251 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 Τρι Σεπ 20, 2011 9:10 am
tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Με το καλο κ μ'''εναν πονο!!!!
γερος κ καλοτυχος να ειναι!!!
γερος κ καλοτυχος να ειναι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
βασικα νομιζω πως αν εισαι με φτ δεν ειναι απαραιτητη η νυχτικια.πλενεσαι μονη. στην καισαρικη απλα επειδη σε πλενουν οι νοσοκομες μεχρι να μπορεις να σηκωθεις οποτε χρειαζεται αν δε θες να σαι με το βρακι μονο απτη μεση και κατωpenelope26 έγραψε:
SUPERMAMA ΑΠΑΙΧΤΟ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ, ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΟΘΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΙΣΤΙΚΑ (ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ) ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ... ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΤΣΙ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
penelope26 έγραψε:
SUPERMAMA ΑΠΑΙΧΤΟ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ, ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΟΘΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΙΣΤΙΚΑ (ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ) ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ... ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΤΣΙ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ
Carrie έγραψε:Γύρισα από το ΙΚΑ και όλα καλά!!Περιττό να σας πω ότι όταν πήγα στις 9.50 είχα νούμερο 75 και ακόμη εξυπηρετούσαν το 41 Κάθισα λοιπόν και αφού πέρασαν μερικά νούμερα, και μερικά ακόμη (καμία 10+ που μάλλον έχασαν την σειρά τους) άδειασε μία καρέκλα μπροστά στα ταμεία ακριβως και πήγα και στρώθηκα εκεί μπροστά μπροστά ,τέντωσα και την κοιλιά μου και μετά από 10' μου λέει η υπάλληλος "είσαι κυοφορούσα?" Όχι ήθελα να της πω,απλώς παράφαγα!!! Και με εξυπηρέτησε 10 νούμερα πριν από το δικό μου!!!!!Και στις 10.20 είχα τελειώσει!!!!! Τώρα να δούμε πότε θα πληρωθούμεΤουλάχιστον τελείωσα με αυτό!!!
tatianoula έγραψε:καλημερα κοριτσια...ΑΧ επιτελους δροσισε ολοι νυχτα εβρεχε μεχρι κ την νυχτα κρυοσα κ σκεπαστηκα!!!
Πηγα και''γω στο ΙΚΑ να δω τι θελουνε τι δικαιουμαι κ.τ.λ.
μου λυπουν 5ενσηματα για να συμπληρωσο τα 200 ωστε να τα δικαιουμαι ΟΛΑ...αλλιως παιρνω μονο το λοχειας!!!
κ μου ειπε μια καλη κοπελα ''υπαλληλος'' εκει γιατι δεν κολλας 5ενσηματα γινετε λεει γιατι δεν τους ενδιαφερουν ημερομηνιες κ.τ.λ. αλλα μονο να ειναι πριν την ΠΗΤ....
οποτε πρεπει να ψαξω καμια πουσΧΧΧ για να τα κολλησω...το θεμα ειναι οτι μαλλων πρεπει να με προσλαβουν πρωτα για να μπορουν να μου τα κολλησουν,,κ μετα μαλλων θα παραιτηθω ετσι ωστε να μην χρειαζομαι υπογραφες κ.τ.λ. κ αδειες απο τον εργοδοτη ο οποιος δεν υπαρχει.....
ουφ δεν ξερω αλλα κ ειναι κριμα να τα χασω!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης