Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΕΙΔΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!
ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ,Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 75 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΝΕΟ!ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ....
ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ... ΣΤΟΝ 7ο ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ..1700 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΙΤΙΔΑ...
ΓΙΑ ΓΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΚΙ.ΟΚ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΓΙΑ 1 ΠΑΡΑΘΥΡΟ 250Ε Η' 170Ε ΤΙ ΛΕΤΕ; ΑΚΡΙΒΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι καινούργια στην παρέα, αν και σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και αισθάνομαι σαν να σας ξέρω. Με λένε Ελπίδα και ετοιμάζομαι να γεννήσω το κοριτσάκι μου αρχές Δεκέμβρη. Εύχομαι σε όλες μας καλό κουράγιο και με... κανέναν πόνο!

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
elpisrex έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι καινούργια στην παρέα, αν και σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και αισθάνομαι σαν να σας ξέρω. Με λένε Ελπίδα και ετοιμάζομαι να γεννήσω το κοριτσάκι μου αρχές Δεκέμβρη. Εύχομαι σε όλες μας καλό κουράγιο και με... κανέναν πόνο!

Καλως ηρθες και εσυ με το καλο

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς μας ήρθες Ελπίδα και με το καλό το μωράκι σου!!!! Very Happy Very Happy

Κικίτσο σαν πολλά μου φαίνονται Shocked Shocked Shocked

Τοτούλα από που το πήρατε στο στρώμα σας?

totula

totula
Τοτούλα από που το πήρατε στο στρώμα σας?[/color][/quote]

Το ειχα παρει ο αντρας μου απο τον πειραια, εχει πολλα μαγαζια μαζεμενα που πουλανε στρωματα. Θα τον ρωτησω οταν ερθει να μυ πει τουλαχιστον σε ποια οδο ειναι

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ έλεγα μήπως ξεκινούσαμε πρώτα από μαγαζιά τύπου media strom, elite strom κλπ..Δεν ξέρω.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

totula

totula
πηρε η πεθερα μου απο εκει που σου λεω και το πληρωσε 500 ευρω και στα media strom της ειπαν 1800 ευρω. ο δρομος λεγεται ημυττου και ειναι στην περιοχη λεφκα στον πειραια, ειχε παει πριν 3 χρονια 170 ευρω

mamax

mamax
καλοσ μας ηρθες ελπιδα, ευχαριστω τοτουλα με πηραν τηλ οτι δεινουν στην κλινικη που γενναω και γιαυτο δεν θα μου στειλουν Sad
Sad Sad κουπονια δινουν? ή και συσκευασια πανες?
κικιτσο η κοπελα που λες γεννησε στον υπνο της δεν ειχε συμπτοματσ πριν τιποτσ?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ'ευχαριστώ ΤοτούλαSmile Θα το ψάξω!!!!

Μαμάχ μην ακούς τέτοια και στρεσάρεσαι!Δεν πρόκειται να συμβεί!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας μανουλιτσες ελπιζω να ειστε ολες ομορφα και ηρεμα!
Πολακι μου υπομονη χαλαρωσε λιγακι με καποιο δικο σου τροπο , λογικο να ξεσπαμε καμια φορα! I love you

καλως ηρθε η καινουρια μανουλα στην παρεα! με το καλο η μπεμπα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 654316

κοριτσια εμεις μολις γυρισαμε απ το ραντεβου μας, μας εβγαλε 26+3 και 910 γραμμαρια!
πολυ ευχαριστημενος με την καμπυλη αλλα μαλλον εχω ουρολοιμωξη , αυριο θα κανω καλλιεργεια ουρων διοτι βγηκε λιγο οξινη, αλλα κλαιν μαιν, μια ζωη ειχα ουρολοιμωξεις, τουλαχιστον δεν εππιρεαζετε η μπεμπαρα μου απο αυτο!
ο λορος μας ειναι σουπερ ο κυριος πλακουντας κομπλε και αυτος, η μπεμπα μας εδωσε ενα φασκελο -χαχαχαχα- και το εφχαριστηθηκαμε

το παλιοινωμυομα μεγαλωσε ενα εκατοστο αλλα δεν προβληματιστηκε ο γιατρος.... τον ρωτησα αν μπορει να εππιρεασει εναν φυσιολογικο τοκετο και μου ειπε ΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 534787 μπορει κατα την καθοδο του μωρου ή και ακομα να κανει ρηξη της μητρας pale
γενικα με καθησηχασε ομως και μου ειπε να ειμαι χαλαρη και το αν θα γεννησω φυσιολογικα η οχι θα το δουμε προς το τελος με το καλο.

με τον ενα η με τον αλλο τροπο δεν με νοιαζει στην τελικη να ειναι καλα το νινι μου, και εγω φυσικα για να την φροντισω οσο μπορω καλητερα! I love you I love you

του ειπα οτι εβγαζα σταγονες διαφανες απ το στηθος και μου ειπε οτι ειναι γαλατακι και ειναι πολυ θετικο που εχω απο τοσο νωρις ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 654316

κοριτσια εχετε μιλησει με την μαια σας? για πληροφοριες σχετικα με το θυλασμο τις εξωθησεις τις αναπνοες κλπ κλπ? Rolling Eyes

mamax

mamax
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 688264 ειμαι φοβιτσιαρα Very Happy

totula

totula
mamax έγραψε:καλοσ μας ηρθες ελπιδα, ευχαριστω τοτουλα με πηραν τηλ οτι δεινουν στην κλινικη που γενναω και γιαυτο δεν θα μου στειλουν Sad
Sad Sad κουπονια δινουν? ή και συσκευασια πανες?
κικιτσο η κοπελα που λες γεννησε στον υπνο της δεν ειχε συμπτοματσ πριν τιποτσ?

εμενα μου εστειλαν και κουπονια αλλα και το πακετακι.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:γεια σας μανουλιτσες ελπιζω να ειστε ολες ομορφα και ηρεμα!
Πολακι μου υπομονη χαλαρωσε λιγακι με καποιο δικο σου τροπο , λογικο να ξεσπαμε καμια φορα! I love you

καλως ηρθε η καινουρια μανουλα στην παρεα! με το καλο η μπεμπα! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 654316

κοριτσια εμεις μολις γυρισαμε απ το ραντεβου μας, μας εβγαλε 26+3 και 910 γραμμαρια!
πολυ ευχαριστημενος με την καμπυλη αλλα μαλλον εχω ουρολοιμωξη , αυριο θα κανω καλλιεργεια ουρων διοτι βγηκε λιγο οξινη, αλλα κλαιν μαιν, μια ζωη ειχα ουρολοιμωξεις, τουλαχιστον δεν εππιρεαζετε η μπεμπαρα μου απο αυτο!
ο λορος μας ειναι σουπερ ο κυριος πλακουντας κομπλε και αυτος, η μπεμπα μας εδωσε ενα φασκελο -χαχαχαχα- και το εφχαριστηθηκαμε

το παλιοινωμυομα μεγαλωσε ενα εκατοστο αλλα δεν προβληματιστηκε ο γιατρος.... τον ρωτησα αν μπορει να εππιρεασει εναν φυσιολογικο τοκετο και μου ειπε ΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 534787 μπορει κατα την καθοδο του μωρου ή και ακομα να κανει ρηξη της μητρας pale
γενικα με καθησηχασε ομως και μου ειπε να ειμαι χαλαρη και το αν θα γεννησω φυσιολογικα η οχι θα το δουμε προς το τελος με το καλο.

με τον ενα η με τον αλλο τροπο δεν με νοιαζει στην τελικη να ειναι καλα το νινι μου, και εγω φυσικα για να την φροντισω οσο μπορω καλητερα! I love you I love you

του ειπα οτι εβγαζα σταγονες διαφανες απ το στηθος και μου ειπε οτι ειναι γαλατακι και ειναι πολυ θετικο που εχω απο τοσο νωρις ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 654316

κοριτσια εχετε μιλησει με την μαια σας? για πληροφοριες σχετικα με το θυλασμο τις εξωθησεις τις αναπνοες κλπ κλπ? Rolling Eyes

Χιονατούλα μην σε αγχώνει το ινομύωμα!Εγώ το έχω ξεχάσει εντελώς (μόνο αυτό μου έλειπε να σκέφτομαι τώρα) και φαντάζομαι το ίδιο και ο γιατρός μου!Εξαρτάται το αν θα προκαλέσει πρόβλημα από την θέση του βασικά και επίσης είναι λογικό ότι θα μεγαλώσει λόγω των ορμονών της εγκυμοσύνηςSmile

Περαστικά για την ουρολοίμωξη-την τελευταία φορά που είχα πάθει δεν θέλω να την θυμάμαι καν,νομίζω θα πέθαινα από τον πόνο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 534787 - και επίσης μπράβο για την καμπύλη Wink Wink Wink .Εγώ δεν έχω μαία..Μου είπε ο γιατρός ότι ό,τι χρειάζομαι θα μου το δείξουν εκείνη την ώρα.. Rolling Eyes Rolling Eyes Και τώρα που το είπες ξέχασα να τον ρωτήσω σήμερα πάλι για αυτό το θέμα!!!ΓΜΤ!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ερώτηση: Εσείς στο τικεράκι σας έχετε την ημερολογιακή ΠΗΤ?? confused confused Μήπως να βάλω και εγώ την ημερολογιακή?γιατί εχω την υπερηχογραφική..

mamax

mamax
6:49 pm
tattooed_snowhite σε πιο σημειο ειναι το οινομυωμα μεσα στην μητρα ?
απο πανω ή κατω?

totula

totula
Carrie έγραψε:Ερώτηση: Εσείς στο τικεράκι σας έχετε την ημερολογιακή ΠΗΤ?? confused confused Μήπως να βάλω και εγώ την ημερολογιακή?γιατί εχω την υπερηχογραφική..

εγω εχω τη πητ αλλα σιγουρα θα γεννησω πολυ νωριτερα

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carry μου σορυ ξεχαστηκα να σε ρωτησω.. εκανες ντοπλερ σημερα?? πως πηγε?
εχεις δικιο για το ινωμ. απλα δεν ειχα ρωτησει καθολου ολο αυτον τον καιρο και ειπα να! Laughing

αληθεια γιατι δεν ρωτας στο νοσοκομειο που θα γεννησεις καποια μαια για μαθηματα κλπ? η εστω αν συνεργαζετε ο γιατρος σου με καποια? πιστευω βοηθαει πολυ!

κοριτσια σορυ αν ξεχναω να ρωταω πως πατε κλπ η αν δεν απανταω καπου αλλα οταν γραφετε ολες μαζι πραγματικα χανω τη μπαλα!
το πιστευετε η οχι σας νοιαζομαι ολες και ας μην σας ξερω, απλα ειναι σαν να το περναμε ολες μαζι και σας νιωθω! I love you

υγ: στρωματακι πηραμε και μεις coco απο τα mothercare cat νομιζω γυρω στα 210-250 ?

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:Carry μου σορυ ξεχαστηκα να σε ρωτησω.. εκανες ντοπλερ σημερα?? πως πηγε?
εχεις δικιο για το ινωμ. απλα δεν ειχα ρωτησει καθολου ολο αυτον τον καιρο και ειπα να! Laughing

αληθεια γιατι δεν ρωτας στο νοσοκομειο που θα γεννησεις καποια μαια για μαθηματα κλπ? η εστω αν συνεργαζετε ο γιατρος σου με καποια? πιστευω βοηθαει πολυ!

Χιονατούλα όλα καλάSmile Απλώς υπέρηχος ήτανε τελικά γιατί προχθές που πήγα εκτάκτως πάλι είχαμε δει τράχηλο και αμνιακά. Ο μπέμπης είναι 1,574κιλα και εγώ μία ευτυχισμένη μαμά κουκουβάγια!!! Razz Razz Razz Razz

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:6:49 pm
tattooed_snowhite σε πιο σημειο ειναι το οινομυωμα μεσα στην μητρα ?
απο πανω ή κατω?

πισω και ψηλα! Rolling Eyes δεν εχω ιδεα αν ενοχλει η οχι , ο ντοκ ηταν χαλαρος παντως -οπως παντα- λετε να περνει τιποτα? Laughing

Carrie το τικερακι εγω το εχω βαλει με βαση την ΤΕΡ Very Happy

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MAMAX ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΤΕΘΕΙΑΝ ΜΕ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΣΩ ΚΑΜΙΑ.
ΕΓΩ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ 50Ε.ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΒΑΡΥ ΕΙΑΝΙ ΜΗΠΩΣ;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΣΕΤ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο προχωραμε δυναμικα!

αντε και σιγα σιγα μας βλεπω να μαζευομαστε ολες σε ενα κλαρι και να ''κελαηδαμε'' κουκουβααααα κουκουβαααα Laughing Laughing Laughing Laughing

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpisrex έγραψε:Καλησπέρα κι από μένα. Είμαι καινούργια στην παρέα, αν και σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και αισθάνομαι σαν να σας ξέρω. Με λένε Ελπίδα και ετοιμάζομαι να γεννήσω το κοριτσάκι μου αρχές Δεκέμβρη. Εύχομαι σε όλες μας καλό κουράγιο και με... κανέναν πόνο!

Καλώ ήρθες !! με το καλό το κοριτσάκι σου!Το πρώτο σου είναι?

@Carrie χάρηκα για τον μπέμπη σας, μια χαρά βάρος!!
@kikitso πολλά μου φαίνονται για κουρτίνα, έχει ωραιότατα μαγαζιά που βρίσκεις πάνφθηνα στις Σέρρες.Έχει ένα μαγαζί κάθετο στην Δυτικής Θράκης που πουλάει είδη προικός σε πολύ καλές τιμές (είναι φίλη της μητριάς μου, αν θες να την ρωτήσω διεύθυνση).Πήρα ριχτάρια για τους καναπέδες και 3 κουρτίνες για το σαλόνι 140ε!

Το λεύκωμα μου έφτασε σήμερα σε νέο ρεκόρ, και περιμένω τηλ απο τον γιατρό μου να δω μήπως είναι απο την κούραση, που κατα πάσα πιθανότητα αυτό είναι Mad

Βάψαμε το δωμάτιο μας, έγινε τέλειο! κουράστηκα λίγο να πω την αλήθεια παρόλο που φώναζε ο άντρας μου, αλλα δεν μπορούσα και αλλιώς..

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τα κουτιά είναι η κούνια μας θα την στήσουμε τώρα το βραδάκι, ενοείτε αύριο θα βάλω και άλλη φωτό!

tatianoula

tatianoula
elpisrex-ελπιδα καλως ηρθες στην παρεα μαςκαι σε σενα ευχομαστε τα καλυτερα κ απο''δω κ περα να συμμετεχεις στην παρεα μας!!!
Πρωτο μωρακι ???ποσο εισαι τωρα???

κικιτσο εμενα μου φενεται ακριβη η κουρτινα...Ψαξε κ αλλου!!!

Νατασακι μπραβο χαιρομαι για τα ευχαριστα νεα σας..

χιονατουλα περαστικα Αν εχεις ουρολιμοξη η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε στην ζωη μου κ μακαρι να μην εχω!!!ΜΠΡΑΒΟ για την καμπυλη!!!

στελλιτσα που εισαι???

πολακι μου χαλαρωσε ναι ολα θα στρωσουν οτι κ αν ειναι!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pumpkin μας φανταστικο!!!! πολυ μου αρεσει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 654316

αχ με το καλο να γεμησει !!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 13 328109

ανηπομονω και γω να το βαψουμε
μωβακι με ασπρα επιπλακια I love you

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PUMKIN TO ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΝΝΟΕΙΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΑΛΑΜΕ!!
ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις