τι μου κανετε;Πως παει η εγκυμοσυνη;Εγω ολα καλα εχω αρχησει να καταλαβαινω και τις κινησουλες σιγα σιγα.
Ντάλια έγραψε:marilia_92 έγραψε:Καλησπερα εγκυουλες!Τι μου κανετε;Πως παει η εγκυμοσυνη;Εγω ολα καλα εχω αρχησει να καταλαβαινω και τις κινησουλες σιγα σιγα.
Καλησπέρα marilia!!! Κι εγώ όλα καλά!! Άρχισες να καταλαβαίνεις κιόλας κινησούλες;; Αχ τυχερή!!! Ανυπομονώ κι εγώ!!!!
Ντάλια έγραψε:ARETI2011 έγραψε:Ναι σωστά έχεις δίκιο. Μην με παρεξηγείς αλλά είναι η πρώτη μου μέρα στο forum και δεν τα ξέρω και πολύ καλά όλα....
Άντε με το καλό να μας πάνε όλα και να κάνουμε γερά τυχερά και όμορφα μπεμπέκια!!!!!!!
Σιγά καλέ, τι να σε παρεξηγήσω... Μη νομίζεις, κι εγώ δεν έχω πολύ εμπειρία από το forum, κι εγώ γράφτηκα για να μπω σε αυτή την ομαδόυλα!! Αντε να μπαίνεις κι εσύ να μας λες τα νέα σου!!
marilia_92 έγραψε:ARETI2011 έγραψε:Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!! Είμαι και εγώ μαμά του Απρίλη.....
Καλοσηρθες στην ομαδουλα μας!Με το καλο το μωρακι σου!Ειμαι η Μαριλια και εχω διδυμακια 6 μηνων και παω για το τριτο.Μην ανησυχεις κι εμενα ο γιατρος μου ενω εχω κανει την αυχενικη δεν μπορεσε να δει το φυλλο.Ελπιζω στην επομενη να δω τι ειναι οπως κι εσυ.Μην ανησυχεις παντως.Το ξερω πως ειναι να μενεις για πρωτη φορα εγκυος.Το εχω περασει και ειναι ανχοτικη.
ARETI2011 έγραψε:Ντάλια έγραψε:ARETI2011 έγραψε:Ναι σωστά έχεις δίκιο. Μην με παρεξηγείς αλλά είναι η πρώτη μου μέρα στο forum και δεν τα ξέρω και πολύ καλά όλα....
Σιγά καλέ, τι να σε παρεξηγήσω... Μη νομίζεις, κι εγώ δεν έχω πολύ εμπειρία από το forum, κι εγώ γράφτηκα για να μπω σε αυτή την ομαδόυλα!! Αντε να μπαίνεις κι εσύ να μας λες τα νέα σου!!
Κοριτσια εδω ειμαστε μια παρεουλα και τα λεμε ολα,αρκει να μην χαθουμε.Επλιζω να τα λεμε συχνα εγω σχεδον καθε μερα μεσα ειμαι.Οποτε βρισκεται χρονο μπητε εστω και για ενα γεια.Θα χαρω πολυ!!!
Ναι βέβαια, θα μπαίνω συχνά να τα λέμε
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης