Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
613 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 613 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

426Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 13, 2011 1:37 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλησπερα!! ειμαι κατασκασμενη!! πηγα σημερα στον καινουργιο γιαρο για να με δει και να τον ρωτησω αν μπορει να με αναλαβει, γιατι οπως σας ειχα πει δεν ημουν ευαριστημενη απο τον τωρινο γιατρο μου, και μου ειπε οτι για λογους δεοντολογιας δεν μπορει να με αναλαβει επειδη ο γιατρος που με κοιταζε μεχρι σημερα ειναι στο ιδιο νοσοκομειο! αρα ειμαι εγκλωβισμενη να παραμεινω με τον ιδιο γιατρο γιατι να αλλαξω νοσοκομειο δεν υπαρχει περιπτωση! ουφ!! και ηθελα πολυ να με αναλαμβανε αυτος! ηταν τοσο καλος,μου τα εξηγησε ολα την ωρα που κοιταζε τον φακελο μου σημερα! και κυριως ειναι υπερ του φ.τ! οχι σαν τον δικο μου που προσπαθει να βρει τροπο να σε χωσει για καισαρικη! αχ τι να πω? για να παρηγορηθω λεω καθε εμποδιο για καλο που ξερεις!
Kellyb η καμπυλη ζαχαρου γινεται μεταξυ της 24ης με 28ης εβδομαδας! μου ειπε ο γιατρος καλυτερα να την κανω την 26η,δηλαδη στη μεση!
αυτα τα νεα μας! τυχερες οσες ειστε ευχαριστημενες απο τους γιατρους σας! για τις υπολειπες τι να πω? ευτυχως που υπαρχει κ το internet! Laughing

427Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 14, 2011 1:17 am

KellyB

KellyB
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nakos έγραψε:κοριτσια καλησπερα!! ειμαι κατασκασμενη!! πηγα σημερα στον καινουργιο γιαρο για να με δει και να τον ρωτησω αν μπορει να με αναλαβει, γιατι οπως σας ειχα πει δεν ημουν ευαριστημενη απο τον τωρινο γιατρο μου, και μου ειπε οτι για λογους δεοντολογιας δεν μπορει να με αναλαβει επειδη ο γιατρος που με κοιταζε μεχρι σημερα ειναι στο ιδιο νοσοκομειο! αρα ειμαι εγκλωβισμενη να παραμεινω με τον ιδιο γιατρο γιατι να αλλαξω νοσοκομειο δεν υπαρχει περιπτωση! ουφ!! και ηθελα πολυ να με αναλαμβανε αυτος! ηταν τοσο καλος,μου τα εξηγησε ολα την ωρα που κοιταζε τον φακελο μου σημερα! και κυριως ειναι υπερ του φ.τ! οχι σαν τον δικο μου που προσπαθει να βρει τροπο να σε χωσει για καισαρικη! αχ τι να πω? για να παρηγορηθω λεω καθε εμποδιο για καλο που ξερεις!
Kellyb η καμπυλη ζαχαρου γινεται μεταξυ της 24ης με 28ης εβδομαδας! μου ειπε ο γιατρος καλυτερα να την κανω την 26η,δηλαδη στη μεση!
αυτα τα νεα μας! τυχερες οσες ειστε ευχαριστημενες απο τους γιατρους σας! για τις υπολειπες τι να πω? ευτυχως που υπαρχει κ το internet! Laughing

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! Κριμα για τον γιατρο!!! Ακριβως το ιδιο ειχε παθει μια φιλη μου και ακριβως επειδη ηταν και ο νεος γιατρος στον ιδιο νοσοκομειο δεν την ανελαβε! Τελικα εμεινε στον ιδιο γιατρο... Σου ευχομαι ολα να πανε κατ΄ευχην και προσπαθησε να μην αγχωνεσαι! Φιλακια...

428Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 14, 2011 5:24 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποσες απο εσας θα γεννησετε με Φ.Τ;

429Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 14, 2011 10:53 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:Ποσες απο εσας θα γεννησετε με Φ.Τ;

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!

430Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 14, 2011 12:12 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια κουνιεται πολυ το μωρο και δεν μπορω να κοιμηθω.Κατι μου λεει πως θα την βγαλω στο φορουμ ολο το βραδυ.Το παθαινετε εσεις αυτο;

431Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 14, 2011 12:51 pm

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!!!!!! Τι μου κάνετε;; Καιρό έχω πάλι να γραψω νεάκια!! Διαβάζω κάνατε πολλές τη Β επίπεδου.. Συγχαρητήρια για τα καλά νέα σας!!!
Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό είδαμε το μπέμπη μας είναι μια χαρα!! Ειναι 560 γραμμάρια μας τον έβγαλε και φωτο 4D τη μουρίτσα του!! Το μόνο που μας είπε και λίγο με ανησυχησε είναι οτι είναι μια εβδομάδα πισώ απο την ηλικία κύησης... Ο γιατρός βέβαια με καθησύχασε λέγοντας μου ότι το βλέπει συχνά και οτι δεν αναπτύσσονται όλα τα μωράκια το ίδιο.. Αλλά και πάλι εγώ ανησύχησα γιατι μεχρι τώρα μου έλεγε οτι συμβαδίζει ακριβώς με την ηλικια κυησης.. Δεν ξέρω λίγο στεναχωρέθηκα... Κλείσαμε ραντεβού για αρχές Γενάρη για Β επιπέδου..

Α και μην ξεχνιόμαστε...
nina 03/04
anastasia78 04/04
τατιανα 04/04
XRYSA M 08/04
marilia_92 12/04
nakos 13/04
kata 15/04
maya 15/04
Areti2011 20/04
grousi 20/04
KellyB 21/04
Γκαλαιτζογλου 23/04
mariza 24/04
karata 25/04
momirene 25/04
Νταλια 27/04

Marilia!! κοριτσάκι ε;;; Συγχαρητήρια δεν στα είπα...

432Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 14, 2011 1:32 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια κουνιεται πολυ το μωρο και δεν μπορω να κοιμηθω.Κατι μου λεει πως θα την βγαλω στο φορουμ ολο το βραδυ.Το παθαινετε εσεις αυτο;

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ(ΑΥΤΟ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ Very Happy )ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΣΤΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΟΔΙ!ΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΗ ΕΒΛΕΠΑ!ΧΘΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟ ΟΝΕΙΡΟ!ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ 10 ΩΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ! Embarassed

433Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 12:01 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marilia_92 έγραψε:Ποσες απο εσας θα γεννησετε με Φ.Τ;

Και εμεις για φ.τ(με επισκληριδιο φυσικα!)λεμε αν και δεν το εχουμε συζητησει εκτεταμενα ακομα..

[quote="XRYSA M"]
marilia_92 έγραψε:Κοριτσια κουνιεται πολυ το μωρο και δεν μπορω να κοιμηθω.Κατι μου λεει πως θα την βγαλω στο φορουμ ολο το βραδυ.Το παθαινετε εσεις αυτο;

και μενα κουνιετε και μεσ την νυχτα καμια φορα αλλα το συνηθισα πλεον και δεν με εμποδιζει τοσο..
οπως λεει η Χρυσα κυριως δεν βολευομαι επειδη με ποναει η μεση,και αρχισα να βαζω μαξιλαρι κατω απτην κοιλια..καπως καλυτερα!!

Νακος κριμα για τον γιατρο..αν και δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχει, εφοσον εσυ θες να αλλαξεις τι σχεση εχει η δεοντολογια..τεσπα ολα καλα θα πανε!

Νταλια χαθηκες κοριτσακι!χαιρομαι που εισαι καλα..μην αγχωνεσε για το μωρακι, εφοσον σου ειπε ο γιατρος ολα καλα ετσι θα ειναι!μακαρι και εμενα να μου εβγαζε καμια τετοια φωτο 4d..αχ αυτοι οι γιατροι ποσο διαφερουν ο ενας απο τον αλλον..μονο στα λεφτα ειναι ιδιοι!!

434Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 2:17 am

momirene

γκαλαιτζογλου έγραψε:
momirene έγραψε:To IKA εκτος απο τις πρωτες εξετασεις πρωγεννετικου ελεγχου και απλες αιματος, ουρων δεν καλυπτει τιποτε αλλο.Ουτε αυχενικη, ουτε Β επιπεδου, ουτε αμνιοπαρακεντηση, ουτε εξετασεις θυρωηδη που θες αμεσ α αποτελεσματα. Τιποτα....δυστυχως. Τα ρωτησα ολα γιατι υπηρχε περιπτωση να κανω αμνιοπ. που ευτυχως δεν χρειαστηκε τελικα.
Πανω κατω μια Β επιπεδου κοστιζει 150ευρω.
εγω καταθεσα τις αποδειξεις απο την αυχενικη και το ppa και μου δωσανε 32ευρω πισω απο τα 123 που εδωσα!και τωρα το ιδιο θα κανω με τη β επιπεδου θα τα καταθεσω και οτι γινει!εσενα ποιος σου ειπε οτι δεν τα καλυπτει?
Μου το ειπε ο γιατρος του ΙΚΑ που μου γραφει τα φαρμακα! τωρα τι να κανω? Λες ακομα να μπορω? θα παω στο ΙΚΑ να ρωτησω

435Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 2:21 am

momirene

τατιανα έγραψε:
nakos έγραψε:χαχαχαχαχαχα! καλα τα λες!! προσπαθω να μην αγχωνομαι με το θεμα των κιλων και να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου απλα καποιες φορες νιωθω πολυ φουσκωμενη κ δεν μου αρεσει! το κακο με εμενα ειναι οτι με το που βαλω καποιο κιλο φαινεται κατευθειαν στο προσωπο μου! φουσκωνουν τα μαγουλα μου! αλλα ευτυχως τωρα φουσκωνει κ η κοιλια και σιγουρα καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος!
Κοριτσια που θα γεννησετε με το καλο?
Εγω στο Ελενας πρωτα ο θεος! ειστε ευχαριστημενες απο τους γιατρους σας?

εγω θα γεννησω σε κλινικη της καβαλας!
Με την γιατρο μου δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενη αλλα την ξερουμε πολλα χρονια και εχει ξεγεννηση και την μαμα μου οποτε την εμπιστευομαι (εδω στην επαρχια δεν εχουμε και πολλες επιλογες δυστηχως)!
Τατιανα εγω θα γεννησω στην "Ελευθω" στην καβαλα. εκει γεννησα το πρωτο μου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη Smile Πηγα τον οκτωβριου του 2008 και ηταν ανακαινισμενη. Ο γιατρος μου ειναι ο Σιδηροπουλος. Οπως κι εσυ ετσι κι εγω..οικογενειακος γιατροςSmile
θυμαμαι οτι ο αναισθησιολογος ηταν πολυ καλος με χιουμορ και ενοιωθα ανετα Smile Εκανα καισαρικη λογο θεσης του μωρου με επισκληριδιο. Μου εφεραν το μωρο μολις γεννηθηκε διπλα μου οσο με εραβαν. μετα μου τον εφεραν για θηλασμο αμεσως μολις με εβγαλαν στην ανανηψη. Το φαγητο ηταν αψογο (ξενοδοχειο), δεν αφηνουν πολυ κοσμο μεσα 2-2 ατομα. Καθε πρωι περναει παιδιατρος, γυναικολογος και αναισθησιολογος μεχρι αν σου βγαλουν την επισκληριδιο. παιδιατρος και το απογευμα (εγω ειχα μια Κατερινα και παλι αυτην θα ζητησω επειδη δεν μενω Καβαλα, ηταν ευγενικη και με βοηθησε πολυ), νοσοκομες ευγενικες με διαθεση να σε βοηθησουν οτι ωρα θες για τον θηλασμο (εγω πηγα σπιτι χωρις αποριες). Το μωρο διπλα σου ή το βραδυ μεσα για αν κοιμασαι ανετα (οταν πειναει στο φερνουν). Μπανακι, κακακια ολα οι νοσοκομες, ρουχα απο εκει.Γενικα περασα καλα Smile

436Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 2:45 am

momirene

Και τωρα τα νεα μου Smile
Καταρχας χαιρομαι πολυ που ξαναγραφω Smile
Ειμασταν και ειμαστε λιγο αρρωστουλιδες οικογενειακως. Εγω μολις περασα μια γαστρεντεριτιδα και προσπαθω να γινω καλα. Το μωρο εχει τρελαθει να κουνιεται και την Δευτερα παμε για Β επιπεδου μπας και μαθουμε και το φυλο αφου ακομα ειναι "το μωρακι"
Ο γιος μου πηρε ποιημα και θα παμε στη γιορτουλα του παιδικου σταθμουSmile Το αγορι μου μεγαλωσε! Στολισαμε το σπιτι, φαγαμε 2 δοσεις μελομακαρονα...εχω παρει 9 κιλα και μολις με ζυγισει ο γιατρος θα φριξει affraid
Εσεις τι νεα?

437Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 2:49 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!
Νταλια μου να μην στεναχωριεσαι γιατι κ εμενα τωρα μου τον εβγαλαν 3 με 4 ημερες μικροτερο απ'οτι θα επρεπε κ ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα! θα τον δεις κ στην β επιπεδου κ θα ηρεμησεις! κοριτσια και εμενα καποιες φορες τα βραδια δινει ρεσιταλ!! αλλα γενικα δεν ειναι πολυ ζωηρος! και εγω δεν βολευομαι το βραδυ στον υπνο μου! συνεχεια κοιμαμαι απο την δεξια πλευρα κ εχει αρχισει κ με ποναει ο δεξης μου γοφος! σκεφτομαι μηπως παρω το μαξιλαρι θηλασμου που το χρησιμοποιεις απο τωρα για τον υπνο! λενε οτι κανει δουλεια! σημερα νιωθω πιο φουσκα απο τις αλλες μερες! φουσκωνετε εσεις?? Very Happy

438Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 3:31 am

τατιανα

τατιανα
momirene έγραψε:

Τατιανα εγω θα γεννησω στην "Ελευθω" στην καβαλα. εκει γεννησα το πρωτο μου και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη Smile Πηγα τον οκτωβριου του 2008 και ηταν ανακαινισμενη. Ο γιατρος μου ειναι ο Σιδηροπουλος. Οπως κι εσυ ετσι κι εγω..οικογενειακος γιατροςSmile
θυμαμαι οτι ο αναισθησιολογος ηταν πολυ καλος με χιουμορ και ενοιωθα ανετα Smile Εκανα καισαρικη λογο θεσης του μωρου με επισκληριδιο. Μου εφεραν το μωρο μολις γεννηθηκε διπλα μου οσο με εραβαν. μετα μου τον εφεραν για θηλασμο αμεσως μολις με εβγαλαν στην ανανηψη. Το φαγητο ηταν αψογο (ξενοδοχειο), δεν αφηνουν πολυ κοσμο μεσα 2-2 ατομα. Καθε πρωι περναει παιδιατρος, γυναικολογος και αναισθησιολογος μεχρι αν σου βγαλουν την επισκληριδιο. παιδιατρος και το απογευμα (εγω ειχα μια Κατερινα και παλι αυτην θα ζητησω επειδη δεν μενω Καβαλα, ηταν ευγενικη και με βοηθησε πολυ), νοσοκομες ευγενικες με διαθεση να σε βοηθησουν οτι ωρα θες για τον θηλασμο (εγω πηγα σπιτι χωρις αποριες). Το μωρο διπλα σου ή το βραδυ μεσα για αν κοιμασαι ανετα (οταν πειναει στο φερνουν). Μπανακι, κακακια ολα οι νοσοκομες, ρουχα απο εκει.Γενικα περασα καλα Smile

αχ σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..ειναι το πρωτο μου και εχω πολυ αγχος!για τον αναισθησιολογο μου ειχε πει καποια οτι ειναι ενας μεγαλος σε ηλικια,καλος αλλα λιγο στριφνος και αγελαστος, αλλα εχουν και εναν πιο νεο που εχει λιγοτερη εμπειρια αλλα ειναι πιο ευχαριστος!εμενα ειναι η δεσποινα παπαδοπουλου η γιατρος,παλια ηταν στο λητω αλλα τωρα ειναι στην ελευθω.
αν επιτρεπεται ποσα πληρωσες τοτε? γιατι εμαθα πως εριξαν τις τιμες τους.
Λες να γεννησουμε μαζι και να ειμαστε στην ιδια κλινικη?? Very Happy

439Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 3:35 am

τατιανα

τατιανα
momirene έγραψε:Και τωρα τα νεα μου Smile
Καταρχας χαιρομαι πολυ που ξαναγραφω Smile
Ειμασταν και ειμαστε λιγο αρρωστουλιδες οικογενειακως. Εγω μολις περασα μια γαστρεντεριτιδα και προσπαθω να γινω καλα. Το μωρο εχει τρελαθει να κουνιεται και την Δευτερα παμε για Β επιπεδου μπας και μαθουμε και το φυλο αφου ακομα ειναι "το μωρακι"
Ο γιος μου πηρε ποιημα και θα παμε στη γιορτουλα του παιδικου σταθμουSmile Το αγορι μου μεγαλωσε! Στολισαμε το σπιτι, φαγαμε 2 δοσεις μελομακαρονα...εχω παρει 9 κιλα και μολις με ζυγισει ο γιατρος θα φριξει affraid
Εσεις τι νεα?

περαστικα σας ευχομαι οικογενειακος!
ασε για τα κιλα μην το συζητας..εγω πηρα ηδη 10, ειμαι σταθερη εδω και 20 μερες αλλα τα μελομακαρονα και οι κουραμπιεδες ειναι μεγαααλος πειρασμος!!

440Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 3:37 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:καλημερα κοριτσια!!
Νταλια μου να μην στεναχωριεσαι γιατι κ εμενα τωρα μου τον εβγαλαν 3 με 4 ημερες μικροτερο απ'οτι θα επρεπε κ ρωτησα το γιατρο κ μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα! θα τον δεις κ στην β επιπεδου κ θα ηρεμησεις! κοριτσια και εμενα καποιες φορες τα βραδια δινει ρεσιταλ!! αλλα γενικα δεν ειναι πολυ ζωηρος! και εγω δεν βολευομαι το βραδυ στον υπνο μου! συνεχεια κοιμαμαι απο την δεξια πλευρα κ εχει αρχισει κ με ποναει ο δεξης μου γοφος! σκεφτομαι μηπως παρω το μαξιλαρι θηλασμου που το χρησιμοποιεις απο τωρα για τον υπνο! λενε οτι κανει δουλεια! σημερα νιωθω πιο φουσκα απο τις αλλες μερες! φουσκωνετε εσεις?? Very Happy

αυτο που λετε που σας τα βγαζει πιο μικρα ειναι στον υπερηχο οταν κανει μετρησεις κεφαλι κτλ?
γιατι εμενα την τελευταια φορα με εδειχνε 6 μερες πιο μπροστα, αυτο μπορει να σημαινει οτι θα γεννησω και νωριτερα?

441Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 3:52 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια,μαλλον ειμαι η μοναδικη με τόσα προβληματα στην εγκυμοσύνη. Έχει τύχει σε καμια να κάνει δυο φορες αυχενικη με διαφορά 5 ημερών και τα αποτελέσματα να έχουν τεράστια διαφορά? Είμαι στον 6ο και μάλλον θα πρέπει να κανω μαζί με τον β΄ επιπέδου και αμνιοκεντηση. Φοβάμαι πάρα πολύ!!

442Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 4:01 am

momirene

τατιανα έγραψε:
momirene έγραψε:

αχ σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..ειναι το πρωτο μου και εχω πολυ αγχος!για τον αναισθησιολογο μου ειχε πει καποια οτι ειναι ενας μεγαλος σε ηλικια,καλος αλλα λιγο στριφνος και αγελαστος, αλλα εχουν και εναν πιο νεο που εχει λιγοτερη εμπειρια αλλα ειναι πιο ευχαριστος!εμενα ειναι η δεσποινα παπαδοπουλου η γιατρος,παλια ηταν στο λητω αλλα τωρα ειναι στην ελευθω.
αν επιτρεπεται ποσα πληρωσες τοτε? γιατι εμαθα πως εριξαν τις τιμες τους.
Λες να γεννησουμε μαζι και να ειμαστε στην ιδια κλινικη?? Very Happy
Το 2008 ειχαμε δωσει 2300 τωρα δεν ρωτησα ακομα. Για τον αναισθησιολογο θα σου πω ονομα μολις το θυμηθω. Ειναι μεγαλουστικος πχ 50ρης αλλα μια χαρα τυπος ηταν αφου μου εβαζε φαρμακο και μου ελεγε "τωρα θα νοιωσεις σαν να εχεις πιει 2 ποτακια" Smile Ασε που σε ολο το χειρουργειο μιλουσαμε και λεγαμε αστεια. γενικα περασα καλα. Και μεσα στο χειρουργειο ηταν συνεχεια και η παιδιατρος. και τα βλαστοκυτταρα μου εκαναν συλλογη και μετα τα πηγε ο αντρας μου θεσσαλονικη.

443Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 4:38 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντάλια έγραψε:Καλησπέρα!!!!!! Τι μου κάνετε;; Καιρό έχω πάλι να γραψω νεάκια!! Διαβάζω κάνατε πολλές τη Β επίπεδου.. Συγχαρητήρια για τα καλά νέα σας!!!
Εγώ πήγα σήμερα στο γιατρό είδαμε το μπέμπη μας είναι μια χαρα!! Ειναι 560 γραμμάρια μας τον έβγαλε και φωτο 4D τη μουρίτσα του!! Το μόνο που μας είπε και λίγο με ανησυχησε είναι οτι είναι μια εβδομάδα πισώ απο την ηλικία κύησης... Ο γιατρός βέβαια με καθησύχασε λέγοντας μου ότι το βλέπει συχνά και οτι δεν αναπτύσσονται όλα τα μωράκια το ίδιο.. Αλλά και πάλι εγώ ανησύχησα γιατι μεχρι τώρα μου έλεγε οτι συμβαδίζει ακριβώς με την ηλικια κυησης.. Δεν ξέρω λίγο στεναχωρέθηκα... Κλείσαμε ραντεβού για αρχές Γενάρη για Β επιπέδου..

Α και μην ξεχνιόμαστε...
nina 03/04
anastasia78 04/04
τατιανα 04/04
XRYSA M 08/04
marilia_92 12/04
nakos 13/04
kata 15/04
maya 15/04
Areti2011 20/04
grousi 20/04
KellyB 21/04
Γκαλαιτζογλου 23/04
mariza 24/04
karata 25/04
momirene 25/04
Νταλια 27/04

Marilia!! κοριτσάκι ε;;; Συγχαρητήρια δεν στα είπα...

Ευχαριστω Νταλια μου

444Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 4:42 am

τατιανα

τατιανα
explorerefi έγραψε:Γεια σας κοριτσια,μαλλον ειμαι η μοναδικη με τόσα προβληματα στην εγκυμοσύνη. Έχει τύχει σε καμια να κάνει δυο φορες αυχενικη με διαφορά 5 ημερών και τα αποτελέσματα να έχουν τεράστια διαφορά? Είμαι στον 6ο και μάλλον θα πρέπει να κανω μαζί με τον β΄ επιπέδου και αμνιοκεντηση. Φοβάμαι πάρα πολύ!!

αμνιοπαρακεντηση γιατι θα κανεις? λογο της διαφορας στην αυχενικη?
γιατι δεν κανεις πρωτα την β'επιπεδου κ μπορει να μην χρειαστει αμνιο..
δεν εχω τροπο να σε καθυσηχασω γιατι δεν εχω περασει κατι παρομοιο αλλα απ'οτι διαβαζω απο αλλες κοπελες δεν ειναι κατι τοσο τρομερο και η πιθανοτητες για αποβολη ειναι πολυ μικρες..μην αγχωνεσε

445Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 7:13 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
nakos έγραψε:καλημερα κοριτσια!!

αυτο που λετε που σας τα βγαζει πιο μικρα ειναι στον υπερηχο οταν κανει μετρησεις κεφαλι κτλ?
γιατι εμενα την τελευταια φορα με εδειχνε 6 μερες πιο μπροστα, αυτο μπορει να σημαινει οτι θα γεννησω και νωριτερα?
Ναι με τις μετρήσεις που κανει στον υπερηχο μετα λεει ηλικια κυησεως βασει υπερηχου τοσο. δεν ξερω αν σημαινει οτι γεννας νωριτερα ή αργότερα! γιατι η ΠΗΤ βγαινει βασει τελευταιας περιοδου! ετσι νομιζω δηλαδη!

446Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 15, 2011 1:36 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κ απο μενα κοριτσια!εγω αναμενω τη β επιπεδου εκλεισα την τριτη ραντεβου.τατιανα η μετρηση που κανουν βγαζει την ηλικια του μωρου και σου λενε περιπου ποτε ειναι να γεννηθει αλλα εγω πιστευω οτι με την τελευταια περιοδο ειναι πιο σιγουρο ποτε θα γεννησεις γιατι αλλο μωρο ειναι μεγαλυτερο και αλλο μικροτερο δεν γεννιουνται ολα το ιδιο αν και δεν θελω να σε απογοητευσω συνηθως στο πρωτο περνεις ολο το μηνα σου.....οποτε μην αγχωνεσε!momirene πανε με τις αποδειξεις και ρωτα στο ικα μπορει να στα δεχτουν!εγω τους πρωτους μηνες ειχα πολυ υπνηλια δεν μπορουσα να κρατησω τα ματια μου τωρα δεν μπορω να κοιμηθω οχι οτι με ενοχλει το μωρο απλα ειμαι στην τσιτα εκοψα και τον καφε και τπτ! Shocked

447Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 12:27 am

momirene

[quote="τατιανα"]
explorerefi έγραψε:Γεια σας κοριτσια,μαλλον ειμαι η μοναδικη με τόσα προβληματα στην εγκυμοσύνη. Έχει τύχει σε καμια να κάνει δυο φορες αυχενικη με διαφορά 5 ημερών και τα αποτελέσματα να έχουν τεράστια διαφορά? Είμαι στον 6ο και μάλλον θα πρέπει να κανω μαζί με τον β΄ επιπέδου και αμνιοκεντηση. Φοβάμαι πάρα πολύ!!
Εγω εκανα 2 φορες αυχενικη με διαφορα 4 εβδομαδων. Δεν εβλεπαν καθαρα το ρυνικο οστο οποτε ημουν κι εγω υποψηφια για αμνιο.
Τελικα την 2η φορα το αποτελεσμα ηταν πολυ μεγαλυτερο απο την πρωτη και ειδε και ρυνικο οστο οποτε την γλυτωσα. Βεβαια μου ειχαν πει οτι ακομα και αν παλι δεν το εβλεπαν καλα θα εκανα Β επιπεδου στην 20η ενβομαδα και μετα αναλογα θα αποφασιζαμε αν θα κανουμε αμνιο ή οχι.
Ειναι δυσκολο το ξερω. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι επικυνδυνη τοσο η εξεταση οσο το μετα. Γιατι θα εχουν τρυπησει τον σακο. Ομως τα ποσοστα ειναι 1% οποτε μην το σκεφτεσαι, κανε τον σταυρο σου και θα πανε ολα καλα Smile

448Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:11 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="momirene"]
τατιανα έγραψε:
Εγω εκανα 2 φορες αυχενικη με διαφορα 4 εβδομαδων. Δεν εβλεπαν καθαρα το ρυνικο οστο οποτε ημουν κι εγω υποψηφια για αμνιο.
Τελικα την 2η φορα το αποτελεσμα ηταν πολυ μεγαλυτερο απο την πρωτη και ειδε και ρυνικο οστο οποτε την γλυτωσα. Βεβαια μου ειχαν πει οτι ακομα και αν παλι δεν το εβλεπαν καλα θα εκανα Β επιπεδου στην 20η ενβομαδα και μετα αναλογα θα αποφασιζαμε αν θα κανουμε αμνιο ή οχι.
Ειναι δυσκολο το ξερω. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι επικυνδυνη τοσο η εξεταση οσο το μετα. Γιατι θα εχουν τρυπησει τον σακο. Ομως τα ποσοστα ειναι 1% οποτε μην το σκεφτεσαι, κανε τον σταυρο σου και θα πανε ολα καλα Smile

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ 1% ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ!!!!ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την XRYSA M στις Παρ Δεκ 16, 2011 3:27 am, 1 φορά

449Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:18 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΑΧ ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΒΑΛΑΛΑ 1.5 ΚΙΛΟ Crying or Very sad ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 6.5 Rolling Eyes ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΩΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 679259 .ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!ΕΣΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ???

450Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:29 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΑΧ ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΒΑΛΑΛΑ 1.5 ΚΙΛΟ Crying or Very sad ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 6.5 Rolling Eyes ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΩΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 18 679259 .ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!ΕΣΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ???
κοριτσια καλημερα!! εγω δεν εχω τολμησει να ανεβω στη ζυγαρια κ το ξερω πως ειναι λαθος μου! αλλα ρε κοριτσια φοβαμαι τι θα αντικρυσω! ουτε ο δικος μου γιατρος ασχολειται με τα κιλα! ισως επειδη πριν μεινω εγκυος ημουν κανονικη στο βαρος! αλλα απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα επρεπε να εχω βαλει 5-7 κιλα! εγω σιγουρα τα εχω ξεπερασει προ πολλου αυτα τα 7! μαλλον πρεπει να παω να παρω μια ζυγαρια μπας και ξεστραβωθω κ σταματησω τα περιττα πραγματα! εχθες για παραδειγμα αργησα να φαω κ πειναγα σαν λυκος και εφαγα σιγουρα διπλη μεριδα! απ'οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να αφηνω τον εαυτο μου να πειναει τοσο πολυ γιατι μετα τρωω για δυο μη σας πω κ για τρεις! Very Happy εχω παθει κ μια τρελα με τα αλαντικα! συνεχεια σαλαμακια θελω να τρωω!!! αχχχ αυτα τα κιλα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις