551 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 02, 2012 8:09 am
grousi
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
explorerefi έγραψε:Καλή χρονιά κορίτσια και με το καλό τα μπεμπάκια μας. Θέλω να ρωτήσω, μου πέφτουν τα μαλλιά και ειδικά όταν λούζομαι... και νομίζω ότι θα γεννήσω και δεν θα έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Η φερριτίνη είναι 181 (ΦΤ 10-120) και ο αιματοκρίτης 30 λόγω στίγματος. Παίζει κάτι άλλο ρόλο σ'αυτό?
boubou έγραψε:explorerefi έγραψε:Καλή χρονιά κορίτσια και με το καλό τα μπεμπάκια μας. Θέλω να ρωτήσω, μου πέφτουν τα μαλλιά και ειδικά όταν λούζομαι... και νομίζω ότι θα γεννήσω και δεν θα έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Η φερριτίνη είναι 181 (ΦΤ 10-120) και ο αιματοκρίτης 30 λόγω στίγματος. Παίζει κάτι άλλο ρόλο σ'αυτό?
καλή χρονιά κοπέλα μου! ξέρω ότι στην εγκυμοσύνη αν δν παίρνεις την ανάλογη ποσότητα σιδήρου που σου αντιστοιχεί για να τον κρατάς σε σωστό επίπεδο πέφτουν τα μαλλιά.. δν ξέρω. ο σίδηρος έχει σχέση με τον αιματοκρίτη??
Maya έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια!! Ο λογος που πρεπει να αποφευγουμε το συκωτι στην εγκυμοσυνη ειναι γιατι ειναι το 'εργαστηριο του οργανισμου' των ζωων που εκει μεταβολιζονται τα διαφορα φαρμακα και χημικες ουσιες (εαν εχει παρει το ζωο..) Οποτε αν φαμε πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι το ζωακι ειναι 'δικο μας' και δεν εχει παρει φαρμακα πριν παει στο σφαγειο..
Εγκυος με αιματοκριτη 35 ειναι σουπερ! Ουτε να το στεναχωριεσαι. Αυτα ειναι ορια γενικα οχι για εγκυεςXRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ!ΑΛΛΑ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!ΑΠΟ 40ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ 35.6 ΜΕ ΟΡΙΟ ΤΟ 35.ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΝΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΣΙΔΗΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?
τατιανα ρωτησες ποσα παιρνει η κλινικη? Εγω δεν ρωτησα ακομα. Παντως θα μου αρεσε να γεννησουμε μαζι Κορη εσυ, γιο εγωElenathens έγραψε:τατιανα έγραψε:grousi συγχαρητηρια για το κοριτσακι!!αντε γιατι πολλοι γαμπροι μαζευτηκαν και λιγα κοριτσακια χεχεχε..
χρυσα και ελενα και εδω στο νοσοκομειο της καβαλας δεν κανουν επισκληριδιο (εκτος και αν συνενοηθεις απο πριν με τον γιατρο κ δωσεις "φακελακι").
[/
Απιστευτο μου φαινεται...ελπιζω τατιανα μου και ο δικος σου ο γιατρος να ειναι λογικος και να κανετε αυτο που επιθυμεις! Το λεω γιατι εγω μαλλον δεν εχω τοση δυναμη, δεν μπορω να φανταστω τη γεννα χωρις επισκληριδιο....!
α ουτε και εγω σκοπευω να γεννησω χωρις επισκληριδιο!θα γεννησω σε κλινικη οποτε δεν τιθεται θεμα..απο τωρα το εχω πει στην γιατρο μου!!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια να σας ρωτησω! Ξεκινησα να κανω ερευνα αγορας για τα πραγματα τουμπεμπη απο καροτσια, κουνια μεχρι φορμακια και μπιμπερο. Εχω μπερδευτει με τα μπιμπερο. Εξαρταται βεβαια αν βγει το θεμα του θηλασμου(που το ευχομαι!). Πηγα στα λητω σημερα και η κοπελα μου ειπε να ξεκινησω κατευθειαν με τα dr.browns τα μπιμπερο που ειναι για τους κολικους.απο την πρωτη μερα που θα βαλει μπιμπερο στο στομα του μου ειπε. επισης μου συνεστησε να παρω διαφορες πιπιλες για να ειναι γενικα ευπροσαρμοστο το παιδι,σε ολες και να μην εχει "κολληματα" και ιδιορρυθμιες. Εσεις ξερετε τιποτα για τα μπιμπερο;εχει τοοοοοοοσες μαρκες και κατηγοριες που εχω σαστισει......!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια να σας ρωτησω! Ξεκινησα να κανω ερευνα αγορας για τα πραγματα τουμπεμπη απο καροτσια, κουνια μεχρι φορμακια και μπιμπερο. Εχω μπερδευτει με τα μπιμπερο. Εξαρταται βεβαια αν βγει το θεμα του θηλασμου(που το ευχομαι!). Πηγα στα λητω σημερα και η κοπελα μου ειπε να ξεκινησω κατευθειαν με τα dr.browns τα μπιμπερο που ειναι για τους κολικους.απο την πρωτη μερα που θα βαλει μπιμπερο στο στομα του μου ειπε. επισης μου συνεστησε να παρω διαφορες πιπιλες για να ειναι γενικα ευπροσαρμοστο το παιδι,σε ολες και να μην εχει "κολληματα" και ιδιορρυθμιες. Εσεις ξερετε τιποτα για τα μπιμπερο;εχει τοοοοοοοσες μαρκες και κατηγοριες που εχω σαστισει......!
καλησπερα κοριτσια κ απο μενα εγω θα σου προτεινα μιας κ γω ειμαι ηδη μανουλα να παρεις γυαλινα αν τα θες για την αρχη αποστειρωνετε καλυτερα δεν χαλαει και νομιζω ειναι καλυτερο απο τα πλαστικα.εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει καλυτερα τους πρωτους 6 μηνες γυαλινα και μετα που σταματαει η αποστειρωση πλαστικο!οσο για τις πιπιλες θα το δεις οτι βολεψει εγω επερνα σιλικονη γιατι κραταει περισσοτερο το καοτσουκ χαλαει πιο ευκολα κ μυριζει κ λαστιχο!Elenathens έγραψε:Kastallia νομιζω οτι αυτο που λες ειναι σωστο δηλαδη επειδη ειναι μικρο θα προσαρμοστει αναλογα με οτι του δωσεις! Μιας και εισαι ηδη μανουλα και θα ξερεις, το καοτσουκ η η σιλικονη ειναι καλυτερη για την πιπιλα και το μπιμπερο;και κατι αλλο! Πλαστικο μπουκαλι η γυαλινο; Τι σε βολεψε καλυτερα; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ντάλια έγραψε:Καλημερα!!!! Εγω δεν εχω αποψη στο θεμα με τα μπιμπερο μιας και θα γινω πρωτη φορα μανουλα,παρολαυτα εχω αποφασισει να ακολουθησω τη συμβουλη της Maya.Δεν θα παρω απο την αρχη,θα προσπαθησω με τον θηλασμο κι αν δεν τα καταφερω τοτε βλεπουμε.. Παρεπιπτοντως Maya, νομιζω θα σου αξιζει το αυτοκινητο και με το παραπανω, Χαχαχα
Κατα τα αλλα,ολα κυλουν ομαλα ευτυχως,χθες καναμε και τη β επιπεδου,ολα καλα ο μπεμπουλης δοξα το θεο!!! Τωρα εχω την καμπυλη σακχαρου,εχει κανει καμια να μου πει εμπειριες;; Οσο για τα κιλα, explorerefi κι εμενα ο γιατρος απο την πρωτη στιγμη δεν λεει τιποτα αλλο,να μην παρω πολλα κιλα..εγω εχω παρει ηδη 9..Δεν ξερω μου φαινεται πολυ δυσκολο,η ζυγαρια ανεβαινει με το παραμικρο!!!
Υ.Γ. Εχω την εντυπωση πως μου εχουν ξεφυγει καποις κοπελες απο την γκαστρουλιστα . Να μου πειτε Π.Η.Τ. αμα θελετε για να σας προσθεσω..
Ντάλια έγραψε:Σ'ευχαριστω πολυ Χρυσα μου! Lucozade ε; Μια χαρα!!!! Εγω εχω μπερδευτει!! Πηρα τηλεφωνο το πρωι να ρωτησω ποσο κοστιζει η καμπυλη,και στο Ιασω μου ειπαν 60 ευρω ,σε ενα αλλο ιδιωτικο μικροβιολογικο γυρω στα 35 και σε ενα αλλο 16 ευρω!! Γιατι τετοια διαφορα;;
XRYSA M έγραψε:Ντάλια έγραψε:Σ'ευχαριστω πολυ Χρυσα μου! Lucozade ε; Μια χαρα!!!! Εγω εχω μπερδευτει!! Πηρα τηλεφωνο το πρωι να ρωτησω ποσο κοστιζει η καμπυλη,και στο Ιασω μου ειπαν 60 ευρω ,σε ενα αλλο ιδιωτικο μικροβιολογικο γυρω στα 35 και σε ενα αλλο 16 ευρω!! Γιατι τετοια διαφορα;;
ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ(ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΑΖΙ ΕΔΩΣΑ 2 ΕΥΡΩ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
ΒΑΡΑΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!
Elenathens έγραψε:Τατιανα μαθε για την κεραλοιφη να μας πεις! Χρυσα το ονομα λαθος το εκανα! Αφου ειμαστε τοσες! Καλο ειναι αυτο!χιχιχι!
Σιδηρο εγω δεν πολυπαιρνω...κακως το ξεχναω! Θα το ξαναξεκινησω ομως!
Kastallia χρονια πολλα και χαρηκα που σε γνωριζω!
momirene έγραψε:
τατιανα ρωτησες ποσα παιρνει η κλινικη? Εγω δεν ρωτησα ακομα. Παντως θα μου αρεσε να γεννησουμε μαζι Κορη εσυ, γιο εγω
Καμπυλη δεν εκανα ακομα αλλα θα κανω. Την πρωτη φορα μου εδωσαν να πιω την γλυκοζη με γευση πορτοκαλι και λεμονι. Διαλεξα Λεμονι και ηταν σχετικα υποφερτη η γευση.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης