Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
652 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 652 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

751Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 8:02 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Elenathens έγραψε:Γεια σας κοριτσακια !
Χρυσα μου τα δωδεκα καλα ειναι!δεν ειναι πολλα! Και εγω σαν την τατιανα! Τι να κανουμε βρε κοριτσια ολοκληρο παιδακι μεγαλωνει μεσα μας!
Τατιανα ωραια κοιλιτσα εκανες!!!! Σουπερ!
Εγω εχω ανησυχησει παντως... Πολλες συσπασεις παιζουν και έχω αγχωθει αυριο θα παω στο γιατρο να το δουμε. Μου ειπε οτι εως 8 την ημερα ειναι οκ, και ως τωρα εχω κανει 7... Ειμαι πολυ στεναχωρημενη και τρεμω μην συμβει κατι. Μηπως να κανω καρδιοτακογραφημα; Τι να κανω δεν ξερω.... Ετσι ξαφνικα ξεκινησε αυτο το θεμα. Οι συσπασεις μειωνουν το μηκους του τραχηλου;
Τουλαχιστον η καμπυλη ζαχαρου βγηκε οκ οποτε τα γλυκακια μου δεν θα τα στερηθω!

ευχαριστω!
εγω ειχα μια δυο συσπασεις, και σημερα που εκανα λιγες δουλειες το πρωι τωρα εχω συσπασεις πιο πολλες..ο αντρας μου με μαλωνει αλλα τι να κανω να αφησω το σπιτι να βρωμισει??
μην αγχωνεσε τοσο Ελενα δεν κανει και καλο το αγχος..να σε δει ο γιατρος και θα σε καθυσηχασει!
εγω τωρα που πηγα γιατρο κ μου επιασε την κοιλια με κρυα χερια και μετα εβαλε και αυτο το κρυο τζελ μετα μου ειπε αφου δεν εκανε συσπαση τωρα μια χαρα εισαι..

752Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 8:12 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:Γεια σας κοριτσακια !
Χρυσα μου τα δωδεκα καλα ειναι!δεν ειναι πολλα! Και εγω σαν την τατιανα! Τι να κανουμε βρε κοριτσια ολοκληρο παιδακι μεγαλωνει μεσα μας!
Τατιανα ωραια κοιλιτσα εκανες!!!! Σουπερ!
Εγω εχω ανησυχησει παντως... Πολλες συσπασεις παιζουν και έχω αγχωθει αυριο θα παω στο γιατρο να το δουμε. Μου ειπε οτι εως 8 την ημερα ειναι οκ, και ως τωρα εχω κανει 7... Ειμαι πολυ στεναχωρημενη και τρεμω μην συμβει κατι. Μηπως να κανω καρδιοτακογραφημα; Τι να κανω δεν ξερω.... Ετσι ξαφνικα ξεκινησε αυτο το θεμα. Οι συσπασεις μειωνουν το μηκους του τραχηλου;
Τουλαχιστον η καμπυλη ζαχαρου βγηκε οκ οποτε τα γλυκακια μου δεν θα τα στερηθω!

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΕΤΣΙ???ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ!ΑΧ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΛΥΚΟ!!!ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ!ΝΑΙ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 215994

753Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 8:35 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μην αγχωνομαι λες ε;;; Γενικα εχω μια αγνοια για το θεμα και αυτο μου δημιουργει αγχος! Ειναι και πρωτη φορα που μενω εγκυος... Παντως μαγνησιο ξεκινησα 3 την ημερα!
Να κανω μια ερωτηση βρε κοριτσια.... Ποτε η εγκυος πρεπει να σταματαει τη δουλεια; Μεχρι ποτε επιτρεπεται δηλ. Να εργαζεται;
Και κατι αλλο! Γιατι εχω αυτο το θεμα με τα γλυκα; Οκ παντα ημουν γλυκατζου αλλα τωρα εχει παραγινει! Μηπως επειδη εχω κοψει το σ@ξ; Χαχαχα!

754Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 8:47 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Να μην αγχωνομαι λες ε;;; Γενικα εχω μια αγνοια για το θεμα και αυτο μου δημιουργει αγχος! Ειναι και πρωτη φορα που μενω εγκυος... Παντως μαγνησιο ξεκινησα 3 την ημερα!
Να κανω μια ερωτηση βρε κοριτσια.... Ποτε η εγκυος πρεπει να σταματαει τη δουλεια; Μεχρι ποτε επιτρεπεται δηλ. Να εργαζεται;
Και κατι αλλο! Γιατι εχω αυτο το θεμα με τα γλυκα; Οκ παντα ημουν γλυκατζου αλλα τωρα εχει παραγινει! Μηπως επειδη εχω κοψει το σ@ξ; Χαχαχα!

εξαρταται απο την καθε γυναικα νομιζω αλλα και το ειδος της δουλειας..αλλες δουλευουν μεχρι και τον 8ο..εγω παντως σιγα σιγα σταματαω..
Το θεμα με τα γλυκα το εχω και εγω..αλλα δεν τρωω καθε μερα γιατι αλλιως καηκαμε...και εμεις κομενο το εχουμε λες γι'αυτο??? Very Happy Very Happy

755Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 8:54 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω νομιζω απο αυτο! Χαχαχα! Που να παω! Θα τον λιωσω τον κακομοιρη! Περασμενα μεγαλεια αλλα δεν πειραζει! Εχουμε αλλες προτεραιοτητες πια!αυτο το θαυμα που μεγαλωνει μεσα μου δεν συγκρινεται με τιποτα! Καμια φορα σκεφτομαι βρε κοριτισα... Σε δυο μηνες θα γινω μανα... Θα αλλαξει η ζωη μου ολοκληρη!θεωρω οτι ειναι γυρισμα της σελιδας της ζωης!πως θα ειμαι αραγε...πως θα νιωσω.... Η ζωη εχει πολλα να μας δωσει νομιζω!

756Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 9:12 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Εγω νομιζω απο αυτο! Χαχαχα! Που να παω! Θα τον λιωσω τον κακομοιρη! Περασμενα μεγαλεια αλλα δεν πειραζει! Εχουμε αλλες προτεραιοτητες πια!αυτο το θαυμα που μεγαλωνει μεσα μου δεν συγκρινεται με τιποτα! Καμια φορα σκεφτομαι βρε κοριτισα... Σε δυο μηνες θα γινω μανα... Θα αλλαξει η ζωη μου ολοκληρη!θεωρω οτι ειναι γυρισμα της σελιδας της ζωης!πως θα ειμαι αραγε...πως θα νιωσω.... Η ζωη εχει πολλα να μας δωσει νομιζω!

Ακριβως αυτα ελεγα σημερα στον αντρα μου!πως θα ειμαι σαν μαμα και ποσο αυτο θα με ωριμασει σαν ανθρωπο..ασε που δεν μπορω να φανταστω οτι θα βλεπω ενα ανθρωπακι και θα ειναι δικο ΜΟΥ!

757Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 11:56 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια και απο μενα και εγω ειμαι κλεισμενη εδω και ποσες μερες δεν μπορω να κανω καμια δουλεια μολις λιγο κουραστω με πιανουν πονακια χαμηλα και φοβαμαι!αυριο θα παρω το γιατρο μου να του τα πω γιατι δεν παει αλλο,ενα φαγητο εκανα σημερα κ μετα ολη μερα ξαπλα και απο ψυχολογια χαλια.........τα δακρυα φευγουν μονα τους!ολες βλεπω στα καλα μας ειμαστε!!!!!! Sad

758Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 11:59 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Για να δουμε! Ανυπομονω!!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 429657 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 265569 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 612298

Να ρωτησω και κατι αλλο! Χρειαζεται ο κορσες μετα τη γεννα; Ειναι διφορουμενες οι αποψεις! Και αν χρειαζεται ποιο πρεπει να παρω...τον κορσε που ειναι μονο για κοιλια η αυτο που ειναι απο την κοιλια εως τους μηρους;
Και τελικα...αντεχεται ο κορσες;
confused

759Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 12:02 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας κοριτσια και απο μενα και εγω ειμαι κλεισμενη εδω και ποσες μερες δεν μπορω να κανω καμια δουλεια μολις λιγο κουραστω με πιανουν πονακια χαμηλα και φοβαμαι!αυριο θα παρω το γιατρο μου να του τα πω γιατι δεν παει αλλο,ενα φαγητο εκανα σημερα κ μετα ολη μερα ξαπλα και απο ψυχολογια χαλια.........τα δακρυα φευγουν μονα τους!ολες βλεπω στα καλα μας ειμαστε!!!!!! Sad

ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΑΣ???ΑΤΙΜΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ!ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ.ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΗΒΙΚΗ ΣΥΜΦΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΙ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ Embarassed

760Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 12:03 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας κοριτσια και απο μενα και εγω ειμαι κλεισμενη εδω και ποσες μερες δεν μπορω να κανω καμια δουλεια μολις λιγο κουραστω με πιανουν πονακια χαμηλα και φοβαμαι!αυριο θα παρω το γιατρο μου να του τα πω γιατι δεν παει αλλο,ενα φαγητο εκανα σημερα κ μετα ολη μερα ξαπλα και απο ψυχολογια χαλια.........τα δακρυα φευγουν μονα τους!ολες βλεπω στα καλα μας ειμαστε!!!!!! Sad

Το ξερω σε καταλαβαινω.......
Εμενα επρεπε να εβλεπες χτες... ΑΣΤΑ!
μπαινω στο σπιτι της μητερας μου και ηταν η θεια μου μεσα! Παω και εγω να χαιρετησω.....
Καλως τη χοντρη μου λεει κοριτσια.....! Δεν πιστευα στα αυτια μου!
Κλαααααμα εγω ολη μερα..... Εχω που εχω τα ορμονικα μου! Εχω και τους αλλους! Απαραδεκτο!

761Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 12:12 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:

μπαινω στο σπιτι της μητερας μου και ηταν η θεια μου μεσα! Παω και εγω να χαιρετησω.....
Κλαααααμα εγω ολη μερα..... Εχω που εχω τα ορμονικα μου! Εχω και τους αλλους! Απαραδεκτο!

ΕΛΕΟΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ....ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΥΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

762Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 12:17 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:

πλακα κανεις!!!!!!και δεν την εβρισες?πω πω εχουμε τον πονο μας εχουμε και τις θειες.....τι να πω ρε κοριτσια οι ορμονες μας βαρανε κοκκινα! Embarassed εχει κρυο παντου,δεν βγαινουμε να μη κρυωσουμε δεν ξερουμε τι να κανουμε και μας πιανει καταθλιψη!

763Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 12:24 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:

πλακα κανεις!!!!!!και δεν την εβρισες?πω πω εχουμε τον πονο μας εχουμε και τις θειες.....τι να πω ρε κοριτσια οι ορμονες μας βαρανε κοκκινα! Embarassed εχει κρυο παντου,δεν βγαινουμε να μη κρυωσουμε δεν ξερουμε τι να κανουμε και μας πιανει καταθλιψη!

Καλα..επρεπε να με εβλεπες! Κοκκινησα πρασινισα...καλα δεν το περιμενα κιολας! Και οχι και τιποτα αλλο δεν ειμαι και χοντρη!Εχω παρει πολλα κιλα αλλα ξεκινησα απο πολυ αδυνατη και δεν με λες χοντρη! Ουτε καν! Αστα! Αλλα πραγματικα εκλαιγα ολη τη μερα! Ο αντρας μου δεν μπορουσε να με συνεφερει! Υπο αλλες συνθηκες δεν θα το επαιρνα τοσο προσωπικα!

Εσεις εχετε χιονια δηλαδη; Ασπρα ολα;

764Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 12:40 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμεις δεν εχουμε εδω καθολου μονο κρυο ,πολυ κρυο και σε συνδιασμο με την υγρασια της θεσσαλονικης...καλυτερα να χιονιζε!τα κιλα δεν με απασχολουν και τοσο το διαστημα αυτο το μονο που θελω ειναι να ειναι ο μπεμπης καλα και εγω μαζι να μη μας συμβει τιποτα αλλο μεχρι να γεννηθει!

765Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 1:10 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:εμεις δεν εχουμε εδω καθολου μονο κρυο ,πολυ κρυο και σε συνδιασμο με την υγρασια της θεσσαλονικης...καλυτερα να χιονιζε!τα κιλα δεν με απασχολουν και τοσο το διαστημα αυτο το μονο που θελω ειναι να ειναι ο μπεμπης καλα και εγω μαζι να μη μας συμβει τιποτα αλλο μεχρι να γεννηθει!

Σωστα ετσι ειναι!
Ειχα μια απορια πριν σε σχεση με τον κορσε μετα την εγκυμοσυνη και μιας και εχεις δυο μπουμπουκακια ισως μπορεσεις να με βοηθησεις! Χρειαζεται τελικα ο κορσες η οχι; Αλλοι το υποστηριζουν και αλλοι οχι...τελικα βοηθαει να μαζεψει η κοιλια μετα τη γεννα;να παρω;

766Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 1:19 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:εμεις δεν εχουμε εδω καθολου μονο κρυο ,πολυ κρυο και σε συνδιασμο με την υγρασια της θεσσαλονικης...καλυτερα να χιονιζε!τα κιλα δεν με απασχολουν και τοσο το διαστημα αυτο το μονο που θελω ειναι να ειναι ο μπεμπης καλα και εγω μαζι να μη μας συμβει τιποτα αλλο μεχρι να γεννηθει!

Σωστα ετσι ειναι!
Ειχα μια απορια πριν σε σχεση με τον κορσε μετα την εγκυμοσυνη και μιας και εχεις δυο μπουμπουκακια ισως μπορεσεις να με βοηθησεις! Χρειαζεται τελικα ο κορσες η οχι; Αλλοι το υποστηριζουν και αλλοι οχι...τελικα βοηθαει να μαζεψει η κοιλια μετα τη γεννα;να παρω;
ναι βοηθαει εγω εχω και το φορεσα και τις 2 φορες και με βοηθησε πολυ απλα θα το παρεις μικρο για να σε σφιγγει οχι να μη το αντεχεις θα το φορας ολη μερα αλλα να μη σε πεφτει κιολας αυτα ανοιγουν!καποιοι γιατροι εδω πσντως το συστηνουν μια φιλη μου εκανε καισαρικη και της εδωσε ο γιατρος σαν ζωνη ηταν που επιανε ολη την κοιλια δεν ξερω αν το δινουν σε ολες!εγω πηρα αυτα που πιανουν και τους μηρους.

767Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 12:59 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:
Elenathens έγραψε:

ΕΛΕΟΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ....ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΥΤΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

Δεν μασαμε χρυσα μου! Προσπαθουμε δηλαδη!
Δυο μηνες κοριτσια μεινανε!!!! Δυο μηνες!
Και κατι αλλο να ρωτησω! Συγνωμη που συνεχεια ρωταω....!
Το καρδιοτακογραφημα μας δειχνει μεχρι ποτε θα γεννησουμε, ανεξαρτητα απο τη θεωρητικη ημερομηνια του γιατρου;
Δηλ. Οταν το κανουμε θα ξερουμε πχ αν θα γεννησουμε πρωορα η οχι, και μεχρι ποια ημερομηνια;

768Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 1:51 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΝΟ!ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΡΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΕΛΕΝΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΣΤΕΞ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ???ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ???ΑΧΧΧ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ???ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΨΗΛΗ ΜΕΙΩΠΙΑ (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΥΛΑ Crying or Very sad ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 7 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕ ΕΤΣΙ!...ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΡΑΧΙΑΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΑΥΤΟ!

769Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 1:59 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΝΟ!ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΡΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΕΛΕΝΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΣΤΕΞ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ???ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ???ΑΧΧΧ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ???ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΨΗΛΗ ΜΕΙΩΠΙΑ (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΥΛΑ Crying or Very sad ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 7 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕ ΕΤΣΙ!...ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΡΑΧΙΑΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΑΥΤΟ!

καλημερα!Α και εγω δεν αγχωνομαι για το μαζεμα, εχω ενα βιντεο με γυμναστικη ειδικα για μετα την γεννα της tracy anderson αν την ξερετε..εχω κανει την γυμναστικη της και ειναι απιθανη!θα βαζω την μπεμπα στο ρηλαξ και θα ιδρωνω..χεχε (ελπιζω να καθεται μονο)!
Αυτο με την μυωπια χρυσα και εγω το ρωτησα την γιατρο επειδη ειχα μυωπια και εκανα λεηζερ και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν εχεις μεγαλη μυωπια οπως εσυ.Και εγω παντος δεν εχω θεμα με ποιον τροπο θα γεννησω αρκει να πανε ολα καλα.
Οσο για κλωτσιες ειναι ωρες ωρες που με ποναει, με ξενυχταει και λιγο γιατι κουνιετε πολυ!

770Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:06 am

marthafy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
καλημερα κοριτσια κ απο εμενα εγω χτες χαλια κουρελι.ειπα να κανω τραπεζι στα πεθερικα μου κ ετσι οπως μαγειρευα με πιανει μια ζαλαδα να πεσω ξερη και το βραδυ τα ιδια την ωρα που βλεπαμε ταινια και οταν ξαπλωσα ετοιμη να ξεραθω.εσεις το εχετε παθει??

771Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:10 am

τατιανα

τατιανα
marthafy έγραψε:καλημερα κοριτσια κ απο εμενα εγω χτες χαλια κουρελι.ειπα να κανω τραπεζι στα πεθερικα μου κ ετσι οπως μαγειρευα με πιανει μια ζαλαδα να πεσω ξερη και το βραδυ τα ιδια την ωρα που βλεπαμε ταινια και οταν ξαπλωσα ετοιμη να ξεραθω.εσεις το εχετε παθει??

καλημερα!Εγω νιωθω ετσι οταν ειμαι πεινασμενη ή κουρασμενη..
Επισης μπορει να εχει πεσει ο αιματοκριτης σου, οταν ειχα πει στην γιατρο μου οτι ζαλιζομαι που αυξησε την δοση του σιδηρου!

772Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:14 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:[

Εμενα με βοηθησε πολυ!Δεν ειναι μονο θεμα αισθητικης ειναι και η αισθηση που ειχα μετα...στο νοσοκομειο η μαια που προτεινε και πηρα μια ζωνη κοιλιας την οποια φορεσα σχεδον αμεσως.Μετα αγορασα κορσε και τον φοραγα πολυ καιρο μετα και εξω στις βολτες με το καροτσι.Ενιωθα να με κρατα και ειχα και την αισθηση οτι μειωνονται οι πονοι,δεν ξερω αν ηταν ψευδαισθηση αλλα το ειχα αναγκη.Πιστευω οτι βοηθησε και στο να μαζεψει η κοιλια.

773Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:14 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα!!! εγω ειμαι στο γραφειο και σας διαβαζω!! πολυ θα ηθελα να ημουν σπιτακι μου μπροστα απο το τζακι και να χουχουλιαζα!! σκεφτομαι οτι τελος φεβρουαριου πρεπει να σταματησω την δουλεια και πρεπει να οργανωθω για να μην αφησω πισω μου εκκρεμοτητες!! το Σαββατο μαζεψα ολο το σπιτι με την βοηθεια της κουνιαδας μου και ευτυχως τακτοποιησα ολες τις ντουλαπες και ειμαι ετοιμη για τα πραγματα του μπεμπη οταν τα παρω! παραγγειλαμε και το καθισματακι του αυτοκινητου απο το αμαζον και το περιμενουμε! την παρασκευη κοριτσια ανησυχησα λιγο γιατι καταλαβα οτι ειχα μερικες συσπασουλες! αλλα ευτυχως σταματησανε! ετοιμη ημουν να παω στο νοσοκομειο να με βαλουν στον καρδιοτακογραφο! Λειπει και ο αντρας μου καθωτι ναυτικος και εχω αρχισει και αγχωνομαι με το πραγματικο! Αυτες οι ορμονες παρτι κανουν! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 215994 ποτε με πιανουν τα κλαματα ετσι χωρις λογο και ποτε τα γελια!! σκεφτομαι συνεχεια τον μπεμπη και λεω αχ παναγιτσα μου μακαρι να πανε ολα καλα! και μετα σκεφτομαι αν θα τα καταφερω?? ευτυχως καπου διαβασα οτι ειναι φυσιολογικο να κανουμε τετοιες σκεψεις λογω του οτι ο καιρος πλησιαζει και ειναι απο το αγχος! φιλακια κοριτσια!! και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

774Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:21 am

marthafy

καλημερα!Εγω νιωθω ετσι οταν ειμαι πεινασμενη ή κουρασμενη..
Επισης μπορει να εχει πεσει ο αιματοκριτης σου, οταν ειχα πει στην γιατρο μου οτι ζαλιζομαι που αυξησε την δοση του σιδηρου![/quote]

εγω εχω την εντυπωση οτι ο σιδηρος μου φαιρνει εμετο. οποτε τον πινω ή θα παω για εμετο ή θα με ποναει το στομαχι. και να πω την αμαρτια μου δεν τον παιρνω συνεχεια αλλα εκανα εξετασεις πριν μια εβδομαδα κ μου ειπε η μικροβιολογος οτι ειναι οκ οι εξετασεις.

775Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:33 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!!! εγω ειμαι στο γραφειο και σας διαβαζω!! πολυ θα ηθελα να ημουν σπιτακι μου μπροστα απο το τζακι και να χουχουλιαζα!! σκεφτομαι οτι τελος φεβρουαριου πρεπει να σταματησω την δουλεια και πρεπει να οργανωθω για να μην αφησω πισω μου εκκρεμοτητες!! το Σαββατο μαζεψα ολο το σπιτι με την βοηθεια της κουνιαδας μου και ευτυχως τακτοποιησα ολες τις ντουλαπες και ειμαι ετοιμη για τα πραγματα του μπεμπη οταν τα παρω! παραγγειλαμε και το καθισματακι του αυτοκινητου απο το αμαζον και το περιμενουμε! την παρασκευη κοριτσια ανησυχησα λιγο γιατι καταλαβα οτι ειχα μερικες συσπασουλες! αλλα ευτυχως σταματησανε! ετοιμη ημουν να παω στο νοσοκομειο να με βαλουν στον καρδιοτακογραφο! Λειπει και ο αντρας μου καθωτι ναυτικος και εχω αρχισει και αγχωνομαι με το πραγματικο! Αυτες οι ορμονες παρτι κανουν! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 215994 ποτε με πιανουν τα κλαματα ετσι χωρις λογο και ποτε τα γελια!! σκεφτομαι συνεχεια τον μπεμπη και λεω αχ παναγιτσα μου μακαρι να πανε ολα καλα! και μετα σκεφτομαι αν θα τα καταφερω?? ευτυχως καπου διαβασα οτι ειναι φυσιολογικο να κανουμε τετοιες σκεψεις λογω του οτι ο καιρος πλησιαζει και ειναι απο το αγχος! φιλακια κοριτσια!! και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Οχι για να ζηλεψεις αλλα εγω ειμαι διπλα στο τζακι χουχουλιασμενη με το λαπιτοπι! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 31 334590
Ασε η εναλλαγη διαθεσης με ταλαιπωρει και μενα..χθες για εναν χαζο λογο φωναζα και οριομουν στον αντρουλη μου τον καημενο και μετα μου περασε..ευτυχως με καταλαβαινει και δεν μιλαει εκεινη την ωρα, μετα μου λεει αντε να γεννησεις να ηρεμησεις και εσυ λιγο!
Αγχος και εγω εχω αρκετο..ολο ονειρα περιεργα βλεπω..παλι ειδα οτι γεννησα και δεν ηταν ολα ετοιμα και ειχα το μωρο σε μαρσιπο γιατι δεν ειχε κουνια!
αληθεια ποιο καθισματακι πηρατε?γιατι και εγω ψαχνω..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις