Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

651Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 18, 2012 4:16 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
momirene έγραψε:Καλημερα εγκυουλες μου!
Ολα καλα?
Λοιπον ο πονος στο στηθος θα συνεχιστει μεχρι να γεννησετε. ολα πιεζονται για να κανουν χωρο στο μωρο Smile
Θα δειτε οτι οταν ξαπλωνετε απο την δεξια πλευρα ο πονος ειναι πιο εντονος ενω απο την αριστερη που ειναι και η καρδια δεν θα εχετε προβλημα. Κουφο μεν αλλα ισχυει.
Για τις ξυνιλες καουρες μου εδωσε ο γιαοτρς μου MAalox και μου ειπε οτι μπορω να παιρνω και 4 την ημερα γιατι δεν ειανι φαρμακο οποτε σωθηκα. Με την δυσκοιλιοτητα ομως εχω ενα θεμα γιατι δεν παιρνω τιποτα και υποφερω Sad
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ????ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!ΠΩ ΠΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΟ.ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΟΥΡΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ.....

652Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 18, 2012 4:17 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[/quote]
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΙΩΘΩ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΠΟΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 654316
[/quote]
Χρυσα μου και εγω αυτο ακριβως νιωθω! την δευτερα το βραδυ κοιταζα την κοιλια μου και εβλεπα κατι να με πιεζει προς τα εξω! και πηγαινε απο την μια πλευρα στην αλλη! ειχε πολυ γελιο!
Σας ευχαριστω για τα περαστικα!
φιλια!

653Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 7:53 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:ειναι και οι ορμονες που κανουν παρτυ! Ξεχνιεμαι μονο οταν ψωνιζω για τον μπεμπη!εσεις κοριτσια εχετε τα πανω και τα κατω σας;
ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΛΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΛΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ!ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΝΩ ΟΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΜΕΤΑ.[/quote]

Αυτο με την εναλλαγη διαθεσης το εχω και εγω..αφου ο αντρας μου με λεει ψυχασθενη ωρες ωρες γιατι εκει που φωναζω και γκρινιαζω για κατι μετα απο 5 λεπτα ειμαι μεσ την τρελη χαρα!
οσο για το αγχος..ειδα ονειρο οτι γεννηθηκε η μπεμπα και μου την εφερε η μαμα μου και εγω ετρεχα πανικοβλητη γιατι δεν ειχα πλυνει τιποτα και ελεγα τωρα τι θα φορεσω στο μωροοοο??τρελο ε?

γκαλαιτζογλου έγραψε:καλησπερα σε ολες!τι κανετε?εγω βρε κοριτσια εχω απιστευτη ορεξη για γλυκα!!παντα μετα το μεσημεριανο θελω κατι γλυκο οτιδηποτε κ κυριως σοκολατα!φοβαμαι τι θα αντικρισω στις εξετασεις...εσεις τρωτε γλυκα?

αμαρτια μου μεγαλη και μενα επισης..μετα απο γευμα οπως λες θελω γλυκο!τωρα τελευταια για να μην τρωω πολυ σοκολατα τρωω το εξης..κατεψηγμενα φρουτα κοκκινα (τα αποψυχω) με γιαουρτι και μελι!!

nakos έγραψε:κοριτσια καλημερα! επιτελους καταφερνω να σας γραψω! περασα ενα εφιαλτικο σαββατο! πηγα να δω τις φιλες μου και το βραδυ οταν γυρισα σπιτι με ελουσε κρυος ιδρωτας και εβγαλα οτι ειχα και δεν ειχα στο στομαχι μου! και μετα μεχρι το πρωι εκανα 3 εμμετους στο συνολο! πηρα το γιατρο γιατι ειχα ανεβασει κ λιγο πυρετο και μου ειπε να παρω αφοβα ντεπον! την κυριακη ολη μερα την εβγαλα στο κρεβατι! και την δευτερα στην δουλεια ημουν πολυ αδυναμη! ενιωθα αυτον τον πονο στο διαφραγμα σαν δυσπνοια! τωρα ευτυχως ειμαι πολυ καλα! αλλα δεν σας κρυβω οτι φοβηθηκα λιγακι(τι λιγακι?)! ο μικρος τα βραδια δινει ρεσιταλ! αφου καποιες φορες ανησυχω γιατι τον νιωθω σαν να τρεμει! δεν ξερω αν το νιωθετε κ εσεις? ευτυχως τωρα ειμαι πολυ καλυτερα κ φουλ στην ενεργεια για να φτιαξω πραγματακια στο σπιτι για τον μπεμπη!

περαστικα κοπελα μου!! και μενα το κανει το τρεμουλιαστο πολυ συχνα..σαν δονηση ενα πραγμα!ο αντρας μου πολυ τρομαζει μ'αυτο,λεει πως μαλλον φοβαται το μωρο και θελει να βγει χαχαχαχα

654Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 8:37 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ!!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΞΥΠΝΑΩ ΑΡΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ?Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO?ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 0 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ Razz

655Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 9:13 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΟΡΗΤΑ!!!!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΟ ΞΥΠΝΑΩ ΑΡΓΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΗΡΕΜΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ?Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO?ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 0 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ Razz

ας τα να πανε με τον υπνο Χρυσα μου!!ανασκελα μουδιαζει η μεση μου στο πλαι ποναει..σηκωνομαι συνεχεια για τουαλετα..φυσικα και εμενα η μπεμπα χοροπηδαει καθε τοσο..εφιαλτικη εγινε η νυχτα πια!
εμεις βαψαμε το δωματιο και την κυριακη ελπιζω επιτελους να συναρμολογησουμε και τα επιπλα γιατι εχω ενα σωρο ρουχακια που θελω και εγω να τα πλυνω να τα τακτοποιησω να τελειωνω γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ δυσκολευομαι να κανω δουλειες!!
για τα τζαμπο που λες και εγω τα ιδια εχω ακουσει..οτι εχουν πολυ μικρες φορμες και δεν ειναι και πολυ αντοχης,πιστευω τωρα με τις εκπτωσεις καλυτερα να παρεις απο τα πιο καλα που θα τα βρεις και σε καλες τιμουλες!εγω πρεπει να παω να παρω κανα σουτιεν γιατι τα δικα μου ειναι πλεον πολυ μικρα και με πιεζουν!

656Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 9:19 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι καλα εγω δεν εχω διαθεση γιατι ακομη αρρωστη ειμαι τωρα με ιγμοριτιδα!και αντιβιωση!τι καλα στις αλλες εγκυμοσυνες τις περνουσα καλοκαιρι και δεν παθαινα τιποτα τωρα και οι μικρες πανε σχολειο και με κουβαλανε χιλια μικροβια και αρρωσταινω συνεχως!οσο για τα φορμακια εγω ειχα αρκετα του τζαμπο και μου βγηκαν καλα νουμερο παρε λιγο μεγαλυτερο γιατι ξεπεταγονται τα ατιμα!απλα η γνωμη μου ειναι να μη παρετε πολλα γιατι θα γεμισετε δωρα φανελακια και μακο φορμακια για τον υπνο θα σας ειναι πιο χρησιμα!

657Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 9:27 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ας τα να πανε με τον υπνο Χρυσα μου!!ανασκελα μουδιαζει η μεση μου στο πλαι ποναει..σηκωνομαι συνεχεια για τουαλετα..φυσικα και εμενα η μπεμπα χοροπηδαει καθε τοσο..εφιαλτικη εγινε η νυχτα πια!
εμεις βαψαμε το δωματιο και την κυριακη ελπιζω επιτελους να συναρμολογησουμε και τα επιπλα γιατι εχω ενα σωρο ρουχακια που θελω και εγω να τα πλυνω να τα τακτοποιησω να τελειωνω γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ δυσκολευομαι να κανω δουλειες!!
για τα τζαμπο που λες και εγω τα ιδια εχω ακουσει..οτι εχουν πολυ μικρες φορμες και δεν ειναι και πολυ αντοχης,πιστευω τωρα με τις εκπτωσεις καλυτερα να παρεις απο τα πιο καλα που θα τα βρεις και σε καλες τιμουλες!εγω πρεπει να παω να παρω κανα σουτιεν γιατι τα δικα μου ειναι πλεον πολυ μικρα και με πιεζουν![/quote]

ΕΙΔΕΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΕΙΡΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ!!!ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ!ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!! Mad ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10603&itmid=12387 ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. Smile

658Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 9:29 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:οχι καλα εγω δεν εχω διαθεση γιατι ακομη αρρωστη ειμαι τωρα με ιγμοριτιδα!και αντιβιωση!τι καλα στις αλλες εγκυμοσυνες τις περνουσα καλοκαιρι και δεν παθαινα τιποτα τωρα και οι μικρες πανε σχολειο και με κουβαλανε χιλια μικροβια και αρρωσταινω συνεχως!οσο για τα φορμακια εγω ειχα αρκετα του τζαμπο και μου βγηκαν καλα νουμερο παρε λιγο μεγαλυτερο γιατι ξεπεταγονται τα ατιμα!απλα η γνωμη μου ειναι να μη παρετε πολλα γιατι θα γεμισετε δωρα φανελακια και μακο φορμακια για τον υπνο θα σας ειναι πιο χρησιμα!

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 0 ΑΛΛΑ ΤΟ 3?

659Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 9:34 am

τατιανα

τατιανα
καλο αυτο με την προεκταση Χρυσα αλλα εμενα δεν μου κανουν και σε μεγεθος..
μαλλον θα παρω κατευθειαν θηλασμου..και τι εγινε που θα το φοραω απο τωρα ε?

660Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 10:06 am

momirene

Γεια σας και απο μενα! Σημερα εκανα γενικη αιματος, ουρων και καμπυλη ζαχαρου. Τα αποτελεσματα ειναι φυσιολογικα! Κατεβαινοντας απο το λεοφορειο ομως στραβοπατησα και επεσα στα σκαλια και ευτυχως δεν χτυπησα την κοιλιτσα μου! Λιγο το ποδι ποναει και ο ομος μου γιατι επεσα στο πλαι για να μην κατρακυλισω.
Εγω ρουχα απο τα Τζαμπο πηρα μετα τον 1,5 χρονο. Πιο πριν φοβομουν μην μου βγαλει καμια αλεργια γιατι μια ατοπικη δερματιτιδα την εχει ο γιος μου. Επαιρνα τα πακετα των 7 κομματιων απο τα Mothercare στις εκπτωσεις και εμεινα ευχαριστημενη αφου δεν επαθαν τιποτα απο το πολυ πλυσιμο και θα τα εχω και στον μικρο μου. Επισης πηρα κατι κρουαζε εσωρουχακια απο τα Prememan σουπερ! ΠΟλυ βολικα! Βαζεις κατω το εσωρουχο, βαζεις πανω το μωρο και κλεινεις Smile Ηταν και αυτα σε 3αρδες. Συγμωνη αν σας επριξα με τα mothercre αλλα στην πολη μου μονο αυτα εχουμε και Λητω Smile
Τωρα...απο τις πιτζαμες που πηρα απο τα LA retoute η μια που ηταν με ρομπα δεν θα μου την στειλουν γιατι δεν εχουν αποθεματα Twisted Evil Οταν εγω εκανα την παραγγελια Online ειχαν ομως! Τσατιστηκα και τους το ειπα φυσικα..και ακομα διαθεσιμες τις δειχνουν Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Δεν ξερω αν θα ξαναψωνισω απο αυτους.Οποτε παρτε κανενα τηλ να δειτε πως παει η παραγγελια σας οσες πηρατε απο εκει.

661Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 10:12 am

τατιανα

τατιανα
momirene έγραψε:Γεια σας και απο μενα! Σημερα εκανα γενικη αιματος, ουρων και καμπυλη ζαχαρου. Τα αποτελεσματα ειναι φυσιολογικα! Κατεβαινοντας απο το λεοφορειο ομως στραβοπατησα και επεσα στα σκαλια και ευτυχως δεν χτυπησα την κοιλιτσα μου! Λιγο το ποδι ποναει και ο ομος μου γιατι επεσα στο πλαι για να μην κατρακυλισω.
Εγω ρουχα απο τα Τζαμπο πηρα μετα τον 1,5 χρονο. Πιο πριν φοβομουν μην μου βγαλει καμια αλεργια γιατι μια ατοπικη δερματιτιδα την εχει ο γιος μου. Επαιρνα τα πακετα των 7 κομματιων απο τα Mothercare στις εκπτωσεις και εμεινα ευχαριστημενη αφου δεν επαθαν τιποτα απο το πολυ πλυσιμο και θα τα εχω και στον μικρο μου. Επισης πηρα κατι κρουαζε εσωρουχακια απο τα Prememan σουπερ! ΠΟλυ βολικα! Βαζεις κατω το εσωρουχο, βαζεις πανω το μωρο και κλεινεις Smile Ηταν και αυτα σε 3αρδες. Συγμωνη αν σας επριξα με τα mothercre αλλα στην πολη μου μονο αυτα εχουμε και Λητω Smile
Τωρα...απο τις πιτζαμες που πηρα απο τα LA retoute η μια που ηταν με ρομπα δεν θα μου την στειλουν γιατι δεν εχουν αποθεματα Twisted Evil Οταν εγω εκανα την παραγγελια Online ειχαν ομως! Τσατιστηκα και τους το ειπα φυσικα..και ακομα διαθεσιμες τις δειχνουν Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Δεν ξερω αν θα ξαναψωνισω απο αυτους.Οποτε παρτε κανενα τηλ να δειτε πως παει η παραγγελια σας οσες πηρατε απο εκει.

περαστικα σου και σενα, ευτυχως που δεν χτυπησες πιο σοβαρα!

662Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 12:38 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο εμενα κοριτσια! Momirene...τελος καλο ολα καλα! Για τα φορμακια απο τα jumbo και εγω εχω ακουσει καλα λογια. Ολες μου οι φιλες τα εχουν χρησιμοποιησει. Βεβαια εχει φοβερες εκπτωσεις και νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε εξυπνες αγορες! Σημερα αποφασισα να παω σε διατροφολογο μπας και με βαλει σε προγραμμα. Τιθα κανω βρε κοριτσια με αυτα τα κιλα;πως μπαινουν ετσι; Και υπαρχει δρομος ακομη.... Τουλαχιστον προσπαθω!! Παντως ειναι ενα κομματι που με επιρρεαζειαρνητικα στην ψυχολογια μου αν και δεν το περιμενα. Shocked

663Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 12:53 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπορεις να παρεις κανα δυο τρια μικρα γιατι θα χρησιμοποιεις τα ιδια θα πλενεις θα τα φορας απλα το 0 θα της κανει για λιγο ενω το μεγαλυτερο θα ειναι λιγο στα ποδαρακια αλλα θα της κανει και μετα που θα μεγαλωσει λιγο!βεβαια ειναι κ το ποσο θα γεννηθει αν σου βγει καμια μπουμπου 4 κιλα και ψηλη θα θελει το 3 σιγουρα!και αυτο που θα τη βγαλεις απο την κλινικη μπορεις να το παρεις 0!νομιζω αν θυμαμαι καλα εχει και καποια φορμακια 0-3 αυτα βολευουν!κ εγω το σκεφτομαι ρε κοριτσια τι να παρω βελουτε τι καιρο θα χει και μεχρι να σαραντησει και το μωρο θα ερθει για τα καλα η ανοιξη βεβαια κοντομανικα δεν θα χρειαζομαστε τοσο νωρις αλλα και χειμερινα δεν θα θελουμε πολλα για 2 μηνες μονο!

664Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 1:01 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα κοριτσια! Momirene...τελος καλο ολα καλα! Για τα φορμακια απο τα jumbo και εγω εχω ακουσει καλα λογια. Ολες μου οι φιλες τα εχουν χρησιμοποιησει. Βεβαια εχει φοβερες εκπτωσεις και νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε εξυπνες αγορες! Σημερα αποφασισα να παω σε διατροφολογο μπας και με βαλει σε προγραμμα. Τιθα κανω βρε κοριτσια με αυτα τα κιλα;πως μπαινουν ετσι; Και υπαρχει δρομος ακομη.... Τουλαχιστον προσπαθω!! Παντως ειναι ενα κομματι που με επιρρεαζειαρνητικα στην ψυχολογια μου αν και δεν το περιμενα. Shocked
χαλαρωσε!!!!!!!!!δε ηρθε κ το τελος του κοσμου μανουλα θα γινεις!!!!!αλλαζει το σωμα ετσι ειναι πως θα καταλαβεις οτι εφερες στον κοσμο μια ζωη!!!!!στην πρωτη εγκυμοσυνη μου πηρα 15 μου εμειναν 5 και εμεινα ξανα κ εβαλα αλλα 9 τα χασα ολα ομως επανηλθα και ημουν πολυ καλυτερα απο πριν τα παιδια τωρα ξανα τι να κανω φουσκωνω και θα ξεφουσκωσω!ετσι ειναι το περνας πρωτη φορα και σου φαινετε καπως αν θες μια συμβουλη φαε τωρα και αποκτησε δυναμεις γιατι εχεις μεγαλο δρομο μπροστα σου!μετα δεν θα χεις χρονο να φας....

665Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 11:07 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα κοριτσια! Momirene...τελος καλο ολα καλα! Για τα φορμακια απο τα jumbo και εγω εχω ακουσει καλα λογια. Ολες μου οι φιλες τα εχουν χρησιμοποιησει. Βεβαια εχει φοβερες εκπτωσεις και νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε εξυπνες αγορες! Σημερα αποφασισα να παω σε διατροφολογο μπας και με βαλει σε προγραμμα. Τιθα κανω βρε κοριτσια με αυτα τα κιλα;πως μπαινουν ετσι; Και υπαρχει δρομος ακομη.... Τουλαχιστον προσπαθω!! Παντως ειναι ενα κομματι που με επιρρεαζειαρνητικα στην ψυχολογια μου αν και δεν το περιμενα. Shocked
χαλαρωσε!!!!!!!!!δε ηρθε κ το τελος του κοσμου μανουλα θα γινεις!!!!!αλλαζει το σωμα ετσι ειναι πως θα καταλαβεις οτι εφερες στον κοσμο μια ζωη!!!!!στην πρωτη εγκυμοσυνη μου πηρα 15 μου εμειναν 5 και εμεινα ξανα κ εβαλα αλλα 9 τα χασα ολα ομως επανηλθα και ημουν πολυ καλυτερα απο πριν τα παιδια τωρα ξανα τι να κανω φουσκωνω και θα ξεφουσκωσω!ετσι ειναι το περνας πρωτη φορα και σου φαινετε καπως αν θες μια συμβουλη φαε τωρα και αποκτησε δυναμεις γιατι εχεις μεγαλο δρομο μπροστα σου!μετα δεν θα χεις χρονο να φας....

Ευχαριστω πολυ! Εχεις δικιο! Η αληθεια ειναι οτι μεσα στην καθημερινοτητα ξεχναμε τα σημαντικα και στεκομαστε σε χαζομαρουλες! Ασε που δεν μου γεμισε το ματι και ο διατροφολογος! Ολα βιολογικα μου λεει ουτε γαλα να μην πινεις! Γαλα μονο κατσικισιο σε σκονη απο αγγλια και κατι τετοια τρελα! Ενταξει συμφωνω εχουν ορμονες αλλα οχι και ετσι! Very Happy

666Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 19, 2012 11:52 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι συμφωνω να μη ξεφευγουμε και να μη τρωμε οτι να ναι αλλα οχι και διαιτες!μολις με το καλο γεννησεις θα ξεφουσκωσεις αρκετα θα ψαχνεις την κοιλια σου μετα καθε μερα θα νιωθεις κ καλυτερα και αν θηλασεις θα σε βοηθησει περισσοτερο στο να χασεις τα κιλα θα πεινας πιο πολυ εγω θυμαμαι ειχα τετοια πεινα λες και εσκαβα αλλα θα χανεις.... Smile

667Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 2:14 am

momirene

Πιστευω πως αν τρως υγιηνα θα τα χασεις αμεσως. Θυμαμαι μια φιλη διαιτολογο που μου ειχε πει οτι καλο ειανι να ποφευγω τις κενες θερμιδες πχ αναψυκτικα, ζαραρη...πραγματα που δεν προσφερουν τιποτα στο μωρο αλλα και στον οργανισμο μας. Και 20 κιλα να παρεις αν ειναι απειδη κανεις σωστη δαιτροφη φρουτα, λαχανικα, οσπρια...τοτε θα τα χασεις σε χρονο dt! Very Happy

668Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:06 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!! Ειμαι πολυ χαρουμενη,πρωτον ο μπεμπης μου με κλωτσαει οολη την ωρα και πολυ μου αρεσει και δευτερον χθες τελειωσαμε το δωματιακι του!!! Ειναι τελειο,τον τοιχο δεν τον βαψαμε αλλα εβαλα μια φασα με κινουμενα σχεδια περιμετρικα στο δωματιο και απο πανω αντιστοιχα αυτοκολλητα τοιχου και εγινε πολυ ομορφο!!
Βαλαμε και τα ρουχαλακια του στις ντουλαπες..Μενουν λιγα ψωνια ακομα και ειμαστε κομπλε!!
Οσο για τα σουτιεν εγω επειδη παντα φοραγα με μπανελες απο την αρχη της εγκυμοσυνης τις εκοψα γιατι δεν βολευαν και πηρα 2 χωρις μπανελες απο τα marksnspencer πανφθηνα και τα εχω βολευτει παρα πολυ! Επισης πηρα και ενα θηλασμου απο το internet ι http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30539.
Αυτο και ειναι πολυ μαλακο και με βολευει και το φοραω απο τωρα. Σιγα σιγα θα παραγγειλω κι αλλα μαλλον το ιδιο γιατι φαινεται πολυ καλο..
Οσο για τα κιλα..καθε μερα η ζυγαρια ανεβαινει..αφηστε τα..Τι να κανουμε θα τα χασουμε μετα..προστοπαρον ολοκληρα παιδακια θα κανουμε αυτα θα σκεφτομαστε;; Very Happy

669Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:21 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:μπορεις να παρεις κανα δυο τρια μικρα γιατι θα χρησιμοποιεις τα ιδια θα πλενεις θα τα φορας απλα το 0 θα της κανει για λιγο ενω το μεγαλυτερο θα ειναι λιγο στα ποδαρακια αλλα θα της κανει και μετα που θα μεγαλωσει λιγο!βεβαια ειναι κ το ποσο θα γεννηθει αν σου βγει καμια μπουμπου 4 κιλα και ψηλη θα θελει το 3 σιγουρα!και αυτο που θα τη βγαλεις απο την κλινικη μπορεις να το παρεις 0!νομιζω αν θυμαμαι καλα εχει και καποια φορμακια 0-3 αυτα βολευουν!κ εγω το σκεφτομαι ρε κοριτσια τι να παρω βελουτε τι καιρο θα χει και μεχρι να σαραντησει και το μωρο θα ερθει για τα καλα η ανοιξη βεβαια κοντομανικα δεν θα χρειαζομαστε τοσο νωρις αλλα και χειμερινα δεν θα θελουμε πολλα για 2 μηνες μονο!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ Smile ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ!ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΑ JUMBO
ΚΑΤΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΛΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ?Α!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ????ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ???

670Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:25 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:καλο αυτο με την προεκταση Χρυσα αλλα εμενα δεν μου κανουν και σε μεγεθος..
μαλλον θα παρω κατευθειαν θηλασμου..και τι εγινε που θα το φοραω απο τωρα ε?

ΝΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΣΑΙ!ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΞ ΑΡΗΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΠ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

671Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:27 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
momirene έγραψε:Γεια σας και απο μενα! Σημερα εκανα γενικη αιματος, ουρων και καμπυλη ζαχαρου. Τα αποτελεσματα ειναι φυσιολογικα! Κατεβαινοντας απο το λεοφορειο ομως στραβοπατησα και επεσα στα σκαλια και ευτυχως δεν χτυπησα την κοιλιτσα μου! Λιγο το ποδι ποναει και ο ομος μου γιατι επεσα στο πλαι για να μην κατρακυλισω.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!

672Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:33 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ ΤΩΡΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΕΙΚΟ ΜΙΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΜΕΙΟΝ ΜΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΓΡΩΝ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟΣΗ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΙΛΑ???ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΟΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΧΑΖΑ!ΦΑΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ Razz

673Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:35 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντάλια έγραψε:Καλημερα κοριτσια!! Ειμαι πολυ χαρουμενη,πρωτον ο μπεμπης μου με κλωτσαει οολη την ωρα και πολυ μου αρεσει και δευτερον χθες τελειωσαμε το δωματιακι του!!! Ειναι τελειο,τον τοιχο δεν τον βαψαμε αλλα εβαλα μια φασα με κινουμενα σχεδια περιμετρικα στο δωματιο και απο πανω αντιστοιχα αυτοκολλητα τοιχου και εγινε πολυ ομορφο!!
Βαλαμε και τα ρουχαλακια του στις ντουλαπες..Μενουν λιγα ψωνια ακομα και ειμαστε κομπλε!!
Οσο για τα σουτιεν εγω επειδη παντα φοραγα με μπανελες απο την αρχη της εγκυμοσυνης τις εκοψα γιατι δεν βολευαν και πηρα 2 χωρις μπανελες απο τα marksnspencer πανφθηνα και τα εχω βολευτει παρα πολυ! Επισης πηρα και ενα θηλασμου απο το internet ι http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30539.
Αυτο και ειναι πολυ μαλακο και με βολευει και το φοραω απο τωρα. Σιγα σιγα θα παραγγειλω κι αλλα μαλλον το ιδιο γιατι φαινεται πολυ καλο..
Οσο για τα κιλα..καθε μερα η ζυγαρια ανεβαινει..αφηστε τα..Τι να κανουμε θα τα χασουμε μετα..προστοπαρον ολοκληρα παιδακια θα κανουμε αυτα θα σκεφτομαστε;; Very Happy

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ!!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 654316

674Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:38 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
http://www.paneschicco.gr/junior#/newborn ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ???

675Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Ιαν 20, 2012 3:53 am

τατιανα

τατιανα
Ντάλια έγραψε:Καλημερα κοριτσια!! Ειμαι πολυ χαρουμενη,πρωτον ο μπεμπης μου με κλωτσαει οολη την ωρα και πολυ μου αρεσει και δευτερον χθες τελειωσαμε το δωματιακι του!!! Ειναι τελειο,τον τοιχο δεν τον βαψαμε αλλα εβαλα μια φασα με κινουμενα σχεδια περιμετρικα στο δωματιο και απο πανω αντιστοιχα αυτοκολλητα τοιχου και εγινε πολυ ομορφο!!

Μπραβο βρε Νταλια που το προχωρησατε τοσο!!να το χαρειτε το δωματιακη σας και συντομα και γεματο.. Very Happy

εγω σημερα κοριτσια δεν ειμαι καλα!το πρωι που σηκωθηκα εκανα εμετο και μετα πετρωνε η κοιλια μου καθε τοσο και πηρα την γιατρο,μου ειπε δεν ειναι κατι ανυσηχητικο αλλα να παρω ενα μαγνησιο παραπανω και να ξεκουραστω..οποτε ακυρωσα και κατι ραντεβου που ειχα για σημερα (δουλεια)..αγχωθηκα αν και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο..τα λεγα στον αντρα μου στο τηλ και ημουν ετοιμη να κλαψω..πολυ ευσυγκινητη εχω γινει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις