Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

776Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:34 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
marthafy έγραψε:

καλημερα!Εγω νιωθω ετσι οταν ειμαι πεινασμενη ή κουρασμενη..
Επισης μπορει να εχει πεσει ο αιματοκριτης σου, οταν ειχα πει στην γιατρο μου οτι ζαλιζομαι που αυξησε την δοση του σιδηρου!

εγω εχω την εντυπωση οτι ο σιδηρος μου φαιρνει εμετο. οποτε τον πινω ή θα παω για εμετο ή θα με ποναει το στομαχι. και να πω την αμαρτια μου δεν τον παιρνω συνεχεια αλλα εκανα εξετασεις πριν μια εβδομαδα κ μου ειπε η μικροβιολογος οτι ειναι οκ οι εξετασεις.[/quote]
Μαρθα εγω ειχα ζαλαδες οταν αρωωστησα και εκανα συνεχεια εμετους για 2 μερες! ενιωθα σαν να μου επεφτε η πιεση και ζαλιζομουνα και ενιωθα τελειως αδυναμια! μετα απο 2 μερες μου περασε! και εγω εχω θεμα με τον σιδηρο αλλα προσπαθω να τον παιρνω 20' πριν το μεσημεριανο φαγητο και ετσι δεν με πιανει ταση για εμετο! και αν τον παρω το πρωι πινω μαζι και ενα ποτηρι φυσικο χυμο! ξεκουρασου λιγο! και ευχομαι ολα να πανε μια χαρα!

777Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:38 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια!
ΠΟλυ κρυο και σημερα. Εχουν παγωσει τα ποδια μου στο γραφειο Mad Απο τη δουλεια σταματαμε 56 μερες πριν την ΠΗΤ. Αμην και ποτε!
Να κατεβασω τα ρουχαλακια μας, το πορτ μπεμπε, το καθισματακι, εχω ηδη παρει πιτζαμουλες για μενα. θα παρω επιθεματα στηθους και σερβιετες και παντοφλιτσες και ειμαι ετοιμη. μετα θελω να κανω ανακαινηση το αιδικο για να χωρεσουν τα αντρακια μου Smile
Εγω παντως μετα την καισαρικη φορουσα ζωνη για την μεση που ειανι και ημουν μια χαρα, με βοηθησε να μαζεψω. Εχτες κοιτουσα εναν καταλογο με ρουχα και σκεφτηκα οτι φετος θα παρω μαγιο-μπουργκα ετσι που θα ειμαι με χαλαρη την κοιλια! γκρρρρρρ λογω καισαρικης δεν μπορω να κανω γυνωαστικη συντομα Mad

778Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:40 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[/quote]Οχι για να ζηλεψεις αλλα εγω ειμαι διπλα στο τζακι χουχουλιασμενη με το λαπιτοπι! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 334590
Ασε η εναλλαγη διαθεσης με ταλαιπωρει και μενα..χθες για εναν χαζο λογο φωναζα και οριομουν στον αντρουλη μου τον καημενο και μετα μου περασε..ευτυχως με καταλαβαινει και δεν μιλαει εκεινη την ωρα, μετα μου λεει αντε να γεννησεις να ηρεμησεις και εσυ λιγο!
Αγχος και εγω εχω αρκετο..ολο ονειρα περιεργα βλεπω..παλι ειδα οτι γεννησα και δεν ηταν ολα ετοιμα και ειχα το μωρο σε μαρσιπο γιατι δεν ειχε κουνια!
αληθεια ποιο καθισματακι πηρατε?γιατι και εγω ψαχνω..[/quote]επειδη εχουμε το καροτσι της stokke και τους ανταπτορες της maxi cosi πηραμε το maxi cosi το pebble με 175 ευρω στην πορτα μας! ενω εδω το εβρισκα 225 ευρω στα λητω! ενταξει δεν ειναι τεραστια διαφορα αλλα οσο να πεις 50 ευρω ειναι 50 ευρω! διαβασα κριτικες και μου φανηκε καλο! εσυ πιο σκεφτεσαι?

779Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 2:48 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΝΟ!ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΡΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑ ΛΙΓΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΕΛΕΝΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΣΤΕΞ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΜΗ!ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ???ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ???ΑΧΧΧ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????ΣΑΣ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ???ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΨΗΛΗ ΜΕΙΩΠΙΑ (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΥΛΑ Crying or Very sad ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 7 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΟΜΙΖΩ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕ ΕΤΣΙ!...ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΡΑΧΙΑΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΧΙ ΟΛΙΚΗ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΑΥΤΟ!

καλημερα!Α και εγω δεν αγχωνομαι για το μαζεμα, εχω ενα βιντεο με γυμναστικη ειδικα για μετα την γεννα της tracy anderson αν την ξερετε..εχω κανει την γυμναστικη της και ειναι απιθανη!θα βαζω την μπεμπα στο ρηλαξ και θα ιδρωνω..χεχε (ελπιζω να καθεται μονο)!
Αυτο με την μυωπια χρυσα και εγω το ρωτησα την γιατρο επειδη ειχα μυωπια και εκανα λεηζερ και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν εχεις μεγαλη μυωπια οπως εσυ.Και εγω παντος δεν εχω θεμα με ποιον τροπο θα γεννησω αρκει να πανε ολα καλα.
Οσο για κλωτσιες ειναι ωρες ωρες που με ποναει, με ξενυχταει και λιγο γιατι κουνιετε πολυ!

ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ DVD ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Η POWER YOGA ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΕΙΣ DVD ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ!Η ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ Very Happy ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 654316 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 875502

780Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 3:02 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:επειδη εχουμε το καροτσι της stokke και τους ανταπτορες της maxi cosi πηραμε το maxi cosi το pebble με 175 ευρω στην πορτα μας! ενω εδω το εβρισκα 225 ευρω στα λητω! ενταξει δεν ειναι τεραστια διαφορα αλλα οσο να πεις 50 ευρω ειναι 50 ευρω! διαβασα κριτικες και μου φανηκε καλο! εσυ πιο σκεφτεσαι?

ειναι καλα τα maxi cosi και οντος εδω ειναι ολα πιο ακριβα!εγω σκεφτομουν για ενα britax 0-18 κιλα αλλα μετα μου ειπε μια φιλη να μου δωσει ενα της κικο 0-13 κιλα και ετσι τωρα λεω να παρω της britax παλι ενα που καθεται αναποδα το παιδι μεχρι 4 χρονων και μετα το γυρνας μπροστα αν θες ειναι μεχρι 25 κιλα, 315 το βρηκα μεσω ιντερνετ εδω δεν ξερω ποσο κανει γιατι δεν βρηκα το αντιστοιχο μοντελο ακομα!
Και καροτσι μαλλον θα παρω το spin της mothercare..

781Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 3:51 am

momirene

Απο καθισματακια θα κανω συλλογη μου φαινεται.
Εχω chicco 0-13κιλα το αλλαξαμε νωρις γιατι λογο υψους δεν χωρουσε! τωρα θα το παρει ο μπεμπης, κουμπωνει και στο καροτσι για βολτα.
Bebe comford -15κιλα ή 4 ετων το εχουμε τωρα αλλα συντομα πρεπει να αλλαξουμε σε Bebe comford εως 10 ετων
και εχω και booster Ferrari για πιο μετα.
Ελεος!
καροτισ παντως καλοκαιρινο δεν πηρα ποτε. Μια χαρα κανει και το χειμερινο με ενα σεντονακι πανω, ασε που εχει κουνουπιερα, καλυμα βροχης-αερα και ποδοσακο. Αλλωστε ολα αυτα ηθελα σε καλοκαιρινο και τοτε το chicco ειχε μονο 135ευρω!

782Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 4:13 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marthafy έγραψε:

καλημερα!Εγω νιωθω ετσι οταν ειμαι πεινασμενη ή κουρασμενη..
Επισης μπορει να εχει πεσει ο αιματοκριτης σου, οταν ειχα πει στην γιατρο μου οτι ζαλιζομαι που αυξησε την δοση του σιδηρου!

εγω εχω την εντυπωση οτι ο σιδηρος μου φαιρνει εμετο. οποτε τον πινω ή θα παω για εμετο ή θα με ποναει το στομαχι. και να πω την αμαρτια μου δεν τον παιρνω συνεχεια αλλα εκανα εξετασεις πριν μια εβδομαδα κ μου ειπε η μικροβιολογος οτι ειναι οκ οι εξετασεις.[/quote]

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το σιδηρο, πονουσε το στομαχι μου και ηθελα εμετο. Το ειπα στο γιατρο μου και μου αλλαξε σκευασμα, μου εδωσε το gyno tardiferon που απορροφιεται ο σιδηρος απο το εντερο και οχι απο το στομαχι. Ετσι δεν καταλαβαινω τιποτα! Παιρνω 2 την ημερα! Εχει και φυλλικο μεσα! Ρωτα το γιατρο σου! Καλυτερα να αλλαξεις σκευασμα παρα να μην παιρνεις!

783Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 10:44 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας εγκουλες!μιλησα και γω με το γιατρο μου μου δωσε yutopar για μια εβδομαδα και βλεπουμε!αν συνεχησω να ποναω θα με δει αλλιως απο βδομαδα εχουμε ραντεβου!αντε να δουμε....τα ψυχολογικα σας πως πανε?

784Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 11:39 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου.Εχω καιρο να μπω και εχω χασει τα νεα σας.Η εγκυμοσυνη ολα καλα;Εσεις πως τα πατε;Εγω δεν εχω χρονο για τιποτα πλεον και γι'αυτο δεν μπαινω στο φορουμ.Με κουραζουν πολυ τα διδυμα,εχω φουσκωσει αρκετα και νομιζω πως δεν θα αντεξω αλλο.Σκεφτομαι ομως οτι λιγος καιρος εμεινε μεχρι να ερθει και αλλο ενα παιδακι στην οικογενεια μου και ξεχνιεμαι λιγο.Εχετε και εσεις πονους στο στομαχι και αναγουλες;Εφω τον τελευταιο καιρο μολις αρχισω να τρωω μου ερχετε κατευθειαν αναγουλα.Επιπλεον με το ζορι με πιανει ο υπνος γιατι οταν ξαπλωνω εχω απιστευτους πονους.Σε λιγες μερες εχω ραντεβου στον γιατρο μου και θα δω πως παει η εγκυμοσυνη.Θα μπαινω οσο πιο συχνα μπορω για να μαθαινω νεα σας.....

785Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Ιαν 30, 2012 11:38 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!
Χιονιζει! Το εχει στρωσει λιγο , οποτε θα κατσω σπιτι ολη μερα! Να προσεχετε μην κρυωσετε και μην κυκλοφορειτε εξω με τον παγο!
Χτες κοριτσια καθως πηγαινα στο γιατρο πηγα να τρακαρω... Μου κοπηκαν τα ποδια. Αρχισα να φοβαμαι το αυτοκινητο. Για το μωρο δηλαδη. Πηγε ενας να ξεπαρκαρει, βγηκε με φορα και ουτε που με ειδε. Πατησα κατι κορνες.... Τελοσ καλο ολα καλα!Μηπως πρεπει να το αφησω το σπορ σιγα σιγα; Μου εχει πει και ο γιατρος να μην φοραω ζωνη....μπρος γκρεμος και πισω ρεμα....
Εσεις παιρνετε το αυτοκινητο;
Πηγα και στο γιατρο, ολα οκ μου ειπε και με τις συσπασεις, συνεχιζουμε ως εχουμε.
Με τα ψυχολογικα αναλογως την μερα και το πως θα ξυπνησω, την παλευω!

786Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 12:26 am

momirene

καλημερα! πολυ πολυ κρυο και σημερα. με το ζορι ηρθα στη δουλεια. Ελπιζω να μην αρρωστησω παλι για ακομα εχω βηχα Sad

787Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 3:14 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 5Η ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΟΔΡΟΜΙΟ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ -8 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΙΧΕ -10.ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ -17 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ????ΟΣΕΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΣΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΦΥΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ???ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΠΕΤΡΩΝΕ ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ.

788Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 4:04 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 5Η ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΟΔΡΟΜΙΟ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ -8 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΙΧΕ -10.ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ -17 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ????ΟΣΕΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΣΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΦΥΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ???ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΠΕΤΡΩΝΕ ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ.

Χρυσα μου το ελυσα το θεμα των συσπασεων,γιατι ειχα αγχωθει και δεν ημουν καλα φοβομουν!
Λοιπον χτες πηγα στο γιατρο. Μου εξηγησε οτι το να πετρωνει το κατω μερος της κοιλιας ειναι φυσιολογικο. Ειμαι οι προπαρασκευαστικες συσπασεις και προετοιμαζεται η μητρα για τον τοκετο! Το μωρο δεν ενοχλειται καθολου γιατι ειναι μεσα στο αμνιακο υγρο! Οταν συσπαται απο τη μιση μερια παιζει να μην ειναι καν συσπαση να ειναι το μωρο. Ρωτησα για πονακια περιοδου και σουβλιες που νιωθω και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο καθως μεγαλωνει το μωρο, ο πλακουντας και το υγρο. Το βαρος αυτο θα μας φερνει δυσφορια κυριως στο τελος, που θα θελουμε να γεννησουμε κιολας γρηγορα γιατι δεν θα μπορουμε αυτο το βαρος και τη δυσφορια και την αισθηση περιοδου!
Προβλημα υπαρχει οταν πετρωνει ολοκληρη η κοιλια(οχι μονο το κατω μερος), υπαρχει πονος πολυς που συνοδευεται απο πονο στη μεση (απο πισω προς τα μπρος).
Οπως μου ελεγαν τα κοροτσια εδω, ειναι φυσιολογικο! Εγω καταλαβα οτι επειδη εχω αγνοια για το θεμα, μου εφερνε πολυ αγχος(σκεφτομουν προωροτητες, μικροβιο στον κολπο κλπ και οπου παει το μυαλο του ανθρωπου).
Οποτε αποφασισα οτι με απασχολει να τον ρωταω( γιατι ντρεπομουν να τον παιρνω και συνεχεια τηλ) και καθομουν και σκεφτομουν οτι ναναι!
Μην αγχωνεσαι χρυσα, αν δεν υπαρχει πονος μην το σκεφτεσαι! Εγω παντως το εβγαλα απο το μυαλο μου και ηρεμησα! Very Happy

789Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 4:34 am

marthafy

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:
ΕΔΩ Κ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ?ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΛΕΣ Κ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ?

790Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 5:33 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elenathens έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 5Η ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΟΔΡΟΜΙΟ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ -8 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΙΧΕ -10.ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ -17 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ????ΟΣΕΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΣΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΦΥΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ???ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΠΕΤΡΩΝΕ ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ.

Χρυσα μου το ελυσα το θεμα των συσπασεων,γιατι ειχα αγχωθει και δεν ημουν καλα φοβομουν!
Λοιπον χτες πηγα στο γιατρο. Μου εξηγησε οτι το να πετρωνει το κατω μερος της κοιλιας ειναι φυσιολογικο. Ειμαι οι προπαρασκευαστικες συσπασεις και προετοιμαζεται η μητρα για τον τοκετο! Το μωρο δεν ενοχλειται καθολου γιατι ειναι μεσα στο αμνιακο υγρο! Οταν συσπαται απο τη μιση μερια παιζει να μην ειναι καν συσπαση να ειναι το μωρο. Ρωτησα για πονακια περιοδου και σουβλιες που νιωθω και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο καθως μεγαλωνει το μωρο, ο πλακουντας και το υγρο. Το βαρος αυτο θα μας φερνει δυσφορια κυριως στο τελος, που θα θελουμε να γεννησουμε κιολας γρηγορα γιατι δεν θα μπορουμε αυτο το βαρος και τη δυσφορια και την αισθηση περιοδου!
Προβλημα υπαρχει οταν πετρωνει ολοκληρη η κοιλια(οχι μονο το κατω μερος), υπαρχει πονος πολυς που συνοδευεται απο πονο στη μεση (απο πισω προς τα μπρος).
Οπως μου ελεγαν τα κοροτσια εδω, ειναι φυσιολογικο! Εγω καταλαβα οτι επειδη εχω αγνοια για το θεμα, μου εφερνε πολυ αγχος(σκεφτομουν προωροτητες, μικροβιο στον κολπο κλπ και οπου παει το μυαλο του ανθρωπου).
Οποτε αποφασισα οτι με απασχολει να τον ρωταω( γιατι ντρεπομουν να τον παιρνω και συνεχεια τηλ) και καθομουν και σκεφτομουν οτι ναναι!
Μην αγχωνεσαι χρυσα, αν δεν υπαρχει πονος μην το σκεφτεσαι! Εγω παντως το εβγαλα απο το μυαλο μου και ηρεμησα! Very Happy

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!!!ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ!!! cheers

791Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 5:35 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marthafy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ:
ΕΔΩ Κ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ?ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΛΕΣ Κ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ?

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΙ.

792Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 5:37 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:

εγω παντως τετοια αισθηση δεν ειχα ουτε στις αλλες εγκυμοσυνες πετρωματα δηλαδη δυσφορια ναι εχω κ κυριως οταν γυρναει με τον ποπο προς τα εξω με πιεζει πολυ κ με τεντωνει την κοιλια.αυτοι οι πονοι που ειχα ομως κ μου δωσε κ τα χαπια ηταν σαν πονοι γεννας πιο χαλαροι πονουσα χαμηλα στον τραχηλο νομιζω με χτυπουσε ως τη μεση κ δεν μπορουσα να σταθω ορθια επρεπε εκεινη υην ωρα να ξαπλωσω.ενιωθα ουι θα μου βγει το παιδι ειναι αρκετα χαμηλα η κοιλια μου παντως!οποτε μην ανησυχεις αν ειναι κατι σοβαρο θα το καταλαβεις μικρες ενοχλησεις θα χεις απο δω κ περα!

793Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 5:39 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:γεια σας εγκουλες!μιλησα και γω με το γιατρο μου μου δωσε yutopar για μια εβδομαδα και βλεπουμε!αν συνεχησω να ποναω θα με δει αλλιως απο βδομαδα εχουμε ραντεβου!αντε να δουμε....τα ψυχολογικα σας πως πανε?
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ YUTOPAR ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ???ΕΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΔΥΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Sad ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ?????????????????

794Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 6:48 am

τατιανα

τατιανα
καλησπερα κοριτσακια μου!

εγω σημερα ειμαι σαν αρρωστη..εφτιαξα γιγαντες χθες και τους εφαγα με μια λαχταρα και μετα την νυχτα την περασα στο μπανιο..και τρελη καουρα!μου βγηκαν ξινες!!
Αφηστε που ηπια κοκα κολα χθες και σημερα λιγο και τωρα νιωθω λιγο τυψεις..

Το αυτοκινητο και εγω εχω αρχισει να το φοβαμαι και το αποφευγω.
Το περπατημα εχει αρχισει να ειναι πολυ ζορικο, κατουριεμε στο 5λεπτο και ειναι και βαρια η κοιλιτσα και παω σαν αρκουδος!! Very Happy Very Happy
Συσπασεις και εγω εχω στο κατω μερος της κοιλιας..αυτες τις μερες ολο τεμπελιαζω και δεν ειχα καθολου!

Αφηστε που εχω σκασει με το ονομα της μπεμπας, εχω ανοιξει και θεματακι και μου προτειναν πολλα ονοματα αλλα δεν ξερω μου φαινετε βουνο!!

795Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 7:03 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου!

εγω σημερα ειμαι σαν αρρωστη..εφτιαξα γιγαντες χθες και τους εφαγα με μια λαχταρα και μετα την νυχτα την περασα στο μπανιο..και τρελη καουρα!μου βγηκαν ξινες!!
Αφηστε που ηπια κοκα κολα χθες και σημερα λιγο και τωρα νιωθω λιγο τυψεις..

Το αυτοκινητο και εγω εχω αρχισει να το φοβαμαι και το αποφευγω.
Το περπατημα εχει αρχισει να ειναι πολυ ζορικο, κατουριεμε στο 5λεπτο και ειναι και βαρια η κοιλιτσα και παω σαν αρκουδος!! Very Happy Very Happy
Συσπασεις και εγω εχω στο κατω μερος της κοιλιας..αυτες τις μερες ολο τεμπελιαζω και δεν ειχα καθολου!

Αφηστε που εχω σκασει με το ονομα της μπεμπας, εχω ανοιξει και θεματακι και μου προτειναν πολλα ονοματα αλλα δεν ξερω μου φαινετε βουνο!!

Ελα βρε τατιανα που εισαι!
Και εγω τα ιδια! Οπως τα λες!
Ονοματα σου προτεινα και εγω, αλλα ειναι δυσκολο να επιλεξεις! Βρες καποια που σου αρεσουν, δες και την μπεμπουλα σου, και τοτε θα αποφασισεις και ποιο της παει! Κατσε να δουμε το μουτρακι της! Και εγω θελω να δω το μουτρακι του δικου μου και θα αποφασισω! Και αν δεν μπορω να κατασταλαξω σε ενα, του δινω δυο! Εμενα ο πεθερος μου και ο πατερας μου ειναι γιαννης(μονοδρομος οπωσ καταλαβαινετε)
αλλα ειμενα μου αρεσει και το ιασωνας πολυ......

796Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 7:06 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:

Το yotopar τι ειναι; Γιατι το δινουν; Υπομονη κοριτσια δυο μηνακια εμεινανννν!

εγω παντως τετοια αισθηση δεν ειχα ουτε στις αλλες εγκυμοσυνες πετρωματα δηλαδη δυσφορια ναι εχω κ κυριως οταν γυρναει με τον ποπο προς τα εξω με πιεζει πολυ κ με τεντωνει την κοιλια.αυτοι οι πονοι που ειχα ομως κ μου δωσε κ τα χαπια ηταν σαν πονοι γεννας πιο χαλαροι πονουσα χαμηλα στον τραχηλο νομιζω με χτυπουσε ως τη μεση κ δεν μπορουσα να σταθω ορθια επρεπε εκεινη υην ωρα να ξαπλωσω.ενιωθα ουι θα μου βγει το παιδι ειναι αρκετα χαμηλα η κοιλια μου παντως!οποτε μην ανησυχεις αν ειναι κατι σοβαρο θα το καταλαβεις μικρες ενοχλησεις θα χεις απο δω κ περα!

797Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 7:08 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Elenathens"]
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 5Η ΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΟΔΡΟΜΙΟ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ -8 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΕΙΧΕ -10.ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΑΙΣΘΗΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ -17 ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ????ΟΣΕΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΣΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΦΥΞΙΜΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ???ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΠΕΤΡΩΝΕ ΟΛΗ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕ.[/

Το yotopar γιατι το δινουν; Τι ειναι; Υπομονη κοριτσια δυο μηνακια εμειναννννννν!

798Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 7:12 am

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:
Ελα βρε τατιανα που εισαι!
Και εγω τα ιδια! Οπως τα λες!
Ονοματα σου προτεινα και εγω, αλλα ειναι δυσκολο να επιλεξεις! Βρες καποια που σου αρεσουν, δες και την μπεμπουλα σου, και τοτε θα αποφασισεις και ποιο της παει! Κατσε να δουμε το μουτρακι της! Και εγω θελω να δω το μουτρακι του δικου μου και θα αποφασισω! Και αν δεν μπορω να κατασταλαξω σε ενα, του δινω δυο! Εμενα ο πεθερος μου και ο πατερας μου ειναι γιαννης(μονοδρομος οπωσ καταλαβαινετε)
αλλα ειμενα μου αρεσει και το ιασωνας πολυ......

Ε μαλλον καπως ετσι θα γινει..θα δω μουτρακι και αν παλι δεν αποφασισουμε θα βαλω μερικα που μας αρεσουν να τα τραβηξουμε κληρο χεχεχε
Με κοβω να βαζω και εγω 2 γιατι αν μεγαλωσει και δεν της αρεσει ας εχει και μια δευτερη επιλογη!

799Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 31, 2012 8:18 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απο οσο διαβασα για τα yutopar χαλαρωνουν τη μητρα για να σταματησει να κανει συσπασεις.ο γιατρος μου ειπε παρε αυτα να καταλαβουμε τι ειναι αν σταματησουν καλως αν οχι βλεπουμε!παντως με ηρεμησε ο πονος και σημερα μιας κ ημουν καλυτερα περπατησα με τον αντρα μου λιγο καναμε μια βολτα στη λαικη και ξεσκασα!οταν ομως τα περνω μου προκαλουν ταχυκαρδια και τρεμουλο,αντε να δουμε ευτυχως ξεκουραζομαι αρκετα μεχρι και τα κοριτσακια μου με βοηθανε δεν με κουραζουν πολυ αχ μανουλες που θα κανετε κοριτσια θα δειτε τι καλα ειναι τι γλυκα κ τρυφερα που φερονται ομως αδυναμια να ξερετε θα εχουν στους μπαμπαδες θα τρελαινονται που θα τους βλεπουν εγω περιμενω μπας κ με χει ο γιος!!!!! Smile

800Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 32 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Φεβ 02, 2012 12:02 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλε κοριτσια που χαθηκατε ειστε καλα? Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις