Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
583 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 583 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

676Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:55 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:http://www.paneschicco.gr/junior#/newborn ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ???

δεν την κανεις την ερωτηση σε κανα δημοσιο θεμα γιατι και εμενα θα με ενδιεφερε!

ακυρο μολις ειδα οτι εχει τετοιο θεμα..

677Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 4:35 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:http://www.paneschicco.gr/junior#/newborn ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ???

δεν την κανεις την ερωτηση σε κανα δημοσιο θεμα γιατι και εμενα θα με ενδιεφερε!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ 7 ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ!ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ!ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

678Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 4:48 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:
τατιανα έγραψε:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ 7 ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ!ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ!ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ???ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!

ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

679Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 5:07 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα! Αυριο βαφουμε το δωματιο κ τρεχω! Τις τελευταιες μερες ολο εξω ειμαι για ψωνια για τον μπεμπη! εχτες πηραμε τα σεντονια μας κ τις πετσετες μας! κ τα πρωτα μας φορμακια! σιγα σιγα μαζευομαστε! ευτυχως που υπαρχουν και οι εκπτωσεις! Χρυσα για το σφηνακι εχω να σου πω οτι ειναι πολυ καλο! το χρησιμοποιει η κουνιαδα μου κ την εχει βολεψει παρα πολυ! οσο για το μαξιλαρι θυλασμου απ'οτι εχω δει ειναι καλο! το σκεφτομαι να το παρω τωρα με τις εκπτωσεις αλλα ρε γαμωτο ειναι πολλα τα εξοδα! και ακομα εχουμε παρα πολλα πραγματα να παρουμε για το μωρο! αυτα τα νεα μας!! Τατιανα μου περαστικα σου! και εγω εχτες εκανα παλι εμετο! μαλλον επειδη μεσα μας πιεζονται ολα τα οργανα κ το στομαχακι μας δεν αντεχει! οσο για το μαγνησιο κ εγω 3 την ημερα παιρνω! νταλια μπραβο για το δωματιο! συγγνωμη αν ξεχασα καποια! φιλια σε ολες!

680Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 7:56 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:μπορεις να παρεις κανα δυο τρια μικρα γιατι θα χρησιμοποιεις τα ιδια θα πλενεις θα τα φορας απλα το 0 θα της κανει για λιγο ενω το μεγαλυτερο θα ειναι λιγο στα ποδαρακια αλλα θα της κανει και μετα που θα μεγαλωσει λιγο!βεβαια ειναι κ το ποσο θα γεννηθει αν σου βγει καμια μπουμπου 4 κιλα και ψηλη θα θελει το 3 σιγουρα!και αυτο που θα τη βγαλεις απο την κλινικη μπορεις να το παρεις 0!νομιζω αν θυμαμαι καλα εχει και καποια φορμακια 0-3 αυτα βολευουν!κ εγω το σκεφτομαι ρε κοριτσια τι να παρω βελουτε τι καιρο θα χει και μεχρι να σαραντησει και το μωρο θα ερθει για τα καλα η ανοιξη βεβαια κοντομανικα δεν θα χρειαζομαστε τοσο νωρις αλλα και χειμερινα δεν θα θελουμε πολλα για 2 μηνες μονο!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ Smile ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ!ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΑ JUMBO
ΚΑΤΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΛΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ?Α!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ????ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ???
ειμαι καπως καλυτερα θα λεγα!κοιτα το σφηνακι το εχω δει αλλα δεν το εχω παρει στην αρχη εβαζα το μαξιλαρακι του που δεν κανει να κοιμαται και μετα ειχα ενα δευτερο και εβαζα εκεινο!ειναι θεωρω πεταμενα λεφτα μπορεις οτιδηποτε να βαλεις αλλα αν το θες παρτο!απλα τωρα εχεις τοσα εξοδα...το θηλασμου δεν το εχω επισης εγω θα ραψω sling για να με βοηθαει λιγο και το βραδυ τα κοριτσια τα εβαζα διπλα μου στο κρεβατι οποτε ξεκουραζομουν ετσι!αυτα μηναγχωνεσε τα περνεις και μετα!

681Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 7:59 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
τατιανα έγραψε:

ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
παρε να μας πεις εγω για το πρωτο τριμηνο pamperw θα παρω σιγουρα πραγματα αλλα για μετα γιατι οχι!

682Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 10:45 am

τατιανα

τατιανα
δεν σας ειπα και το αλλο..εφτιαξα τελικα την κεραλοιφη και ξετρελαθηκα!
Ειναι σουπερ ενυδατικη και αποροφαται λιγο περισσοτερο απο το σκετο λαδακι..μεχρι και στον συζηγο αρεσε και την βαζει στα χερια του που σκανε απο το κρυο!
λιγο πριν γεννησω θα φτιαξω και για την μπεμπα με σκετο ελαιολαδο για τον ποπο και για μασαζακι!(για την κοιλιτσα εβαλα κερι μελισσας,αμυγδαλελαιο, ελαιολαδο,σπαθολαδο και αιθεριο ελαιο λεβαντα!
Τωρα για οσες δεν θελουν να φτιαξουν αλλα θελουν κατι αγνο βρηκα πολυ καλες κριτικες για αυτην την κρεμα
http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby

Earth Mama Angel Baby, Bottom Balm for Babies.

απο αυτην την σελιδα λεω να παρω σαμπουαν και τετοια που ειναι φυτικα!

683Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 11:14 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:δεν σας ειπα και το αλλο..εφτιαξα τελικα την κεραλοιφη και ξετρελαθηκα!
Ειναι σουπερ ενυδατικη και αποροφαται λιγο περισσοτερο απο το σκετο λαδακι..μεχρι και στον συζηγο αρεσε και την βαζει στα χερια του που σκανε απο το κρυο!
λιγο πριν γεννησω θα φτιαξω και για την μπεμπα με σκετο ελαιολαδο για τον ποπο και για μασαζακι!(για την κοιλιτσα εβαλα κερι μελισσας,αμυγδαλελαιο, ελαιολαδο,σπαθολαδο και αιθεριο ελαιο λεβαντα!
Τωρα για οσες δεν θελουν να φτιαξουν αλλα θελουν κατι αγνο βρηκα πολυ καλες κριτικες για αυτην την κρεμα
http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby

Earth Mama Angel Baby, Bottom Balm for Babies.

απο αυτην την σελιδα λεω να παρω σαμπουαν και τετοια που ειναι φυτικα!
Tατιανα μου ποσες μερες σου κραταει? σε βαζακι την εβαλες? και απο αναλογιες τι ποσοτητες εβαλες απο το καθενα? και κατι τελευταιο το σπαθολαδο και το κερι μελισσας απο το φαρμακειο το παιρνεις?

684Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 11:33 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:
Tατιανα μου ποσες μερες σου κραταει? σε βαζακι την εβαλες? και απο αναλογιες τι ποσοτητες εβαλες απο το καθενα? και κατι τελευταιο το σπαθολαδο και το κερι μελισσας απο το φαρμακειο το παιρνεις?

εχω καποιες συνταγες που εχουν και αναλογιες αν θες να σου πω, εγω την εκανα με το ματι, εβαλα 3 κουταλακια κερι μελισας (ειναι σε μπιλακια) και το ελιωσα σε γυαλινο μπολακι σε κατσαρολα με νερο που βραζει(μπεν μαρι τυπου το εκανα) μετα προσθετα λιγο λιγο απο το καθε λαδι και το χτυπουσα με το μιξερακι για τον φραπε.μου βγηκε λιγακι πηχτη αλλα οταν την βαζεις στο δερμα λιωνει αμεσως.μου βγηκαν 2 βαζακια απο κρεμες προσωπου που ειχα.Την χρησιμοποιω 3-4 μερες τωρα και πιστευω τα 2 θα μου φτασουν για 3 βδομαδες τουλαχιστον!
εγω το κερι μελισσας το ειχα παρει απο ενα μαγαζι στην αθηνα που εχει τετοια ηδη αλλα ξερω πως εχει και σε φαρμακειο, το σπαθολαδο μου το εδωσε μια φιλη της μαμας μου που το εφτιαξε η ιδια αλλα και αυτο πιστευω θα το βρεις σε φαρμακειο.
Η κεραλοιφη με σπαθολαδο ενημερωτικα να πω ειναι πολυ καλη για ουλες οπως πχ απο εγκαυμα ή απο σπυρακια (οχι σε ανοιχτη πληγη ομως), εγω το εβαλα για της ραγαδες!

685Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 11:43 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[/quote]εχω καποιες συνταγες που εχουν και αναλογιες αν θες να σου πω, εγω την εκανα με το ματι, εβαλα 3 κουταλακια κερι μελισας (ειναι σε μπιλακια) και το ελιωσα σε γυαλινο μπολακι σε κατσαρολα με νερο που βραζει(μπεν μαρι τυπου το εκανα) μετα προσθετα λιγο λιγο απο το καθε λαδι και το χτυπουσα με το μιξερακι για τον φραπε.μου βγηκε λιγακι πηχτη αλλα οταν την βαζεις στο δερμα λιωνει αμεσως.μου βγηκαν 2 βαζακια απο κρεμες προσωπου που ειχα.Την χρησιμοποιω 3-4 μερες τωρα και πιστευω τα 2 θα μου φτασουν για 3 βδομαδες τουλαχιστον!
εγω το κερι μελισσας το ειχα παρει απο ενα μαγαζι στην αθηνα που εχει τετοια ηδη αλλα ξερω πως εχει και σε φαρμακειο, το σπαθολαδο μου το εδωσε μια φιλη της μαμας μου που το εφτιαξε η ιδια αλλα και αυτο πιστευω θα το βρεις σε φαρμακειο.
Η κεραλοιφη με σπαθολαδο ενημερωτικα να πω ειναι πολυ καλη για ουλες οπως πχ απο εγκαυμα ή απο σπυρακια (οχι σε ανοιχτη πληγη ομως), εγω το εβαλα για της ραγαδες![/quote]
Σ'ευχαριστω! λεω να την κανω γιατι μου αρεσει σαν ιδεα ετσι οπως την διαβασα! τωρα βαζω την salbamama και η αληθεια ειναι οτι κ αυτη μου αρεσει γιατι μυριζει φοβερα! ραγαδες ακομα δεν εχω κανει! μονο λιγες απο την αρχη στο στηθος! ελπιζω να μην κανω!! θα την δοκιμασω και θα σου πω! σ'ευχαριστω παντως για τις οδηγιες! θα παω αυριο στο φαρμακειο κ θα ζητησω τα υλικα! ελπιζω να τα βρω! φιλια!!

686Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 11:49 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:
Σ'ευχαριστω! λεω να την κανω γιατι μου αρεσει σαν ιδεα ετσι οπως την διαβασα! τωρα βαζω την salbamama και η αληθεια ειναι οτι κ αυτη μου αρεσει γιατι μυριζει φοβερα! ραγαδες ακομα δεν εχω κανει! μονο λιγες απο την αρχη στο στηθος! ελπιζω να μην κανω!! θα την δοκιμασω και θα σου πω! σ'ευχαριστω παντως για τις οδηγιες! θα παω αυριο στο φαρμακειο κ θα ζητησω τα υλικα! ελπιζω να τα βρω! φιλια!!

ουτε εγω εχω κανει ραγαδες αλλα καλυτερα η προληψη...και η κεραλοιφη αναλογα τη αιθεριο ελαιο θα βαλεις μοσχοβολαει!Σου λεω ο αντρας μου εχει παρει το ενα βαζακι και βαζει στα χερια και ολο μου την παινευει!και μου πηρε 10 λεπτακια να την φτιαξω...

687Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 1:00 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα εχεις δικιο η ζυγαρια συν πλην 2 ειναι καθε φορα! Ευτυχως που μου δινετε κουραγιο και ξεκολλαει το μυαλο μου!
Οσο για τις πανες κοριτσια μου ειπαν να μην παρω πολλες μαζεμενες ενα νουμερο γιατι το μωρο μεγαλωνει συνεχως και παιζει να σου μεινουν αποθεματα! Ασε που αν δεν τις εχεις χρησιμοποιησει ξανα δεν ξερεις αν βολευουν το μπεμπακι! Ουτως η αλλως νομιζω οτι με τα κουπονια απο ολες τις γνωστες μαρκες θα εχουμε καποιες εκπτωσεις σε ολες τις πανες του εμποριου! Στα αντιστοιχα sites με τις επωνυμες εταιρειες γινεσαι μελος και παιρνεις εκπτωτικα κουπονια και πανες σε πολυ καλες τιμες!

688Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 1:04 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βρε κοριτσια...τι ακριβως εννοειτε πετρωματα στην κοιλια και συσπασεις; Πως ειναι; Υπαρχει πονος;; Εγω δεν πινω καθολου μαγνησιο δεν μου εχει δωσει κατι.πρεπει να παρω;

689Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 1:12 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
nakos έγραψε:

εχω καποιες συνταγες που εχουν και αναλογιες αν θες να σου πω, εγω την εκανα με το ματι, εβαλα 3 κουταλακια κερι μελισας (ειναι σε μπιλακια) και το ελιωσα σε γυαλινο μπολακι σε κατσαρολα με νερο που βραζει(μπεν μαρι τυπου το εκανα) μετα προσθετα λιγο λιγο απο το καθε λαδι και το χτυπουσα με το μιξερακι για τον φραπε.μου βγηκε λιγακι πηχτη αλλα οταν την βαζεις στο δερμα λιωνει αμεσως.μου βγηκαν 2 βαζακια απο κρεμες προσωπου που ειχα.Την χρησιμοποιω 3-4 μερες τωρα και πιστευω τα 2 θα μου φτασουν για 3 βδομαδες τουλαχιστον!
Η κεραλοιφη με σπαθολαδο ενημερωτικα να πω ειναι πολυ καλη για ουλες οπως πχ απο εγκαυμα ή απο σπυρακια (οχι σε ανοιχτη πληγη ομως), εγω το εβαλα για της ραγαδες!
κ γω αυτην θελω να κανω ειχα δει στο πρωινο μου την κανανε με κερι μελισσας 1 κουταλακι,1 αμυγδαλελαιο κ ενα σπαθολαδο.ειναι ακριβα τα υλικα η συμφερουν?σπαθολαδο εχω!

690Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 1:19 pm

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:κ γω αυτην θελω να κανω ειχα δει στο πρωινο μου την κανανε με κερι μελισσας 1 κουταλακι,1 αμυγδαλελαιο κ ενα σπαθολαδο.ειναι ακριβα τα υλικα η συμφερουν?σπαθολαδο εχω!

αυτη η αναλογια δεν ειναι σωστη γιατι αν βαλεις ιση ποσοτητα κεριου και λαδιου θα σου βγει πολυ σκληρη η κρεμα.
φτηνα ειναι τα υλικα, το αμυγδαλελαιο εχει 2.30 και το κερι φτηνα το ειχα παρει δεν ξερω ποσο εχει στο φαρμακειο αλλα παρε μικρη ποσοτητα.
εγω στα 3 κουτ.κερι εβαλα το πενταπλασιο λαδι στο περιπου.

691Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 1:23 pm

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Βρε κοριτσια...τι ακριβως εννοειτε πετρωματα στην κοιλια και συσπασεις; Πως ειναι; Υπαρχει πονος;; Εγω δεν πινω καθολου μαγνησιο δεν μου εχει δωσει κατι.πρεπει να παρω;

εγω το νιωθω ετσι..περιπου κατω απο τον αφαλο ολη η κοιλια γινεται σκληρη σαν πετρα για 10-20 δευτερολεπτα ισως και παραπανω μετα χαλαρωνει παλι και γινεται μαλακιά.
σημερα το εχω ολη μερα αυτο ανα τακτα διαστηματα χωρις πονο ομως.αν συνοδευεται με πονο οπως περιοδου ξερω οτι δεν ειναι και τοσο καλο..
το μαγνησιο μαλακωνει την μητρα, εγω περνω απο την αρχη της εγκυμοσυνης που ψιλοπονας επειδη μεγαλωνει η μητρα.επερνα 2 χαπια και σημερα μου ειπε να περνω 3.

692Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 1:54 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:Βρε κοριτσια...τι ακριβως εννοειτε πετρωματα στην κοιλια και συσπασεις; Πως ειναι; Υπαρχει πονος;; Εγω δεν πινω καθολου μαγνησιο δεν μου εχει δωσει κατι.πρεπει να παρω;

ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ 20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ!ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ!ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΓΙΑΥΤΟ Δ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ!

693Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 6:40 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να πω την αληθεια υπαρχουν μερες που παρατηρω οτι η κοιλια ειναι πιο σκληρη και αλλες που ειναι λιγο πιο μαλακια...αλλα δεν εχω δει να αλλαζει αυτο σε λιγα δευτερολεπτα. Εχω μπερδευτει λιγο αλλα θα το κοιταξω γιατι θεωρω οτι μαλλον δεν εχω παρατηρησει κατι εγω. Υπαρχει περιπτωση να μην εχεις καθολου συσπασεις η ειναι κατι φυσιολογικο που πρεπει να γινεται για την προετοιμασια της μητρας;

694Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Ιαν 21, 2012 8:28 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:Να πω την αληθεια υπαρχουν μερες που παρατηρω οτι η κοιλια ειναι πιο σκληρη και αλλες που ειναι λιγο πιο μαλακια...αλλα δεν εχω δει να αλλαζει αυτο σε λιγα δευτερολεπτα. Εχω μπερδευτει λιγο αλλα θα το κοιταξω γιατι θεωρω οτι μαλλον δεν εχω παρατηρησει κατι εγω. Υπαρχει περιπτωση να μην εχεις καθολου συσπασεις η ειναι κατι φυσιολογικο που πρεπει να γινεται για την προετοιμασια της μητρας;

προπαρασκευαστικές συσπάσεις λεγονται, μια πρόβα ας πούμε για την μεγάλη ώρα του ερχομού του μωρού. Οι συσπάσεις αυτές είναι οι περιβόητες συσπάσεις Braxton Hicks.αν συνοδευονται με πονο τοτε πρεπει να ανυσηχεις.Εμενα επειδη χθες ηταν αρκετα συχνες μου ειπε να ξεκουραστω, εχω και σημερα αλλα οχι τοσο συχνα!

695Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 1:01 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω Τατιανα μου! Θα το κοιταξω και θα ρωτησω και το γιατρο μου! Καλη ξεκουραση και προσοχη λοιπον! I love you

696Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 2:14 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια! Εγω τις τελευταιες μερες νιωθω την κοιλια μου να σκληραινει,ποτε απο δω και ποτε απο κει,χωρις να ποναω. Για να πω την αληθεια, μεχρι τωρα νομιζα πως ηταν το κεφαλι του μπεμπη,ή ο ποπουδακος του Very Happy γιατι το επιανα και ηταν στρογγυλο και μετα απο λιγο εφευγε.. Επιπλεον ενιωθα πιεση φοβερη στο σημειο,σαν οντως να με πιεζει.. Με αυτα που λετε ομως με τις συσπασεις με βαλατε σε υποψιες..Λετε να ειναι συσπασεις και να μην το καταλαβαινω;; Ουφ..με ανησυχησατε ειναι η αληθεια!! Λετε να παρω τον γιατρο μου;; Rolling Eyes Shocked Shocked Shocked

697Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 2:17 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Νταλια.Εγω με τις συσπασεις ειχα κακια εμπειρια στην προηγουμενη εγκυμοσυνη,τα εχω γραψει αναλυτικα σε ενα αντιστοιχο θεμα αμα θες ψαξε το...μην πανικοβαλλεσαι αλλα αυτη ηταν εμενα η καταληξη μου στο θεμα που σου ειπα,ο,τι νιωθουμε να το λεμε στο γιατρο,δεν χανουμε τιποτα...

698Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 2:39 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kastallia έγραψε:Καλημερα Νταλια.Εγω με τις συσπασεις ειχα κακια εμπειρια στην προηγουμενη εγκυμοσυνη,τα εχω γραψει αναλυτικα σε ενα αντιστοιχο θεμα αμα θες ψαξε το...μην πανικοβαλλεσαι αλλα αυτη ηταν εμενα η καταληξη μου στο θεμα που σου ειπα,ο,τι νιωθουμε να το λεμε στο γιατρο,δεν χανουμε τιποτα...

Την ειδα την ιστορια σου κασταλλια μου,εχεις δικιο,θα παρω τον γιατρο μου να του το πω.. Βεβαια δεν το νιωθω τοσο συχνα ουτε τοσο εντονα οσο λες(σαν μπαλονι που φουσκωνει) αλλα οτι και να ναι τωρα μου μπηκαν ιδεες.. Rolling Eyes Ευχαριστω για την απαντηση..

699Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 3:23 am

τατιανα

τατιανα
κασταλια την διαβασα και εγω την ιστορια σου και θα συμφωνησω απολυτα πως πρεπει να τα λεμε ολα στον γιατρο ειδικα εμεις που ειμαστε πρωτη φορα εγκυες!Επισης και εγω επειδη δεν εχω καποιο προβλημα στην εγκυμοσυνη κουραζομουν και δεν προσεχα..την τεταρτη πηγα βουλγαρια και ημουν ολη μερα στο ποδι ισως γιαυτο την παρασκευη με επιασαν τοσο εντονες συσπασεις..γιαυτο θελει προσοχη!ειμαι τριτη μερα ξαπλα και ξεκουραση και τα εχω παιξει λιγο αλλα ευτυχως οι συσπασεις μειωθηκαν κατα πολυ!

700Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 28 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 3:29 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:κασταλια την διαβασα και εγω την ιστορια σου και θα συμφωνησω απολυτα πως πρεπει να τα λεμε ολα στον γιατρο ειδικα εμεις που ειμαστε πρωτη φορα εγκυες!Επισης και εγω επειδη δεν εχω καποιο προβλημα στην εγκυμοσυνη κουραζομουν και δεν προσεχα..την τεταρτη πηγα βουλγαρια και ημουν ολη μερα στο ποδι ισως γιαυτο την παρασκευη με επιασαν τοσο εντονες συσπασεις..γιαυτο θελει προσοχη!ειμαι τριτη μερα ξαπλα και ξεκουραση και τα εχω παιξει λιγο αλλα ευτυχως οι συσπασεις μειωθηκαν κατα πολυ!
μηπως εχεις νεα απο βουλγαρια για τα pampers?τιμες εννοω και αν συμφερουν γιατι ετσι μου ειπαν οτι ειναι πολυ οικονομικα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις