926 Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Φεβ 06, 2012 12:54 pm
γκαλαιτζογλου
Πανταχού παρούσα!
αναλογα που θα πεσεις!εγω και τις δυο φορες επεσα σε καλες κοπελες μιλουσαμε λεγαμε τις εμπειριες της γεννας και τετοια περασα καλα μπορω να πω καιδεν ειχε καμια μας προβλημα με τους μπαμπαδες που θελαν να μεινουν στο θηλασμο γιατι εχω ακουσει οτι καποιες το παιζουν ντροπαλες και δεν θελουν της αλλης τον αντρα μεσα οταν θηλαζουν λες και αυτες θα κοιταζει ο καθενας!τωρα αν πεσεις σε στραβοξυλο θα σαι ατυχη εγω σε 3κλινο ημουν παντως και με την τηλεοραση τα βρισκαμε και με το μπανιο το πρωι καναμε με τη σειρα ολα καλα...Elenathens έγραψε:γκαλαιτζογλου έγραψε:καισαρικη δεν εκανα αλλα απο πολλες φιλες μου που εκαναν της πηρε ο γιατρος για το βοηθο του η τη βοηθο του 100 με 150!μαλλον ο γιατρος σου ειναι αρκετα ακριβος γιατι αποτι ειδα και αυτος σου ζηταει πολλα!σκεψου το!ειναι μια διαδικασια μικρη τοσα λεφτα!!!!!!γιατι?με τις επισκεψεις μαζι θα σου βγει ενα σωρο λεφτα.Elenathens έγραψε:τατιανα έγραψε:Πριν απο λιγο εβαλα να πλυνω τα πρωτα ρουχακια της μπεμπας..ειπα σιγα σιγα να τα τακτοποιω γιατι περναει ο καιρος και εχω τοοοσα πολλα τελικα ακομα να κανω!!
Εχει δικιο τατιανα και εγω πρεπει σιγα σιγα!
Σκεφτομαι το σιδερο που εχει μετα...! Αν κατσω να σκεφτω τι σιδερο θα πεσει μετα αστα!
Εν τω μεταξυ περιμενα να ανοιξει και λιγο ο καιρος να στεγνωνουν ευκολα τα ρουχαλακια, γιατι αν τα αφησω πανω απο 5 ωρες στα συρματα δεν θα το πιστεψετε! !!
Μυριζουν "τζακι" τα ρουχα απο τον καπνο απο τα γυρω τζακια! Και με ενοχλει αφανταστα!
Κοριτσια εσας ο γιατρος σας εχει μαια; Αν κανεις καισαρικη χρειαζεται η μαια μεσα; Οχι γιατι στοιχιζει 250€ εξω απο την αμοιβη του γιατρου και χωρις αποδειξη.
Ο γιατρος τη πλασαρει ουτως η αλλως. Εχετε αντιστοιχη εμπειρια;
Εσεις θα εχετε;
Πραγματικα ειναι πολυ ακριβως αυτο εχω συνειδητοποιησει μεσα απο κουβεντες...
2500€ χωρις αποδειξη και 3000 με αποδειξη ζηταει. Και η μαια απο πανω. Χωρια ολα τα αλλα. Εν τω μεταξυ εχω μια γνωστη που ισχυριζεται οτι τα λεφτα τα αξιζει το δικλινο.. Εγω εννοειται σκεφτομαι το οικονομικο τρικλινο. Εχω ακουσει ιστοριες και ιστοριες που τσακωνονται μεσα στους θαλαμους και παρεξηγουνται οι κοπελες μεταξυ τους και τετοια...γιωργια μιας και εχεις αντιστοιχη εμπειρια, τι γινεται με τους θαλαμους ειναι δυσκολο να συμβιωσεις με αλλες δυο κοπελες, η ολα αυτα ειναι υπερβολες;