Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

926Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Φεβ 06, 2012 12:54 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:
τατιανα έγραψε:Πριν απο λιγο εβαλα να πλυνω τα πρωτα ρουχακια της μπεμπας..ειπα σιγα σιγα να τα τακτοποιω γιατι περναει ο καιρος και εχω τοοοσα πολλα τελικα ακομα να κανω!!

Εχει δικιο τατιανα και εγω πρεπει σιγα σιγα!
Σκεφτομαι το σιδερο που εχει μετα...! Αν κατσω να σκεφτω τι σιδερο θα πεσει μετα αστα!
Εν τω μεταξυ περιμενα να ανοιξει και λιγο ο καιρος να στεγνωνουν ευκολα τα ρουχαλακια, γιατι αν τα αφησω πανω απο 5 ωρες στα συρματα δεν θα το πιστεψετε! !!
Μυριζουν "τζακι" τα ρουχα απο τον καπνο απο τα γυρω τζακια! Και με ενοχλει αφανταστα!
Κοριτσια εσας ο γιατρος σας εχει μαια; Αν κανεις καισαρικη χρειαζεται η μαια μεσα; Οχι γιατι στοιχιζει 250€ εξω απο την αμοιβη του γιατρου και χωρις αποδειξη.
Ο γιατρος τη πλασαρει ουτως η αλλως. Εχετε αντιστοιχη εμπειρια;
Εσεις θα εχετε;
καισαρικη δεν εκανα αλλα απο πολλες φιλες μου που εκαναν της πηρε ο γιατρος για το βοηθο του η τη βοηθο του 100 με 150!μαλλον ο γιατρος σου ειναι αρκετα ακριβος γιατι αποτι ειδα και αυτος σου ζηταει πολλα!σκεψου το!ειναι μια διαδικασια μικρη τοσα λεφτα!!!!!!γιατι?με τις επισκεψεις μαζι θα σου βγει ενα σωρο λεφτα.

Πραγματικα ειναι πολυ ακριβως αυτο εχω συνειδητοποιησει μεσα απο κουβεντες...
2500€ χωρις αποδειξη και 3000 με αποδειξη ζηταει. Και η μαια απο πανω. Χωρια ολα τα αλλα. Εν τω μεταξυ εχω μια γνωστη που ισχυριζεται οτι τα λεφτα τα αξιζει το δικλινο.. Εγω εννοειται σκεφτομαι το οικονομικο τρικλινο. Εχω ακουσει ιστοριες και ιστοριες που τσακωνονται μεσα στους θαλαμους και παρεξηγουνται οι κοπελες μεταξυ τους και τετοια...γιωργια μιας και εχεις αντιστοιχη εμπειρια, τι γινεται με τους θαλαμους ειναι δυσκολο να συμβιωσεις με αλλες δυο κοπελες, η ολα αυτα ειναι υπερβολες;
αναλογα που θα πεσεις!εγω και τις δυο φορες επεσα σε καλες κοπελες μιλουσαμε λεγαμε τις εμπειριες της γεννας και τετοια περασα καλα μπορω να πω καιδεν ειχε καμια μας προβλημα με τους μπαμπαδες που θελαν να μεινουν στο θηλασμο γιατι εχω ακουσει οτι καποιες το παιζουν ντροπαλες και δεν θελουν της αλλης τον αντρα μεσα οταν θηλαζουν λες και αυτες θα κοιταζει ο καθενας!τωρα αν πεσεις σε στραβοξυλο θα σαι ατυχη εγω σε 3κλινο ημουν παντως και με την τηλεοραση τα βρισκαμε και με το μπανιο το πρωι καναμε με τη σειρα ολα καλα...

927Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Φεβ 06, 2012 1:06 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εκεινη την ωρα πιστευω η αλλη δεν σκεφτετε αν την κοιταζει ο αντρας της αλλης αλλα εχει το μυαλο της στο μωρο. και ορεξη ειχε ο αντρας της αλλης να δει το στηθος σου

βρισκαμε και με το μπανιο το πρωι καναμε με τη σειρα ολα καλα...[/quote]

928Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Φεβ 06, 2012 1:42 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:
τατιανα έγραψε:Πριν απο λιγο εβαλα να πλυνω τα πρωτα ρουχακια της μπεμπας..ειπα σιγα σιγα να τα τακτοποιω γιατι περναει ο καιρος και εχω τοοοσα πολλα τελικα ακομα να κανω!!

Εχει δικιο τατιανα και εγω πρεπει σιγα σιγα!
Σκεφτομαι το σιδερο που εχει μετα...! Αν κατσω να σκεφτω τι σιδερο θα πεσει μετα αστα!
Εν τω μεταξυ περιμενα να ανοιξει και λιγο ο καιρος να στεγνωνουν ευκολα τα ρουχαλακια, γιατι αν τα αφησω πανω απο 5 ωρες στα συρματα δεν θα το πιστεψετε! !!
Μυριζουν "τζακι" τα ρουχα απο τον καπνο απο τα γυρω τζακια! Και με ενοχλει αφανταστα!
Κοριτσια εσας ο γιατρος σας εχει μαια; Αν κανεις καισαρικη χρειαζεται η μαια μεσα; Οχι γιατι στοιχιζει 250€ εξω απο την αμοιβη του γιατρου και χωρις αποδειξη.
Ο γιατρος τη πλασαρει ουτως η αλλως. Εχετε αντιστοιχη εμπειρια;
Εσεις θα εχετε;
καισαρικη δεν εκανα αλλα απο πολλες φιλες μου που εκαναν της πηρε ο γιατρος για το βοηθο του η τη βοηθο του 100 με 150!μαλλον ο γιατρος σου ειναι αρκετα ακριβος γιατι αποτι ειδα και αυτος σου ζηταει πολλα!σκεψου το!ειναι μια διαδικασια μικρη τοσα λεφτα!!!!!!γιατι?με τις επισκεψεις μαζι θα σου βγει ενα σωρο λεφτα.

Πραγματικα ειναι πολυ ακριβως αυτο εχω συνειδητοποιησει μεσα απο κουβεντες...
2500€ χωρις αποδειξη και 3000 με αποδειξη ζηταει. Και η μαια απο πανω. Χωρια ολα τα αλλα. Εν τω μεταξυ εχω μια γνωστη που ισχυριζεται οτι τα λεφτα τα αξιζει το δικλινο.. Εγω εννοειται σκεφτομαι το οικονομικο τρικλινο. Εχω ακουσει ιστοριες και ιστοριες που τσακωνονται μεσα στους θαλαμους και παρεξηγουνται οι κοπελες μεταξυ τους και τετοια...γιωργια μιας και εχεις αντιστοιχη εμπειρια, τι γινεται με τους θαλαμους ειναι δυσκολο να συμβιωσεις με αλλες δυο κοπελες, η ολα αυτα ειναι υπερβολες;
αναλογα που θα πεσεις!εγω και τις δυο φορες επεσα σε καλες κοπελες μιλουσαμε λεγαμε τις εμπειριες της γεννας και τετοια περασα καλα μπορω να πω καιδεν ειχε καμια μας προβλημα με τους μπαμπαδες που θελαν να μεινουν στο θηλασμο γιατι εχω ακουσει οτι καποιες το παιζουν ντροπαλες και δεν θελουν της αλλης τον αντρα μεσα οταν θηλαζουν λες και αυτες θα κοιταζει ο καθενας!τωρα αν πεσεις σε στραβοξυλο θα σαι ατυχη εγω σε 3κλινο ημουν παντως και με την τηλεοραση τα βρισκαμε και με το μπανιο το πρωι καναμε με τη σειρα ολα καλα...

ευχαριστω πολυ!
Και εγω πιστευω οτι το τρικλινο ειναι οκ!
Με τους πονους πως τα πας καλυτερα, ξεκουραζεσαι;

929Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Φεβ 06, 2012 1:49 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ναι πολυ καλυτερα ελενα ηρεμησαν τωρα οι συσπασεις,την πεμπτη θα παω και για τον υπερηχο του μηνα και θα δουμε πως παει και ο μπεμπης!παντως στην κλινικη να ξερεις θα θες να φυγεις νωριτερα και αν εισαι καλα και σε αφησει ο γιατρος φυγε θα γλιτωσεις καποια χρηματα! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 215994

930Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Φεβ 06, 2012 1:59 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:ναι πολυ καλυτερα ελενα ηρεμησαν τωρα οι συσπασεις,την πεμπτη θα παω και για τον υπερηχο του μηνα και θα δουμε πως παει και ο μπεμπης!παντως στην κλινικη να ξερεις θα θες να φυγεις νωριτερα και αν εισαι καλα και σε αφησει ο γιατρος φυγε θα γλιτωσεις καποια χρηματα! Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 215994

Αντε μπραβο γιωργια,ολα καλα και την πεμπτη ακομα καλυτερα με το μπεμπακι.!
Με βλεπω για καισαρικη....φοβαμαι τον φυσιολογικο, δεν ξερω γιατι, απο την αρχη τον ειχα αυτον τον φοβο.
Εν τω μεταξυ εχω και ενα ινομυωμα και δεν ξερω αν γινεται και φυσιολογικα κιολας...ειναι λιγο μπερδεμα! Cool

931Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Φεβ 06, 2012 2:11 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω φοβαμαι την καισαρικη πολυ παρακαλαω να μη χρειαστει να κανω!αν εχεις προβλημα οκ να κανεις αλλα αν μπορεις φυσιολογικα παλεψε το με μια επισληριδιο δεν θα καταλαβεις τιποτα!!!!!!!!εκεινη την ωρα εχεις απιστευτη δυναμη!και μετα αναρωνεις πολυ γρηγορα σε σχεση με την καισαρικη που ειναι χειρουργειο.ο γιατρος σου τι λεει?

932Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Δευ Φεβ 06, 2012 11:06 pm

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια απο θεσσαλονικη.ας γεννηθη ο μπομπιρας μου γερος δυνατος και ας γεννησω με οποιον τροπο να ειναι

933Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 12:01 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
its a boy έγραψε:καλημερα κοριτσια απο θεσσαλονικη.ας γεννηθη ο μπομπιρας μου γερος δυνατος και ας γεννησω με οποιον τροπο να ειναι
ολες μας το ιδιο θελουμε να γεννηθουν τα μωρα μας καλα και να ειμαστε και εμεις καλα απλα εκφραζουμε τους φοβους μας!

934Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 1:04 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα εγκυουλες!!
Σημερα ολη νυχτα ειχε τοοοσο πολυ αερα που δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε απο τον θορυβο..αφηστε το ποσο χαλια εγινε το μπαλκονι και ψαχναμε της γλαστρες σε ολη την γειτονια!
Και ακομα φυσαει και βρεχει..μα τι καιρος ειναι αυτος!!
Εγω κοριτσακια μου φοβαμαι την επισκληριδιο παλι..αλλα και τον ορο, δεν εχω ξαναβαλει ποτε!

935Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 1:55 am

momirene

Καλημερα κοριτσια. Μπαινω σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω οποτε θα τα πω ολα μαζεμενα Smile
Εχω ενα αγορακι 3 ετων και περιμενω παλι αγορακι. Ο γιατρος μου ειπε 16/4 να παω να γεννησω με ραντεβου μιας και θα κανω καισαρικη. Σε κλινικη στην Καβαλα μαζι με την Τατιανα Smile
ραδαγες εγω εκανα στην πρωτη εγκυμοσυνη μετα τον 8ο οποτε ηδη αρχισαν να φαινονται. Βαζω αμυγδαελαιο.
Δεν εχω ετοιμασει τιποτα ακομα λεω αρχες Μαρτιου να τα κανω. Αλλωστε στην κλινικη τιποτα δεν θα χρειαστω. Μονο τα ρουχα του που θα φυγουμε και το καθισματακι αυτοκινητου. Αν γεννησω πιο νωρις η γιαγια θα τα κανει Smile Τα δικα μου τα εχω ετοιμα.
Απο καιρο χαλια παμε. Μετα απο μια νεροποντη 3 ημερων οπου πλημμυρισαν πολλα σπιτια, τωρα εχει χιονοθυελα, ειμαι στο γραφειο και σκεφτομαι πως θα φυγω το μεσημερι Shocked

936Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 2:04 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσουδια μου τι κανετε;Ο αερας και το χιονι μας εχει καταστρεψει φτανει οχι αλλο

937Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 2:22 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα!! σας εχασα!! στην αθηνα δεν εχει και τοσο ασχημο καιρο! μονο εχτες που εβρεχε καταρακτωδως για καμποση ωρα! αυριο παω να βγαλω τις αδειες του γαμου μας! γιατι δεν ξερω αν σας το εχω πει αλλα δεν ειμαστε παντρεμενοι και ο αντρας μου(μελλον δηλαδη) ειναι να ναυτικος και η εγκυμοσυνη μας προεκυψε λιγο ξαφνικα και ετσι τωρα θα κανουμε εναν πολιτικο και ο θρησκευτικος μαζι με τα βαφτισια! ολο αγχος εχω αν θα τα προλαβω ολα! φοβαμαι οτι τωρα που περναει ο καιρος θα αρχισω να βαρενω κ δεν θα μπορω να κανω τιποτα! ευτυχως σημερα ζυγιστηκα και απο κιλακια εχω μεινει σταθερη στα 12! η αληθεια ειναι οτι εχω κοψει το πολυ φαγητο! το βραδακι τρωω γιαουρτακι! αυριο μας ερχετε το καθισμα αμαξιου!! εγω κοριτσια θα γεννησω σε δημοσιο! και συγκεκριμενα στο Ελενας! δουλευει η πεθερα μου εκει! οποτε απο την αρχη ηξερα οτι εκει θα γεννουσα! ο γιατρος δεν μας εχει ζητησει τιποτα ακομα(λογω της πεθερας φανταζομαι) αλλα εμεις σιγουρα κατι θα του δωσουμε! αν ηταν στο χερι μου τιποτα δεν θα του εδινα! Λογω της πεθερας θα ειμαι στην λουξ πτερυγα που ειναι πολυ καλη! εκει γεννησε και η κουνιαδα μου! το μονο που φοβαμαι ειναι να μην με βαλει να γεννησω με καισαρικη χωρις να υπαρχει λογως απλα και μονο για να ξεμπερδεψει γρηγορα! ετσι εγινε και με την κουνιαδα μου! αλλα απο την αλλη λεω γερο να ειναι το μωρακι μου και ας γεννησω οπως ναναι!αγχος αγχος αγχος!! για ολα αγχος! περνανε οι μερες και λεω τιποτα δεν εχω κανει! αυτη τη βδομαδα θα παμε για τα επιπλα και μετα εχω να φτιαξω τα ρουχαλακια του μπεμπη και την βαλιτσα μου! πρεπει να παω να παρω κ πυτζαμες για το μαιευτηριο! ποσα ζευγαρια λετε να παρω? εγω λεω δυο ειναι καλα! οι παλιες μου πυτζαμες εχουν αρχισει κ δεν μου κανουν! χρειαζομαι κ σουτιεν θυλασμου και επιθεματα! βρε κοριτσια εσεις που εχετε γεννησει και ξερετε τι πηρατε στο μαιευτηριο? αυτα τα νεα μας! σας ζαλισα παλι! Laughing Very Happy φιλακια!

938Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 2:53 am

τατιανα

τατιανα
Δεν αντεξα και βγηκα εξω και καθαρισα το μπαλκονι..ε ηταν μεσα στα χωματα..τωρα ποναει η μεση μου!
Nakos σου ηρθανε ολα μαζι ε?κουραγιο και μην κουραζεσε πολυ ολα θα γινουν!εισαι πολυ τυχερη οσον αφορα το νοσοκομειο..ενας συγγενεις σε νοσοκομειο στις μερες μας ειναι πολυτιμος!!και εγω δεν θελω καισαρικη και ευτυχως μεχρι στιγμης η γιατρος μου παρολο που γεννησε 2 παιδια η ιδια με καισαρικη, δεν μου την πασσαρει..ισα ισα οποτε λεω ααν προκυψει λεει γιατι να προκυψει?ολα καλα πανε!βεβαια οπως λες ολα καλα να πανε ειτε με ΦΤ ειτε με ΚΤ!
Σημερα εβαλα αλλο ενα πλυντηριο ολοοο ροζ πραματουδια..αχ ειναι τοσο καραμελενια θα την φαω την μπεμπα με αυτα ντυμενη!

939Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:21 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σου τατιανα μου. καλα με αυτο τον καιρο βγηκες να καθαρισεις το μπαλκονι? αμαν κοπελα μου.

940Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:23 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τατιανα μου δικιο εχει η Εφη μην κουραζεσαι.Κατσε μεσα στην ζεστουλα μην κρυωσεις κιολας

941Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:31 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ειναι να αρρωστενουμε τωρα τατιανα κοπελα μου.κανε μεσα στο σπιτι οτι δουλειες μπορεις και τις εξωτερικες αστες για αλλη φορα

942Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 3:49 am

τατιανα

τατιανα
εχετε δικιο βρε κοριτσια αλλα αγανακτησα..ειναι ποσες μερες ενας χαμος εξω και δεν μπορουσα αλλο να το βλεπω!και αυτος ο καημενος ο αντρας μο ποσα να κανει..ερχεται απο την δουλεια και σκουπιζει και σφουγγαριζει εδω!!
Παντος ευτυχως μεχρι τωρα δεν αρρωστησα, βεβαια αποφευγω και τον πολυ κοσμο ολο σπιτι καθομαι!

943Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 4:02 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα και εμεναετσι εινι ο αντρας μου.τα κανει ολα αυτος.και τωρα με αυτον τον καιρο με ειπε μη διανοιθεις και βγεις εξω.οτι θελεις εγω θα στο αγορασω.εδω ξεσκονιζω και οταν ερχετε σπιτι και βλεπει οτ ξεσκονισα με λεει. καλα δεν σε ειπα μην κανεις τιποτα θα τακανω εγω? και του λεω αγαπη μου μειπως θα με κανεις μπανιο εσυ? ειναι υπερβολικος τοσο καιρο που ειμαι εγκυο. αλλα τι να κανω δεν ξερω

944Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 4:46 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! σας εχασα!! στην αθηνα δεν εχει και τοσο ασχημο καιρο! μονο εχτες που εβρεχε καταρακτωδως για καμποση ωρα! αυριο παω να βγαλω τις αδειες του γαμου μας! γιατι δεν ξερω αν σας το εχω πει αλλα δεν ειμαστε παντρεμενοι και ο αντρας μου(μελλον δηλαδη) ειναι να ναυτικος και η εγκυμοσυνη μας προεκυψε λιγο ξαφνικα και ετσι τωρα θα κανουμε εναν πολιτικο και ο θρησκευτικος μαζι με τα βαφτισια! ολο αγχος εχω αν θα τα προλαβω ολα! φοβαμαι οτι τωρα που περναει ο καιρος θα αρχισω να βαρενω κ δεν θα μπορω να κανω τιποτα! ευτυχως σημερα ζυγιστηκα και απο κιλακια εχω μεινει σταθερη στα 12! η αληθεια ειναι οτι εχω κοψει το πολυ φαγητο! το βραδακι τρωω γιαουρτακι! αυριο μας ερχετε το καθισμα αμαξιου!! εγω κοριτσια θα γεννησω σε δημοσιο! και συγκεκριμενα στο Ελενας! δουλευει η πεθερα μου εκει! οποτε απο την αρχη ηξερα οτι εκει θα γεννουσα! ο γιατρος δεν μας εχει ζητησει τιποτα ακομα(λογω της πεθερας φανταζομαι) αλλα εμεις σιγουρα κατι θα του δωσουμε! αν ηταν στο χερι μου τιποτα δεν θα του εδινα! Λογω της πεθερας θα ειμαι στην λουξ πτερυγα που ειναι πολυ καλη! εκει γεννησε και η κουνιαδα μου! το μονο που φοβαμαι ειναι να μην με βαλει να γεννησω με καισαρικη χωρις να υπαρχει λογως απλα και μονο για να ξεμπερδεψει γρηγορα! ετσι εγινε και με την κουνιαδα μου! αλλα απο την αλλη λεω γερο να ειναι το μωρακι μου και ας γεννησω οπως ναναι!αγχος αγχος αγχος!! για ολα αγχος! περνανε οι μερες και λεω τιποτα δεν εχω κανει! αυτη τη βδομαδα θα παμε για τα επιπλα και μετα εχω να φτιαξω τα ρουχαλακια του μπεμπη και την βαλιτσα μου! πρεπει να παω να παρω κ πυτζαμες για το μαιευτηριο! ποσα ζευγαρια λετε να παρω? εγω λεω δυο ειναι καλα! οι παλιες μου πυτζαμες εχουν αρχισει κ δεν μου κανουν! χρειαζομαι κ σουτιεν θυλασμου και επιθεματα! βρε κοριτσια εσεις που εχετε γεννησει και ξερετε τι πηρατε στο μαιευτηριο? αυτα τα νεα μας! σας ζαλισα παλι! Laughing Very Happy φιλακια!
ολα καλα θα πανε και θα γινουν στην ωρα τους.μαρεσει πολυ γαμος-βαφτιση μαζι!εισαι πολυ τυχερη που εχεις δικο σου ανθρωπο στο νοσοκομειο θα σε προσεξουν μια χαρα και σενα και το μωρο σου!οσο για τις πυτζαμες εγω παντα ειχα 3 ζευγαρια μαζι γιατι μπορει να χεις και κανα ατυχημα με τη ροη αιματος που θα ειναι μπολικη!!!!!!!!!!οποτε παρε να σαι σιγουρη.μη παρεισ μεγαλο νουμερο σκεψου η κοιλια σου θα ξεφουσκωσει αρκετα!τωρα εγω μαζι μου ειχα πυτζαμες,καλτσες,βρακια(της γιαγιας),παντοφλες ρομπιτσα,επιθεματα,μωρομαντηλα,πετσετες για το μπανιο,τα προσωπικα σου καλλυντικα οδοντοβουρτες κτλ,φορτιστη για κινητο καμια πανουλα δικια σου και τα πανακια για να βαζεις το μωρο να ρευτει.τωρα στο νοσοκομειο δεν ξερω για το μωρο τι χρειαζετε σιγουρα τα ρουχα εξοδου για να το βγαλεις.αυτα νομιζω!!!

945Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 5:01 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:καλημερα εγκυουλες!!
Σημερα ολη νυχτα ειχε τοοοσο πολυ αερα που δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε απο τον θορυβο..αφηστε το ποσο χαλια εγινε το μπαλκονι και ψαχναμε της γλαστρες σε ολη την γειτονια!
Και ακομα φυσαει και βρεχει..μα τι καιρος ειναι αυτος!!
Εγω κοριτσακια μου φοβαμαι την επισκληριδιο παλι..αλλα και τον ορο, δεν εχω ξαναβαλει ποτε!
μη φοβασαι τατιανα ο ορος δεν ποναει αν σε βρουν φλεβα...μια χαρα μετα δεν το νιωθεις η επισκληριδιος αν μεινεις ακινητη και δεν κουνηθεις εκεινη τη στιγμη δεν θα πονεσεις!θα σκεφτεσε πως θα ειναι το μουτρο της μπεμπας και θα περνανε ολα!

946Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 5:04 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εχω ακουσει τοσα για την επισκλιριδιο που δεν ξερω τι να πιστεψω. εχω ακουσει οτι κοπελες εχουν μεινει αναπιρες.αληθεια ψεματα δεν ξερω

947Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 7:08 am

momirene

its a boy έγραψε:κοριτσια εχω ακουσει τοσα για την επισκλιριδιο που δεν ξερω τι να πιστεψω. εχω ακουσει οτι κοπελες εχουν μεινει αναπιρες.αληθεια ψεματα δεν ξερω
Μπορει να ειναι και αληθεια. Εγω εκανα και δεν επαθα τιποτα. Πιστευω πως ο αναισθησιολογος πρεπει αν ξερει να την ακανει σωστα. Υστερα αλλιως ηταν ρπιν 10 χχρονια αλλιως σημερα. Επισκληρηδιο κανουν και για αλλες επεμβασεις οχι μονο στις γεννες.

948Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 7:52 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:εγω φοβαμαι την καισαρικη πολυ παρακαλαω να μη χρειαστει να κανω!αν εχεις προβλημα οκ να κανεις αλλα αν μπορεις φυσιολογικα παλεψε το με μια επισληριδιο δεν θα καταλαβεις τιποτα!!!!!!!!εκεινη την ωρα εχεις απιστευτη δυναμη!και μετα αναρωνεις πολυ γρηγορα σε σχεση με την καισαρικη που ειναι χειρουργειο.ο γιατρος σου τι λεει?

Του το ανεφερα δεν ειπε τιποτα. Υποθετω τον συμφαιρει η καισαρικη απο χρηματικης αποψης. Λες δεν καταλαβαινεις τιποτα ε γιωργια; Ειμαι πολυ φοβιτσιαρα ρε γμτ τι να πω. Ισως φταιει οτι ειδα βιντεακι με γεννες, αλλα φαντασου ηταν ολα φυσιολογικα και νορμαλ. Μετα τον φυσιολογικο ποτε επανερχεσαι; Πονας καθολου; Και την επισκλειριδιο εννοειται φοβαμαι οπως λελει η τατιανα. Αυτο ποναει; Γενικα με τα ιατρικα δεν τα παω και πολυ καλα. Εκεινη την ωρα τα ξεχνας ολα;

949Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 9:15 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia egw den tin gleitwnw tin episkliridio.ton eipa oti den thelw na kanw alla me eipe den geinete ayto giati exeis to thema me tin epilipsia. kai den thelw ekeini tin wra apo to zori na patheis kamia krisi.opote anagkastika tha tin kanw

950Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 38 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 9:45 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ.ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΥΛΑΣΜΟΥ ΕΝΑ ΝΥΧΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ.ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΥΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΨΙΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ.ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις