Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
463 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 463 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χμ...Αλεξία εμένα σκέψου πρώτα με κάνανε κόσκινο στις εξετάσεις -έφαγα και τις ενέσεις κορτιζόνης και αναγκάστηκα λόγω αυτού να ξεκινήσω και ινσουλίνη- και μετά είδανε τον τράχηλο..Εσένα σου έκανε κορτιζόνη σε περίπτωση που έχετε τπτ πρόωρο??

Σούπερμαμά και εγώ σήμερα έπλυνα σιγά σιγά τις πιτζάμες μου για να φτιάξω κάποια στιγμή την βαλιτσούλα μου..SmileΚαι όλη μέρα σήμερα από το πρωί ένα σωρό δουλειες..Πλυντήριο,μαγείρεμα,σφουγγάρισμα!Με έπιασε και η προκοπή και έκανα ΚΑΙ τζάμια!!!Και φυσικά τώρα τα έχω παίξει!!

Πολάκι ναι και εγώ!!Προχθές που μιλήσαμε (με την πεθερά εννοώ) μου είπε πως θα μας δώσουν λεφτά να πάρουμε ότι θέλουμε εμείς. Rolling Eyes Rolling Eyes

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Οχι Carrie μου,δεν μου εκανε ενεση...Μου ειπε οτι επειδη ειναι μεγαλωπος ηδη (2,500kg) κ τωρα που λεει ο λογος να γεννησω δεν θα εχουμε προβλημα...Οσο για την πεθερα,εμενα κοριτσια δεν με ειχε ρωτησει μεχρι τωρα ουτε τι εχω παρει,τι χρωμα θα εχουν τα επιπλακια κ γενικα δεν ρωτουσε τιποτα...δεν ειχε παρει ουτε καρφιτσα του μωρου Sad κ την Κυριακη ηρθε επισκεψη κ κρατουσε μια τσαντα με 1 σαλιαρα,1 φορμακι,1 πανα αγκαλιας κ 3 φανελακια κ μου ειπε οτι δεν τα διαλεξε εκεινη αλλα εδωσε τα χρηματα στην συνυφαδα μου να τα ψωνισει γιατι αυτη δεν μπορουσε Shocked Shocked Κ να φανταστειτε οτι δεν δουλευει,ολη μερα καθεται !!!!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχα ειδες νατασα μου???
ξυπνησαμε...ηρθε η ωρα ε???

Ρε κοριτσια ο γιατρος μου ειπε να παω να κανω μια εξεταση εκει χαμηλα για τα υγρα...γιατι το κανουμε?για να δουμε εαν εχουμε καμια μυκητιαση?την εχει κανει καμια σας???
Αφηστε που δεν αισθανομαι και πολυ καλα να παω ν'ανοιξω τα ποδια μου... Shocked Shocked Shocked Shocked η αληθεια ειναι οτι πριν δεν κωλωνα πουθενα τ'ανοιγα παντου (σε γιατρους εννοω εε...μην παει το μυαλο σας στο πονηρο...γιατι εχουμε και μια στερηση οι περισσοτερες και το μυαλο κανει σεναρια χαχαα Wink Wink Wink Wink )

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PoLaKi
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!! ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ.... Ε ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!!!, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ , 50 ΕΥΡΩ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!
Carrie
MH ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΟΤΙ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΓΩ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.... ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΤΗΣ ΕΚΕΙ!!!!
alexia-marinos ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ???? ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ...ΔΕΝ ΕΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ!!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:Χμ...Αλεξία εμένα σκέψου πρώτα με κάνανε κόσκινο στις εξετάσεις -έφαγα και τις ενέσεις κορτιζόνης και αναγκάστηκα λόγω αυτού να ξεκινήσω και ινσουλίνη- και μετά είδανε τον τράχηλο..Εσένα σου έκανε κορτιζόνη σε περίπτωση που έχετε τπτ πρόωρο??

Σούπερμαμά και εγώ σήμερα έπλυνα σιγά σιγά τις πιτζάμες μου για να φτιάξω κάποια στιγμή την βαλιτσούλα μου..SmileΚαι όλη μέρα σήμερα από το πρωί ένα σωρό δουλειες..Πλυντήριο,μαγείρεμα,σφουγγάρισμα!Με έπιασε και η προκοπή και έκανα ΚΑΙ τζάμια!!!Και φυσικά τώρα τα έχω παίξει!!

Πολάκι ναι και εγώ!!Προχθές που μιλήσαμε (με την πεθερά εννοώ) μου είπε πως θα μας δώσουν λεφτά να πάρουμε ότι θέλουμε εμείς. Rolling Eyes Rolling Eyes

Βρε νατάσα άστα τα τζάμια μην σε πιάσουν τίποτα συσπάσεις πάλι!
Εγώ έχω κήπο στο σπίτι μου και έχω αρρωστήσει που δεν μπορώ να καθαρίσω χόρτα και να κλαδέψω, αλλά τι να κάνω φοβάμαι μην ανέβει το λεύκωμα και η πίεση απο το ζόρι και την κούραση!
Εμένα η πεθερά μου προσπάθησε να μας βγάλει τρελούς όλη την οικογένεια λέγοντας μας οτι είχε πει οτι θα μας παρει την κούνια μόλις είχα μείνει έγκυος, αλλά δεν το θυμόταν ΚΑΝΕΙΣ μας!Μάλιστα πάρα πολλές φορές της άνοιξα συζήτηση λέγοντας της οτι ο θείος μου θα μας πάρει την κούνια και ΠΟΤΕ δεν απάντησε να πει κάτι!Φυσικά και έκανα την πάπια, τσέπωσα 500€, είπα στον θείο να μου πάρει κάτι άλλο αντίστοιχο και τέλεια Very Happy
Μάλλον θέλει να λέει στον κόσμο οτι μας πήρε την κούνια μη χ.σω!
Φυσικά έδωσε λεφτά γιατί την έχουμε πάρει ήδη, αλλιώς αν περιμέναμε θα χρόνιζε το παιδί! Rolling Eyes

alexia-marinos

alexia-marinos
penelope26 έγραψε:PoLaKi
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!! ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ.... Ε ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!!!, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ , 50 ΕΥΡΩ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!
Carrie
MH ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ!!! ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΡΕ ΟΤΙ Σ' ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΓΩ
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] , ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ.... ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΤΗΣ ΕΚΕΙ!!!!
alexia-marinos ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ???? ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ...ΔΕΝ ΕΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ!!!!!

Προσπαθω να μην τα σκεφτομαι Πηνελοπη μου,στενοχωριεμαι ομως,δεν μπορω να πω.....του γαμπρου μου τα διδυμα μωρα ειναι 1 χρονου κ αμα δεις τα πεθερικα μου κανουν σαν τους παλαβους γιαυτα...!!!!!Να φανταστεις οτι ηξερε οταν ηταν να παω σε γιατρο κ μονο 1 φορα με πηρε τηλ να με ρωτησει πως πηγε...κ φυσικα αν δεν παρω εγω τηλ αυτη δεν προκειται να παρει.....Να βγαλουμε το ονομα ομως το θελουν....!!!!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα ΠΕΘΕΡΕΣ...τι να πεις???
λετε και εμεις η αγορομανες ετσι να γινουμε???? affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

alexia-marinos

alexia-marinos
Εσενα τουλαχιστον Pumpkin εστω κ αργα ξοδεψε κ κατι παραπανω...Εμενα η δικια μου νομιζε οτι περιμενα την δικη της σαλιαρα κ το φορμακι να κανω την προικα του γιου μου...????Τι να πω.....

stefaniandreas

stefaniandreas
polaki ετσι και χειροτερες λες???πρεπει να προσεχουμε...χαχαχα

http://stefxon@gmail.com

alexia-marinos

alexia-marinos
PoLaKi έγραψε:χαχαχαχα ΠΕΘΕΡΕΣ...τι να πεις???
λετε και εμεις η αγορομανες ετσι να γινουμε???? affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

Δεν θελω να με φανταστω ακομα πεθερα!!!!!Γιατι αυτο σημαινει οτι θα ειμαι μεγαλη!!!! χα χα χα !!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Απλα με στενοχωρει βρε κοριτσια το ολο θεμα γιατι δεν ζηταω προσοχη για μενα....εγγονια τους ειναι!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν περιμένουμε από τους άλλους να μας πάρουν πράγματα..σωθήκαμε!!Όποιοι και αν είναι αυτοί οι άλλοι!!Μην τα ψυρίζετε δεν βγαίνει άκρη..Εγώ προσωπικά έχω βγει από αυτή τη διαδικασία..Κάνω ότι είναι να κάνω εγώ και ΑΝ και ΟΠΟΙΟΣ θέλει ας μου δώσει λεφτά και τέλος!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:Απλα με στενοχωρει βρε κοριτσια το ολο θεμα γιατι δεν ζηταω προσοχη για μενα....εγγονια τους ειναι!!!!!

Αστω αλεξια αυτο ειναι ενα θεμα που καιει...!!!μην στεναχωριεσαι ετσι εκανα και εγω στεναχωριομουν ενω καταλαβα οτι δεν αξιζει κανενας οσο τα μωρα μας...θα δεις οταν με το καλο θα ερθει το μωρακι σας ποσο θ'αλλαξεις και θα σε νοιαζει μονο αυτο...μην σκας καλη μου δεν ΑΞΙΖΕΕΙΙΙ...φιλακια και με ηρεμια...!!!(αυτα λεω και εγω σε μενα οταν με πιανει το καλο μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 679259 )

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Αν περιμένουμε από τους άλλους να μας πάρουν πράγματα..σωθήκαμε!!Όποιοι και αν είναι αυτοί οι άλλοι!!Μην τα ψυρίζετε δεν βγαίνει άκρη..Εγώ προσωπικά έχω βγει από αυτή τη διαδικασία..Κάνω ότι είναι να κάνω εγώ και ΑΝ και ΟΠΟΙΟΣ θέλει ας μου δώσει λεφτά και τέλος!

Eχεις δικιο,βλεπω ομως οτι ατομα που δεν ειχα ποτε ιδιαιτερς σχεσεις ενδιαφερονται πως παει η εγκυμοσυνη κ εχω παρει μικροδωρακια για το μωρο απο ατομα που δεν περιμενα ποτε οτι θα το κανουν...δεν ειναι η αξια η τα χρηματα που θα δωσουν αλλα η κινηση Carrie μου...

alexia-marinos

alexia-marinos
PoLaKi έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Απλα με στενοχωρει βρε κοριτσια το ολο θεμα γιατι δεν ζηταω προσοχη για μενα....εγγονια τους ειναι!!!!!

Αστω αλεξια αυτο ειναι ενα θεμα που καιει...!!!μην στεναχωριεσαι ετσι εκανα και εγω στεναχωριομουν ενω καταλαβα οτι δεν αξιζει κανενας οσο τα μωρα μας...θα δεις οταν με το καλο θα ερθει το μωρακι σας ποσο θ'αλλαξεις και θα σε νοιαζει μονο αυτο...μην σκας καλη μου δεν ΑΞΙΖΕΕΙΙΙ...φιλακια και με ηρεμια...!!!(αυτα λεω και εγω σε μενα οταν με πιανει το καλο μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 679259 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 679259 )

Προσπαθω οσο μπορω να μην το σκεφτομαι.....Οπως τα λες,τα μωρακια μας να ειναι καλα!!!!!

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia-marinos έγραψε:Εσενα τουλαχιστον Pumpkin εστω κ αργα ξοδεψε κ κατι παραπανω...Εμενα η δικια μου νομιζε οτι περιμενα την δικη της σαλιαρα κ το φορμακι να κανω την προικα του γιου μου...????Τι να πω.....

Αλεξία μου, τα λεφτά τα έσκασε γιατί ξέμειναν απο πράγματα για την προίκα του μωρού! Ο μπαμπάς μου καρότσι 3σε1, ο θείος κούνια, οι θείες μου χαλί, και η θεία του άντρα μου το σετάκι της κούνιας και relax.
Αποστηρωτές κτλπ δεν θα πάρω καθόλου, οπότε ζορίστηκε! Τι θα λέει στο σουπερ μάρκετ που δουλεύει και είμαι πελάτισσα? οτι δεν μας πήρε τίποτα?!
ΑΝ ήθελε απλά να πάρει κάτι στο μωρό, θα έλεγε απο την αρχή κάτι, ή δεν θα την ένοιαζε αν τα λεφτά της πήγαν στην ντουλάπα η στην κούνια..
Ξέρω τι ρουφιανίτσα είναι, θέλει να δείχνετε!
Εμένα μου έδωσε για δώρο πετσέτες cajoline γα το μωρό, τα βρήκε στο ντουλάπι της και είπε ΑΝΤΕ ας τα δώσω!
Ενοείτε η δικιά σου απαράδεχτη...Ούτε καν τα διάλεξε έλεος!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ξέρω καλή μου..Το ξέρω..Είναι πολύ κρίμα -το έχουμε συζητήσει και αλλού- να ανακαλύπτεις σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο ότι άτομα που περίμενες να ενδιαφέρονται δεν κάνουν ούτε ένα τηλέφωνο!Εγώ το βλέπω σε όλες τις φίλες μου σχεδόν!Σ όλες!!Σκέψου ότι ακόμη και η κουνιάδα μου που γεννάει 1 μήνα μετά από μένα είναι αδιάφορη γενικότερα -και για το δικό της το παιδί ακόμη.Εγώ όταν έμαθα ότι είναι έγκυος πήγα και της πήρα ένα σετάκι πετσετούλες και η πρώτη της λέξη ήτανε "Α άμα τα δει ο Βαγγέλς θα φρικάρει!!" Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes γιατί ακριβώς να φρικάρει??Και τώρα της πήρα πλεκτά παπουτσάκια από το etsy που μάθανε ότι είναι αγοράκι!Δεν είναι το δώρο!Ποιος το χέζει..είναι η κίνηση!Το ενδιαφέρον βασικά!!

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Εσενα τουλαχιστον Pumpkin εστω κ αργα ξοδεψε κ κατι παραπανω...Εμενα η δικια μου νομιζε οτι περιμενα την δικη της σαλιαρα κ το φορμακι να κανω την προικα του γιου μου...????Τι να πω.....

Αλεξία μου, τα λεφτά τα έσκασε γιατί ξέμειναν απο πράγματα για την προίκα του μωρού! Ο μπαμπάς μου καρότσι 3σε1, ο θείος κούνια, οι θείες μου χαλί, και η θεία του άντρα μου το σετάκι της κούνιας και relax.
Αποστηρωτές κτλπ δεν θα πάρω καθόλου, οπότε ζορίστηκε! Τι θα λέει στο σουπερ μάρκετ που δουλεύει και είμαι πελάτισσα? οτι δεν μας πήρε τίποτα?!
ΑΝ ήθελε απλά να πάρει κάτι στο μωρό, θα έλεγε απο την αρχή κάτι, ή δεν θα την ένοιαζε αν τα λεφτά της πήγαν στην ντουλάπα η στην κούνια..
Ξέρω τι ρουφιανίτσα είναι, θέλει να δείχνετε!
Εμένα μου έδωσε για δώρο πετσέτες cajoline γα το μωρό, τα βρήκε στο ντουλάπι της και είπε ΑΝΤΕ ας τα δώσω!
Ενοείτε η δικιά σου απαράδεχτη...Ούτε καν τα διάλεξε έλεος!

Οι πιο πολλες θελουν να κανουν εφε!!!!Τουλαχιστον η δικια σου το εκανε εστω κ αργα...Να φανταστεις οτι του πεθερου μου ο πρωτος ξαδερφος εχει τα Λητω εδω στο Ηρακλειο!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Το ξέρω καλή μου..Το ξέρω..Είναι πολύ κρίμα -το έχουμε συζητήσει και αλλού- να ανακαλύπτεις σε μία τόσο ευαίσθητη περίοδο ότι άτομα που περίμενες να ενδιαφέρονται δεν κάνουν ούτε ένα τηλέφωνο!Εγώ το βλέπω σε όλες τις φίλες μου σχεδόν!Σ όλες!!Σκέψου ότι ακόμη και η κουνιάδα μου που γεννάει 1 μήνα μετά από μένα είναι αδιάφορη γενικότερα -και για το δικό της το παιδί ακόμη.Εγώ όταν έμαθα ότι είναι έγκυος πήγα και της πήρα ένα σετάκι πετσετούλες και η πρώτη της λέξη ήτανε "Α άμα τα δει ο Βαγγέλς θα φρικάρει!!" Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes γιατί ακριβώς να φρικάρει??Και τώρα της πήρα πλεκτά παπουτσάκια από το etsy που μάθανε ότι είναι αγοράκι!Δεν είναι το δώρο!Ποιος το χέζει..είναι η κίνηση!Το ενδιαφέρον βασικά!!

Ετσι ειναι!!!!Και μονο να ξερεις οτι καποιος σε σκεφτηκε κ εσενα κ το μωρο σου αρκει..!!!!Αλλα τελικα η γαιδουρια κυριαρχει ακομα κ ειναι στο μεγαλειο της!!!!

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νατασακι μου και εγω ειχα μια φιλη και κουμπαρα μου (την ειχα παντρεψει)που ηταν φιδι...ασε θελω μια ολοκΛηρη μερα να σας πω τι εχει κανει και τη ζηλεια ειχε πανω της...αλλα τωρα ουτε που μιλαμε,αργησα να το καταλαβω αλλα καλιο αργα παρα ποτε,δεν λενε???
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 654655 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 33 654655

totula

totula
Κοριτσαρες ολες αντιμετωπιζουμε παρομοια πραγματα. Εγω που τα ζω 3 χρονια ακομα δεν μπορω να χωνεψω καποια πραγματα βεβαια εμενα εχει κανει αλλα καλα, αλλα...

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κοριτσια ο γιατρος μου ειπε να παω να κανω μια εξεταση εκει χαμηλα για τα υγρα...γιατι το κανουμε?για να δουμε εαν εχουμε καμια μυκητιαση?την εχει κανει καμια σας???
Αφηστε που δεν αισθανομαι και πολυ καλα να παω ν'ανοιξω τα ποδια μου... Shocked Shocked Shocked Shocked η αληθεια ειναι οτι πριν δεν κωλωνα πουθενα τ'ανοιγα παντου (σε γιατρους εννοω εε...μην παει το μυαλο σας στο πονηρο...γιατι εχουμε και μια στερηση οι περισσοτερες και το μυαλο κανει σεναρια χαχαα Wink Wink Wink Wink )
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Εμενα δεν μου ειπε κατι τετοιο κ ουτε εκανα καποια παρομοια εξεταση....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Polaki μηπως βρεθηκε τιποτα πχ στα ουρα σου? και θελει να σε δει? εμενα πχ ειχαμε βρει τριχομοναδες και μετα μου εκανε καλιεργεια υγρου(αν το λεω σωστα)

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
alexia-marinos έγραψε:Εμενα δεν μου ειπε κατι τετοιο κ ουτε εκανα καποια παρομοια εξεταση....

Ενταξη αλεξια μου...θα δουμε εαν εχει κανει καμια...
confused confused confused confused confused confused confused confused confused

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις