476 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 Σαβ Σεπ 24, 2011 6:32 am
kikitso
Η ψυχή της παρέας!
ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ! ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΩ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
supermama έγραψε:Να ρωτησω κατι ασχετο η ασχετη μανα??? πριν ρωτησω τη γιατρο μουπειτε μουεσεις.. εχω μπερδευτει. τωρα ειμαι 33 εβδομ και 5 μερες. δηλαδη ειμαι στην 34η βδομαδα οκ? ποτε μπαινω στον μηνα μου??? στην 35η? και αν ναι πρεπει να την κλεισω? πχ θα μπω στον μηνα μου οταν θα λεει το τικερ: 34+1 ή 35+..
Carrie έγραψε:Βρήκα το ένα σετ πιτζάμες που πήρα!!Είναι αυτό
http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/oyshogb/en/oysho/30016/116629/Long%2Bsleeve%2Bbutton%2Bup%2Btop (η μπλούζα)
http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/oyshogb/en/oysho/30021/115635/Check%2Btrousers (και το παντελόνι).
Λέτε να σκάτσω με το μακρυμάνικο? Γιατί μου είπανε πως έχει ζέστη στην κλινική..Αλλά πόσο ζέστη πια??Ήθελα να πάρω και αυτή τη ρόμπα http://www.oysho.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/oyshogb/en/oysho/30023/115648/Fleece%2Brobe η οποία ήτανε τέλεια και μαλακή αλλά πολύ χοντρη!!Για κακοχείμωνο ένα πράγμα..Τώρα πρέπει να πάρω και νυχτικιά ε? Λέω να πάρω μία κοντομάνικη..εσείς τι λετε??
καλαμαρια μενω για αυτο και ψαχνω παιδιατρο εδω κοντα...αλλα ακομα δεν εχω καταληξειsupermama έγραψε:ειδα τωρα οτι εισαι θεσσαλονικη! απο που??εγω ειμαι Ανω πολη
να σας στειλω και ενα τσουρεκι με καστανο απο τον τερκενλη?tattooed_snowhite έγραψε:στεφανια καλως ηρθες! με το καλο το νινι!
δε μας στελνεις και καμια μπουγατσα με μπολικη κανελα να.... μυρισουμε?
alexia-marinos έγραψε:Ειναι πολυ ωραια Carrie μου κ μου αρεσουν πολυ κ αυτα τα χρωματα.Ομως κ εμενα μου λενε ολοι να παρω κοντομανικο γιατι θα κανει ζεστη μεσα στο νοσοκομειο...Και εγω εχω εκκρεμοτητα ακομα τα νυχτικακια κ ενα ρομπακι κ παρ'ολο που εριξα μια ματια σε 3-4 μαγαζια σημερα δεν βρηκα κατι να μου αρεσει ιδιαιτερα .....Θα σου ελεγα να παρεις το νυχτικο κοντομανικο,γνωμη μου.....
stefaniandreas έγραψε:να σας στειλω και ενα τσουρεκι με καστανο απο τον τερκενλη?tattooed_snowhite έγραψε:στεφανια καλως ηρθες! με το καλο το νινι!
stefaniandreas έγραψε:να σας στειλω και ενα τσουρεκι με καστανο απο τον τερκενλη?tattooed_snowhite έγραψε:στεφανια καλως ηρθες! με το καλο το νινι!
αχ και συ διαβητικη???και γω οριακα παθολογικη η καμπυλη.τερμα οι σοκολατιτσες!!!Carrie έγραψε:stefaniandreas έγραψε:να σας στειλω και ενα τσουρεκι με καστανο απο τον τερκενλη?tattooed_snowhite έγραψε:στεφανια καλως ηρθες! με το καλο το νινι!
Πιπέρι στο στόμα Στεφανία!!!Μη λέτε τέτοιες λέξεις στις διαβητικές
μάνες!!!
tattooed_snowhite έγραψε:στεφανια καλως ηρθες! με το καλο το νινι!
tattooed_snowhite έγραψε:χαχαχαχαχ βρε τι παθαμε βραδυατικα με τα φαγια!
θεε μου ευτηχως που χειρουργηθηκα θα ειχα φτασει 300 κιλα με την εγκυμοσυνη!
ειδικα αν εμενα θεσσαλονικη!!!!!!!
tattooed_snowhite έγραψε:χαχαχαχαχ βρε τι παθαμε βραδυατικα με τα φαγια!
θεε μου ευτηχως που χειρουργηθηκα θα ειχα φτασει 300 κιλα με την εγκυμοσυνη!
ειδικα αν εμενα θεσσαλονικη!!!!!!!
tattooed_snowhite έγραψε:τοτουλα μου γαστρικο μανικι λεγετε, σου αφαιρουν ενα πολυ μεγαλο μερος του στομαχου και το υπολοιπο ραβετε...
απο σχεδον 2 λιτρα χωρητικοτητας στομαχι τωρα εχω μονο 150 μλ χωρητικοτητα, γιαυτο δυσκολευτηκα πολυ και με την καμπυλη σε ενα χρονο εχασα 68 κιλα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης