Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
371 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 371 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

601Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 10, 2012 6:34 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:ΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK????ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ https://www.facebook.com/profile.php?id=1262426523 ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΦΙΛΕΣ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 654316

σου εκανα αιτηση!

602Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 10, 2012 6:40 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

603Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 10, 2012 8:22 am

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαι μενα με προβληματιζει τι ρουχα να παρω για το νεο μωρο...μακρυμανικα φανελακια ή κοντομανικα;;;;Δεν ξερω αληθεια,το πρωτο το ειχα κανει Σεπτεμβρη.ΠΗΤ ειναι 25 Απριλιου!!!!Ποσο περασε ο καιρος ε;;;;;

604Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 10, 2012 1:19 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα εγκυουλες τι κανετε?που χαθηκατε?εγω ειμαι πολυ χαλια αρρωστη απο τ χριστουγεννα με πολυ δυνατο βηχα εχω παει σε ποσους γιατρους τελικα ειναι ιος ο οποιος κυκλοφορει κ κραταει ενα μηνα περιπου ξεροβηχας ειναι χωρις πυρετους!προσοχη σε ολες!εχθες ειδαμε κ τον μπεμπη μας μια χαρα ειναι παρολο το τρανταγμα που τρωει ζυγιζει 790γρ.ειδαμε κ τα μουτρα....ιδιος ο μπαμπας του ειναι!!!!εσεις?τα νεα σας?

Περαστικα κοριτσακι! βασανο αυτος ο βηχας...υπομονη!! Ευτυχως που δεν κανει πυρετο!
Τατιανα σημερα σε πρωινη εκπομπη εδειξε την αλοιφη για τις ραγαδες με το κερι μελισσας που ελεγες!
Προωθουσαν την κεραλοιφη και το ελαιολαδο για τις ραγαδες! Ελεγαν οπωσδηποτε καθε μερα και 1-2 μηνες αφου γεννησουμε να συνεχισουμε την ενυδατωση για να μην εμφανιστουν! Βρε κοριτσια.... Εχω φαγουρα παντως κυριως στην κοιλια και με ανακουφιζει πολυ το λαδακι!
Κατα τα αλλα...φουσκωνω...παντου! Εχω κανει φραπα μαγουλακι! Προσπαθω να πηγαινω και στη δουλεια, αλλα κουραζομαι πολυ... Εσεις συνεχιζετε τη δουλεια;

605Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 10, 2012 1:30 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εν τω μεταξυ τρεχω και εγω για την προικα! Η αληθεια ειναι οτι εχει φοβερες εκπτωσεις σε ολα τα βρεφικα! 50% κατω!το προβλημα ειναι οτι ειναι ολα φλισακια και χειμωνιατικα....πηρα λιγα κομματια αλλα νομιζω οτι μετα θα μπει το καλοκαιρι και θα πανε στραφη ολα....εχω μπερδευτει.... Πηρα και πλεκτα κουβερτακια και πιο ζεστα.... Ασε με τα σελτεδακια και τα πετσετακια.... Ποσα κοματια να παρω;;;;; Οι μανουλες που εχουν ηδη ενα παιδακι μπορουν να βοηθησουν; Πολυ μπερδεμα! Η εγω εχω μπερδευτει; Very Happy Shocked

606Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Ιαν 10, 2012 1:49 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Εν τω μεταξυ τρεχω και εγω για την προικα! Η αληθεια ειναι οτι εχει φοβερες εκπτωσεις σε ολα τα βρεφικα! 50% κατω!το προβλημα ειναι οτι ειναι ολα φλισακια και χειμωνιατικα....πηρα λιγα κομματια αλλα νομιζω οτι μετα θα μπει το καλοκαιρι και θα πανε στραφη ολα....εχω μπερδευτει.... Πηρα και πλεκτα κουβερτακια και πιο ζεστα.... Ασε με τα σελτεδακια και τα πετσετακια.... Ποσα κοματια να παρω;;;;; Οι μανουλες που εχουν ηδη ενα παιδακι μπορουν να βοηθησουν; Πολυ μπερδεμα! Η εγω εχω μπερδευτει; Very Happy Shocked
σελτεδακια δεν χρειαζονται πολλα 3-4 ειναι αρκετα τα προλαβαινεις κ στο πλυσιμο πετσετακια εννοεις αυτα που βαζουμε στον ωμο για να ρευτει η για το μπανιο?

607Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 11, 2012 4:37 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:Εν τω μεταξυ τρεχω και εγω για την προικα! Η αληθεια ειναι οτι εχει φοβερες εκπτωσεις σε ολα τα βρεφικα! 50% κατω!το προβλημα ειναι οτι ειναι ολα φλισακια και χειμωνιατικα....πηρα λιγα κομματια αλλα νομιζω οτι μετα θα μπει το καλοκαιρι και θα πανε στραφη ολα....εχω μπερδευτει.... Πηρα και πλεκτα κουβερτακια και πιο ζεστα.... Ασε με τα σελτεδακια και τα πετσετακια.... Ποσα κοματια να παρω;;;;; Οι μανουλες που εχουν ηδη ενα παιδακι μπορουν να βοηθησουν; Πολυ μπερδεμα! Η εγω εχω μπερδευτει; Very Happy Shocked
σελτεδακια δεν χρειαζονται πολλα 3-4 ειναι αρκετα τα προλαβαινεις κ στο πλυσιμο πετσετακια εννοεις αυτα που βαζουμε στον ωμο για να ρευτει η για το μπανιο?

Ναι πανακια μικρα τετραγωνα για τον ωμο και πανες αγκαλιας!
Πανωσεντονα και κατωσεντονα ποσα ζευγαρια χρειαζονται; Το σκουφακι που βαζουν στα νεογεννητα θεωρειται απαραιτητο; Για να μην τσαλακωνονται τα αυτακια τους οταν κοιμουνται ισχυει αυτο;
Οι πληροφοριες ειναι πολυτιμες! Ευχαριστωωωωωω!

608Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 11, 2012 4:43 am

Maya

Maya
Σελτεδακια χρειαζονται πολλα γιατι τα βαζεις παντου, στο πορτ μπεμπε κατω απο το σεντονι για να μη βρεχεται το στρωματακι, στο κρεββατι για αλλαγμα, στην αλλαξιερα και συμβαινουν ατυχηματα συχνα οποτε πανε συνεχεια για πλυσιμο. Πανες αγκαλιας επισης. Παντως μη βιαστειτε να ψωνισετε.. αν σας χρειαστουν εξτρα πραγματα, στελνετε το συζυτο ενα jumbo και σας φερνει..!!!
Ετσι κι εγω αγχωνομουν στο πρωτο παιδι και μετα ελεγα 'γιατι εκανα ετσι, λες και τα μαγαζια θα μετακομισουν ή θα κλεισουν? ας ξεκινησουμε απο τα βασικα και συμπληρωνουμε μετα! βλεποντας και κανοντας! δεν ειναι εποχες για περιττα εξοδα και αυτες οι κυρατσες οι πωλητριες εχουν το χαρισμα να σε φορτωνουν με ενα σωρο πραγματα που ισως και να ειναι υπερβολικα πολλα

609Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 11, 2012 4:46 am

Maya

Maya
Elenathens έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:

Πανωσεντονα και κατωσεντονα ποσα ζευγαρια χρειαζονται; Το σκουφακι που βαζουν στα νεογεννητα θεωρειται απαραιτητο; Για να μην τσαλακωνονται τα αυτακια τους οταν κοιμουνται ισχυει αυτο;
Οι πληροφοριες ειναι πολυτιμες! Ευχαριστωωωωωω!

στην αρχη δε χρειαζεσαι καθολου σεντονια γιατι το μωρο ειναι πολυ μικρο! μπορεις να χρησιμοποιησεις για σεντονια τις πανες αγκαλιας. Απο τα κυρια δωρα που θα σου φερουν στη γεννα ειναι σεντονοειδη, οποτε μη βιαστεις!! Πανωσεντονο ειδικα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε, με τους υπνοσακους βολευομαστε γιατι τα σεντονια δε μενουν ποτε στη θεση τους. Το σκουφακι δεν ειναι απαραιτητο, τα αυτια δεν παθαινουν τιποτα! τα μωρα παντα ανασκελα τα βαζουμε για υπνο συμφωνα με τους παιδιατρους οποτε δεν επηρεαζονται τα αυτια!! μετα τον 5ο μηνα γυριζουν μονα τους πλευρο!!!! μονο για το κρυο, αν κανει..

610Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 11, 2012 5:38 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Οι πληροφοριες ειναι πολυτιμες! Ευχαριστωωωωωω![/quote]παρε για αρχη λιγα σεντονακια 3 σετ ειναι πολλα εγω ας πουμε εβαζα και το πανωσεντονο στο κρεβατακι και βλεπεις μετα αν χρειαζεσε αλλα σελτεδακι μεγαλο για το στρωμα του κρεβατιου να παρεις για να ειναι παντα στο στρωμα και μικρα λιγα κ βλεπεις μετα!πανακια παρε αρκετα γιατι λερωνονται γρηγορα αν κ το πλυντηριο θα δουλευει συνεχεια να ξερεις!το σκουφακι εγω το εβαζα τον πρωτο μηνα μετα το μπανακι για να μη κρυωνει γιατι εμενα ειχαν κ μαλλακια μπολικα και γαντακια οπωσδηποτε γιατι εχουν νυχακια και μπορει ευκολα να γινει ατυχημα!τα μακο τα σκουφακια να παρεις κ τα γαντακια.

611Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 11, 2012 12:17 pm

τατιανα

τατιανα
Elenathens έγραψε:
Τατιανα σημερα σε πρωινη εκπομπη εδειξε την αλοιφη για τις ραγαδες με το κερι μελισσας που ελεγες!
Προωθουσαν την κεραλοιφη και το ελαιολαδο για τις ραγαδες! Ελεγαν οπωσδηποτε καθε μερα και 1-2 μηνες αφου γεννησουμε να συνεχισουμε την ενυδατωση για να μην εμφανιστουν! Βρε κοριτσια.... Εχω φαγουρα παντως κυριως στην κοιλια και με ανακουφιζει πολυ το λαδακι!
Κατα τα αλλα...φουσκωνω...παντου! Εχω κανει φραπα μαγουλακι! Προσπαθω να πηγαινω και στη δουλεια, αλλα κουραζομαι πολυ... Εσεις συνεχιζετε τη δουλεια;

Α το ειδα και εγω αυτο!!εχω κεραλοιφη ακομα δεν αξιοθηκα να κανω αν και εχω ολα τα υλικα αλλα αμυγδαλελαιο συνεχιζω και βαζω γιατι και εγω εχω πολυ φαγουρα (επειδη τνετωνει το δερμα μαλλον) και με ανακουφιζει..μ'αρεσει το λαδακι γιατι κανεις και ελαφρυ μασαζακι,βοηθαει και αυτο πιστευω!
ασε με το φουσκωμα το εχω και εγω..ειμαι ηδη 15 κιλα + και εκανα μαγουλακι..ολοι μου λενε οτι τωρα μοιαζω στην μαμα μου που ειναι λιγο παχουλουλα..αχ αχ

παρε μεγαλυτερα ρουχαλακια για του χρονου φετος στις εκπτωσεις!σελτεδακια εννοειται αυτα που εχουν αδιαβροχο καλυμα? αν ναι πηρα μερικα απο τα τζαμπο, εχω παρει και πετσετουλες και σαλιαρες!
αα και ωραια σεντονακια με λαστιχο πηρα απο ικεα!

612Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Ιαν 11, 2012 12:19 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ???ΠΩ ΠΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ!ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ!ΣΑΣ ΦΙΛΩ Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 654316

613Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 12:17 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου ειδα σε αλλο θεματακι που ειπες για κοστος κλινικης 750 ευρω??? μου φαινεται θα ερθω στην θεσσαλονικη να γεννησω Very Happy Very Happy
ακομα και στην ξανθη πιο φτηνα ειναι..τι γινεται μ'αυτην την καβαλα..η κριση βαθαινει και εδω ακομα την εχουν την μυτη ψηλα!!

Να σας πω και το αλλο βρε κοριτσια να μου πειτε αν το παθαινετε και εσεις.. οταν περπατησω πολυ ή κανω αρκετες δουλιτσες στο σπιτι μετα με πιανει ενας πονος στους γοφους και στην λεκανη αλλο πραγμα..σηκωνομαι και βογκαω!ειχα διαβασει οτι οι μυς χαλαρωνουν επειδη προετοιμαζονται για την γεννα..
Μαλλον πρεπει να κινουμαι περισσοτερο τι να πω!

614Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 12:23 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι ειναι ειδικη προσφορα για ανεργες.εδω ειναι μεγαλυτερος ο ανταγωνισμος πιο πολλες οι κλινικες οποτε κανουν προσφορες.εκει ποσο σου βγαινει?κ γω αν κουραστω με ποναει η λεκανη και η μεση νομιζω οτι οσο βαραινουμε θα τα χουμε αυτα!

615Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 12:44 am

τατιανα

τατιανα
γκαλαιτζογλου έγραψε:ναι ειναι ειδικη προσφορα για ανεργες.εδω ειναι μεγαλυτερος ο ανταγωνισμος πιο πολλες οι κλινικες οποτε κανουν προσφορες.εκει ποσο σου βγαινει?κ γω αν κουραστω με ποναει η λεκανη και η μεση νομιζω οτι οσο βαραινουμε θα τα χουμε αυτα!

1900 στο περιπου μου ειπε μεχρι τωρα φτ με επισκληριδιο και εξτρα ο παιδιατρος.
στο επομενο ραντεβου θα την ρωτησω να μου πει σιγουρα μια τιμη για να ξερω

616Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 12:59 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια. Εγω αυτό με την μέση και τους γοφούς το παθαίνω στον ύπνο μου και φοβάμαι γιατί πρέπει να τεντωθώ για να ξεπιαστώ και τεντώνει και η κοιλιά μου. Μερικές φορές όταν κάνω δουλειές. Και σήμερα μάλιστα ονειρεύτηκα ότι είδα αίμα και αναστατώθηκα πολύ. Εσείς βλέπετε άσχημα όνειρα? Αυτό ήταν το χειρότερο που έχω δει όσο είμαι έγκυος!!!

617Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 3:05 am

momirene

Αχ σε ποια να πρωτο απαντησω?
τατιανα ο παιδιατρος κοστιζε 150ευρω για ολες τις μερες ασχετα ποσες θα κατσεις και περναει πρωι και απογευμα. Εγω ειχα παρει μια Κατερινα και ειχα πει στον γιατρο μου φερε οποια θες δεν ξερω κανεναν εδω.
Πιτζαμες χτες ψωνισα απο το la redoute αλλα πηρα κανονικες, μετρηθηκα γιατι οταν γεννας εχεις μια κοιλια περιπου σαν 6 μηνων οποτε πηρα το 46 και το πολυ πολυ να τις μαζεψω λιγο μετα αν και απο την πρωτη γεννα που παλι ειχα κανινικες δεν χρειαστηκε να κανω κατι.
http://www.laredoute.gr/product-%CE%A0%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BC%CE%B1-3-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1.aspx?productID=324209958&documentID=407711 με 40% εκπτωση κοστιζει 24,30
και αυτην μια απο τον καινουργιο καταλογο που δεν την εχει στο ιντερνετ. Εγω ειχα κωδικο προσφορας με δωρο μια τσαντα οποτε αλλαξαν λιγο τα ποσοστα εκπτωσης μου.
Σελτεδακια εγω ειχα 4-5 για την αλλαξιερα και 1 παντα μαζι μου στην τσαντα του μωρου.
καπου σπιτι εχω ενα αρχειο με τα απαραιτητα για το μωρο με ποσοτητες που τωρα που ξερω τις εχω αλλαξει αναλογα με τις αναγκες μου. Αν καποια κοπελα εχει μαιλ και θελει να την στειλω.
Facebook φυσικα και εχω θα με βρειτε κατω στην υπογραφη μου Smile

618Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 3:06 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευχαριστω κοριτσια! !!!!!
στην αρχη τα φορμακια τα παιρνετε ο-3 η 3-6; Αξιζει το 0-3; Η μετα απο ενα μηνα δεν θα κουμπωνει; το σκεφτηκα να παρω μεγαλυτερα ρουχα ....
Ειδα για παραδειγμα μπουφανακι( απο νοεμβρη και μετα δηλαδη μπορει να χρησιμοποιηθει) και λεω να το παρω 9-12; Στην κουμπαρα μου που γεννησε πριν 4 μηνες της πηρα τωρα τα χριστουγεννα φορμες για 12 μηνων. Μου λεει οτι δεν αντιστοιχουν καθολου οι μηνες με το παιδι! Ισχυει αυτο;
Οσο για τους πονους εγω ειχα στο γοφο αλλα περασε! Στον υπνο δυσκολευομαι να γυρισω πλευρο και πιανομαι ευκολα!

619Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 3:26 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα!!!! Ουφ με αγχωσατε με ολη αυτη την προικα!! Very Happy. Μου φαινονται ολα βουνο προστοπαρον!! Ενταξει μου εχουν δωσει αρκετα πραγματα,κυριως ρουχα,αλλα αυτα τα σεντονοειδη σελτεδακια πανακια σεντονακια...πωπω,πρεπει να ενημερωθω!!! Very Happy Πως πατε κατα τα αλλα;; Κι εμενα ποναει και η μεση μου και οι γοφοι μου και η πλατη μου ολοκληρη.. Ειδικα το βραδυ για να αλλαξω πλευρο δεινοπαθω! Δεν παραπονιεμαι ομως, οταν αρχιζει να με κλοτσαει τα ξεχναω ολα!!Δεν ξερω για σας αλλα εγω το απολαμβανω παρα πολυ!!!! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 215994 Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 215994 Καθομαι και κοιταω την κοιλια μου που κουνιεται περα δωθε και γελαω μονη μου!!!

620Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 3:44 am

momirene

Ελενα εγω 0-3 ειχα ελαχιστα και καλα που δεν πηρα πολλα γιατι ο γιος μου γεννηθηκε 53 ποντους οποτε μας ηταν μικρα! Ολοκαινουργια, πλυμενα τα μαζεψα. Σκουφακια του ειχα γιατι ηταν Οκτωβριος αλλα και παλι λιγα μας εκαναν λογο αναπτυξης Smile Γαντακια ομως ειναι πολλα και επαιρνα τις 3αδες που ειχε σε πακετο στα MOthercare. Εγω λεω οτι δεν θα χρειαστω φορμα εξοδου σε αυτο το μωρο. θα του βαλω κανονικα φορμακι βελουτε (ο Απριλιος το σηκωνει ακομα) και μπουφανακι, σκουφακι και παπουτσακια αγκαλιας και μια κουβερτουλα βαμβακερη.

621Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 3:57 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλημερα και καλη χρονια να εχουμε!! εχω καιρο να μπω να σας γραψω αλλα σας διαβαζω!! τελειωσαν οι γιορτες κ τα κεφαλια μεσα!! τρεχω και με την δουλεια αλλα κ με την προετοιμασια του σπιτιου!! ολα μαζι! τωρα θα ξεκινησω να αγοραζω και πραγματα για τον μπεμπη! οπως σας ειχα πει εχουμε παρει μονο το καροτσι του και σημερα παραγγειλαμε κ την μπορντουρα για το δωματιο του! την αλλη βδομαδα θα κανουμε το βαψιμο του δωματιου και απο επιπλα εχω βρει τι θα παρω! τωρα μου μενει η προικα του και τα φορμακια του! σιγα σιγα θα τα παρουμε και αυτα!
εχτες εκανα την καμπυλη ζαχαρου και μπορω να πω οτι δεν ηταν τοσο αηδιαστικο οσο ειχα διαβασει! μια χαρα με τα αποτλεσματα και καναμε και υπερηχο καρδιας εμβρυου και αυτος πολυ καλα!!
ο μικρος τα βραδια δινει ρεσιταλ!! και πολυ το χαιρομαι! πιστευω οτι ειμαι στην καλυτερη φαση της εγκυμοσυνης! νιωθω πολυ χαρουμενη! ατιμες ορμονες τι σου κανουν!χιχι!
ποσες απο εσας δουλευετε? και ποτε εχετε σκοπο να σταματησετε? γαιτι εγω δουλευω και αρχιζω να μην την παλευω και πολυ! ευτυχως που το γραφειο ειναι δικο μας(του μπαμπα μου δηλαδη) και ειμαι πιο ανετη αλλιως...!
καλη συνεχεια να εχουμε! τωρα θα μπαινω πιο συχνα να τα λεμε! φιλια σε ολες!!

622Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 4:17 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ασχημα ονειρα βλεπω και εγω αλλα ειναι φυσιολογικο αποτι διαβασα!ειναι ενας τροπος να αντισταθμιζουμε τις ενδομοιχες φοβιες και σκεψεις μας(που ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν κυριως με την υγεια του μωρου). Οποτε μην αγχωνεσαι με οτι και να δεις!ονειρο ειναι! Very Happy

623Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 4:18 am

momirene

Καλως μας ηρθες παλι Smile
Εγω δουλευω σε εταιρια προς το παρον και θα παρω την αδεια μου τελος Φεβρουαριου. Κι εμνα ο μπεμπης το βραδυ ξυπναει και με γαργαλαει αν ξαπλωσω πολυ στο πλαι Smile)
Αν δεν ειχα και ξυνιλες θα ημουν τελεια!

624Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 4:44 am

τατιανα

τατιανα
momirene έγραψε:Αχ σε ποια να πρωτο απαντησω?
τατιανα ο παιδιατρος κοστιζε 150ευρω για ολες τις μερες ασχετα ποσες θα κατσεις και περναει πρωι και απογευμα. Εγω ειχα παρει μια Κατερινα και ειχα πει στον γιατρο μου φερε οποια θες δεν ξερω κανεναν εδω.
Πιτζαμες χτες ψωνισα απο το la redoute αλλα πηρα κανονικες, μετρηθηκα γιατι οταν γεννας εχεις μια κοιλια περιπου σαν 6 μηνων οποτε πηρα το 46 και το πολυ πολυ να τις μαζεψω λιγο μετα αν και απο την πρωτη γεννα που παλι ειχα κανινικες δεν χρειαστηκε να κανω κατι.
http://www.laredoute.gr/product-%CE%A0%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BC%CE%B1-3-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1.aspx?productID=324209958&documentID=407711 με 40% εκπτωση κοστιζει 24,30
και αυτην μια απο τον καινουργιο καταλογο που δεν την εχει στο ιντερνετ. Εγω ειχα κωδικο προσφορας με δωρο μια τσαντα οποτε αλλαξαν λιγο τα ποσοστα εκπτωσης μου.
Σελτεδακια εγω ειχα 4-5 για την αλλαξιερα και 1 παντα μαζι μου στην τσαντα του μωρου.
καπου σπιτι εχω ενα αρχειο με τα απαραιτητα για το μωρο με ποσοτητες που τωρα που ξερω τις εχω αλλαξει αναλογα με τις αναγκες μου. Αν καποια κοπελα εχει μαιλ και θελει να την στειλω.
Facebook φυσικα και εχω θα με βρειτε κατω στην υπογραφη μου Smile

η γιατρος μου εχει για παιδιατρο τον ανηψιο της για τον οποιο δεν εχω ακουσει καλα λογια, μου εχουν συστησει τον Συμεωνιδη αλλα το ψαχνω ακομα..
παρηγγειλα και εγω πυτζαμα απο το λα ρεντουτ μια απο αυτες που προτεινε η μαγια!
θα ηθελα την λιστα αν μπορεις για να δω τι μου λειπει σου στελνω το μαιλ μου με πμ.

625Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 25 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Ιαν 12, 2012 4:54 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
momirene έγραψε:Καλως μας ηρθες παλι Smile
Εγω δουλευω σε εταιρια προς το παρον και θα παρω την αδεια μου τελος Φεβρουαριου. Κι εμνα ο μπεμπης το βραδυ ξυπναει και με γαργαλαει αν ξαπλωσω πολυ στο πλαι Smile)
Αν δεν ειχα και ξυνιλες θα ημουν τελεια!

Τελος φεβρουαριου ε!!! αντε λιγο ακομα! Παντως εγω δυσκολευομαι να συγκεντρωθω καλα στη δουλεια! Ξεχναω πολυ ονοματα και νοιωθω ενα...κενο στη μνημη! Χρυσοψαρο θα το ελεγα! Εν τω μεταξυ αλλες μερες ακουω ποιο πολυ τον μπεμπη αλλες δεν τον νιωθω συχνα και αγχωνομαι.... Υπαρχει μια σταθεροτητα οσον αφορα τις κινησεις; Ξινιλες δεν νοιωθω ακομα τουλαχιστον!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις