Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
405 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 405 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 42]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
afroditi1006 ΕΓΩ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ...ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] .

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ Κ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙΑ Μ''ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΛΗ!!

ΜΑΜΙΤΑ ΣΕΧ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????ΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΩ Κ 1ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ,,ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Κ Η ΚΟΙΛΙΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΧ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie πολυ ομορφα τα αυτοκολλητα κ τα επιπλακια!!!! Στελλιτσα,καλοφορετα τα ρουχαλακια σας!!!!! Κικιτσο,χαιρομαι που περασατε ωραια,με το καλο να το επαναλαβετε !!!!

tatianoula

tatianoula
Καλημερα ομορφιες μου...Καλη εβδομαδα!!Πως ειστε σημερα???Πως ειναι η αρρωστουλες μας??

εγω ξυπνησα μ''ενα κεφαλι καζανι χτες δεν ξερω αν ειδε καμια σας στο ''ΣΤΑΡ'' μια ξενη ταινια ''Η ΟΜΙΧΛΗ'' πω πω τι ηταν αυτο και''γω εγκυος γυναικα τι εβλεπα!!!Τι χαζο τελος ηταν αυτο??τι κλαμα εριξα κ ο μπεμπης να μην σταματαει να κλωτσαει....ΚΑΙ ειπα κομμενο το ΣΤΑΡ μεχρι να γεννησω χαχαχαχαχ...

καμια φορα οταν κοιμαμαι κ παω να αλλαξω πλευρο νιωθο να με τραβαει κατι π.χ. απο αριστερα χαμηλα εκει που ξεκιναει το εσωρουχο ''για πολυ λιγο''...Εσας σας συμβαινει???μ''αρεσει που ηρεμω εσας κ η ιδια σκεφτομαι ''μες στον υπνο μου'' αμαν τι ειναι αυτο λες???ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ....

Αντε να ερθει η Πεμπτη να παμε στον ντοκτορ να δουμε κ τον μπεμπη να σιγουρευτουμε οτι δεν ηρθε ακομα η ωρα του για να βγει ,,για να ηρεμησουμε για κανα 2βδομαδες!!!

σας αφηνω εχω να πα ταχυδρομειο να εχετε ολες μια ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

totula

totula
[quote="tatianoula"]Καλημερα ομορφιες μου...Καλη εβδομαδα!!Πως ειστε σημερα???Πως ειναι η αρρωστουλες μας??

εγω ξυπνησα μ''ενα κεφαλι καζανι χτες δεν ξερω αν ειδε καμια σας στο ''ΣΤΑΡ'' μια ξενη ταινια ''Η ΟΜΙΧΛΗ'' πω πω τι ηταν αυτο και''γω εγκυος γυναικα τι εβλεπα!!!Τι χαζο τελος ηταν αυτο??τι κλαμα εριξα κ ο μπεμπης να μην σταματαει να κλωτσαει....ΚΑΙ ειπα κομμενο το ΣΤΑΡ μεχρι να γεννησω χαχαχαχαχ...

Καλημερα και καλη βδομαδα. Και εγω την ειδα και επαθα ακριβως το ιδιο. Γενικα δεν μπορω να δω ταινιες με παιδια. Ειχα και τον αντρα μου που την ειχε δει και ο ατιμος δεν μου ελεγε τι θα γινει στο τελος. Μα ειναι δυνατον να βλεπεις ταινια του steven king και να κλαις στο τελος Shocked Shocked Shocked

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα τατιανουλα, και εμενα μου συμβαινει αυτο το τραβηγμα που λες και καμια φορα ακομη κ οταν ειμαι ορθια. Ασε ο λαιμος παει στο χειροτερο, να λεω να μην σηκωσω πυρετο. Θα ακυρωσω δουλιτσα σημερα γιατι εγω κατα κυριο λογο μιλαω (λογοθεραπευτρια) οποτε στανταρ θα κλεισει η φωνη μου.
Χθες ειδα το μολις χωρισα με μακρυπουλια και μετα καποια παπ#$α ειδα με ενα ψυχιατρειο αλλα οχι ολο. Δουλευεις εσυ σημερα?

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="totula"]
tatianoula έγραψε:Καλημερα ομορφιες μου...Καλη εβδομαδα!!Πως ειστε σημερα???Πως ειναι η αρρωστουλες μας??

Καλημερα και καλη βδομαδα. Και εγω την ειδα και επαθα ακριβως το ιδιο. Γενικα δεν μπορω να δω ταινιες με παιδια. Ειχα και τον αντρα μου που την ειχε δει και ο ατιμος δεν μου ελεγε τι θα γινει στο τελος. Μα ειναι δυνατον να βλεπεις ταινια του steven king και να κλαις στο τελος Shocked Shocked Shocked

γεια σου Τοτουλα, καλημερα!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΦΕ!!!
ΚΑΛΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΘΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ´ΘΗΡΙΟ´. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ;

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!Μα γιατί δεν μπορείτε να δείτε κάποιες τις φωτογραφίες μου?? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Με έχουν τρελάνει οι ταχυκαρδιές από τα yutopar ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 24 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 24 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 24 911307 Τζάμπα μου φαίνεται παίρνω τα εξτρα χάπια που είναι για να τις αποτρέψουν..Σήμερα το απόγευμα πάω να πάρω τις εξετάσεις του θυροειδή,άντε να δούμε τι θα γίνει..Όλα καλά εσείς?Μην βλέπετε τέτοιες ταινίες, την είχα δει παλιότερα αλλα ούτε που την θυμάμαι!Smile

totula

totula
kikitso έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΦΕ!!!
ΚΑΛΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ!ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ Η ΘΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ´ΘΗΡΙΟ´. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ;

Αποφασιζουν οι αλλοι να φυγουν, σκοτωνουν την θεουσα που δεν τους αφηνε, τα καταφερνουν τελικα 5 (ο πρωταγωνιστης με τον γιο του, η ξανθια, η γιαγια και ενας κυριος). ξεκινανε με το αμαξι μεχρι που μενουν απο βενζινη και αποφασιζουν να αυτοκτονησουν, αλλα εχουν μονο 4 σφαιρες ο τυπος τους σκοτωνει ελπιζοντας προφανως να τον φαει κανενα εντομακι αλλα μετα απο ουτε 5 λεπτα ερχεται ο αμερικανικος στρατος να τους σωσει.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΚΑΦΕ!!!

βουτυρου κρουασαν?

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ.... ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 2 ΧΑΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!

ΔΛΔ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ;;;ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΕΛΟΣ
ΝΑΙ ΜΑΜΙΤΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ.... ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 2 ΧΑΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!

ΔΛΔ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ;;;ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΕΛΟΣ
ΝΑΙ ΜΑΜΙΤΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!

Αν ησουν βρε πιο κοντα θα ερχομουν!! αλλα ειπα αυτο το μηνα να μην οδηγω, οποτε οταν γεννησουμε με το καλο να κανουμε καμια μαμαδοσυναντηση με κρουασανοσυναντηση!
Οσες εχουν εξετασεις ευχομαι ολα καλα!

Ρε κοριτσια τωρα που εχω πονολαιμο καια μυξουλες ενοχλειται το μωρο?εχω αγχωθει λιγο

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kikitso έγραψε:ΝΑΤΑΣΣΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ.... ΑΝ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 2 ΧΑΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΩΡΟ!

Βρε το ξέρω αλλά όσο να πεις ένα ακόμη θέμα δεν είναι και το καλύτερο πια σε αυτή την εγκυμοσύνη!!!Πόσα διαφορετικά χάπια για διαφορετικά πράγματα να παίρνω την μέρα πια???? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

totula

totula
Ρε κοριτσια τωρα που εχω πονολαιμο καια μυξουλες ενοχλειται το μωρο?εχω αγχωθει λιγο[/quote]

Ειμαι κρυωμενη σχεδον ολη την εγκυμοσυνη. Εχω αρρωστησει οσο ποτε, ο πιτσιρικας ειναι μια χαρα

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΜΙΤΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ!ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kikitso έγραψε:ΜΑΜΙΤΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ!ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ!

Περαια μενω, φιλη μου. αντε οταν ξαναρθεις να κερασω καφε!!με κρουασαν φυσικα.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
totula έγραψε:Ρε κοριτσια τωρα που εχω πονολαιμο καια μυξουλες ενοχλειται το μωρο?εχω αγχωθει λιγο

Ειμαι κρυωμενη σχεδον ολη την εγκυμοσυνη. Εχω αρρωστησει οσο ποτε, ο πιτσιρικας ειναι μια χαρα[/quote]

Α ρε τοτο, σοβαρα ε? εισαι πιο εμπειρη εμενα ειναι το πρωτο και χεζομαι με κατι τετοια.

aylin

aylin
Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Την ταινία την είχα δει παλιότερα και είχα τρομάξει πολύ...έτσι λοιπόν χθες μώλις ακούω αυτή την απαίσια χαρακτηριστική φωνή στο τρέιλερ άλλαξα σταθμό και είδα κάτι πιο light το "μώλις χώρισα"

Από τραβηγματάκια, ποναλάκια κλπ κλπ κλπ πέρνω βραβείο...περπατάω σαν πάπια και δεν μπορώ να στέκομαι όρθια πάνω απο 10 λεπτάκια το πολύ!

Και εμείς την Πέμπτη πάμε για ντόπλερ...Μακάρι να έχει μεγαλώσει η μπουμπού μου!

ΑΥτά σήμερα μαγειρέυω φασολάκια και πίτσα.Πάβ να τα φτιάξω σιγά σιγά!

Φιλιά πολλά σε όλες σας

Μαμιτα περαστικούλια!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
aylin έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Την ταινία την είχα δει παλιότερα και είχα τρομάξει πολύ...έτσι λοιπόν χθες μώλις ακούω αυτή την απαίσια χαρακτηριστική φωνή στο τρέιλερ άλλαξα σταθμό και είδα κάτι πιο light το "μώλις χώρισα"

Από τραβηγματάκια, ποναλάκια κλπ κλπ κλπ πέρνω βραβείο...περπατάω σαν πάπια και δεν μπορώ να στέκομαι όρθια πάνω απο 10 λεπτάκια το πολύ!

Και εμείς την Πέμπτη πάμε για ντόπλερ...Μακάρι να έχει μεγαλώσει η μπουμπού μου!

ΑΥτά σήμερα μαγειρέυω φασολάκια και πίτσα.Πάβ να τα φτιάξω σιγά σιγά!

Φιλιά πολλά σε όλες σας

Μαμιτα περαστικούλια!

ευχαριστω!
εγω παλι σαν πιγκουινι περπαταω!

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον κοριτσια εχει γινει το εξης, θα σας τα πω γιατι θα σκασω..
το κοννε με τον αντρα μου, μας το εκανε η κολλητη μου που ειναι παντρεμενη με τον αδελφο του, του αντρα μου. ειμαστε 10 χρονια κολλητες και οχι σαν τα κλασσικες γυναικειες φιλιες- ξερετε τωρα- που η μια κοιταει να βγαλει το ματι της αλλης. πολυ δεμενες. Με τον αντρα μου ειμαστε τωρα 11 μηνες μαζι και πιο παλια το 2005 ειμασταν σε ¨χαλαρη¨σχεση, αυτος δηλαδη ηταν χαλαρος γιατι εγω ειχα κολλημα. Η φιλη μου με τον αδερφο του αντρα μου ειναι10 χρονια μαζι.Το θεμα ειναι οτι απο τοτε που εμεινα εγκυος αρχισε να απομακρυνεται εκει που συνεχεια ειμασταν κωλος και βρακ, να μην παιρνει τηλεφωνα, ενω εγω στην αρχη ξεσκιζομουν να παιρνω, να μην ερχεται σπιτι μας και αλλα τετοια. Επισης με την μαμα της που ειχα πολυ καλες σχεσεις απο οταν εμεινα εγκυος ενα τηλεφωνο δεν εχει παρει. Εμαθα απο την πεθερα μου, οτι προσπαθει η κολλητη μου για να μεινει εγκυος απο τον ιουνιο ενω εμενα δεν μου ειχε αναφερει τιποτα.
Επειδη ευκολα δεν ανοιγομαι και θεωρουσα οντως οτι ειχα μια φιλη-φιλη και οχι οτι να ναι με πειραξε.
Και ερωτω ειναι ζηλια?

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamita έγραψε:ορεξη για σεξ εχετε βρε κοριτσια?

καλημερααα!! θα ξεκινησω με αυτην την ερωτηση.. Razz εγω οχι δεν εχω μετην εννοια οτι νιωθω ενα μπαλονι πανω μου βαρη καιμονο πουσκεφτομαι να κανω κοκο... Rolling Eyes μπααααα
αλλα μουχει λειψει πολυ!!! και τα χαδια γενικα πριν το.. κανουμε καμια φορα αλλα τι τα θες?μαζοχισμος εφοσον δεν το ολοκληρωνουμε Laughing εχω κανα 4μηνο. βαλε και κανα μηνα-2μηνο μετα τη γεννα.. για δωρο χριστουγεννων μαλλον θα γινει που λεει και ο αντρας μου!

σημερα πηγα πηρα τα αποτελεσματα απο το αιμα και ουρα. στο αιμα εχω χαμηλο αιματοκριτη Crying or Very sad αλλα πως να μην εχω αφου περνω σιδηρο αναλογα τα κεφια? πρεπει ναπερνω κανονικα γιατι δεμε βλεπω καλα... και στα ουρα βρεθηκαν παλι οι ατιμες τριχομοναδες. μεχρι να γεννησω να παρω φαρμακο κανονικα δε βλεπω να φευγουν Mad

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama έγραψε:
mamita έγραψε:ορεξη για σεξ εχετε βρε κοριτσια?

καλημερααα!! θα ξεκινησω με αυτην την ερωτηση.. Razz εγω οχι δεν εχω μετην εννοια οτι νιωθω ενα μπαλονι πανω μου βαρη καιμονο πουσκεφτομαι να κανω κοκο... Rolling Eyes μπααααα
αλλα μουχει λειψει πολυ!!! και τα χαδια γενικα πριν το.. κανουμε καμια φορα αλλα τι τα θες?μαζοχισμος εφοσον δεν το ολοκληρωνουμε Laughing εχω κανα 4μηνο. βαλε και κανα μηνα-2μηνο μετα τη γεννα.. για δωρο χριστουγεννων μαλλον θα γινει που λεει και ο αντρας μου!

σημερα πηγα πηρα τα αποτελεσματα απο το αιμα και ουρα. στο αιμα εχω χαμηλο αιματοκριτη Crying or Very sad αλλα πως να μην εχω αφου περνω σιδηρο αναλογα τα κεφια? πρεπει ναπερνω κανονικα γιατι δεμε βλεπω καλα... και στα ουρα βρεθηκαν παλι οι ατιμες τριχομοναδες. μεχρι να γεννησω να παρω φαρμακο κανονικα δε βλεπω να φευγουν Mad

κ εγω απο αιματοκριτη, χεστα.κ απο σεξ δηλαδη.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαμίτα άσε ας μην ανοίξουμε ξανά το συεγκεκριμένο θέμα γιατί νομίζω όλες είμαστε καμμένες από τέτοιες φίλες. Δεν φταις εσυ΄αν προσπαθούσαν και δεν στο είπε ούτε φταις αν έμεινες πριν από εκείνη έγκυος και σίγουρα δεν δικαιολογείται η στάση της. Από ιστορίες άλλο τίποτα.. (δες εδώ http://forum.eimaimama.gr/t5989-topic )

Επίσης εγώ έχω μάλλον όρεξη για σεξ αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι με τις συσπάσεις επιτρέπεται.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mamita έγραψε:λοιπον κοριτσια εχει γινει το εξης, θα σας τα πω γιατι θα σκασω..
το κοννε με τον αντρα μου, μας το εκανε η κολλητη μου που ειναι παντρεμενη με τον αδελφο του, του αντρα μου. ειμαστε 10 χρονια κολλητες και οχι σαν τα κλασσικες γυναικειες φιλιες- ξερετε τωρα- που η μια κοιταει να βγαλει το ματι της αλλης. πολυ δεμενες. Με τον αντρα μου ειμαστε τωρα 11 μηνες μαζι και πιο παλια το 2005 ειμασταν σε ¨χαλαρη¨σχεση, αυτος δηλαδη ηταν χαλαρος γιατι εγω ειχα κολλημα. Η φιλη μου με τον αδερφο του αντρα μου ειναι10 χρονια μαζι.Το θεμα ειναι οτι απο τοτε που εμεινα εγκυος αρχισε να απομακρυνεται εκει που συνεχεια ειμασταν κωλος και βρακ, να μην παιρνει τηλεφωνα, ενω εγω στην αρχη ξεσκιζομουν να παιρνω, να μην ερχεται σπιτι μας και αλλα τετοια. Επισης με την μαμα της που ειχα πολυ καλες σχεσεις απο οταν εμεινα εγκυος ενα τηλεφωνο δεν εχει παρει. Εμαθα απο την πεθερα μου, οτι προσπαθει η κολλητη μου για να μεινει εγκυος απο τον ιουνιο ενω εμενα δεν μου ειχε αναφερει τιποτα.
Επειδη ευκολα δεν ανοιγομαι και θεωρουσα οντως οτι ειχα μια φιλη-φιλη και οχι οτι να ναι με πειραξε.
Και ερωτω ειναι ζηλια?

Καλημέρα κοιλίτσες!!!Είχα μέρες να μπω και ήθελα μια ωρα για να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες!!!Mamita ακου να δεις ειναι συχνο φαινομενο αυτο.Μπορει να μην ειναι ζηλια ακριβως αλλα και ως τωρα να μην ηθελε παιδι βλεποντας οτι εσεις προχωρατε νομιζει οτι εκεινη μενει πισω.Το ιδιο εχω παθει κι εγω με την κολλητη μου που ειμαστε ιδιο καιρο με τους αντρες μας περιπου..(11 χρονια).Μεχρι πριν μεινω εγκυος ελεγε:"Πρωτα θα φτιαξουν τα πραγματα με την δουλεια,θα τελειωσουμε το σπιτι και υστερα βλεπουμε για μωρακι..."Ε με το που εμαθε οτι ειμαι εγκυος αρχισε τις εξετασεις γιατι αρχισε να ανησυχει που παρολο που εκαναν ελευθερα δεν γινοταν συλληψη...Δεν θελω να το εκλαβω σαν ζηλια απλα σαν υποσυνηδειτη αναγκη εξελιξης....(Αχ τι επιστημονικα που το ειπα..)Γιατι δεν την πιανεις να της μιλησεις?Μπορει να μην σου ανοιγεται γιατι θα φοβαται οτι εσυ θα το δεις σαν ζηλια ολο αυτο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις