126 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 Σαβ Σεπ 17, 2011 9:47 am
mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ελπιζω και εγω ρε κοριτσια γιατι που να πλενουμε στρωματα χειμωνιατικα και δεν θα στεγνονουν κι ολας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Carrie έγραψε:Γεια σε όλες..Λίγες ώρες έλειψα και αλλάξαμε ήδη θέμα???Άπαιχτες είμαστε..
Πήγαμε λοιπόν στο Ρέα και κάναμε καρδιοτοκογράφημα.Ξέρετε,αυτό το πράγμα που σου βάζουν δύο στρογγυλά στην κοιλιά για να ακούνε την καρδιά του μωρού και να καταγράφουν την μυική κατάσταση της μήτρας. Καθήσαμε μία ώρα εκεί που στο ενδιάμεσο άκουγα κοπέλες να ουρλιάζουν καθότι δίπλα μου γεννούσαν Τέλος πάντων..κάναμε 2 καλές συσπάσεις που έφτασαν στο 120 για πλάκα και κάτι μικρότερες στο 60. Ο γιατρός μου έδωσα τώρα να πάρω yutopar κάθε 8 ώρες και amoxil επίσης και κάτι άλλα χαπάκια σε περίπτωση που το πρώτο μου κάνει ταχυκαρδίες και θα είμαστε είπε σε συνεχή επικοινωνία..Μάλλον δεν ήθελε να με αγχώσει αλλά καλού κακού μου έκαναν και 2 ενέσεις κορτιζόνης για να βοηθήσουμε τα πνευμονάκια του μωρού σε περίπτωση που έχουμε κανένα περίεργο συμβάν τώρα κοντά (τύπου..γέννας ) και μου είπε να ξεκουραστώ!ξάπλα στο κρεβάτι, ούτε βόλτες ούτε δουλειές ούτε τίποτα!!Α!και το σάκχαρο μου θα ξερυθμιστεί λόγω της κορτιζόνης τώρα για μερικές μέρες (σκεφτείτε ότι μετρήθηκα 2 ώρες μετά το φαγητό τώρα και ήτανε στο 180 -με όριο το 130 στη 1 ώρα.. ) Τέλος πάντων..αγκαλιά με το λαπτοπ θα την βγάλω αυτές τις μέρες ως φαίνεται...
supermama έγραψε:πετρωμα στην κοιλια! σε ολη την κοιλια! οχι μονο δεξια πχ.. ολη η κοιλια στρογγυλευει και ειναι σκληρη οπου και αν πιασεις. επισης εγω τουλαχιστον νιωθω μια πιεση ας πουμε απο μεσα προς τα εξω ανωδυνη φυσικα.
penelope26 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
CARRIE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΠΑΣΗ "ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ΚΤΛ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ(ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟ) ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΩ ΕΚΕΙ , ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ (ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Τ-Ο-Σ-Ο ΒΟΥΡΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ????
ΤΑΤΙΑΝΑ...ΚΑΛΑ Ε...ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ, ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΥΣΗΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΑΝΗΨΙΑ ΚΤΛ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΓΟΝΕΙΣ , ΠΕΘΕΡΙΚΑ , ΘΕΙΟΙ-ΘΕΙΕΣ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!
ΑΥΛΙΝ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ, ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ "ΕΠΩΝΥΜΑ" ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΒΡΗΚΑ -ΝΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ- ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ... ΟΠΟΤΕ "ΤΣΙΜΠΗΣΑ" ΚΑΙ 2-3 ΓΙΑ 1-3 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΚΙΚΙΤΣΙ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΑΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΚ-ΝΙΚ
penelope26 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???
CARRIE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΠΑΣΗ "ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ" ΚΤΛ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΙΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ(ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟ) ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΣΗΚΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΓΙΖΩ ΕΚΕΙ , ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ (ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ), ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Τ-Ο-Σ-Ο ΒΟΥΡΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ????
ΤΑΤΙΑΝΑ...ΚΑΛΑ Ε...ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!!! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ, ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΙΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΥΣΗΧΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟ ΑΝΗΨΙΑ ΚΤΛ, ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΨΩΝΙΣΩ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΓΟΝΕΙΣ , ΠΕΘΕΡΙΚΑ , ΘΕΙΟΙ-ΘΕΙΕΣ ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!
ΑΥΛΙΝ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΟ, ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ "ΕΠΩΝΥΜΑ" ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΒΡΗΚΑ -ΝΑΙ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ- ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ... ΟΠΟΤΕ "ΤΣΙΜΠΗΣΑ" ΚΑΙ 2-3 ΓΙΑ 1-3 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΚΙΚΙΤΣΙ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΑΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΙΚ-ΝΙΚ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης