Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

726Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:26 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΜΑΜ!!!!!!!!ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΞΥΠΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΣΠΡΑ Sad ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΤΕ ΚΑΛΑ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 850933 ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!ΣΤΟΝ 8ο ΜΠΑΙΝΟΥΝΜΕ 31η Η 32η ΕΒΔΟΜΑΔΑ??????

727Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:28 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:
Elenathens έγραψε:Κοριτσια καλημερα!
Επαναφερω το θεμα των συσπασεων γιατι πραγματικα θελω να με βοηθησετε!
Τελικα εκει που ψαχνομουν ...τι ειναι οι συσπασεις και μετα απο συζητηση με εσας καταλαβαοτι εχω. Πηρα τον γιατρο μου τηλ. Και μου ειπε να παιρνω μαγνησιο 3 την ημερα. Το βραδυ ξυπνησα απο συσπαση...και η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει πολυ. αυτο που με ανησυχει ειναι οτι συνοδευεται απο αισθημα περιοδου 20-30 δευτ. Πετρωνει η κοιλια και μετα χαλαρωνει.αφου να φανταστειτε οτι ξυπνησα... Επισης αυριο μαζι με την καμπυλη θα μου παρουν και κολπικο επιχρησμα μηπως υπαρχει κανενα μικροβιο. Αν και πριν τα χριστουγεννα ειχα ξανακανει και δεν ειχε βρεθει τιποτα.
Εχω διαπιστωσει οτι γινεται μια την ημερα.

Να ρωτησω βρε κοριτσια.....Γιατι γινονται οι συσπασεις τελικα; Φταιω εγω πχ μπορει να κουραζομαι; Εχει κατι ο μπεμπης; Επιρρεαζεται το μωρο την ωρα της συσπασης;ποσες συσπασεις θεωρουνται φυσιολογικες και μετα απο ποσες πρεπει να παω να με δει ο γιατρος; Εχω αγχωθει αρκετα....αφου φοβαμαι οτι και μονο που το σκεφτομαι θα το προκαλεσω. Αληθεια μπορει να συνδεεται και με το ψυχολογικο; Μπορει να το προκαλεσω ασυνειδητα; Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα πραγματικα εχω πληρη αγνοια και αυτο μου φερνει αγχος! Ευχαριστω!

ΑΧ ΕΛΕΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΓΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ 20 ΕΒΔ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!

Ευχαριστω χρυσα μου ευτυχως που εχω και εσας και ηρεμω λιγο! Ξεκουραση λοιπον.....!!!

728Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:36 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:τι να σου πω και εγω παρολο που εχω γεννησει δε ειχα ποτε πριν συσπασεις.απλα και εγω δυο μερες ξαπλωνω επειδη αλλαζω μηνα νομιζω πως απο αυτο ειναι εχω καποιες ενοχλησεις χαμηλα νιωθω βαρος και με τραβαει η δεξια μερια πολυ σαν να παθαινω κραμπες.το βαρος ειναι σαν να περιμενω περιοδο και κατι αναγουλες μαζι...το μονο που ξερω ειναι οτι απο δω κ περα επιβαλετε προσοχη!!!εγω φοβαμαι παραπανω γιατι ειναι τριτη γεννα,κουραζομαι αρκετα με αλλα δυο παιδια και δεν εχω και πολλα χρονια απο την δευτερη απο οσο μου πε και ο γιατρος μου απο οτι φαινετε δεν θα κλεισω το μηνα τον 9 δηλαδη φοβαμαι εστω να μπω στην 36η εβδομαδα!την δευτερη την γεννησα στις 38 εβδομαδες.

Τριτο παιδακι ε! Μπραβο κοπελα μου! Πραγματι δυσκολο να μην κουραζεσαι...δεν γινεται!!! Πολυ δυσκολο με δυο παιδια, σπιτι και εγκυμοσυνη! Μπραβο και παλι! Εντυπωσιακο ειναι οτι ο γιατρος μπορει να το καταλαβει για το αν θα γεννησεις νωριτερα. Εχει να κανει με το μηκος του τραχηλου;

729Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:38 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:τι να σου πω και εγω παρολο που εχω γεννησει δε ειχα ποτε πριν συσπασεις.απλα και εγω δυο μερες ξαπλωνω επειδη αλλαζω μηνα νομιζω πως απο αυτο ειναι εχω καποιες ενοχλησεις χαμηλα νιωθω βαρος και με τραβαει η δεξια μερια πολυ σαν να παθαινω κραμπες.το βαρος ειναι σαν να περιμενω περιοδο και κατι αναγουλες μαζι...το μονο που ξερω ειναι οτι απο δω κ περα επιβαλετε προσοχη!!!εγω φοβαμαι παραπανω γιατι ειναι τριτη γεννα,κουραζομαι αρκετα με αλλα δυο παιδια και δεν εχω και πολλα χρονια απο την δευτερη απο οσο μου πε και ο γιατρος μου απο οτι φαινετε δεν θα κλεισω το μηνα τον 9 δηλαδη φοβαμαι εστω να μπω στην 36η εβδομαδα!την δευτερη την γεννησα στις 38 εβδομαδες.

Τριτο παιδακι ε! Μπραβο κοπελα μου! Πραγματι δυσκολο να μην κουραζεσαι...δεν γινεται!!! Πολυ δυσκολο με δυο παιδια, σπιτι και εγκυμοσυνη! Μπραβο και παλι! Εντυπωσιακο ειναι οτι ο γιατρος μπορει να το καταλαβει για το αν θα γεννησεις νωριτερα. Εχει να κανει με το μηκος του τραχηλου;

730Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:39 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κι εγω μια απο τα ιδια με σενα,απο τη συζητηση εδω υποψιαστηκα οτι μπορει να εχω συσπασεις.. Πηρα τον γιατρο και πηγα να με δει.. Ευτυχως ολα τα βρηκε ενταξει,τραχηλος κλειστος,αμνιακο καλο κτλ.. Αλλα μου ειπε πως αν συνεχιστουν αυτες οι συσπασεις καλο θα ηταν να κανω κατι ενεσεις οι οποιες ωριμαζουν τα πνευμονακια του μωρου ετσι ωστε σε περιπτωση προωρου τοκετου να μην εχει προβλημα.. Προστοπαρον δεν εχω νιωσει κατι ξανα ευτυχως. Αν και για να πω την αληθεια εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν ηταν συσπαση αυτο που ενιωσα.. Νομιζω πως ηταν ο μπεμπης που με πιεσε γιατι σκληρυνε η κοιλια μου σε ενα σημειο κι οχι ολοκληρη.. Τι να πω.. Ελπιζω να μην το ξανανιωσω.. Ουφ 3 μηνες εμειναν και μου φαινεται βουνο!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 215994
Ελενα εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι;;[/quote]

Σου ειπε για ενεσεις ε; Και δεν εδωσε μαγνησιο η κατι αλλο; Μπερδεμα...Μηπως πρεπει να παω και εγω... Καλυτερα η προληψη παρα να τρεχουμε μετα. 27η νομιζω εχω σταματησει να τις πολυμετραω να πω την αληθεια γιατι υπαρχει μπερδεμα με τους μηνες και τις εβδομαδες! Και εμενα βουνο μου φαινεται μεχρι το τελος! Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας![/quote]

Μαγνησιο μου εχει δωσει αρκετο καιρο τωρα.. Παντως απο οτι διαβασα λιγες συσπασεις δεν ειναι ανησυχητικες, προετοιμαζουν τη μητρα για τον τοκετο.. Το σημαντικο ειναι να ξεκουραζομαστε οπως ειπε και η Χρυσα και να ειμαστε χαλαρες.. Αν και με το αγχος της πρωταρας ειναι λιγο δυσκολο.. Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 215994

731Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 4:58 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΣΑΙΤ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ??ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ??ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!ΕΙΔΩΜΕΝ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΗΝΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ 70.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 654316

Δεν ξερω βρε Χρυσα μου το ειδα καλα το καροτσακι και τελικα δεν μου πολυαρεσε..βεβαια για την τιμη του ηταν πολυ καλο αλλα ειδα ενα παρομοιο στα mothercare και ειδα τις διαφορες, οι μεγαλες ροδες εβγαιναν (ετσι χωραει πιο ευκολα στο πορτ μπακγαζ)και ηταν λαστιχενιες που φουσκωνουν σαν του ποδηλατου, το βουλγαρικο δεν εβγαιναν και ηταν πλαστικες..βεβαια και τεραστια διαφορα στην τιμη ( 150 το βουλγ. 399 το αλλο) ασε εχω μπερδευτει τωρα δεν ξερω..εχει και εναν τριροδο στα mothercare μιση τιμη (260 ευρω+καρεκλ αυτοκ) και σκεφτομαι και αυτο τωρα..

Εχει λιγη ωρα που γυρισαμε απο τον γιατρο!Ολα καλα με τις συσπασεις μου, εινα φυσιολογικες οταν ειναι 1,2 και μου ειπε να μην κουραζομαι!
Η μπεμπα μας πηγε 1605 γρ. και συμφωνα με τις μετρησεις ειναι μια βδομαδα μπροστα (οπως ηταν παντα μεχρι τωρα)! μου ειπε θα κανω μια καμπυλη ζακχαρου καλου κακου αν και δεν εχω ιστορικο..αα και θυροειδη μου ειπε θα κανω..αυτα!

momirene λοιπον τιμες για την κλινικη μου ειπε της εξης
950 η κλινικη 250 επισκληριδιος 800 η ιδια και 300 επιπλεον η καισαρικη.
Επισης μου ειπε εχουν καποια δωματια λιγο πιο σκοτεινα αλλα εξισου καλα και καθαρα που τα χρεωνουν λιγο πιο φτηνα!εσυ ρωτησες τιμες?

732Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 5:40 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ωραια τατιανα παραμεγαλωσε η μπεμπα σου ε?γιατι να κανεις θυροειδη τωρα?εγω εκανα μετα τις γεννες γιατι εχει η μαμα μου και ειναι κληρονομικο και επειδη και στη μαμα μου μετα τη γεννα της παρουσιαστηκε το χω στο μυαλο μου και το ελεγχω!αλλα απο τι ξερω μετα τη γεννα αλλαζουν οι ορμονες!οσο για το καροτσι στην πρωτη ειχα παρει μεγαλο 300 ευρω πριν 5 χρονια ηταν πολυ ακριβο το μετανιωσα χιλιες φορες αλλα στηναρχη ενθουσιαζεσε ευκολα!ειναι ογκοδες εχει μεγαλες ροδες που βγαινουν αλλα στο να το κλεινεις να βγαζεις ροδες να το φορτωνεις παρολο που ειναι κ αλουμινιο ειναι πολυ βαρυ αστα τζαμπα το πηραμε μετα απο κανα 4μηνο πηρα ενα ωραιο μπαστουνακι με την ομπρελιτσα του ξαπλωνε η πλατη λιγο οχι τελειως και το επερνα παντου μεχρι και στην παραλια μεσα στην αμμο!γιαυτο σκεψου το καλα παρε κατι ποιο απλο για νεογενητο γιατι ισως μετα τον 4ο -5ο μηνα που θα καθετε παρεις κατι ποιο απλο!τα mc lauren ειναι πολυ καλα στυλ μπαστουνι και περπαταν τελεια στο δρομο!

733Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 5:59 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:ωραια τατιανα παραμεγαλωσε η μπεμπα σου ε?γιατι να κανεις θυροειδη τωρα?εγω εκανα μετα τις γεννες γιατι εχει η μαμα μου και ειναι κληρονομικο και επειδη και στη μαμα μου μετα τη γεννα της παρουσιαστηκε το χω στο μυαλο μου και το ελεγχω!αλλα απο τι ξερω μετα τη γεννα αλλαζουν οι ορμονες!οσο για το καροτσι στην πρωτη ειχα παρει μεγαλο 300 ευρω πριν 5 χρονια ηταν πολυ ακριβο το μετανιωσα χιλιες φορες αλλα στηναρχη ενθουσιαζεσε ευκολα!ειναι ογκοδες εχει μεγαλες ροδες που βγαινουν αλλα στο να το κλεινεις να βγαζεις ροδες να το φορτωνεις παρολο που ειναι κ αλουμινιο ειναι πολυ βαρυ αστα τζαμπα το πηραμε μετα απο κανα 4μηνο πηρα ενα ωραιο μπαστουνακι με την ομπρελιτσα του ξαπλωνε η πλατη λιγο οχι τελειως και το επερνα παντου μεχρι και στην παραλια μεσα στην αμμο!γιαυτο σκεψου το καλα παρε κατι ποιο απλο για νεογενητο γιατι ισως μετα τον 4ο -5ο μηνα που θα καθετε παρεις κατι ποιο απλο!τα mc lauren ειναι πολυ καλα στυλ μπαστουνι και περπαταν τελεια στο δρομο!

δεν ξερω γιατι μου ειπε για θυροειδη, ιστορικο δεν εχω..ισως καλου κακου, θα την ρωτησω!
αχ μπερδευτικα πολυ στο θεμα καροτσι..εμεις 3-4 μηνων θα ειμαστε και το καλοκαιρι ισως οντος ενα απλο καροτσι που λες να ειναι καλυτερο!αλλα κανει τοσο μικρο να καθεται?

734Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 6:00 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΣΑΙΤ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ??ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ??ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!ΕΙΔΩΜΕΝ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΗΝΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ 70.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 654316

Δεν ξερω βρε Χρυσα μου το ειδα καλα το καροτσακι και τελικα δεν μου πολυαρεσε..βεβαια για την τιμη του ηταν πολυ καλο αλλα ειδα ενα παρομοιο στα mothercare και ειδα τις διαφορες, οι μεγαλες ροδες εβγαιναν (ετσι χωραει πιο ευκολα στο πορτ μπακγαζ)και ηταν λαστιχενιες που φουσκωνουν σαν του ποδηλατου, το βουλγαρικο δεν εβγαιναν και ηταν πλαστικες..βεβαια και τεραστια διαφορα στην τιμη ( 150 το βουλγ. 399 το αλλο) ασε εχω μπερδευτει τωρα δεν ξερω..εχει και εναν τριροδο στα mothercare μιση τιμη (260 ευρω+καρεκλ αυτοκ) και σκεφτομαι και αυτο τωρα..

Εχει λιγη ωρα που γυρισαμε απο τον γιατρο!Ολα καλα με τις συσπασεις μου, εινα φυσιολογικες οταν ειναι 1,2 και μου ειπε να μην κουραζομαι!
Η μπεμπα μας πηγε 1605 γρ. και συμφωνα με τις μετρησεις ειναι μια βδομαδα μπροστα (οπως ηταν παντα μεχρι τωρα)! μου ειπε θα κανω μια καμπυλη ζακχαρου καλου κακου αν και δεν εχω ιστορικο..αα και θυροειδη μου ειπε θα κανω..αυτα!

Επισης μου ειπε εχουν καποια δωματια λιγο πιο σκοτεινα αλλα εξισου καλα και καθαρα που τα χρεωνουν λιγο πιο φτηνα!εσυ ρωτησες τιμες?
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΤΙΑΝΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.... Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 215994 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΝΩ ΕΚΑΝΕ 120.ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΔΩ!

735Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 6:03 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:ωραια τατιανα παραμεγαλωσε η μπεμπα σου ε?γιατι να κανεις θυροειδη τωρα?εγω εκανα μετα τις γεννες γιατι εχει η μαμα μου και ειναι κληρονομικο και επειδη και στη μαμα μου μετα τη γεννα της παρουσιαστηκε το χω στο μυαλο μου και το ελεγχω!αλλα απο τι ξερω μετα τη γεννα αλλαζουν οι ορμονες!οσο για το καροτσι στην πρωτη ειχα παρει μεγαλο 300 ευρω πριν 5 χρονια ηταν πολυ ακριβο το μετανιωσα χιλιες φορες αλλα στηναρχη ενθουσιαζεσε ευκολα!ειναι ογκοδες εχει μεγαλες ροδες που βγαινουν αλλα στο να το κλεινεις να βγαζεις ροδες να το φορτωνεις παρολο που ειναι κ αλουμινιο ειναι πολυ βαρυ αστα τζαμπα το πηραμε μετα απο κανα 4μηνο πηρα ενα ωραιο μπαστουνακι με την ομπρελιτσα του ξαπλωνε η πλατη λιγο οχι τελειως και το επερνα παντου μεχρι και στην παραλια μεσα στην αμμο!γιαυτο σκεψου το καλα παρε κατι ποιο απλο για νεογενητο γιατι ισως μετα τον 4ο -5ο μηνα που θα καθετε παρεις κατι ποιο απλο!τα mc lauren ειναι πολυ καλα στυλ μπαστουνι και περπαταν τελεια στο δρομο!

ΛΕΣ Ε????ΕΓΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΕΧΩ.ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΜΠΟ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ???ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΝΤΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ!

736Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 6:05 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:

δεν ξερω γιατι μου ειπε για θυροειδη, ιστορικο δεν εχω..ισως καλου κακου, θα την ρωτησω!
αχ μπερδευτικα πολυ στο θεμα καροτσι..εμεις 3-4 μηνων θα ειμαστε και το καλοκαιρι ισως οντος ενα απλο καροτσι που λες να ειναι καλυτερο!αλλα κανει τοσο μικρο να καθεται?
τα μπαστουνακια ξαπλωνουν οι πλατες γιατι αν το μωρο κοιμηθει?οποτε στην αρχη στον 4ο μηνα ας πουμε το ξαπλωνεις λιγο μετα στον 5ο αφου ξεκιναν να τρωνε θα πρεπει να καθονται!

737Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 6:07 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α!!!ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΙ ΛΕΣ????ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 18 ΚΙΛΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ?ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑ! Smile ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

738Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 6:20 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
http://www.ebaby.gr/chicco-1-2-3-4-5-6-7/eanuooe-lite-way-chicco-1.html πολυ καλο εχω ακουσει δεν το εχω απλα κανει και απο 0 μηνων
http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/eanuooe-trip-rain-inglesina.htmlωραιο αλλα για λιγο αργοτερα! Smile
για μενα σκεφτομαι αυτοhttp://www.beboulino.gr/p.Karotsaki-iMOVE-620.303901.html γιατι το παλιο μας ειναι φουξ απο τζαμπο δεν μπορω να πω οτι βγηκε και καλο!

739Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 6:25 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:Α!!!ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΙ ΛΕΣ????ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 18 ΚΙΛΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ?ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑ! Smile ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

αχ ναι και εγω θελω να μαθω.. γιατι ειδα ενα της britax στα mothercare ροζουλι απο 0-18 κιλα και το ειχαν σουπερ τιμη!

740Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 6:30 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:Α!!!ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΙ ΛΕΣ????ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΜΕΧΡΙ 18 ΚΙΛΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 9 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ?ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑ! Smile ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
δεν με πρηζεις σιγα!εγω ειχα chicco το 0-18 κιλα καπως γυριζε και γινοταν ξαπλωτο με βολεψε πολυ το δωσα ομως στην κουμπαρα μου και τωρα θα μου δωσει αυτη το πορτ μπεμπε και αργοτερα θα το παρω.παντως το 0-18 πρεπει γιατι σκεψου εμενα η κορη μου η μικρη ειναι 4 χρονων και ειναι 18 κιλα!ασε που τωρα δεν θα καθοταν με τιποτα εκει τωρα εχουμε τα αλλα που ειναι σαν καθισματακια πιανουν μονο τον ποπο!

741Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 6:48 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
relax το λεγομενο κουνακι πηρατε?θα παρετε τι σκεφτεστε?εγω παντως ειχα παλι της chicco κατι ειχα παθει με την εταιρια αξιζαν ομως,και μου λυσε τα χερια!!!!!!!!!!!ολη μερα μπαινοβγαιναμε στο κουνακι ουτε να πεσει το επερνα οπου ημουν πχ εκει που μαγειρευα εκει που ετρωγα κοιμοταν,ετρωγε ηταν απο τις καλυτερες αγορες μου!ειχα παρει αυτο που ειναι με το ειδικο στρωματακι για 0 μηνων δεν τις εβαλα βεβαια τοσο μωρα αλλα ηταν σαν αγκαλια τους ηρεμουσε πολυ!

742Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 7:03 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:relax το λεγομενο κουνακι πηρατε?θα παρετε τι σκεφτεστε?εγω παντως ειχα παλι της chicco κατι ειχα παθει με την εταιρια αξιζαν ομως,και μου λυσε τα χερια!!!!!!!!!!!ολη μερα μπαινοβγαιναμε στο κουνακι ουτε να πεσει το επερνα οπου ημουν πχ εκει που μαγειρευα εκει που ετρωγα κοιμοταν,ετρωγε ηταν απο τις καλυτερες αγορες μου!ειχα παρει αυτο που ειναι με το ειδικο στρωματακι για 0 μηνων δεν τις εβαλα βεβαια τοσο μωρα αλλα ηταν σαν αγκαλια τους ηρεμουσε πολυ!

εγω πηρα της babybjorn babysitter που κανει και σισπασιον με τις κινησεις του μωρου..το βρηκα απο μια κοπελα στο ιντερνετ που το κερδισε αλλα ειχε μεγαλο παιδακι, ετσι το πηρα ολοκαινουργιο στο κουτι του μιση τιμη!

743Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 7:18 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="τατιανα"]
γκαλαιτζογλου έγραψε:relax το λεγομενο κουνακι πηρατε?θα παρετε τι σκεφτεστε?εγω παντως ειχα παλι της chicco κατι ειχα παθει με την εταιρια αξιζαν ομως,και μου λυσε τα χερια!!!!!!!!!!!ολη μερα μπαινοβγαιναμε στο κουνακι ουτε να πεσει το επερνα οπου ημουν πχ εκει που μαγειρευα εκει που ετρωγα κοιμοταν,ετρωγε ηταν απο τις καλυτερες αγορες μου!ειχα παρει αυτο που ειναι με το ειδικο στρωματακι για 0 μηνων δεν τις εβαλα βεβαια τοσο μωρα αλλα ηταν σαν αγκαλια τους ηρεμουσε πολυ!

εγω πηρα της babybjorn babysitter που κανει και σισπασιον με τις κινησεις του μωρου..το βρηκα απο μια κοπελα στο ιντερνετ που το κερδισε αλλα ειχε μεγαλο παιδακι, ετσι το πηρα ολοκαινουργιο στο κουτι του μιση τιμη![/quot

ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΗΛΑΞ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΚΟ!

744Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 7:28 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="XRYSA M"]
τατιανα έγραψε:

εγω πηρα της babybjorn babysitter που κανει και σισπασιον με τις κινησεις του μωρου..το βρηκα απο μια κοπελα στο ιντερνετ που το κερδισε αλλα ειχε μεγαλο παιδακι, ετσι το πηρα ολοκαινουργιο στο κουτι του μιση τιμη![/quot

ε ενταξει θα βαζεις ροζ πανα απο πανω!!!!!!εισαι τυχερη εγω ολα τα ειχα αγορασει δεν ειχα κανεναν να μου δωσει κατι!

745Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 7:30 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:

α και μενα μου εχουν δωσει πολλα πραγματα ευτυχως γιατι αλλιως δεν βγαιναμε..καλοδεχουμενα και ας ειναι και μπλε..χεχεχε

746Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 7:36 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:

απλα ο πρωτος ειναι δυσκολος και αργει ο δευτερος κ μετα οι επομενοι το σωμα ξερει τη διαδικασια το χει ξαναπερασει και ειναι κ η κουραση με τα παιδια μπορει να κρινει ποτε περιπου θα γεννησεις βασικα απο οσα διαβαζω ποτε δεν κλεινεις το μηνα στη δευτερη και τριτη εγκυμοσυνη βεβαια ποτε δεν ξερεις!!απλα για μενα στην πρωτη εκλεισα το μηνα μου κ γεννησα με προκληση ενω στη δευτερη ξεκινησε μονο του μου σπασαν τα νερα....

747Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 27, 2012 11:51 am

momirene

τατιανα έγραψε:

Εμενα θα μου βγει περιπου 2300 ολα μαζι (κλινικη μονοκλινο, γιατρος, αναισθησιολογος, επισκληριδιος καισαρικη). Δεν ρωτησα ακριβες ποσο. Βλεπεις η καισαρικη ειναι μονοδρομος. Το μωρο ειναι παλι μεγαλο και δεν το ρισκαρω να δοκιμασω για φυσιολογικο και μετα να κανω καισαρικη και να εχω ραματα πανω κατω. Θα κανω πολυ καιρο να συνελθω. Οσο για τα δωματια ειναι πεντακαθαρα μη σε απασχολει. Για το φωτεινα...δεν ξερω. Εμενα το δωματιο μου ηταν στον 3ο οροφο απο την πισω πλευρα της κλινικης και ηταν πολυ φωτεινο.

748Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 7:13 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ????ΕΓΩ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΟΤΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ.ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΣΕ!ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΟΛΟ ΜΕΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ -10.ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ!!!!!!!!!!!!!ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ +12 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΨΙΛΟΣΟΚ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΥΚΟΛΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?????ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΦΑΓΕ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ! Smile

749Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 7:26 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ????ΕΓΩ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΟΤΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ.ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΣΕ!ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΟΛΟ ΜΕΙΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ -10.ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΩ Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ!!!!!!!!!!!!!ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ +12 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΨΙΛΟΣΟΚ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΥΚΟΛΑ,ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑΥΡΟΠΟΔΙ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ?????ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΦΑΓΕ Η ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ! Smile

Καλησπερα!Και εδω εχει κρυο αλλα φετος δεν χιονισε καθολου ακομα..σε καταλαβαινω για την κλεισουρα γιατι και εγω τωρα με τις συσπασεις που ημουν ολο μεσα κοντεψα να τρελαθω!
Αχ μια χαρα ειναι τα κιλακια που εβαλες..εγω ειμαι +18 και αυτην την φορα με μαλωσε λιγο η γιατρος οποτε ειπα να προσεχω πιο πολυ..αλλα δυσκολη και η πεινα!
Ασε και εγω ανυπομονω να περασει ο καιρος να γεννησω γιατι κουραστηκα..και ανυπομονω να δω την μπεμπα μου!τωρα ο μπαμπας μας φτιαχνει την κουνια και εγω ειμαι ξαπλα..χεχε

750Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 30 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 29, 2012 7:49 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακια !
Χρυσα μου τα δωδεκα καλα ειναι!δεν ειναι πολλα! Και εγω σαν την τατιανα! Τι να κανουμε βρε κοριτσια ολοκληρο παιδακι μεγαλωνει μεσα μας!
Τατιανα ωραια κοιλιτσα εκανες!!!! Σουπερ!
Εγω εχω ανησυχησει παντως... Πολλες συσπασεις παιζουν και έχω αγχωθει αυριο θα παω στο γιατρο να το δουμε. Μου ειπε οτι εως 8 την ημερα ειναι οκ, και ως τωρα εχω κανει 7... Ειμαι πολυ στεναχωρημενη και τρεμω μην συμβει κατι. Μηπως να κανω καρδιοτακογραφημα; Τι να κανω δεν ξερω.... Ετσι ξαφνικα ξεκινησε αυτο το θεμα. Οι συσπασεις μειωνουν το μηκους του τραχηλου;
Τουλαχιστον η καμπυλη ζαχαρου βγηκε οκ οποτε τα γλυκακια μου δεν θα τα στερηθω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις