Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
553 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 553 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

951Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 10:09 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ασε Χρυσα αυτος ο καιρος οντος ειναι πολυ ψυχοπλακωτικος..ασε που καθε χρονο αλλαζει και δεν ξερεις τι σε περιμενει!εγω ολα τα ρουχακια τα στεγνωνω μεσα μπροστα στο τζακι!
Εβαλα και φρεσκια φωτοκοιλιτσα σημερινη..φουσκωσα πολυ εχω γινει σαν αρκουδακι!

952Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 10:31 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Ασε Χρυσα αυτος ο καιρος οντος ειναι πολυ ψυχοπλακωτικος..ασε που καθε χρονο αλλαζει και δεν ξερεις τι σε περιμενει!εγω ολα τα ρουχακια τα στεγνωνω μεσα μπροστα στο τζακι!

Εισαι τελεια!! Σουπερ η κοιλιτσα σου! Φτου φτου φτου!
Πιτζαμακια και νυχτικες (της γιαγιας!) πηρα και εγω. Στα prenatal με 12€ απο 30 στα ειδη εγκυμοσυνης, πηρα και σουτιεν στη ιδια τιμη.
Με τα ρουχα τελικα ξεκινησα και εγω!
Τωρα τι εξετασεις εχουμε αυτο τον μηνα, ξερετε;

953Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 2:05 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:
τατιανα έγραψε:Ασε Χρυσα αυτος ο καιρος οντος ειναι πολυ ψυχοπλακωτικος..ασε που καθε χρονο αλλαζει και δεν ξερεις τι σε περιμενει!εγω ολα τα ρουχακια τα στεγνωνω μεσα μπροστα στο τζακι!

Πιτζαμακια και νυχτικες (της γιαγιας!) πηρα και εγω. Στα prenatal με 12€ απο 30 στα ειδη εγκυμοσυνης, πηρα και σουτιεν στη ιδια τιμη.
βρακακια της γιαγιας!μονο 12 ευρω πυτζαμακια?και νυχτικια μονο τοσο?να παω να δω αν ειναι!απο εξετασεις δεν ξερω και εγω τι εχουμε δεν θυμαμαι!οσο για τη γεννα μην αγχωνεσε επανερχεσε γρηγορα με φτ απλα εχεις πιο πολυ αιμα και κραταει και πιο πολυ και εισαι μια χαρα!εγω τι να πω που θα βγει 3ο κεφαλι απο εκει?παντως στα 2 δεν υπηρξε διαφορα με εραψε καλα ο γιατρος!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

954Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 2:13 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα τελεια η κοιλιτσα θα τη βγαλω και εγω!χρυσα μπηκες στον 8ο μηνα ε??αντε περναει ο καιρος!ο καιρος κοριτσια χαλια και εδω χιονιζει σημερα και το βλεπω να κραταει και αυριο!για την επισληριδιο θα συμφωνησω με τη momirene αν στην κανει καλα ο αναισθησιολογος δεν εχεις προβλημα πριν χρονια που ξεκινησαν να την κανουν και ακομη πειραματηζοταν κανανε λαθη τωρα την κανουν παντου και καλυτερα απο το να κανεις ολικη ειναι πολυ πιο επικινδυνη η ολικη!εγω που την εκανα δεν μου εχει αφησει κανενα προβλημα ισα ισα με βοηθησε στη διαστολη πολυ με χαλαρωσε και απολαμβανα τη γεννα χωρις υστεριες και ηρωισμους!!!!!!τη συνηστω σε ολες σας!!!!!!

955Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τρι Φεβ 07, 2012 10:02 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου.Τι κανετε;Πολυ χιονι και σημερα.Θελω επιτελους να βγω εξω εχω σκασει μεσα...

956Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 1:23 am

momirene

Καλημερα κοριτσια! Κρυο ακι σημερα και μαλλον πρεπει να δω ΩΡΛ γιατι καταπινω και ποναει μεχρι και το αυτι μου! Και μετα οτι μου δωσει πρεπει να το πω στον γυναικολογο μου αν το εγκρινει!
Αμαν βαρεθηκα! Καλυτερα οταν ημουν 8 μηνων τον Αυγουστο παρα αυτο Mad

957Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 1:44 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
Elenathens έγραψε:

βρακακια της γιαγιας!μονο 12 ευρω πυτζαμακια?και νυχτικια μονο τοσο?να παω να δω αν ειναι!απο εξετασεις δεν ξερω και εγω τι εχουμε δεν θυμαμαι!οσο για τη γεννα μην αγχωνεσε επανερχεσε γρηγορα με φτ απλα εχεις πιο πολυ αιμα και κραταει και πιο πολυ και εισαι μια χαρα!εγω τι να πω που θα βγει 3ο κεφαλι απο εκει?παντως στα 2 δεν υπηρξε διαφορα με εραψε καλα ο γιατρος!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Χαχαχαχ! 3ο κεφαλι ε! Καλο! Very Happy
Πηγα στα prenetal στο mall και εχει τα παντα με 70 % εκπτωση! Πηρα αρκετα πραγματακια. Καλα δεν συζητω για τις αλλες δυο μπουμπουκες σου τι ρουχα εχει και παπουτσια. Φορεματακια και καθημερινα ρουχα με 9€ απο 30. Μαγιω,παπουτσια,βαφτιστικα,βρεφικα και απορρυπαντικα! Τωρα δεν ξερω αν ειναι σε ολα τα prenatal η μονο σε αυτο γιατι ανοιξε τωρα. Δες το παντως δεν χανεις τιποτα!

958Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 1:48 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:τατιανα τελεια η κοιλιτσα θα τη βγαλω και εγω!χρυσα μπηκες στον 8ο μηνα ε??αντε περναει ο καιρος!ο καιρος κοριτσια χαλια και εδω χιονιζει σημερα και το βλεπω να κραταει και αυριο!για την επισληριδιο θα συμφωνησω με τη momirene αν στην κανει καλα ο αναισθησιολογος δεν εχεις προβλημα πριν χρονια που ξεκινησαν να την κανουν και ακομη πειραματηζοταν κανανε λαθη τωρα την κανουν παντου και καλυτερα απο το να κανεις ολικη ειναι πολυ πιο επικινδυνη η ολικη!εγω που την εκανα δεν μου εχει αφησει κανενα προβλημα ισα ισα με βοηθησε στη διαστολη πολυ με χαλαρωσε και απολαμβανα τη γεννα χωρις υστεριες και ηρωισμους!!!!!!τη συνηστω σε ολες σας!!!!!!

Πως ειναι η αισθηση; Και καταφερνεις τελικα να μεινεις ακινητη; Και αν κουνηθω απο τον πονο;
Τωρα θα μου πεις κοπελα μου να γεννησεις πας! Ε θα φας και καμια ενεσουλα! Και θα εχεις και δικιο! Sorry που ρωταω, αλλα μια ανησυχια την εχω κοριτσιααα!

959Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 2:48 am

momirene

Elenathens έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:τατιανα τελεια η κοιλιτσα θα τη βγαλω και εγω!χρυσα μπηκες στον 8ο μηνα ε??αντε περναει ο καιρος!ο καιρος κοριτσια χαλια και εδω χιονιζει σημερα και το βλεπω να κραταει και αυριο!για την επισληριδιο θα συμφωνησω με τη momirene αν στην κανει καλα ο αναισθησιολογος δεν εχεις προβλημα πριν χρονια που ξεκινησαν να την κανουν και ακομη πειραματηζοταν κανανε λαθη τωρα την κανουν παντου και καλυτερα απο το να κανεις ολικη ειναι πολυ πιο επικινδυνη η ολικη!εγω που την εκανα δεν μου εχει αφησει κανενα προβλημα ισα ισα με βοηθησε στη διαστολη πολυ με χαλαρωσε και απολαμβανα τη γεννα χωρις υστεριες και ηρωισμους!!!!!!τη συνηστω σε ολες σας!!!!!!

Πως ειναι η αισθηση; Και καταφερνεις τελικα να μεινεις ακινητη; Και αν κουνηθω απο τον πονο;
Τωρα θα μου πεις κοπελα μου να γεννησεις πας! Ε θα φας και καμια ενεσουλα! Και θα εχεις και δικιο! Sorry που ρωταω, αλλα μια ανησυχια την εχω κοριτσιααα!
Οταν λες πως εςιναι η αισθηση δηλαδη πως αισθανεσαι οταν σου κανουν την επισκληρηδιο? Αν ναι να σου πω. Καθεσαι σε σκαμπω ή σε εμβρυακη σταση και σου κανουν την ενεση και σου βαζουν το σωληνακι. Δεν ποναει ιδιαιτερα. μετα σιγα σιγα αρχιζεις να μουδιαζεις απο την μεση και κατω και νοιωθεις ενα τρελουλο σαν να κρυωνεις αλλα δεν κρυωνεις. Μιλας κανονικα κουνας χερια κεφαλι αλλα οσο και να προσπαθεις δεν κουνιεσαι απο κατω. φανταζομαι πως δεν εχεις προβλημα να σπρωξεις αν χρειαστει γιατι ο εγκεφαλος δινει εντολη δεν εχεις προβλημα. Δηλαδη εγω στην ανανηψη ηθελα να περπατησω αλλα δεν ενοιωθα να παταω στα ποδια μου ακομα και αν τα εβλεπα κατω στο πατωμα. Μετα απο 2 ωρες εχει φυγει και εισαι μια χαρα. Εγω την πρωτη μερα δεν περπατησα γιατι ηταν καισαρικη αλλα απο την 2η και μετα λες και ειχα κανει φυσιολογικο τοκετο.
Λογικο ειναι να φοβαστε γιατι δεν ξερετε τι ακριβως ειναι. Εγω πριν την γεννα ουτε απο εξω απο νοσοκομειο δεν ειχα περασει και λιγο φοβομουν αλλα τωρα ξερω τι με περιμενει.

960Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 2:54 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
geia sas koritsia.xteds den koimithika eixa ponokefalo.alla simera den me ponaei toso poly oso xtes.

961Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 4:32 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:

την πρωτη φορα που μου την εκαναν ηταν λιγο μ@λ@κ@ς ο αναισθησιολογος και με τρυπησε δυνατα και πονεσα και κουνηθηκα γιατι τρομαξα!γιαυτο λεω να μη κουνηθεις να το χεις στο μυαλο σου και να παρεις βαθια ανασα!τη δευτερη το ειχα συζητησει με τη μαια και το ειπε στον αναισθησιολογο να μη με πονεσει ηταν πολυ καλη με εκανε κατι σαν προναρκωση τοπικα και με τρυπησε χωρις να το καταλαβω!!!!μολις μπει το φαρμακο νιωθεις σαν να σε περναει ρευμα στη σπονδυλικη και παγωνεις λιγο και μετα μουδιαζεις.στο φτ σε βαζουν μικροτερη δοση απο την κτ.εγω ενιωθα μουδιασμα καταλαβαινα να σπρωξω αλλα δεν μπορουσα να κουνησω τα ποδια μου.μολις φυγει η ναρκωση εισαι κανονικα απλα εγω ειχα παγωμενα ποδια γιαυτο καλτσουλες!!!

962Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 4:42 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia arxes aprilioy gennaw alla den exw anxos. to mono anxos poy exw einai na gennithi kala o mpempis.einai fysiolgiko ayto twra?

963Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 1:12 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κοριτσια σας ευχαριστω!
Αφου σας βλεπω ηρεμες και αποφασιστηκες παιρνω και εγω κουραγιο με την επισκλειριδιο!
Αυτο με την προναρκωση καλο, θα το ζητησω εννοειται και εγω!
Αχ αντε να τελειωσουμε να κρατησουμε τα μπεμπουλινια! Αν και μου φαινεται ατελειωτος ο χρονος! Μετραω τις μερες σαν τους φανταρους! Εχω αρχισει και το βραδυ και δυσκολευομαι στον υπνο.... Οταν γυριζω πλευρο, εχω πονους στην κοιλια, το εχετε και εσεις ε;

964Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 2:14 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Αχ κοριτσια σας ευχαριστω!
Αφου σας βλεπω ηρεμες και αποφασιστηκες παιρνω και εγω κουραγιο με την επισκλειριδιο!
Αυτο με την προναρκωση καλο, θα το ζητησω εννοειται και εγω!
Αχ αντε να τελειωσουμε να κρατησουμε τα μπεμπουλινια! Αν και μου φαινεται ατελειωτος ο χρονος! Μετραω τις μερες σαν τους φανταρους! Εχω αρχισει και το βραδυ και δυσκολευομαι στον υπνο.... Οταν γυριζω πλευρο, εχω πονους στην κοιλια, το εχετε και εσεις ε;
ναι και εγω το παθαινω πολλες φορες απο τον πονο δεν μπορω να γυρισω και βαρος νιωθω και τρεχω τουαλετα συνεχεια!ασε μαρτυριο απο δω και περα....εμενα παλι με εχει πιασει αυτες τις μερες υπνηλια τρελη συνεχεια νυσταζω εσεις?

965Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 2:30 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αποτι καταλαβα σημερα, υπνηλια με πιανει κυριως οταν ειμαι σπιτι. Σημερα επρεπε να παω στη δουλεια και ημουν σπιτι, νυσταζα, ηθελα να κοιμηθω, δεν ηθελα να παω. Οταν πηγα το ξεχασα καπως και τωρα βραδιατικο εχω υπερενταση.
Λογικο παντως το βρισκω, μιας και ο υπνος μας το βραδυ,δεν ειναι και ο καλυτερος και την ημερα εχουμε υπνηλια! Sleep

966Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 2:36 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να ρωτησω κατι, τωρα που μου ηρθε! Απο δω και περα οι επισκεψεις στο γιατρο θα ειναι ανα δυο εβδομαδες ηανα τεσσερις που ηταν; Ο μηνας μου φαινοταν πολυ γιαυτο ρωταω!

967Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 2:43 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elenathens έγραψε:Να ρωτησω κατι, τωρα που μου ηρθε! Απο δω και περα οι επισκεψεις στο γιατρο θα ειναι ανα δυο εβδομαδες ηανα τεσσερις που ηταν; Ο μηνας μου φαινοταν πολυ γιαυτο ρωταω!
θα γινουν πιο συχνες εμενα μολις μπω στον 9ο μ βλεπει καθε 2 βδομαδες δηλαδη μετα την 34η εβδομαδα αν θυμαμαι καλα!

968Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Τετ Φεβ 08, 2012 3:09 pm

τατιανα

τατιανα
καλησπερα εγκυουλες μου!
Σημερα ολη μερα ολο καπου λειπω και τωρα βρηκα ευκαιρια να ριξω μια ματια στο φορουμ..
Πολυ κρυο και σημερα..ψιλοχιονιζε κιολας.Πηγα το πρωι στο ικα για να αρχισω τα χαρτια για τα επιδοματα..μα τι συστημα ηλιθιο εχει αυτη η χωρα..8 μηνων εγκυος να πρεπει να τρεχεις για ενα σωρο χαρτια οταν σε αλλες χωρες οπως στην γερμανια τα λεφτα μπαινουν αυτοματα στην τραπεζα χωρις να κανεις ΤΙΠΟΤΑ!

Και μενα μου ειπε οταν μπω στον 9ο θα πηγαινω καθε 2 βδομαδες να με βλεπει.

969Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Φεβ 09, 2012 12:57 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα!! ο μπεμπης απο προχτες δινει ρεσιταλ! νομιζω οτι αλλαξε και θεση! ηταν με το κεφαλι κατω και μαλλον γυρισε! το λεω αυτο γιατι οταν ειχε λοξυγγα τον καταλαβαινα κατω χαμηλα! ενω τωρα σαν να εχει ανεβει πιο πανω! ειμαι στην δουλεια και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα! εχτες μας ηρθε το καθισμα του αμαξιου που ειχα παραγγειλει απο το amazon! κοριτσια φοβερο! και εννοειτε πιο φτηνο απο εδω! εδω το εβρισκα 260 και απο το amazon το πηρα 180 ευρω στην πορτα μου! τωρα σκεφτομαι μηπως παραγγειλω αποστειρωτη και μπιμπερο! εχει μια φοβερη προσφορα με οτι χρειαζεσαι στην αρχη(απο αποστειρωτη και μπιμπερο κλπ) με 120 ευρω απο 260 που τα βρισκω ολα αυτα εδω! ειναι της avent! θελω να θυλασω και δεν ξερω κατα ποσο θα μου φανουν χρησιμα γιαυτο δεν τα εχω παραγγειλει ακομα! εσεις που εχετε θυλασει τι λετε τα χρειαζομαι? σκεφτομαι μηπως με το θυλαστρο βγαζω το βραδυνο γευμα και του το δινω με μπιμπερο για να τον πιανει πιο πολυ και να κοιμαται λιγο παραπανω! ουφ σας επρηξα! φιλακια και καλημερα!!!

970Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Φεβ 09, 2012 1:14 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera nakos eimai i efi. kai egw agori perimenw.tin alli evdomada mpainw ston 8 mina.esy se poion mina eisai?

971Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Φεβ 09, 2012 1:19 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! ο μπεμπης απο προχτες δινει ρεσιταλ! νομιζω οτι αλλαξε και θεση! ηταν με το κεφαλι κατω και μαλλον γυρισε! το λεω αυτο γιατι οταν ειχε λοξυγγα τον καταλαβαινα κατω χαμηλα! ενω τωρα σαν να εχει ανεβει πιο πανω! ειμαι στην δουλεια και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα! εχτες μας ηρθε το καθισμα του αμαξιου που ειχα παραγγειλει απο το amazon! κοριτσια φοβερο! και εννοειτε πιο φτηνο απο εδω! εδω το εβρισκα 260 και απο το amazon το πηρα 180 ευρω στην πορτα μου! τωρα σκεφτομαι μηπως παραγγειλω αποστειρωτη και μπιμπερο! εχει μια φοβερη προσφορα με οτι χρειαζεσαι στην αρχη(απο αποστειρωτη και μπιμπερο κλπ) με 120 ευρω απο 260 που τα βρισκω ολα αυτα εδω! ειναι της avent! θελω να θυλασω και δεν ξερω κατα ποσο θα μου φανουν χρησιμα γιαυτο δεν τα εχω παραγγειλει ακομα! εσεις που εχετε θυλασει τι λετε τα χρειαζομαι? σκεφτομαι μηπως με το θυλαστρο βγαζω το βραδυνο γευμα και του το δινω με μπιμπερο για να τον πιανει πιο πολυ και να κοιμαται λιγο παραπανω! ουφ σας επρηξα! φιλακια και καλημερα!!!

καλημερα!και μενα χοροπηδαει ολη μερα και χαιρομαι γιατι ετσι ξερω οτι ειναι καλα! απο οσο ξερω στις εβδομαδες που ειμαστε ειναι λιγο δυσκολο να γυρισει το παιδι ειναι δηλαδη αρκετα στριμωγμενο..αληθεια τον λοξυγγα πως τον νιωθεις?γιατι και εγω καποιες φορες σαν να μου φαινοταν σαν ενα ρυθμικο χτυπηματακι αλλα δεν ηξερα αν ειναι χαζομαρα να σκεφτομαι οτι ειναι λοξυγγας!
Στις μερες μας πρεπει να κανουμε εξυπνες αγορες..μπραβο σου για το καθισματακι και αντε με το καλο να το χαρειτε!εγω απο το αμαζον παρηγγειλα μωρομαντηλα και πανες και εχω αρκετα ακομα στην wish list που θελω να παρω..
Εμενα αποστειρωτη και θηλαστρο μου εδωσε μια φιλη μου αλλα να σου πω ακομα δεν θα αγοραζα γιατι αν θυλασουμε θα μας ειναι αχρηστος ο αποστειρωτης.Θα παρω κανα 2 μπουκαλια να εχω και αν χρειαστουν θα παρω μετα και αλλα!
αα και κοριτσια για αργοτερα μεγαλο καθισματακι να ψαξετε για τα αναποδα rearfcing ειναι πιο ασφαλη, εγω θα παρω ενα της britax που βρηκα απο εξωτερικο και ειναι απο 9-25 κιλα (μπαινει και αναποδα και να κοιταει μπροστα αν θες)

972Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Φεβ 09, 2012 1:29 am

its a boy

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatiana kalimera ti kaneis? pws eisai simera?

973Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Φεβ 09, 2012 1:38 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! ο μπεμπης απο προχτες δινει ρεσιταλ! νομιζω οτι αλλαξε και θεση! ηταν με το κεφαλι κατω και μαλλον γυρισε! το λεω αυτο γιατι οταν ειχε λοξυγγα τον καταλαβαινα κατω χαμηλα! ενω τωρα σαν να εχει ανεβει πιο πανω! ειμαι στην δουλεια και δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα! εχτες μας ηρθε το καθισμα του αμαξιου που ειχα παραγγειλει απο το amazon! κοριτσια φοβερο! και εννοειτε πιο φτηνο απο εδω! εδω το εβρισκα 260 και απο το amazon το πηρα 180 ευρω στην πορτα μου! τωρα σκεφτομαι μηπως παραγγειλω αποστειρωτη και μπιμπερο! εχει μια φοβερη προσφορα με οτι χρειαζεσαι στην αρχη(απο αποστειρωτη και μπιμπερο κλπ) με 120 ευρω απο 260 που τα βρισκω ολα αυτα εδω! ειναι της avent! θελω να θυλασω και δεν ξερω κατα ποσο θα μου φανουν χρησιμα γιαυτο δεν τα εχω παραγγειλει ακομα! εσεις που εχετε θυλασει τι λετε τα χρειαζομαι? σκεφτομαι μηπως με το θυλαστρο βγαζω το βραδυνο γευμα και του το δινω με μπιμπερο για να τον πιανει πιο πολυ και να κοιμαται λιγο παραπανω! ουφ σας επρηξα! φιλακια και καλημερα!!!

καλημερα!και μενα χοροπηδαει ολη μερα και χαιρομαι γιατι ετσι ξερω οτι ειναι καλα! απο οσο ξερω στις εβδομαδες που ειμαστε ειναι λιγο δυσκολο να γυρισει το παιδι ειναι δηλαδη αρκετα στριμωγμενο..αληθεια τον λοξυγγα πως τον νιωθεις?γιατι και εγω καποιες φορες σαν να μου φαινοταν σαν ενα ρυθμικο χτυπηματακι αλλα δεν ηξερα αν ειναι χαζομαρα να σκεφτομαι οτι ειναι λοξυγγας!
Στις μερες μας πρεπει να κανουμε εξυπνες αγορες..μπραβο σου για το καθισματακι και αντε με το καλο να το χαρειτε!εγω απο το αμαζον παρηγγειλα μωρομαντηλα και πανες και εχω αρκετα ακομα στην wish list που θελω να παρω..
Εμενα αποστειρωτη και θηλαστρο μου εδωσε μια φιλη μου αλλα να σου πω ακομα δεν θα αγοραζα γιατι αν θυλασουμε θα μας ειναι αχρηστος ο αποστειρωτης.Θα παρω κανα 2 μπουκαλια να εχω και αν χρειαστουν θα παρω μετα και αλλα!
αα και κοριτσια για αργοτερα μεγαλο καθισματακι να ψαξετε για τα αναποδα rearfcing ειναι πιο ασφαλη, εγω θα παρω ενα της britax που βρηκα απο εξωτερικο και ειναι απο 9-25 κιλα (μπαινει και αναποδα και να κοιταει μπροστα αν θες)
Τατιανα μου ετσι τον νιωθω τον λοξξυγκα! σαν ρυθμικο χτυπηματακι! ντουπ ντουπ ντουπ! και εχει αρκετα συχνα ο μπεμπης! θα το κοιταξω για το καθισματακι που λες! πρεπει να ψακτουμε πολυ για την ασφαλεια τους! εσεις κοριτσια πως εχετε σκοπο να βαλετε τα καθισματακια αυτοκινητου στο αμαξι? με βαση isofix ή σκετα με τη ζωνη?

974Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Φεβ 09, 2012 1:41 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα ερωτηση: ποιο νουμερο πηρες απο τις πανες και ποσα πακετα?

975Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! - Σελίδα 39 Empty Απ: Εγκυουλες Απριλιου 2012!!! Πεμ Φεβ 09, 2012 2:01 am

τατιανα

τατιανα
καλημερα εφη!πολτ καλα ειμαι..εφτιαξε και ο καιρος εβγαλε λιγο ηλιο και ανεβαινει η διαθεση, εσυ πως εισαι?

nakos αν θελεις πες μου να σου βαλω το λινκ να το δεις το καθισμα.
Πηρα τα παμπερς Νο1 2-5 κιλα 2 πακετα εκατονκατι πανες ειναι και Νο 2 3-6 κιλα παλι 2 πακετα αλλα ειναι παραπανω οι πανες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις