Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
222 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 222 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 42]

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ελπιζω και εγω ρε κοριτσια γιατι που να πλενουμε στρωματα χειμωνιατικα και δεν θα στεγνονουν κι ολας!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις γύρισα από τον ενδοκρινολόγο..Πήρα ήδη την πρώτη δόση ινσουλίνης (να τις εκατοστήσω!) οι συσπάσεις σήμερα το απόγευμα έδωσαν ρεσιταλ και ο γιατρός μου είπε να τον πάρω ξανά κατά τις 12 να του πω πως είμαι..Από τις 6 το απόγευμα έχω ανά 15' για να καταλάβετε..Ελπίζω να μην γεννήσω ως αύριο.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΕΣ..ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
CARRIE ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ..
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ???

aylin

aylin
Νατάσα μου ηρέμησε!Όλα θα πάνε καλά...δεν το γράφω για να το γράψω έτσι απλά...το εννοώ!!!Τι ακριβώς νοιώθεις κάθε 15 λεπτάκια?Απλώς να πετρώνει η κοιλιά σου ή και ελάχιστο πόνο μαζί?Ξάπλωσε, συνέχισε να μετράς χωρίς να αγχώνεσαι...και πάρε τηλ τον γιατρό σου την ώρα που σου είπε!

Αφροδιτάκι ζέστη δν λες τίποτα!με air condition στους 17 βαθμούς και βράζουμε,,,

lamproula

lamproula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Carrie έγραψε:Γεια σε όλες..Λίγες ώρες έλειψα και αλλάξαμε ήδη θέμα???Άπαιχτες είμαστε..

Πήγαμε λοιπόν στο Ρέα και κάναμε καρδιοτοκογράφημα.Ξέρετε,αυτό το πράγμα που σου βάζουν δύο στρογγυλά στην κοιλιά για να ακούνε την καρδιά του μωρού και να καταγράφουν την μυική κατάσταση της μήτρας. Καθήσαμε μία ώρα εκεί που στο ενδιάμεσο άκουγα κοπέλες να ουρλιάζουν καθότι δίπλα μου γεννούσαν Shocked Shocked Shocked Shocked Τέλος πάντων..κάναμε 2 καλές συσπάσεις που έφτασαν στο 120 για πλάκα και κάτι μικρότερες στο 60. Ο γιατρός μου έδωσα τώρα να πάρω yutopar κάθε 8 ώρες και amoxil επίσης και κάτι άλλα χαπάκια σε περίπτωση που το πρώτο μου κάνει ταχυκαρδίες και θα είμαστε είπε σε συνεχή επικοινωνία..Μάλλον δεν ήθελε να με αγχώσει αλλά καλού κακού μου έκαναν και 2 ενέσεις κορτιζόνης για να βοηθήσουμε τα πνευμονάκια του μωρού σε περίπτωση που έχουμε κανένα περίεργο συμβάν τώρα κοντά (τύπου..γέννας Shocked Shocked Shocked Shocked ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 585182 ) και μου είπε να ξεκουραστώ!ξάπλα στο κρεβάτι, ούτε βόλτες ούτε δουλειές ούτε τίποτα!!Α!και το σάκχαρο μου θα ξερυθμιστεί λόγω της κορτιζόνης τώρα για μερικές μέρες (σκεφτείτε ότι μετρήθηκα 2 ώρες μετά το φαγητό τώρα και ήτανε στο 180 -με όριο το 130 στη 1 ώρα.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 911307 ) Τέλος πάντων..αγκαλιά με το λαπτοπ θα την βγάλω αυτές τις μέρες ως φαίνεται... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

carrie ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ .ΕΣΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 328109 Very Happy

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλε τωρα που λετε για συσπασεις και το καρδιοτοκογραφημα. εκανα και γω προχθες οπως σας ειπα.. δεν μου φανηκε να κανα συσπασεις εκεινη την ωρα. η μια νομιζω.. Rolling Eyes βασικα κουνιοταν πολυ το μωρο. παντως καποια στιγμη που το ειδα το μηχανημα γιατι ηταν πισω μου και δεν το εβλεπα, εδειχνε 150. εκεινη την ωρα νομιζω εκανα τη συσπαση.. ο αντρας μου πιο πριν ειπε οτι το ειδε και πιο πανω..λετε να χω θεμα??

aylin

aylin
Κορίτσια συγγνώμη αλλά οι συσπάσεις πως είναι και εμείς πως τις καταλαβαίνουμε?

Πέτρωμα στην κοιλιά μας ή που κουνιέται πολύ το μωρό?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πετρωμα στην κοιλια! σε ολη την κοιλια! οχι μονο δεξια πχ.. ολη η κοιλια στρογγυλευει και ειναι σκληρη οπου και αν πιασεις. επισης εγω τουλαχιστον νιωθω μια πιεση ας πουμε απο μεσα προς τα εξω ανωδυνη φυσικα.

aylin

aylin
supermama έγραψε:πετρωμα στην κοιλια! σε ολη την κοιλια! οχι μονο δεξια πχ.. ολη η κοιλια στρογγυλευει και ειναι σκληρη οπου και αν πιασεις. επισης εγω τουλαχιστον νιωθω μια πιεση ας πουμε απο μεσα προς τα εξω ανωδυνη φυσικα.

Supermama ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση...μια ερωτησούλα...εγώ που έχω νοιώσει έν μέρει πέτρωμα πχ δεξιά ή αριστερά...αυτό τι ακριβώς είναι?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα απο δικη μου πειρα απανταω ετσι? βασικα εγω ψαχουλευω την κοιλια μου γενικα και τηνπαρατηρω. αυτο που λες εμενα συνηθως ειναι το μωρο. αποτι βλεπω εισαι 30+ εβδομ. οποτε εχεις μεγαλουτσικο νινακι. λογικα ειναι τομωρο. καθετε στο ενα πλαινο μερος της κοιλιας σου εξου και το σκληρο μερος. εμενα πχ βολευετε αριστερα. ολο εκει ειναι σκληρο (η πλατη του δηλ)και δεξια μαλακο και κλοτσαει. αρα ειναι αριστερα μετα ποδαρακια δεξια.το επιβεβαιωσα προσχθες και στο υπερυχο.
δες αν ειναι το υπολοοιπο μερος της κοιλιας σου μαλακο. αν ναι τοτε δεν ειναι συσπαση αλλα το μωρακι

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλίτσα αυτό ακριβώς που σου είπε η supermama είναι η σύσπαση. Πετρώνει όλη σου η κοιλιά και εγώ νιώθω και μία πίεση από μέσα προς τα έξω που όταν η σύσπαση είναι μεγάλη γίνεται δυσάρεστη.Αλλά δεν έχω πονάκια ή κάτι άλλο. Είναι δύσκολοι μωρέ οι μήνες που διανύουμε και θέλει πολύ προσοχή!!Καλά που δεν άκουσα όλο τον κόσμο να αφήσω τώρα στο τέλος καρότσια και δωμάτια γιατί βλέπω τον μπέμπη να κοιμότανε στον καναπέ με τις προκαταλήψεις τους!!!!Αυτά να βλέπουν και να μην εκφράζουν γνώμη! Mad Mad Υ.Γ. Αφού σας γράφω σημαίνει πως δεν γέννησα χθες και ξημερώθηκα καλά..

Μαμαχ πως πας με ταχυκαρδίες?Εχθες πήρα το 4ο χάπι και 30' μετά ήμουνα λες και είχα πιει 10 καφέδες.Ένιωθα ένα πράγμα σαν άγχος και άκουγα την καρδιά μου να χτυπάει και σήμερα το πρωί έχω και τρομέρο τρέμουλο στα χέρια λες και έχω πάρκινσον!!! Shocked Shocked

tatianoula

tatianoula
ττ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

χαλακι δραστηριοτητων
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κουβερτουλες

θηκες για την αλλαξιερα για σαμπουαν,κρεμες κ ταλκ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια!Σημερα αν και Κυριακη ξυπνησαμε νωρις,ο αντρουλης με πονοκεφαλο και τον εχω με ασπιρινες τεζα!

Νατασακι,πως νιωθεις σημερα?παρε τα φαρμακακια σου οσα και αν ειναι,ειναι για καλο να θυμασαι και κατσε ξαπλα.Κατανταει βαρετο να σου λεμε τα ιδια συνεχεια,το ξερω...

Εγω δεν μπορω να καταλαβω αν κανει συσπασεις,η κοιλια μου ειναι μονιμως σκληρη στο πανω μερος και μαλακη στο κατω.Η μικρη κουνιεται πολυ συχνα,μερικες φορες συνεχως και κυριως οταν καθομαι καθιστη και την στριμωχνω.Ειμαι ικανη να μην τις καταλαβαινω τις συσπασεις,αν οντως υπαρχουν... Mad Mad Mad Mad

Ασχετο:απο την ωρα που σηκωθηκα και εφαγα πρωινο,με εχουν πεθανει οι καουρες! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 679259

Επισης ελπιζω να δροσισει λιγο σημερα γιατι εχουμε ενα καρο δουλειες να κανουμε και δεν μπορω να ιδρωνω 1000000 φορες τη μερα! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Τατιανουλα,τελεια τα πραγματακια σας!!Ε,ρε τυχερος ο μπεμπης!!!!
Μακια σε ολες!!!

aylin

aylin
Νατάσα μου χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα!!!

Καλημερούδια κοριτσάκια!!!

Τατιανούλα μου τι όμορφα που είναι όλα!!!Πρέπει να οργανωθώ να αποκτήσω και εγώ βελουτέ φορμούλες!!!

Να έχουμε μια καλή μέρα!Κικίτσο καλό πικ νικ...

Φιλάκια πολλα σε όλες

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΠΙΚ-ΝΙΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΒΗΧΩ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΜΟΥ...ΜΕ ΒΙΞ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!! ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΝΑΤΑΣΣΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ....
ΜΑΜΑΧ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΠΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΝΤΟ ΛΙΓΟ ΜΕ 1 ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΟ
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα ΤΕΛΕΙΑ τα πραγματάκια σας!!!!Να δω αν και πότε θα προλάβω να βγω να ψωνίσω και εγώ.. Rolling Eyes Rolling Eyes Σήμερα είναι καλύτερα οι συσπάσεις,μάλλον άρχισαν και πιάνουν τα χάπια.Ο αγαπημένος μου έχει βάλει ποδιά και κάνει φασίνα στο σπίτι και πολύ στεναχωριέμαι που τον βλέπω και εγώ κάθομαι αραχτή στον καναπέ και χαλαρώνω!Δεν με αφήνει ούτε το ποτήρι μου να βάλω στον νεροχύτη..Το απόγευμα περιμένω το βαρύ πυροβολικό -την μία από τις 2 αδερφές της μαμάς μου- να έρθει να μου κανει σίδερο (4 πλυντήρια παρακαλώ) και φαγητό και μες τη βδομάδα θα έρθει και η δεύτερη!Μιλάμε η μαμά μου όντως 850χλμ μακριά έχει πάθει κρίση άγχους που δεν μπορεί να κατέβει (έχουνε και αυτοί γιατρούς τώρα μες τη βδομάδα με τον μπαμπά μου) και με παίρνει κάθε τρεις και λίγο τηλέφωνο!Μ'εχει τρελάνει!!!!Ευτυχώς η πεθέρα μου παίρνει μόνο 1 φορά τη μέρα γιατί πραγματικά θα τα έβγαζα από την πρίζα!!! Razz Razz Razz Razz

tatianoula

tatianoula
καλημερα κοριτσια κ σας ευχαριστω....

εχουμε παρει + μας εχουνε δωσει της ανηψιας μου κ τα ξαδερφια μου ρουχαλακια ''ουδετερα'' οποτε εχω ενα σωρο κ ελαχιστα αγορασαμε...

οταν μου τα φερανε το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να τα πλυνω λες κ δεν θα προλαβαινα,,,κ τωρα τα εχω ολα σε σακουλες {{{γι''αυτο κ τσαλακομενα}}} περιμενω ποτε επιτελους θα μου φερουνε την ντουλαπα ωστε να τα ΞΑΝΑ πλυνο να τα σιδεροσο κ να τα τακτοποιησω κ μετα να τα κοιταω κ να τα μυριζω!!Razz Razz ...

alexia-marinos

alexia-marinos
Νατασα μου θα σου πω κ απο εδω οτι χαιρομαι που εισαι καλυτερα.Κικιτσο περαστικα σου κοριτσακι μου,ελπιζω να σου περασει γρηγορα το κρυωμα,δεν ειναι κ οτι καλυτερο ειδικα με τετοια ζεστη....Τατιανα τα πραγματακια σας ειναι πανεμορφα!!Με το καλο να τα φορεσετε!!!! Φιλια πολλα σε ολα τα κοριτσια !!!!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
CARRIE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΠΑΣΗ "ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ΚΤΛ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ(ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟ) ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΩ ΕΚΕΙ , ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ (ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ Rolling Eyes
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Τ-Ο-Σ-Ο ΒΟΥΡΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ????Shocked
ΤΑΤΙΑΝΑ...ΚΑΛΑ Ε...ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ, ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΥΣΗΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΑΝΗΨΙΑ ΚΤΛ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 534787 ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΓΟΝΕΙΣ , ΠΕΘΕΡΙΚΑ , ΘΕΙΟΙ-ΘΕΙΕΣ ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 654316 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!
ΑΥΛΙΝ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ, ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ "ΕΠΩΝΥΜΑ" ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΒΡΗΚΑ -ΝΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ- ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ... pale ΟΠΟΤΕ "ΤΣΙΜΠΗΣΑ" ΚΑΙ 2-3 ΓΙΑ 1-3 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΚΙΚΙΤΣΙ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΑΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΚ-ΝΙΚ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 667478

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

aylin

aylin
penelope26 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
CARRIE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΠΑΣΗ "ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ΚΤΛ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ(ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟ) ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΩ ΕΚΕΙ , ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ (ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ Rolling Eyes
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Τ-Ο-Σ-Ο ΒΟΥΡΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ????Shocked
ΤΑΤΙΑΝΑ...ΚΑΛΑ Ε...ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ, ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΥΣΗΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΑΝΗΨΙΑ ΚΤΛ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 534787 ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΓΟΝΕΙΣ , ΠΕΘΕΡΙΚΑ , ΘΕΙΟΙ-ΘΕΙΕΣ ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 654316 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!
ΑΥΛΙΝ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ, ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ "ΕΠΩΝΥΜΑ" ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΒΡΗΚΑ -ΝΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ- ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ... pale ΟΠΟΤΕ "ΤΣΙΜΠΗΣΑ" ΚΑΙ 2-3 ΓΙΑ 1-3 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΚΙΚΙΤΣΙ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΑΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΚ-ΝΙΚ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 6 667478

Είσαι στο μυαλό μου...χιχιχι μώλις ετοιμαζόμουν να σου στείλω μύνημα!!!Εκτός απο τα τζάμπο...τα υπόλοιπα απο που τα πήρες?Εγώ σκεφτόμουν να πάω motherbaby για να δω και για κάποια άλλα που θέλω...

Φιλάκια Πηνελοπάκι Smile

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλες! Σημερα για μενα δεν ειναι το καλητερο μου. Crying or Very sad απο το βραδυ αρχισε να τρεχει η μυτη μου, και το πρωι δεν μπορουσα να καταπιω! τσουζω πολυ!δεν τη γλιτωσα τελικα και κολησα αποτα μικρα. δυναμεις 0! ευτυχως δεν ανεβασα πυρετο. ελπιζω να το γλιτωσω αυτο. τα μικρα αρχισαν λιγο βηχα. ο γιος μου τιποτα αλλο.Η κορη εκανε και το πρωι πυρετο. μαλλον δε θα τους παω αυριο σχολειο.ουτε εγω θα μπορω δηλ.. εκανα γεμιστα λαδερα να υπαρχουν γιατι τα ηθελα μερες, και ετοιμαζω και κοτοσουπα. ελπιζω να μεινουν τα γεμιστα και αυριο οποτε να την αραξω γιατι δεμε βλεπω καλα..
θα μου φερει ο αντρας μου αυριο ενα φυτικο θαυματουργω σιροπακι που καπου εχωξαναπει.λεμοβιξ λεγετε και ειναι γιατο λαιμο. πηρα και ενα ντεπον βεβαια για να την παλεψω. ισως παρω και το βραδυ ενα ακομη..ουφ!!! αυτο μελειπε!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ, ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ, ΠΥΤΖΑΜΑΚΙΑ... ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ :
ΖΑΡΑ (TA LEGGINGS ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ 2, 7 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΝΑΤΑΛ ΤΑ ΕΙΧΑΝ 30-35 Twisted Evil -ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ-ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)
ΠΡΕΝΑΤΑΛ, MOTHERCARE , ΤΖΑΜΠΟ...
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΤΑΚΙΑ, ΠΧ ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ 5 ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΠΟ ΠΡΕΝΑΤΑΛ 23 ΕΥΡΩ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΗ ΤΙΜΗ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΑΡΑ ΑΛΛΑ 5 ΜΕ 15 ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΗΔΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.
ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΖΑΡΑ ΤΑ ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΤΖΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ MOTHERCARE...
ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΚΟΤΣΟΣ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΖΑΡΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ! Smile

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
penelope26 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???

Πηνελοπάκι αυτό είναι το μωρό!Smile Εγώ εννοώ όταν νιώθεις πίεση πνατού παντού σε όλη την κοιλιά όχι μόνο σε ένα σημείο!

alexia-marinos

alexia-marinos
Καλα ε,το πιο κουφο ειναι οτι στο τικερακι μου γραφει οτι τα νυχακια του μωρου μου σε αυτη την εβδομαδα θελουν κοψιμο affraid affraid χα χα χα χα !!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα πως τα καταφέρατε και αρρωστήσατε καλοκαιριάτικα???Περαστικά σας ζουζουνές!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις