Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
341 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 341 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 42]

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπραβο βρε νοικοκυρουλες εγω η μοσχαρα τιποτα δεν εχω κανει ακομη, μονο βαψιμο!
Μπραβο Τατιανα και μαμαχ σαν σε μαγαζι τα εχετε τακτοποιημενα, τι τελεια!Εγω πηγα για κουρτινες σημερα, στην λαικη δε βρηκα και κατι αξιολογο, αλλα βρηκα σε μαγαζι κατι με πριγκηπισσες και ηταν τελειες..Θα παω με τον αντρα μου αυριο για να τις δει- παλι οτι θελω θα παρουμε- αλλα λεμε και να τις παραγγειλω.

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Μαμαχ είναι πανέμορφα !με γεια σας!!!Πωπω με πιάνει άγχος που έχετε πάρει τόσα και εγ΄ψ δεν έχω πάρει τίποτα ακόμη.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ε καρυ!! μη σε πιανει αγχος, εγω εχω ενα φορμακι -ολα τα αλλα εσωρουχα- και αυτο απλυτο.. τι μανα θεε μου!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΕΣ!!!
ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΗΖΕΤΕ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ! ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΟΥΜΕ!
ΑΠΟ ΣΕΞ ΒΡΑΣΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...
ΑΧ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ!
Ε!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΕΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΦΤΑΝΕΙ!!ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΟ 1ο ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΤΗΝ 10η ΜΕΡΑ ΚΙΑ ΕΙΠΕ ΑΣΕ ΘΑ ΤΟ ΜΠΑΝΗΣΩ ΕΓΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΠΑΝΙΖΕ;;; ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΜΑΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΙ ΑΥΤΗ.
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ!!
Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!!
ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΦΩΤΟ!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε κοριτσάκια ένα σκ δεν μπήκα και δε σας προλαβαίνω πάλι!
μεγάλο θέμα ανοίξατε με τις μαμάδες και ότι το σκεφτόμουνα. η μαμά μου μένει επαρχία και μου ΔΗΛΩΣΕ ότι θα έρθει να μείνει μαζί μας μέχρι να πάρω τα πάνω μου (φυσικά αυτή θα κρίνει πόσο είναι αυτό).
προσπάθησα να της πω με ευγενικό τρόπο ότι ειδικά το πρώτο διάστημα που θα πάρει άδεια και ο άντρας μου δε θέλουμε τρίτα πρόσωπα στο σπίτι και ότι μπορεί να φιλοξενηθεί 2-3 μέρες στα πεθερικά μου για να βλέπει το μωρό. και φυσικά από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε.
της εξήγησα σε πιο έντονο ύφος ότι είναι πολύ επικριτικός άνθρωπος και ότι στο διάστημα της λοχείας θα είμαι σε ευαίσθητη κατάσταση και δεν τη χρειάζομαι πάνω από το κεφάλι μου. και εννοείται ότι με έγραψε κανονικότατα και κανονίζει ήδη την άδειά της! τι να την κάνω; αν έρθει και με πρήξει ως συνήθως αυτή τη φορά θα την σφάξω!

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κατι τελευταιο απο εμενα στο θεμα μαμα, αν δεν ειχα την βοηθεια της (βοηθαει κατα 60% συγκριτικα με τους αλλους) πιθανοτατα να μην αποφασιζαμε να προσπαθησουμε για δευτερο γιατι ηξερα οτι θα μεινω κρεβατι. μπορει να περιμεναμε να μεγαλωσει και αλλο το μικρο

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatianoula έγραψε:

μ''αυτο θα βγαλουμε τον μπεμπη απο το νοσοκομειο!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

εχουμε ιδιο μονο που εμενα ειναι μπλε σκουρο με ριγες. θα βαλω φωτο οταν το βγαλω γιατι τοχω πλυμενο και σε ναιλον. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! εχει παγιδα αυτο! το βγαζεις με αυτο απτο νοσοκομειο! ετσι εκανα και γω και στα 2 μου. αρα??? το κραταει ο μπαμπας κατα προτιμηση. ειδικα σε μενα λογω καισαρικης! αρα??? εγω που δεν ειχα αλλο ατομο μαζι κρατουσα εγω την καμερα! αποτελεσμα? ο μπαμπας στο πλανο και η μαμα ως ομιλητης! Twisted Evil κανονισε να σας τραβαει καποιος τριτος! αλλιως κρατα εσυ το μωρο! ετσι θα κανω τωρα! θαχω το αλλο το καθισμα στο αμαξι. αυτο θα τοχω ετοιμο στη βαση του στο σπιτι για χρηση καλαθουνας! το μωρο αγκαλια θα το βγαλω και θα φαινομαι!!!! Laughing

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax και tatianoula τέλειες οι ντουλαπίτσες σας!!!
tatianoula είχα δει στο "how clean is your house" ενα κόλπο για τα αυτοκόλλητα, τα πασαλίβεις με μαγιονέζα και μετά απο καμιά ώρα τα βγάζεις πανεύκολα με μια σπατουλίτσα!Αλλά και έτσι μια χαρά είναι αφού είναι απο μέσα Very Happy
Τώρα που είδα τα δικά σας, μου φαίνεται και μένα οτι πήρα λίγα! Και όλο μου φωνάζει ο άντρας μου οτι παίρνω πολλά φορμάκια και φανελάκια.Αφού βρίσκω και άλλα ΤΟΣΟ γλυκά, τι να κανωωωωωω!!!!!

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ κοριτσια τι ομορφες οι ντουλαπιτσες σας!!!Αντε με το καλο να φορεθουν κιολας!!!Εγω ακομη δεν εχω παραγγειλει τα επιπλα,το Σαββατο μαλλον γιατι μου ειπαν κανεουν κανενα μηνα να ερθουν.Απο ρουχα εγω δεν εχω παρει τιποτα και μου εχουν ηδη δωσει αρκετα.Θα δω τι χρειαζομαι και οταν ερθει και η μαμα μου θα παμε μαμοπεθερα να τα αγορασουμε.Ανυπομονω να μυρισει και το δικο μας δωματιο μωρουδιλα!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Supermama -- It's a BOY - ΠΗΤ 07/11 (αλλα θα μας ερθει απο 20 εως 25 Οκτωμ).
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Αρεταίειο
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Carrie -- It's a BOY -ΠHT 24/11 Ρεα
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Polaki--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11

Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11

Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ

mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12

Katarina -- Ιt's a GIRL
Alexia-Marinos -- It's a BOY
Penelope26 - It's a BOY
φωτεινουλα -- it's a BOY

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pumpkin έγραψε:Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ

[color=violet]Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12

Katarina -- Ιt's a GIRL
Penelope26 - It's a BOY
φωτεινουλα -- it's a BOY

katarina

katarina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
elpisrex έγραψε:
pumpkin έγραψε:Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ

[color=violet]Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12

Katarina -- Ιt's a GIRL 1-5/11 ΠΗΤ 14/11 Ελενα
Penelope26 - It's a BOY
φωτεινουλα -- it's a BOY

tatianoula

tatianoula
pumpkin έγραψε:
tatianoula είχα δει στο "how clean is your house" ενα κόλπο για τα αυτοκόλλητα, τα πασαλίβεις με μαγιονέζα και μετά απο καμιά ώρα τα βγάζεις πανεύκολα με μια σπατουλίτσα!!!!!!

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ???κ μετα πας κ το γλυφεις χχαχαχχαχ....σκεφτηκα να κανω μια αποπειρα να δοκιμασω αλλα φοβαμαι μην τα κανω χειροτερα κ μετα θα φενεται χαλια....scratch scratch ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ <ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ> πρωτη φορα το ακουω αλλα με νερακι ΑΖΑΧ κ.τ.λ.

μου ειπε κ ο αντρας μου οτι καποια μπορει να μην βγουν αν τα εχει κολλημενα 5χρονια ολοι η κολλα θα εχει ποτησει οποτε δεν προσπαθησα καν.......

αλλα μαγιονεζα χαχαχχαχχαχα

σ''ευχαριστω για την συμβουλη παντως!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:
pumpkin έγραψε:
tatianoula είχα δει στο "how clean is your house" ενα κόλπο για τα αυτοκόλλητα, τα πασαλίβεις με μαγιονέζα και μετά απο καμιά ώρα τα βγάζεις πανεύκολα με μια σπατουλίτσα!!!!!!

ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ???κ μετα πας κ το γλυφεις χχαχαχχαχ....σκεφτηκα να κανω μια αποπειρα να δοκιμασω αλλα φοβαμαι μην τα κανω χειροτερα κ μετα θα φενεται χαλια....scratch scratch ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ <ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ> πρωτη φορα το ακουω αλλα με νερακι ΑΖΑΧ κ.τ.λ.

μου ειπε κ ο αντρας μου οτι καποια μπορει να μην βγουν αν τα εχει κολλημενα 5χρονια ολοι η κολλα θα εχει ποτησει οποτε δεν προσπαθησα καν.......

αλλα μαγιονεζα χαχαχχαχχαχα

σ''ευχαριστω για την συμβουλη παντως!!!

Ναι αυτά που σου λέω που είχα δει ήταν χρόνια κολλημένα σε κάτι συρτάρια ξύλινα, και καθάρισαν πανεύκολα! Με αζαχ νομίζω θα παιδευτείς και θα πασαλειφτεί η κόλα πιο πολύ!

aylin

aylin
Αυτό που λέει η Pumpkin το έχω δει και εγώ...Μαγιονέζα, την αφήνεις για αρκετή ώρα...(1 1/2) και μετα το βγάζεις πανέυκολα με σπατουλα

Δοκίμασέ το σε κάποιο σημείο που δεν φαίνεται και εαν δεις αποτέλεσμα και μείνεις ευχαριστημένη το εφαρμόζεις συνολικά σε όλη την ντουλάπα!!! Smile Smile Smile

euaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας ειμαι καινουργιο μελος τι κανετε?? ειμαι 16 χρονων απο νεο μαρμαρα.... ειμαι στον 8ο μηνα γενναω τον νοεβριο κ εγωωω..... καλος σας βρηκαα... Very Happy

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωπω κοριτσια μου απο το πρωι που εχω να σας διαβσω ποτε προλαβατε και γεμισατε τοσες σελιδες?! Shocked Shocked Shocked

ας τα παρουμε με τη σειρα(εχω μεινει πολυ πισω λεμε!)

mamax,εισαι προκομμενη μανουλα και μπραβο σου!Ολα τακτοποημενα και τα ρουχαλακια ζουζουνιστικα! Ανυπομονωωωωω!!!

Στελλιτσα,ο κουνιαδος μου μενουν στην Ελβετια και εχουν αρκετα καλα οικονομικα αλλα ενιωθε οτι ειχε καποια υποχρεωση απεναντι στον αδερφο του(μεταξυ τους κατι,δεν εχω ρωτησει....)και ηθελε να μας κανει δωρο ο,τι καλυτερο για την μικρη.Το καροτσι απο εμφανιση σκιζει,ελπιζω να ειναι εξισου πρακτικο.Στην Ελλαδα ειναι πανακριβο αλλα μας ειπε οτι το βρηκε μεσω ιντερνετ τουλαχιστον 300 ευρω λιγοτερα.Εξαλλου θελαμε σετ καροτσι με πορτ-μπεμπε οποτε ειχαμε υπολογισει τουλαχιστον καμια 600αρα.

Το καθισματακι ειναι αυτο http://www.hts.no/en/products/izicombi_isofix.php το πηραμε σε μαυρο-μπεζ για να ταιριαζει με τα καθισματα του αυτοκινητου(εγω η ψωναρα!)

Οσον αφορα το θεμα "μανουλες&πεθερουλες μας"...εγω τισ εχω και τις 2 σε αποσταση 200μ την καθεμια!ακουγεται τρομακτικο,το ξερω! affraid affraid affraid αλλα επειδη ειναι και οι 2 εργαζομενες και πολυ απασχολημενες παντα,μεχρι τωρα δεν ασχολουνται.Στην πορεια ειμαι σιγουρη οτι θα τις χρειαστω,κυριως τη μαμα μου,μια και επισης θα της το αφηνω πολλες ωρες,γιατι δεν θα μπορεσω να λειψω πολυ καιρο απο τη δουλεια.Σε 2 μηνες θα πρεπει να επανελθω.Η πεθερα μου δεν εχει εκφρασει επιθυμια να το κραταει,θελει μονο βολτες να το πηγαινει και μας ειπε οτι αν το μαλωνουμε οταν μεγαλωσει,θα μας το παρει!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 911307 τι αλλο θα ακουσω,θεε μου!?

Για το sex τωρα...ΤΙΠΟΤΑ!απλα ΤΙΠΟΤΑ!στην αρχη με τις αναγουλες,δεν ειχα ορεξη,μετα μας το εκοψε και ο γιατρος ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 585182 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 585182 αφηστε τα...θα ξεχασω πως ειναι!Τον βλεπω για Χριστουγεννα τον αντρουλη στην καλυτερη... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 911307

Παω για μαθημα..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 679259

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatianoula έγραψε:Ετοιμη η ντουλαπα μας...

ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΟΛΑ Η ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ....Κ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!Razz Razz

κ ακομα δεν γεννηθηκε κ η ντουλαπα γεμισε μετα τι θα κανουμε οεο????

τατιανουλα,τελεια η προικα του λεβεντη σας!τα αυτοκολλητα μην σε πειραζουν και πολυ,απο μεσα ειναι ουτως 'η αλλως.Το κολπο με τη μαγιονεζα δεν το ξερω παντως...

totula

totula
ευακι καλως ηρθες και με τι καλο το μωρακι. τι περιμενεις?
χαμομηλακι αυτο που ειπες για την πεθερα σου μου θυμησε την δικια μου που εσπαγε στο ξυλο τον αντρα μου και εκεινη δεν θελει να τον μαλωνουμε Sad

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
euaki έγραψε:γεια σας ειμαι καινουργιο μελος τι κανετε?? ειμαι 16 χρονων απο νεο μαρμαρα.... ειμαι στον 8ο μηνα γενναω τον νοεβριο κ εγωωω..... καλος σας βρηκαα... Very Happy

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΕΥΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!

ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΕΧ??? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ????? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 4872

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
totula έγραψε:ευακι καλως ηρθες και με τι καλο το μωρακι. τι περιμενεις?
χαμομηλακι αυτο που ειπες για την πεθερα σου μου θυμησε την δικια μου που εσπαγε στο ξυλο τον αντρα μου και εκεινη δεν θελει να τον μαλωνουμε Sad

Και η δικια μου το ιδιο εκανε!Τον εδερνε τον αντρα μου γιατι ηταν πολυ ζωηρος και ατιθασος και τωρα μας λεει "Προσεξτε,κακομοιριδες,ετσι και μαλωνετε το κοριτσι,θα σας το παρω!"...το λεει στ'αστεια βεβαια,αλλα ολο και κατι αρθρα που δειχνει σε περιοδικα για τις τιμωριες κτλ & οτι δεν πρεπει να ειμαστε αυστηροι με το παιδι.Εμενα ιδιως μου πιπιλαει καθε μερα το μυαλο οτι επειδη ειμαι αυστηρη δασκαλα,δεν πρεπει να ειμαι ετσι και στο δικο μου το παιδι.Δεν μας βλεπω καλα αν συνεχιστει το βιολι αυτο! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 311356 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 311356

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mora έγραψε:ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΕΧ??? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ????? ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 4872

Σε λιγο θα νομιζω οτι το sex ειναι μαρκα απορρυπαντικου σαν το essex!παντως η κολλητη μου ειχε πιο μεγαλο προβλημα αντι-κουκου μετα τη γεννα παρα πριν...Ηταν πτωμα,πονουσε πολυ στις αρχες και δεν το ευχαριστιοταν και κατα συνεπεια ειχε πεσει...ξηρασια!Εγω νομιζω οτι θα θελω γιατι θα εχω τρομερη υπερενταση και καλυτερο ηρεμιστικο-υπνωτικο δεν υπαρχει,χιχιχι!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 215994 Α,και οταν λεμε sex εννοουμε με τα ολα του...οχι ξενερωσιες και αλλα τετοια γελοια... cheers cheers cheers

aylin

aylin
Ευάκι καλώς μας ήρθες!Μπράβο για το κουράγιο σου, 16 χρονών μανούλα!Τι μωράκι περιμένεις?Είχες εύκολη εγκυμοσύνη?
Με το καλό το μικρό σου!!!

Χαμομηλάκι you're a tiger...τρέμε καημένο Θάνο...χιχιχι(πλακίτσα)...

Φιλάκια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 27 654316

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...ΒΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΕΣ...ΕΚΑΝΑ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ..
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ..
ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΝΤΟΥΛΑΠΙΤΣΑ..ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΑΤΙΑΝΟΥΛΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ Β ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΕΚΕΙ..

tatianoula

tatianoula
afroditi1006 ο δικος μου ναι δουλευει στο ιπποκρατειο λεγεται ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΑΝΤΑΝΑΣΗΣ εχει ιατρειο στην β.ολγας αν θες περισσοτερς πληρ μπορω να σου στειλω πμ.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις