Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
220 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 220 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
πολακι αν καταλαβα καλα τι ενοεις! την κανεις για να εξετασουν τα κολπικα υγρα για ουρεοπλασμα-μυκοπλασμα και δεν ξερω τι αλλο συνηθος εγω αυτο ξερω τωρα αν ειναι κατι αλλο θα σε γελασω, αυτο μπορει να στο κανει ειτε προολιπτικα γιατι συνηθος τα παραπανω ειναι συχνα στην εγκυμοσυνη και δεν εχουν συμπτοματα για να καταλαβεις οτι τα εχεις!
ειτε γιατι εκανες αιματολογικες και ειδε μεγαλο αριθμο λευκων... πολλα λευκα ειναι συνηθισμενα σην εγκυμοσυνη αλλα μερικες φορες ή αν παραειναι δειχνουν οτι καποιο μικροβιο εχει εισελθει στον οργανισμο και προσπαθουν να το αντιμετοποισουν...
αυτη ειναι η γνομη μου και αυτο που ξερω απο εκη και περα δεν ξερω αν το κανει για κατι αλλο,,, εγω μικροβιολογος ειμαι ο γυναικολογος ξερει καλυτερα.

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
supermama έγραψε:Polaki μηπως βρεθηκε τιποτα πχ στα ουρα σου? και θελει να σε δει? εμενα πχ ειχαμε βρει τριχομοναδες και μετα μου εκανε καλιεργεια υγρου(αν το λεω σωστα)

οχι ολες οι εξετασεις ουρων ειναι πολυ καλες,απλα μου ειπε οτι στον 8ο κανουν αυτη την εξεταση για καλο και για κακο...και μου ειπε εαν δειξει τιποτα να μου δωσει αντιβιωση....δεν ξερω... scratch scratch scratch scratch scratch scratch

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamax έγραψε:πολακι αν καταλαβα καλα τι ενοεις! την κανεις για να εξετασουν τα κολπικα υγρα για ουρεοπλασμα-μυκοπλασμα και δεν ξερω τι αλλο συνηθος εγω αυτο ξερω τωρα αν ειναι κατι αλλο θα σε γελασω, αυτο μπορει να στο κανει ειτε προολιπτικα γιατι συνηθος τα παραπανω ειναι συχνα στην εγκυμοσυνη και δεν εχουν συμπτοματα για να καταλαβεις οτι τα εχεις!
ειτε γιατι εκανες αιματολογικες και ειδε μεγαλο αριθμο λευκων... πολλα λευκα ειναι συνηθισμενα σην εγκυμοσυνη αλλα μερικες φορες ή αν παραειναι δειχνουν οτι καποιο μικροβιο εχει εισελθει στον οργανισμο και προσπαθουν να το αντιμετοποισουν...
αυτη ειναι η γνομη μου και αυτο που ξερω απο εκη και περα δεν ξερω αν το κανει για κατι αλλο,,, εγω μικροβιολογος ειμαι ο γυναικολογος ξερει καλυτερα.

Μαλλον προληπτικα...για να δει εαν εχω τιποτα και δεν εχω συμπτωματα και δεν το εχω παρει χαμπαρι...θα δειξει..θα παβ να την κανω την παρασκευη το πρωι

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να πω ειναι αναλογα τον γιατρο τελικα. εγω δε βρισκω λογω να στην κανει εφοσον ειναι ολα καλα με τις εξετασεις σου.
παντως δεν ειναι τιποτα μη αγχωνεσαι. περνει το δειγμα απο πολυ ακρη..

βρε κοριτσια τελειως ασχετο αλλα να ρωτησω και γω κατι? αποφασισα να κανω τη βαλιτσα μου και μου λειπουν καποια πραγματα απο σουπερ. τι σερβιετες θε παρετε? ισως να το ξαναρωτησα. εγω ειχα αυτες της σανι λοχειας. χοντρουλες ρε γμτ! εσεις εχετε υποψιν καμια μαρκα αλλη?

mamax

mamax
πολακι μαλον δεν θα το εχεις μην ανχονεσε αλλα και να το εχεις πλεον δεν μπορει να κανει ζημια σε αντιθεση με τα 2 προηγουμενα τρημινα....
τωρα απλα το μωρο ειναι προστατευμενο μεσα στον σακο και δεν μπορει να κολησει τιποτα...
ομως την ωρα του τοκετου αν παμε για φτ τοτε μπορει οποτε για να αποφυγεις την αντιβιοσουλα σε μωρο θα παρεις εσυ...

alexia-marinos

alexia-marinos
Supermama κ εγω εχω καποια δικα μου πραγματακια σε εκκρεμοτητα για την βαλιτσα κ ενα απο αυτα ειναι οι σερβιετες...δεν ξερω ποιες να παρω....

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...μαλλον ψιλοαγχοθηκα τσαμπα...σε μια μικροβιολογο θα παω,εψαχνα γυναικα για να μου την κανει...θα παω την παρασκευη το πρωι και θα σας πω τ'αποτελεσματα...

φιλια σε ολες...θα φυγω πιο νωρις απο την δουλεια να παω σπιτακι να δω τι κανανε οι βαφιαδες στο δωματιακι του χρηστακουυυ.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 34 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 34 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 34 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 34 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 34 531909

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε:Supermama κ εγω εχω καποια δικα μου πραγματακια σε εκκρεμοτητα για την βαλιτσα κ ενα απο αυτα ειναι οι σερβιετες...δεν ξερω ποιες να παρω....

η αληθεια με τις σανι δεν ειχα προβλημα. θα ριξω μια ματια στο σουπερ τι αλλο εχει και θα σας πω. εχει και σε αλλα καταστηματα αλλα τετοια πραγματα θελω να τα εχω οποτε θελω μπροστα μου οποτε προτιμω οτι εχει το σουπερ Wink

totula

totula
αν γεννατε σε ιδιωτικο δεν χρειαζεται να παρετε μαζι σας σερβιετες

stefaniandreas

stefaniandreas
στην αθηνα ισως.στη θεσσαλονικη χρειαζεται και στις ιδιωτικες να εχεις σερβιετες.δε στις παρεχουν

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
Και εγω θελω αυτες που θα παρω να τις βρισκω στο σουπερ μαρκετ κ να μην τρεχω αλλου....Απλα επειδη δεν εχω την εμπειρια δεν ξερω τι θα βολεψει...Πολακι περιμενουμε φωτο οταν θα ειναι ετοιμο με το καλο...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε:αν γεννατε σε ιδιωτικο δεν χρειαζεται να παρετε μαζι σας σερβιετες

αν σου δωσουν αυτοι θα στις χρεωσουν και με το παραπανω...ειμαστε large εδω πανω Laughing

neraidomama

neraidomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κι απο μέναααα...
Είμαι κι εγώ εγκυούλα Νοεμβρίου και πιο συγκεκριμένα με ΠΗΤ 26/11.
Θα γεννήσω Θεσσαλονίκη, στη Γενική Κλινική, πρώτα ο Θεός..

Να σας ρωτήσω και κάτι ρε κορίτσια με την ευκαιρία?
Θήλαστρο θα πάρετε? Εννοώ πριν τη γέννα? Και αν ναι.. τι θήλαστρο?

Καλή λευτεριά σε όλεεεεεες.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 34 654316

stefaniandreas

stefaniandreas
νεραιδομαμα μπορει και να σε πετυχω στη γενικη.εγω εχω πητ 3/12 αλλα μπορει να κανω προκληση πιο νωρις λογω σακχαρου.λεω να μην παρεις ακομα.αν χρειαστει θα σου δωσουν στη γενικη και αν σε βολεψει μπορεις να νοικιασεις το ιδιο απο την αντιπροσωπεια.νομιζω σε συμφερει πιο πολυ απο το να το αγορασεις

totula

totula
supermama και εδω τα χρεωνουν, στο ιασω με το που με ανεβασαν στο δωματιο ειχε ηδη διπλα στο κρεβατι σερβιετες και εσωρουχα μιας χρησης
neraidomama καλως ηρθες, ειναι το πρωτο σου bebe? ξερετε φυλο? εγω δεν θηλαζω οποτε ναι εχω αλλα το ειχα παρει βγαινοντας απο το μαιευτηριο αγου εκει μεσα χρησιμοποιουσα το δικο τους. το πηραμε απο jumbo πολυ φτηνο και εχει βολεψει 2-3 φιλες εκτος απο εμενα

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΒΡΕ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΜΙΑ..PUMPKIN ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΟΥ!! ΕΒΓΑΛΑ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΛΑΠ-ΤΟΠ.
ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΔΩ!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ!ΤΟΝ ΞΑΠΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ;;
ΕΣΥ ΝΑΤΑΣΣΑΚΙ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ.ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΗ
ΠΟΛΑΚΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙΣ
ΠΗΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΗ. ΤΗΝ 1η ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΙ.
ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ...ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΙ ΟΛΑ ΓΙΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ...ΠΟΣΟ ΝΤΡΑΠΗΚΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΝΑ...ΓΕΛΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΤΩΡΑ....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
neraidomama έγραψε:Γεια σας κι απο μέναααα...

γεια!! με το καλο! λοιπον θηλαστρο οπως ειπε η στεφανια δε χρειαζεται αρχικα. το καλητερο ειναι να εχεις το μωρο στο στηθος ωστε να παρει μπρος να π[αραγει πολυ και καλο γαλατακι. για μεσα στην κλινικη σου δινουν αυτοι. οσο για μετα εχε το νου σου γιατι δεν ειναι ολα καλα για το πρωτο διαστημα. και τα καλα ειναι πολυ ακριβα οποτε καλητερα να νοικιασεις. εγω ειχα παρει πχ στον γιο μου ενα χειροκινητο και μετα εμαθα οτι δε κανει το σιγκεκριμενο. θα πρεπε να ειχα γαλατακι πολυ μετα 3 μηνες πχ και να το χρησιμοποιουσα και οχι στην αρχη. ισα ισα αυτο που πηρα εκοβε το γαλα..μη το σκεφτεσαι ξεκινα μονη και το βλεπεις στην πορεια αν χρειαστει

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="PoLaKi"]χαχαχα ειδες νατασα μου???
ξυπνησαμε...ηρθε η ωρα ε???

Ρε κοριτσια ο γιατρος μου ειπε να παω να κανω μια εξεταση εκει χαμηλα για τα υγρα...γιατι το κανουμε?για να δουμε εαν εχουμε καμια μυκητιαση?την εχει κανει καμια σας???
Αφηστε που δεν αισθανομαι και πολυ καλα να παω ν'ανοιξω τα ποδια μου... Shocked Shocked Shocked Shocked η αληθεια ειναι οτι πριν δεν κωλωνα πουθενα τ'ανοιγα παντου (σε γιατρους εννοω εε...μην παει το μυαλο σας στο πονηρο...γιατι εχουμε και μια στερηση οι περισσοτερες και το μυαλο κανει σεναρια χαχαα Wink Wink Wink Wink )
[/q

πολακι και εγω εκανα, αλλα του ειχα πει οτι εχω υγρα και τελικα ειχα μυκητες, απλα σε περιπτωση φυσιολογικου τοκετου μου ειπε πρεπει να ειναι καθαρο το γατακι να μην εχει τιποτα παθολογικο, εννοω. εχεις ιστορικο απο κανενα σεξουαλικως μεταδιδομενο?

neraidomama

neraidomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κι εγω δεν σας προλαβαινω..

stefaniandreas.. λες να σε πετύχω??? χαχαχαχα...
Να νοικιάσω το θήλαστρο για μετά για το σπίτι εννοείς?

totula.. ναι, είναι το πρώτο μας και είναι ΑΤΡΑΣ...

kikitso, supermama.. κι εγω αυτο σκεφτομαι να κανω.. να γεννησω μια να ρθω σπιτι και αν χρειαστει να στειλω τον ψηλο να παρει..

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
neraidomama έγραψε:Γεια σας κι απο μέναααα...
Είμαι κι εγώ εγκυούλα Νοεμβρίου και πιο συγκεκριμένα με ΠΗΤ 26/11.

Καλή λευτεριά σε όλεεεεεες.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 34 654316

Καλώς ήρθες, με το καλό το μωράκι σου, τι είναι να σε βάλουμε στην λίστα? Το πρώτο σου είναι?
Πριν την γέννα εγώ δεν θα πάρω, ΑΝ χρειαστώ θα μου δώσει το νοσοκομείο πιστεύω, μετά σίγουρα θα χρειαστώ αν θέλω να αφήσω το μωρό κάπου να έχει γάλα!
Για το swing της medela έχω ακούσει καλά λόγια, οστώσο θέλει ψάξιμο, αναλόγως την χρήση που το θες! 1-2 γευματα που και που ή θες να κάνεις "τράπεζα" απο νωρίς στην κατάψυξη?

stefaniandreas

stefaniandreas
neraidomama έγραψε:κι εγω δεν σας προλαβαινω..

stefaniandreas.. λες να σε πετύχω??? χαχαχαχα...
Να νοικιάσω το θήλαστρο για μετά για το σπίτι εννοείς?

totula.. ναι, είναι το πρώτο μας και είναι ΑΤΡΑΣ...

kikitso, supermama.. κι εγω αυτο σκεφτομαι να κανω.. να γεννησω μια να ρθω σπιτι και αν χρειαστει να στειλω τον ψηλο να παρει..

ναι αν δεις οτι το χρειαζεσαι θα σου δωσουν τηλ απο εκει να το νοικιασεις.αλλα απο πριν μην παρεις μπορει να μην το χρειαστεις

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο σερβιέτες πήρα κάτι tena κάτι τεράστειες φοβήθηκα χαχαχα
Εσώρουχα μιας χρήσης που θα βρώ? περίμενα να έχει το careffur αλλά δεν βρήκα!

κικιτσο πω πω τι έπαθες με τα ο'υρα! εγω τα βάζω σε σακούλα και στο κουτάκι τους!

tatianoula

tatianoula
ηρθε μια γνωστη μου για καφε εκατσε Μια μιση ωρα κ εχετε γεμισει 4σελιδες ΕΛΕΟΣ ποτε προλαβατε....

εμενα η πεθερα μου ΑΛΕΞΙΑ μου ουτε λεφτα δεν εδωσε να παει ο οποισδηποτε να παρει κατι για τον εγγονο της,κ μεχρι τωρα δεν εχει ρωτησει ποτε αν εχουμε παρει κατι η αν χρειαζομαστε κατι!!!

καμια φορα τσατιζομαι αλλα μετα λεω βρε αι που θα κατσω να σκασω πλεον και΄΄γω [email=χ@στηκα]χ@στηκα[/email] ,,απλα ηταν αυτο που λετε η κινηση!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Alexia-Marinos -- It's a BOY-ΠΗΤ 6-11
Supermama -- It's a BOY - ΠΗΤ 07/11 (αλλα θα μας ερθει απο 20 εως 25 Οκτωμ).
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
Katarina -- Ιt's a GIRL 1-5/11 ΠΗΤ 14/11 Ελενα
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Έλενα
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Carrie -- It's a BOY -ΠHT 24/11 Ρεα
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Polaki--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11

neraidomama -- It's a BOY -ΠΗΤ 26/11 Γενική κλινική
Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11

Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ

Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12
mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
totula - it' s BOY - ΠΗΤ 17/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12

Penelope26 - It's a BOY
φωτεινουλα -- it's a BOY

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pumpkin στις Τετ Σεπ 28, 2011 3:35 am, 1 φορά

tatianoula

tatianoula
ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ οταν μου εστειλαν το βαλιτσακι απο τα ¨: Babylino μου εστειλαν κ ενα πακετο σερβιετες EVERY DAY Double-Dry Maxi night ειναι 10σταγονες οποτε δεν πηρα αλλες θα εχω αυτες.....

δεν ξερω δεν ειδα αν υπαρχουν στο σουπερ αλλα λογικα θα υπαρχουν!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις