Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

401Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 07, 2011 1:20 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα! Υπερηχο καρδιας κανει καποιος ειδικος καρδιολογος! παλι στο Ελενα θα τον κανουμε! εκτος και αν η ειδικος που τον κανει λειπει κ ετσι θα παμε εξω! αλλα μας ειπαν οτι πλεον ολες τον κανουν για προληπτικους λογους! περασα σημερα απο εκει γιατι ειχα να δωσω κ αιμαι για τις αιματολογικες εξετασεις κ η κυρια που τον κανει δεν ειχε παει ακομα οποτε καποια αλλη στιγμη θα ξαναπαω! απλα κοιταζουν την καρδια του εμβρυου σε καλυτερο μηχανημα για να δουν οτι ολα ειναι καλα!
Κοριτσια τι νεα? πως τα πατε με τα μπεμπακια σας? κλωτσανε?

402Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 07, 2011 6:05 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
momirene ειδα σε ενα αλλο ποστ που ελεγες οτι γεννησες στο ελευθω.. εκει ειναι και η γιατρος μου αν θελεις πες μου εντυπωσεις, εμεινες ευχαριστημενη?
οταν γεννησες ειχαν κανει την ανακαινηση? απ'οτι μαθαινω εχουν ριξει και τις τιμες τους εσυ ποσο πληρωσες?

403Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Δεκ 07, 2011 6:24 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια!Εκανα κι εγω σημερα την β'επιπεδου.Εχω κοριτσακι!Ειναι 480γρ. και ο γιατρος μου ειπε πως ολα ειναι μια χαρα.Ευτυχως γιατι ανυσηχουσα.Την ωρα που εμαθε ο αντρας μου οτι θα εχουμε κι αλλο κοριτσακι πεταξε απο την χαρα του...Σε οσες δεν εχουν κανει β'επιπεδου καλα αποτελεσματα....

404Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 08, 2011 4:31 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 450 ΓΡ.!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ???ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ??ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ Razz

405Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 08, 2011 6:25 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 450 ΓΡ.!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ???ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ??ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ Razz

Γεια σου κι εσενα.Εμενα ο γιατρος μου δεν μου τα επετρεπε κα στις δυο εγκυμοσυνες.Αλλα και εγω δεν ειμαι πολυ του καφε ουτε του αναψυκτικου οποτε δεν ειχα μεγαλο προβλημα.Αλλωστε καθε φορα που επινα αναψυκτικο δεν ξερω γιατι αλλα εκανα κατευθειαν εμετο οποτε το αφησα και ειναι καλυτερα ετσι.Εσενα σου επιτρεπει;

406Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 08, 2011 6:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilia_92 έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 450 ΓΡ.!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ???ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ??ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ Razz

Γεια σου κι εσενα.Εμενα ο γιατρος μου δεν μου τα επετρεπε κα στις δυο εγκυμοσυνες.Αλλα και εγω δεν ειμαι πολυ του καφε ουτε του αναψυκτικου οποτε δεν ειχα μεγαλο προβλημα.Αλλωστε καθε φορα που επινα αναψυκτικο δεν ξερω γιατι αλλα εκανα κατευθειαν εμετο οποτε το αφησα και ειναι καλυτερα ετσι.Εσενα σου επιτρεπει;

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΣΠΡΑΪΤ!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΝΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ Η ΕΝΑ ΝΤΕΚΑΦΕΙΝΕ Η ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Wink

407Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 08, 2011 7:17 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια! εμενα ο γιατρος δεν μου τα απαγορευει! οποτε πινω που κ που κ αναψυκτικα κ καφε! ειδικα στις αρχες που ειχα θεμα με τους εμετους μονο η coca-cola με ανακουφιζε! απλα δεν κανω καταχρηση! κ ο καφες που πινω ειναι ελαφρυς! ο καθε γιατρος παντως λεει τα δικα του! το θεμα ειναι πως νιωθεις εσυ! Σημερα πηρα κ τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετασεις κ ολα καλα! αιματοκριτης 37! τωρα περιμενω να γυρισει κ ο αντρας μου να παμε να παρουμε το πρωτο φορμακι για το μωρο! ετσι για το καλο αφου καναμε την Β επιπεδου κ ολα πηγαν καλα! αυτα τα νεα μας! φιλακια!!

408Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 08, 2011 7:41 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:καλησπερα κοριτσια! εμενα ο γιατρος δεν μου τα απαγορευει! οποτε πινω που κ που κ αναψυκτικα κ καφε! ειδικα στις αρχες που ειχα θεμα με τους εμετους μονο η coca-cola με ανακουφιζε! απλα δεν κανω καταχρηση! κ ο καφες που πινω ειναι ελαφρυς! ο καθε γιατρος παντως λεει τα δικα του! το θεμα ειναι πως νιωθεις εσυ! Σημερα πηρα κ τα αποτελεσματα απο τις αιματολογικες εξετασεις κ ολα καλα! αιματοκριτης 37! τωρα περιμενω να γυρισει κ ο αντρας μου να παμε να παρουμε το πρωτο φορμακι για το μωρο! ετσι για το καλο αφου καναμε την Β επιπεδου κ ολα πηγαν καλα! αυτα τα νεα μας! φιλακια!!

ΟΝΤΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!ΦΟΡΜΑΚΙ????ΤΙ ΩΡΑΙΑ!ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!

409Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 08, 2011 11:20 am

τατιανα

τατιανα
εμενα η γιατρος μου ειναι λιγο ζαμανφου και δεν μου λεει τιποτα αν δεν ρωτησω.. απο προσωπικη ερευνα και απο ενα βιβλιο εγκυμοσυνης που εχω ξερω οτι η καφεινη δεν επιτρεπεται(ουτε καφες ουτε τσαι).
και φυσικα και τα αναψυκτικα ειναι οτι χειροτερο για την υγεια ποσο μαλλον οταν εισαι εγκυος..
καφε δεν επινα οποτε δεν μου λειπει, το τσαι που μ'αρεσει το εχω αντικαταστησει με τσαι φρουτων! αναψυκτικο εχω πιει ελαχιστες φορες γιατι πολυ το λιγουρευτικα!! Crying or Very sad

410Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Δεκ 08, 2011 12:56 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κ απο μενα κοριτσια!εγω την αλλη βδομαδα θα κανω β επιπεδου και εχω αγωνια!να σας ρωτησω ποσο δωσατε για τον υπερηχο εσεις που τον κανατε?εμενα μου ειπαν 135 και 140 σε δυο κεντρα που ρωτησα το πρωτο χωρισ dvd και το δευτερο με dvd!πηγα και στο νοσοκομειο ειχα ρεντεβου απο το σεπτεμβριο και μου ανοιξαν καρτελα,χαλια ομως με φορτωσαν ενα σωρο εξετασεις ξανα τοξοπλασμα ξανα αντισωματα και πολλες αλλες λες και ειμαι αρρωστη!τι να πω νομιζω δεν θα ξαναπαω γιατι μου φανηκε οτι δεν ξεραν τι τους γινετε δυο μαιες ηταν ρωτουσε η μια την αλλη κανενας γιατρος κανενας υπερηχος...οτι να ναι!

411Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Κυρ Δεκ 11, 2011 7:41 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που χαθηκατε βρε εγκυουλες;Πειτε τα νεακια σας.Εγω δεν εχω πολλα,τρεχω ολη μερα για τα βαφτησια και ανυπομονω για το επομενο ραντεβου στον γιατρο....

412Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 12:00 am

τατιανα

τατιανα
Κοριτσια γεια σας!! τι κανετε? εμενα με εχει πιασει μια ανυπομονησια αλλο πραγμα..ολο λεω να περασει ο καιρος να γεννηθει η μπεμπουλα γιατι θελω πολυ να την δω!! οσο πιο πολυ κουνιετε τοσο πιο πολυ δενομαι..τωρα εχει αρχισει κ ο αντρας μου να το λεει, αντε ποτε θα περασει ο καιρος!!
εσεις? ανυπομονειται??

413Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 12:12 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια! τατιανα κ εγω ανυπομονω αλλα οσο σκεφτομαι την ωρα της γεννας τρομοκρατουμαι λιγο και λεω καλα ειμαστε κ τωρα! δεν ξερω αλλα φοβαμαι πολυ τον πονο κ τρεμω μηπως δεν τα καταφερω για φ.τ! οποτε προσπαθω να μην σκεφτομαι ακομα την ωρα που θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση!
κατα τα αλλα ειμαι ενθουσιασμενη γιατι καταφερα κ επεισα τον αντρα μου να παρουμε το καροτσι των ονειρων μου!! το stokke xplory! και το πηραμε το σαββατο!!! το εχω μεσα στο δωματιο του μπεμπη κ το χαζευω!!! ειναι τελειο!! αυτα τα νεα μας!! εσεις κοριτσια πως τα πατε? εγω νιωθω οτι καθε μερα που περνα φουσκωνω κ πιο πολυ! ξεκινησα να βαζω κ κρεμουλα για τις ραγαδες γιατι οι πρωτες εκαναν την εμφανιση τους στο στηθος! ο φαρμακοποιος μου προτεινε την salba mama uno! μυριζει κ τελεια κ ξεκινησα να την βαζω απο εχτες! αντε να δουμε γιατι μισω τις ραγαδες! για πειτε νεακια οι υπολοιπες!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 417472

414Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 12:25 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:καλημερα κοριτσια! τατιανα κ εγω ανυπομονω αλλα οσο σκεφτομαι την ωρα της γεννας τρομοκρατουμαι λιγο και λεω καλα ειμαστε κ τωρα! δεν ξερω αλλα φοβαμαι πολυ τον πονο κ τρεμω μηπως δεν τα καταφερω για φ.τ! οποτε προσπαθω να μην σκεφτομαι ακομα την ωρα που θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση!
κατα τα αλλα ειμαι ενθουσιασμενη γιατι καταφερα κ επεισα τον αντρα μου να παρουμε το καροτσι των ονειρων μου!! το stokke xplory! και το πηραμε το σαββατο!!! το εχω μεσα στο δωματιο του μπεμπη κ το χαζευω!!! ειναι τελειο!! αυτα τα νεα μας!! εσεις κοριτσια πως τα πατε? εγω νιωθω οτι καθε μερα που περνα φουσκωνω κ πιο πολυ! ξεκινησα να βαζω κ κρεμουλα για τις ραγαδες γιατι οι πρωτες εκαναν την εμφανιση τους στο στηθος! ο φαρμακοποιος μου προτεινε την salba mama uno! μυριζει κ τελεια κ ξεκινησα να την βαζω απο εχτες! αντε να δουμε γιατι μισω τις ραγαδες! για πειτε νεακια οι υπολοιπες!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 417472

αχ αυτο το καροτσι και εμενα μου αρεσει πολυ! αλλα ειναι δυστηχως πολυ ακριβο και ετσι.. μεγια σας!!
εγω βαζω αμυγδαλελαιο και τωρα θελω να φτιαξω κεραλοιφη που κανει θαυματα στην ενυδατωση!προς το παρον δεν εχω κανει ραγαδες αλλα η κοιλια εχει αρχισει και τεντωνει αρκετα..

415Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 2:16 am

elzu

elzu
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλημερα!Εγω ειμαι απο τις μανουλες Απριλιου το 11...μπηκα να σας διαβασω λιγο και θυμηθηκα ολες τις αγωνιες που ειχα και εγω τοτε!Κοριτσια οταν ερθει η ωρα δεν θα σκεφτεστε καθολου τον πονο.Γεννησα με Φ.Τ μετα απο 24 ωρες πονων...αλλα σημερα δεν θυμαμαι τιποτα απο αυτα...ειδικα οταν εχω την μικρη μου στην αγκαλια!

416Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 3:20 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elzu έγραψε:Κοριτσια καλημερα!Εγω ειμαι απο τις μανουλες Απριλιου το 11...μπηκα να σας διαβασω λιγο και θυμηθηκα ολες τις αγωνιες που ειχα και εγω τοτε!Κοριτσια οταν ερθει η ωρα δεν θα σκεφτεστε καθολου τον πονο.Γεννησα με Φ.Τ μετα απο 24 ωρες πονων...αλλα σημερα δεν θυμαμαι τιποτα απο αυτα...ειδικα οταν εχω την μικρη μου στην αγκαλια!
elzu μου καλημερα! αχ τι καλα μας δινεις κουραγιο! και εγω μπαινω κ σας διαβαζω και λεω σε ενα χρονο ετσι 8α ειμαι!! να χαιρεσαι το μωρακι σου!!

417Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 4:04 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ Ε??Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ ΥΠΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ...ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ?Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ! Laughing ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 875502

418Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 4:25 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ Ε??Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ ΥΠΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ...ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ?Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ! Laughing ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 875502
Χρυσα μου καλημερα!! και εμενα η κοιλια μου εχτες κουνηθηκε απο κλωτσια!! ηταν φοβερο! δεν το πιστευα! και νομιζω πως οντως το μωρο εχει αναπτυξει ενα δικο του ρυθμο υπνου! ξυπναει μονο το βραδυ!! εγω γενικες αιματος εκανα τωρα! μπορει να μου πει να κανω κ μετα! ειδομεν! μαλλον θα αλλαξω γιατρο! μεσα στην βδομαδα θα παω στον καινουργιο να με δει και θα δουμε τι θα μου πει! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 417472

419Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 5:19 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ Ε??Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ!ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟ ΥΠΝΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ...ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ?Α!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ 26 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ! Laughing ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 875502

Και τωρα πια βλεπω ολη την ωρα την κοιλια μου να κουνιετε..οπως εχω ξαναπει κουνιετε πολυ και ολη μερα γιαυτο δεν εχω παρατηρησει αν κοιμαται ή κουνιετε συγκεκριμενες ωρες Rolling Eyes
και αυτο που κλωτσαει στην ουροδοχο μου το κανει συχνα και θα ειμαι καμια φορα εξω φοβαμαι και δεν θα βρισκω τουαλετα χαχαχχα
Γενικες θα κανω σε λιγες μερες αλλα για καμπυλη δεν μου εχει πει τιποτα..

Νακος εσυ γιατι θα αλλαξεις γιατρο?δεν εισαι ευχαριστημενη? ρωταω γιατι και εγω το σκεφτομουν..

420Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 8:47 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:

Και τωρα πια βλεπω ολη την ωρα την κοιλια μου να κουνιετε..οπως εχω ξαναπει κουνιετε πολυ και ολη μερα γιαυτο δεν εχω παρατηρησει αν κοιμαται ή κουνιετε συγκεκριμενες ωρες Rolling Eyes
και αυτο που κλωτσαει στην ουροδοχο μου το κανει συχνα και θα ειμαι καμια φορα εξω φοβαμαι και δεν θα βρισκω τουαλετα χαχαχχα
Γενικες θα κανω σε λιγες μερες αλλα για καμπυλη δεν μου εχει πει τιποτα..

Νακος εσυ γιατι θα αλλαξεις γιατρο?δεν εισαι ευχαριστημενη? ρωταω γιατι και εγω το σκεφτομουν..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΞΩ ΠΑΤΕ?ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

421Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Δεκ 12, 2011 10:58 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΞΩ ΠΑΤΕ?ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

Εγω εξω παω..

422Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 13, 2011 12:11 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλημερα!! τριτη κ 13 σημερα! ελπιζω να μην ειναι γρουσουζικη μερα γιατι εχω ραντεβου με τον καινουργιο γιατρο σημερα! εγω στο νοσοκομειο παω! απλα με τον προηγουμενο γιατρο δεν ημουν ευχαριστημενη γιατι δεν εδινε κ πολυ σημασια και καταλαβα οτι δεν ειναι υπερ του φ.τ.! τον ιδιο ειχε κ η κουνιαδα μου και γεννησε μεσα οκτωβριου με καισαρικη χωρις να την προσπαθησει εστω κ λιγο για φ.τ.! και γιαυτο ειπα να παω να με δει κ ενας αλλος πιο νεος που εχει πολλυ καλες συστασεις και μου ειχε κανει τον πρωτο υπερηχο,αυτον που ειδαμε τον σακο, και ηταν πολυ συμπαθητικος! σημερα θα δω αν μπορει να με αναλαβει! μακαρι γιατι τον αλλον δεν τον θελω καθολου! εσεισ ειστε ευχαριστημενες απο τους γιατρους σας?

423Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 13, 2011 3:49 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη και δεν τον αλλαζω με τιποτα.Πριν παω σε αυτον ειχα δδει αλλους δυο.Ολοι μου ελεγαν λογω διδυμης κυησης θα γεννησεις με καισαρικη.Ξερω πως ηταν πιο καλος τροπος και για μενα και για τα μωρα για να μην εχουν προβλημα αλλα οταν πηγα στον γιατρο μου και μου ειπε πως αν δεν υπαρχει προβλημα θα γεννησω φυσιολογικα χαρηκα τοσο πολυ,δεν μπορω να το εξηγησω...Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη που και στην δευτερη πηγα σε αυτον....

424Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 13, 2011 4:28 am

τατιανα

τατιανα
Εγω ειμαι και δεν ειμαι ευχαριστημενη!Την γιατρο την ξερουμε πολλα χρονια ξεγεννησε και την μαμα μου στην αδερφη μου, αλλα μετα απο τοσα χρονια δουλειας εχω την αισθηση οτι εχει κουραστει και το κανει μονο και μονο για τα λεφτα.. ειναι καλη και με εμπειρια αλλα δεν ασχολειται μαζι μου τοσο οσο θα ηθελα.Τα περισσοτερα τα μαθαινω απο το ιντερνετ και απο βιβλια και μετα την ρωταω, απο μονη της δεν μου λεει σχεδον τιποτα!

425Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 17 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Δεκ 13, 2011 5:42 am

KellyB

KellyB
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κοριτσια!!!
Σημερα καναμε την β΄επιπεδου!!! Ολα μια χαρα, δοξα τον Θεο...Το αγορακι μου ηταν μια χαρα και ευχαριστηθηκαμε πολυ που το ειδαμε περισσοτερη ωρα κατα την διαρκεια του "υπεροχου υπερηχου"!!!!! Very Happy
Σε 15 μερες θα παμε στον γιατρο για το ραντεβου του μηνα και θελω να τον ρωτησω για τις εξετασεις που ακολουθουν! Μπορει καμια σας κοριτσια να μου πει τι ακολουθει? Ποτε ειναι η καμπυλη ζαχαρου?
Εν το μεταξυ επειδη εχω ΠΗΤ 21/04 λιγο μετα το Πασχα, με εχουν φαει η πεθερα μου,η κουνιαδα μου και μια φιλη μου οτι θα με βαλει να γεννησω πριν το Πασχα! Ντε και καλα!!!! Ειναι νωρις λετε να ρωτησω τον γιατρο μου για τα σχετικα με τον τοκετο?
Παλι καλα που εισαστε κι εσεις εδω για καμια συμβουλη!!! Wink

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις