Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
579 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 579 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

376Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 2:57 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!!
Εγώ σήμερα ζυγιστηκα, και είμαι +5 κιλά ακριβώς!! Πήρα 1.5 κιλακι σε χρόνο ρεκόρ!! Να ανησυχησω;; Νομίζω πως από δω και πέρα έτσι θα έρχονται τα κιλά δυστυχώς.. Μάλλον πρέπει να μαζεύτω...χιχιχι Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 215994 Εγώ στο Ιασω θα γέννησω πρώτα ο Θεός, εκεί είναι ο γιατρός μου!!
Μαριλια ωραία κοιλιτσα!!!!!!

377Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 3:01 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α,Τατιάνα κι εμένα ο γιατρός μου είπε την τελευταία φορά ότι ο Μπεμπης ζυγίζει 220γρ. χωρίς να τον ρωτήσω.. Μήπως έχει κανένα μηχανημα παραπάνω;

378Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 3:34 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ντάλια έγραψε:Α,Τατιάνα κι εμένα ο γιατρός μου είπε την τελευταία φορά ότι ο Μπεμπης ζυγίζει 220γρ. χωρίς να τον ρωτήσω.. Μήπως έχει κανένα μηχανημα παραπάνω;

τι να πω, εγω ρωταω καθε φορα και λεει ειναι νωρις! θα της το ξαναπω και την επομενη..τι στο καλο στον εβδομο θα εχω μπει να μην ξερω ποσο ζυγιζει??

379Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 3:39 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
Ντάλια έγραψε:Α,Τατιάνα κι εμένα ο γιατρός μου είπε την τελευταία φορά ότι ο Μπεμπης ζυγίζει 220γρ. χωρίς να τον ρωτήσω.. Μήπως έχει κανένα μηχανημα παραπάνω;

τι να πω, εγω ρωταω καθε φορα και λεει ειναι νωρις! θα της το ξαναπω και την επομενη..τι στο καλο στον εβδομο θα εχω μπει να μην ξερω ποσο ζυγιζει??

Χαχαχα.. μην ανησυχείς θα την ζυγισεις εσύ μια και καλή όταν με το καλό γεννηθεί!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 215994

380Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 5:47 am

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εμείς χθες κάναμε β' επιπέδου. όλα καλά. δεν ρώτησα πόσα γραμμάρια είναι αλλά αν κάτι δεν ήταν καλά θα μου το έλεγε. αλλά δεν μπόρεσε να μας δώσει φωτογραφία του Crying or Very sad ήταν μπρούμυτα. την β΄επιπέδου δεν την πλήρωσα. πλήρωσα την επίσκεψη του γιατρού στο νοσοκομείο και αυτό ήταν. και δεν είναι τυχαίος γιατρός. και στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω στον γιατρό εκτός από ότι πλήρωνα στο νοσοκομείο. τα λεφτά που δίνω για την επίσκεψη για ποιο λόγο τα δίνω? να περάσω να του πω καλησπέρα? τα δίνω για να με εξετάσει.
όσων αφορά τα κιλά τι να σας πω! στην πρώτη εγκυμοσύνη με δίαιτα έπαιρνα 7 το τρίμηνο. πολύ πείνα. αλλά τα 10 χάνονται με την γέννα οπότε μην αγχώνεσται. τώρα πήρα 5 εκ τον οποίων τα 3 αυτό το μήνα.
δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός, έχω και τον μικρό που με τρέχει, να δω πότε θα προλάβω να τα ετοιμάσω για το μωρό. στην πρώτη δεν είχα το άγχος που έχω τώρα.

381Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 6:01 am

τατιανα

τατιανα
anastasia78 έγραψε:εμείς χθες κάναμε β' επιπέδου. όλα καλά. δεν ρώτησα πόσα γραμμάρια είναι αλλά αν κάτι δεν ήταν καλά θα μου το έλεγε. αλλά δεν μπόρεσε να μας δώσει φωτογραφία του Crying or Very sad ήταν μπρούμυτα. την β΄επιπέδου δεν την πλήρωσα. πλήρωσα την επίσκεψη του γιατρού στο νοσοκομείο και αυτό ήταν. και δεν είναι τυχαίος γιατρός. και στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω στον γιατρό εκτός από ότι πλήρωνα στο νοσοκομείο. τα λεφτά που δίνω για την επίσκεψη για ποιο λόγο τα δίνω? να περάσω να του πω καλησπέρα? τα δίνω για να με εξετάσει.
όσων αφορά τα κιλά τι να σας πω! στην πρώτη εγκυμοσύνη με δίαιτα έπαιρνα 7 το τρίμηνο. πολύ πείνα. αλλά τα 10 χάνονται με την γέννα οπότε μην αγχώνεσται. τώρα πήρα 5 εκ τον οποίων τα 3 αυτό το μήνα.
δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός, έχω και τον μικρό που με τρέχει, να δω πότε θα προλάβω να τα ετοιμάσω για το μωρό. στην πρώτη δεν είχα το άγχος που έχω τώρα.

δεν το καταλαβα αυτο με τον γιατρο..β επιπεδου που εκανες, σε νοσοκομειο ιδιωτικο? και την εκανες στον γιατρο που θα σε ξεγεννηση?

Εχω διαβασει οτι αν πεινας εσυ πειναει και το μωρο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει..κανει ομως να πεινας τοσο πολυ?μηπως δεν κανει καλο στο μωρο? εκτος και αν εχεις προβλημα οπως διαβητη κυησης!
εγω οταν πειναω και συγκρατιεμε εχω την μανα μου και τον αντρα μου που με μαλωνουν να φαω.. Shocked

382Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 9:37 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ τατιανα ετσι ειναι η πρωτη εγκυμοσυνη βαζεις αρκετα κιλα γιατι εχεις στο μυαλο σου αυτο που λες πειναω εγω πειναει και το μωρο ασ φαω για δυο!!!!!!!!!!!!εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 15 τα οποια μεχρι τον πεμπτο επερνα 1 κιλο το μηνα και μετα 2 και 3 το μηνα!!!!!ο γιατρος μου ειναι πολυ αυστηρος με τα κιλα με το που παω στη ζυγαρια με αναβαζει αστα!τωρα προσπαθω να τρωω λιγη ποσοτητα και πολλες φορες τη μερα και αποφευγω τα γλυκα για να μην ανεβει και το ζαχαρο ορεξη εχω συνεχεια θελω να τρωω τα παντα και σκεφτομαι τωρα τα χριστουγεννα θα γινει χαμος......οσο για το ζυγισμα το βγαζει ο υπερηχος με το μετρημα που κανουν βγαινουν και τα γραμμαρια.

383Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 10:48 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο δικος μου ο γιατρος λεέι πως δεν ισχυει αυτο να τρως για δηλαδη, ισα ισα λέει πως ειναι επικινδυνο για το εμβρυο αν το κανεις..Το μωρο θα τα παρει αυτα που θελει απο σενα φας δεν φας. Αααχ τι να κανεις ομως οταν σε πιανει η πεινα η ατιμη;;; Very Happy Very Happy

384Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 11:45 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 5 ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 3 ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ Embarassed ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ?ΕΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? Smile

385Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 12:14 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα! Χρυσα εγω τον μπεμπη τον νιωθω κυριως το βραδυ που καθομαι αραχτη στον καναπε! κατα την διαρκεια της μερας τον νιωθω λιγο το μεσημερι! οταν τρωω δεν κανει τπτ! δεν αντιδραει ουτε με σοκολατα!! δεν ξερω μαλλον δεν θα του αρεσει! lol! ελπιζω τωρα που περναει ο καιρος να τον νιωθω περισσοτερο!! γιατι δεν σου κρυβω καποιες φορες που εχω να τον νιωσω ωρες ανησυχω!

386Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 02, 2011 1:32 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλησπερα! Χρυσα εγω τον μπεμπη τον νιωθω κυριως το βραδυ που καθομαι αραχτη στον καναπε! κατα την διαρκεια της μερας τον νιωθω λιγο το μεσημερι! οταν τρωω δεν κανει τπτ! δεν αντιδραει ουτε με σοκολατα!! δεν ξερω μαλλον δεν θα του αρεσει! lol! ελπιζω τωρα που περναει ο καιρος να τον νιωθω περισσοτερο!! γιατι δεν σου κρυβω καποιες φορες που εχω να τον νιωσω ωρες ανησυχω!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ??ΕΜΕΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ! Shocked

387Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Δεκ 03, 2011 1:28 am

mariza

mariza
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα να εχουμε!!
Μη τρομαζετε και μην ανησυχητε με το παραμικρο οι πρωτομανουλες!! Το εμβρυακι μας κανει ο,τι θελει μεσα στην κοιλιτσα και αλλες φορες το ακουμε αλλα τις περισσοτερες φορες οχι!! ειναι πολυ μικρουλια ακομα και εχουν πολυ χωρο για να κολυμπανε, γι' αυτο τις συνηθως δεν τα νοιωθουμε....
Οσων αφορα τα κιλααα.... αφηστε... πονεμενη ιστορια!!! Εννοειται πως δεν ισχυει οτι τρωμε για δυο, μη κανετε αυτο το λαθος γιατι θα κλαιτε με μαυρο δακρυ μετα!! Προσπαθηστε να βρειτε μια 'φορμουλα' διατροφης που να μην επιβαρυνετε τον οργανισμο σας με παραπανισια κιλα αλλα οχι και διαιτα!! Αυτο που ανεφερε η γκαλαιτζογλου παραπανω ειναι το καλυτερο.... Ποιοτικο σπιτικο φαγακι σε μικρες ποσοτητες και συχνα γευματα ολη μερα, καθως και οσο μπορειτε αποφυγετε το αλατι και τη ζαχαρη.... μη στερηθητε ομως τιποτα!! Αν καποια μερα ριξετε κανενα καλο ξεκοιλιασμα, μη γεμιζετε τυψεις, απλως μαζευτητε λιγο την επομενη!!
Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου πεινασα ΠΑΡΑ πολυυυυυυ!!!!!! Ημουν σε αυστηρη διαιτα αλατιου (υπερταση κυησης, με φοβο παληνδρομισης) απο τον 3ο μηνα και χαλαρωσα λιιιγο 8ο και 9ο, παρολαυτα πηρα κανονικοτατα 13 κιλακια!! Φυσιολογικα κιλα βεβαια αλλα και παλι με τοοοοση διαιτα θα περιμενε κανεις το πολυ 9!!
Σε αυτη.... απλως δεν ξεκοιλιαζομαι, ε.. τρεχω και με το μωρακι, εχω ακομα ξενυχτια, δοντια, αλλεργιες της μικρης μου... που να βαλω παραπανω κιλα!!! Το 5αρακι βεβαια το 'χω ηδη!!

388Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Δεκ 03, 2011 1:43 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε ολες!Πως ειστε σημερα;Ποσες απο εσας εχετε στολισει;Θελω να στολισω αλλα τα μικρα αρχησαν να μπουσουλανε και φοβαμαι μην πανε κατα'κει και τους πεσει σε κανα κεφαλι...

389Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Δεκ 03, 2011 2:35 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΑΧΧΧΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 5 ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 3 ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ Embarassed ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ?ΕΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? Smile

Εμενα παλι βρε κοριτσια κουνιετε παρα πολυ ολη μερα και μαλιστα πιο εντονα οταν πειναω!μολις φαω κατι σταματαει..πως να μην φαω μετα η ερημη??
Ασε το βραδυ οταν σηκωνομαι για τουαλετα μετα κουνιετε και δεν μπορω να κοιμηθω..ζωηρουλη θα μου βγει..

390Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Δεκ 03, 2011 3:10 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω ακομα δεν τον νιωθω τοοοσο πολυ ουτε εχω καποια συγκεκριμενη ωρα,ισως λιγο περισσοτερο οταν ξαπλωνω και ηρεμω. Ο γιατρος ειπε οτι τα χριστουγεννα και μετα θα τον καταλαβω για τα καλα, για να δουμε..
marilia εγω στολισα.. γιατι δε δοκιμαζεις να δεσεις το δεντρο σου σε ενα σταθερο σημειο και να του βαλεις μονο μαλακα στολιδακια;; Ετσι δε θα κινδυνευει απο τα ζουζουνια ουτε αυτα απο αυτο.. Very Happy

391Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Δεκ 03, 2011 4:52 am

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsia!!!dalia mou agoraki exeis k esi!!!mpravo!!!me to kalo!!!
ego to akousa proti fora tin 19h evdomada k apo tin 21h k meta ton katalavena kanonika.
pados mou eipe i giatros mou oti ta agorakia eine ligo pio tempelika apo ta koritsia k den ta niotheis poli edona mesa stin koilia.emena o dikos mou poli isixos,ton niotho oli mera alla afta pou akouo na vlepoun tis koilies tous na kanoun koimata k na varane dinata kamia sxesi.kai tis kouniadas mou o gios akoma pio isixos itan,ton kounage afti apo anisixia gia na dei an eine kala to pedi.fisika omos den isxiei gia ola ta agorakia.sta leo afta gia na min anisixiseis an eine isixo stin koilitsa k den kanei kouloutoumpes Wink

392Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Δεκ 03, 2011 10:36 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα παντως κουνιετε πολυ απο πολυ νωρις το καταλαβαινω ριχνει δυνατες κλιωτσιες και πολλες φορες με ξυπναει!τις προηγουμενες φορες τα κοριτσακια μου ηταν πολυ ησυχα τα καταλαβαινα περιπου στον πεμπτο μηνα αλλα γενικα κοιμοτανε πολλες ωρες ακομη και οταν ημουν στο μηνα μου ο μπεμπης απο τι φαινετε θα ναι πιο ζωηρος......

393Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 04, 2011 2:57 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εμενα κουνιεται και δεν μπορω να ξαπλωσω ανετα.Αν τα εχουμε αυτα απο τωρα τι θα γινει πιο μετα;Ολα τα μωρακια Απριλιου ζωηρα θα βγουν μαλλον....

394Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 04, 2011 10:26 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ???ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΑ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΨΙΛΟ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΑ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 517142 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 93981!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ? Rolling Eyes

395Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 04, 2011 10:42 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ???ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΑ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΨΙΛΟ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΑ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 517142 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 93981!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ? Rolling Eyes

η καμπυλη σακχαρου εχω διαβασει οτι γινεται αναμεσα στην 24-28 εβδομαδα ή πιο νωρις αν υπαρχει κληρονομικοτητα ή διαβητης κυησης σε προηγουμενη εγκυμοσυνη!
επισης συνηθως την κανουν αν δουν οτι το μωρο αναπτυσεται περισσοτερο απο το φυσιολογικο
εγω στις 15 θα παω για εξετασεις αιματος και θα ρωτησω την γιατρο αν χρειαζεται να κανω να δω τι θα μου πει..

396Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 04, 2011 10:52 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα και απο μενα εμεις σημερα πηγαμε βολτιτσα στους παππουδες μας ψησαμε φαγαμε.....σκασαμε!εγω παντως πηγα στο γιατρο την προηγουμενη εβδομαδα και μου δωσε γενικη αιματος σιδηρο και σακχαρο θα δει τα αποτελεσματα και αν ειναι ανεβασμενο θα κανουμε καμπυλη!παντως ποτε δεν την εχω κανει ευτυχως ηταν παντα χαμηλο απλα εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολη εξεταση σε τρυπανε ποσες φορες!

397Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 04, 2011 11:29 am

anastasia78

anastasia78
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="anastasia78"]
τατιανα έγραψε: δεν το καταλαβα αυτο με τον γιατρο..β επιπεδου που εκανες, σε νοσοκομειο ιδιωτικο? και την εκανες στον γιατρο που θα σε ξεγεννηση?

Εχω διαβασει οτι αν πεινας εσυ πειναει και το μωρο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει..κανει ομως να πεινας τοσο πολυ?μηπως δεν κανει καλο στο μωρο? εκτος και αν εχεις προβλημα οπως διαβητη κυησης!
εγω οταν πειναω και συγκρατιεμε εχω την μανα μου και τον αντρα μου που με μαλωνουν να φαω.. Shocked

αμα πεινας να τρως!!!! εγώ ούτε ζάχαρό ανεβασμένο ούτε διαβήτη είχα αλλά πείναγα!!!
ναι θα γεννήσω σε νοσοκομείο και ο γιατρός που θα με ξεγεννήσει είναι και κορυφαίος στην β επιπέδου.

επίσης ξέχασα να πω ότι επειδή κάνει τον υπέρυχο και σε γυναίκες που δεν είναι δικές του δεν χρεώνει τίποτα παραπάνω.

398Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 06, 2011 4:26 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλησπερα!! μολις γυρισαμε απο τον γιατρο! καναμε την Β επιπεδου κ απ'οτι μας ειπαν ολα καλα! 430 γραμαρια το βαρος του μπεμπη! ολα καλα! μονο που στους προηγουμενους υπερηχους παντα με βγαζανε 3 μερες παραπανω(βαση της αναπτυξης εμβρυου) απο την ημερομηνια της τελευταιας περιοδου και τωρα με βγαλανε 4 μερες λιγοτερο! ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα! ελπιζω οντως να μην υπαρχει καποιο προβλημα! ουφ αγχωνομαι με το παραμικρο! αρχες του επομενου θα παμε να κανουμε κ υπερηχο καρδιας του μπεμπη! μας ειπε οτι ολοι κανουν για προληπτικους λογους! αυριο θα κανω κ τις αιματολογικες(σιδηρο-τοξοπλασμα-ουρια κλπ) αυτα τα νεα μας! ελπιζω ολες να ειστε καλα με τα μπεμπακια σας και οσες δεν εχουν κανει ακομα Β επιπεδου καλη επιτυχια!! Very Happy Very Happy

399Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 06, 2011 5:08 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κι απο εμενα!Εγω αυριο παω για β'επιπεδου και θα δω και το φυλο.Εχω πολυ αγωνια....Σε δωδεκα ημερες βαφτιζουμε και τα διδυμακια μας και τρεχω συνεχεια για να ειναι ολα τελεια...

400Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 16 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 07, 2011 12:52 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:κοριτσια καλησπερα!! μολις γυρισαμε απο τον γιατρο! καναμε την Β επιπεδου κ απ'οτι μας ειπαν ολα καλα! 430 γραμαρια το βαρος του μπεμπη! ολα καλα! μονο που στους προηγουμενους υπερηχους παντα με βγαζανε 3 μερες παραπανω(βαση της αναπτυξης εμβρυου) απο την ημερομηνια της τελευταιας περιοδου και τωρα με βγαλανε 4 μερες λιγοτερο! ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα! ελπιζω οντως να μην υπαρχει καποιο προβλημα! ουφ αγχωνομαι με το παραμικρο! αρχες του επομενου θα παμε να κανουμε κ υπερηχο καρδιας του μπεμπη! μας ειπε οτι ολοι κανουν για προληπτικους λογους! αυριο θα κανω κ τις αιματολογικες(σιδηρο-τοξοπλασμα-ουρια κλπ) αυτα τα νεα μας! ελπιζω ολες να ειστε καλα με τα μπεμπακια σας και οσες δεν εχουν κανει ακομα Β επιπεδου καλη επιτυχια!! Very Happy Very Happy

Yπερηχο καρδιας που θα κανετε? στον γυναικολογο ή υπαρχει ειδικος που το κανει αυτο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις