Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

701Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 3:33 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:μηπως εχεις νεα απο βουλγαρια για τα pampers?τιμες εννοω και αν συμφερουν γιατι ετσι μου ειπαν οτι ειναι πολυ οικονομικα.

αν σου πω οτι δεν εψαξα καθολου για παμπερς?? μια κοπελα εδω στο φορουμ ειπε οτι βρηκε και το γαλα σκονη που περνει εδω εκει πιο φτηνα!

702Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 5:20 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
τατιανα έγραψε:κασταλια την διαβασα και εγω την ιστορια σου και θα συμφωνησω απολυτα πως πρεπει να τα λεμε ολα στον γιατρο ειδικα εμεις που ειμαστε πρωτη φορα εγκυες!Επισης και εγω επειδη δεν εχω καποιο προβλημα στην εγκυμοσυνη κουραζομουν και δεν προσεχα..την τεταρτη πηγα βουλγαρια και ημουν ολη μερα στο ποδι ισως γιαυτο την παρασκευη με επιασαν τοσο εντονες συσπασεις..γιαυτο θελει προσοχη!ειμαι τριτη μερα ξαπλα και ξεκουραση και τα εχω παιξει λιγο αλλα ευτυχως οι συσπασεις μειωθηκαν κατα πολυ!
μηπως εχεις νεα απο βουλγαρια για τα pampers?τιμες εννοω και αν συμφερουν γιατι ετσι μου ειπαν οτι ειναι πολυ οικονομικα.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΝΟΥΝ 13 ΕΥΡΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ 1 ΝΟΥΜΕΡΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 2!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!

703Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Ιαν 22, 2012 1:39 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι και μενα ετσι με ειπαν στο σουπερ που κοιταξα εχει 7 ευρο η πολυ μικρη συσκευασια.αν συμφερει να παμε να εφοδιαστουμε και το 2 νουμερο να ειναι δεν πειραζει 3-6 κιλα ειναι μια χαρα θα ειναι!δες και πες μας χρυσα θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!

704Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 23, 2012 2:36 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα!!! πως περασατε το σ.κ? εμεις βαφαμε το δωματιο κ βγηκε πολυ ωραιο! τωρα μας μενουν τα επιπλακια μας και τα ρουχαλακια μας!! και σιγα σιγα μαζευομαστε! σημερα πηγα για το ντοπλερ και ο μπεπμης εχει φτασει τα 1460 γραμ.! Διαβαζω οτι κατα μεσο ορο τα μωρακια στην 28 εβδομαδα ειναι 1100 γραμ. και λεω μπραβο το μωρακι μου θα βγει μεγαλο(λογω του μπαμπα του που ειναι ψηλος 1,90) αλλα μετα μιλησα με την κουνιαδα μου που η μπεμπα στην 28 εβδομαδα ηταν 2100 και λεω δεν ειναι δυνατον αφου γεννηθηκε φυσιολογικη 3200 γρ πως γινεται?
και να σας πω την αληθεια δεν μπορω να καταλαβω πως μετρανε τα γραμαρια του εμβρυου! τελος παντων γερο να ειναι πανω απολα και ολα τα αλλα...!
εσεις πως ειστε? εχετε κανει το Ντοπλερ?
αργοτερα θα προσπαθησω να σας βαλω και φοτο απο το δωματιο!
α ξεχασα να σας πω οτι το σαββατο πηγαμε στα ηρα με την μαμα μου και μαλλον ολα τα ρουχαλακια του μπεμπη απο εκει θα τα παρω! εχει πολυ καλη ποιοτητα αποτι μου εχουν πει φιλες μαμαδες και τωρα με τις εκπτωσεις εχει βαλει προσφορες!
αυτα τα νεα μας!! φιλια πολλα σε ολες! και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

705Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 23, 2012 2:47 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!!! πως περασατε το σ.κ? εμεις βαφαμε το δωματιο κ βγηκε πολυ ωραιο! τωρα μας μενουν τα επιπλακια μας και τα ρουχαλακια μας!! και σιγα σιγα μαζευομαστε! σημερα πηγα για το ντοπλερ και ο μπεπμης εχει φτασει τα 1460 γραμ.! Διαβαζω οτι κατα μεσο ορο τα μωρακια στην 28 εβδομαδα ειναι 1100 γραμ. και λεω μπραβο το μωρακι μου θα βγει μεγαλο(λογω του μπαμπα του που ειναι ψηλος 1,90) αλλα μετα μιλησα με την κουνιαδα μου που η μπεμπα στην 28 εβδομαδα ηταν 2100 και λεω δεν ειναι δυνατον αφου γεννηθηκε φυσιολογικη 3200 γρ πως γινεται?
και να σας πω την αληθεια δεν μπορω να καταλαβω πως μετρανε τα γραμαρια του εμβρυου! τελος παντων γερο να ειναι πανω απολα και ολα τα αλλα...!
εσεις πως ειστε? εχετε κανει το Ντοπλερ?
αργοτερα θα προσπαθησω να σας βαλω και φοτο απο το δωματιο!
α ξεχασα να σας πω οτι το σαββατο πηγαμε στα ηρα με την μαμα μου και μαλλον ολα τα ρουχαλακια του μπεμπη απο εκει θα τα παρω! εχει πολυ καλη ποιοτητα αποτι μου εχουν πει φιλες μαμαδες και τωρα με τις εκπτωσεις εχει βαλει προσφορες!
αυτα τα νεα μας!! φιλια πολλα σε ολες! και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

εγω ξαπλα την εβγαλα λογω συσπασεων ευτυχως λιγοστεψαν, αλλα σημερα καλου κακου θα παω να με δει!
αχ ναι βαλε φωτο να δουμε το δωματιακη πως το βαψατε!!και εμεις ακομα στο βαψιμο μειναμε..
για το βαρος απο οτι ξερω ειναι πλασματικες οι τιμες που μας λενε..μετρανε κεφαλι ποδι κοιλιτσα κτλ κ ο υπερηχος βγαζει στο περιπου!
εχω περιεργια να δω και εμενα ποσο πηγε..στις 26-27 βδομαδα ηταν 932 οποτε ο δικος σου ειναι μια χαρουλα παιδαρος!

706Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 23, 2012 11:21 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ Embarassed ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΡΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ.ΑΦΟΥ ΞΑΠΛΩΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΚΟΛΛΗΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Very Happy ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΛΙ Η ΗΒΙΚΗ ΣΥΜΦΙΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΝΑΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ Embarassed ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ 13 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΚΑΠΟΥ 8.50 ΕΥΡΩ ΤΑ 43.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΤΟ 1.ΜΟΝΟ ΤΑ SENSITIVE ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΤΟ 1 ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑ ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 7 ΕΥΡΩ ΤΑ 3+1 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

707Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 23, 2012 11:12 pm

momirene

Καλημερα κοριτσια!
Εχτες πηγαμε στο γιατρο και ο μπεμπης ειναι 1 κιλο! Μια χαρα ολα εκτος απο μενα που εχω βηχα και παιρνω σιροπι και πινω πολυ τσαγακι μπας και στρωσω. Ντοπλερ θα κανω την 32η εβδομαδα. Τελικα ΠΗΤ μου εδωσαν 30/4 αλλα λογω καισαρικης θα μπω μετα το Πασχα. Τα κιλα μου πηραν την ανηφορα...6 πηρα αυτο τον μηνα και συνολικα εχω 13...ο γιατρος ειπε να προσεξω την διατροφη μου...ναι ξερω...εφαγα πολυ γλυκοστις γιορτες και δυστυχως δεν σταματησα!
Απο σημερα το πρωινο εχει δημιτριακα και γαλα. Και οχι 4 τοστ! Crying or Very sad

708Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 24, 2012 1:28 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σε ολες!αχ αυτος ο βηχας monirene κραταει πολυ....υπομονη σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα!χρυσα ευχαριστω για τις πληροφοριες συμφερουν πολυ παντως!εμεις καλα ο μπεμπης κουνιετε πολυ ευτυχως οι εξετασεις μου βγηκαν τελειες με τοσα γλυκα το σακχαρο μου ειναι 86 και το σιδηρο μου 50 και ο αιματοκριτης μου 37.ευτυχως γιατι ειχα αγχωθει...

709Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 24, 2012 3:52 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΩΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΕΛΑ ΕΛΑΦΡΥ ΚΡΥΩΜΑΤΑΚΙ.ΑΜΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΧΑΙΔΕΥΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΑΜΕ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ????ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ???

710Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 24, 2012 4:31 am

momirene

XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΩΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΕΛΑ ΕΛΑΦΡΥ ΚΡΥΩΜΑΤΑΚΙ.ΑΜΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΧΑΙΔΕΥΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΟΥΣΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΝΑΜΕ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ????ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ???
Θα σου γραψει η παιδιατρος τι να παρεις πριν βγεις απο το νοσοκομειο αλλα εγω ειχα παρει μερικα διαφορετικα απο αυτα που μου ειπε απλα εκεινη εγραψε τα πιο οικονομικα.
Λοιπον επαιρνα frezyderm ελληνικη εταιρια...
Αφρουλουτρο και σαμπουαν frezyderm
κρεμα σωματος (δεν εβαλα λαδι μπλιαχ!) frezyderm
κρεμα για τον πωπω frezyderm & weleda (κανει θαυματα στο συγκαμα)
Τωρα βρηκα και ενα σαμπουαν αφρουλουτρο ελληνικης παλι εταιριας στο φαρμακειο Pharmasept Tol velvet 2 σε 1... Το 1 λιτρο 15 ευρω και ειναι με απλικατερ οποτε ρυθμιζεις την ποσοτητα και δεν βαζεις πολυ. Μου παει πανω απο 8 μηνες πλεον και κανει και για ολη την οικογενεια και για βρεφη και σκεφτομαι να το βαζω και στον μπεμπη. Τα υπολοιπα δεν τα αλλαζω με τιποτα οσο ακριβα και αν ειναι που η κρεμα weleda εχει 8 ευρω δεν ειναι πολυ ακριβη.

711Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 24, 2012 5:27 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω proderm ποτε δεν μας προκαλεσε σπυρακια η ξηροδερμια αυτο που ειναι 2 σε 1 και την ενυδατικη επισης proderm μυριζουν τελεια και ειναι και οικονομικα!για το συγκαμα την κλασικη penaten στο αλουμινενιο κουτακι και παρολο που ειχα κοριτσια και ειναι πιο ευαισθητα στο συγκαμα δεν επαθαν τιποτα σαυτο παιζει ρολο και το pampers για μενα αν ειναι ναυλον και δεν αεριζετε θα συγκαει!αυτα θα προτημησω και τωρα γενικα οι γιατροι να ξερεις λενε παρε το ταδε γιατι περνουν μιζες απολα και κυριως απο τα γαλατα καλο ειναι να δοκιμασεις εσυ και να δεις τι θα σαρεσει.παραδειγμα της κουμπαρας μου το μωρο ενα χρονο βγαζει εξανθηματα και η παιδιατρος της την ελεγε βαζε της frezyderm την κρεμα ειναι η καλυτερη το μωρο ομως δεν γινοταν καλα και αυτη συνεχιζε σαν πρωταρα γιατι φοβοταν να βαλει αλλη οσπου μετα απο καιρο πηγε στο φαρμακειο και ειπε το προβλημα και η φαρμακοποιος την εδωσε μια αλλη απλη και της εφυγαν τα σπυρακια και επειδη την ηξερε την παιδιατρο την ειπε οτι συστηνει μονο αυτα στους πελατες της για να περνει μιζα.ελεος!δεν εχω κατι με τα frezyderm απλα σαν γεγονος στο λεω να μην περνεις οτι σου λεει ακριβως να ρωτας και αλλου!!!

712Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 24, 2012 8:27 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!Α ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΜΠΕΡΣ ΚΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ 2.ΚΑΛΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.ΠΡΙΝ ΠΗΓΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ!ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ.ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΓΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΜΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ!ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝ ΛΙΝΕ ΣΟΠ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

713Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 25, 2012 12:53 am

momirene

Σαφως και αν δεν "κατσει" καλα στο μωρο αλλαζεις κρεμα, ολα τα δερματακια δεν ανεχονται στην αρχη τα ιδια. Τον τελευταιο χρονο κανει λιγη ξηροδερμια ή την ανοιξη αν παει στα χορτα μπορει να βγαλει σπυρακια και του παιρνω την Aderma που ειναι για ξηρα δερματα ή ατοπικη δερματιτιδα. Απλα δεν εθλω οτι βαζω να εχει pAraben και παραγωγα του. Ευτυχως η παιδιατρος (οχι της κλινικης) που πηγαινουμε ποτε δεν μου ειπε παρε αυτο το γαλα ή αυτην την κρεμα Smile Οταν θηλαζα ειπε στον αντρα μου να μου δινει 50 ευρω την εβδομαδα για το γαλα που γλυτωνουμε Very Happy
Οσο για τις πανες..δυσκολο παιδια. Ο δικος μου φορουσε στην αρχη 1-2 pampers και μετα Libero μεχρι Νο5. Μετα την κοψαμε την πανα. Πηρα και Babylino αλλα ηταν πολυ σκληρες και δεν μπορουσε να περπατησει ο καημενος. Φιλες μου παιρνουν και απο το Lidl και ειναι πολυ ευχαριστημενες. Εγω του πηρα αλλα ενω ηταν το νουμερο μας ο μικρος το βραδυ γινονταν μουσκεμα.

Οσο για το θεμα εξωτερικο η γνωμη μου ειναι η εξης και ελπιζω να μην παρεξηγηθω.

Απο Βουλγαρια Τουρκια δεν παω να ψωνισω τιποτα. Φοβαμαι πολυ την ποιοτητα κυριως στις βαφες των ρουχων. τα δερματακια τους ειανι πολυ ευαισθητα. φοβαμαι τα χρωματα στα εππιπλα. Φοβαμαι πολυ γενικα Crying or Very sad Μπορει να ειναι φτηνα αλλα μας εχουν τσακισει, μεχρι ψωμια φερνουν απο εκει και πουλανε εδω για πιο φτηνα! Αμα θελω φτηνο ψωμι φτιαχνω μονη μου, σιγα το δυσκολο.Αν βαλεις την βενζινη που θα καψεις μεχρι να απς Βουλγαρια ή Τουρκια ερχεται το ιδιο. Εχει αν ψαξεις επιπλαδικα και ρουχα φτηνα και στα μερη μας. Η αντιδραση ειναι να πας σε μαγαζι και να λες οτι ειναι ακριβο γι αυτο δεν το παιρνω, ενω συνηθως λεμε "θα ξαναπερασω". να βρουν τροπο να φερνουν φτηνα. Δεν μπορει να φερνεις πραγματα απο βιοτεχνια Θεσσαλονικης και να μου το πουλας λες και εισαι στο Manhatan. Τσαντα Verde απο θεσσαλονικη 45ευρω! κατσε καλα! Mad Απλα δεν θα ψωνισω απο το συγκεκριμενο μαγαζι, να μαθουν στον ανταγωνισμο και οχι στο πουλαω ενα για να βγαλω ολο τον μηνα. Εγω μετα απο ψαξιμο στην αγορα της Ξανθης εχω βρει εσωρουχα ελληνικα Ανατολια απο 1.5ευρω για τον μικρο. Τελειο βαμβακερο δεν παθαινει τιποτα απο τα πλυσιματα και κοστιζει οσο απο το παζαρι. Υστερα ας μην συγκρινουμε τα μαγαζια του ιντερνετ με τα τοπικα. Πολλα μαγαζια Online δεν εχουν μαγαζι μονο μια αποθηκη πρεπει αν εχουν, εχουν το ιντερνετ που δεν εχει κοστος αρα πουλανε πιο φτηνα σου βαζουν και μεταφορικα κουριερ ή σου λενε πανω απο 100 ευρω δωρεαν και νομιζεις οτι ψωνισες φτηνα.
Τελος παντων μεγαλη συζητηση οι αγορες και φραγκα δεν υπαρχουν δυστυχως. Οποτε μαλλον ο καθενας κανει οτι νομιζει καλυτερο γι αυτον.

714Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 25, 2012 3:18 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα! Χρυσα μου για τις κρεμες-σαμπουαν κλπ εχω να πω απο την μικρη μου εμπειρια απο την ανηψια μου ειναι τι παει στο παιδι! η κουνιαδα μου στην αρχη της ειχε τα προιντα fissan και μια χαρα ητανε μετα τις φερανε δωρο τα Frezyderm και ηταν ακομα καλυτερα! και το μωρακι ελαμπε! αν δεν σου βγαλει καμια δερματιτιδα δεν εχεις προβλημα με κανενα! απλα ειναι και τι αντεχει η τσεπη σου! οσο για τις αγορες εχω να πω οτι σε ολους τους τομεις τα παντα ειναι υπερτιμημενα! εγω κοιταξα για επιπλα δωματιου και στα κοινα μεγαλα μαγαζια ειναι πανακριβα! και αποφασισα την κουνια και την συρταριερα-αλαξιερα να την παρω απο ΙΚΕΑ! 80 ευρω η κουνια και 150 ευρω η συρταριερα! θα παρω και μια πολυθρονα για θυλασμο και ειμαστε ετοιμη απο επιπλακια! μου φαινονται εξωφρενικα πολλα τα λεφτα για κουνια και αλαξιερα απο πχ τα ΗΡΑ ή τα Λητω! οσο για ρουχαλακια στην αρχη σκεφτηκα και τα jumbo αλλα για να ειμαι ειλικρινεις μετα το μετανιωσα! τωρα με τις εκπτωσεις νομιζω πως στα πρωτα ρουχαλακια του αξιζει να τα παρεις απο καπου που ξερεις οτι εχει καλη ποιοτητα! η κουνιαδα ειχε παρει ολα τα πρωτα ρουχαλακια απο τα mothercare και με το πρωτο πλυσιμο εβγαζαν κομπακια και τις εφεραν δωρα απο τα ΗΡΑ και η ποιοτητα ειναι πολυ καλη! οποτε αποφασισα να παρω τα περισσοτερα απο εκει και καποια απο τα Η&Μ και ΖΑRA που και αυτα ειναι οικονομικα και καλα! Γνωμη μου παντα! ο καθενας αποφασιζει μονος του και φυσικα στους καιρους που ζουμε δεν ειναι για σπαταλες! πρεπει ολοι να ψαχνουμε αυτο που μας συμφερει καλυτερα!
Κοριτσια πηρα στα χερια μου τις εξετασεις που ειχα κανει και το μαγνησιο μου μαζι με το ασβεστιο ειναι χαμηλα! το μαγνησιο εχει πεσει στο 1,3 με τιμη αναφορας απο 1,7 εως 2,3 και δεν ξερω γιατι αφου παιρνω 3 χαπια μαγνησιου την ημερα! θα τις ξανακανω και θα δουμε και μετα θα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μου πει! εσας πως ειναι οι εξετασεις σας? θα επαναλαβω και την γενικη ουρων γιατι λεει δεν ηταν σωστο το δειγμα! αντε να δουμε! ουφ ψιλοαγχωθηκα! ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο και ολα να πανε καλα! απο την αλλα λεω αφου το ειδαμε το μωρακι μου και ειναι ολα καλα να μην ανησυχω αλλα ειμαι πρωταρα και ολο τα ασχημα σκεφτομαι! φταινε και αυτες οι ορμονες! ουφ σας ζαλισα! συγγνωμη! φιλια πολλα και περαστικα στις αρρωστουλες!

715Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 25, 2012 9:52 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy .ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΓΙΝΕ 1.250ΓΡΑΜ.ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΝΕΥΡΙΑΖΩ ΠΟΥ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ???ΟΝΤΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΣΑΜΠΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΣ!ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ???ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ???ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

716Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 1:03 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλημερα!
Επαναφερω το θεμα των συσπασεων γιατι πραγματικα θελω να με βοηθησετε!
Τελικα εκει που ψαχνομουν ...τι ειναι οι συσπασεις και μετα απο συζητηση με εσας καταλαβαοτι εχω. Πηρα τον γιατρο μου τηλ. Και μου ειπε να παιρνω μαγνησιο 3 την ημερα. Το βραδυ ξυπνησα απο συσπαση...και η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει πολυ. αυτο που με ανησυχει ειναι οτι συνοδευεται απο αισθημα περιοδου 20-30 δευτ. Πετρωνει η κοιλια και μετα χαλαρωνει.αφου να φανταστειτε οτι ξυπνησα... Επισης αυριο μαζι με την καμπυλη θα μου παρουν και κολπικο επιχρησμα μηπως υπαρχει κανενα μικροβιο. Αν και πριν τα χριστουγεννα ειχα ξανακανει και δεν ειχε βρεθει τιποτα.
Εχω διαπιστωσει οτι γινεται μια την ημερα.
Να ρωτησω βρε κοριτσια.....Γιατι γινονται οι συσπασεις τελικα; Φταιω εγω πχ μπορει να κουραζομαι; Εχει κατι ο μπεμπης; Επιρρεαζεται το μωρο την ωρα της συσπασης;ποσες συσπασεις θεωρουνται φυσιολογικες και μετα απο ποσες πρεπει να παω να με δει ο γιατρος; Εχω αγχωθει αρκετα....αφου φοβαμαι οτι και μονο που το σκεφτομαι θα το προκαλεσω. Αληθεια μπορει να συνδεεται και με το ψυχολογικο; Μπορει να το προκαλεσω ασυνειδητα; Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα πραγματικα εχω πληρη αγνοια και αυτο μου φερνει αγχος! Ευχαριστω!

717Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 1:25 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι να σου πω και εγω παρολο που εχω γεννησει δε ειχα ποτε πριν συσπασεις.απλα και εγω δυο μερες ξαπλωνω επειδη αλλαζω μηνα νομιζω πως απο αυτο ειναι εχω καποιες ενοχλησεις χαμηλα νιωθω βαρος και με τραβαει η δεξια μερια πολυ σαν να παθαινω κραμπες.το βαρος ειναι σαν να περιμενω περιοδο και κατι αναγουλες μαζι...το μονο που ξερω ειναι οτι απο δω κ περα επιβαλετε προσοχη!!!εγω φοβαμαι παραπανω γιατι ειναι τριτη γεννα,κουραζομαι αρκετα με αλλα δυο παιδια και δεν εχω και πολλα χρονια απο την δευτερη απο οσο μου πε και ο γιατρος μου απο οτι φαινετε δεν θα κλεισω το μηνα τον 9 δηλαδη φοβαμαι εστω να μπω στην 36η εβδομαδα!την δευτερη την γεννησα στις 38 εβδομαδες.

718Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 1:34 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:Κοριτσια καλημερα!
Τελικα εκει που ψαχνομουν ...τι ειναι οι συσπασεις και μετα απο συζητηση με εσας καταλαβαοτι εχω. Πηρα τον γιατρο μου τηλ. Και μου ειπε να παιρνω μαγνησιο 3 την ημερα. Το βραδυ ξυπνησα απο συσπαση...και η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει πολυ. αυτο που με ανησυχει ειναι οτι συνοδευεται απο αισθημα περιοδου 20-30 δευτ. Πετρωνει η κοιλια και μετα χαλαρωνει.αφου να φανταστειτε οτι ξυπνησα... Επισης αυριο μαζι με την καμπυλη θα μου παρουν και κολπικο επιχρησμα μηπως υπαρχει κανενα μικροβιο. Αν και πριν τα χριστουγεννα ειχα ξανακανει και δεν ειχε βρεθει τιποτα.
Να ρωτησω βρε κοριτσια.....Γιατι γινονται οι συσπασεις τελικα; Φταιω εγω πχ μπορει να κουραζομαι; Εχει κατι ο μπεμπης; Επιρρεαζεται το μωρο την ωρα της συσπασης;ποσες συσπασεις θεωρουνται φυσιολογικες και μετα απο ποσες πρεπει να παω να με δει ο γιατρος; Εχω αγχωθει αρκετα....αφου φοβαμαι οτι και μονο που το σκεφτομαι θα το προκαλεσω. Αληθεια μπορει να συνδεεται και με το ψυχολογικο; Μπορει να το προκαλεσω ασυνειδητα; Συγνωμη για τις ερωτησεις αλλα πραγματικα εχω πληρη αγνοια και αυτο μου φερνει αγχος! Ευχαριστω!

Περα απο το μαγνησιο που απορω γιατι δεν το δινουν ολοι οι γιατροι απο την αρχη,καλο ειναι να πας να σε βαλει σε καρδιοτοκογραφο...

719Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 1:48 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ είμαι εδώ και τρεις μέρες που αισθάνομαι να σφίγγει η κοιλιά μου χωρίς όμως ιδιαίτερο πόνο. Ο γιατρός μου λέει να παίρνω το μαγνήσιο κανονικά, 3 την ημέρα, και επίσης μου έδωσε buscoran και ponstan. Φοβάμαι πάρα πολύ γιατί την πρώτη μέρα ήταν κάθε τέταρτο σχεδόν. Είχα κουραστεί εν τω μεταξύ με τις γιορτές... Μακάρι να μας πάνε καλά και να μην έχουμε τίποτα.

720Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 1:52 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΕΤΕ Η ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ???

χρυσα μου εγω βρηκα αυτην την σελιδα http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby που την προτεινει μια μαμα απο ελληνικο μπλογκ (http://shopping-mommy.blogspot.com/search/label/Online%20%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82)
ειναι φυτικες και πολυ καλες μου φαινονται οι τιμες εχει και πολυ λιγα μεταφορικα οποτε μαλλον απο εκει θα παρω!για το συγκαμα θα δοκιμασω και την κεραλοιφη που φτιαχνω.

Οσο για αγορες εγω τελικα το καροτσι το επεστρεψα και πηρα μονο τα επιπλα απο βουλγαρια.φτηνο επιπλο ειτε απο εκει το παρεις ειτε απο ελλαδα θα ειναι απο μελαμινη και σαφως χειροτερο απο το ξυλο..τα ξυλινα ομως ειναι πανακριβα οποτε οσο και να θελω τα καλυτερα για την μπεμπα μου αδυνατο..
εγω και την προικα απο σελιδα εξωτερικου θα παρω γιατι ειναι πολυ πιο ωραιες και οικονομικες..και πολλα αλλα θα τα παρω απο ιντερνετ γιατι με ενδιαφερει πανω απο ολα η τσεπη μου αλλα και μ'αρεσουν τα πιο ιδιαιτερα πραγματα!

Εμενα οι πολλες συσπασεις περασανε τωρα εχω μια με δυο το πολυ την ημερα αλλα απο οτι ξερω ειναι φυσιολογικο.Σε μενα εγιναν πολλες επειδη κουραστηκα μια μερα παρα πολυ.
Την δευτερα ηταν να παω στην γιατρο αλλα της ετυχε γεννα οποτε θα παω σημερα!
Μην αγχωνεσαι τοσο πολυ γιατι 1-2 συσπασεις την μερα ειναι νορμαλ ειναι οι λεγομενες προπαρασκευαστικες (braxton hicks) και ειναι κατι σαν προβα για της κανονικες, και οτιδηποτε θελεις να ρωτας τον γιατρο γιατι ποτε δεν ξερεις.
Ξερω πως αν εχεις πολλες συσπασεις σου κανουν καρδιοτακογραφο και εκει φαινετε αν ειναι επικινδυνες.
Καλο ειναι να μην κουραζεσε πολυ ομως..εχουμε μπει στην τελικη ευθεια κοριτσια μου καιρος να μας καλομαθουν λιγο ε??

721Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 2:44 am

momirene

Καλημερα κοριτσια!
Λοιπον οσες εχετε ΙΚΑ γιατι για τα αλλα ταμεια δεν ξερω τι γινεται.
Αν εχετε να κανετε εξετασεις πχ καμπυλη, γενικη αιματος κτλ μπορει πλεον να σας τα γραψει ηλεκτρονικα ο γιατρος σας και μετ ανα πατε σε μικροβιολογικο εργαστηριο που εχει συμβαση με το ΙΚΑ και να τις κανετε εκει και να πληρωσετε μονο συμμετοχη.
Εγω για γενικη αιματος, ουρων και καμπυλη εδωσα μονο 4 ευρω απο 40 που ηταν το τελικο ποσο!

722Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:04 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Αχ κι εγω μια απο τα ιδια με σενα,απο τη συζητηση εδω υποψιαστηκα οτι μπορει να εχω συσπασεις.. Πηρα τον γιατρο και πηγα να με δει.. Ευτυχως ολα τα βρηκε ενταξει,τραχηλος κλειστος,αμνιακο καλο κτλ.. Αλλα μου ειπε πως αν συνεχιστουν αυτες οι συσπασεις καλο θα ηταν να κανω κατι ενεσεις οι οποιες ωριμαζουν τα πνευμονακια του μωρου ετσι ωστε σε περιπτωση προωρου τοκετου να μην εχει προβλημα.. Προστοπαρον δεν εχω νιωσει κατι ξανα ευτυχως. Αν και για να πω την αληθεια εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν ηταν συσπαση αυτο που ενιωσα.. Νομιζω πως ηταν ο μπεμπης που με πιεσε γιατι σκληρυνε η κοιλια μου σε ενα σημειο κι οχι ολοκληρη.. Τι να πω.. Ελπιζω να μην το ξανανιωσω.. Ουφ 3 μηνες εμειναν και μου φαινεται βουνο!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 215994
Ελενα εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι;;

723Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:05 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΑΧ ΕΛΕΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΓΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ 20 ΕΒΔ.ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!

724Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:21 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑ ΣΑΙΤ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ??ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ??ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!ΕΙΔΩΜΕΝ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΛΑΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΤΗΝΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ 70.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 654316

725Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 26, 2012 3:25 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντάλια έγραψε:

Αχ κι εγω μια απο τα ιδια με σενα,απο τη συζητηση εδω υποψιαστηκα οτι μπορει να εχω συσπασεις.. Πηρα τον γιατρο και πηγα να με δει.. Ευτυχως ολα τα βρηκε ενταξει,τραχηλος κλειστος,αμνιακο καλο κτλ.. Αλλα μου ειπε πως αν συνεχιστουν αυτες οι συσπασεις καλο θα ηταν να κανω κατι ενεσεις οι οποιες ωριμαζουν τα πνευμονακια του μωρου ετσι ωστε σε περιπτωση προωρου τοκετου να μην εχει προβλημα.. Προστοπαρον δεν εχω νιωσει κατι ξανα ευτυχως. Αν και για να πω την αληθεια εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν ηταν συσπαση αυτο που ενιωσα.. Νομιζω πως ηταν ο μπεμπης που με πιεσε γιατι σκληρυνε η κοιλια μου σε ενα σημειο κι οχι ολοκληρη.. Τι να πω.. Ελπιζω να μην το ξανανιωσω.. Ουφ 3 μηνες εμειναν και μου φαινεται βουνο!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 29 215994
Ελενα εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι;;

Σου ειπε για ενεσεις ε; Και δεν εδωσε μαγνησιο η κατι αλλο; Μπερδεμα...Μηπως πρεπει να παω και εγω... Καλυτερα η προληψη παρα να τρεχουμε μετα. 27η νομιζω εχω σταματησει να τις πολυμετραω να πω την αληθεια γιατι υπαρχει μπερδεμα με τους μηνες και τις εβδομαδες! Και εμενα βουνο μου φαινεται μεχρι το τελος! Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις