Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
222 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 222 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 42]

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
pumpkin έγραψε:tatianoula προγραμματισμένη θα πας?

φιλεναδα εχω γιατρο στο ιπποκρατειο οποτε λεμε οταν σπασουν τα νερα τοτε να παμε....Αν δεν αλλαξει κατι ο.χ. καισαρικη!!!

neraidomama

neraidomama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
stefaniandreas έγραψε:
πες μου τι θες να μαθεις για τη γενικη να σου πω.εκτος απο τις τιμες γιατι αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη.τελευταια με πτωτικη ταση ευτυχως

Το βασικό ήταν οι τιμές Στεφανία μου.. αλλά έχω και κανα 2 αλλες αποριες:
- Σε ποια δωμάτια μπορώ να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό? μπορώ και στα τετράκλινα?
- Επιτρέπεται ο μπαμπάκας μας να είναι μαζί μας εκτός του επισκεπτηρίου?
Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου..

stefaniandreas

stefaniandreas
οταν λες αποκλειστικο να το εχεις διπλα σου?διπλα μονο σε δωματιο που θα εισαι μονη σου.αλλιως μπορεις να ζητησεις να μην το ταιζουν.να το δινουν μονο τσαι.ο μπαμπας μπορει να ειναι οποτε θελει.αλλα μονο ο μπαμπας οταν ειναι το παιδι στο δωματιο

http://stefxon@gmail.com

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χριστές μου..Δύο ώρες κοιμήθηκα η δόλια η μάνα και γράψατε δύο σελίδες???? Shocked Shocked Shocked Shocked Αναρωτιέμαι αν υπάρχει άλλο τέτοιο γκρουπάκι στο φόρουμ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Καλώς μας ήρθες νεραϊδομανούλα!!!!Με το καλό ο μπεμπάκος σου!!!!Μήπως να γράφαμε και τους γιατρούς μας δίπλα στην λίστα ή μπα???

Ελπίδα μου δυστυχώς εμένα ο διαβητολόγος - ο πρώτος γιατί να πω την αλήθεια αυτόν που πάω τώρα δεν τον ρώτησα- μου απαγόρευσε ότιδήποτε έχει γλυκαντικό μέσα όπως πχ τα προϊόντα για διαβητικούς!Μου είπε ότι είναι καλύτερα να φάω λίγη ζάχαρη..

Κικίτσο ένα θα σου πω: ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!Μόνο το ύφος σου όταν το ανακάλυψες θα ήθελα να δω,τίποτε άλλο!!!!!

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΕΡΑΙΔΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ. ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΦΑΔΑ ΛΙΓΟ ΥΣΤΕΡΩ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΩ ΕΓΩ Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mora έγραψε:ΝΕΡΑΙΔΟΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!

ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΟΚ. ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΦΑΔΑ ΛΙΓΟ ΥΣΤΕΡΩ!!! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΩ ΕΓΩ Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 679259

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!!

μορα μου προτιμώ να μη ρωτήσουν και να μην πάρουν τίποτα, παρά να μου ρχονται με τα πακέτα στο χέρι γεμάτα βλακείες και παλαιολιθικής αισθητικής σαχλαμάρες (κι εγώ να πρέπει να πω κι ευχαριστώ)

carrie ρώτα ξανά γιατί απ΄όσο ξέρω δεν έχουν τεχνητές γλυκαντικές τύπου ασπαρτάμη, αλλά φρουκτόζη που επιτρέπεται.

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mora έγραψε:ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΣΕΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ!!!!!!!!!

μπορεί να μη σε ρωτάνε γιατί ως παλιές μανούλες ξέρουν τι θα χρειαστείς και υπολογίζουν να στο πάρουν. επίσης, πολύς κόσμος το έχει για γρουσουζιά να ψωνίσει πριν γεννηθεί το μωρό, οπότε...
ξέρω τώρα ότι δικαιολογώ τα αδικαιολόγητα, αλλά γενικώς είμαι έτσι, θέλω να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους γιατί έτσι και υποψιαστώ κάτι κακό, μαύρο φίδι που τους έφαγε.

totula

totula
ασχετο, το εχω δημοσιευσει και στην σωστη ενοτητα αλλα ειπα να το βαλω και εδω. χαριζω κουβερτουλα και πετσετα καπα με κουκουλα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

και πουλαω καναπε 300 ευρω

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πολακι και εγω εκανα, αλλα του ειχα πει οτι εχω υγρα και τελικα ειχα μυκητες, απλα σε περιπτωση φυσιολογικου τοκετου μου ειπε πρεπει να ειναι καθαρο το γατακι να μην εχει τιποτα παθολογικο, εννοω. εχεις ιστορικο απο κανενα σεξουαλικως μεταδιδομενο?[/quote]

Καποτε ειχα μυκητιαση που την επαθα απο αντιβιωση...δεν ξερω θα δουμε τι θα δειξουν τα αποτελεσματα...

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PoLaKi έγραψε: πολακι και εγω εκανα, αλλα του ειχα πει οτι εχω υγρα και τελικα ειχα μυκητες, απλα σε περιπτωση φυσιολογικου τοκετου μου ειπε πρεπει να ειναι καθαρο το γατακι να μην εχει τιποτα παθολογικο, εννοω. εχεις ιστορικο απο κανενα σεξουαλικως μεταδιδομενο?

Καποτε ειχα μυκητιαση που την επαθα απο αντιβιωση...δεν ξερω θα δουμε τι θα δειξουν τα αποτελεσματα...[/quote]

και εμενα ο γιατρος με ειχε βαλει να κανω καλλιεργεια κολπικου υγρου αλλα στις αρχες του 5ου μηνα,τωρα δεν ξερω αν θα με βαλει να ξανακανω.Παντως τοτε μου ειχε πει οτι ηταν τυπικη η εξεταση και την εβαζε σε ολες.Τωρα σκεφτομαι να του πω μηπως να την ξανακανω επειδη μεσολαβησε καλοκαιρι,μπανια κτλ,ξερω γω?δεν ειχα ποτε μυκητες ή κατι αλλο,αλλα απο υγρα δεν εχω παραπονο.Νομιζα οτι ειχα κατι αλλα τελικα ηταν στα φυσιολογικα πλαισια...

kikitso,αν ημουν μαζι σου σημερα στο μικροβιολογικο θα μου εφευγαν και εμενα τα τσισακια αλλα απο το γελιο!

αυτο που εχω παθει τωρα δεν μπορω να το πιστεψω!εχω παθει ΚΡΑΜΠΑ στον μυ μεταξυ μαστου και κοιλιας,πανω στα πλευρα!μιλαμε για ΠΟΝΟ!να μην σας τυχει.Δεν ξερω ποτε θα περασει,μια περναει μια με ξαναπιανει,μονο οταν ειμαι ξαπλα δεν με ενοχλει.Θα παω να κανω γιογκα,ελεος!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πάλι ρε κορίτσια ΠΟΛΥ κράμπα! Τεντώνοντας, βάζοντας παπούτσια, βγαίνοντας απο το μπάνιο, πηγαίνοντας να ξαπλώσω, έχω πεθάνει!!
totula μου άρεσε η κουβερτούλα, αλλά είπα να μην σου στείλω πμ για να τα δώσεις μαζί με την ρομπίτσα που μας πέφτει λίγο ροζ!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aylin έγραψε:
Πολάκι μου είναι η κλασσική καλλιέργεια κολπικού υγρού η οποία γίνεται για να βεβαιωθεί ο γιατρός ότι η περιοχή καθόδου του μπέμπη χαίρει άκρας υγείας...εαν έχεις κολλήσει κάτι(που δεν έχεις)...εγώ ας πούμε έχω το βλαμμένο το ουρεόπλασμα...παίρνεις αντιβίωση, κι'αν δεν περάσει ή γεννάς φυσιολογικά και πέρνει το μωρό αντιβίωση ή γεννάς με καισαρική τομή και όλα καλά!

αυτο με ανησυχει και μενα. εχω τριχομναδες και ανοιχτηκε θεμα για τον φτ που πλεον δεν ειναι οτι καλητερο λενε γιατο μωρο. ετσι και αλλιως το κανονικο μου ειναι καισαρικη λογω προηγουμενων. αλλα ειχαμε πει νατο προσπαθησουμε. γκαντεμια ε? θα δουμε μωρε. αν με πιασουν πονοι και παω με καμια καλη διαστολη σιγα μη κανω καισαρικη μετα.

totula

totula
pumpkin έγραψε:Εγώ πάλι ρε κορίτσια ΠΟΛΥ κράμπα! Τεντώνοντας, βάζοντας παπούτσια, βγαίνοντας απο το μπάνιο, πηγαίνοντας να ξαπλώσω, έχω πεθάνει!!
totula μου άρεσε η κουβερτούλα, αλλά είπα να μην σου στείλω πμ για να τα δώσεις μαζί με την ρομπίτσα που μας πέφτει λίγο ροζ!

δεν τα δινω σετακι ουτως η αλλως εμενα μου ειναι αχρηστα και ειναι αμαρτια να μου μεινουν. τα ειχα κανει δωρο στον κουμπαρο μας για την κορη του αλλα τσακωθηκαμε και μου τα εστειλαν πισω

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
totula έγραψε: τα ειχα κανει δωρο στον κουμπαρο μας για την κορη του αλλα τσακωθηκαμε και μου τα εστειλαν πισω

affraid affraid affraid affraid affraid

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε σας ειπα!! ετοιμασα τη βαλιτσα μου!!! εβαλα σχεδον τα παντα μονο κατι χαζουλικα εμειναν οπως χτενα που τη χρησιμοποιω ακομη και επιθεματα που δε βρηκα στο σουπερ.τελικα σερβιετες πηρα παλι της sani γιατι η αλλες που ειδα ηταν μεγαλη συσκευαασια. της sani της εχει τυλιγμενες μια μια και οχι χυμα μεσα και με βολευει να τις πεταω συμμαζεμενες Wink
λοιπον σας εβγαλα τις πιτζαμουλες μου φωτο. επισης του μπεμπε τα ρουχαλακια θαταχω μαζι. βρηκα μια τσαντουλα που ειχα απο κατι αλλο και ταχτοποιηθηκαν τελεια ωστε να μην τα εχω μαζι με τα δικα μου πραγματα στη βαλιτσα! Very Happy

πιτζαμες: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

τα ρουχαλακια μας!!!
στην πισω οψη της τσαντας η κουβερτουλα μας που ισως χρειαστουμε
και στην μπροστα τα ρουχαλακια για να παμε σπιτακι!

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΣΑΣ..ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΔΕΝ ΠΟΛΥΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ(ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ).ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ...ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ???ΜΑΣ ΕΤΥΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ)ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΑΣ....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΜΟΣ...
ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΕΚΚΡΙΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ..ΒΓΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗΣ.
ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΥΡΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΥΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ..ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ???

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroditi1006 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΥΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ..ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ???

Shocked Shocked μη μας λες τετοια! ουτε νατο σκεφτω δεθελω! κατι τετοιο δεν ειναι καθολου μα καθολου καλο!!! κατι παθαινει αλλα δεθελωνα δωσω παραπληροφορηση... αν κανει κακακια πχ μεσα και ανακατευθουν με το αμνιακο υγρο μετα μπορει να καταπιει και κατι γινετε...

afroditi1006

afroditi1006
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
supermama έγραψε:
afroditi1006 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΥΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ..ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ???

Shocked Shocked μη μας λες τετοια! ουτε νατο σκεφτω δεθελω! κατι τετοιο δεν ειναι καθολου μα καθολου καλο!!! κατι παθαινει αλλα δεθελωνα δωσω παραπληροφορηση... αν κανει κακακια πχ μεσα και ανακατευθουν με το αμνιακο υγρο μετα μπορει να καταπιει και κατι γινετε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ???

stefaniandreas

stefaniandreas
afroditi1006 έγραψε:
supermama έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ..Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ..ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ???
μονο κατουρανε.δεν κανουνε κακα μεσα στη μητρα

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefaniandreas έγραψε:μονο κατουρανε.δεν κανουνε κακα μεσα στη μητρα

δυστηχως κανουν.. σπανια βεβαια και αν συμβει συμβαινει στο τελος της κυησης. σον 9ο μηνα πχ.. η φιλη μου γεννησε στις 38 εβδομ. 1 μερα πριν ειχε κανει το μωρο και το προλαβαν.. δε ρωτησα περισσοτερα. προσπαθω να βρω στο ιντερνετ κατι τωρα γιαυτο αλλα δεβρισκω.

stefaniandreas

stefaniandreas
κανουν.λεγεται κεχρωσμενο αμνιακο υγρο.για αυτο αν σπασουν τα νερα σε ρωτανε αν ειναι καθαρα.δεν ειναι ομως συχνο και τις περισσοτερες φορες οταν συμβαινει συμβαινει κατα τη διαρκεια του τοκετου επειδη ζοριζεται το μωρο.το ιντερνετ θα σε μπερδεψει και θα σε αγχωσει.καλυτερα να ρωτας το γιατρο σου η τη μαια(αν εχεις)κατευθειαν για αποριες

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι ενταξει απλα εψαχνα να μας φυγει η απορια το τι μπορει να συμβει. αχ κοριτσια! ασχετο! κουνιετε παααραα πολυ!!!! κλοτσαει και σπρωχνει χαμηλα!!!τοσο που καποιες στιγμες με ποναει καπως. Rolling Eyes δε μπορω να το περιγραψω ακριβως αλλα ειναι λες και εχω μια λεπτη στρωση απο κατικαι με την πιεση θα το σκισει..χαχαχα

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσόπουλα όμορφα!Εχω χαθεί τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει τα νέα σας.Εύχομαι να είστε όοολες καλά, χαρούμενες, και τα μωράκια μας ακόμα πιο χαρούμενα!!
Επιτέλους τελειώσαμε την ανακαίνιση στο σπιτι του άντρα μου και ...επανασυνδεθήκαμε με το ίντερνετ!Ολα πήγαν μια χαρά, αν και περάσαμε ένα μήνα άγχους, εξόδων και κυνηγητού μαστόρων πάσης φύσεως!Τέλος καλό όλα καλά όμως!Τώρα απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας.
Το δωμάτιο της μικρής μας είναι έτοιμο, θα ποστάρω σύντομα φωτό!Είναι αφιέρωμα στην hello kitty, όπως σας είχα πει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 415870 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 415870
Κατά τα άλλα, μπορώ να πω ότι...."ξέχασα" την εγκυμοσύνη μου αυτές τις μέρες, μιας που έτρεχα διαρκώς!!Η μπεμπούλα είναι μια χαρά, κουνιστή και λυγιστή, αλλά αρκετά στριμωγμένη θα έλεγα!Ο αφαλός μου έχει πεταχτεί έξω και είμαι σαν alien, κιλά είμαι σταθερά στα +14, εξετάσεις αίματος τέλος και ....περιμένουμε την άφιξη!!!Μπήκα στο μήνα μου!!
Την Δευτέρα πάμε για βιοφυσικό προφίλ και το πρώτο Non stress test (NST).Αυτά βρε κοριτσάκια εν γένει...Ολα καλά....
Καλό βραδάκι σε όλες!και καλό φθινόπωρο!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 36 804467

tatianoula

tatianoula
ardo μπραβο τελειωσατε ολα κ τωρα περιμενετε την μπεμπουλα σας!!!

με το καλο να ερθει η μπεμπα γερη κ δυνατη κ μ΄΄εναν πονο!!

περιμενουμε φωτο απο το δωματιο κ γενικοτερα τα νεα σου...κ οταν με το καλο γεννησεις ξερεις ε θα μπεις να μας ενημερωσεις μην μας ξεχασεις Laughing Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις