Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
227 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 227 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 42]

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημερα και απο μας...!!!

Εδω στην κερκυρα ΒΡΕΧΕΕΙΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑΕΕΙΙΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 536304 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 536304 δεν ξερετε ποσο χαιρομαι ειναι η πρωτη φορα στα 27 χρονια μου που λεω αμαν να ερθει ο χειμωνας...

Οσο για τα σουτιεν και εμενα ενα νουμερο μεγαλωσε...δεν εβαζα στην αρχη,τον μηνα που μας περασε αρχησα να το φοραω αν και νιωθω ωρες ωρες οτι με σφιγγει και δεν μπορω να αναπνευσω. Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

Για τον υπνο εχω να πω ενα....ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Δεν μπορω καθολου απο την μεση μου παρολο που εχω και μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια μου...αλλα ειναι βραδιες και βραδιες αλλες δεν καταλαβαινω τιποτα αλλες οπως η χθεσινη δεν μπορουσα και ειχα και κατι νευρα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 679259 που κοιταζα τον αντρα μου να κοιμαται και μου 'ρχοταν να τον βρισω ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 311356 ειχα ορεξη για ''παλη'' ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 654655

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Χαχαχα ρε Πολάκι!!!"Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια...!!!!" Καλοοοοο...Τι φταινε οι αντρουληδες μας μωρε?Κι αυτοι μαζι μας θα ξενυχτανε αργοτερα θα δεις.Αστους να κοιμηθουνε τωρα που μπορουνε τουλαχιστον αυτοι!!!
Μεθαυριο κοριτσια θα παμε να δουμε αυτο το πρατηριο στον Γερακα που λενε οτι εχει πολυ οικονομικα συν επωνυμα επιπλα κ.α. για τον μπεμπη...Με τις τιμες που εχω ακουσει ελπιζω να μην απογοητευτω.....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξία μου υπομονή και ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς!!Μοίρασε τις δουλειές να τις κάνουν άλλοι στο κάτω κάτω. Και εγώ από τον γάμο επιδεινώθηκε η κατάσταση γιατί δεν έβαλα κώλο κάτω και χόρευα!!Δεν αξίζει, το ξέρεις..Όλα καλά θα πάνε, περιμένω και εγώ να δω πόσο είναι ο μπέμπης μας την Πέμπτη που θα πάμε γιατί τράχηλο και αμνιακά τα είδαμε χθες. Άντε με το καλό αύριο!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 417472

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερια κοριτσια!
Στην πρωτη εγκυμοσυνη φοραγα συνεχεια σουτιεν αλλα μου ειχε μεγαλωσει 2 νουμερα και εχω μικρο στηθος οποτε ηταν αφορητο χωρις. Τωρα εχει μεγαλωσει 1 νουμερο αλλα δεν το αντεχω, οποτε βαζω μου κοβεται η ανασα. Δεν εχει και πολυ περιθωριο να πεσει. Ο υπνος ειναι ετσι και ετσι, το δυσκολο ειναι να βολευτω για να κοιμηθω μετα δεν καταλαβαινω και πολλα. Ο αντρουλης μου ο κακομοιρης περιμενει να γεννησω για να κοιμηθει λιγο γιατι ο μικρος μια σηκωνεται μια για τσισα μια για γαλα μια για νερο. Εγω δεν καταλαβαινω τιποτα

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το λοιπον κοριτσια εχω καταμπερδευτει...οποια μπορει να βοηθησει παρακαλω...

ΘΕΜΑ:Επιδομα κυοφοριας στο ΙΚΑ.

Χθες πηγα στο ΙΚΑ και ο γιατρος μου εδωσε μια βεβαιωση για την πιθανη ημερομηνια τοκετου η οποια ειναι 28/11 (αυτη μου ειχε γραψει απο την αρχη)
πηγα μετα στον λογιστη του αφεντικου και μου ειπε τελος οκτωμβρη να παω να κανω τα χαρτια μου confused confused confused confused confused confused confused
δεν καταλαβα με την κοιλια στο στομα θα παω???αφου 56 μερες πριν απο την ημερωμηνια πεφτει 4 οκτωμβρη.δεν ξερω εχω μπερδευτει scratch scratch scratch scratch scratch
Οποια εχει παει ηδη και τα εχει κανει τα χαρτια μπορει να μου πει τι ακριβως χαρτια κατεθεσε????

totula

totula
και εγω αχω αποριες σχετικα με αυτο το θεμα αλλα εγω ειμαι ανεργη και εχω χασει λιγο την μπαλα. εχω ομως βιβλιαριο υγειας για το 2011

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολάκι σου απάντησα στο άλλο θέμαSmile

aylin

aylin
Γειά σας κοριτσάκια μου...

Ελπίζω να είστε όλες σας καλά...

Εμείς δεν έχουμε και την καλύτερη διάθεση...έχασε ο Στέφανος την δεύτερη δουλειά του και νοιώθω κάπως Shocked Shocked Shocked χαμένη στο διάστημα...του στυλ τι θα γίνει , που πάμε...οι αλήτες που τον απέλυσαν να πάθουν ο'τι τους αξίζει κλπ κλπ

Νατάσα χαίρομαι που είσαι καλύτερα!Εμένα ο τραχυλός μου στην τελευταία εξέταση ήταν 3,9 εκ...

Χιονατουλίνα περιμένουμε νέα σχετικά με τα αποτελέσματα...

Κορίτσια σας στέλνω φιλάκια, έχω μια χάλια ψυχολογία ... ο καιρός ζεστός παρ'όλο που έχει συννεφιά...λέει θα βρέξει απο το βράδυ...ποιός ξέρει

Καλό μεσημέρι σε όλες!!!

tatianoula

tatianoula
κοριτσια μολις μου ηρθε το κουτι απο τα Babylino καλα μιλαμε ειναι τελειο μεσα εχει κανονικη συσκευασια βαμβακι,μωρομαντηλα,σερβιετες EVERY DAY Double-Dry ειναι πολυ μεγαλες 31εκατοστα γραφει αρα κανουν κ για λοχειας ε????????10σταγονες λεει κ μια συσκευασια παμπερς νουμερο 1 ,28τεμ...

μια χαρα πολυ χαρηκα ειναι η πρωτες μας πανες Sad Sad Very Happy Very Happy

καντε εγγραφη στο www.Babylino.gr

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
PoLaKi έγραψε:Το λοιπον κοριτσια εχω καταμπερδευτει...οποια μπορει να βοηθησει παρακαλω...

ΘΕΜΑ:Επιδομα κυοφοριας στο ΙΚΑ.

Χθες πηγα στο ΙΚΑ και ο γιατρος μου εδωσε μια βεβαιωση για την πιθανη ημερομηνια τοκετου η οποια ειναι 28/11 (αυτη μου ειχε γραψει απο την αρχη)
πηγα μετα στον λογιστη του αφεντικου και μου ειπε τελος οκτωμβρη να παω να κανω τα χαρτια μου confused confused confused confused confused confused confused
δεν καταλαβα με την κοιλια στο στομα θα παω???αφου 56 μερες πριν απο την ημερωμηνια πεφτει 4 οκτωμβρη.δεν ξερω εχω μπερδευτει scratch scratch scratch scratch scratch
Οποια εχει παει ηδη και τα εχει κανει τα χαρτια μπορει να μου πει τι ακριβως χαρτια κατεθεσε????

Κανονικα Polaki πρεπει να εισαι μεσα στις 56 μερες για να μπορεσει ο λογιστης να σου σφραγισει το χαρτι.Απο τις 4 Οκτωμβρη και μετα ειναι υποχρεωμενος να το κανει για να πας κι εσυ να το καταθεσεις στο ικα.Εμενα αυτα μου ειπαν στις παροχες που ρωτησα την προηγουμενη βδομαδα.

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΟΛΑ ΚΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ 2300!!!!ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ!!! ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΑ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΘΑ ΤΗΝ ΔΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..
ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙΑ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ 2 ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΕ ΚΑΛΑ!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΡΟΣΙΣΕ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΥ!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γειασας κοιλιτσες!!!τι κανετε?

kikitso
2300 ε?? μωρε μπραβο!!! μας περασατε εσεις!εγω 33η βδομ και ημασταν 2 κιλακια.
πηγα αγορα. επιτελους αλλαξαν βιτρινα και κατεβασαν το νυχτικακι μου. σας βαζω και φωτο το ψωνιο μαμα! Razz πηρα και καλτσουλες καιενα σκουφακι. τελειωσαμε απο του μπεμπη. μας εμεινε μονο κρεμουλα για τον ποπο και παμπερς τοσο για κεινον αλλα και γιαμενα!! Laughing
αυτη ειναι. ειναι γκρι-γαλαζιο αν και δε φιανετε τοσο εδω.. και το υφασμα ειναι αυτο σαν τη κλασικης φανελας (οχι ισιο δηλ) δεν πηρα κατι πιοεπισημο ωστενατο φορεσω ανετα και μετα
Wink
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

και η ρομπιτσα του!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
SUPERMAMA ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΑΚΙ!!! ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ!ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΟΦΟΡΕΤΟ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΕΚΟ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα ναι! φανταζομαι! εμενα μουειπε η γιατρος οτι θαβγει μικροσχετικα μωρακι. γυρω στα 3κιλα. ε καλαειναι η κορη μου ειχε βγει 3840! Shocked
οσο για το συνολακι,η αληθεια ειδα καιαλλα ξερεις.. πιο κυριλε και εμφανισημα αλλα με φανταστηκαναταφοραω σεασχετη εποχη και ειπα μπαα.. καλητερα κατιπιο απλο να το χαρω μετα. ετυχε νατο βρω και σε καλη τιμη. με 50% εκπτωση το πηρα 40Ε!

totula

totula
aylin κουραγιο τουλαχιστον δεν εχει μια δουλεια
και εμενα απο τα babylino ηρθαν τα κουπονια
supermama καλοφορετα
kikitso πρεπει να ανεβασουμε ολες φωτο μας και να κανουμε διαγωνισμο κοιλιας, αλλα εσενα ειναι λογικο να εχεις μεγαλη κοιλια αφου ειναι το τριτο παιδακι (καλο κουραγιο)

tatianoula

tatianoula
Και σε εμενα ειχαν ερθει τα κουπονια εδω κ καιρο αλλα σημερα ηρθε ο κουριερ κ τσα το πακετακι..οποτε να το περιμενετε κ εσεις!!!ειναι κανονικες συσκευασιες κ οχι τα δειγματακια που βαζουν αλλες εταιριες!!!

SUPERMAMA τελειο το συνολακι!!!

Κικιτσο μου τι εγινε ???πηγαμε στα 2.300 ??? το ταιζεις καλα και''συ ε?????
ειμαι περιεργη να δω ποσο θα ειναι ο δικος μου αλλα την αλλη φορα ειχαμε ραντεβου με μια μερα διαφορα τωρα εγω λογικα απο βδομαδα θα παω!!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:kikitso πρεπει να ανεβασουμε ολες φωτο μας και να κανουμε διαγωνισμο κοιλιας, αλλα εσενα ειναι λογικο να εχεις μεγαλη κοιλια αφου ειναι το τριτο παιδακι

μη το λες. καιμενα το τριτο ειναι αλλα ολοι μουλενε πως εχω μικρη κοιλια. δε ξερω εμενα μου φαινετε οκ,παντως μου το λενε ολοι!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatianoula έγραψε:Και σε εμενα ειχαν ερθει τα κουπονια εδω κ καιρο αλλα σημερα ηρθε ο κουριερ κ τσα το πακετακι..οποτε να το περιμενετε κ εσεις!!!ειναι κανονικες συσκευασιες κ οχι τα δειγματακια που βαζουν αλλες εταιριες!!!

Tatianoula αφου συμπληρωσεις την φορμα μετα απο ποσο καιρο ερχονται τα κουπονια?Το πακετακι που πηρες τι κοστος εχει ή ειναι προς δειγματισμο?

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XIONATOYΛΑ , ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ??? ΛΑΧΤΑΡΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΟΖΗ Ε???
ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΠΗΓΕ??? ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ?

mariannemam ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΩ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΒΕΒΑΙΑ 2ο ΜΑΞΙΛΑΡΙΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ Sleep, ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ king ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΤΣΙΔΙ ΚΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΑΖΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΣ Ο ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΜΟΥ... (ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΚΛΟΤΣΙΔΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!-> ΑΦΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ "ΕΛΑ ΒΡΕ ΜΠΕΜΠΗ ΤΩΡΑ,ΗΡΕΜΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΑΛΑΞΑ ΠΛΕΥΡΟ" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 911307 )

ΑΥΛΙΝ, ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ, ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 1 ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 966307 , ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! ΚΑΤΑΛΑΝΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ? ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ? ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 654655 ?
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 315810

tatianoula ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ .... ΣΕ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ... ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ (ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ) ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ... ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ CARREFOUR!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 727892 ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΛΙΓΗ ΤΖΑΜΠΑΤΥΧΗ!!!

SUPERMAMA ΑΠΑΙΧΤΟ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ, ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ, ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΟΘΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΓΙΑΔΙΣΤΙΚΑ (ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ) ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ... ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΤΣΙ? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ confused

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

aylin

aylin
Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα είμαστε προετοιμασμένοι για όλα!!!Πηνελόπη μου ούτε αποζημίωση ούτε τίποτα...Δούλευε στην οδική βοήθεια είναι μηχανικός αυτοκινήτων...Ευτυχώς που υπάρχει η πρωινή μας η δουλίτσα!

Κικίτσο μου γερός και δυνατός να είναι πάντα ο μπεμπάκος σου...φτου φτου θρευταράκι είναι!

Supermama με γειά το συνολάκι για το μαιευτήριο!Πολύ πολύ ωραίο!Απλό και λυτό.
Τατιανούλι συμπλήρωσα και εγώ σήμερα για να μου έρθουν οι προσφορές...

Τα φιλιά μου σε όλες σας!!! Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλίτσα μου υπομο΄νη..Την υγεία μας να έχουμε και να είναι καλά τα μωρά μας και όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε..Δεν μπορεί να γίνει δυστυχώς κάτι άλλοSad

Τατιανούλα εμένα μόνο κάτι κουπόνια μου ήρθανε!!!Θέλω και γώ δείγματάκια!!!Υ.Γ. Περιμένω την πιπιλά τώρα μετά το μπιμπερό της ΜΑΜ που εστειλα ξανά στο όνομα του καλού μου!!

Έχω τρελαθεί!!!Σήμερα μου ήρθανε τα σαπουνάκια που παρήγγειλα για το πάρτυ για τους καλεσμένους μου και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!Θα σας βάλω φωτογραφία σε λιγάκιSmileSmileSmileSmileSmile

Έβρεξε που έβρεξε ίσα για να λασπώσει κάτω δεν μπορούσε να κάνει και λίγη δροσούλα?Τι υγρασία είναι αυτή??

tatianoula

tatianoula
mariannemam τα κουπονια ηρθαν σχετικα γρηγορα 1-2βδομαδες το πακετο αργησε αλλα τελικα ηρθε!!
εννωειτε ειναι ΔΩΡΕΑΝ δεν πληρωσα τιποτα...

penelope26 ειδες ο μπεμπης μου εφερε τυχη γιατι πριν μην νομιζεις και''γω αστα να πανε πολυ γκαντεμο ημουνα!!!!!

σας στελνω την θετικη μου ενεργια κ ΛΙΓΗ ΤΖΑΜΠΑΤΥΧΗ!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Voila!!!!!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Voila!!!!!

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

CARRIE, ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 875502 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ BABY SHOWER , ΤΑ ΨΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.... ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.... ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ????

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 έγραψε:
CARRIE, ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 875502 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 875502 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.... ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ BABY SHOWER , ΤΑ ΨΩΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.... ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.... ΠΟΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ????

Πρώτη Οκτωβρίου!!!Πωπω μου άρεσαν τόσο πολύ που λέω να κάνω μερικά και για το μαιευτήριο!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 10 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις