851 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 Τετ Σεπ 28, 2011 3:17 am
neraidomama
Σιωπηλή δύναμη
τι ωραια λιστα ειναι αυτηηηηηη????
pumpkin, εσυ που θα γεννησεις αν επιτρεπεται..?
pumpkin, εσυ που θα γεννησεις αν επιτρεπεται..?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kikitso έγραψε:ΝΕΡΑΙΔΟΜΑΜΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΚΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΚΙΣ. ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΑΙ Η'ΕΙΑΝΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ; Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ!!!!ΜΕΝΕΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ!!
aylin έγραψε:Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Supermama -- It's a BOY - ΠΗΤ 07/11 (αλλα θα μας ερθει απο 20 εως 25 Οκτωμ).
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
Katarina -- Ιt's a GIRL 1-5/11 ΠΗΤ 14/11 Ελενα
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Έλενα
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Carrie -- It's a BOY -ΠHT 24/11 Ρεα
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Polaki--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11
neraidomama -- It's a BOY -ΠΗΤ 26/11 Γενική κλινική
Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11
Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ
Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12
mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
totula - it' s BOY - ΠΗΤ 17/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12
Alexia-Marinos -- It's a BOY
Penelope26 - It's a BOY
φωτεινουλα -- it's a BOY
pumpkin έγραψε:Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Supermama -- It's a BOY - ΠΗΤ 07/11 (αλλα θα μας ερθει απο 20 εως 25 Οκτωμ).
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
Katarina -- Ιt's a GIRL 1-5/11 ΠΗΤ 14/11 Ελενα
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Αρεταίειο
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Carrie -- It's a BOY -ΠHT 24/11 Ρεα
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Polaki--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11
neraidomama -- It's a BOY -ΠΗΤ 26/11 Γενική κλινική
Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11
Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ
Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12
mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12
Alexia-Marinos -- It's a BOY ΠΗΤ 06/11
Penelope26 - It's a BOY
φωτεινουλα -- it's a BOY
Έχει επεξεργασθεί από τον/την alexia-marinos στις Τετ Σεπ 28, 2011 3:38 am, 1 φορά
tatianoula έγραψε:ΝΕΡΑΙΔΟΜΑMA καλως ηρθες στην παρεα μας...Εγω θα γεννησω Ιπποκρατειο,,ασχετο αλλα ειπα να το πω χαχαχαχχ...
αλεξια δεν ειναι μονο η δικια σου οπως βλεπεις αλλα πλεων και''γω εχω αλλαξει σταση απεναντι τους κ δεν μπορει κανεις να μου πει κανεις κατι!!!
για να φανταστεις ξερει να πλεκει κ της ειπα να μιλαω σ'ενα φορουμ κ τα κοριτσια κανουν για τα μωρα τους παππουτσακια κ τετοια κ λεω να εγω δεν μπορω μακαρι να μπορουσα να εκανα κ''γω κ αυτη εκανε την χαζη κ μετα της ειπα ξεκαθαρα αμα θελεις κανε εσυ της ειπα.......
ακομα ξεκιναει κ ουτε προκειτε ,,εγω ομως κ προσπαθω ενδιαφερον να δειξω κ πηγαιναμε καθε σ/κ για να μην λενε!!
τωρα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ οταν γουσταρω ΜΟΝΟ....παπαλα Ο ΜΑΛΑΚΑΣ πεθανε...
tatianoula έγραψε:ΝΕΡΑΙΔΟΜΑMA καλως ηρθες στην παρεα μας...Εγω θα γεννησω Ιπποκρατειο,,ασχετο αλλα ειπα να το πω χαχαχαχχ...
αλεξια δεν ειναι μονο η δικια σου οπως βλεπεις αλλα πλεων και''γω εχω αλλαξει σταση απεναντι τους κ δεν μπορει κανεις να μου πει κανεις κατι!!!
για να φανταστεις ξερει να πλεκει κ της ειπα να μιλαω σ'ενα φορουμ κ τα κοριτσια κανουν για τα μωρα τους παππουτσακια κ τετοια κ λεω να εγω δεν μπορω μακαρι να μπορουσα να εκανα κ''γω κ αυτη εκανε την χαζη κ μετα της ειπα ξεκαθαρα αμα θελεις κανε εσυ της ειπα.......
ακομα ξεκιναει κ ουτε προκειτε ,,εγω ομως κ προσπαθω ενδιαφερον να δειξω κ πηγαιναμε καθε σ/κ για να μην λενε!!
aylin έγραψε:tatianoula έγραψε:ΝΕΡΑΙΔΟΜΑMA καλως ηρθες στην παρεα μας...Εγω θα γεννησω Ιπποκρατειο,,ασχετο αλλα ειπα να το πω χαχαχαχχ...
The death of Malakas...καλά ε...έχουμε κάτι ατάκες...αφού γεννήσουμε θα βγάλουμε το τοπ 10!!!
Μέχρι τώρα έχει μείνει η σημερινή ιστορία Κικίτσος, το αντικούκου της μαμιτα και αυτό που είπε η Νατάσα το πρωί "να μην τους ξανασηκωθεί ποτέ τους"...τρέλλα είμαστε μιλάμε!!!
elpisrex έγραψε:καλησπερίζω τα πιο γρήγορα πληκτρολόγια του west! τι κάνετε κοριτσάρες; άσχετο αλλά το θυμήθηκα χτες το βράδι ότι για τα κοριτσάκια με διαβήτη που στερούνται υπάρχουν στα φαρμακεία οι σοκολάτες για διαβητικούς. τις ξέρω από τον κουμπάρο μου που κάνει ινσουλίνη από τα 15 του και επιτρέπεται να τις φάει, αλλά για καλό και για κακό ρωτήστε και τους γιατρούς σας.
εγώ στο λητώ λέω να γεννήσω προς το παρόν (γιατί με την κρίση δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει). στην περίπτωση που κουβαλήσω τα δικά μου "αναλώσιμα" (σερβιέτες, εσώρουχα, βαμβάκι κτλ) θα μου τα χρεώσουν έτσι κι αλλιώς; ξέρει καμία, γιατί προσπαθώ να βρω τρόπους να περιορίσω τα έξοδα.
πες μου τι θες να μαθεις για τη γενικη να σου πω.εκτος απο τις τιμες γιατι αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη.τελευταια με πτωτικη ταση ευτυχωςneraidomama έγραψε:Σας ευχαριστώ όλες για το καλωσόρισμα..
Με το καλό όλες να φέρουμε τα αστεράκια μας στη ζωή..
Ρωτάω για το ποια θα γεννήσει στη γενική κλινική και με ποιο γιατρό για να δω μήπως έχουμε με κάποια τον ίδιο και για να μάθω αν έχει πάει καμιά για τη λεγόμενη επίσκεψη ενημέρωσης στη κλινική, γιατί εμείς δεν πήγαμε ακόμα.
Ο δικός μου γιατρός είναι ο Κων/δης Μανώλης.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης