Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
465 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 465 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 42]

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
lamproula έγραψε:
alexia-marinos έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια,να ειστε καλα !!!! Παρ'ολο που ηταν πολιτικος κ τελειωσε πολυ γρηγορα,μετα πηγαμε για φαγητο κ περασαμε πολυ ομορφα..!!!!Ειμαι πολυ ευτυχισμενη,παντρευτηκα τον ανθρωπο που ειμαστε μαζι 7 ολοκληρα χρονια κ τον αγαπω παρα πολυ,κ φυσικα μου χαρισε το καλυτερο δωρο της ζωης μου,τον γιο μας!!!!!

ΑΛΕΧΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ! Very Happy Very Happy Very Happy
Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου...!!!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΛΕΞΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ!ΣΤΟΝ 1ο ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΟΙΓΑ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ.
ΕΙΜΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ!!
ΝΑΤΑΣΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ 1 ΧΑΠΑΚΙ, ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΜΟΥ.
Η ARDO ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;
ΠΟΛΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ;;;;

tatianoula

tatianoula
ξεκουραστηκα το μεσημερι ''ξαπλωσα καμια ωρα''!!
στεγνωσε κ το δευτερο πλυντηριο κ παω να το μαζεψω να βαλω το επομενο ''θα το καψω σημερα'' ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 667478 κ θα τρεχουμε χαχχαχ...

σουπερμαμα κ εμενα το κουτακι δεν μου το ανοιγει κατι πατησες λαθος το μπρελοκ ωραιο αλλα δεν θα ηθελες να βαλεις κατι που να εχει το αρχικο γραμμα πχ δεν ξερω δικια μου σκεψη!!!γιατι το μπρελοκ καποιος θα το χρησιμοποιησει κ μετα θα το πεταξει κ ειναι κριμα ''κανενα αυτοκινητακι π.χ. η κορνιζουλα παιδικη''!!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
προβληματίστηκα λίγο με το δωράκι στους επισκέπτες. εμένα δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό κάτι τέτοιο, είμαι εντελώς εκτός τόπου;

alexia-marinos

alexia-marinos
Εγω επειδη θελω καμια 100αρια κομματια,για να μην ξοδεψω μια περιουσια σκεφτηκα κατι αλλο...η μαμα μου εχει ενα μικρο τοπι απο δαντελα κ θα φταξουμε μονες μας τα πουγκακια!!!Πηρα κ γαλαζια κορδελιτσα απο οργαντζα κ το μονο που μενει ειναι κ ενα μικρο διακοσμητικο να το κολλησω εκει που θα κανει φιογκο η κορδελιτσα...μολις το φτιαξουμε θα ανεβασω φωτο να μου πειτε τη γνωμη σας....

alexia-marinos

alexia-marinos
elpisrex έγραψε:προβληματίστηκα λίγο με το δωράκι στους επισκέπτες. εμένα δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό κάτι τέτοιο, είμαι εντελώς εκτός τόπου;
οχι κοριτσακι μου,δεν εισαι εκτος τοπου!!!!ειναι απλα καθαρα προσωπικη μας αποφαση να φτιαξουμε κατι,δεν ειναι υποχρεωτικο οτι κανουν ολες...

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οχι κοριτσακι μου,δεν εισαι εκτος τοπου!!!!ειναι απλα καθαρα προσωπικη μας αποφαση να φτιαξουμε κατι,δεν ειναι υποχρεωτικο οτι κανουν ολες...[/quote]

πάντως είναι πολύ όμορφα τα μπρελόκ και αν πιάνουν τα χέρια σου και τα πουγκάκια θα γίνουν πολύ χαριτωμένα.

tatianoula

tatianoula
elpisrex οποια θελει το κανει ,,και''γω δεν θα κανω τιποτα!!!

αλλα μ''αρεσει σαν ιδεα..

αληθεια πως θα σας φενοταν αν μοιραζατε πιπιλες με το αρχικο γραμματακι πανω???

οχι σιλικονης κ καουτσου αλλα διακοσμητικες νομιζω πως μπορειετε να βρειτε πολλες λυσεις κ στα μαγαζια οπως ''ανεκδοτο''!!

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatianoula έγραψε:elpisrex οποια θελει το κανει ,,και''γω δεν θα κανω τιποτα!!!

αλλα μ''αρεσει σαν ιδεα..

αληθεια πως θα σας φενοταν αν μοιραζατε πιπιλες με το αρχικο γραμματακι πανω???

οχι σιλικονης κ καουτσου αλλα διακοσμητικες νομιζω πως μπορειετε να βρειτε πολλες λυσεις κ στα μαγαζια οπως ''ανεκδοτο''!!

μου αρέσει καλύτερα το μπρελόκ σαν ιδέα γιατί είναι κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να μείνει σαν ενθύμιο. ενώ την πιπίλα τι να την κάνει η θείτσα που θα έρθει να σου ευχηθεί;
από την άλλη είναι μια από αυτές τις σπάνιες ευκαιρίες της ζωής που η καθεμιά μας μπορεί πραγματικά να κάνει το κέφι και τα γούστα της χωρίς παρεξήγηση. οπότε, αν σε εμπνέει η πιπίλα, κάντο!

tatianoula

tatianoula
απλα η πιπιλα θα μεινει στο κουτακι της κ θα ειναι διακοσμητικο-μπιμπελο ενω το μπρελοκ θα πεταχτει απ''αυτην την αποψη το λεω!!!

τεσπα ουφ το καναμε προβλημα!!!

elpisrex σε ποια βδομαδα εισαι????

mamax

mamax
αιγοκερος
μαμιτα ναι η μακρη τ-shirt ή ντχτικια αλλα κατι που να ειναι ανετο να ανεβοκατεβενει ευκολα, κοντομανικο για τον ορο και να μην το λυπιθεις που θα το πεταξεις, με αυτο δεν θα σε δει και κανεις.

mamax

mamax
ναι εκανα dopler και βιοφυσικο και παμε για φτσιολογικο, πηρε και θεση ο κυριος μια χαρα.παρολο που εχω ενα ινομιομα μαμουθ...

elpisrex

elpisrex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
στην 29η είμαι. κοριτσάκια, όσες γεννήσετε σε δημόσιο νοσοκομείο θέλετε οπωσδήποτε νυχτικό γιατί δεν παρέχουν. και από ότι μου έχει πει ο αδερφός μου που είναι αναισθησιολόγος, μετά θα είναι για πέταμα, οπότε έχει δίκιο η mamax.

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον ξαναβαζω τους κωδικους νατα δειτε. απλα δεν πατησα ναχει κενο το κειμενο μετη διευθυνση γιαυτο δεν ανοιγει..
μπρελοκ[/b]. http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/ylika-gia-mpomponieres/stolidia/mprelok/paixnidia/506-mprelok-kwd.83932-144.html

ενα αλλο που ειδα πρινανακαλυψω τα μπρελοκ ηταν αυτες οι [b]κορνιζουλες
:
http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vaptishs/stolidia-gia-mpomponieres/kornizes/1630-xylinh-korniza-trenaki-kwd.718115.html
θαταν ωραιο ναβαζα την πρωτη φωτο του μπεμπη πχ..αλλα μιλαμε για δουλεια στην κυριολεξια μεσα στην κλινικη Laughing

αν και πιστευω πωςειναι πιο παιδικο. το μπρελοκακι εστωκαιγια λιγο θα το χρησιμοποιησουν οι περισσοτεροι..

τα πουγκακια: http://www.eshopgamou.gr/eshop/idi-vaptisis/ilika-gia-mpomponieres/pougkia/2186-pougki-lino-kod.658731-000.html

απλα λυτα και κομψα πιστευω.
θα μπορουσα να βαλω κατι στηνκορδελιτσα οπως μια χαντρα μικρη η περλα αλλα δε θελω να το ''βαρυνω''

τελος μολις το σκεφτηκα ειναι αυτο το κουτι οπως το δειχνει εδω. με καραμελιτσες και κορδελα.: http://www.eshopgamou.gr/eshop/idi-vaptisis/ilika-gia-mpomponieres/koutakia/2248-koutaki-arkoudaki-plexiglass-6ek.-kod.658062-999.html
ισως στην κορδελα ναχω αυτο: http://www.eshopgamou.gr/eshop/xantres/xantres-akrilikes-pipiles-mini-kod.662019-000-3.html ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ

σας κουρασα ε? πουγκι με μπρελοκ η κουτακι με καραμελες??βασικα εχει καιθεμα στοφορουμ αλλα πειτε μου τωραεσεις δεπειραζει.. Smile

tatianoula

tatianoula
elpisrex έγραψε:. και από ότι μου έχει πει ο αδερφός μου που είναι αναισθησιολόγος, μετά θα είναι για πέταμα, οπότε έχει δίκιο η mamax.

γιατι θα ειναι για πεταμα????
πηγα κ αγορασα για να το πεταξω σε 3μερες//???

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?
εγω ξαπλα ολη μερα σημερα η κυρια ολο με κλωτσαει χαμηλα και με τσουζει ουτε να περπατησω δεν μπορω Shocked

mamax ποσο ειναι το ινωμυομα σου? το δικο μου στην αρχη ηταν 3x3 και χθες που το ειδαμε ηταν 3x4
οχι και ασχημα...
πολυ θετικο που θα γεννησεις φυσ. Very Happy

χρονια πολλα στο Πολακι μας! με υγεια! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 215994

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλεξακι μου να ζησετε!!!!! παντα χαρες κοπελα μου!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 50580

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Supermama ψηφίζω μπρελοκάκι!!!Γιατί θα μείνει κιόλας!!!Και είναι και τέλειο!!!

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΓΚΑΣΤΡΟΥΛΕΣ...
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ Twisted Evil !!!
ΧΙΟΝΑΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 50580 ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ! PUMKIN ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ!
ΕLPIS-REX ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ! ΒΡΕ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ, ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ? ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΟΥΡΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΤΣΙΔΙ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ... ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ Η' ΤΟ ΛΙΜΠΙΖΟΜΑΙ, ΧΤΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 9664
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ!!
ΑΛΕΞΙΑ ΜΟΥ , ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ! ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ !!!!
ΒΡΕ ΚΙΚΙΤΣΟ... ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕ ΛΙΓΟ affraid ! ΜΑΜΙΤΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.... ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ... ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Respect ! ΠΟΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ... ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ "ΤΑΡΤΑΡΑ"... ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ! ΣΟΥΠΕΡΜΑΜΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!
αν ξεχασα καμια ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 667478 ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ... ΕΧΕΙ "ΚΟΨΕΙ" ΚΑΙ ΓΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠ' ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ "ΑΓΑΠΙΤΣΕΣ"
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

penelope26

penelope26
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΑΑΑ... ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΛΕΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ:
http://www.123-mpomponieres.gr/p.GLYFITZOURIA-STROGGYLA-100GR-FOUXIA-LEYKO-KOD-811-SD.412542.html
Η' ΑΥΤΟ:
http://www.123-mpomponieres.gr/p.GLYFITZOURIA-TIRMPOUSON-MPLE-45gr-KOD-0440613028-1-CM.306761.html
(ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙ....ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ) ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ Κ ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΜΙΑ ΠΙΠΙΠΑ ΣΤΟ ΔΕΣΙΜΟ 'ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ:
http://www.123-mpomponieres.gr/p.PIPILES-KOD-YL-4083-11-ADO-YLIKA-GIA-MPOMPONIERES-PR-22006.157421.html
ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΝΑ ΛΕΕΙ: "ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ" ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 534787 ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΙΔΕΑ??????
ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:
http://www.google.gr/imgres?q=%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%86%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1+%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%95%CE%A1%CE%91&um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla:el:official&biw=1708&bih=724&tbm=isch&tbnid=Thd_73AAt9r3IM:&imgrefurl=http://psalidi-kordela.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html&docid=Zm7R5T9IkrwbfM&w=425&h=567&ei=3718TtKbAYrItAbdmLRN&zoom=1&iact=hc&vpx=590&vpy=401&dur=249&hovh=259&hovw=194&tx=120&ty=219&page=7&tbnh=164&tbnw=123&start=141&ndsp=23&ved=1t:429,r:2,s:141

https://www.facebook.com/profile.php?sk=info

aylin

aylin
Γειά σας μικρά μου...

Πολάκι μου να σε χαιρόμαστε καλή μου και με το καλό ο μπεμπουλίνος...Όσο για νεύρα,,,χεχε...σε καταλαβαίνω αυτή η εβδομάδα ήταν τόσο μα τόσο πιεστική που έπαιζα μπόξ σχεδόν κάθε μέρα με μανούλα και Στέφανο!

Νατάσα όλα καλά...Μην σε πτοεί τίποτα!Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σου λέει πως όλα θα πάνε καλά!

Supermama και Πηνελόπη πολύ ωραίες οι ιδέες σας...Πηνελόπη λιγουρεύομαι το γλυφιτζουράκι σας...

Χιονατουλίνο μου υπομονή...όλα θα τα υποστούμε για χάρη των μικρών μας!

Σας φιλώ όλες σας μανουλίτσες! Smile

mamax

mamax
tattooed_snowhite σε βαζω κατω!!! ξεκινησα με 4,5 και πριν ενα μηνα 8,5 τωρα πια αγνοστο Laughing
3 δεν ειναι τιποτα ουτε χρειαζετε να το πειραξεις!!!! μονο αν ειναι 5 και ανω σκευτομαστε να το αφαιρεσουμε εχω πηρα στην λαμπαροσκοπιση Razz
ομως γιαυτο σε ρωταω αν ειναι μεσα στην μητρα ή πανω απο αυτη?
τατιανα για πεταγμα ειναι το νυχτικο που θα φορας την ωρα του τοκετου!!! γιαυτο βαλε ενα παλιο μακρι t-shirt ή νυχτικο παλιο extra tip να ειναι φαρδι και ανετο καλυτερα κοντομανικο και να μην σε νοιαζει που θα πεταχτει... της καλες νυχτικες που αγορασες θα της φορεσεις αφου γεννησεις και κανεις το ντουζακι σου και δεν θα παθουν τιποτα.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aylinaki τι κανετε κοριτσαρες? πως πανε οι ετοιμασιες?

mamax σοβαρα? απ τις ορμονες μεγαλωνουν τα ατιμα... ο γιατρος τι λεει για αυτο? εμενα μεσα στη μητρα ειναι αλλα οπως φαινετε ειναι πισω και ψηλα Rolling Eyes

αχ κοριτσια σαν παπια περπαταω σημερα ολη μερα με τα ποδια πανω στον τοιχο με μαξιλαρια στον ποπο τιποτα η κυρια εκει πεισμα!
σας εχει τυχει? και ποναει πολλες φορες

mamax

mamax
εμενα ειναι απο πανω απο την μητρα και οχι μεσα γιαυτο δεν υπαρχει θεμα,
ομως αυτος ο κυνδινος που λες να ξερεις οτι ειναι σχεδον ανυπαρκτος και να μην ανισιχεις πρωτον ειναι πολυ μικρο και δευτερον αν το ψαξεις θα δεις οτι στης ηλικιες μας οι πιο πολες εχουν και αν δεν εχουν αποκτουν στην εγκυμοσυνη...
εμενα γεννησε πριν λιγες μερες η ξαδερφη μου με 4,5εκτατοστα εντος μητρας με φυσιολογικο...
επισης να ξερεις οτι σε 6μηνες αφοτου γεννησεις θα εχει συρικνοθει σε σημειο που δεν θα φαινετε...
προσεχε σε 40μερες θα ειναι οσο οταν γεννησεις ομως σε 6μηνες δεν θα υπαρχει στο λεω μην πεσεις πουθενα και σε βαζουν σε χειρουργιο χαβαλε!!!

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω για τις πληροφοριες! οποτε θα το δουμε στην πορεια! χεχεχε ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #5 - Σελίδα 17 328109

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις