Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

551Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 02, 2012 8:09 am

grousi

grousi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!!!!!!!!

552Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 02, 2012 8:10 am

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
explorerefi έγραψε:Καλή χρονιά κορίτσια και με το καλό τα μπεμπάκια μας. Θέλω να ρωτήσω, μου πέφτουν τα μαλλιά και ειδικά όταν λούζομαι... και νομίζω ότι θα γεννήσω και δεν θα έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Η φερριτίνη είναι 181 (ΦΤ 10-120) και ο αιματοκρίτης 30 λόγω στίγματος. Παίζει κάτι άλλο ρόλο σ'αυτό?

καλή χρονιά κοπέλα μου! ξέρω ότι στην εγκυμοσύνη αν δν παίρνεις την ανάλογη ποσότητα σιδήρου που σου αντιστοιχεί για να τον κρατάς σε σωστό επίπεδο πέφτουν τα μαλλιά.. δν ξέρω. ο σίδηρος έχει σχέση με τον αιματοκρίτη??

553Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 02, 2012 8:32 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou έγραψε:
explorerefi έγραψε:Καλή χρονιά κορίτσια και με το καλό τα μπεμπάκια μας. Θέλω να ρωτήσω, μου πέφτουν τα μαλλιά και ειδικά όταν λούζομαι... και νομίζω ότι θα γεννήσω και δεν θα έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Η φερριτίνη είναι 181 (ΦΤ 10-120) και ο αιματοκρίτης 30 λόγω στίγματος. Παίζει κάτι άλλο ρόλο σ'αυτό?

καλή χρονιά κοπέλα μου! ξέρω ότι στην εγκυμοσύνη αν δν παίρνεις την ανάλογη ποσότητα σιδήρου που σου αντιστοιχεί για να τον κρατάς σε σωστό επίπεδο πέφτουν τα μαλλιά.. δν ξέρω. ο σίδηρος έχει σχέση με τον αιματοκρίτη??

Η φερριτίνη είναι οι αποθήκες σιδήρου. Τον γιατρό πάντως δεν τον ενδιαφέρει ο αοματοκρίτης τόσο πολύ όσο ο σίδηρος και τα ερυθρά αιμοσφαίρια.

554Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 02, 2012 10:42 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maya έγραψε:Καλησπερα κοριτσακια!! Ο λογος που πρεπει να αποφευγουμε το συκωτι στην εγκυμοσυνη ειναι γιατι ειναι το 'εργαστηριο του οργανισμου' των ζωων που εκει μεταβολιζονται τα διαφορα φαρμακα και χημικες ουσιες (εαν εχει παρει το ζωο..) Οποτε αν φαμε πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι το ζωακι ειναι 'δικο μας' και δεν εχει παρει φαρμακα πριν παει στο σφαγειο..

Καλη χρονια κοριτσια και καλη λευτερια να εχουμε!Ρωτησα τους δικους μου τωρα για το συκωτι και λενε οτι αυτο που λεει η Maya ισχυει,αλλα απλα επειδη φαινεται δεν πωλουν συκωτι απο"φαρμακωμενα" ζωα γιατι αλλοιωνεται η υφη του αμεσως...
επισης οταν ενα κατσικακι για παραδειγμα πωλειται και δε φαινεται το συκωτι του ειναι γιατι αυτο εχει αλλοιωθει που σημαινει οτι ειναι ταλαιπωρημενο...αρα πρεπει να αγοραζουμε κομματια απο ζωα που φαινεται η συκωταρια τους...τωρα οσον αφορα το χοιρινο ή μοσχαρισιο που τρωμε μεμονωμενο,λενε οτι φαινεται οταν το ζωο ειναι ταλαιπωρημενο...

555Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 03, 2012 1:29 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ!ΑΛΛΑ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!ΑΠΟ 40ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΩ 35.6 ΜΕ ΟΡΙΟ ΤΟ 35.ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΝΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΣΙΔΗΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?
Εγκυος με αιματοκριτη 35 ειναι σουπερ! Ουτε να το στεναχωριεσαι. Αυτα ειναι ορια γενικα οχι για εγκυες

556Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 03, 2012 1:41 am

momirene

[quote="τατιανα"]
Elenathens έγραψε:
τατιανα έγραψε:grousi συγχαρητηρια για το κοριτσακι!!αντε γιατι πολλοι γαμπροι μαζευτηκαν και λιγα κοριτσακια χεχεχε..

χρυσα και ελενα και εδω στο νοσοκομειο της καβαλας δεν κανουν επισκληριδιο (εκτος και αν συνενοηθεις απο πριν με τον γιατρο κ δωσεις "φακελακι").
[/

Απιστευτο μου φαινεται...ελπιζω τατιανα μου και ο δικος σου ο γιατρος να ειναι λογικος και να κανετε αυτο που επιθυμεις! Το λεω γιατι εγω μαλλον δεν εχω τοση δυναμη, δεν μπορω να φανταστω τη γεννα χωρις επισκληριδιο....!
Shocked

α ουτε και εγω σκοπευω να γεννησω χωρις επισκληριδιο!θα γεννησω σε κλινικη οποτε δεν τιθεται θεμα..απο τωρα το εχω πει στην γιατρο μου!!
τατιανα ρωτησες ποσα παιρνει η κλινικη? Εγω δεν ρωτησα ακομα. Παντως θα μου αρεσε να γεννησουμε μαζι Smile Κορη εσυ, γιο εγω Very Happy
Καμπυλη δεν εκανα ακομα αλλα θα κανω. Την πρωτη φορα μου εδωσαν να πιω την γλυκοζη με γευση πορτοκαλι και λεμονι. Διαλεξα Λεμονι και ηταν σχετικα υποφερτη η γευση.

557Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 03, 2012 8:56 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια χρονια πολλα σε ολες τις μελλουσες μανουλες!
Να ειμαστε καλα και σε ολες μας να πανε ολα κατευχην! Με τα μωρακια μας στην αγκαλια μας! Κοψαμε βασιλοπιτα και το φλουρι επεσε στο μπεμπη!ελπιζω να ειναι τυχερο! Very Happy

558Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 04, 2012 5:55 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια να σας ρωτησω! Ξεκινησα να κανω ερευνα αγορας για τα πραγματα τουμπεμπη απο καροτσια, κουνια μεχρι φορμακια και μπιμπερο. Εχω μπερδευτει με τα μπιμπερο. Εξαρταται βεβαια αν βγει το θεμα του θηλασμου(που το ευχομαι!). Πηγα στα λητω σημερα και η κοπελα μου ειπε να ξεκινησω κατευθειαν με τα dr.browns τα μπιμπερο που ειναι για τους κολικους.απο την πρωτη μερα που θα βαλει μπιμπερο στο στομα του μου ειπε. επισης μου συνεστησε να παρω διαφορες πιπιλες για να ειναι γενικα ευπροσαρμοστο το παιδι,σε ολες και να μην εχει "κολληματα" και ιδιορρυθμιες. Εσεις ξερετε τιποτα για τα μπιμπερο;εχει τοοοοοοοσες μαρκες και κατηγοριες που εχω σαστισει......!

559Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 04, 2012 7:43 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια να σας ρωτησω! Ξεκινησα να κανω ερευνα αγορας για τα πραγματα τουμπεμπη απο καροτσια, κουνια μεχρι φορμακια και μπιμπερο. Εχω μπερδευτει με τα μπιμπερο. Εξαρταται βεβαια αν βγει το θεμα του θηλασμου(που το ευχομαι!). Πηγα στα λητω σημερα και η κοπελα μου ειπε να ξεκινησω κατευθειαν με τα dr.browns τα μπιμπερο που ειναι για τους κολικους.απο την πρωτη μερα που θα βαλει μπιμπερο στο στομα του μου ειπε. επισης μου συνεστησε να παρω διαφορες πιπιλες για να ειναι γενικα ευπροσαρμοστο το παιδι,σε ολες και να μην εχει "κολληματα" και ιδιορρυθμιες. Εσεις ξερετε τιποτα για τα μπιμπερο;εχει τοοοοοοοσες μαρκες και κατηγοριες που εχω σαστισει......!

Τι να σου πω...εχει πραγματικα παααααρα πολλες μαρκες...εγω τελειως τυχαια στο πρωτο μου ειχα τις avent και τα μπιμπερο και τις πιπιλες.Νομιζω πως ο,τι και να παρεις το ιδιο ειναι,το μωρο θα βολευτει αυτο που θα συνηθισει απο την αρχη.Ετσι νομιζω δηλαδη...

560Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 04, 2012 10:46 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kastallia νομιζω οτι αυτο που λες ειναι σωστο δηλαδη επειδη ειναι μικρο θα προσαρμοστει αναλογα με οτι του δωσεις! Μιας και εισαι ηδη μανουλα και θα ξερεις, το καοτσουκ η η σιλικονη ειναι καλυτερη για την πιπιλα και το μπιμπερο;και κατι αλλο! Πλαστικο μπουκαλι η γυαλινο; Τι σε βολεψε καλυτερα; Ευχαριστω εκ των προτερων! Very Happy

561Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 04, 2012 11:59 am

Maya

Maya
Elenathens έγραψε:Κοριτσια να σας ρωτησω! Ξεκινησα να κανω ερευνα αγορας για τα πραγματα τουμπεμπη απο καροτσια, κουνια μεχρι φορμακια και μπιμπερο. Εχω μπερδευτει με τα μπιμπερο. Εξαρταται βεβαια αν βγει το θεμα του θηλασμου(που το ευχομαι!). Πηγα στα λητω σημερα και η κοπελα μου ειπε να ξεκινησω κατευθειαν με τα dr.browns τα μπιμπερο που ειναι για τους κολικους.απο την πρωτη μερα που θα βαλει μπιμπερο στο στομα του μου ειπε. επισης μου συνεστησε να παρω διαφορες πιπιλες για να ειναι γενικα ευπροσαρμοστο το παιδι,σε ολες και να μην εχει "κολληματα" και ιδιορρυθμιες. Εσεις ξερετε τιποτα για τα μπιμπερο;εχει τοοοοοοοσες μαρκες και κατηγοριες που εχω σαστισει......!

Καλησπέρα κοριτσάκι..!! Γιατί να αποκλείσεις από την αρχή το θέμα του θηλασμού??? Γνώμη μου είναι να μην πάρεις ΤΙΠΟΤΑ στην αρχή, γιατί αν θηλάσεις, δε θα χρειαστείς τίποτε από όλα αυτα. Σκέψου πόσα χρήματα θέλεις αν πάρεις εκ των προτέρων αποστειρωτή, μπιμπερά, πιπίλες, και όλα τα συναφή, χώρια τα χρήματα για τα γάλατα σκόνη. Ενώ αν θηλάσεις δε θα χρειαστείς τίποτα.
Εγώ πάντως δεν πήρα τίποτα απολύτως. Στο σπίτι απλά είχα ένα διαφημιστικό μπιμπερό της Avent που μας το είχαν δώσει σε κάτι μαθήματα, και ένα κουτί γάλα κλειστό, για περιπτωση αναγκης. Αν χρειαζοταν καποια στιγμη, θα αποστειρωνα το μπιμπερο με βραστο νερο 5 λεπτα και θα το χρησιμοποιουσα και θα εβλεπα πως πηγαινε. Η κουνιαδα μου που τα ειχε παρει ολα πριν τη γεννα, τα επεστρεψε ολα πισω στο λητω, ευτυχως τα δεχτηκαν. Θηλασε 1 χρονο. Κι εγω 15 μηνες. τωρα με τα διδυμα, να πω την αμαρτια μου θα παρω 1 μπιμπερο, το calma της medela ειναι νομιζω γιατι μιμειται τις θηλαστικες κινησεις του στηθους κι ελπιζω να ειναι αχρειαστο.
χα χα τι θυμηθηκα τωρα, μετα την πρωτη μου γεννα αφου περασε ενα εξαμηνο θηλασμου που δεν ειχαμε ξοδεψει ουτε σεντς, εφτασε η γιορτη μου και ο αντρας μου μου πηρε μια louis vuitton..!! μου ειπε, με τα λεφτα που γλιτωσαμε, 3 θα επαιρνες, με γεια σου!!!!!!!
Αν θηλασω τα διδυμα αποκλειστικα που το ευχομαι, να ζητησω αυτοκινητο??? Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 215994

562Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 04, 2012 2:39 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Kastallia νομιζω οτι αυτο που λες ειναι σωστο δηλαδη επειδη ειναι μικρο θα προσαρμοστει αναλογα με οτι του δωσεις! Μιας και εισαι ηδη μανουλα και θα ξερεις, το καοτσουκ η η σιλικονη ειναι καλυτερη για την πιπιλα και το μπιμπερο;και κατι αλλο! Πλαστικο μπουκαλι η γυαλινο; Τι σε βολεψε καλυτερα; Ευχαριστω εκ των προτερων! Very Happy
καλησπερα κοριτσια κ απο μενα εγω θα σου προτεινα μιας κ γω ειμαι ηδη μανουλα να παρεις γυαλινα αν τα θες για την αρχη αποστειρωνετε καλυτερα δεν χαλαει και νομιζω ειναι καλυτερο απο τα πλαστικα.εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει καλυτερα τους πρωτους 6 μηνες γυαλινα και μετα που σταματαει η αποστειρωση πλαστικο!οσο για τις πιπιλες θα το δεις οτι βολεψει εγω επερνα σιλικονη γιατι κραταει περισσοτερο το καοτσουκ χαλαει πιο ευκολα κ μυριζει κ λαστιχο!

563Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 04, 2012 10:31 pm

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα.Εγω τυχαια πηρα της σιλικονης χωρις να το κανω συνειδητα.Τωρα οι αποψεις διίστανται για το ποιο υλικο ειναι καλυτερο,το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι σε μια πιπιλα καουτσουκ που ειχα δει,εγραφε οτι μπορει να προκαλεσει αλλεργικη αντιδραση.Πολλα μωρα ομως εχουν τετοια πιπιλα και δεν νομιζω να εχουν παθει κατι.Ρωτα εναν παιδιατρο καλυτερα.Οσον αφορα το γυαλινο ή πλαστικο μπιμπερο,το γυαλινο ειναι σαφως καλυτερο και πιο υγιεινο σαν υλικο,αυτο νομιζω χρησιμοποιουν και σε μαιευτηρια.Επισης το γαλα στο γυαλινο κρυωνει πιο γρηγορα.Εγω παρολα αυτα χρησιμοποιησα πλαστικο και θα ξαναχρησιμοποιησω γιατι πολλες φορες τυχαινει να πεσει ή να χτυπησει καπου οποτε το γυαλινο δε θα με βολευε.Εσυ σταθμιζεις και αποφασιζεις.Καλή λευτερια να εχουμε! flower

564Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 1:58 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα, πήγα σήμερα στον γιατρό και μου είπε να προσέχω να μην πάρω πολλά κιλά. Φοβήθηκα γιατί έχω πάρει ήδη 13. Είμαι 23 εβδομάδων, δηλαδή που θα φτάσω? Και δεν τρώω πολύ ούτε φαγητά που παχαίνουν. Η ζυγαριά όμως ανεβαίνει. Έχω διαβάσει κάποιο θέμα στο forum αλλά γιατί ενώ δεν τρώω?

565Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:04 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μηπως τρως πολυ αλατι και κανεις κατακρατηση υγρων;;;Η ζυμαρικα πολλα (οπως εγω) και ψωμια;Παιζει ρολο οχι μονο αν τρως πολυ αλλα και τι τρως.Και το σωστο ειναι να κανουμε πολλα και ελαφρα γευματα παρα λιγα και να τρωμε του σκασμου (οπως εγω παλι) Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 654316

566Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 3:01 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!!! Εγω δεν εχω αποψη στο θεμα με τα μπιμπερο μιας και θα γινω πρωτη φορα μανουλα,παρολαυτα εχω αποφασισει να ακολουθησω τη συμβουλη της Maya.Δεν θα παρω απο την αρχη,θα προσπαθησω με τον θηλασμο κι αν δεν τα καταφερω τοτε βλεπουμε.. Παρεπιπτοντως Maya, νομιζω θα σου αξιζει το αυτοκινητο και με το παραπανω, Χαχαχα Laughing Laughing Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 215994
Κατα τα αλλα,ολα κυλουν ομαλα ευτυχως,χθες καναμε και τη β επιπεδου,ολα καλα ο μπεμπουλης δοξα το θεο!!! Τωρα εχω την καμπυλη σακχαρου,εχει κανει καμια να μου πει εμπειριες;; Οσο για τα κιλα, explorerefi κι εμενα ο γιατρος απο την πρωτη στιγμη δεν λεει τιποτα αλλο,να μην παρω πολλα κιλα..εγω εχω παρει ηδη 9..Δεν ξερω μου φαινεται πολυ δυσκολο,η ζυγαρια ανεβαινει με το παραμικρο!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 654316
Υ.Γ. Εχω την εντυπωση πως μου εχουν ξεφυγει καποις κοπελες απο την γκαστρουλιστα . Να μου πειτε Π.Η.Τ. αμα θελετε για να σας προσθεσω.. Very Happy

567Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 3:22 am

momirene

Εγω κοριτσια τυχαια πηρα NUK με την φαρδια πιπιλα και μια χαρα την πηρε ο μπεμπης. Τα ιδια θα εχω και στον μικρουλη μου. Αρχικα ειχα 2 μεγαλα και 2 μικρα. Πιπιλες (NUK) και θηλες για τα μπουκαλαια μονο σιλικονης γιατι οι αλλες μου βρωμουσαν.
Αρχικα και μεχρι να πινει το μωρο πανω απο 250γρ γαλα του ειχα γυαλινα. και τα μικρα επισης γυαλινα γιατι σαν το γυαλινο απο θεμα υγειηνης δεν εχει κακα τα ψεματα.
Για τις νεες μανουλες εχω να πω: Αν δωσετε μπιμπερο να προσεχετε οταν πινει να μην ρουφαει αερα το μωρο γιατι θα εχει φουσκωμα και θα ρευετε. Τωρα για τους κολικους..αλλα μωρα θηλαζουν και εχουν κολικους ενω δεν θα επρεπε, αλαλ δεν θηλαζουν και ενω θα επρεπε να κανουν δεν κανουν...ειναι θεμα μωρου. Αν κανει κολικους τοτε δοκιμαζεις ειδικο μπουκαλι αν και οι κολικοι απλα τους αφηνεις να περασουν κανοντας υπομονη. Δεν υπαρχει θεραπεια εκτος απο αγκαλιτσα, μασαζακι στην κοιλιτσα και ζεστο μπανακι.

568Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 4:33 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 900 ΓΡΑΜ. Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 654316 ΑΠΟ 450 ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ 35.6 ΑΠΟ 41 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΒΗΚΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ +9 ΚΙΛΑ!!!ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΛΑ!ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Ε??? Very Happy ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΨΩΝΗΣΕΙ?ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ.

569Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 4:42 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντάλια έγραψε:Καλημερα!!!! Εγω δεν εχω αποψη στο θεμα με τα μπιμπερο μιας και θα γινω πρωτη φορα μανουλα,παρολαυτα εχω αποφασισει να ακολουθησω τη συμβουλη της Maya.Δεν θα παρω απο την αρχη,θα προσπαθησω με τον θηλασμο κι αν δεν τα καταφερω τοτε βλεπουμε.. Παρεπιπτοντως Maya, νομιζω θα σου αξιζει το αυτοκινητο και με το παραπανω, Χαχαχα Laughing Laughing Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 215994
Κατα τα αλλα,ολα κυλουν ομαλα ευτυχως,χθες καναμε και τη β επιπεδου,ολα καλα ο μπεμπουλης δοξα το θεο!!! Τωρα εχω την καμπυλη σακχαρου,εχει κανει καμια να μου πει εμπειριες;; Οσο για τα κιλα, explorerefi κι εμενα ο γιατρος απο την πρωτη στιγμη δεν λεει τιποτα αλλο,να μην παρω πολλα κιλα..εγω εχω παρει ηδη 9..Δεν ξερω μου φαινεται πολυ δυσκολο,η ζυγαρια ανεβαινει με το παραμικρο!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 654316
Υ.Γ. Εχω την εντυπωση πως μου εχουν ξεφυγει καποις κοπελες απο την γκαστρουλιστα . Να μου πειτε Π.Η.Τ. αμα θελετε για να σας προσθεσω.. Very Happy

ΑΧ ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΤΡΩΓΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΤΩΡΑ....Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΛΥΚΟΖΗ ΑΛΛΑ LUCOZADE!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Β!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 215994

570Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:13 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ'ευχαριστω πολυ Χρυσα μου! Lucozade ε; Μια χαρα!!!! Εγω εχω μπερδευτει!! Πηρα τηλεφωνο το πρωι να ρωτησω ποσο κοστιζει η καμπυλη,και στο Ιασω μου ειπαν 60 ευρω Shocked ,σε ενα αλλο ιδιωτικο μικροβιολογικο γυρω στα 35 και σε ενα αλλο 16 ευρω!! Γιατι τετοια διαφορα;;

571Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 5:37 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντάλια έγραψε:Σ'ευχαριστω πολυ Χρυσα μου! Lucozade ε; Μια χαρα!!!! Εγω εχω μπερδευτει!! Πηρα τηλεφωνο το πρωι να ρωτησω ποσο κοστιζει η καμπυλη,και στο Ιασω μου ειπαν 60 ευρω Shocked ,σε ενα αλλο ιδιωτικο μικροβιολογικο γυρω στα 35 και σε ενα αλλο 16 ευρω!! Γιατι τετοια διαφορα;;

ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ(ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΑΖΙ ΕΔΩΣΑ 2 ΕΥΡΩ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΒΑΡΑΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!

572Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 6:00 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
Ντάλια έγραψε:Σ'ευχαριστω πολυ Χρυσα μου! Lucozade ε; Μια χαρα!!!! Εγω εχω μπερδευτει!! Πηρα τηλεφωνο το πρωι να ρωτησω ποσο κοστιζει η καμπυλη,και στο Ιασω μου ειπαν 60 ευρω Shocked ,σε ενα αλλο ιδιωτικο μικροβιολογικο γυρω στα 35 και σε ενα αλλο 16 ευρω!! Γιατι τετοια διαφορα;;

ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ(ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ)ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΗ ΜΑΖΙ ΕΔΩΣΑ 2 ΕΥΡΩ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
ΒΑΡΑΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!

Κι εγω ταμειο του δημοσιου εχω αλλα τωρα που ενωθηκαν τα ταμεια και γιναν ετσι δεν εχω ιδεα πως θα γινει να τις γραψω!! Πρεπει να βρω γιατρο που να ειναι γραμμενος στο νεο ταμειο που εγινε.. Εντωμεταξυ και οι γιατροι σου λενε τωρα οτι επειδη δεν πληρωνονται, σου ζητανε εσενα τα λεφτα που θα περνανε απο το ταμειο και αντε εσυ να τα παρεις πισω μετα...Οποτε εντελει δεν συμφερει να πας να τις γραψεις τις εξετασεις αν ειναι φθηνες..Αλλα μου κανει εντυπωση η τοση μεγαλη διαφορα στο κοστος.. Θα ανοιξω θεματακι να καινουργιο μου φαινεται να κανω γκαλοπ.. Rolling Eyes

573Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 10:40 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Maya μου θελω πολυ να θηλασω και ελπιζω να το πετυχω!απλα επειδη ξερω πολλες γνωστες μου που δεν τα καταφεραν θελω να παρω καποια μπιμπερο και πιπιλες για να ειμαι προετοιμασμεη!
Τωρα τα κιλα....πικρη ιστορια! 13 το συνολο εως τωρα! Η αληθεια ειναι οτι στοιβαζονται το ενα πισω απο το αλλο....αρκετα ευκολα! Αλλα ευελπιστω μετα να τα ριξουμε κοριτσια! Παιζει ρολο επισης το βαρος της μητερας πριν τη συλληψη...
Λοιπον κοριτσια βρηκα φοβερη λυση για εξοικονομηση χρηματων!!!!!!!!!!
Λοιπον.......Πηγα σημερα στα μαγαζια για την ευρεση καροτσιου κλπ. Λοιπον καταληξαμε στο recaro akuna που ειναι και καθισμα αυτ/του και πορτ-μπεμπε-καλαθουνα. Λοιπον το βρηκαμε 600€ σε προσφορα. Καλα τρελαθηκαν οι ανθρωποι λεω;;;;;;;;;;;;τι τιμες ειναι αυτες;;;;;;;;;; Κοριτσια θα το φερουμε απο γερμανια το ιδιο ακριβως με 324€ χωρις την καλαθουνα με τα μεταφορικα! Μεσω ιντερνετ. Αν επαιρνα ολο το πακετο θα ηταν 430€. Δεν αξιζει να παιρνετε τιποτα απο ελλαδα. Η ποιτητα του καροτσιου ειναι φοβερη. Με τα ιδια χρηματα εδω θα επαιρνα κακη ποιοτητα. Ελπιζω να εδωσα ιδεα και σε αλλα ζευγαρια που θελουν μια καλη επενδυση για το μωρο( το καροτσι 2 μιση χρονια σιγουρα) αλλασε ποιο φυσιολογικες τιμες! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 654316

574Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:06 pm

τατιανα

τατιανα
Κοριτσακια μου γειααα σας!!Ελειψα μερικες μερουλες απο τις συζητησεις μας και τωρα σας διαβαζω για να δω τι εχασα.. Very Happy ειμασταν πειραια στα πεθερικα..ταλαιπωρηθηκα πολυ μπορω να πω αλλα ευτυχως ειπαν για κακοκαιρια και γυρισαμε αρων αρων σημερα..ετσι ειμαι 2,3 μερουλες νωριτερα σπιτακι μου και ξεκουραζομαι!!

Elenathens έγραψε:Τατιανα μαθε για την κεραλοιφη να μας πεις! Χρυσα το ονομα λαθος το εκανα! Αφου ειμαστε τοσες! Καλο ειναι αυτο!χιχιχι!
Σιδηρο εγω δεν πολυπαιρνω...κακως το ξεχναω! Θα το ξαναξεκινησω ομως!
Kastallia χρονια πολλα και χαρηκα που σε γνωριζω!

ειναι μια αλοιφη που φτιαχνεται απο κερι μελισσας και ελαιολαδο (αν θες προσθετεις αμυγδαλελαιο και σπαθολαδο και αιθερια ελαια!ειναι σουπερ για τις κοιλιτσες μας και αργοτερα και για τον ποπουλι των μπεμπουληδων!αγνο και αποτελεσματικο απο οσο το εχω ψαξει!εχω βρει συνταγη και θα φτιαξω αμεσα..θα σας πω τα αποτελεσματα!

momirene έγραψε:
τατιανα ρωτησες ποσα παιρνει η κλινικη? Εγω δεν ρωτησα ακομα. Παντως θα μου αρεσε να γεννησουμε μαζι Smile Κορη εσυ, γιο εγω Very Happy
Καμπυλη δεν εκανα ακομα αλλα θα κανω. Την πρωτη φορα μου εδωσαν να πιω την γλυκοζη με γευση πορτοκαλι και λεμονι. Διαλεξα Λεμονι και ηταν σχετικα υποφερτη η γευση.

μου εχει πει φυσιολογικος με επισκληριδιο 1900 αλλα θα μου το διευκρινιση στα σιγουρα στο επομενο ραντεβου!μολις μαθω θα σου πω.. ωραια θα ηταν παντος να γνωριστουμε στην κλινικη..χεχε Very Happy

575Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 23 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 05, 2012 2:08 pm

τατιανα

τατιανα
οσο για τα ψωνια που εχετε πει οπως εχω ξαναπει εγω πηρα καροτσι τριροδο με πορτ μπεμπε απο βουλγαρια με 140 ευρουλακια!!πανεμορφο!

και μπουκαλια δεν θα βιαστω να παρω μηπως μπορεσω και θηλασω, αποστειρωτη εχω που μου δωσανε και εχω και ενα μπουκαλι αβεντ που μου εδωσε η γυναικολογος με κατι διαφημιστικα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις