Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
677 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 677 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

451Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:37 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΑΧ ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΒΑΛΑΛΑ 1.5 ΚΙΛΟ Crying or Very sad ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 6.5 Rolling Eyes ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΩΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 679259 .ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!ΕΣΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ???κοριτσια καλημερα!! εγω δεν εχω τολμησει να ανεβω στη ζυγαρια κ το ξερω πως ειναι λαθος μου! αλλα ρε κοριτσια φοβαμαι τι θα αντικρυσω! ουτε ο δικος μου γιατρος ασχολειται με τα κιλα! ισως επειδη πριν μεινω εγκυος ημουν κανονικη στο βαρος! αλλα απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα επρεπε να εχω βαλει 5-7 κιλα! εγω σιγουρα τα εχω ξεπερασει προ πολλου αυτα τα 7! μαλλον πρεπει να παω να παρω μια ζυγαρια μπας και ξεστραβωθω κ σταματησω τα περιττα πραγματα! εχθες για παραδειγμα αργησα να φαω κ πειναγα σαν λυκος και εφαγα σιγουρα διπλη μεριδα! απ'οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να αφηνω τον εαυτο μου να πειναει τοσο πολυ γιατι μετα τρωω για δυο μη σας πω κ για τρεις! Very Happy εχω παθει κ μια τρελα με τα αλαντικα! συνεχεια σαλαμακια θελω να τρωω!!! αχχχ αυτα τα κιλα!!

Εγώ έχω βάλει 11 κιλά, ειμαι 74. Εχω όμως κάνα μήνα που είμαι σχεδόν σταθερή, άντε να έχω πάρει 1 κιλό, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα ξαναφορέσω τα αγαπημένα μου τζιν που επιμελώς τα έχω μαζέψει για του χρόνου τέτοιο καιρό ελπίζω!!! Όσο για την όρεξή μου? Τελικά στο μυαλό είναι όλα. Χτες ο άντρας μου παράγγειλε σουβλάκια και εγώ έφαγα φακή και δεν με πείραξε καθόλου. Πάντως και εμένα η όρεξή μου είναι για σαλαμοκάσερα αλλά τα τρώω με μέτρο.

452Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:37 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρυσα οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα το ιδανικο λενε ειναι 12 με 13 κιλα το θεμα ειναι οτι το τελευταιο τριμηνο περνεις τα πιο πολλα γιατι βαραινει και το μωρο και το στηθος και η μητρα....και με τη γεννα φευγουν περιπου 8 με 9 κιλα μπορει και 10 σε αλλες.εμενα ο γιατρος μου ειναι πολυ αυστηρος με τα κιλα!με ζυγιζει συνεχεια και αν δει παραπανω γκρινιαζει!για το καλο μου λεει αλλα εγω πειναω οχι αυτος και πως να κρατηθεις και απο γλυκα και απο φαγητα???????????ας ειμαστε γερες και μετα με το θηλασμο χανεις κιλα γρηγορα και ευκολα!

453Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:38 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΑΧ ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΒΑΛΑΛΑ 1.5 ΚΙΛΟ Crying or Very sad ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 6.5 Rolling Eyes ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΩΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 679259 .ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!ΕΣΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ???

το φυσιολογικο βαρος κυμαινετε γυρω στα 11-16 κιλα.αν πριν μεινει εγκυος εισουν λιγα κιλα τοτε μπορεις να παρεις περισσοτερα σε σχεση με καποια που ξεκιναει με περισσοτερα κιλα απο το φυσιολογικο της βαρος οποτε πρεπει να προσεχει.
εχω διαβασει πως μεχρι την 26 βδομαδα πρεπει να παρεις κοντα στα 6 κιλα και μετα καθε βδομαδα μισο κιλο!
εγω εχω βαλει 10 κιλα μεχρι στιγμης(ξεκινησα ομως με λιγοτερα απο το φυσιολογικο μου βαρος)και παλι ομως φρικαρω που εβαλα τοσα..δεν με μαλωσε η γιατρος αλλα εκανε ενα γελακι του τυπου προσεχε κ λιγο..

δειτε και αυτο να παρηγορηθειτε κοριτσια
Μωρό: 3-4 κιλά • Αύξηση στήθους: 0,5-1,5 κιλό • Αύξηση μήτρας: 1 κιλό • Πλακούντας: περίπου 1 κιλό • Αμνιακό υγρό: περίπου 1 κιλό • Υγρά: 1-1,5 κιλά • Αύξηση όγκου αίματος: 1,5-2 κιλά • Αύξηση λίπους: 3-4 κιλά

οποτε δεν ειναι ολα τα κιλακια που βαζουμε απο το φαγητο!!
αχ πολυ πεινααααα

454Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:43 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:χρυσα οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα το ιδανικο λενε ειναι 12 με 13 κιλα το θεμα ειναι οτι το τελευταιο τριμηνο περνεις τα πιο πολλα γιατι βαραινει και το μωρο και το στηθος και η μητρα....και με τη γεννα φευγουν περιπου 8 με 9 κιλα μπορει και 10 σε αλλες.εμενα ο γιατρος μου ειναι πολυ αυστηρος με τα κιλα!με ζυγιζει συνεχεια και αν δει παραπανω γκρινιαζει!για το καλο μου λεει αλλα εγω πειναω οχι αυτος και πως να κρατηθεις και απο γλυκα και απο φαγητα???????????ας ειμαστε γερες και μετα με το θηλασμο χανεις κιλα γρηγορα και ευκολα!

να σου πω ενας λογος που προτιμω γυναικα γυναικολογο ειναι επειδη εχει περασει εγκυμοσυνη και καταλαβαινει ακριβως τι περναω, ενω ο αντρας οσο καλος επιστημονας και εμπειρος και να ειναι δεν προκειται ποτε να με νιωσει κ τα λεει θεωρητικα!

455Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:51 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συμφωνω!απλα ειμαι πολυ ευχαριστημενη με αυτον και στις 3 εγκυμοσυνες με παρακολουθει και δοξα το θεο ολα καλα!απλα λεει τα πολλα κιλα θα με ζορισουν και στη γεννα και θα με κανουν διαβητη και πολλα αλλα οποτε να προσεχω!εγω μεχρι στιγμης ειμαι στα 4 κιλα.

456Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:53 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΑΧ ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΒΑΛΑΛΑ 1.5 ΚΙΛΟ Crying or Very sad ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 6.5 Rolling Eyes ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΩΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 679259 .ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!ΕΣΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ???

το φυσιολογικο βαρος κυμαινετε γυρω στα 11-16 κιλα.αν πριν μεινει εγκυος εισουν λιγα κιλα τοτε μπορεις να παρεις περισσοτερα σε σχεση με καποια που ξεκιναει με περισσοτερα κιλα απο το φυσιολογικο της βαρος οποτε πρεπει να προσεχει.
εχω διαβασει πως μεχρι την 26 βδομαδα πρεπει να παρεις κοντα στα 6 κιλα και μετα καθε βδομαδα μισο κιλο!
εγω εχω βαλει 10 κιλα μεχρι στιγμης(ξεκινησα ομως με λιγοτερα απο το φυσιολογικο μου βαρος)και παλι ομως φρικαρω που εβαλα τοσα..δεν με μαλωσε η γιατρος αλλα εκανε ενα γελακι του τυπου προσεχε κ λιγο..

δειτε και αυτο να παρηγορηθειτε κοριτσια
Μωρό: 3-4 κιλά • Αύξηση στήθους: 0,5-1,5 κιλό • Αύξηση μήτρας: 1 κιλό • Πλακούντας: περίπου 1 κιλό • Αμνιακό υγρό: περίπου 1 κιλό • Υγρά: 1-1,5 κιλά • Αύξηση όγκου αίματος: 1,5-2 κιλά • Αύξηση λίπους: 3-4 κιλά

οποτε δεν ειναι ολα τα κιλακια που βαζουμε απο το φαγητο!!
αχ πολυ πεινααααα

ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΩ!

457Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Σαβ Δεκ 17, 2011 12:57 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια!!!! Τι κανετε;;; Εγω δοξα τω θεω μια χαρα! Θυμαστε που σας ελεγα πως ο γιατρος εβλεπε στις μετρησεις τον μπεμπη μικροτερο απο την ηλικια κυησης;;; Δε θα πιστεψετε τι εγινε!! Ειχε βαλει λαθος την ημερομηνια της τελευταιας μου περιοδου!!!!! Αντι Ιουλιο ακουσε Ιουνιο!!! Και με εβγαζε 25 εβδομαδων και γι αυτο βγηκαν ολα αλλ'αντι αλλων!!! Τζαμπα στεναχωρεθηκα!! Τυχαια το ειδα εντωμεταξυ στο βιντεο που τραβηξε ο αντρας μου τον υπερηχο... Ουφ,αντε να παμε τωρα τελος του μηνα για την β επιπεδου να τα δουμε ολα οτι ειναι ενταξει να ξεαγχωθουμε!!
Οσο για τα κιλα εφτασα σχεδον τα 6 αλλα πολυ με φοβαμαι τωρα στις γιορτες!! Τι να κανουμε θα δειξει. Παντως ο γιατρος λεει πως πρεπει να βαλω αλλα 5!! Δυσκολο το κοβω!! Very Happy Τατιανα αυτο που εγραψες με το τι ακριβως ειναι τα κιλα που παιρνουμε πολυ με παρηγορησε!!χιχι Razz

458Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 18, 2011 3:52 am

τατιανα

τατιανα
Ντάλια έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!!!! Τι κανετε;;; Εγω δοξα τω θεω μια χαρα! Θυμαστε που σας ελεγα πως ο γιατρος εβλεπε στις μετρησεις τον μπεμπη μικροτερο απο την ηλικια κυησης;;; Δε θα πιστεψετε τι εγινε!! Ειχε βαλει λαθος την ημερομηνια της τελευταιας μου περιοδου!!!!! Αντι Ιουλιο ακουσε Ιουνιο!!! Και με εβγαζε 25 εβδομαδων και γι αυτο βγηκαν ολα αλλ'αντι αλλων!!! Τζαμπα στεναχωρεθηκα!! Τυχαια το ειδα εντωμεταξυ στο βιντεο που τραβηξε ο αντρας μου τον υπερηχο... Ουφ,αντε να παμε τωρα τελος του μηνα για την β επιπεδου να τα δουμε ολα οτι ειναι ενταξει να ξεαγχωθουμε!!
Οσο για τα κιλα εφτασα σχεδον τα 6 αλλα πολυ με φοβαμαι τωρα στις γιορτες!! Τι να κανουμε θα δειξει. Παντως ο γιατρος λεει πως πρεπει να βαλω αλλα 5!! Δυσκολο το κοβω!! Very Happy Τατιανα αυτο που εγραψες με το τι ακριβως ειναι τα κιλα που παιρνουμε πολυ με παρηγορησε!!χιχι Razz

χαιρομαι για σενα που ξεανγχωθηκες!!αντε ολα καλα θα πανε..
πως πατε απο κλωτσιτσες?τον νιωθεις εντονα τωρα?
συνολο 11 κιλα δηλαδη σου ειπε να βαλεις??

459Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 18, 2011 9:32 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
Ντάλια έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!!!! Τι κανετε;;; Εγω δοξα τω θεω μια χαρα! Θυμαστε που σας ελεγα πως ο γιατρος εβλεπε στις μετρησεις τον μπεμπη μικροτερο απο την ηλικια κυησης;;; Δε θα πιστεψετε τι εγινε!! Ειχε βαλει λαθος την ημερομηνια της τελευταιας μου περιοδου!!!!! Αντι Ιουλιο ακουσε Ιουνιο!!! Και με εβγαζε 25 εβδομαδων και γι αυτο βγηκαν ολα αλλ'αντι αλλων!!! Τζαμπα στεναχωρεθηκα!! Τυχαια το ειδα εντωμεταξυ στο βιντεο που τραβηξε ο αντρας μου τον υπερηχο... Ουφ,αντε να παμε τωρα τελος του μηνα για την β επιπεδου να τα δουμε ολα οτι ειναι ενταξει να ξεαγχωθουμε!!

χαιρομαι για σενα που ξεανγχωθηκες!!αντε ολα καλα θα πανε..
πως πατε απο κλωτσιτσες?τον νιωθεις εντονα τωρα?
συνολο 11 κιλα δηλαδη σου ειπε να βαλεις??

Γενικα καθε φορα μου λεει πως πρεπει να παρω 10 με 13 κιλα.. Αλλα δεν το βλεπω.. Rolling Eyes Θα δειξει.. Οσο για τον μπεμπη τον νιωθω πλεον κανονικοτατα!!! Αμα αρχισει τον χορο δεν σταματαει!! Πολυ μου αρεσει Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 654316

460Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 18, 2011 11:35 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγκυουλες ποσα κιλακια εχετε βαλει ως τωρα;Σας προβληματιζουν αν ειναι πολλα η οχι;

461Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 18, 2011 12:49 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:Εγκυουλες ποσα κιλακια εχετε βαλει ως τωρα;Σας προβληματιζουν αν ειναι πολλα η οχι;

ΜΑΡΙΛΙΑ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 6!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΒΑΡΑΙΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΙΝΗΤΗ.ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΙΑΣΜΕΝΗ Rolling Eyes ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΑ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ!!!!ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ????ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!ΕΓΩ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ???

462Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 19, 2011 1:23 am

τατιανα

τατιανα
marilia_92 έγραψε:Εγκυουλες ποσα κιλακια εχετε βαλει ως τωρα;Σας προβληματιζουν αν ειναι πολλα η οχι;

A Μαριλιακι χανεις επεισοδια..χεχε αν δεις τα σχολια τα τελευταια τα κιλακια ειναι ενα πονεμενο θεματακι!!
εγω ειμαι ηδη 11 κιλα παραπανω!(ειμαι 63.5) το 70αρι το βλεπω να το χτυπαω μεχρι το τελος... Laughing
Δεν χαιρομαι και τρελα αλλα ουτε και με πειραζη πολυ γιατι ακομα ειμαι στα ορια..ελπιζω να μην βαλω πολλα προς το τελος!
εσυ?? φανταζομαι θα εχεις πιο λιγα απο την πρωτη σου εγκυμοσυνη που ειχες και 2 μωρακια!

463Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 19, 2011 10:02 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου ειδα πως δας προβληματιζουν τα κιλακια αλλα δεν θα επρεπε.Μονο αμα ξεπερασετε ενα οριο τοτε να ανησυχητε τωρα δεν υπαρχει προβλημα.Εγω πλεον εχω παρει 8 κιλα ειμαι και ευσωμη...Καλα καλα δεν προλαβα να χασω της πρωτης μπηκαν και τις δευτερης...

464Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 20, 2011 2:32 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια!!!! Τι κανετε;;; Εγω δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο τις κλωτσιτσες του μπεμπη, Very Happy Δεν παραπονιεμαι ομως!!Μου αρεσει Very Happy Very Happy Μακαρι να με κλωτσαει να καταλαβαινω πως ειναι καλα!! Very Happy
Να σας πω, διαβαζα τις προαλλες ενα αρθρο για το διαβασμα στο εμβρυο, πως αμα του διαβαζεις ενα συγκεκριμενο κειμενο οταν ειναι ακομα στην κοιλιτσα και του το διαβαζεις συνεχεια αυτο μαθαινει ακουγοντας το οταν γεννηθει και ηρεμει.. Και μαλιστα σε δεκαπεντασυλλαβο στιχο που ειναι και πιο ρυθμικο.. Και ψαχνω να βρω ενα βιβλιαρακι με τετοια παραμυθακια αλλα δεν βρισκω..Μηπως ξερει καμια;;; Θα ανοιξω και καινουργιο θεματακι μηπως με βοηθησει και καμια πιο παλια μανουλα..

465Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 20, 2011 5:06 am

τατιανα

τατιανα
Ντάλια έγραψε:Καλημερα κοριτσακια!!!! Τι κανετε;;; Εγω δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο τις κλωτσιτσες του μπεμπη, Very Happy Δεν παραπονιεμαι ομως!!Μου αρεσει Very Happy Very Happy Μακαρι να με κλωτσαει να καταλαβαινω πως ειναι καλα!! Very Happy
Να σας πω, διαβαζα τις προαλλες ενα αρθρο για το διαβασμα στο εμβρυο, πως αμα του διαβαζεις ενα συγκεκριμενο κειμενο οταν ειναι ακομα στην κοιλιτσα και του το διαβαζεις συνεχεια αυτο μαθαινει ακουγοντας το οταν γεννηθει και ηρεμει.. Και μαλιστα σε δεκαπεντασυλλαβο στιχο που ειναι και πιο ρυθμικο.. Και ψαχνω να βρω ενα βιβλιαρακι με τετοια παραμυθακια αλλα δεν βρισκω..Μηπως ξερει καμια;;; Θα ανοιξω και καινουργιο θεματακι μηπως με βοηθησει και καμια πιο παλια μανουλα..

και εγω το εχω διαβασει αυτο!για ανοιξε το θεματακι μπας και βρουμε κανενα βιβλιο καταλληλο!

Για πειτε κοριτσια κανατε κανενα ψωνιο για το μπεμπακι σας?
εγω αγορασα κουνια-αλλαξιερα (που αργοτερα γινετε εφηβικο κρεβατι κομοδινο κ γραφειο), καροτσι, και καποια ψιλοπραγματα οπως σαλιαριτσες πετσετουλες πανες αγκαλιας κτλ!
αχ τα βλεπω και ονειρευομαι.. Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 328109

466Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 20, 2011 6:23 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω σημερα παω για β επιπεδου εχω αγχωθει!ειναι μεχρι να ακουσω οτι ολα ειναι οκ!ψωνια δεν εκανα ακομη εχω πολλα φανελακια φορμακια τα περισσοτερα ειναι ροζ αλλα εχω και ουδετερα μου δωσε και μια φιλη καποια ρουχαλακια που εχει αγορι,καροτσια μπιμπερα βραστηρες εχω τωρα θα περιμενω τις εκπτωσεις τον ιανουαριο να του παρω καποια ρουχαλακια και καμια κουβερτουλα!

467Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 20, 2011 6:29 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω σημερα παω για β επιπεδου εχω αγχωθει!ειναι μεχρι να ακουσω οτι ολα ειναι οκ!ψωνια δεν εκανα ακομη εχω πολλα φανελακια φορμακια τα περισσοτερα ειναι ροζ αλλα εχω και ουδετερα μου δωσε και μια φιλη καποια ρουχαλακια που εχει αγορι,καροτσια μπιμπερα βραστηρες εχω τωρα θα περιμενω τις εκπτωσεις τον ιανουαριο να του παρω καποια ρουχαλακια και καμια κουβερτουλα!

Καλα αποτελεσματα να εχεις!Κι εγω εχω μπολικα ρουχαλακια και περιμενω τον ιανουαριο για παραπανω.Καροτσια κουβερτουλες και τα σχετικα τα εχω απο τα διδυμακια μου αλλα πολλα εδωσα στην αδερφη μου που γεννησε πριν λιγες μερες....

468Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 20, 2011 6:33 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου δεν σας ειπα για την βαφτηση των μικρων μου.Πηραν και επισημα τα ονοματακια τους "Αριστειδης-Αναστασια".Δεν εκλαψαν καθολου τα γλυκα μου και ολα εγιναν οπως τα περιμενα...

469Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 21, 2011 12:08 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marilia_92 έγραψε:Κοριτσακια μου δεν σας ειπα για την βαφτηση των μικρων μου.Πηραν και επισημα τα ονοματακια τους "Αριστειδης-Αναστασια".Δεν εκλαψαν καθολου τα γλυκα μου και ολα εγιναν οπως τα περιμενα...
μαριλια μου να σου ζησουν!! παντα ευτυχισμενα και καλοτυχα!!
Κοριτσια καλημερα!! εγω οπως σας εχω πει αγορασα το καροτσι του μπεμπη! και απο τα υπολοιπα 8α περιμενω τον ιανουαριο! αλλα εκανα shopping therapy για μενα!! δεν χοραγα σε κανενα απο τα ρουχα μου κ ετσι πηγα και ανανεωθηκα με καινουργια ρουχαλακια!! και πολυ το χαρηκα!!
γκαλαιτζογλου πως πηγε η Β επιπεδου? ολα καλα φανταζομαι!! περιμενουμε νεα σου!! εχτες εφτιαξα για πρωτη φορα μελομακαρονα!! και ο αντρας μου ξετρελαθηκε! βγηκαν τελεια!! αντε καλες γιορτες να εχουμε!!
φιλια πολλα!!

470Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 21, 2011 12:28 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!μαριλια να σου ζησουν γερα και καλοτυχα να ειναι!ολα καλα με τα αποτελεσματα του υπερηχου ο μπεμπης ειναι 500γρ και εχει ψηλα ποδια μου ειπε!!!!αλλα μας ταλαιπωρησε δεν μασ εδειχνε καθολου προσωπο εβαζε ολο τα χερια στα μουτρα και κοιμοταν δεν γυριζε με βαλαν να φαω καμια 10 καραμελες για να τον ξυπνησω και να μετρησει αυτα που ηθελε!δεν ηξερα οτι οταν τρως γλυκο ξυπναει....ολες οι μανουλες ειχαν φωτο 3D και εγω τπτ!δεν φανηκε καθολου κρυβοταν το ατιμο!αυτα τα νεα!παντως κοριτσια οσες δεν ψωνησατε ψαξτε λιγο στο www.bambino.bg ειναι βουλγαρια σαντασκι και ειναι κατι σαν τα λητω με παρα πολυ φτηνα πραγματα ψωνησε η κουμπαρα μου τελεια πραγματα και απο τιμες σουπερ....οπωσ επισης εχει και τα παμπερς τα γνησια τα πρωτα τα new born πολυ φτηνα!

471Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 21, 2011 3:16 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα σε ολες!!!!!!!!!!μαριλια να σου ζησουν γερα και καλοτυχα να ειναι!ολα καλα με τα αποτελεσματα του υπερηχου ο μπεμπης ειναι 500γρ και εχει ψηλα ποδια μου ειπε!!!!αλλα μας ταλαιπωρησε δεν μασ εδειχνε καθολου προσωπο εβαζε ολο τα χερια στα μουτρα και κοιμοταν δεν γυριζε με βαλαν να φαω καμια 10 καραμελες για να τον ξυπνησω και να μετρησει αυτα που ηθελε!δεν ηξερα οτι οταν τρως γλυκο ξυπναει....ολες οι μανουλες ειχαν φωτο 3D και εγω τπτ!δεν φανηκε καθολου κρυβοταν το ατιμο!αυτα τα νεα!παντως κοριτσια οσες δεν ψωνησατε ψαξτε λιγο στο www.bambino.bg ειναι βουλγαρια σαντασκι και ειναι κατι σαν τα λητω με παρα πολυ φτηνα πραγματα ψωνησε η κουμπαρα μου τελεια πραγματα και απο τιμες σουπερ....οπωσ επισης εχει και τα παμπερς τα γνησια τα πρωτα τα new born πολυ φτηνα!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ!ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΤΑ CHIPOLINO ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΔΩ Crying or Very sad

472Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 21, 2011 5:51 am

τατιανα

τατιανα
κοριτσια απο βουλγαρια πηρα και εγω την κουνια και το καροτσι!
εμας ειναι 100 χλμ απο εδω..το καταστημα ειχε και τα chipolino που λες χρυσα και μαλιστα τα πηρα πιο φτηνα απο την σελιδα www.bambino.bg.
η κουνια ειναι αυτη http://www.bambino.bg/dizain-baby-detsko-leglo-dizain-baby-adelina-70190sm-p-198.html
και την ντουλαπα την παραγγειλα, αυτην
http://www.bambino.bg/baby-hope-garderob-baby-hope-byal-p-2416.html
ειναι τουρκικης κατασκευης.

και το καροτσι μας ειναι αυτο http://www.bambino.bg/bertoni-kombinirana-kolichka-bertoni-atlanta-violet-beige-city-p-4744.html
αν σας ενδιαφερει σας λεω και τιμες γιατι πραγματικα αξιζει!

473Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 21, 2011 6:14 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα!!! Μαριλια να σου ζησουν τα διδυμακια!! Κοριτσια αυτο το site που λετε απο Βουλγαρια ξερετε αν εχει αγγλικα;;; Γιατι με τα βουλγαρικα δεν... Wink

474Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 21, 2011 6:29 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ντάλια έγραψε:Καλησπερα!!! Μαριλια να σου ζησουν τα διδυμακια!! Κοριτσια αυτο το site που λετε απο Βουλγαρια ξερετε αν εχει αγγλικα;;; Γιατι με τα βουλγαρικα δεν... Wink
πατα πανω εδω και θα βγαλει μεταφρασμεναhttp://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=bg&u=http://bambino.bg/&ei=1-zxTsH7Be314QTahIS3AQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CCAQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dbambino%2Bbg%26hl%3Del%26biw%3D1600%26bih%3D778%26prmd%3Dimvns

475Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 19 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 21, 2011 6:32 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα το κρεβατακι που πηρες πηρε κ η κουμπαρα μου ειναι και κουνια ε?ειναι πολυ γερο και κατασκευη τελεια!και το καροτσι πολυ καλο!ποσο σου βγηκε το καροτσι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις