451 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Παρ Δεκ 16, 2011 3:37 am
explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΑΧ ΕΓΩ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΒΑΛΑΛΑ 1.5 ΚΙΛΟ ΑΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 6.5 ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΚΑΠΩΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΑΛΛΑ ΠΕΙΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!ΕΣΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ???κοριτσια καλημερα!! εγω δεν εχω τολμησει να ανεβω στη ζυγαρια κ το ξερω πως ειναι λαθος μου! αλλα ρε κοριτσια φοβαμαι τι θα αντικρυσω! ουτε ο δικος μου γιατρος ασχολειται με τα κιλα! ισως επειδη πριν μεινω εγκυος ημουν κανονικη στο βαρος! αλλα απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα επρεπε να εχω βαλει 5-7 κιλα! εγω σιγουρα τα εχω ξεπερασει προ πολλου αυτα τα 7! μαλλον πρεπει να παω να παρω μια ζυγαρια μπας και ξεστραβωθω κ σταματησω τα περιττα πραγματα! εχθες για παραδειγμα αργησα να φαω κ πειναγα σαν λυκος και εφαγα σιγουρα διπλη μεριδα! απ'οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να αφηνω τον εαυτο μου να πειναει τοσο πολυ γιατι μετα τρωω για δυο μη σας πω κ για τρεις! εχω παθει κ μια τρελα με τα αλαντικα! συνεχεια σαλαμακια θελω να τρωω!!! αχχχ αυτα τα κιλα!!
Εγώ έχω βάλει 11 κιλά, ειμαι 74. Εχω όμως κάνα μήνα που είμαι σχεδόν σταθερή, άντε να έχω πάρει 1 κιλό, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα ξαναφορέσω τα αγαπημένα μου τζιν που επιμελώς τα έχω μαζέψει για του χρόνου τέτοιο καιρό ελπίζω!!! Όσο για την όρεξή μου? Τελικά στο μυαλό είναι όλα. Χτες ο άντρας μου παράγγειλε σουβλάκια και εγώ έφαγα φακή και δεν με πείραξε καθόλου. Πάντως και εμένα η όρεξή μου είναι για σαλαμοκάσερα αλλά τα τρώω με μέτρο.
Εγώ έχω βάλει 11 κιλά, ειμαι 74. Εχω όμως κάνα μήνα που είμαι σχεδόν σταθερή, άντε να έχω πάρει 1 κιλό, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα ξαναφορέσω τα αγαπημένα μου τζιν που επιμελώς τα έχω μαζέψει για του χρόνου τέτοιο καιρό ελπίζω!!! Όσο για την όρεξή μου? Τελικά στο μυαλό είναι όλα. Χτες ο άντρας μου παράγγειλε σουβλάκια και εγώ έφαγα φακή και δεν με πείραξε καθόλου. Πάντως και εμένα η όρεξή μου είναι για σαλαμοκάσερα αλλά τα τρώω με μέτρο.