Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
457 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 457 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ardo έγραψε:Καλησπέρα κοριτσόπουλα όμορφα!Εχω χαθεί τον τελευταίο καιρό και έχω χάσει τα νέα σας.Εύχομαι να είστε όοολες καλά, χαρούμενες, και τα μωράκια μας ακόμα πιο χαρούμενα!!
Επιτέλους τελειώσαμε την ανακαίνιση στο σπιτι του άντρα μου και ...επανασυνδεθήκαμε με το ίντερνετ!Ολα πήγαν μια χαρά, αν και περάσαμε ένα μήνα άγχους, εξόδων και κυνηγητού μαστόρων πάσης φύσεως!Τέλος καλό όλα καλά όμως!Τώρα απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας.
Το δωμάτιο της μικρής μας είναι έτοιμο, θα ποστάρω σύντομα φωτό!Είναι αφιέρωμα στην hello kitty, όπως σας είχα πει! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 415870 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 415870
Κατά τα άλλα, μπορώ να πω ότι...."ξέχασα" την εγκυμοσύνη μου αυτές τις μέρες, μιας που έτρεχα διαρκώς!!Η μπεμπούλα είναι μια χαρά, κουνιστή και λυγιστή, αλλά αρκετά στριμωγμένη θα έλεγα!Ο αφαλός μου έχει πεταχτεί έξω και είμαι σαν alien, κιλά είμαι σταθερά στα +14, εξετάσεις αίματος τέλος και ....περιμένουμε την άφιξη!!!Μπήκα στο μήνα μου!!
Την Δευτέρα πάμε για βιοφυσικό προφίλ και το πρώτο Non stress test (NST).Αυτά βρε κοριτσάκια εν γένει...Ολα καλά....
Καλό βραδάκι σε όλες!και καλό φθινόπωρο!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 379767 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 315810 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 125586 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 804467

καλως το κοριτσι μας!!!!!! πωπω δεν κρυβω οτι συγκινηθηκα που ηρθε η ωρα! αχ θα αρχισει να γεννοβολαει το γκρουπακι μας ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 50580
περιμενουμε φωτο απ το δωματιακι χαρηκα πολυ που διαβασα τα νεα σου! με το καλο!!!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 536304

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοείται κοριτσάρα μου!!!Αυτό το φόρουμ μας συντρόφεψε τόσους μήνες, τώρα στο τέλος θα το ξεχάσουμε;;
Διαβάζω με πολύ χαρά και συγκίνηση τα κορίτσια από το άλλο γκρουπάκι, του Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, που μία μία γεννάνε, και πραγματικά νιώθω τεράστια αγαλλίαση και πληρότητα..Αχ, όλα καλά πήγανε και πάνε....
Φιλιά σε όλες τις στρουμπο-κοιλιτσες!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 531909 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 531909

stefaniandreas

stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
θα εχουμε χρονο και κουραγιο μετα???

http://stefxon@gmail.com

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Στεφανίαανδρέας και λοιπά όμορφα κοριτσόπουλα welcome to the club και από εμένα, και σε εμένα...welcome back!!Εχεις δίκιο , χρόνο πολύ πιθανό να μην έχουμε, διάθεση όμως θα έχουμε σίγουρα!!! Πιστεύω θα έχουμε ανάγκη να μοιραστούμε πρωτόγνωρες -για τις περισσότερες από εμάς- εμπειρίες και γεγονότα...Βόηθα με να σε βοηθώ λοιπόν!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

stefaniandreas

stefaniandreas
το ελπιζω γιατι με τοσα που ακουω νομιζω οτι θα κανω κανενα χρονο να κοιμηθω

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το καλυτερο θα ηταν να μην ακουμε κανεναν, εγω να δεις τι παπαριες εχω ακουσει ουυυυυυυυυυυυυυυ να φαν και οι κοτες Laughing Laughing

εχει δικιο η αρετουλα θα θελουμε να μοιραστουμε πραγματα μεταξυ μας , ειδικα τα των πεθερων χαχαχαχαχα Razz

mamax

mamax
και εγω στην γενικη νεραιδομαμα εσυ με πιον γιατρο? και τι πητ εχεις?

aylin

aylin
Χαίρετε κοριτσουλίνια,

Τι κάνετε?Αρετούλι welcome back καλορίζικο και περιμένουμε photos από το δωμάτιο της πριγκιπέσας σου!!!

Κορίτσια το τι έχω ακούσει, απο το κλασσικότερο κοιμήσου τώρα γιατί μετά θα υποφέρεις....μέχρι στο ότι για να ηρεμεί το μωρό θα πρέπει να περπατάω και να το κουνάω συγχρόνως...για να μην αναφερθώ σε προκαταλήψεις της παλαιολιθικής εποχής σύμφωνα με τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσεις τα ρούχα του μωρού απλωμένα το βράδυ έξω γιατί θα τα πάρουν οι μοίρες....και το κλασσικό πια...κάθεσαι σταυροπόδι?α πα πα...πάει θα μπλεχτεί ο λώρος...ω ναι...ο ομφάλιος λώρος απέκτησε μαγικές ικανότητες καθώς τα πόδια μας μετατρέπονται σε μαριονέτες κάθε φορά που τα κουνάμε.....

Έλεος τι άλλο θα ακούσω???

mamax

mamax
stefaniandreas στην γενικη δινουν θυλαστρο οταν λες στο χρεονουν???
σερβιετες παντος στην γενικη μου ειπαν οτι δεν δινουν οποτε προμηθευτειτε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 215994

stefaniandreas

stefaniandreas
χαχαχα αυτο με τις μοιρες πρωτη φορα το ακουω.και μενα μου λενε κοιμησου τωρα.ε ποσο να κοιμηθω πια?και θα αναπληρωσω τον υπνο που θα χασω?στη γενικη δε δινουν σερβιετες ουτε εσωρουχα μιας χρησης.το θηλαστρο οσο το χρειαζεσαι εκει δε το χρεωνεσαι.αν το νοικιασεις σπιτι το πληρωνεις.εκει χρεωνουν μονο αν χρησιμοποιησεις ψευδοθηλες που τις παιρνεις και σπιτι μετα

aylin

aylin
stefaniandreas έγραψε:χαχαχα αυτο με τις μοιρες πρωτη φορα το ακουω.και μενα μου λενε κοιμησου τωρα.ε ποσο να κοιμηθω πια?και θα αναπληρωσω τον υπνο που θα χασω?στη γενικη δε δινουν σερβιετες ουτε εσωρουχα μιας χρησης.το θηλαστρο οσο το χρειαζεσαι εκει δε το χρεωνεσαι.αν το νοικιασεις σπιτι το πληρωνεις.εκει χρεωνουν μονο αν χρησιμοποιησεις ψευδοθηλες που τις παιρνεις και σπιτι μετα

Στεφανία είμαστε ανυποψίαστες και δεν ξέρουμε...ο ύπνος είναι προκαταβολικός, δηλαδή κοιμήσου τώρα που μπορείς 15 ώρες την ημέρα γιατί μετά(δεν έχει σημασία εαν είναι ήσυχο το μωρό σου) θα ξενυχτάς θες δεν θες...έτσι είναι το σωστό!!!όχι πες μου τα τραβάς τα μαλλιά σου μετά ή όχι?

stefaniandreas

stefaniandreas
ελα ντε!αλλα πιο πολυ μου αρεσαν οι μοιρες!!!μπορει να ειναι ωραια τα ρουχαλακια και να τους φτιαξουν τη διαθεση...αρα θα του δωσουν καλες ευχες!!!τι αλλο θα ακουσουμε???

ardo

ardo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ πάλι, θέλω να τραβήξω τα μαλλιά αυτών που μου λένε βλακειούλες!!χιχιχιιιι

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καραμελα το εχουν κανει το ''κοιμησου τωρα που μπορεις''
μπαινακης βγαινακης Razz
ενα απο τα πιο κορυφαια που ακουσα ηταν , να μην πινω κοκα κολα γιατι θα κουφαθει το μωρο Shocked
οκ το πρωτο τριμηνο δεν ηπια αλλα μετα τη λαχταρησα ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδη, αλλα λογω ζαχαρης καφεινης κλπ.

η ξερω γω να μην ξυστεις αν σου θυμηθει να φας κατι γιατι θα κανεις σημαδια στο παιδι affraid

tatianoula

tatianoula
αμα ακουμε οσα μας λενε καηκαμε!!!!Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

το καθε μωρο ειναι διαφορετικο λογικο ειναι μεχρι να μπει κ αυτο κ εμεις σε εναν ρυθμο να μας συνηθισει κ να το συνηθισουμε θα χασουμε λιγο της συνηθειες μας κ την ανεση μας....

αλλα δεν να ειναι κ τοσο τραγικα τα πραγματα ΕΛΕΟΣ .....

και τωρα που δεν μπορω να κοιμηθω γιατι δεν μπορω να βολευτω η γιατι με πιανουν κραμπες η ποναω η οτιδηποτε τι αλλαζει ,,τουλαχιστον να εχουμε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamax

mamax
εγω κοριτσια τρεις φορες συνεχομενες ολο εφιαλτες εχω Sad
1 ειδα οτι το παιδι μου ειχε γεννηθει κοιμοταν στο πορτ μπεμπε και επεσε και χτυπισε το κεφαλι του.
2 μια ειδα οτι γεννηθικε με δοντια κοφτερα και φοβομουν να το θυλασω Sad
μαλον με εχει πιασει πανικος για το αν θα μπορω να το φροντισω καλα αν θα μαι σωστη μανα αλλα και φοβαμαι παραπολυ την ωρα της γεννας Sad
Sad φοβαμαι αν θα τα καταφερω
φοβαμαι την επισκληριδιο ολα.

stefaniandreas

stefaniandreas
ειναι λογικο να τα φοβασαι ολα αυτα τωρα που εφτασε ο καιρος.καμια δε γεννηθηκε μαμα.μαθαινεις στην πορεια.οσο για τη γεννα θα κανεις επισκληριδιο που ειναι ακινδυνη και ολα θα πανε καλα!!!

mamax

mamax
υπαρχει περιπτοση να μεινεις παραλυτη απο επισκληριδιο?
κατι τετιο ειχα ακουσει γιαυτο φοβαμαι τοσο πολυ.

stefaniandreas

stefaniandreas
καποτε τις φοβοντουσαν γιατι δεν ξερανε να τις κανουνε.τωρα πια ειναι ρουτινα.δεν εχεις τετοιο φοβο.ασε που αν δεν κανω λαθος ειδα θα γεννησεις στη γενικη κλινικη.φημιζεται για τους αναισθησιολογους της στο μαιευτικο κομματι

mamax

mamax
ναι στην γενικη!
δηλαδη εχει συμβει οντος?

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
supermama τέλεια η μπιτζαμούλα σου!
Εμένα μου πήρε η μητριά μου μια, αλλά είναι μακρυμάνικη, και σίγουρα θα πάω να πάρω μια κοντομάνικη και μια νυχτικιά!
totula σου έστειλα πμ

mamax εγώ να δεις εφιάλτες!
Μια φορά είδα οτι άνοιξα μόνη μου την κοιλιά και έβγαλα το μωρό και ήταν καλά αν και πρόωρο, και μετά δεν ήθελα να το βάλω πάλι μέσα, αλλά φοβόμουν οτι θα με μαλώσει ο γιατρός μου LOL.
οτι γέννησα μωρό βρυκολακάκι και μου ρουφούσε αίμα μαζί με γάλα
Και οτι σπάσανε τα νερά μου 30 Σεπτέβρη! ανυπομονώ να περάσει αυτή η μέρα χαχα
Μάλλον είναι λογικό απο το άγχος για τα ΠΑΝΤΑ!

Εγώ φοβάμαι μήπως γίνει κάτι και κάνω καισαρική :S
Που μάλλον αυτό θα γίνει, ΑΛΛΑ ας ελπίσουμε!

stefaniandreas

stefaniandreas
pumpkin έγραψε:supermama τέλεια η μπιτζαμούλα σου!
Εμένα μου πήρε η μητριά μου μια, αλλά είναι μακρυμάνικη, και σίγουρα θα πάω να πάρω μια κοντομάνικη και μια νυχτικιά!
totula σου έστειλα πμ

mamax εγώ να δεις εφιάλτες!
Μια φορά είδα οτι άνοιξα μόνη μου την κοιλιά και έβγαλα το μωρό και ήταν καλά αν και πρόωρο, και μετά δεν ήθελα να το βάλω πάλι μέσα, αλλά φοβόμουν οτι θα με μαλώσει ο γιατρός μου LOL.
οτι γέννησα μωρό βρυκολακάκι και μου ρουφούσε αίμα μαζί με γάλα
Και οτι σπάσανε τα νερά μου 30 Σεπτέβρη! ανυπομονώ να περάσει αυτή η μέρα χαχα
Μάλλον είναι λογικό απο το άγχος για τα ΠΑΝΤΑ!
αυτο με το βρυκολακακι τελειο και επικαιρο με ολες αυτες τις σειρες για βρυκολακες!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ???? ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΕΜΙΣΑΤΕ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ Shocked , ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΣΚΑΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΕ ΟΛΕΣ affraid
ΑΛΕΞΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΜΩΣ , ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΝΑ, ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΟ!!! ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!! ΕΜ ΠΩΣ??? Κ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Κ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ pig ???
ΠΟΛΑΚΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΩ ΜΕΓΑΙΡΑ, ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΑΠ' ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ Like a Star @ heaven ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΥΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΟΠΟΤΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΣ ΜΟΙΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!
neraidomama....ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!!
kikitso ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ???? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ affraid , ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΑΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΛΟ!!!! ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ Twisted Evil

[quote="pumpkin"]Ardo-- It's a GIRL -ΠΗΤ 30/10-Λητώ
Alkisti -- It's a GIRL -ΠΗΤ 1/11
Alexia-Marinos -- It's a BOY-ΠΗΤ 6-11
Supermama -- It's a BOY - ΠΗΤ 07/11 (αλλα θα μας ερθει απο 20 εως 25 Οκτωμ).
Mamita -- It's a GIRL - ΠΗΤ 10/11
Mora -- It's a GIRL - ΠΗΤ 14/11
Katarina -- Ιt's a GIRL 1-5/11 ΠΗΤ 14/11 Ελενα
Dionikou -- It's a GIRL -ΠΗΤ 17/11
Aylin -- It's a GIRL -ΠΗΤ 20/11 Έλενα
Kikitso -- It's a BOY - ΠΗΤ 21-11
Carrie -- It's a BOY -ΠHT 24/11 Ρεα
Tatianoula -- It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Polaki--It's a BOY-ΠΗΤ 24/11
Pumpkin -- It's a BOY- ΠΗΤ 25/11

neraidomama -- It's a BOY -ΠΗΤ 26/11 Γενική κλινική
Kalliopitsa -- θα μάθουμε όλες μαζί! - ΠΗΤ 27/11
mamax -- It's a ΒΟΥ - ΠΗΤ 30/11

Etoile -- It's a BOY - ΠΗΤ 01/12
Χαμομηλάκι -- It's a GIRL - ΠΗΤ 3/12 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Afroditi 1006 -- It's a GIRL -ΠΗΤ 5/12
Maraki85 -- It's a GIRL-ΠΗΤ 5/12 ΙΑΣΩ

Ελπίς -- It's a GIRL - ΠΗΤ 7/12
mariannemam--It's a Boy--ΠΗΤ 10/12
lamproula-it's a BOY--ΠΗΤ 12/12
totula - it' s BOY - ΠΗΤ 17/12
Tattooed Snowhite - Ιt's a GIRL - ΠΗΤ 28/12
Vivian -- It's a GIRL -ΠΗΤ 28/12

Penelope26 - It's a BOY-ΠΗΤ 13/12-ΜΗΤΕΡΑ
φωτεινουλα -- it's a BOY

ΤΟΤΟΥΛΑ..... Ο "ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΩΡΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ -ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ- ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!!! ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ????
ΑRDO...WELCOME BACKKKKKKKKK!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ, ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Ο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!! ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΣ ΝΑ ΧΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ.....ΑΧ.... ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ "ΓΕΝΗΣΣΑ"????

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα,κοριτσουδια!Τι κανουν οι κοιλιτσες σημερα?σημερα ειμαι πρωινη-πρωινη,ξυπνησα απο τις 7 με φοβερο πιασιμο σε πονο στη λεκανη και τα ποδια,που νομιζα οτι θα μου κοπουν! Rolling Eyes οι κραμπες εχουν περιοριστει στους μυς της πλατης και της κοιλιας,αλλα ειναι ανατριχιαστικες! Twisted Evil Twisted Evil

αρετουλα,welcome back!τι καλυτερο για ενα καινουριο σπιτι να μπει ενα μωρακι.Λογικα θα εισαι η πρωτη απο ολες μας που θα γεννησει,με το καλο να κανουμε grand opening! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 328109

Αυτες τις ηλιθιες προκαταληψεις ουτε θελω να τις ακουω!Αυτο για τον υπνο μας το λενε ολοι,αλλα υπαρχει τροπος αποθηκευσης...ροχαλητων?δεν γινεται ρε παιδια!Τα αλλα χαζα δεν τα ηξερα,αυτο σχετικα με τις μοιρες και το σταυροποδι.ΟΛΑ τα ρουχα της μικρης τα επλυνα και τα απλωσα εξω για να στεγνωσουν γιατι μεσα στο σπιτι θα το γεμιζαν υγρασια.Ειχε τετοια λιακαδα και θα τα αφηνα μεσα?Μπορει μια θειτσα κουτσομπολα-προληπτικη-θεουσα που μενει διπλα μας να φρικαρε αλλα δεν τολμησε να πει τπτ γιατι θα της εκοβα τη γλωσσα.Δεν φτανει που μας κατασκοπευει τι ωρα γυρναμε 'η τι ωρα φευγουμε και επειδη ξερει τη γιαγια μου και την πεθερα μου παει και τους τα λεει!Λες και αλλη σκασιλα δεν ειχε η πεθερα μου (ή η γιαγια μου)τι ωρα παμε στη δουλεια και τι ωρα γυρναμε! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ελεος!Εσεις εχετε τετοιους γειτονες καλους?(και εχει κανει και αλλα καταπληκτικα...κατα τα αλλα,κανει κατι σταυρους ισα με το μποι της...πως δεν τα μπορω αυτα!!!!)

totula,ο κουμπαρος σας ειναι απαραδεκτος.Ο,τι και να εγινε,τα δωρα ηταν του παιδιου,συμφωνα με την penelope!Επειδη ειμαστε παθοντες απο κουμπαρια (κουμπαρα μεγαιρα...δεν θελω να σκεφτομαι τι πεθερα θα γινει) προσπαθουμε να μην δημιουργουμε εντασεις και να αδιαφορουμε.Αλλα αν μου γυρνουσε πισω δωρα του παιδιου,θα ηταν ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ!

Πειναωωωωωωω,παω να φαω πρωινο!μακια!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 37 417472

tatianoula

tatianoula
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΟΧΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΒΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ,,ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ....ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑΜΕ ΠΟΥΘΑΝΕ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ????ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΜΑΣ ...ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ''Κ ΑΜΑ''...

ΟΛΟ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΩ ''ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ''...

ΚΑΙ''ΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ,,ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΩΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ....ΑΝ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ''ΜΟΝΟ''ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ ΚΑΤΙ Κ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ..Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ''ΦΟΒΑΤΑΙ'' ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΩ Κ.Τ.Λ. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΥΡΑΝΗΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ,,ΕΓΩ ΟΜΩΣMad Mad Mad Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις