Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
594 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 594 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

826Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 12:51 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
efi me lene tatiana. emena to aristero moy gonato kathe vrady ekei poy koimame arxizei kai me ponaei den mporw na to koynisw.san moydiasma einai.mono to vrady me pioanei otan koimame.les na to anaferw ston gynaikologo moy i na rwtisw kai kapoion fysiotherapeyti?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την its a boy στις Παρ Φεβ 03, 2012 1:50 am, 1 φορά

827Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 12:57 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!! χαθηκα αλλα να ξερετε οτι σας διαβαζω! καλως ηρθαν στην παρεα μας τα νεα μελη! κοριτσια προχθες με αφησε στη μεση του δρομου το αμαξι! δεν φανταζεστε το γελιο που εκανα! ευτυχως το εριξα στην πλακα! με βοηθησε ενα παλικαρι και το εβαλα στην ακρη και μετα ηρθε ο μπαμπας μου και το εβαλε μπρος! τατιανα βαλε κρεμες! και εγω τωρα θα αρχισω πιο εντατικα! η κοιλια εχει φουσκωσει για τα καλα! αλλα νιωθω σαν να εχω σταματησει να πέρνω τα κιλα με το τσουβαλι! απο τις γιορτες και μετα εχω παρει μονο 1 κιλο! φιλακια κοριτσια!!

828Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 1:11 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
its a boy έγραψε:kalimera tatiana. min fovase den einai tipota i fagoyra gyrw apo ton afalo. kai egw exw. thelw na se rwtisw kati. exei ligo kairo twra me ponaei to gonato moy to vrady poy koimame. to ena mono oxi kai ta dyo.kathe vrady. esy exeis kamia tetoia enoxlisi sto gonato?

Πως σε λενε?
Οχι το γονατο δεν με ποναει αλλα το βραδυ μουδιαζει ο γοφος μου οταν κοιμαμαι αρκετη ωρα στην ιδια πλευρα..

nakos έγραψε:Καλημερα κοριτσια!! χαθηκα αλλα να ξερετε οτι σας διαβαζω! καλως ηρθαν στην παρεα μας τα νεα μελη! κοριτσια προχθες με αφησε στη μεση του δρομου το αμαξι! δεν φανταζεστε το γελιο που εκανα! ευτυχως το εριξα στην πλακα! με βοηθησε ενα παλικαρι και το εβαλα στην ακρη και μετα ηρθε ο μπαμπας μου και το εβαλε μπρος! τατιανα βαλε κρεμες! και εγω τωρα θα αρχισω πιο εντατικα! η κοιλια εχει φουσκωσει για τα καλα! αλλα νιωθω σαν να εχω σταματησει να πέρνω τα κιλα με το τσουβαλι! απο τις γιορτες και μετα εχω παρει μονο 1 κιλο! φιλακια κοριτσια!!

Ειναι καιρος να αποσυρθεις απο την οδηγηση μου φαινετε.. Very Happy στο λεει και το αμαξι..!!χεχε
Αχ και εγω εδω και καμια δεκαρια μερες δεν εβαλα γραμμαριο..!!

829Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 1:56 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
efi me lene tatiana. emena to aristero moy gonato kathe vrady ekei poy
koimame arxizei kai me ponaei den mporw na to koynisw.san moydiasma
einai.mono to vrady me ponaei otan koimame.les na to anaferw ston
gynaikologo moy i na rwtisw kai kapoion fysiotherapeyti?

830Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 2:45 am

τατιανα

τατιανα
its a boy έγραψε:efi me lene tatiana. emena to aristero moy gonato kathe vrady ekei poy
koimame arxizei kai me ponaei den mporw na to koynisw.san moydiasma
einai.mono to vrady me ponaei otan koimame.les na to anaferw ston
gynaikologo moy i na rwtisw kai kapoion fysiotherapeyti?

Ρωτα πρωτα τον γιατρο σου να δεις τι θα σου πει και βλεπεις μετα..

831Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 2:50 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stis arxes tis egkymosynis moy me ponoyse o karpos toy xerioy. metakarpios swlinas. alla argotera me perase apo mono toy. les na perasei kai ayto mono toy?

832Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 3:27 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΕΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 328109 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΧΙΟΝΙΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΗΔΗ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΙ Sad ΜΟΝΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΛΙΓΟ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ -17!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ.ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΝA ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Laughing ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΥΝΕΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ?ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

833Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 3:41 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΕΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 328109 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΧΙΟΝΙΣΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΗΔΗ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΧΙΟΝΙ Sad ΜΟΝΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΛΙΓΟ ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΥΟ ΠΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ -17!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΣΥΧΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΔΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ.ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 3.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΝA ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Laughing ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΥΝΕΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ?ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΛΕΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

αχ πως σε καταλαβαινω..ειμαι και εγω κλεισμενη μεσα εδω και μερες και εχω σκυλοβαρεθει!!
Ουτε εγω εχω πλυνει τιποτα ακομα αλλα λεω απο βδομαδα να αρχισω γιατι εχω και αρκετα που θελουν στο χερι..

834Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 4:37 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sas katalavenw apolyta kai egw eimai kleismeni sto spiti meres kai exw trelathei. royxalakia akoma den eplyna akoma.tha parw prwta syrtariera poy thelw kai meta tha pleinw ta royxalakia tha stegnwnoyn siderw kai sto syrtari.to dwmatio to exoyme idi etoimo edw kai ena mina.mono i syrtariera emeine kai o mpempis na mas erthei ton aprilio

835Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 4:58 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτστα ειμαι καιεγω κλεισμενη δεν παω ουτε για γαλα και ψωμι εχω και τις μικρες σπιτι δεν τις εστειλα σχολειο να μη μου κρυωσουν και κολλησουν και μενα.παλι ξαπλα γιατι οι συσπασεις ξαναρχησαν και ο γιατρος μου ειπε να αυξησω τη δοση οταν ποναω οσο για τις ταχυκαρδιες εχθες ειχα 110 παλμους μετα το χαπι μου ειπε υπαρχουν χαπια που δινουν αλλα ειναι νωρις να τα ξεκινησω απο τωρα ακομη περνω μικρη δοση ευτυχως δεν επηρεαζετε το μωρο!αχ ρε κοριτσια στεναχωριεμε πολυ φοβαμαι μη γεννησω προωρα και ακομη ειναι 29 εβδομαδων!ρουχα δεν επλυνα ουτε ψωνησα θα μας φερουν το παιδικο το μαρτιο και μετα ακομη νομιζω ειναι νωρις για μενα...

836Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:12 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δηλαδή είμαι πολύ ευνοούμενη στο θέμα της βόλτας... Δεν θα άντεχα κορίτσια όλη μέρα σπίτι και ειδικά τώρα που σταμάτησα να δουλεύω... με τίποτα! Δεν έχω πλύνει τίποτα ακόμα, ούτε έχω ετοιμάσει βαλίτσα. Μου έχουν πει ότι από ον 7ο πρέπει να είναι όλα έτοιμα, αλλά είναι νωρίς πιστεύω. Συσπάσεις σταμάτησαν οι πολλές αλλά και εγώ δεν παρακουράζομαι, σχεδόν τίποτα δεν κάνω.
Είμαι φοβερά εκνευρισμένη με τους γιατρούς γιατί εδώ στο ΙΚΑ δεν γράφει όλες τις εξετάσεις που ζητάει ο γιατρός μου, είναι υπερβολικός λέει ξέροντας ότι έχω αυτοάνοσο... Έχει κάποια από σας αυτοάνοσο?

837Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:21 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
explorerefi.egw oles tis exsetaseis toso kairo tis kanw se mikrovilogiko ergastirio.an perimenw apo to ika kaikame.fexse moy kai glistrisa. paw stin mikroviologo moy ti mia mera tis kanw tin epomeni einai etoimes.mporei oikonomika na min eimaste kala alla protimo na plirwsw tin mikroviologo para na paw sto ika na kanw tis exsetaseis.me oloys toys pappoydes o enas vixi o allos fternizete.na kolisw kai tipota kai na trexw egkyos ston 8 mina tha mpw se 2 evdomades. den einai na perneis antivioseis.ase

838Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:27 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας κοριτστα ειμαι καιεγω κλεισμενη δεν παω ουτε για γαλα και ψωμι εχω και τις μικρες σπιτι δεν τις εστειλα σχολειο να μη μου κρυωσουν και κολλησουν και μενα.παλι ξαπλα γιατι οι συσπασεις ξαναρχησαν και ο γιατρος μου ειπε να αυξησω τη δοση οταν ποναω οσο για τις ταχυκαρδιες εχθες ειχα 110 παλμους μετα το χαπι μου ειπε υπαρχουν χαπια που δινουν αλλα ειναι νωρις να τα ξεκινησω απο τωρα ακομη περνω μικρη δοση ευτυχως δεν επηρεαζετε το μωρο!αχ ρε κοριτσια στεναχωριεμε πολυ φοβαμαι μη γεννησω προωρα και ακομη ειναι 29 εβδομαδων!ρουχα δεν επλυνα ουτε ψωνησα θα μας φερουν το παιδικο το μαρτιο και μετα ακομη νομιζω ειναι νωρις για μενα...

Εχεις πολλες συσπασεις?ποσες?Σε εχει βαλει σε καρδιοτακογραφο?
και εγω εχω ακομα αλλα 2-3 την μερα.
Μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε..να ξεκουραζεσε αν και φανταζομαι δυσκολα με 2 παιδια!

839Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:33 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Ο 8ος ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ????ΚΑΙ Ο 9 ος ΣΕ ΠΟΙΑ???

840Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:34 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια!
Υπομονη σε οσες εχουν αποκλειστει!
Εμας ελιωσαν τα χιονια οποτε και σε σας σιγα σιγα θα λιωσουν και θα ελευθυρωθειτε!
Τα ρουχα ουτε εγω τα εχω πλυνει, αλλα δεν ηξερα οτι χρειαζεται να πλυνουμε μερικα στο χερι.
Σκεφτομουν να τα βαλω ολα στο πλυντηριο, για να ξεπλυθουν και καλυτερα.
Τατιανα ποια ρουχα λες οτι ειναι για το χερι;
Κοριτσια παντως εγω εκαν δυο-τρεις ραγαδουλες στο στηθος και παστωνομαι απο 3 μηνων.
Ειχα μικρο στηθος και εχει τουμπανιασει πολυ.
Αφου ο αντρας μου χτες μου ειπε οτι νιωθει οτι οτι με απατα!
Φοβαμαι μην γινουν σε κοιλια, αλλα φαινεται οτι εχω προδιαθεση.... Καλα ειχα κιολας σε γοφους και μηρους απο εφηβεια, δεν ειναι οτι δεν εχω ξαναδει πανω μου, αλλα δεν θελω αλλες...
confused

841Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:38 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Ο 8ος ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ????ΚΑΙ Ο 9 ος ΣΕ ΠΟΙΑ???

Χρυσα μου εχω καταμπερδευτει με αυτο το θεμα!
Πραγματικα αλλα λεει το ιντερνετ αλλα ο γιατρος....
Απλα ξερω οτι στην 38η θα γεννησω, γιατι θα μπω με καισαρικη. Πανω κατω σε δεκα εβδομαδες! Οποτε ετσι το μετραω!αν καποια κοπελα μπορει να βοηθησει, καλοδεχουμενο!

842Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:41 am

KellyB

KellyB
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
XRYSA M έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Ο 8ος ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ????ΚΑΙ Ο 9 ος ΣΕ ΠΟΙΑ???

Αρχη 8ου μηνα η 31 εβδομαδα και αρχη 9ου μηνα η 35 εβδομαδα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την KellyB στις Παρ Φεβ 03, 2012 8:13 am, 1 φορά

843Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:47 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tha synfwnisw me tin xrysa m.etsi einai.egw twra eimai stin 30 evdomada. se 2 evomades mpainw ston 8 mina.alla oi giatroi alliws ta metrane. rwta ton giatro soy kalytera na eisai sigoyri.den einai ntropi.

844Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:52 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:
Τα ρουχα ουτε εγω τα εχω πλυνει, αλλα δεν ηξερα οτι χρειαζεται να πλυνουμε μερικα στο χερι.
Σκεφτομουν να τα βαλω ολα στο πλυντηριο, για να ξεπλυθουν και καλυτερα.
Τατιανα ποια ρουχα λες οτι ειναι για το χερι;

εχω πολλα ρουχαλακια οπως φορεματακια και καποια συνολακια που εχουν χαντρακια πανω και γενικα ειναι λεπτεπιλεπτα οποτε αυτα θα τα πλυνω στο χερι.

Οσο για τους μηνες εγω ενημερωνομαι απο εδω..
http://www.eimaimama.gr/2009/09/%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9.html

845Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 5:59 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας κοριτστα ειμαι καιεγω κλεισμενη δεν παω ουτε για γαλα και ψωμι εχω και τις μικρες σπιτι δεν τις εστειλα σχολειο να μη μου κρυωσουν και κολλησουν και μενα.παλι ξαπλα γιατι οι συσπασεις ξαναρχησαν και ο γιατρος μου ειπε να αυξησω τη δοση οταν ποναω οσο για τις ταχυκαρδιες εχθες ειχα 110 παλμους μετα το χαπι μου ειπε υπαρχουν χαπια που δινουν αλλα ειναι νωρις να τα ξεκινησω απο τωρα ακομη περνω μικρη δοση ευτυχως δεν επηρεαζετε το μωρο!αχ ρε κοριτσια στεναχωριεμε πολυ φοβαμαι μη γεννησω προωρα και ακομη ειναι 29 εβδομαδων!ρουχα δεν επλυνα ουτε ψωνησα θα μας φερουν το παιδικο το μαρτιο και μετα ακομη νομιζω ειναι νωρις για μενα...

Εχεις πολλες συσπασεις?ποσες?Σε εχει βαλει σε καρδιοτακογραφο?
και εγω εχω ακομα αλλα 2-3 την μερα.
Μην αγχωνεσε ολα καλα θα πανε..να ξεκουραζεσε αν και φανταζομαι δυσκολα με 2 παιδια!
οχι δεν πηγα να με δει απλα με ποιανουν πονακια χαμηλα με ποναει η λεκανη μου και νιωθω πιεση κατω.ειχα αρχησει να συνερχομαι αλλα απο εχθες ξαναρχησαν!εσυ τι νιωθεις οταν σε πιανουν?που πονας?

846Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 6:17 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:
οχι δεν πηγα να με δει απλα με ποιανουν πονακια χαμηλα με ποναει η λεκανη μου και νιωθω πιεση κατω.ειχα αρχησει να συνερχομαι αλλα απο εχθες ξαναρχησαν!εσυ τι νιωθεις οταν σε πιανουν?που πονας?

Δεν ποναω αλλα πετρωνει η κοιλια μου χαμηλα κατω απο τον αφαλο και νιωθω ενα εντονο τραβηγμα

847Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 6:45 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτό το τράβηγμα το αισθάνομαι και εγώ, νομίζω ότι σφίγγει η κοιλιά μου χαμηλά. Ο γιατρός είπε αφού έτυχε να είμαι στο ιατρείο του όταν με έπιασε ότι εκεί είναι το κεφαλάκι της μπέμπας. Όταν με τραβάει όμως έτσι δεν πονάω, απλά αισθάνομαι μια ενόχληση λες και θέλω να κατουρήσω και με πονάει σε εκείνο το σημείο. Δεν ξέρω, ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς είναι οι συσπάσεις, μπορεί να έχω αλλά να μην το καταλαβαίνω.

848Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 7:37 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παντως εμενα μου ειπε οτι εκει χαμηλα που νιωθω καμια φορα σαν να με τσιγκλα κατι και οτι θελω να κατουρησω ,ειναι απο την τομη της προηγουμενης καισαρικης.Εμενα μεγαλωσε πολυ η κοιλια μου.Μοιαζω 9 μηνων.Και νιωθω οπως ενιωθα στην πρωτη μετα τον 7ο μηνα.Σημερα συνειδητοποιησα ποσο δυσκολο ειναι να βαλω τις καλτσες μου.Να δω οταν κοψω τα νυχια των ποδιων πώς θα το κανω...αυτα τα ειχα πιο μετα στην πρωτη απο ο,τι θυμαμαι.

849Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 10:14 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emena pali i koilia moy twra arxise na fenete.arxes toy 7 mina arxise na fenete. kai pali den tin les megali. kapoioi me pernane gia 5 minwn enw se dyo evdomades mpainw ston 8 mina

850Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 34 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Φεβ 03, 2012 10:32 am

τατιανα

τατιανα
its a boy έγραψε:emena pali i koilia moy twra arxise na fenete.arxes toy 7 mina arxise na fenete. kai pali den tin les megali. kapoioi me pernane gia 5 minwn enw se dyo evdomades mpainw ston 8 mina

και μενα ηταν μικρη μεχρι 7.5 περιπου και μου λεγανε ολοι τι μικρη κοιλιτσα..και τωρα πεταχτηκε αρκετα και με βλεπουν και λενε ααα φουσκωσες ε??χαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις