Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
286 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 286 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 42]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αχ κοριτσια κ''γω σημερα δεν ειμαι κ πολυ καλα,,,αυτη η ιοσουλα που λεγανε η αρρωστουλες μας ε μαλλων με περιτρυγυριζει η ατιμη!!!

ολοι μερα εχω μια αναγουλα αλλα εμετο δεν κανω!!!διαθεση μηδεν κ νιωθο εξαντληση!!!κ στην αρχη ξεκινησε με λιγη ενοχληση στο λαιμο κ ειπα κομμενα τα κρυα ,,αλλα κ μ''αυτην την ζεστη τι να πιεις ζεστα???ΕΛΕΟΣ..

ειναι ομως η χειροτερη περιοδος για κρυολογηματα οποτε προσοχη σε ολες σας!!!

νατασα μπραβο χαιρομαι για σενα κ που ολα πανε καλα,,,ετσι να συνεχιστει κ απο''δω κ περα μονο ευχαριστα Ε??

χιονατουλα τι τραβηξες φανταζομαι εδω εγω με το ζορι το ειπια κ νομιζα οτι θα τα βγαλω αλλα τελικα αντεξα!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα αποτελεσματα να βγουν κανονικα ωστε να μην σε ξαναβαλουν να το κανεις αλλη μια!!!

Υ.Γ. σουτιεν πηρα 2 ενα μαυρο κ ενα ασπρο απο τα Mothercare...δεν ξερω αν ισχυει αλλα το στηθος νομιζω δεν θα μεγαλωσει αλλο απλα θα πριστει λιγακι οταν θα ερθει το γαλα,,αλλα καλυτερα να μας πουν η εμπειρες της παρεας!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρια τατιανουλι μου Sad Sad
κινεζικο βασανιστηριο ηταν αυτο μεσα σε μιση ωρα 3 λιποθημιες 3 φορες διαροια στομαχοπονος και κουβαδες υδρωτα τα'παιξα

εσυ να προσεξεις τωρα και να μεινεις λιγο μεσα με πορτοκαλαδες και πολυ νερο! το καλητερο για τυχον ιωσουλες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 417472

tatianoula

tatianoula
προσεχουμε για να εχουμε!!!!

κ παρ''ολου αυτα σου πηρανε αιμα κανονικα ε???ποσες φορες εδωσες???
δεν σου ειπανε τιποτα στο μικροβιολογικο???

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αστα τα ειδα ολα σου λεω χαχαχ
3 φορες μου πηρανε...... Crying or Very sad

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου...

Περαστικουλια σε ολες τις αρρωστουλες και προσοχη με τις ιωσεις!Εγω ειμαι σε περιβαλλον που φοριεται πολυ...η ιωση και συνεχεια απολυμαινομαι.Στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχα αρρωστησει 2 φορες και δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι παλι.Η πεθερα μου ηταν και αυτη αρρωστη το Σ.Κ και ημασταν "μακρια & αγαπημενοι"... Cool Cool Cool

μιχαντρουλα,καλως ηρθες στην παρεα μας!

χιονατουλα,σου εκανε τετοια ιστορια η καμπυλη?η αληθεια ειναι οτι και εμενα την δευτερη φορα που εκανα τη μεγαλη(ειχα κανει πρωτα τη μικρη που πηγε κατα διαολου και μετα ο γιατρος με εβαλε να κανω τη μεγαλη)με πονεσε η κοιλια μου και ετρεχα για τουαλετα αλλα οχι διαρροια.Ελπιζω να νιωθεις καλυτερα τωρα,εγω παντως ολη εκεινη τη μερα δεν ημουν και στα καλυτερα μου.Μου ειχε ερθει υπνηλια και γενικοτερη καταπτωση Crying or Very sad Crying or Very sad

νατασακι,πολυ ευχαριστα τα νεα σου!με προσοχη τωρα,σε καλυτερα τα ψωνια για λιγο αργοτερα.Εγω δεν εχω παει για τπτ ακομα γιατι μου ειπε ο γιατρος να προσεχω ολο αυτο το μηνα μεχρι να γινει η επανεξεταση του χαμηλου πλακουντα. Sad Sad Sad

Το Σ.Κ τελειωσαμε με τις ανακαταταξεις στο παιδικο δωματιο και το δικο μας,και η οψη ειναι πολυ καλυτερη.Μας μενουν να κανουμε μια τρυπα στον τοιχο και οι...πρασινοι λοφοι στο βασιλειο της πριγκηπισσας Μυρτως!και φυσικα τα αυτοκολλητα πανω στους λοφους.Εχει ακομα δουλιτσα...

Σημερα με ποναει η μεση μου,αχ αχ αχ!μου χαλασαν και τον ωραιο μου μεσημεριανο υπνο για κατι βλακειες,γκρρρρ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Φιλακια πολλα σε ολες!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 417472

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μου εκανε χαμομηλακι μου, το περιμενα να σου πω την αληθεια λογο επεμβασης, οπως παθαινω πλεον με το αλκοολ με μισο ποτηρακι γινομε ντιρλα, παει πιο γρηγορα στο αιμα, λογο επεμβασης.. αχ βαχ ελπιζω να μην την ξανακανω..

χαμομηλακι εγω προσωπικα για τη μεση εχω παρει απο το mothercare κατι βαμβακερα εσωρουχα που ειναι διπλοραμμενη μια ζωνη γυρω απ το εσωρουχο που αγγαλιαζει την μεση και την κοιλια και με ανακουφιζει μπορω να πω, αν θες να δοκιμασεις κατι τετοιο, αλλιως πουλανε και ζωνες εγκυμοσυνης ελαστικες που στιριζουν την μεση και την κοιλιτσα μας I love you

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια αν εχετε καποια ιδεα?

με πηραν απ το μικροβιολογικο και μου ειπαν οτι η καμπυλη την πρωτη ωρα βγηκε στο οριο και την δευτερη πολυ χαμηλη

τωρα αυτο το οριο καλο ειναι? Shocked

δυστηχως δεν εχω τις τιμες, θα τις παρω αυριο το πρωι, ελπιζω να μην χρηζω επαναληπτικης θα τραβηξω τα βυζι@@@ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια αν εχετε καποια ιδεα?

με πηραν απ το μικροβιολογικο και μου ειπαν οτι η καμπυλη την πρωτη ωρα βγηκε στο οριο και την δευτερη πολυ χαμηλη

δυστηχως δεν εχω τις τιμες, θα τις παρω αυριο το πρωι, ελπιζω να μην χρηζω επαναληπτικης θα τραβηξω τα βυζι@@@ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Σωτηρία μου πόσα μλ έκανες γλυκόζης?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:κοριτσια αν εχετε καποια ιδεα?

χιονατουλα μου,επειδη εχεις κανει την επεμβαση πρεπει να πεις τις τιμες στο γιατρο σου που ξερει το ιστορικο σου.Παντως για να σε βαλουν να την ξανακανεις πρεπει να ειναι εκτος οριου εντελως.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie moy me 75ml αλλα δεν το αντεξε ο οργανισμος μου καθολου...

χαμομηλακι μου λες να το συζητησω μαζι του την Πεμπτη? χμμμ... μακαρι για να δουμε? Rolling Eyes Rolling Eyes

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:Carrie moy me 75ml αλλα δεν το αντεξε ο οργανισμος μου καθολου...

χαμομηλακι μου λες να το συζητησω μαζι του την Πεμπτη? χμμμ... μακαρι για να δουμε? Rolling Eyes Rolling Eyes

Δεν νομίζω να κάνει επαναληπτικήSmile Αν είχες κάνει την μικρή των 50μλ όπως είχα κάνει εγώ πχ τότε μπορεί!Αλλά τώρα όχιSmile Απλώς κάποιες φορές και οι πολύ χαμηλές τιμές είναι παθολογικές ίσως γι'αυτο στο είπε.. Rolling Eyes Rolling Eyes

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χμμμ για να δουμε? το ελπιζω! εσυ πας καλητερα με την διατροφη? λογικα υπαρχει διαφορα στις τιμες σου

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:χμμμ για να δουμε? το ελπιζω! εσυ πας καλητερα με την διατροφη? λογικα υπαρχει διαφορα στις τιμες σου

Ναι καλούτσικα αν και από το Σάββατο ξεκίνησα ινσουλίνη για να βοηθήσουμε λίγο το μπεμπάκο μας. Όλα καλά όμως, όλα μία ιδεά είναιSmile

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολα μια ιδεα δεν λες τιποτα! κοιταμε τα προβληματα απο μακρυα και νομιζουμε οτι δεν θα τα αντεξουμε αλλα οταν τα περναμε γινομαστε πολυ σκληρες και με φοβερες αντοχες! τι σου ειναι η γυναικα ε? Wink
χαιρομαι που εισαι πιο αισιοδοξη -ετσι φαινετε απ τα γραπτα σου-

ολα να πανε τελεια!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι είμαι Σωτηρία μουSmile Το ένστικτό μου μου λέει ότι όλα μα όλα θα πάνε καλά!Και γιατί να μην πάνε άλλωστε??Ο μπέμπης μας είναι μια χαρά, θα τον δω για 3η φορά -την Πέμπτη στο ντόμπλερ- σε μία βδομάδα και όλα καλάSmile Ηθικό ακμαίο για να μην μας βγει το μωρό νευρικό Razz Razz Razz

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tattooed_snowhite έγραψε:Carrie moy me 75ml αλλα δεν το αντεξε ο οργανισμος μου καθολου...

Ναι,θεωρω οτι πρεπει να του πεις ολη την ιστορια,μπορει σε σενα να συντρεχουν αλλοι παραγοντες.Δεν πιστευω οτι θα κανεις επαναληπτικη,αυτο γινεται μονο στην περιπτωση της μικρης καμπυλης,οπως ειπε και η Νατασα.Τωρα για το αν οι μικρες τιμες ειναι τοσο μικρες που δεν θα επρεπε,νομιζω οτι θα το κρινει ο γιατρος σου γιατι οπως ειπαμε εσυ εχεις αυτην τη ιδιαιτεροτητα.Μην φοβασαι παντως,δεν θα ξαναπιεις αυτο πραγμα!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο Carrie!!! ετσι να συνεχισεις~! την αισιοδοξια σου τη νιωθει και ο μπεμπης!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 215994

χαμομηλακι να σου πω την αληθεια δεν με πειραξε τοσο η γευση , οσο ολο αυτο που μου προκαλεσε! απαπαπαπα!
θα μας φυγει η απορια την Πεμπτη!

κοριτσια καθε που εχανα τις αισθησεις μου χτυπιοτανε η μπεμπα λες και ηθελε να με κανει να συνελθω! τι λεω η μανα ε? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 534787 με πιασανε και τα ζουμια μετα .. αχ βαχ

totula

totula
Υ.Γ. σουτιεν πηρα 2 ενα μαυρο κ ενα ασπρο απο τα Mothercare...δεν ξερω αν ισχυει αλλα το στηθος νομιζω δεν θα μεγαλωσει αλλο απλα θα πριστει λιγακι οταν θα ερθει το γαλα,,αλλα καλυτερα να μας πουν η εμπειρες της παρεας!![/quote]

καλα αυτη η ιωση δεν παιζεται, την προηγουμενη βδομαδα ειχα δεκατα, τωρα εχω βηχα και συναχι, η μανα μου ολο το σκ χαλια και μολις βαλαμε θερμομετρο στον μικρο και εχει πυρετο. τελεια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 328109
το στηθος την ημερα που θα γεμισει γαλα δεν περιγραφετε εγω που γενικα εχω μικρο και στην εγκυμοσυνγ μεγαλωσε 2 νουμερα την ημερα που ξυπνησα με γαλα ημουν σαν την pamela anderson αλλα μετα ξεπριζεται

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑ ΚΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ!!!! ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΚ!!
MIXANTROULA ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!
ΜΑΜΑΧ ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ! Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ 3.ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΞΥΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ! ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 3ο ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΛΑΖΑ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!
ΧΙΟΝΑΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ!
ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!! ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ!
ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΓΟΡΑ!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε: Σήμερα πέρασα τη μέρα να ψάχνω σουτιέν θηλασμού στο ιντερνετ για να είμαι ενημερωμένη όταν βγω από το σπίτι!Εσείς πήρατε??

εγω πηρα ενα απο το prenatal τωρα στις εκπτωσεις! Wink παλια ειχα παρει απο mothercare.
το φοραω απο τωρα μια αυτο και μια της εγκυμοσυνης. αλλα με αυτη τη ζεστη δε παλευετε.. ειναι πολυ ζεστα επειδη ειναι πιο πολυ υφασμα για στηριξη! αντε να δροσισει γιατι με βλεπω να μου κρεμασουν.. Laughing

totula

totula
εγω πηρα ενα απο το prenatal τωρα στις εκπτωσεις! Wink παλια ειχα παρει απο mothercare.
το φοραω απο τωρα μια αυτο και μια της εγκυμοσυνης. αλλα με αυτη τη ζεστη δε παλευετε.. ειναι πολυ ζεστα επειδη ειναι πιο πολυ υφασμα για στηριξη! αντε να δροσισει γιατι με βλεπω να μου κρεμασουν.. Laughing [/quote]

εγω δεν εχω βαλει σχεδον καθολου σουτιεν σε αυτη την εγκυμοσυνη, λες να εχω θεμα?

tatianoula

tatianoula
Καλημερα Καλημερα!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λιγο δροσισε ε????
Στην θεσσαλονικη απο χτες ψιλοσυνεφια αλλα σημερα ο καιρος δειχνει οτι θα βρεξει κ μαλλων θα βρεξει καλα!!!
τουλαχιστον δεν εχει ζεστη αλλα συνεφια κ δροσια...

Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα ευτυχως!!!

οσο για τα σουτιεν δεν εχω ιδεα αν δεν φορας τι θα κρεμασει πιο ευκολα???αυτο εννωειτε,,και εμενα μου το ειπε η κουμπαρα μου αλλα εγω πιστευω ειναι οπως κ με τα κιλα κ με τα ολα μας ο καθε οργανισμος κ η καθε επιδερμιδα ειναι διαφορετικη...οποτε αμα ειναι να κρεμασει θα κρεμασει αλλα αν μπορουμε να το αποτρεψουμε η τουλαχιστον να το βοηθησουμε με καποιο τροπο γιατι να μην το κανουμε!!!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια!!Τατιανουλα ειπαν σημερα πανω σε εσας επικινδυνα καιρικα φαινομενα!!!Θα δροσισει σιγουρα για τα καλα σε εσας!!
Σχετικα παντως με το σουτιεν φοραω ελαχιστα και οποτε χρειαζεται γιατι νιωθω οτι με "πιεζει" ...σαν να ανοιγει ο θωρακας μου στα καλα καθουμενα ενα πραμα.Κανονικα πρεπει να φοραμε παντως γιατι σηκωνει αρκετο βαρος τωρα..Ασε το αλλο που θα πρεπει να αρχισω και τα επιθεματα στηθους γιατι με το που φορεσω νυχτικο,μπλουζα....σταμπες απο γαλα!!!
Κοριτσια με τον υπνο πως τα πατε?Το πατε σερί μεχρι το πρωι Sleep ή παλευετε με το μαξιλαρι??

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!Και εδώ σας να δρόσισε λίγο, τουλάχιστον τέτοια ώρα δεν χρειάζεται να κλείσουμε τις πόρτες!!

Εγώ δεν φοράω σουτιέν μέσα στο σπίτι,με ενοχλέι βασικά..Άσε που δεν έχει πια μεγαλώσει και τόοοοσο το στήθος μουSmile Ένα νούμερο και αυτό με το ζόρι!

Εγώ με τον ύπνο τα πηγαίνω μια χαρά (ακόμη!) Έχω και ένα δεύτερο μαξιλάρι που βάζω σε διάφορες στάσεις -κυρίως ανάμεσα στα πόδια μου γιατί με ανακουφίζει από τους πόνους στην λεκάνη- και όλα καλά!Έχουμε ακόμη μπροστά μας να μην κοιμόμαστε το βράδυ!!Smile

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλημερα κ απο εμενα!Νατασα μου χαιρομαι που οι εξετασεις σου ειναι καλες κ γλυτωσες την εισαγωγη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 534787 Συνεχισε να εισαι αισιοδοξη κ ολα θα πανε καλα !!!! Σωτηρια μου,τι ηταν αυτο που επαθες καλε affraid ? Ελπιζω τουλαχιστον να μην χρειαστει να την ξανακανεις....Εμεις πηγαμε χθες στον γιατρο κ μας ειδε,μεγαλωσαμε αρκετα!!! Ειμαστε 2.200 kg !!!!!! Ξανακαναμε βεβαια ενα doppler το οποιο βεβαια ηταν καλυτερο απο την προηγουμενη εβδομαδα αλλα οχι αποως θα επρεπε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 9 534787 Ο πλακουντας εξακολουθει να μην αιματωνει σωστα τον μπεμπη κ με τις συσπασεις που ειχα δεν ειναι κ οτι καλυτερο...μου ειπε παλι απολυτη ξεκουραση κ πλεον να πηγαινω καθε εβδομαδα να με βλεπει (παρ'ολο που δεν εχω μπει στον μηνα μου ακομα) κ επισης απο την αλλη εβδομαδα θα με εξεταζει κ γυναικολογικα να δει τον τραχηλο....Εντωμεταξυ εγω εχω καποιες τελευταιες εκκρεμοτητες κ δουλεις για τον αυριανο γαμο οποτε ξεκουραση .... γιοκ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις