Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
609 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 609 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
pumpkin έγραψε:Σας βάζω φωτογραφίες απο το δωματιάκι μας! Καλά η κούνια είναι καταπληκτική ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η κουνίτσα μας Very Happy Very Happy Very Happy , Ο καναπές για τις ξάπλες, και η ντουλάπα!

Συρταριέρα και η απλώστρα με τα trendy τζινάκια, και το φωτιστικό (περιμένω το ικεα να φέρει την ίδια κουνουπιέρα!)

Τώρα μας λείπει μόνο ο μπέμπης! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 215994

Πωπωωω pumkin αυτή την κούνια την είδα κι εγώ στο πρατήριο στο Περιστέρι κι έφαγα κόλημα,ακριβώς στα ίδια χρώματα!!!Και σιφινιέρα θα έχουμε την ίδια!!Σχετικά με την κούνια μου άρεσε πολύ γιατι έχει μηχανισμο για "κούνημα" ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 536304 που μετα κλειδώνει όταν μεγαλώσει το μωράκι...Τέλεια και πρωτότυπη και πολύ εύχρηστη!!!!!!Θα ρίξει κάτι ύπνους ο μπέμπης σας!!!!!! Sleep

aylin

aylin
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερούδια και απο εμένα,

εμένα οι πόνοι περιορίζονται στο να είναι λες και έχω κάνει γυμναστική επί 3 συνεχόμενες ώρες χωρίς ζέσταμα και έχω πιαστεί...ή λες και έσκαβα όλη μέρα κάπως έτσι θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω!

Μαριάννα μην αγχώνεσαι με τα πράγματα, πάρε όσα πιστεύεις εσύ πως θα σου χρειαστούν, τώρα το τι θεωρείται υπερβολικό ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια!

Τατιανούλι μου και εμείς αύριο πάμε αλλά φοβάμαι όσο τίποτα.Μακάρι Παναγίτσα μου να είναι καλά...

Σήμερα για άλλη μια μέρα θα είμαι εγκλωβισμένη στο σπίτι αφού τα ΜΜΜ πάλι έχουν απεργία, και θέλω να πάω κέντρο να πιώ καφέ κι'όλας...ζητάω πολλά ε?

Σας αφήνω προς το παρόν σας στέλλνω πολλά πολλά φιλάκια!

alexia-marinos

alexia-marinos
Μαριαννα εχει δικιο η Στελλιτσα,το τι θα ψωνισεις θα το κρινεις εσυ...αλλες παιρνουμε περισσοτερα κ αλλες λιγοτερα,ειναι στην κριση της καθεμιας...Στελλα αν τελικα πας για καφεδακι καλα να περασεις !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 215994

tatianoula

tatianoula
αλεξια μου οποτε με καταλαβαινεις!!!!αλλα οταν κανω δουλειες περισσοτερο μπιανετε η μεση μου!!ασε ασε για αποσυρση ημαστε!!

μαριαννα μου οταν με το καλο θα πας στα μαγαζια και''συ η ιδια δεν θα μπορεις να συγκρατηθεις και''γω ελεγα λιγα μωρε τα απαραιτητα κ γεμισαμε την ντουλαπα οχι οτι δεν θα τα χρειαστουμε αλλα θα μπορουσα να ειχα παρει κ λιγοτερα!!!η δικια μου γνωμη ειναι μην παρεις πολλα φορμακια για Ομηνων καλυτερα παρε για 3μηνων ...

στελλιτσα τι κανεις μανουλα???Παλι ανχωνεσε χωρις λογο κ το ξερεις ,,κ την αλλη φορα ετρεμες για να πας στο γιατρο κ το Μαριζακη ηταν μια χαρα κ ειχε παρει κ το απαραιτητο βαρος,,μην ανχωνεσε αδικα Ολα θα πανε καλα κ αυριο...εμεις εδω στην Θεσσαλονικη το λεμε ΧΑΛΑΡΑ.....

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!Pumpkin πανέμορφο το δωματιακι σας!!!Με το καλό ο μπεμπάκος τώρα!!!!Smile

Στελλίτσα σε νιώθω!!!Εύχομαι όσοι απεργούν και βάζουν σε τόση ταλαιπωρία την πρωτεύουσα και τον κόσμο -γιατί πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί σήμερα να πρέπει να μετακινηθούν για σοβαρά θέματα,τι θα γίνει δηλαδή?- να μην τους ξανασηκωθεί στον αιώνα τον άπαντα!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Άιντε μόνο στην Αθήνα γίνονται αυτά μου φαίνεται!!!!

Τι να σας πω βρε κορίτσια, εμείς ακόμη σε στρώμα δεν έχουμε καταλήξει!!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Να δω πότε θα το πάρουμε και αυτό γιατί κατά τα άλλα δεν έμεινε κάτι άλλο ,πέρα από ρουχο-φορμάκια φυσικά!!Έφτασε και ήδη Τετάρτη και ανυπομονώ για το Σάββατο!!!!Αν και δεν βρήκα τίποτα στα jumbo έχθες να πάρω-αυτά στη Θηβών είναι ΟΤΙ ΝΑ"ΝΑΙ!!!!

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερουδια,κοριτσια!Ολες πρωινες σημερα,βλεπω!Εγω ξυπνησα απο τις 7.15 αλλα καθισα και χουζουρευα λιγο αλλα κυριως προσπαθουσα να μην πονανε τοσο η λεκανη μου και τα ποδια μου ψηλα.Απ'ο,τι βλεπω ολες εχουμε το ιδιο θεμα...

pumpkin πολυ ομορφο το δωματιακι με την κουνιτσα σας!Με το καλο να το χαρει το μπεμπυλινι σας!Κι εμεις εχουμε διαλεξει τα ιδια περιπου χρωματα,το λαχανι θα φορεθει πολυ φετος!

αλεξια,ασε τα σφουγγαρισματα παιδι μου!θες να παθεις τπτ?κατσε χαλαρωσε,τωρα εχουμε βαρυνει,δεν κανει να καταπονεις τη μεση σου,δεν ειναι καλο ουτε για σενα ουτε για το νινι!

Στελλιτσα,ολα καλα θα πανε αυριο!Αφου πηγαιναν μεχρι τωρα και απο δω και περα παλι καλα θα πανε,μην ανησυχεις!η μπεμπα μεγαλωνει κανονικοτατα,μην μου στενοχωριεσαι!Μακαρι να καταφερεις να πας για καφεδακι και μακαρι να ημουν Αθηνα να πηγαιναμε μαζι.Εχει και την κωλοαπεργια σημερα,ο Θανος εφυγε απο τις 7.15 για να μην πεσει στην κινηση No No No

παντως οσον αφορα τα ψωνια,νομιζω οτι δεν θα πανε χαμενα.Χτες που μιλουσα με την κολλητη που εχει γεννησει πριν ενα εξαμηνο,μου ειπε μερικα πραγματα που δεν ειχα υπ'οψιν μου οπως (Στελλιτσα,γεννησε στο Αρεταιειο,οποτε σε ενδιαφερει και εσενα):
1.τα κορμακια να ειναι κοντομανικα τα πιο πολλα (δεν εχω παρει ουτε ενα,τα εχω παρει με μακρυ μανικι)
2.τα φορμακια να ειναι μακρυμανικα(αυτο εννοειται)και να ειναι μπολικα(5-6 τουλαχιστον) γιατι λερωνονται πολυ ευκολα στο νοσοκομειο και δεν μπορεις να τρεχεις να βρισκεις εκεινη την ωρα.
3.Πολλες πετσετες γιατι το πλενουν μεν το νινι οι μαιες εκει μια φορα τη μερα οταν το βλεπουν οι παιδιατροι αλλα επειδη βγαζουν το μηκωνιο( http://www.mynewbaby.gr/articles/allage_panas/elegcontas_to_periecomeno_tes_panas ) χρειαζονται πιο συχνα μπανακια.Η φιλη μου κουβαλησε και δικες της πετσετες που ειχε πλυνει με προδερμ.

Αυτα προς το παρον,αν μαθω και αλλα στην πορεια,θα σας τα πω.Αλλωστε οι πιο εμπειρες μαμαδες της παρεας τα ξερουν ηδη sunny sunny

Παω να φαω πρωινο!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 417472

alexia-marinos

alexia-marinos
Εγω ετσι την πατησα με τα φανελακια κ τα ειχα παρει ολα μακρυμανικα κ ετρεχα τελευταια στιγμη να παρω κοντομανικα!!!!! Τελικα απ'οτι βλεπω ολες εχουμε αρχισει να σερνομαστε χα χα χα χα !!!! Οπως το ειπες Τατιανα,για αποσυρση κυριολεκτικα !!!!!!

tatianoula

tatianoula
δηλαδη σε ενα μηνα απο τωρα π.χ. τελη οκτωμβριου πως θα ημαστε???με το ζορι θα περπαταμε???

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:δηλαδη σε ενα μηνα απο τωρα π.χ. τελη οκτωμβριου πως θα ημαστε???με το ζορι θα περπαταμε???
Εγω ηδη περπαταω σαν την παπια !!!!!! Και αν κουραστω οπως χθες κ ποναω,δεν μπορω να περπατησω σχεδον καθολου... Crying or Very sad

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέραααα, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές Very Happy
mariannemam παιδεύτηκα πολύ στο στήσιμο γιατί οι οδηγίες είναι για τα βουνά, αλλά άξιζε τον κόπο Very Happy
Αφού πάω και την κουνάω και την χαζεύω χαχααχ
Μια απο αυτές τις μέρες πρέπει να πω και στον γιατρό μου οτι δεν θα με ξεγεννήσει αυτός αλλα θα πάω στο νοσοκομείο :S Πολύ δυσκολεύομαι πω πω
Επίσης και εγώ όταν ξυπνάω πονάω ανάμεσα στα πόδια αλλά μετά απο κανα 5λεπτό περνάει ευτυχώς, άσε το περπάτημα, αφήνω το χέρι του άντρα μου όταν περπατάμε, για να κόψει λίγο ταχύτητα!
Alexia εσύ σιγά σιγά πρέπει να αρχίσεις και να περπατάς? Γύρω στην 35 μου είπε ο γιατρός μου να ξεκινήσω σιγά σιγά!

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:Καλημέραααα, ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές Very Happy
mariannemam παιδεύτηκα πολύ στο στήσιμο γιατί οι οδηγίες είναι για τα βουνά, αλλά άξιζε τον κόπο Very Happy
Αφού πάω και την κουνάω και την χαζεύω χαχααχ
Μια απο αυτές τις μέρες πρέπει να πω και στον γιατρό μου οτι δεν θα με ξεγεννήσει αυτός αλλα θα πάω στο νοσοκομείο :S Πολύ δυσκολεύομαι πω πω
Επίσης και εγώ όταν ξυπνάω πονάω ανάμεσα στα πόδια αλλά μετά απο κανα 5λεπτό περνάει ευτυχώς, άσε το περπάτημα, αφήνω το χέρι του άντρα μου όταν περπατάμε, για να κόψει λίγο ταχύτητα!
Alexia εσύ σιγά σιγά πρέπει να αρχίσεις και να περπατάς? Γύρω στην 35 μου είπε ο γιατρός μου να ξεκινήσω σιγά σιγά!
Πρεπει κ θελω να περπαταω...γενικα περπατουσα ακετα γιατι το σπιτι μου ειναι 300μ αποτην θαλασσα...ομως 5 μερες τωρα ταλαιπωρουμαι με πονους χαμηλα κ ο γιατρος μου ειπε προχθες να μην κανω ΤΙΠΟΤΑ γιατι υπαρχει περιπτωση για προωρο τοκετο.... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 534787 Δεν ειναι καλο που ποναω μου ειπε.....

mariannemam

mariannemam
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κι εμενα pumkin μου ο γιατρος που ειχα εως τωρα ειναι στο Ιασω κι επειδη ειναι και του ικα τον κραταγα.Βρηκα ομως πολυ καλο γιατρο στο Ελενα γιατι το πορτοφολι μας δεν σηκωνει Ιασω...Πως ομως να του το πεις του κου?Και αν τον χρειαστω στην πορεια λογω Ικα?Ουφ...πρεπει μεσα στη βδομαδα να τον ενημερωσω γιατι θα με περιμενει.

totula

totula
pumpkin έγραψε:Σας βάζω φωτογραφίες απο το δωματιάκι μας! Καλά η κούνια είναι καταπληκτική ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109

Η κουνίτσα μας Very Happy Very Happy Very Happy , Ο καναπές για τις ξάπλες, και η ντουλάπα!

Συρταριέρα και η απλώστρα με τα trendy τζινάκια, και το φωτιστικό (περιμένω το ικεα να φέρει την ίδια κουνουπιέρα!)

Τώρα μας λείπει μόνο ο μπέμπης! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 215994

παρα πολυ ομορφο Very Happy
και εγω την ιδια κουνουπιερα εχω σταμπαρει

alexia-marinos

alexia-marinos
mariannemam έγραψε:Κι εμενα pumkin μου ο γιατρος που ειχα εως τωρα ειναι στο Ιασω κι επειδη ειναι και του ικα τον κραταγα.Βρηκα ομως πολυ καλο γιατρο στο Ελενα γιατι το πορτοφολι μας δεν σηκωνει Ιασω...Πως ομως να του το πεις του κου?Και αν τον χρειαστω στην πορεια λογω Ικα?Ουφ...πρεπει μεσα στη βδομαδα να τον ενημερωσω γιατι θα με περιμενει.
Το καλυτερο ειναι να του πεις την αληθεια!!!!!Να του πεις δηλαδη οτι εισαι πολυ ευχαριστημενη μαζι του αλλα για καθαρα οικονομικους λογους θα γεννησεις αλλου.Δεν χρειαζεται να βρεις καποια αλλη δικαιολογια,πιστευω οτι αν του το πεις ετσι θα καταλαβει....

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΗΡΕΣ ΚΟΙΛΙΕΣ!!!!!!
ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??? ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ...ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Rolling Eyes!!!! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Rolling Eyes
PUMKIN ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΑΣ!!! Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΕΙ!!! Η ΚΟΥΝΙΑ Κ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ 1η ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ,ΚΑΡΟΤΣΙ, ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΛΑΞΙΕΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΙΔΑΜΕ 3 ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ.... ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ 2-3 ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ....
(ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΤΕΓΟΣ", ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΙ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΟΕΟ???)
ΚΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!!! 10 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5 ΜΕΤΡΩΝ!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia νόμιζα οτι οι πόνοι σου φεύγουν μετά απο λίγη ώρα σαν τους δικούς μου που είναι μόνο το πρωί!Αν είναι έτσι φυσικά και δεν θέλει να περπατάς!

alexia-marinos

alexia-marinos
pumpkin έγραψε:alexia νόμιζα οτι οι πόνοι σου φεύγουν μετά απο λίγη ώρα σαν τους δικούς μου που είναι μόνο το πρωί!Αν είναι έτσι φυσικά και δεν θέλει να περπατάς!
Δυστυχως τις τελευταιες μερες ποναω συνεχεια,δεν ειναι σαν τις συσπασεις που ερχονται κ φευγουν.....ποναω χαμηλα,σαν πονους περιοδου κ πετρωνει πολυ πιο συχνα η κοιλια μου....

mamax

mamax
pumpkin φοβερο το δωματιο!!! πανεμορφα τα χρωματα στον τοιχο το αυτοκολητο!!! η κουνια ολα τα λεφτα και πρακτικη και χρωμα τελια ολα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 215994
κοριτσια εχασα επεισοδια που πονατε????

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε: Δυστυχως τις τελευταιες μερες ποναω συνεχεια,δεν ειναι σαν τις συσπασεις που ερχονται κ φευγουν.....ποναω χαμηλα,σαν πονους περιοδου κ πετρωνει πολυ πιο συχνα η κοιλια μου....

Αλεξία μου ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!Δεν είναι για να ξεθαρρεύεις τώρα!!Εκτός και αν ανυπομονείς τόοοοσο πολύ οπότε ΟΚ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:
alexia-marinos έγραψε: Δυστυχως τις τελευταιες μερες ποναω συνεχεια,δεν ειναι σαν τις συσπασεις που ερχονται κ φευγουν.....ποναω χαμηλα,σαν πονους περιοδου κ πετρωνει πολυ πιο συχνα η κοιλια μου....

Αλεξία μου ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!Δεν είναι για να ξεθαρρεύεις τώρα!!Εκτός και αν ανυπομονείς τόοοοσο πολύ οπότε ΟΚ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Αυτο θα κανω πλεον γιατι χθες τα ειδα ολα affraid affraid affraid !!!!!! Μου εβαλε χερι κ ο αντρουλης μου,να μην ξανακανω αλλες δουλειες μεχρι να γεννησω...μονο ενα μαγειρεμα θα κανω κ κανενα πλυντηριο για να εχουμε ρουχα να βαζουμε χι χι χι!!!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
mamax έγραψε:pumpkin φοβερο το δωματιο!!! πανεμορφα τα χρωματα στον τοιχο το αυτοκολητο!!! η κουνια ολα τα λεφτα και πρακτικη και χρωμα τελια ολα!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 215994
κοριτσια εχασα επεισοδια που πονατε????
Εδω κ 4-5 μερες εχω πολυ εντονους πονους χαμηλα mamax....κ δυστυχως δεν ερχονται κ φευγουν σαν τις συσπασεις,ειναι μονιμως εκει...!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξία όμως όταν σε είδα ο γιατρός δεν σου έκανε κανένα κολπικό υπέρηχο να δει τον τράχηλο?γιατί και εγώ με τις συσπάσεις ήμουνα τέζα αλλά όταν είδε τον τράχηλο είπε σίγουρα άλλο ένα μήνα μπροστά μας για αστείο!

alexia-marinos

alexia-marinos
Μου εκανε κ μου ειπε οτι τουλαχιστον για 10 μερες ειμαστε οκ...αυτο με φοβιζει ομως....οτι δεν μου ειπε πχ για κανενα μηνα αλλα για 10 μερες...να προσεχω μου ειπε να μπω τουλαχιστον στο μηνα μου....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ!!! ναμαι και γωωω!!! τελειωσα το σπιτι και εκανα ενα τοστακι να πιω με γαλατακι. ειχα 4 μερες να το σφουγγαρισω οποτε... λιγο το ενα λιγο το αλλο τακανα παντως. σε αργους ρυθμους βεβαια. τωρα ξεκουραση ολη μερα. το απογευμα εχω λιγο σιδερο και οκ. λεω να ετοιμασω και τη βαλιτσα. θα δω αναλογα τα κεφια.
τι βλεπω? πονακια εχουμε? και γω βρε κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο? εκτος οτιτα κοκαλα της λεκανης πονανε αποτον 6ο μου μηνα τωρα πια λιγο περπεταω και ποναω χαμηλα λες και θα μου πεσει το μωρο νιωθω. για να μη σχολιασω για τις συσπασεις... Rolling Eyes ξεκουραση ξερω... αλλα......χλομο. τουλαχιστον καταφερα να αλλαξω τους ρυθμους μου και να αφηνω και κανενα απλυτο ποτηρακι. τουλαχιστον να φαω κανα 10ημερο αποτον μηνα μου μωρε..

PoLaKi

PoLaKi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο μ'ενα...τωρα καταφερα να μπω και να σας διαβασω...ειχα λιγο δουλιτσα στο γραφειο και τωρα που ηρεμησα ειπα να σας γραψω...

Pumpkin πολυ ωραιο το δωματιακι του μικρου σας,αντε να ερθει με το καλο και να ριξει κατι ξαπλες στο ομορφο κρεβατακι του αλλο πραμααα Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

Στελλιτσα μου μην αγχωνεσαι(οσο μπορεις)ειπαμε ολα καλα...το μαριζακι θα ειναι ενα στρουμπουλο και ομορφο μωρακι χαχαχα Wink Wink Wink

Τατιανουλα μου και μενα η μεση μου χαλια ειναι...και εδω στο γραφειο που καθομαι μην νομιζεις οτι ειναι καλυτερα...ασε που αρχιζω και δεν μπορω να οδηγαω πια,καποιον πρεπει να παρακαλεσω να με περνει αυτος στην δουλεια...θα δουμε Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Το δωματιακι του χρηστακου μου ετοιμαζεται απο χθες,αρχισαμε το βαψιμο,ο παππους μου τελειωσε το λικνο και η μαμα μου θα πλεινει την προικα του το σκ. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 32 328109

ΑΑΑΑΑ ξεχασα να σας πω χθες πηγαμε με την πεθερα μου και του πειρε 4 φορμακια,καλτσακια και μια κουβερτουλα forever friends για το μαιευτηριο...(την ειχα παρεξηγησει τελικα)

Πειρα και τον αποστειρωτη της AVENT και το βρηκα προσφορα στα mothercare 149 ευρο και εχει μεσα εναν αποστειρωτη-4 μπιμπερο (2μεγαλα κ 2 μικρα)-βουρτσακι-θερμαντηρα και μια θερμικη τσαντουλα που μπαινουν τα μπιμπερο...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις